Erdőségek

2 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hazukage Kurono on Csüt. Okt. 14 2010, 19:28

A klónok harcra elbukott, ami sikeresnek mondható, de Kisamenak sikerült felugrania, és így a víz nem vezette el a villámot. Ráadásúl hihetetlenül időzítve érkezett vissza a kard a kezébe, és vágta ketté a villám farkast.
-A fenébe.-
A klónok még a chakráját is kimerítették, legalább most megtapasztalta, hogy mennyire veszélyesek. Most használta élősszőr harcban. Ha túl éli, akkor legalább okul belőle.
~Most már tényleg a menekülésen kell törnöm a fejem. De vajon hogyan?~
Kurono most túlságosan nehéz helyzetben van és a vízen még veszélyesebb, főleg, hogy a pikkelyek is kezdenek vissza húzódni.
~Ki kell használnom a pikkelyeket, amíg megvannak, és utána menekülni. Ez az utolsó lehetőségem, és csak levegőben. A vízen utánam tud nyúlni.~
Kurono kissé mérges arcot vág, de ez csupán most álca. Mint ha a z öngyilkosságba vágna bele.
~" Az olyanok, mint te jelentik a legnagyobb veszélyt, mert ők maguk sem tudják a következő lépésüket, és ezért kiszámíthatatlanok"~
Jutnak eszébe Ruken szavai, és vissza térve régi önmagához hirtelen rohamba kezd.
-Most meghalsz!-
Kiáltja el magát, és Kurono támadása közben kézjeleket mutogat, ami után előre nyújtja a kezét, mint ha a támadásnak muszáj lenne érintenie a célponton, de nem Kurono a Tako: Shanari no jutsut használja, és a testén lévő összes pikkelyt kilövi, ami 360 fokban terjed vízszintes és függőlegesen is. A pikkelyeket Kisame valószínűleg a Shameda kemény cápa bőrével hárítani tudja, de az az idő kihasználható arra, hogy Kurono elmeneküljön a Kuchiyose no Jutsu segítségével, és megidézné Hanna-t az utazó sárkányt, akihez nem kell sok chakra, és elég gyors, mivel az ő célja 1-2 személy gyors szállítása. Reméljük Kisamet eléggé feltartja a felé repülő pikkelyek, és Kurono el tud menekülni Kaori után, aki ha megtalál felvesz, és Hanna hátán gyorsabban haza érnek.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Karin on Vas. Okt. 17 2010, 13:54

Kisame arcára széles és gúnyos mosoly ült ki, ahogyan rákiáltottál és elkezdtél felé rohanni. Valószínűleg azt gondolta, hogy mekkora egy hülye vagy, de amikor meglátta a kézjeleket, vagyis inkább annak eredményét, mondhatjuk, hogy egyáltalán nem lepődött meg. Kardját maga elé rántva a kilőtt pikkelyek nagy részét felfogta, de a maradék, főleg azon részeken, melyeket a kard nem tudott felfogni, beleálltak a cápafi lábába és felsőtesténeke gy kisebb részébe, főleg a vállába. És te ezen védési folyamatot kihasználva idézted meg az egyik sárkányodat.
Nem volt valami sok időd csevegni vele, ahogyan felpattantál a hátára és az néhány legyintéssel már a levegőbe is emelkedett és abban a pillanatban mintha elhagyta volna za ereje, zuhant a tóba, hatalams csobbanással. Még időben ugrottál le a hátáról, ahogyan szegény sárkány lassan elmerült a vízben.
- Hova-hova? -vigyorgott rád Kisame, ahogyan észrevetted, hogy a kardja mintha egy cápa uszonya lenne, úszott vissza a kezébe. - Nem engedlek el ilyen könnyen! -nézett rád, ahogyan megmarkolta a kardját.
Nem értetted mi történik, de abban biztos voltál, hogy a kard csinált valamit és ha jól emlékeztél még azt is láttad, hogy amikor felpattantál Hanna háttára, Kisame a sárkány felé dobta a kardot, de hogy mi lehetett a trükk ebben a támadásban azt nem tudtad, révén nem voltál abban tisztában, hogy az a hatalmas kard mire is képes teljes mértékben.
- Gyerünk adj bele mindet kölyök, vagy azt akarod, hogy már most feldaraboljalak? -kérdezte tőled, ahogyan az időd és a chakrád is egyre fogyott.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hazukage Kurono on Vas. Okt. 24 2010, 08:44

Kurono a vízre érkezve esett le Hana hátáról, aki a vízbe csapódott és szét is pukkant.
-A fenébe !-
Dühöng egy kicsit, és védekező állásban ált fel, felkészülve mindenre, ha Kisame jönne.
~Hogy a fenébe csinálta? Az összes jutsumat a kardjával fogja fel. Az Ookami is. A kard lazán belevágott a farkasba, ami aztán eltűnt.~
Gondolkodik egy kicsit a kard titkán, de valahogy még nem jön rá, ahogy Kurono chakrája is egyre csak fogy.
~Asszem megvan. Egy szokványos kard, nem képes úgy kettévágni egy jutsut, vagy felfogni a kardjával. Erre csak egy magyarázat lehet.
A Shameda elszívja a chakrát. Talán igaz lenne a történet a kard erejéről? Eddig azt hittem csak egy szimpla mese, de úgy látszik nem. Viszont, akkor harcmodort kell váltanom.~
Kurono szemeivel a Raiken párost keresi.
-Látom tényleg nem hagysz elmenekülni ép bőrrel....-
Kurono ha meglátta a Raikent el kezd felé sétálni, Kisame biztosan tudja miért.
-Akkor bele adok, mindent, de ahogy látom a te kardod sem hétköznapi. Láttam mire képes. Egy szokványos kard, de még egy chakra penge sem képes elszívni a jutsut.-
Kurono aszt hiszi rájött Kisame titkára, vagy legalább is reménykedik benne.
~Akkor ideje bevetni a taijutsut, amit még a chidori megtanulására alapoztam, úgy látszik még sem fölöslegesen.~
Ennyi beszélgetés alatt Kurono már biztosan oda ért a kardhoz, amit ha Kisame hagyja, hogy felvegyen, akkor felveszi. De biztosan hagyni fogja, hisz azt szeretné, hogy a harc maximális legyen. Ezek után Kurono leveszi a súlyokat. 10-10 kg a lábról és 10-10 kg a kézről, minusz 10 a derékról.
-Kisame az utolsó menet következik.-
Mondja és többre már nem jutt idő, nem kezd bele támadásba, várja, hogy az új menetet Kisame kezdje.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Karin on Vas. Okt. 24 2010, 15:11

Kisema csendben nézett téged, nem kapkodott el semmit, tisztában volt azzal, hogy kevés a chakrád és abban is, hogy immáron semmi esélyed ellene, éppen ezért megpróbálta kiélvezni azt a maradék időt, mielőtt, ahogyan ő mondaná, darabokra szedne. De egyben nem is az a fajta ő, aki szeret várakozni. Abban a pillanatban, ahogyan rátetted a kezed a katanaidra, mintha egy ágyúgolyó lenne, úgy lőtt ki feléd, szinte felszántva a vizet, de immáron téged sem kelet félteni. A lábsúlyok lekerülted a lábadról már korábban, ezért valóban meglepted azzal, hogy egy szempillantás alatt teremtél ellőtte és vájtad mind a két kardot a mellkasba.
- Ezt nevezem...- mosolygott rád, ahogyan a levegőben úszva vért köhögött fel, majd hátraesve a vízbe, a vére beborította a felszínt. - Erre nem számítottam, ez a gyorsaság... majdnem olyan gyors vagy, mind az a...- nem tudott többet mondani, újabb vért köhögött,fel ahogyan kirántottad a testéből a két kardot. Átszúrtad minkét tüdejét, tudtad, hogy csak percei vannak hátra. - Hahahah..- hallottad a halk nevetését- Azt hiszem, most felidegesítettél! -kiáltott rád, ahogyan abban a pillanatban telibe talált a kardja. Nem hittél a szemednek, hogyan lehet még benne ennyi erő, ezek után. Azonban ezt a figyelmetlenséget abban a pillanatban két bordád bánta, ahogyan egyszerűen mind egy baselball golyót, úgy kiütött a víz felszínéről, az egyik fának. Hatalmasat zuhantál, ahogyan nehezen vettél levegőt, mindened fájt, és így is láttad, hogy a sebei egyszerűen begyógyulnak. Rájöttél, hogy az ellenfeled, valóban nem egy hétköznapi shinobi és hogy nem is ember.- Megleptél azzal, hogy olyan gyorsaságra voltál képes! Erre nem számítottam, de ennek ellenére csak egy kölyök vagy, a legjobb az lesz, ha levágom a lábaidat, hogy ne okoz nekem túl sok problémát...- sétált feléd, ahogyan össze kellett szedned magad, bár arra rájöttél, hogy egyvalamiképen sebezhető, gyorsasággal.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hazukage Kurono on Vas. Okt. 24 2010, 17:01

Kurono kapott egy nagyot, amitől az egyik fának csapódott.
~Ez nem ér.~
Gondolja magában, ahogy lassan de biztosan feláll. Kisame két tüdeje ki lett szúrva, de még mindig ennyi erő van benne.
~Ez lehetetlen ő nem ember.~
Döbbent meg egy kicsit, de ez nem azt jelenti, hogy kizökkent volna a harcból. Csupán csodálkozott ellenfele képességén.
-Az erőd tiszteletre méltó. Viszont a vérszomjad és az aljas harcmodorod, az szörnyeteghez méltó. De hát ez vagy te.-
Mondja neki, és most a flegmaság szól belőle, miközben szegény Kurono kiköpi a lelkét a túlélésért.
~Viszont meg van a gyengéd. A kardod túl nagy nem elég gyors. Ha gyors taijutsut vetek be és elkerülöm a kardja chakraszívó hatását, akkor akár meg is nyerhetem.~
Vonja le a következtetéseket, és most Kurono támad. Most őt lövik ki úgy, mint egy ágyúgolyó és hasítja a vizet egyre közeleb kerülve Kisamehoz.
~Arra kell rámennem, hogy a kardját minnél nehezebben mozgassa.~
Kurono kihasználva gyorsaságát elkerülné a Shamedát, és a Raiken egyik pengéjével, egy határozott vágással, megpróbálná alulról levágni, vagy akár megsebesíteni Kisame karját, mivel ha felülről támadna, azt könnyeben kivédené, így nagyobb az esély a találatra, és az a veszély sem fenyegeti, hogy a Shameda vissza lökné.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Karin on Hétf. Okt. 25 2010, 20:44

Valóban killöttél, a testedet alig lehetett látni, olyan gyors voltál, ahogyan a villámsebesen felcsobbanó vízoszlop jelezte hol is vagy, de ahhoz túl gyors voltál, hogy akár más meglásson ebben a vízoszlopban. De az ilyen gyorsaságnak van egy hatalmas hátránya is. Te is alig látsz valami, révén nem éppen vannak olyan szemeid, illetve nem vagy annyira képzett taijutsuban, hogy csupán reflexből reagálva képes legyél az ilyen harcmodorra. Éppen ezért ahogyan Kisame ellőt teremtél, kénytelen voltál kissé lelassítani, hogy tisztán lásd a férfi mozdulatait. Könnyedén kerülted el a fejed felett elsuhanó Samehada-t, ahogyan a raiken-t felfelé lendítve minden megváltozott. Elhagyott minden erőd, ahogyan lelassultál teljesen.
A semmiiből feltűnő kar kapta el a torkod, ahogyan a magasabb emelkedtél. Nem tudtál mozogni, minden erőd elhagyott. Láttad, ahogyan Kisame arcán gúnyos vigyor ül. De nem kapkodott. Annyi erő sed volt, hogy megmozdulj, abban a pillanatban is érezted, hogy szívja a chakrádat az ellenfeled.
- Ki mondta, hogy a kardommal való közvetlen érintkezés szívja el a chakrádat, ha?- mosolyodott el- Az igazán nagy balfácán volt. Bár meg kell hagyni elég kitartó voltál és sikerült megsebezned is, de végére értél az erődnek és a technikáidnak! Úgy gondolom, ez itt a vég...- emelte fel a hatalmas kardot, ahogyan a fáslik lehullatok róla, és az egész úgy nézett mi mind egy élőlény. - Megnyúzlak mind egy...- abban a pillanatban elhallgatott, ahogyan elengedve lezuhantál a vízbe. Annyi erőd volt csak, hogy a felszínen maradt, de több nem. És tisztán láttad, ahogyan a környező fákon egy tucat oinin ninja áll, körülvéve a rettentő ellenfelet és kiszúrtál közöttük egyett, aki nem illet a sorba, egy Anbu maszkos nőt, azt akit eddig megakartál védeni. Lassan azonban elsüllyedtél elhagyott minden erőd és a mélybe zuhantál.

//Írj egy hosszabb történetet egy álomról, mely illik az adott történésekhez... //
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hazukage Kurono on Kedd Okt. 26 2010, 15:35

Kurono lassan a mélybe merül, és mindent sötétség lep el. Pár perc múlva felébred a parton és Kaori áll mellette, odébb pedig Kisame holteste van.
-Ezek szerint elkaptátok.-
Mondja Kaorinak, aki még Kurono fejét tartja. A fiú teljesen jól érzi magát fel is tud állni.
-Hála az égnek, hogy semmi bajod. Mikor láttam, hogy lemaradtál, azt hittem meg fogsz halni.-
Karoi ekkor Kuronora veti magát, és teljes erejéből át öleli. Kurono ebbe belepirul, és nem tud mit kezdeni a helyzettel. Viszont minden nem tart örökké Kaori a következő percben elengedi, és egy nagy pofont vág le Kurono számára.
-Te marha! Mondtam, hogy menekülj és ne hősködj, az életedbe is kerülhetett volna, és így most az adósod lettem, mert megmentettél. Utálok mások adósa lenni!-
Kiabál egy sor az Anbu lány, és Kurono csak az arcát fájlalja, mert bizony akkora pofont kapott. Az Onin ninják felszedik Kisame holtestét és elindulnak vissza Kirigakureba. Ahogy beérnek Kurono csak azt látja, hogy üdvrivalgás fogadja, amiért megölte Kisamet.
-Kisamet te ölted meg. A tüdőbe kapott szúrást, nem bírta sokáig, a tüdeje bevérzett, azért nem bírt megfojtani, mi pont a végére értünk oda.-
Mondja Kaori és Kurono csak örülni tud, amiért a Kirigakureiek végre elfogadják. A tömegben viszont meglát egy ismerős alakot, aki elszalad. Kurono utána fut, és egészen a vízpartokig követi, ahol végre megállt.
-Itt nyugodtan beszélhetünk.-
Fordul meg a fura alak, aki nem más mint az apja, aki most már a klán vezető embere lett.
-Te mit keresel itt?-
Teszi fel első kérdését Kurono kicsit felháborodottan. Nem felejti el apja pofonjait, amit a semmikért kapott.
-A javadat akarom. Gondolom hallottál már Hazukage Enzo történetéről?-
-Ő volt az aki megszerezte a sárkány erejét.-
-Igen és azt is tudod hogyan?-
-Megitta a sárkány vérét.-
Apja ekkor csak egy fintorgó hangot adott ki, jelezvén, hogy rosszul tudja.
-Enzo a Raiken birtokosa volt, mint te, és ő is közülük a legerősebb. A sárkány vezér benne látta a jövőt, és hogy ő az az ember aki megérdemli a sárkányok erejét. Enzot a sárkányvezér tanította. Megtanította a természeti erők befogadására, és a sárkány harcmodorra. Egyszóval a sárkányok első Sanninja lett. Köztudott, hogy nagyon kevés ember volt, akit a sárkányok képeztek Sanniná. Talán még a kígyóknál is többször fordult elő.-
Kurono döbbenten hallgatta apja szavait.
-Te fiam méltó lehetsz, arra hogy Sannin légy, de még fejlődnöd kell. Ha úgy érzed készen állsz, akkor használd az idéző jutsut, és szemed könnyét keverd össze a véreddel. Így tudod megidézni a sárkányok vezetőjét, aki eldönti, majd hogy méltó vagy-e a sárkányok igazi erejére.-
Ezek voltak apja utolsó szavai, aki ezek után szertefoszlott. Eggyé olvadt a levegővel, és a helyén csupán por maradt. Megvizsgálva a port Kurono hamunak nézte. Kuronot gondolkodásra bírta a helyzet, és Kirigakure felé végig ezen gondolkodott.
~Talán enyém lehet a sárkányok ereje. Ahhoz viszont, még tényleg gyakorolnom kell, és ebben már Ruken sem tud segíteni.~
vissza térve Kirigakurebe a kapunál már Kaori várta, aki kedvesen haza kísérte Kuronot.
-Mozgalmas egy nap volt. Nem igaz Kurono-kun?-
-De nagyon is. Nem hittem volna, hogy túl élem.-
Kaorinak könnybe lábadtak a szemei, és ismét át ölelte Kuronot, ekkor nem pirult el, de ezek után történtek miatt igen. Kaori megcsókolta Kuronot, és aztán elszaladt. Utána minden egyre világosabbá kezdett válni....
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Karin on Csüt. Okt. 28 2010, 19:39

Mintha csak felébrednél egy álomból, olyan volt. De mivel lényegében ez is történt, ezért nem lehet mást mondani. A film, az az érdekes film megszakadt és visszatértél a rideg valóságba. Pedig nem nagyon volt nagy különbség. Kaori arcát láttad, maszk nélkül, de mégis az első pillanatban már tudtad, hogy ez nem lehet álom, ez a valóság.
A lány mosolyogva nézett rád, ahogyan az arcán egy kisebb vágás éktelenkedett, a szája szélén egy halvány vércsík húzódott végig, halvány, alig látható, nagyon valószínű, hogy letörölhette. És csak őt láttad, mást nem. Mosolygott, de a szemei elárulták, hogy nem izgatott, nem fél, de hatalmas fájdalmai vannak.
- Sajnálom...- dadogta, ahogyan a hangja is elesett volt- … megvédtelek, de nem leszek képes segíteni téged, nem lehetek melletted, hogy lássam beteljesülni az álmodat. Annyira sajnálom Kurono-kun... - dőlt oldalra ás zuhant halk puffanással a földre. Csak abban a pillanatban láttad, csak akkor értetted meg, mire is gondolt a lány. A lány bal keze hiányzott, mintha tőből vágták volna le, ahogyan az oldalából is hiányzott egy nagyobb darab. Be volt kötözve, de látszódott rajta, hogy csak annyira, hogy kisebb időt túléljen, hogy valamit képes legyen ellátni, nem többet és nem kevesebbet.
- Hát elég kemény ennek a cápának a bőre...- néztél oldalra, ahogyan megpillantottál egy férfit. Fehér köpenyt viselt, egy fehér oinin maszk kíséretében, ahogyan aranyló rövid haja volt. Láthatólag egyből megállapítottad, hogy bizony egy vékony és magas férfi. A kezében szorongatott tanto-ja, melyen még keresztvas sem volt, esetlen és régimódi fegyver volt. De ami ennél is fontosabb volt, hogy a férfi nem volt véres, egy karcolás sem volt rajta. - … sajnálom, hogy ilyen későn érkeztem Kurono-kun, de szeretnélek megkérni valamire! -nézett le rád- Ha van elég erőd tartsd fel Kisame-t és én életben tartom ezt a lányt. Úgy gondolom ez fer alku nem igaz? -kérdezte tőled, ahogyan láttad, hogy a területen nagy csata zajhatott, kidőlt fák, felrepedt talaj és a fákon és a földön jó néhány holtest és mintha a víz felszínén láttad volna azt is, aki mindezt tette.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hazukage Kurono on Hétf. Nov. 01 2010, 09:18

Kurono elkapta Kaorit, miközben dőlt oldalra, és óvatosan engedte le a földre.
-Kaori. Neked még van esélyed ebben az életben. Ne ad fel.-
Kurono ekkor érdekes hangot hall. Egy onin férfi, akin egy karcolás sem esett. Körülnézve pedig, a harc elég keménynek tűnt.
~Erős férfi lehet. Vajon meddig voltam kómában. Nem tudom még mennyi chakrám lehet.~
A férfi ekkor felajánlja, hogy megmenti Kaori életét, ha Kurono feltartja Kisamet.
-A legnagyobb örömmel. Van mit vissza fizetnem neki és a gyengéjét is ismerem már.-
Kurono még nem látja a környéken Kisamet, így talán fel tud készülni.
~A gyorsaság a gyengéje, ha sikerülne végre hajtani az új jutsut, azzal fel tudnám tartóztatni.~
Gondolkodik el egy picit és már hozzá is lát a koncentráláshoz, most nem ad rá annyi időt, mivel eljutott addig a fázisig, hogy tudja keringetni a villám chakrjáját, és kiengedni némely tenketsu ponton.
~Most sikerülni fog az összesen.~
-Ahhhh... Raiton no Yoroi!-
Mondja ki a jutsu nevét miután elmutogatta a kézjeleket. Remélhetőleg sikerül, és akkor teljes erővel kihasználhatja Kisame gyengéjét.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Karin on Kedd Nov. 02 2010, 09:09

Érezted abban a pillanatban, hogy nekiálltál, hogy valami újra leltél rá. Talán az adrenalinnak volt köszönhető, de ezúttal teljesen másképpen érezted a technikát mind addig akármelyik gyakorlásod alkalmából. A chakra hatása nem volt még így sem tökéletes, de mégis érezted, hogy az izmaid reagálnak a villámchakrára. A tested körül lassan megjelenő villámburok pedig igencsak látványos és egyben félelmetes képest festett le rólad. Eddig senki sem látott így, így í mögötted álló oinin ninja se.
- Te aztán igen félelmetes tudsz lenni! -dicsért meg, ahogyan megmozdultál, de semmi különösebbet nem fedeztél fel.
Nem voltál gyorsabb, nem érezted magadat annak, egyszerűen a fájdalom melyet eddig tompán éreztél, eltűnt, a kissé fájdalmas mozgás mellett. Egészségesnek és fáradhatatlannak érezted magadat mely a villámchakrának volt köszönhető, mely plusz erőt adva az izmaidnak manipulálta azokat.
Ekkor kisebb robbanás rázta meg a környéket és néhány kisebb hegy pukkant ki a látótávolságon belül, mely egyet jelenthetett, valakik még mindig harcoltak és ha harcoltak at csakis ellen tehették. Egy pillantást vettettél még Kaori-ra, akit már akkor gyógyított az oinin ninja, majd előre tekintélyesük. A shunsin no jutsu segítségével siettél oda, de váratlan dolog történt. Egy szempillantás alatt gyűrted le a távolságot, ahogyan rájöttél, hogy mi is történt. Tévedtél, mikor azt hitted, hogy a villámchakra nem manipulálja az izmokat olyan mértékben, hogy gyorsabb legyél, egyszerűen közben a shunsin no jutsut kell alkalmaznod és azzal tökéletesítve éred el a technika végleges formáját.
Egy fa ágán álltál meg, ahogyan a jobb lábad beremegett. Tudtad, hogy a technikához nincs elég chakrád, hogy a tested nincs hozzászokva egy ilyen technikához. De nem adhattad fel. Kisame háta mögött voltál, aki éppen abban a pillanatban vágta le az utolsó oinin shinobit. A víz felszínén volt, ami neked plusz előnyt jelentett. Bár a vízből kiálló hatalmas kődárdák bajt jelenthettek, de ez nem zavart, csak egy cél lebegett a szemed ellőt és a helyzet a te előnyödre billent újra.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hazukage Kurono on Kedd Nov. 02 2010, 11:31

Kurono végre megtudta csinálni a technikát, bár nem teljes egészében de sikerült. A fájdalmai, mintha elmúltak volna, de nem érezte magát gyorsabbnak. Mintha az izmai nem reagálnának a villám chakrára. Az onin ninja elkezdte gyógyítani Kaorit és most Kuronon a sor, hogy beteljesítse ígéretét. Úgy dönt, hogy Shunshin no jutsut alkalmazva legyűri a távolságot, és amint használta a jutsut, mint egy villám szelte át az erdőt, és érkezett meg egy fa ágán beremegett lábbal.
~Még nem vagyok képes irányítani jól ezt a gyorsaságot. Viszont Kisame most az enyém lehet. A testét darabokra kell szednem, mivel ha csak megütöm vagy a Raikennel szúrom meg, mintha meg sem érezné.~
Jegyzi meg magában. Már tudja melyik jutsut alkalmazza ellene, és azt is hogy hogyan. Kurono elmutogatja a kézjeleket és élete első komolyabb jutsuját veti be, amit első genin kori jutsuja.
-Raiton: Kyuuden no jutsu.-
Mondja ki a jutsu nevét, és így használja a Shunshin no jutsu egy fél tigris pecsétel elmutogatva. A Kyuuden no jutsu kevés chakrát vesz el, de az ereje most növelhető. Kurono a támadás közben a víz felszínén halad, és a kezében lévő gömböt leengedi a víz felszínéig, és míg halad a víz felszínén súrlódik, így a súrlódástól és a víztől is több energiája lesz. Egy kis jutsuból is lehet egy erős ha kellő képen alkalmazzák.
Az így felerősített jutsuval mér támadást Kisame testére, és remélhetőleg a gyorsaság most is előnyére lesz.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Karin on Csüt. Nov. 04 2010, 08:58

Tökéletes és gyors támadás hátulról! Ez meglepheti Kisame-t, ahogyan tisztában vagy azzal, hogy valószínűleg ez az egy, vagy talán ezen kívül még kettő lehetőséged marad, nem több és nem kevesebb. Ha most hibázol, annak beláthatatlan következményei lesznek. Leugrottál a fáról, ahogyan a víz felszínére érkezve egy pillanat alatt alkottad meg az első technikáid egyikét, ahogyan abban a pillanatban érezted, hogy a chakragömb szó szerint nagyobb és hatalmasabb erőt képvisel mind arra te számítottál korábban. Majdnem hogy fáj a kezed tőle, ahogyan nekiiramodtál és szó szerint újra meglepett, hogy milyen gyors is vagy! Egy szempillantás alatt tűnt fel ellőtted Kisame háta, ahogyan lelassítottál, de ez is már kevés volt. Kezed előrenyújtva szó szerint becsapódtál a cápába, aki az utolsó pillanatban csak annyira volt képes, hogy hátranézzen. A teste szétszakadt, ahogyan a kezed szó szerint áthatolt a mellkasán. Fel sem fogtad, mi történik, ahogyan a víz felszínén csúszva jó néhánya méterre eltávolodtál tőle. Rájöttél, hogy sokkalta nehezebb ez a harcmodor mind gondoltad. Ahogyan hátranéztél, azonban még láttad azt amire nem számítottál.
Kisame darabokban úszott még a levegőben, ez is mutatta milyen gyors vagy, ahogyan lassan a darabok vízzé változtak és visszahulltak a vízbe. Egy Vízklón! Jöttél rá, ahogyan lassan kiemelkedett a vízből, veled szemben ugyan, de kellő távolságban az eredeti test. Nem egy vízklón volt, egyszerűen a víz alatt volt, ott rejtőzött, ahogyan kimászott a víz alól. Egyik kezében a kardja, míg a másikban egy hallott test volt, aki láthatólag megfulladt. Rájöttél, miért is volt odalent és milyen kegyetlen is, ahogyan elengedve a tettest elmosolyodott. A vízklónnal ellentétben, neki semmilyen sérülése nem, csak a ruhája volt elszakadva, ahogyan a Samehadat a vállára rakva végigmért.
- Megleptél, volt egy ilyen technika a tarsolyodban? Ez jó! Ez nagyon jó! De elhalasztottad az esélyedet, hogy megölj!-mosolygott rád és hogyan tovább? A lábbad egyre jobban fájt, ahogyan a tested minden porcikája. Tudtad, hogy elérted a határaidat!
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hazukage Kurono on Csüt. Nov. 04 2010, 09:27

Kurono már saját magától is megijedt, és attól, hogy az egyszerű kis jutsu, milyen kiszámíthatatlanul nagy tud lenni.
~Na ezt a technikát nem felejtem el. Jó lesz később is alkalmazni.~
Gondolja magában, de az öröm sajnos nem tart sokáig. A test csupán egy vízklón volt, míg az eredeti test a víz alatt volt.
~a jutsum csak a ruháit tépte volna szét. Elég jól bírja, én meg már nem.~
Hát igen. Az a jópár évnyi tapasztalat, ami Kisame és Kurono között van itt látszik meg. Kurono a távolsági harcok specialistája volt, és nincs hozzászokva az új jutsu harcmodorához. Nem elég nagy az állóképessége még.
~Mit tegyek most? Szinte minden kifogyott a tarsolyomból. Ha tovább használom ezt a gyorsaságot, az már nekem is fájni fog. Viszont ha felhagyok vele, elszáll a lehetőségem, hogy megöljem Kisamet, sőr feltartsam őt. Talán kissé idegessé tudom még tenni, és időt nyerni addig, míg Kaorit felgyógyítják.~
Jegyzi meg magában, és most türelmesen áll egy helyben. Kisamenak ez talán furcsa lehet, de Kurono tigris pecsétet formál és próbál össze szedni még némi chakrát, de nem ez a fő célja. Arra vár, hogy Kisame támadjon.
-Gyere te bumburnyák. Azt mondtad a cápa bőre erősebb. Még is átszúrtam a két tüdődet, és a ruhád is már egészben. Én meg még egyben vagyok!-
Szidja egy kicsit Kisamet, és vissza tér a harc kezdeti részeire, ahol még tök jól kommunikáltak. Ha Kisame támad, akkor az első támadásnál, már használja a Shunshin no jutsut, és az új gyorsaságát kihasználva odébb áll arra a faágra, ahonnan indult, és megpróbál elrejtőzni.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Karin on Szomb. Nov. 06 2010, 16:11

Láttad, ahogyan Kisame arca egy pillanat alatt komorrá, sőt mérgesé változik, majd feléd hajította ismét a kardját, ahogyan azelőtt könnyedén térél ki hála a sebbegésednek. A fa ágán landolva néztél hátra, ahogyan állkerekedet szemekkel konstatáltad mi is történt. A kard az imént még oldalirányú csapással jött, ahogyan ez elől elugorva sikeresen kitértél, de de nem a távoldó kardot láttad, hanem azt, mely egyenes feléd halad, ahogyan a kard eleje, nem egy kardé, hanem inkább egy állaté lenne. Egy hatalmas száj és kilógó nyelv mely mintha csak állat akarná, hogy téged megehesen.
Újra kitértél előle, egy másik fa ágára téve át a színhelyedet, de semmi sem változott. Csak ennyi, hogy láttad mi történik. A kard a levegőben irányt változtatta tovább üldöz, ahogyan rájöttél arra, az a kard valóban él és nem csak egy tárgy. De csak újra sikeresen odébb lendültél és egyre biztosabb voltál abban, hogy a kard a saját akaratából üldöz, ahogyan tisztában voltál azzal, hogy nagyon gyors és ha ez nem lenne elég, a lábad is sajgott, nem volt sok hátra.
- Kiszámítható vagy ... -hallottad meg Kisame hangját a hátad mögül, ahogyan időben elkerülted az ütését és Samehada hála az égnek megmaradt gazdája kezében. - Ezt nevezem, gyors vagy, de a végedet járod! Nem tudsz elmenekülni, Samehada megérzi a chakrád kilóméterrekről! Nem bújhatsz el, nem futhatsz el! Ez a hely lesz a síród! -nevetett fel, ahogyan tudtad, ha így folytatódik akkor igazat mond.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hazukage Kurono on Szomb. Nov. 06 2010, 17:13

Kurono mér tényleg a végér járja, de szerencsére megúszott egy izgalmas kombó támadást.
~Ha így folytatom az a kard lesz a vesztem. Így, hogy él nem bírom elválasztani a gazdájától. Vele együtt kell megölnöm.~
Kurono most már nem adhatja fel, és mostmár neki is támadnia kell. A gyorsasága még megvan egy ideig, de már nem sokáig.
~Össze kell hoznom a régi énem a mostanival. De hogyan. Hogyan lehetne egyszerre távolból és közelről támadni. Olyan, mintha egyszerre kellene jobbra, és balra néznem. Nincs már erőm még egy Kage Bushinra. Vagy talán még is. Megvan!.~
Kurono azon a faágon amin állt lemegy a tövébe, és megpróbál még egy Raiton. Kage Bushint csinálni. A maradék chakrája is megoszlik, de pont elég lesz egy támadáshoz. Kurono a Bushin után elzárja a chakráját, és a Bushint egy Raiton: Kyuuden no jutsut dob a kard felé, és megpróbálja a dühös Shamedát magára vonni. Ha eltávolodott a gazdájától Kurono újból megnyitja a chakráját. Újra a Raiton no Yoroival, és utána Shunshin-t alakalmaz. Kisame mögött teremve a Raiton: Raikennel ami szinték egy gyenge Kumogakurei jutsu Kisame nyakát üti. A villámcsapás biztosan megbénítja az idegeket, vagy akár leszakítja Kisame fejét.
-Kiszámítható a kardod.-
Mondaná neki ha sikerül, és ha csak lebénul Kisame akkor a Raikennel választja le a fejét, és valószínűleg itt van Kurono végső határa.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Karin on Vas. Nov. 07 2010, 13:05

Leugrottál a fa ágáról, ahogyan már a levegőben eltűnt körüled a villámló chakraburok és ahogyan abban a pillanatban talajt fogtál a lábad megbicsaklott, olyan érzés volt, mintha kiment volna, vagy éppen eltörött volna, érezted, ahogyan az inak megnyúlnak. Az volt az a pillanat, mikor rájöttél, hogy mekkorát is hibáztál. Már a harc ellőt is fáradt volt a tested, a sérüléseid még nem gyógyultak be és bár eme technika nagyban felgyorsította és stimulálta az izmaidat, mely segítségével egyáltalán nem jöttek ki a mellékhatások, a technika rád ható hátrányai és a volt sérülésed egyszerre zuhant a testedre. Elszámítottad magad, de nagyon. És abban a pillanatban a fa, mely mögé bújtál hatalmas reccsenéssel kettétört, és a szétvágódó törmelék között megjelent az a száj, mely eddig megakart enni és ezúttal meg is evet. Eltalált, ahogyan magad elé rántott kezeddel védekezve lezuhantál a földre, és Samehada fogai szó szerint beléd martak, ahogyan mást is éreztél egy pillanat alatt majdnemhogy a nullával lett egyenlő a chakraszinted, egy szempillantás alatt szívta ki minden erődet, de láthatólag csak annyit hogy életben maradj. Nem volt erőd mozogni és nem volt erőd szinte beszélni sem. A kép lebegett ellőtted, ahogyan a kard még mindig fogva tartott.
Hirtelen a szemedbe sütő napot eltakarta valami. Nem volt meglepetés ki az. Keze ráfonódott a kardra, mely végre elengedett. A kezedből ömlött a vér, ahogyan Kisame széles vigyorral magasba emelte a kardját.
- Hát a sárkány valóban a cápa eledele lett! Kezdjük akkor a lábad... -és abban a pillanatban egy kard szakította félbe Kisame-t. Keresztül szúrta a mellkasát hátulról, a semmiből, ahogyan Kisame megbénult, a fejét lassan hátrafordítva még akkor is láttad, hogy mosolyog. - Te?
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hazukage Kurono on Vas. Nov. 07 2010, 13:52

Kurono tényleg hibázott, de erről még nem igazán tehet. Most használta először a technikát, és úgy tanulta meg, hogy saját maga találta ki az elméletet. Még nem tudhatta, hogy ez is hátránya a technikának. Most már mindegy, Kuronora a Shameda elég szépen ráharapott, és megcsócsálta a karját.
-Ahhh!- Kiált fel Kurono fájdalmában, de most nem ez itt a nagy baj. Mozdulni se bír, a chakrája szinte nulla, és már Kisame is eltakarja a napot.
-Jó...ét..vágy..at. Én...meg...csin...ált...am amit kell...et. Ka...ori.. remé...lem elég id..őt kap..tá.-
Mondja még nagy nehézkesen, és most már csak arra vár, hogy Kisame kannibalizmusa érvénybe lépjen.
~Ez az igazi halál. Harcban elesni, és emelt fővel veszíteni. Karoi élj boldogan.~
Kissé nyálas gondolatok, de Kurono elérte a célját. Ennyi időnek elégnek kellet lenni ahhoz, hogy felgyógyítsák a lányt, és elinduljanak haza.
Kisame viszont nem kezd bele az evésbe. A hátulról szűrődő napfényben, csak annyit lét, hogy valami átszúrja Kisame testét, aki mosolyogva fordul vissza.
~Ez soha nem hal meg.~
Gondolja magában, de már mozdulni sem bír.
~Remélem nem te vagy az Kaori. Miért nem bírnak meghalni hagyni, de ha ezt akarják, hogy éjek, akkor a jövőben meg kell tennem mindent. A faluban számítanak rám. Értük kell harcolnom.~
Kurono még feszíti a határait, mivel kezei talán még épek, így a kunai táskájához nyúl, egyik kezével, és eldobja Kisame feje felé a kunait. A másikkal a mellete heverő Raikennel, szintén megpróbálja átdöfni Kisame testét. A kard talán ha alulról szúrjuk, elérheti a szívet, és reméljük ott van Kisame gyengéje, bár ilyen szörnyetegnek lehet az sincs.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Karin on Hétf. Nov. 08 2010, 20:59

Láthatólag azért maga Kisame sem annyira sebezhetetlen mind hitted. A tör keresztül szúrta a mellkasát, ahogyan vért köhögött fel, komoly belső sérülést szerezhetett, ennek ellenére, mégis mosolyogva nézett hátra.
- Bocssás meg Kisame-san...- hallodat az ismerős hangot. Férfias hang volt az, ahogyan tudtad hogy ki is lehet az. Ugyanazon hang volt az, mind aki akivel az erdőben találkoztál nemrégen és aki Kaori sérüléseit gyógyította.
- Gingitsuke?- kérdezte Kisame- Még mindig sunyi kis kígyó vagy...- ragadta meg a melléből kiálló kard pengéjét, ahogyan arcára még szélesebb mosoly ült ki- Tudod, mit mondtál nekem egyszer? Minél erősebb az ellenfeled én is annál erősebb leszek...- keze megszorult a pengén- A chakrád az enyém! -törte el a pengét, pusztán erővel, ahogyan egy fél fordulatot téve ököllel sulytot a férfi arcába oldalirányból. A porcelánmaszk kettétört, ahogyan a férfi lassan oldalra dőlt, de nem eset el. Vékony testalkata ellenére, elég jól bírta ki ezt az ütést, meg is lepődhettél, de abban a pillanatban Kisame keze rászorult a férfi torkára.
Ez pedig az a pillanat volt, hogy a felé dobott kés bizony majdnem talált. Az utolsó pillanatban rántotta hátra a fejét, de a kés hegyes is felszántotta az arcát. A tekintette rád vetült, ahogyan a szemei vérágban úsztak.
- Nem tudod, mikor kell feladni?- kérdezte tőled, ahogyan visszatért a fehér kimonot viselő férfihez. - De te?! Megöltem a szerelmedet és most téged is megfoglak...- szorult meg a keze a férfi torkán, ahogyan a férfi teste nem mozgott, erőtlenül tartotta Kisame a kezében. A feje előre volt billentve, ahogyan az arcáról néhány csepp vér húlt a földre. - Mi van, már meg is haltál?- kérdezte a cápafi, ahogyan Gingitsuke hátrabólíntva a fejét, arcán széles mosolyal nézett az ellenségre.
- Nem! Csupán azon gondolkodtam, hogy ilyen könnyedén győztem volna?- kérdezte ahogyan Kisame teste megrázkódott és a füléből, a szájából az orrából és a szeméből is vér kezdett folyni, ahogyan összeeset. - Ég veled Hosikage Kisame!
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hazukage Kurono on Hétf. Nov. 08 2010, 21:17

Kurono meglepődöttem látta, hogy mi történik szinte az ő feje fölött. Láthatólag Kisame, és az onin, akit Gingitsunenak hívtak ismerték egymást. Kisame vért köhögött fel, ami Kurono számára biztató jel, volt a túlélésre. Ha vért köhög fel, akkor az belső vérzésre utal. Ha a tüdeje, vagy bármi más szerv megtelik vérrel, akkor nyert ügye van, és talán túl élheti a harcot. Most Gingitsunen az idő, hogy időt szerezzen Kurononak amit meg is tett. Kisame a férfival foglalkozott, Kuronohoz csupán egy mondatot fűzött, de Kurono nem maradhat csendben erre válaszolnia kell.
-Nem.-
Mondja ki ezt az igen egyszerű szót, de Kisame már nem is foglalkozik vele. Kurono döbbenten látja, hogy Kisame ketté törti a pengét, ami átszúrta, és elkapja Gingitsune torkát.
~A fenébe elszívja a chakáját! ez nem lesz jó.~
Bánkódik Kurono, de valami váratlan dölög történik. Kisamenak több testkijáratán elkezd folyni a vér. Ismét egy biztató jel.
~Ezt hogy a fenében csinálta? Csupán a kis tört döfte át rajta. Ha egy fegyverrel támadott, akkor csak ott lehet a bibi. Chakrát viszont nem éreztem volna. Talán méreg hatása lenne?~
Gondolkodik Kurono, hisz jobbat úgy sem tud jelen esetben. Talán megpróbál megmozdulni, és felkelni, de ahhoz tényleg minden erejére szüksége lesz.
~Meg kell tennem. Kirigakure-ért, az ott lakókért, a Mizukage-samáért, de legfőképp Karoi és Ruken miatt.~
Kurono minden hitét, és erejét össze szedve megpróbál felkelni, és a Raikent a kezébe venni. Ha teheti, még az éppen vérző Kisamenak most vágná le a fejét, addig, amíg megteheti.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Karin on Csüt. Nov. 11 2010, 21:35

Kisame észrevétlenül eset össze, ahogyan a vér a kezdeti intenzitását abbahagyva csak alig csordogált már belőle. Az oinin ninja megigazítása a ruháját, ahogyan a kettétört kardját megvizsgálva egyszerűen eldobta azt. Nem volt valami sok haszna annak, hogy magánál tartsa. Kisame halott volt, vagyis láthatólag nem mozdult.
- Ég veled barátom! -nézett le az előtte fekvő férfira, ahogyan tekintette rád vetült. Nem szolt semmit, csak egyszerűen nézte, ahogyan előveszed a kardodat és minden erődet összeszedve a cápa fölé lépsz. - Jól gondolod, egy ilyen szörnyeteg ellen mi sem lehetünk emberségesek. - mondta, ahogyan magasba emelted a kardodat és lesújtottál.
A semmiből vágódott eléd, nem is gondoltál arra, hogy ez megtörténhet. Samehada pikkelyei megvédték gazdája fejét, ahogyan Kisame keze megmozdult. Tudtad mit jelent ez. Korábban is képes volt meggyógyulni súlyos sérülésekből és most ez történt. Samehada átadta neki a chakráját, ahogyan az oinin ninja azonnal reagált. Hatalmasat rúgott a kardba, mely így lerepült a cápáról, de túl későn. Kisame oldalra gördült a földön, ahogyan a tenyereit összecsapva mind a kettőtöket hatalmas vízsugár kapta telibe.
A hatalmas áradat hömpölygött végig, mintha egy hatalmas víztározó gátja szakadt volna át, minden letarolt mag ellőt, ahogyan ti sem tudtatok neki ellenállni. Elsodort titeket, mintha csak egy darab fa lettél volna. Ahogyan a hatalmas rá jött, olyan gyorsan el is múlt. A földön feküdve teljesen fáradtnak érezted magad.
- Megszökött...- hallottad az oinin hangját, nem messze, de nem láttad. - Jól vagy Kurono-kun?
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hazukage Kurono on Pént. Nov. 12 2010, 20:36

A víz elsodorja Kuronot, és ismét a földre kerül.
~Ha. Megint felállt. Ez hihetetlen. Ha legközelebb találkozunk, akkor a sárkány martalékává fog válni.~
Gondolja magában, majd megpróbál megmozdulni, de nem sikerül neki. Elég nehéz most már mozogni.
-Jól vagyok. Csak annyira, kifáradtam, hogy erőm nincs felállni. Segíts légy szíves.-
Kéri meg Gingitsunet, és ha segít neki akkor feláll.
-Köszönöm, hogy megmentetted az életem jövök eggyel. Ha nem jössz valószínűleg már végem lenne.-
Köszöni meg a segítséget, és ha készen állnak, akkor el indulnának vissza a falu felé, de eszébe jutt valami nagyon fontos.
-Kaori jól van? Ugye meg tudtad gyógyítani? Nélküle nem megyek haza.-
Mondja Kurono, és türemletlenűl várja a választ. Ha Kaori esetleg még feküdne valahol, akkor mindenek előtt hozzá sietnének. Aztán csak a faluba.
-Áruld el. Kisame ugye egy fajta méregtől vérzett annyira. A kardodon nem éreztem ártó chakrát, így csak az jutott eszembe.-
Tesz fel egy nem annyira lényeges kérdést, de a kíváncsiság az mindennek az alapköve. Az emberi érdeklődés sohasem szűnik meg, és az mindig az ember előnyére válik, ha ismeri a másikat. Főleg, ha megmentette az életét.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Karin on Szomb. Nov. 13 2010, 13:21

Gingistuke a kezét fogva tartott feléd. Láthatólag a lökéshullám nekicsapódhatott valaminek, a keze ugyanis csurom vér volt és a ruhája is teljesen elszakadt, szinte a fél felsőteste tisztán látható volt. Meglepődött, ahogyan te is. Egy ilyen csapás, azok után ami történt. Szó szerint lenyűgöző és félelmetes volt. Odaért melléd, ahogyan felemelt, még így egy kézzel is ment neki.
- Semmi baj! Ez volt a dolgom! -nézett rád mosolyogva- Volt egy kis elszámolni valón Kisame-val, de ismét nem tudtam elégtételt venni rajta! - lassan haladattok, hiszen mind a ketten súlyos sebeket szenvedtettek. - De nyugi, Kaori már biztonságban van, ahogyan mi is hamarosan abban leszünk! - közölte veled, ahogyan mosolya szélesebb és kissé gúnyosabb lett - Nem nagyon szerettem volna, ha meghalsz, Ruken-san és Mei-sama mérgesek lettek volna, főleg Fujishima senpai is megtudja! Értékes vagy Kurono-kun, hiszen célall vagy itt! - beszélt hozzád- Te a ...- váratlanul, néhány chuunin vagy jounin jelent meg, ki tudja, így megkülönböztetni őket nem tudtad, de mindegyik mellvértett viselt. Tudtad, hogy ők vitték el Kaorit is és ahogyan észrevettek titeket nektek is segítettek. Gingitsuke gyorsan fejtette ki a csapatvezetőjének az eseményeket és a történteket, ahogyan a jounin rád nézett.
- Szóval ő is ...- kérdezte a férfitől, aki csak mosolyogva bólintott.
- Igen, ő is a Bishamon tagja!

//Írj a kórházakba! Hogy másnap van és vendég jön hozzád, de hogy ki... az meglepetés! //
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Rock Lee on Hétf. Nov. 22 2010, 18:32

//Matsudaro Kitsumo//

Mikor felkeltél, majd elvégezted napi teendőid hosszú listáját, kaptál egy feladatot a családodtól miszerint, menj el az erdőbe és keresd meg nekik a holdvirág nevű növényt, ami azt takarja, hogy csak hold fényben pompázik és ennek hála képtelen leszel az erdőben éjszakázni. Miután össze szedted a holmid útnak indultál és kiszemeltél egy jó helyet ahol minden bizonnyal teremhet holdvirág.

/Arra kérnélek, kezdő postodban részletezd, hogy mit viszel magaddal ha kaptál információt, hogy minek a közelében terem akkor, hogy kitől és, hogy mit mondott, utána pedig, hogy hol telepedtél le./
avatar
Rock Lee
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Matsudaro Kitsumo on Hétf. Nov. 29 2010, 21:52


[Rock Lee-nek ^^ ]

- Jaj, pipacs-chan, hát ennek már sosem lesz vége? - sóhajtok össze az emlegetett virággal a kardvirág ugyanis megint összetűzésbe keveredett a kakasvirággal, és most épp megy a csendes háború a két növény között, olyannyira, hogy már mind a kettő kezdi megsínyleni a dolgot, s az egyik elszáradt, a másikon pedig különös foltok jelezték a hiánybetegség kialakulását. Lehet, megint szét kellene ültetnem őket, mert nem bírnak magukkal. De ha megint beletúrok a kertbe, anyám megöl. A múltkori akcióm sem tetszett neki,pedig csak a nefelejcset ültettem az árvácska mellé, mert kezdtek összemelegedni...
Mielőtt azonban a növény válaszolhatna, apám tűnik fel az ajtóban, s magához int.

Nem sokkal később már a szobámban pakolok. Remek, miért pont nekem, az alvászavarosnak kell kinn kószálnia éjnek évadján, hogy szerezzen egy kis holdvirágot? De mindegy, másban úgysem tudok igazán segíteni... Nézzük csak, hozom magammal a kis táskám, amiben a hagyományos felszereléseim vannak, szike, pár üvegcse, egy bunzenégő, némi alapgyógyszerként funkcionáló gyógynövénykeverék, na meg a speciális gyógyszerem, amelynek hála 20 %-kal csökken a rohamomra való esély. Milyen jó, bár ha képen puszil egy medve, akkor tuti beájulok... ezen kívül anyám csomagolt némi elemózsiát meg innivalót, van nálam tűzgyújtáshoz alkalmas eszköz, röviden gyufa, valamint egy melegebb pulóver, ha fáznék. Én több cuccnak nem látom értelmét, felesleges dolgokat, mint a hálózsák meg ilyenek,amiket úgysem használok majd, nem cipelek, az tutifix!
Így hát neki is indultam a "hatalmas" kalandnak. Ahogy átléptem a birtokunk határát, gondolkodni kezdtem, mit is tanultam anno a holdvirágról.
Holdvirág, azaz Ipomoea Alba, kúszónövény, viszonylag gyakori, nem számít ritkaságnak, nevét arról kapta, hogy virágai napnyugta után nyílnak ki, a "hold" fényében fürdőzve pompázik, Amúgy ennek ellenére tökre fényigényes, na ezt tegye össze valaki. Elég problémás a drága. na meg persze éhes típus, a tápanyagban gazdag meszes talajt kedveli, az meg itt napfénnyel vegyítve, nem sok van, Víz Országában, de azért nem reménytelen szerencsére, a viszonylag közel fekvő erdőségben azért akad egy ilyen folt, ahol valami isteni csoda folytán eltenyészget magában.
Aha, nincs messze, majd meghalok. Kénytelen voltam letáborozni, és nekiállni falatozni, mert felfordulok, nem vagyok én ehhez szokva! Jó utazgatok, de akkor is, azt valahogy mindig szívesebben teszem, mert az kedvtelés, ez meg kötelező, az ember a kötelező dolgokat mindig jobban utálja...
Ülőhelyemül egy idősebb fa gyökerét választottam, persze miután udvariasan üdvözöltem, és engedélyt kértem rá. Aztán most elgondolkodva majszolom a kis szendvicsem, egész belefeledkezve a képzetbe, hogyan fogom üdvözölni és megmagyarázni a holdvirágnak, hogy egy kicsi részére szükségem lenne, de ez őt nem fogja kellemetlenül érinteni, attól még ugyanúgy virágozhat majd tovább kicsit rövidebben...

avatar
Matsudaro Kitsumo
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Civil - gyógynövényszakértő
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Rock Lee on Kedd Nov. 30 2010, 19:56

A fejed megtelik a növényekről való információtól, melyek közt a holdvirág is megbújik. Nem tartott nagyon sokáig, hogy összepakolj majd útnak indulj és találj is egy kellemes helyet ahol megtalálod a keresett növényt. Felállítottad a sátrad egy kisebb vízeséstől nem túl mesze, hogy legyen ivóvized, majd falatozni kezdtél, mert már igencsak megéheztél. Lenyugvóban volt a nap és a narancssárga égbolt megnyugvást sugárzott, amikor halk recsegés hallatszott nem túl messziről. Egy farkas látogatott meg vacsorázás közben és úgy tűnik meghívatta magát az utolsó falatokra. Lassú léptekkel közeledik feléd és orrán látszik, hogy igencsak szaglászik. Általában falkákban szoktak lenni ám szerencsédre most csak egy osztja meg veled társaságát. Az ennivalódat szemeli és lassan nyomul előre. Kimutatja foga fehérét, hogy félelmetesebbnek tűnjön. És csak arra vár, hogy mit teszel, nehogy a végén a kaja te legyél.
avatar
Rock Lee
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.