Erdőségek

7 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Tottori Shinko on Kedd Nov. 18 2014, 22:01

A társam meglehetősen furcsán néz ki, miután elolvassa a levelet, viszont az okára nem kérdezek rá. Van egy olyan érzésem hogy közel járunk a célunkhoz. Miután kiadja a parancsot, hogy lemegyünk, azonnal követem. Gyorsan lemegyek utána a létrán, majd megállok nem sokkal mögötte az ajtó előtt. Úgy tűnik Arata eléggé izgatott, mivel azonnal belép a pincébe.
Odabent három emberkét veszek észre, egy nőt és két fickót. A nő valószínűleg a vadász felesége vagy valami hasonló lehet, mivel épp kiszolgálta a két alakot, amikor rájuk törtünk. Az asztalnál ülők lendültek elsőnek akcióba: két-két kunait hajítottak az irányunkba, miközben az egyik kézpecséteket hozott létre. Mivel nagyon kevés helyünk van, így villámgyorsan előidézek a csuklóimon lévő tekercsekből pár shurikent és azokat hajítom a felém zúgó fegyverek irányába. Ha sikerül kiütni a fegyvereket, akkor berontok a helyiségbe. Ha nem sikerülne a tervem, akkor gyorsan a földre lapulok és csak azt követően megyek be.
Amint bent vagyok, a tőlem telhető leggyorsabban megindulok a shinobi elé, aki nem használt ninjutsut. Mire oda érek hozzá, a Ninjato-m már a kezemben van és egy gyors döféssel próbálom elintézni. Ezt követően pedig hagyom hogy egy picit vigyen a lendületem. Ha sikerül leszúrnom, akkor térden taposom, miközben kihúzom belőle a kardomat, majd újabb szúrásokat mérek rá. Ha nem találom el, akkor újra célba veszem, de ezúttal a testemmel csapódok bele. A célom, hogy a földre küldjem. Ha földre küldtem, akkor már sokkal könnyebb lesz leszúrni.
A villámos ellenféllel nem foglalkozok egyenlőre, abban bízok hogy Arata elintézi őt. Elvégre neki is kell csinálnia valamit, nem?
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Pein on Szer. Nov. 26 2014, 20:15

Gyorsan és vakmerően cselekedtél. A feléd hajított kunaiokat sikerrel hárítottad, bár ezen nincs is mit csodálkozni. Te se voltál már épp kezdő, Arata pedig – villámgyors mozgásából ítélve – főképp nem! Első blikkre úgy tűnt, jól tetted, hogy rábíztad a ninjutsut bevető shinobit, ugyanis ő rögtön mellette termett, és egy kunaial át is vágta az egyik csuklóját. A lapos korongok még „felizzottak” egyszer, sok kis elektromos kisülést szórtak magukból, aztán végleg elhalványultak.
Csakhogy a shinobinak volt ám egy másik keze, na meg némi esze is. Miközben megrohamoztad a másik fickót, villámcsapásként ért a keserű megállapítás, hogy ez bizony kétfrontos küzdelem lesz. Igaz, a villámló korongokat dobáló shinobinak elsősorban Aratával kellett foglalkoznia, de arra azért volt ideje, hogy három korongot feléd „hajítson”. Mondani se kell, ennyi épp elég volt ahhoz, hogy ne menjen úgy minden, mint a karikacsapás.
A tányérszerű korongok csak úgy szórták magukból az elektromosságot, tudtad, hogy ki kell előlük térned. A gyors döfés megtörtént, de a zavaró tényező miatt csak a shinobi jobb karját sebesítetted meg, azt se végzetesen. A hely szűkösségének okán pedig egy korong végül célba is ért, a válladat súrolta... Sokkszerű élmény volt. Hirtelen megállt benned az élet, és magatehetetlenül a földre rogytál. Még szerencse, hogy mindez nem tartott tovább néhány másodpercnél… de sajnos a pillanatnyi kábaságod épp elég időt hagyott arra, hogy ellenfeled megkaparintsa a ninjatódat. Így aztán, miután feltápászkodtál a földről, a saját fegyvereddel kellett farkasszemet nézned.
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Tottori Shinko on Szer. Dec. 03 2014, 22:02

Azonnal támadásba lendülök, miközben hárítom a felém zúgó fegyvereket. Szerencsére a társam úgy cselekedett, ahogy vártam, így a ninjutsu használóval nem igazán kellett foglalkoznom. Sajnos ez is okozza a vesztem... Sikeresen megszúrom az ellenfelemet, de az nem lesz halálos, csupán csak a karját találom el. Majd egy elektromos korong eltalál és már jön is a megrázó élmény. Egyszerűen csak a földre rogytam, fegyveremet pedig elejtettem. Zsibbadt tagokkal állok újra talpra, de a kardom már a másik shinobinál. Kénytelen vagyok elgondolkozni a jelenlegi helyzeten. A Sensei-től kapott fegyvert nem vethetem most be, nehogy azt is elveszítsem. Ráadásul az még chakrával is feltölt. Éppen ezért úgy döntök, cselhez folyamodok.
Eltávolodok a célpontomtól. Kihátrálok a helyiségből, miközben megalkotok néhány kézpecsétet. A végén egyszerűen csak összecsapom a tenyeremet, majd egy vízsugarat lehelek ki(Suiton: Mizurappa). Az átlagosnál több chakrát fektetek bele, ezért erősebb lesz, mint lenne alapból. A célom az, hogy a technikával falhoz csapom az ellenfelemet és kissé eláztatom a pincét. Mivel én már kívül vagyok, a víz csak később fog hozzám kifolyni, ők pedig majd cuppoghatnak a tócsában. Ezzel még akár a villám technikát is fel tudom függeszteni.
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Pein on Hétf. Dec. 29 2014, 11:36

A suiton technikád hasonló hatást ért el, mint amit vártál. Az ellenfeled számított ugyan rá, hogy meghátrálsz, de arra már nem, hogy rögtön ellentámadásba is lendülsz. A vízsugár így meglepetésként érte, és a terv szerint a pince falához szorította őt. Az akció a vártnál még jobban is sült el, mivel a becsapódáskor kirepült a kardod is kirepült a kezéből. Arata jó reflexeiről tesz tanúbizonyságot, hogy a pengédet a pillanat hevében megkaparintotta, és már át is szúrta volna vele saját ellenfelét, amikor hirtelen jobb ötlete támadt. Hátra nézett, rád kacsintott, majd egy szökkenéssel melletted termett, és intett, hogy még egy kicsit távolodjatok el.
Oké, itt még nincs víz. Szép munka – hadarta. –  Raiton: Jibashi // Villám stílus: Elektromágneses Gyilkosság.
Arata olyan gyorsan formálta meg a kézpecséteket, és hajtotta végre a raiton technikát, hogy a két shinobinak esélye se volt kitérni előle. A kifelé vezető utat elálltátok, a földalatti pince falai pedig még kevésbé jelentethettek kiutat. A tócsákban álló vízben hamar felerősödtek az elektromos kisülések, a két shinobi – és a vadász felesége! – pedig kábultan a földre rogytak.
Remélem, meghaltak – mormogta. – Ellenőriznéd? Ha nem, azt már rád hagyom. Aztán indulunk tovább. Meg kell védenünk a megbízónkat.

//Mindhárman életben vannak, de nem mutatnak túlságosan feltűnő életjeleket; te döntesz a sorsukról. Az egyik shinobinál találsz egy ninja esernyőt.//
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Tottori Shinko on Kedd Jan. 06 2015, 21:59

A tervem nagyon jól alakul. Sikeresen kilépek a helyiségből, majd gyorsan megalkotom a kézpecséteket, majd már lehelem is a vízsugarat. Az ellenfelemet azonnal a falhoz csapom a technikával, majd a társam elintézi a bentieket egy elektromos támadással. Tetszik a dolog! Ezután Arata meg bíz azzal, ellenőrizzem hogy élnek-e. A többit viszont rám bízza... én dönthetek élet és halál sorsa felől ha úgy van.
Azonnal oda lépek a testekhez és alaposan megvizsgálom őket. Próbálok pulzust kitapintani, illetve amelyik olyan, annak próbálom kihallgatni a légzését. Egyik sem halt meg, így kénytelen vagyok én bevégezni a dolgot. Visszaveszem a kardomat, majd egyesével szúrom le a földön fekvőket. Eközben végig az egykori Sensei van a szemeim előtt, ahogy meghalt. Ez ad erőt, hogy végezzek a pincében maradtakkal. Miután végzek velük, alaposan átkutatom őket, hátha van még náluk valami hasznos. Sajnos nem járok túl nagy sikerrel, csak egyetlen használható dolog van náluk, egy ninja esernyő. Ezt azonnal magamhoz veszem és "feldobom" a hátamra a chakra Katana mellé.
- Most már halottak! - mondom komoran. - Az egyiknél találtam egy ninja esernyőt, megtartom ha nem gáz! - közlöm Arata-val. - És most hogyan tovább?
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Pein on Kedd Jan. 13 2015, 20:46

Vérbeli parancskövető shinobi voltál. Át se futott igazán az agyadon, hogy talán nem kellene megölni azokat az embereket. Persze ez végül is így volt rendjén – a nindzsa nem kérdez, csak cselekszik; a parancsot nem tagadja meg.
Ennél valamivel furább volt, hogy épp a senseied halála adott erőt három ember életének kioltására. Persze ezen se szabad igazán meglepődni, hiszen a nagy traumákat mindenki másképp dolgozza fel. Valakinek sose sikerül igazán továbblépnie, valaki az utolsó emlékmorzsát is megpróbálja kitörölni az elméjéből, végül van, aki erőt merít a múlt félresikerült eseményeiből. Úgy tűnik, te ez utóbbihoz tartozol, még ha az indítékaid nem is teljesen világosak.
Hogyne tarthatnád! – szólt Arata. – Belevaló csávó vagy, nem gondoltam volna, hogy ha életben vannak még, ilyen hidegvérrel végzel majd velük. A főnök most se tévedett, úgy látszik.
Megvárta, hogy beérd, majd folytatta.
Most először is jelentést teszek, aztán pihenünk egy kicsit. Mára ennyi jutott. Ha gondolod, ismerek egy spéci kis technikát azzal az esernyővel. Néhány senbon kell még hozzá, és eléggé gyilkos. Végül is, jobb vagy, mint gondoltam, szóval akár segíthetek is.
Ám alig fejezte be a mondandóját, fentről mozgolódást hallottatok. A hangokból ítélve az újonnan érkező felsegítette a leütött vadászt a földről, majd megindult lefelé, ahol ti is voltatok.
Anya? – ordította.
A megcsörrenő fém hangjából ítélve csak shinobi lehetett, ami nem is csoda, hiszen odafent három fejpántot találtál, lent viszont csak kettő shinobit.
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Tottori Shinko on Csüt. Jan. 15 2015, 21:11

Könnyedén végzek a földön fekvőkkel, majd kutatom át őket. Az esernyőt megtartom, majd már folytatnám is a küldetést, de egy kicsit jobban megnyílik a társam. Ha nem tudnám, hogy igazán belevaló figura vagyok, akkor most elpirulnék. Azonban számomra ez egyértelmű.
- Semmiség az egész... - jegyzem meg. Hát még amit a Sensei gyilkosa fog kapni! Erről viszont neki nem fontos tudnia, így követem Aratát.
- Igyekszem teljesíteni a megbízó feladatát, ennyi. Tudtommal most nem finomkodni kell, így nem kegyelmezek! - mondom kissé mosolyogva. - Ez a tanulósdi ötlet pedig tetszik. Mit lehet... - kérdezősködnék az említett technikáról, amikor valaki érkezik. Nagyon úgy tűnik, lebuktunk és ezt csak megerősíti, amikor egy hang azt kiáltja, "Anya?". Azonnal visszahúzódok abba a helyiségbe, ahol a halottak vannak. Elvégre ott lephetjük meg a legjobban az újonnan érkezőt. Mivel a kardomat már eltettem, most puszta kézzel várom az újabb kihívást.
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Pein on Kedd Jan. 20 2015, 15:24

Az újonnan érkező eszeveszett sebességgel rohant felétek, alig volt időtök visszavonulni a még mindig igencsak nyirkos, hullákkal teli pincehelyiségbe. Balszerencsétekre a léptek időközben mintha meg is szaporodtak volna. Ennek megfelelően pár másodpercen belül nem egy, hanem három alak jelent meg előttetek, azonos kinézettel. Nem volt rajtuk fejpánt, ahogy chuunin egyenruha se, de szemük baljósan világított, tekintetükben pedig valami iszonyú, félelemmel és megvetéssel fűtött erő lakozott. Hátukon egy katanát cipeltek, de egyelőre nem rántották ki kardjukat, csak bámultak. Mereven, előre.
Ugye még élnek? – kérdezte az egyik rezignált fennköltséggel.
Továbbra se támadtak. Talán ők is rendelkeztek raiton technikával, de egyértelmű volt, hogyha veletek végeznek, a vadász feleségének és a másik két shinobinak az életét is kiolthatják – akikről még nem tudhatták, élnek-e vagy halnak.
Aztán, még mielőtt bármit is felelhettetek volna, a három alak valamivel közelebb ugrott hozzátok, és egyszerre a kijárat felé mutatott:
Ha feleltetek, menjetek! Azonnal.
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Tottori Shinko on Szer. Jan. 28 2015, 21:05

Nagyon igyekszek, hogy fedezékbe húzódjak, de az újonnan érkezők túl gyorsak. Lebuktunk! Már éppen arra készülök, hogy megtámadom őket, amikor az egyik megszólal. A kérdést követően a társamra nézek, majd felelek.
- Nem. - mondom egyhangúan, teljesen közömbösen.
Ezután harcra készen elindulok kifelé. Igyekszek lelépni erről a helyről, nem akarok túlerővel harcolni. Ha biztonságos távolságba értünk, akkor megállítom Aratát, hogy némi információt szerezzek.
- És most hogyan tovább? - kérdezem. - Mi a következő lépés? Illetve mikor kerül sor arra a beígért tanulásra?
Kíváncsi vagyok, hogy mit fogunk most csinálni. Elvégre az előbb még úgy volt, hogy mára végeztünk, de felajánlotta, hogy tanít nekem valamit az esernyővel. Ráadásul olyan technikát ami eléggé pusztító, így most már tényleg nagyon érdekelne miről van szó!
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Midoriko no Minovara on Szer. Feb. 04 2015, 00:05

/Shimura Danzo/
/Bocsi a hosszú kihagyásért ! Egyszerűen nem volt ihletem a karihoz. No /

Midoriko reményei beteljesedtek: a puha erdei földben valóban csak egy pár lábnyom látszódott, az igazi lányé, a többi csak genjutsu volt. Tehát Midoriko az erdő felé vette az irányt, ahová a nyomok vezettek. Követni kezdte a nyomokat, azonban csakhamar kezdte úgy érezni magát, mintha egy labirintusban lenne. Azonban szerencséje volt: rövidesen találkozott Kowarashival, aki sikeresen feloldotta a genjutsut, merthogy ez az egész az volt. Azután már minden gond nélkül beérték a lányt, akinek könnyes szemei, kétségbeesett kiáltozása még emlékeztethetné Midorikot egy kislányra, aki, igaz fiatalabb volt, azonban ugyanilyen keservesen kiáltozhatott egykor. Talán még emlékeztethetné is, a lánynak lennének olyan érzelmei, mint a sajnálat vagy az együttérzés. De mivel ezek sajnos már nincsenek meg a Minovara lányban, így a másik is csak egy jeges, metsző pillantást kap. És ami azt illeti, Midoriko fejében most egész más dolog jár. Arra gondol, hogy a vele szemben álló ellenfele most elég kétségbeesett, labilis pszihikai állapotban van. Így talán ráveheti arra, hogy harc nélkül megadja magát. Nem mintha ő utálna harcolni. De miért tegye ki magát a sérülés veszélyének, hogyha felesleges ? Így tehát a lányhoz szólt:
- Te ! Add meg magad, és gyere velünk vissza Kirigakurébe !
Ezután pedig a senseiére nézett, hátha ő is mondani akar valamit, és mert, a megadás és elfogás formális és a szmukra előnyös módjáról neki sajnos még nem volt tapasztalata.
avatar
Midoriko no Minovara
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 195

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Shimura Danzou on Vas. Feb. 08 2015, 22:40

// Minovara - Semmi baj, előfordul! //

Tehát Minovara klánbéli Midoriko nem az a fajta leányzó, akinek bárkin könnyen megesik a szíve. Ez, gondolatai alapján feltételezhetően a múltja és jelene miatt van így. Azonban ez nem jelenti azt, hogy minden áron harcolni akar. Ebben van logika, természetesen, és többé kevésbé jól is kalkulál... Ellenben Kowarashi, a bolondos társ enyhén szólva is máshogy gondolja a dolgot.
A Genjutsut használó lány, a levadászandó áldozat könnyei között összegömbölyödött, jelezve, hogy neki ennyi elég volt, feladja. Ekkor viszont, Kowarashi mellette terem és egy lánc segítségével körbeöleli, majd valami fecskendőt döf a lány nyakába, aki hirtelen elernyed, akár egy kicsontozott hal. Ennyi volna?
Kowarashi Midoriko felé fordul, félőrült tekintete végigméri a lányt.
- Itt elválnak útjaink, drágám!
Egy borítékot nyom a kezedbe, majd bal kezével megformálja a tigris pecsét felét. Eltűnik, akár a kámfor!

// Nem láttam értelmét tovább húzni a dolgot. + 10 chakrával jutalmazlak. A Borítékban 3000 ryou van. Ha gondolod, mesélek neked tovább, amennyiben van rá ígény. //

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Midoriko no Minovara on Hétf. Feb. 09 2015, 11:46

/Shimura Danzo/

És ez volt az a perc, amikor Midoriko megtanulta, hogy hogyan kell szabályosan elfogni a célszemélyt: ráugrani, körbeláncolzni, majd fecskendőt bele és kész. Na jó, nem, azért Midoriko sem hitte el, hogy ilyen lenne egy hivatalos elfogás. Persze nem azért, mert ez egy kissé embertelen, megalázó módszer volt, hanem mindössze azért, mert túl bonyolultnak találta a kivitelezését. A hivatalos módszernek szerinte ennél kommunálisabbnak, bárki számára kivitelezhetőnek kell lennie. De ez is egy módszer volt, és Kowarashi el is kapta vele a szökött kunoichit. Ezután pedig Midoriko az várta, hogy ahogy jöttek, együtt majd vissza is térnek Kirigakurébe, de nem így történt. És Midorikonak eszébe sem jutott elgondolkodni azon, hogy vajon mit csinálhat egy pervez beszólásokat hajtogató jounin, egy magatehetetlen genin-lánykával egyedül. Persze nem azért mert ilyen naív, egyszerűen csak nem érdekelte a lány további sorsa. Mindössze furcsálta a dolgot, de Kowarashi megszólalására bólintott, és átvette tőle a borítékot. A gondolatai pedig egészen máshol jártak. Hát így szöknek el az emberek Kirigakuréből, jött rá Midoriko. Ha egy genin küldetésre megy, akkor az elején még kirendelnek melléje egy jounint, aki kísérje, de a végén már az valamiért otthagyja, és feltételezik, hogy minden genin magától hazasétál a faluba. Talán így szöktetett el az a lány is. És most, ebben a helyzetben ő is megtehetné. Hacsak nem ez egy próba neki, és most távolabbról két tapasztaltabb ninja figyeli, hogy mit lép. Azonban Midoriko nem volt olyasvalaki, akinek falu-elhagyási gondolatok jártak a fejében. A boríték tartalmát megszámolta, majd ezt az információt nyugtázva Kirigakure felé vette az irányt, miközben a küldetésből próbálta meg levonni a tanulságokat.

/Köszi a játékot ! És igen, szeretném még Midoriko kalandozásait folytatni ! Smile /
avatar
Midoriko no Minovara
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 195

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Pein on Hétf. Feb. 09 2015, 15:35

Rideg válaszodra a három egyforma kinézetű férfi összeszorította az öklét, mindhárman vérben úszó szemmel meredtek rád. De nem tettek semmit, mintha megállt volna bennük az élet. Arata kérdőn pillantott rájuk és rád is, de inkább nem szólt semmit. Ahhoz túl feszült volt a légkör. Végül valóban nem történt semmi: hamar elsuhantatok a három shinobi mellett, de vészjósló pillantásuk még szinte akkor is égette a hátatokat, mikor már kikerültetek a látómezejükből. Odafent nem láttatok senkit, a vadász minden bizonnyal összeszedte magát, és elmenekült. Hogy hova és miért, annak talán nem volt sok jelentősége.
És most hogyan tovább? – mosolygott rád Arata, miközben intett, hogy menjetek, amilyen gyorsan csak tudtok. – Először húzzuk el innen a csíkot. Nem tetszik ez nekem.
Talán már úgy érezhettétek, elég távol kerültetek rajtaütésetek színhelyétől, mikor hirtelen szapora léptek zaját hallottátok a hátatok mögül.  A három fekete ruhás shinobi volt az. Hatalmas ugrásokkal haladtak felétek, gyorsabbak voltak nálatok, de még legalább 10 másodpercnyire egérúttal bírtatok. Nem volt időtök fellélegezni: a középső alak kézpecséteket formált, mire a semmiből egy hatalmas szél-sárkány jelent meg, és máris villámgyorsan száguldott felétek. A szájából nem füst vagy tűz tört elő, hanem valamifajta por, amely kisebb vihart kavart. Eközben a két szélső férfi előrántotta a katanáját, és hamar támadásra készen állt. 

Az erdő mellett haladtok a falu irányába, de még legalább 5 percre vagytok tőle. Az erdő fái viszonylag távol állnak egymástól, beljebb egy mélyebb árok nyílása tekint az ég felé, de idáig maximális sebességgel is legalább 15 másodperc az út.
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Tottori Shinko on Hétf. Feb. 16 2015, 17:46

//Pein//

Miután közlöm a rossz hírt, a három szerzet keze ökölbe szorul és nem épp kedvesen néznek rám. Viszont nem tesznek semmit, így engedelmesen távozok, arra azért ügyelve, ha támadnának, akkor védekezhessek. Erre azonban nem kerül sor. Így hát elhagyjuk a környéket. Nem nyugodtam meg túlzottan, eléggé félelmetesek voltak és kissé értelmetlennek tűnt, hogy csak így hagytak minket távozni. Amikor a Sensei testét elrabolták, minden erőmmel azon voltam, hogy vissza szerezzem azt, de nem jártam sikerrel. Ezek meg csak így ránk hagyták a gyilkosságot. Pontosabban rám.
Arata tanácsára azonnal lelépünk, amíg még van lehetőségünk. Egyenesen Kirigakure felé vesszük az irányt, ahol reményeim szerint egy új technikát tanulhatok végre. Azonban a békés hazaút képzete szertefoszlik, amikor léptek zaja csapja meg a fülem. Lopva hátra tekintek, így még észre veszem, amint az egyik létrehoz egy szél technikát.
- Nagy gázban vagyunk... - jegyzem meg Arata-nak, majd megalkotom a Tigris kézpecsétet és egy Shunshin-t alkalmazva felgyorsítom a mozgásomat, hogy minél hamarabb az árokban kössek ki.
Ha úgy látom, nincs esélyem időben az árokba jutni, akkor egy fa védelmébe húzódok és onnan próbálom átvészelni a szél-sárkány porviharát. Ezt követően mindenképp a Néma Gyilkos Technikáját vetem be, hogy kiderítsem merre vannak az ellenfeleink. Mindenképp úgy próbálok helyezkedni, hogy Arata közelében legyek, elvégre én még csak napos csibe vagyok, a kettő a három ellen, pedig nem a legjobb felállás számunkra. A közönséges kardom természetesen már a kezemben van és a tőlem telhető legjobban készülök az összecsapásra.
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Pein on Szer. Márc. 11 2015, 18:28

Mindketten tudtátok, mi a teendő. A Shunshin no jutsu segítségével felgyorsítottátok a mozgásotokat, így próbáltatok kitérni az észveszejtő sebességgel közeledő szélsárkány elől. Hozzád hasonlóan Arata is az árok felé vette az irányt, de a sárkány túl gyors volt. Még legalább öt másodpercre lett volna szükségetek, hogy elérjétek a mélyedést, és ott rejtőzhessetek el. Végül mindketten alternatív megoldáshoz folyamodtatok, és egy-egy vaskosabb fának támaszkodva próbáltátok átvészelni a támadást. Inkább kevesebb, mint több sikerrel, ugyanis a fuuton technika erőssége felülmúlta a várakozásokat: a jutsu több fát is egyszerűen kikapott a földből, a menedékül szolgáló kettőt pedig kettéhasította. Ekkora pusztításra nem számíthattatok, úgyhogy szereztetek néhány sérülést. Ez persze még nem akadályozott meg titeket abban, hogy megkezdjétek az ellentámadást. Társad azonnal megindult, és láttad, ahogy az egyik közelgő férfival farkasszemet nézve kézpecséteket formál. Te magad is hozzákezdtél a betervezett technikához… de valami nem volt kóser… igen... az egyik ellenfél gyakorlatilag mögötted állt. Előrántottad a kardod, amivel egy csapást hárítottál is, de aztán furcsa, bizsergető érzés járta át a tested. Olyan volt, mintha gúzsba kötötték volna mindened. Rongybábuként dőltél a földre, és nem sokkal később eszméletedet is vesztetted. 

Egy sötét helyiségben tértél magadhoz, egyes egyedül. Szerencsédre kardod és minden egyéb felszerelésed ott pihent melletted.  Egy cellában voltál. Csupán a kicsiny, sűrűn rácsozott ablakon szűrődött be némi fénysugár, és már egyébként is esteledett. Az épület, amelyben a cella volt, valószínűleg nem börtön volt, ugyanis ha kipillantottál az ablakon, meseszép tájat, egy kis patakot, mezőket, valamint egy kastélyszerű épület jobb szárnyát láttad, előtte egy kis, szépen berendezett virágoskerttel. A cellaajtón kilesve senkit se láttál a folyosón, úgy tűnt, pillanatnyilag nem őriznek téged.

//Begyorsítottam, hogy haladjunk. Mindenképp itt kötött volna ki a karaktered, egyelőre nehezen, de kikövetkeztethető, mi folyik itt. A jutsutanulást se felejtettem el, hamarosan sor kerül rá.//
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Tottori Shinko on Szer. Márc. 18 2015, 17:24

Nagyon gyorsan cselekszünk, hogy elhárítsuk a támadást. Mivel nincs elég időnk, hogy elérjük az árkot, egy-egy fa mögé húzódunk be. Lopva kinézek a rejtekemből, így látom, hogy a technika milyen pusztítást csinál. Ráadásul ez alól a saját fám sem bújik ki, egyszerűen csak kettéhasad. Ezt követően Arata már támadásba is lendül, én pedig követném a példáját, ha nem kerül egy ellenfél mögém. A kardommal még kivédem egy csapását, utána viszont megbénulok, majd elveszítem az eszméletemet.
Majd nem tudom mennyi idő múlva magamhoz térek. Egy cellában vagyok, de mivel ájultan kerültem ide, nem emlékszek semmire, hogy merre lehetek. Alaposan körbevizsgálok magam körül mindent, de egy teremtett lélekre sem akadok rá. Így hát magamra aggatom a felszerelésemet és megpróbálkozok kijutni.
- Tudom én mit akartok... - dünnyögöm magam elé. - A fantasztikus személyemet akarják megszerezni! Belőlem ugyan nem kapnak egy falatnyit sem!
Kardommal a kezemben haladok végig a folyosón és indulok el valami kiutat keresni.
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Pein on Szomb. Ápr. 04 2015, 22:14

//Lehet, nem fogalmaztam eléggé célratörően.//

Egy cellában voltál, melynek rácsai között ugyan valamelyest ki tudtál pillantani, de első nekifutásra kiszabadulni már nemigen tudtál belőle. Bár úgy tűnhet, a folyosón senki sincs, ne feledd: talán nem véletlenül hagytak őrizetlenül. A rácsok vastagok, fémből vannak, egyszerű taijutsu valószínűleg még csak meg se görbíti őket. Az ablakot védő rácsok kevésbé stabilak, és kevesebb is van belőlük; az ablakon magán ki is férnél, csakhogy a cellád legalább 10 méteres magasságban van, a közelben pedig nem igazán leledzik egyetlen fa sem. Egyértelműnek tűnt: hogy kiszabadulhass a rácsok mögül, szükséged van egy tervre. Bár persze a csodára is várhattál. Ez pedig, akár akartad, akár nem, végül meg is érkezett, ugyanis a szomszéd cellában – melyet látószöged miatt eddig nem vehettél észre – valaki mozgolódni kezdett. Fél perccel később pedig ismerős hang szólított meg:
Itt vagy? Ez a jounin aztán jól kiütött minket…
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Tottori Shinko on Kedd Ápr. 07 2015, 21:40

//Ezt valahogy benéztem Smile //

Alaposan körbe járom a cellámat, de nem igazán találok megfelelő kiutat. Talán az ablak lenne az, ahol ki tudnék jutni, de még az sem biztos, hogy onnan sikerülne messzire jutnom. Talán Suitonnal ki tudnám vinni az ajtót, vagy ha a kardomba chakrát áramoltatok, akkor a zárat tönkre esetleg tönkre tudnám tenni. Ahogy elmélkedek a kijutáson, meghallom a társam hangját.
- Jah, az biztos... - válaszolok neki. - Nem volt semmi, de hát túlerőben voltak. Az én fantasztikus tudásom pedig most nem volt elég. Legalább életben hagytak minket.
Ekkor leülök és megpróbálok kitalálni valamilyen jó tervet a szökésre. Jó lenne csendben kijutni és meglépni innen. A társam biztos ki fog találni valamit, de az lenne a legjobb, ha kicsit át vehetném az irányítást.
- Azon gondolkoztam, hogy egy vízsugárral megpróbálnám kivinni az ablakot és a falon leszaladva megléphetnénk innen. Esetleg a kardomat oda tartom a zárhoz és a chakrám formai manipulációjával megpróbálhatnám elfordítani a zárat, hogy az kinyíljon. Mit gondolsz? - kérdezem ki a véleményét? - Bár ahogy elnézem mindenem meg van. Robbanócetlivel kirobbanthatom innen magunkat. Viszont azt valószínűleg észre fogják venni. Azt meg nem kellene... Egyéb ötlet? - kérdezek újra, ezúttal tanácstalanul.
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Pein on Hétf. Ápr. 13 2015, 15:19

Nem is rossz ötletek… tudsz te azért valamit, fiú – hümmögött a társad a melletted lévő cellából. – És az is király, hogy legalább neked megvan mindened. Nekem valamiért semmim se. No nem baj, robbantani biztosan nem fogunk, idióták nem vagyunk, ezt jól látod. A formai manipulációs ötlet kicsit merész, de a kardod talán tényleg belefér a zárba, úgyhogy bűvészkedni lehet.
Társad egy pillanatra elhallgatott, babrált valamit, majd egy éles, de halk csattanás kíséretében szemmel láthatóan feltörte cellája zárját, valószínűleg valamifajta raiton technikával. Immár előtted állva folytatta:
Őszinte leszek: nem biztos, hogy elegek vagyunk ketten ehhez a kastélyhoz. Őrök itt nincsenek, de ha elindulunk a folyosón, biztosan belebotlanánk néhány shinobiba. Ez valószínűleg a megbízónk fő ellenlábasának a lakhelye. Ő is egy nagyon gazdag kereskedő, aki shinobikat és mindenféle banditákat foglalkoztat… Persze talán hasznos lenne behatolni. Miért is ne… de megéri ugyan? Az ablakon való távozásos ötleted kifejezetten jónak tűnik, kint könnyebben is tudunk menekülni, ha úgy adódik. No meg ha meglépünk innen, végre beválthatom az ígéretem, és hozzáláthatunk annak az „esernyős technikának” a megtanulásához…
Az eddig igen határozott Arata szemmel láthatóan megingott. Látszott rajta, hogy vágyik a dicsőségre és a hírnévre, no meg a jókora pénzjutalomra, ugyanakkor az életét is félti.

//A döntés a tiéd. Ha odabent maradtok, a helyzet bonyolódhat, de hasznos és sokat érő információkkal távozhattok a kastélyból. Ha megléptek, kisebb a kockázat, ezáltal feltételezhetően a nyereség is.//
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Tottori Shinko on Szer. Ápr. 15 2015, 17:52

Örömmel tölt el, hogy tetszik a társamnak az ajánlásom. Azonban ő hamarosan feltöri a zárkáját, majd az enyém előtt állva közli a saját kis ötleteit. Úgy tűnik, egész jó kis páros vagyunk, bár ő most mintha meginogna. Szavai kissé meglepnek, de szerencsére közösen döntünk, mit csináljunk. Így hát elő adom a következő ötletem.
- És mi lenne, ha végeznénk velük? - kérdezem. - Arra gondoltam, hogy csinálhatnánk egy ál-szökést. Pár robbanójegyzetet helyezek el a cellákon belül, illetve egyet az ablak alá. Kirobbantom a falat, mire ide csődülnek a harcosaik. Amint bent vannak, felrobbantom a többi cetlit. Ezzel eléggé meg tudjuk ritkítani a soraikat. Nekünk csak el kell bújnunk. A másik lehetőség pedig az, hogy keresztül lopakodjuk magunkat az épületen és minél több infót megszerzünk. Ha egyszer így elkaptak minket, akkor miért ne sikerülne újra? Én azt mondom maradjunk! Robbantunk, vagy lopakodunk? - kérdezem. - A lopakodás lehet hogy kifizetődőbb lenne ezúttal.
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Pein on Pént. Ápr. 17 2015, 13:41

Társad érdeklődve hallgatta a mondandódat. Féloldalas mosolyából úgy tűnt, igencsak tetszik neki az ötleted.
Ezt én se mondhattam volna szebben. A robbantásos dolgot mindenképp valósítsuk meg, abból rossz nem sülhet ki. Maximum elmenekülünk a kirobbantott falon át, ha valami gikszer van… Nálunk a meglepetés előnye.
Arata tehát belement az ötletedbe. Siker esetén nem csak a robbantást, hanem az ezt követő beszivárgást is támogatta. Közben villám technikájának segítségével arról is gondoskodott, hogy kiszabadulj a celládból. Immár láttad, hol vagy pontosan: egy közepes méretű, folyosószerű helyiségben, ahol két sorban 4-4 cella van, melyek közül a tiéteken kívül mindegyik üresen áll. A folyosó hozzátok távolabb eső fele kiszélesedik, és egészen komfortossá válik: karosszéket, két nagyobbacska szekrényt, sőt, egy kanapét is láthatsz ott. A bútorok mögé vagy beléjük mindenképp el lehetne bújni. Ezt némiképp talán az nehezíti, hogy a folyosó egyetlen kijárata pont innen nyílik.
Ha mindent úgy csináltok, ahogy azt eltervezted, a robbanás hangjára a cellákhoz fél percen belül négy chuunin egyenruhás férfi érkezik meg. Ezek közül három közvetlenül a cellátok elé siet, míg a negyedik az ajtóban őrködik. A fekete hajú férfi, aki legyőzött titeket, nincs köztük.
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Tottori Shinko on Vas. Ápr. 26 2015, 21:45

Úgy tűnik, a társamnak tetszik az ötletem, majd amikor belemegy a dologba, elhelyezem a robbanócetliket a falon. Ezt követően Arata kinyitja az én cellámat is. Alaposan körbenézek, hol lehetne elbújni. Szerencsére van pár dolog, amit lehet használni. Azonnal a szekrényhez masírozok, majd mielőtt bezárnám az ajtaját, felrobbantom a cetlit. Ezután pedig várunk... Fél perc alatt ide ér egy csapat. ~ Ez nem jó jel. Túl hamar ide értek... Ki tudja hányan lehetnek még, illetve hogy mekkora ez a kóceráj. ~ 
Megvárom, amíg a társam csinál valamit. Amíg ő nem támad, addig nem jövök elő a szekrényből. Amint támadásba lendült, előtörök én is: a szekrényajtót kivágom, majd megalkotom a szükséges kézpecséteket és vizet lehelek ki. Ezt leginkább a padlóra irányítom, eláztatva azt, illetve egy meglehetősen nagy tócsát létrehozva az ellenség alatt. Ezt Arata felhasználhatja és megsokkolhatja őket. Ezt követően kardot rántok és ha még van valaki talpon, akkor rárontok. Gyors és erőteljes csapásokat próbálok rámérni, néha pedig, teljesen találomra egy szúrást indítok el. Próbálok kiszámíthatatlan lenni, elvégre csak így nyerhetek. Ráadásul még csak genin vagyok, ezek meg elvileg magasabb rangban vannak. Éppen ezért nem szabad használnom az általános kenjutsu gyakorlatokat.
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Pein on Szer. Május 13 2015, 14:09

//Elnézést a késésért, kárpótlásul +5 chakra!//

Minden a terv szerint alakult. Bár úgy tűnt, némiképp kiment a fejedből, mit terveztél pontosan – és itt a második robbantásra kell gondolni –, ám ez esetben szerencsére a kimondott szó is elégnek bizonyult. Míg a szekrény egyik nyílásán azt tanulmányoztad, kik pontosan az új ellenfelek, Arata megformálta a szükséges kézpecsétet, és felrobbantotta az általa felhelyezett robbanójegyzeteket. Sikerült elérni a kívánt hatást: a három „bámészkodó” shinobi mind telibe kapta a robbanást. Úgy tűnt, velük többet nem kell foglalkoznotok. Bár meghalni természetesen nem haltak, a sérüléseik voltak olyan súlyosak, hogy ne pattanjanak fel a földről csak úgy egyről a kettőre. Így nem is igazán okozhatott problémát ártalmatlanítani őket. Arata hamar akcióba lendült, szinte rögtön előbújt rejtekhelyéről. Intett neked, hogy intézd el a három sérült alakot, amit valószínűleg szíves-örömest meg is tettél, hiszen semmi mást, csak a kardodat kellett némiképp bepiszkítanod. Eközben az ajtóban álló shinobi menekülni próbált, de Arata az útját állta. A chuunin nem tűnt túlságosan erősnek, ninjutsut gyakorlatilag nem is vetett be – bár talán csak az épületet nem akarta tönkretenni. Dolgod végeztével te is csatlakoztál Aratához, aki már sejtette, mit tervezel: a vízsugár és az elektromos kisülés szinte egyszerre érte el a szerencsétlen chuunint, aki rángatózva a földre rogyott, majd harcképtelenné dermedt.
Jól van, ez könnyen ment – szólt Arata. – Chuunin létükre nem túl erősek. De most siessünk: a két robbanás hangja talán másokat is ide fog vonzani.
Kisétálhattok hát a furcsa folyosóról, a cellák közül. A változatosság kedvéért egy újabb folyosó tárul elétek, mely az előzőnél sokkalta díszesebb. A falakon színes freskók, két oldalt márványszobrok, a padlón vörös szőnyeg. Ha továbbmentek, a folyosó kettéágazik: az egyik irány lefelé vezet egy csigalépcsőn, a másik tovább egyenesen, egy hasonló ajtó felé, mint amilyenen ti is kijöttetek. Odalentről nem hallatszik semmi zaj, a kopottas tölgyfaajtó mögül viszont igen: énekhang, ráadásul női.
Váljunk ketté? Merre? – kérdezi Arata.
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Tottori Shinko on Vas. Május 17 2015, 21:35

Gondosan elrendezem a robbanócetliket a falon, majd Arata is az ő részét. Ezután jön a "bumm" és már ide is csődül az ellenfél. Hárman azonnal megnézik, hogy mi a helyzet, majd Arata is robbant egyet, ami földre küldi a vizsgálódókat. Ez már tetszik! A következő pillanatban a társam előugrott a helyéről és támadásba lendült. Azonnal jelez nekem is, hogy intézzem el a sérülteket, így hát előrontok én is. A közönséges kardomat veszem elő és még futás közben az egyik földön fekvőbe hajítom. A kard könnyedén átdöfi áldozatomat, aki néhány pillanat alatt már ki is leheli lelkét. Majd oda érek hozzájuk, fegyveremet kihúzom a hullából és a másodiknak felmetszem a gyomrát. A harmadik ekkor már felül, a tettemet látva pedig menekülni próbál.
- Kirisute, gomen! - szólalok meg, majd lefejezem a szerencsétlent.
Az utolsó shinobi halála után megyek, hogy a társamnak is tudjak segíteni. Nagyon gyorsan megalkotok néhány kézpecsétet, majd vizet lehelek ki a számon, mire Arata megsokkolja. A chuunin azonnal elterül a földön, nekünk pedig van egy kis időnk fellélegezni. A társam szavaira bólintok egyet, most nincs idő a beszédre. Azonnal követem őt az újabb folyosón. A kardomat most is a kezemben tartom, hátha szükségünk lesz rá és akkor nem kell még azzal is foglalkoznom, hogy időben elővegyem. Hamarosan azonban a folyosó végére érünk, ahonnan két út vezet tovább. Az egyik lefelé, a másik pedig egy ajtóhoz, ahonnan egy nő éneklését lehet hallani. Arata kérdésére elhúzom a számat.
- Szerintem maradjunk együtt, így biztosabb az esélyünk a menekülésre - mondom. - Szerintem menjünk be és ejtsük túszul a csalogányt! Elvégre úgy sokkal könnyebben meg tudunk menekülni. Utána meg ha úgy van, akkor a főnöknek lesz egy jó ágyasa, vagy eladhatja másnak. Nekem aztán ugyan mindegy! Te mit mondasz? - kérdezem a társam, hátha neki is van egy jó ötlete.
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Pein on Csüt. Május 28 2015, 13:32

Társad bólint, majd hozzáteszi:
Így van, jobb, ha együtt maradunk. Ki tudja, mennyi shinobi van a kastélyban. Ráadásul bármikor összefuthatunk azzal a joninnal is. Egyedül nem szívesen küzdenék ellene.
Megindultatok hát a tölgyfaajtó irányába. Csak a kilincs lenyomása után hallhattátok pontosan az énekes pacsirta dalát:
Ments ki innen // Vigyél el // Az őröknek hűlt helye // Gyere értem.
Nem csak a tölgyfaajtó volt hasonló: maga a helyiség is. Úgy tűnt, ez az ajtó is egy, a tiétekhez hasonló börtönt rejt maga mögött. Az egyik cellában ott gubbasztott egy körülbelül 20 éves lány, valamiféle estélyi ruhát viselt. Nem tűnt úgy, hogy rosszul tartják, a kis asztalkáján még ott várakozott rá az ebédje is. Egyelőre nem vett észre titeket, és folytatta a dalolászást. 
Őrök valóban nincsenek a teremben, ez a folyosó pedig annyiban különbözik a tiétektől, hogy a másik végén is van egy tölgyfaajtó, mely valószínűleg lefelé vezet.
Nem tudom, ki ez a csaj – súgja a füledbe a társad. – Egyre furcsább ez az egész.  
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

7 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.