Magashegységi területek

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Magashegységi területek

Témanyitás  Kanmiru on Szer. Márc. 31 2010, 19:14

Csupasz, hegyesre-kúposra barázdált csúcsok ezreivel büszkélkedő terület, aminek a mélyén valahol Kirigakure no Sato rejtőzik.
avatar
Kanmiru
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Magashegységi területek

Témanyitás  Hakusho Hurima on Csüt. Szept. 09 2010, 18:15

Nem kell sokáig a fa tövében várakoznom, rövid időn belül megérkezik a kapcsolat. Furcsa megjelenésű nagydarab fickó, ennek ellenére nem nagyon tűnik ki a tömegből. A megszólításom követően rögvest a lényegre tér, nem pocsékol egy másodpercet sem. Kisvártatva egy közeli sikátorba érkezünk, ahol megkapom a szükséges információkat. Néhány ismeretlen elem is feltűnik... "Emberkísérletek, tökéletes harcosok, meg vagyok jelölve?" Ez mit jelentsen, számítottam védelemre, de nem arra, hogy "majdnem tökéletes harcosok" fogják az utam állni. De legalább nem köntörfalazott, bár körülbelül azt mondta, hogy egyedül esélyem sincs a küldetés kivitelezéséhez. Erősítésre azonban nem számíthatok, Hokage-sama rám bízta, így meg kell tennem mindent, amire képes vagyok. Egy dolog azonban nagyon aggaszt, ez a "megjelölés" dolog, mire utalhat? Erufu azóta remeg mióta találkoztunk azzal a fiúval, lehet hogy az a vérfagyasztó chakra valamiféle méreg volt...? Nem tudom, de ha Erufu ezt érzi, lehet hogy a bennem lévő dózis zavarhatja ennyire. De ha ez chakra, akkor megpróbálhatnám akár a sajátommal is eltörölni. Leteszem Erufut és a hátizsákom, majd a chakraáramlást egy rövid időre megszakítom egész testemben, majd elkezdem felépíteni azt, míg el nem érem a maximálisan mozgósítható mennyiséget. Ha ez valóban egyfajta chakra volt, akkor ez nagy valószínűséggel betesz neki , de ezen nincs időm gondolkozni. Épp itt az ideje, hogy megtaláljam a bejáratot, elindulok a hegyekbe, melyekről az összekötő beszélt. Ha Erufu jobban lesz út közben, talán a bejáratot is gyorsan megtaláljuk...
avatar
Hakusho Hurima
Játékos

Tartózkodási hely : Valahol a ninjavilágban.


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 620

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Magashegységi területek

Témanyitás  Hidan on Pént. Szept. 10 2010, 19:18

Immáron a hegyeknél folytatod tevékenységedet segítség nélkül. Mikor a chakrádat megmozgatod, hogy az ellenséges "jelölést" megtaláld furcsa dolog történik. A fejed iszonyatosan megfájdul és e fájdalom eredete a nyakadtól indul el. Mikor letekintesz a kezedre azt veszed, észre, hogy halvány kék színűvé változik és a fájdalom addig nem szűnik míg úgy nem döntesz, hogy abba hagyod belső energiád mozgatását. Hirtelen hűséges társad vakkant kettőt az egyik hegycsúcs felé. Bízván társad szimatában odamész és elkezdesz valamilyen nyom után kutatni. Nem tart sokáig, hogy rágyere ez itt csak egy jutsu. Mikor a kőzeteket kezdenéd el tapogatni azon egyszerűen csak átmegy a kezed. Mint minden kalandor te is áthaladsz az anyagtalan kőzeten és egy nagy lefele vezető csigalépcsőt találsz magad előtt. Ha lemész akkor egy nagyjából öt kilométeres folyosó fog elvezetni a víz alatti bázisig. eddig még nem vettek észre, ám fönt az a furcsa incidens illetve, láthatólag elég erősen védet a labor, megnehezítheti a dolgodat. Vajon mi lesz a következő lépésed?
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Magashegységi területek

Témanyitás  Hakusho Hurima on Vas. Szept. 12 2010, 03:53

A chakra újraépítése nem járt sikerrel, nyakamba belenyilall a fájdalom majd a fejem is hasogatni kezd, végül a fájdalom átjárja a testem. Megpróbálom mozgósítani testem teljes chakrakészletét, de ettől csak rosszabb lesz, bőröm kékülni kezd, így inkább befejezem, mielőtt még valami rosszabb következik. Alig pár percig tartott, de az hihetetlen hosszúnak tűnt, gondolhattam volna, hogy nem lesz ilyen egyszerű, de legalább már tudom, hogy ott van bennem és hogy reagál a chakrámra, amennyiben azt ellene irányítom. Rögtön ezután Erufu tudtomra adja, hogy tudja hol kell keresnünk a bejáratot. Társam megérzése ismét helyesnek bizonyult rövid időn belül egy jutsuval álcázott bejáratra bukkanok, áthaladva a falon egy lefele vezető lépcsőt találok. Nem gondolkozom sokáig, hisz egyértelműen lekell mennem, csak az nem mindegy, hogy hogy teszem ezt. Ha valaki jönne velem szemben azt minél előbb észre kell vennem, hogy felkészülhessek az ütközetre. Nem vesztegethetek túl sok chakrát, a végén még a harc előtt lefulladnék, legyen mondjuk egy alap technika, ami gyorsítja a haladást, emellett segít kiszúrni az ellenfelet, mielőtt ő még észrevenne. Erufut leteszem magam mellé, majd a Shikyaku no Jutsu-t alkalmazom. Ezután elindulok lefelé a lehető legnagyobb sebességgel és éberséggel, miközben Erufu néhány méterrel lemaradva követ. Lehet, hogy minden hiába és a "jelölés" miatt már rég tudják, hogy itt vagyok, de az is lehet, hogy fogalmuk sincs merre járok. Nem tudom, de ha tovább megyek kiderül.
avatar
Hakusho Hurima
Játékos

Tartózkodási hely : Valahol a ninjavilágban.


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 620

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Magashegységi területek

Témanyitás  Hidan on Vas. Szept. 12 2010, 12:41

A vízalatti bázis hova elértél, úgy néz ki mintha egy nagy gömbbe egy kis falút zártak volna. Mikor a jutsu-t alkalmazod, egy kis fájdalmat érzel ám ez most sokkal enyhébb, de érzed erősebb technikánál, az-az nagyobb chakra használatánál nem biztos, hogy ennyivel megúszod. ugyanakkor egy különös érzés kezd el benned keringeni. Most, hogy már a tested nem fáj és kicsit vissza tudsz merengeni a közel múltba rájössz, hogy amikor el kezdtél kékülni, mintha egy másik chakra is lenne a testedbe, amit te is hasznosítani tudsz. Viszont ez a chakra sokkal erősebb és nagyobb mennyiségben van benned mint azt először hitted. A lecke fel van adva, vagy gyengébb jutsukat fogsz alkalmazni a harc alatt, vagy átadod magad ennek a különös erőnek, viszont akkor nem lehet tudni, mi fog történni. Mindenesetre most először is a felderítés a legfontosabb. Meglapulván egy falnál látod, hogy emberekben nincs hiány, ám a legtöbb inkább kutatónak tűnik semmint harcosnak. Nagyjából hat harcost látsz, ám ekkor megakad a szemed valakin. A kisfiú ki a hajón egy mondatával megállította a harcot, most egy nagy monitor előtt állt és látszólag osztogatta a parancsokat. Vajon tényleg egy ilyen kis kölyök kezében lenne ekkora hatalom?
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Magashegységi területek

Témanyitás  Hakusho Hurima on Vas. Szept. 12 2010, 16:50

A technika használatánál különös érzés fogott el, ugyanaz a fájdalom, mely a chakra felépítésénél, azonban mégis más, mintha testem abból a furcsa "jelölésből" szeretné a technikához szükséges chakrát meríteni. Azonban kevés chakra használatánál kisebb fájdalom, nagyobb mennyiség felhasználásánál nagyobb fájdalom. A chakrám felépítésénél is érezhettem volna az egyenes arányosságot, mely a kettő közt áll fenn, azonban a fájdalom miatt nem éppen erre figyeltem. De az biztos, hogy ez egy erőforrás, csak még nem tudom mit kell a használatáért adnom. De az ereje megkérdőjelezhetetlenül nagyobb, mint amivel én rendelkezem. Ha minden kötél szakad használnom kell, egyfajta végső megoldásként. A lépcsőt nem őrizték, valószínűleg hitték, hogy az álca megtéveszti az erre járókat. Ez igaz is, az átlagos emberek és talán a genninek is tovább haladtak volna mellette, de nem egy A szintű shinobi. A lépcsőn leérve egy folyosón vágok át, a lehető leggyorsabban, majd elérem a víz alatti bázist, ahol a valódi feladatom kezdődik. Óvatosan a falhoz lapulva nézem a bennlévőket, a legtöbb fehér köpenyes, valószínűleg a tudósok. De van néhány akiknél fegyverek is vannak, ha hihetek az informátornak, akár ezek is lehetnek a tesztalanyok, azaz a "tökéletes harcosok" prototípusai. Ekkor egy meglepő felfedezést teszek, a fiú a hajóról, aki ezzel a furcsa "jelöléssel" megbélyegzett ott áll közöttük, és mintha ő irányítaná őket. Meg kell tudnom mit tett velem az a pár perc alatt. Erufunak intek, hogy itt várjon, majd közelebb lépek, hogy többet lássak. Ha jól látom fél tucat harcossal, és a hátborzongató kölyökkel van dolgom, és kitudja, lehet a kutatók tarsolyában is van néhány trükk, jobban teszem ha "erősítést" hívok. Kicsit hátrább lépek, majd a Kage bunshin no jutsu-t használva egy klónt hozok létre, jelen helyzetemben nem lenne tanácsos több erőt felhasználni, remélem ez még nem lesz túl sok. Ha ezzel megvagyok intek a klónomnak, hogy rohamozza meg a bent lévőket, főleg a harcosokra támadjon, minél gyorsabban, ha végeznek vele, legalább már néhány információval rendelkezni fogok a bent lévőkről, amint a klón elindul néhány lépést hátrálok, hogy nehogy kiszúrjanak. Lássuk, mire jut a másolatom.
avatar
Hakusho Hurima
Játékos

Tartózkodási hely : Valahol a ninjavilágban.


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 620

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Magashegységi területek

Témanyitás  Hidan on Hétf. Szept. 13 2010, 13:05

Ötleted elmés volt, de volt egy kis hiba a tervedbe. Mint tudni illik egy Kage Bushi no jutsu a chakrád ötven százalékát emészti el, hisz az a klónba kerül, Így ha többet hoztál volna létre még kevesebb chakrád maradt volna ám már ez is kiváltotta a hatást, ami jelen esetben igen különös volt. A jutsu létrejöttekor az a rejtélyes erő is aktiválódót és a tested halványkék színű lett akárcsak a létrejövő klóné. Meglepő módon úgy érezted magad, mintha sokkal erősebb lennél, és mintha a chakrád is több lenne. A fájdalmat csak a jutsu aktiválásakor érezted ám most jobban mint eddig bármikor. Létrehozott hasonmásod, szinte rögtön rohamba kezdet és te a szemednek alig bírtál hinni. Hamar kiszúrták, de az első dobófegyverek elől olyan fürgeséggel tért ki, hogy a szemeddel alig bírtad követni. majd az első őrt elérve egyetlen ütéssel porrá zúzta a bordáit. Épp a többi harcosra vette volna magát mikor a kis kölyök befejezte a kézjelek mutogatását és pár fehér dolog hagyta el a kazét, mik elől már nem tudod kitérni a hasonmásod. A találatkor egy pukkanás kíséretében eltűnt, viszont te hasznos információk birtokába jutottál. Megtudtad, hogy erőd megnövekszik ettől a színárnyalattól, és érezted, hogyha akarod képes vagy még elfojtani a különös chakrát. Azt is megtudtad, hogy a kölyök képes csontokat kilőni a tenyeréből. Viszont ők is megtudtak valamit. Azt, hogy a közelben vagy, és most el kezdet keresni. Ki tudja mennyi időd van valamit kieszelni.
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Magashegységi területek

Témanyitás  Hakusho Hurima on Kedd Szept. 14 2010, 21:35

A technika alkalmazásakor a szokott mellékhatás ért, fájdalom és a bőr elszíneződése. Nagy szerencsém, hogy, csak egy klónt hoztam létre, ha többel próbálom lehet, hogy a hatás egy sokkal súlyosabb verziója érvényesül. Így azonban a klónom a kiadott parancsok teljesítésébe fogott, meglepő hatékonysággal. Eléggé eltávolodtam, így semmit nem láttam a klónon akciójából, azonban a megsemmisülését jelző pukkanás után érkező "emlékadatok" sok dologra fényt derítettek. Én csak arra számítottam, hogy a pontos helyzetelemzést kapom meg, tehát mivel támadnak, és milyen hatékonysággal. Ehelyett egy ellenséggel egy ütéssel végzett és rengeteg értékes információt szereztem a "jelölésem"-ről, és megtudtam, hogy a kölyöknek nem csak a szája járt. A klónom is váratlanul érte a felé repülő csontszilánkok, ahogy engem is, ilyen technikákról még nem hallottam, talán egy vérvonal képesség lehet? Ami azonban fontosabb mi lehetett a célja azzal, hogy az ellenségét erősítse egy efféle technikával? Vagy a harc élvezetéért, vagy valami hátulütője van a fájdalmon kívül. Viszont ha minden jól megy, ezt az idegen chakrát még féken tudom tartani magamban, de a fontosabb, hogy elintézzem ezeket, mielőtt még ők próbálnák meg. Ha a chakrám kb fele van még meg, nem nagyon van választásom, a kölyök egyetlen technikával elintézte a klónom, ami azonos képességekkel rendelkezett, mint én. Csak arra támaszkodhatom, lássuk mennyit bír. A bejárat felé lépek, majd a Raiton: Ookami // Villám elem: Farkas technikát alkalmazom, a villámok sebesen cikázva farkas formát öltenek, majd megindítom a támadást, az elektromos technikát a lehető legprecízebben irányítom, hogy elsöpörje a megmaradt öt őrt. Igaz, ez kockázatos, mivel látnom kell a technikát kiteszem magam egy esetleges támadásnak, ha ez bekövetkezik a technikát nem szakítom meg, ehelyett megpróbálok eközben kitérni a támadás elől. A kölyköt egyenlőre nem támadom, hisz tőle főleg információkat akarok.
avatar
Hakusho Hurima
Játékos

Tartózkodási hely : Valahol a ninjavilágban.


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 620

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Magashegységi területek

Témanyitás  Hidan on Szer. Szept. 15 2010, 17:40

Előugrottál és a kézjelekbe bele is kezdtél. A meglepetés ereje még a tiéd volt és sikeresen végre is hajtottad a technikát. nagy szerencsédre az őröket mind sikerült eltalálnod, ám nem haltak meg csak harcképtelenek lettek, viszont a kölyöknek ahogyan tervezted semmi baja sem lett. A világos kék tested most már igen sötétkék színben pompázott.
-Csak, hogy tud tudtam, hogy ott bujkálsz, csupáncsak az erőd érdekelt.- Mondta lekezelő stílusban igen ifjú ellenfeled. -Amivel megjelöltelek az átok pecsét néven ismert... ám ez annak egy kicsit gyengébb változata. Tudom, hogy azért jöttél, hogy megállíts minket, de elkéstél. Tudod mi itt a tökéletes harcosokat igyekszünk létrehozni, úgy hogy az össze kekei genkai-t és átokpecséttel felruházzuk őket. Ám ezek még kísérleti fázisok. Gondolom láttad a csontos vérvonal képességem. Most ha az a csont egy igazival ütközik össze biztos nem ő fogja megnyerni az összecsapást. Sajnos a dojutsikat még nem tudtam ennyire se kifejleszteni, de be kell látnod esélyed sincs. Mégis miért mondom el ezt neked, erre gondolsz most mi? Azért mert tetszik a gőgöd és a makacsságod, ha akarsz csatlakozhatsz és kaphatsz még olyan erőket mint a hamis átokpecsét. Örökre ilyen fiatal lehetnél mint én? Na mit szólsz hozzá?- Kérdezi tőled az ifjú, és távolról kinyújtja a kezét mintha csak a béke jobbost várná.
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Magashegységi területek

Témanyitás  Hakusho Hurima on Pént. Szept. 17 2010, 19:06

A jutsut sikeresen alkalmazom és az őrök harcképtelenek, a kölyök rezdületlenül áll, mintha misem történt volna. Meg sem lepte hirtelen támadásom, és most úgy áll ott, mintha semmit sem tehetnék ellene. Ahogy sejtettem, a chakra felhasználás növekedésével a tünetek is súlyosbodtak, a bőröm a halovány kék árnyalat helyett sötétkék színűvé vált. Most nem nagyon érdekelt a kölyök inkább a változást elemezgettem, de amint beszélni kezdett felkeltette a figyelmem. A stílusa nem változott, viszont közlékenyebb lett. Az ereje sem változott, ugyanolyan kísérteties, mint a hajón, viszont már nem rémít meg annyira, annál inkább az, hogy az én chakrám egyre jobban hasonlít az övére. Folyamatosan beszél, mintha érdekelne is, amit kínálhat... Méghogy hamisított Kekkei Genkai képességek, az eredetit sosem múlhatja felül egy hamisítvány, és nekem nincs is szükségem az ilyesféle erőkre. Ettől a pecséttől is inkább megszabadulnák. A falum pedig sosem fogom elárulni, egy ilyen alantas féregtől a hányinger kerülget. Amint elmondta, amit akart belekezdek a válaszadásba.
- Hmm... Szóval ez lenne az átok pecsét, igaz? Ez az erő... Vedd vissza, nekem nem kell... Semmi sem kell, amit kínálhatsz. Amit te gőgnek és makacsságnak neveztél, azt én azt eltökéltségnek és kitartásnak hívom. Méghogy csatlakozzak, ennyire bolondnak nézed a shinobikat? Mintha bármelyikünk is elárulná a faluját egy kis erő miatt. Ezenfelül egy tökéletlen erő nem hasznos fegyver inkább kétélű penge. Ráadásul a fiatalság épp azért szép, mert múlandó. Ezt csak az ostobák gondolják másképp. Ugyanakkor, ha ezek gyenge másolatok, akkor legyőzhetőek, vagy nem így gondolod? -
Mondom hasonló hozzáállással rendületlenül nyugodt arckifejezéssel, eközben viszont felkészülök egy esetleges támadás kivédésére.
avatar
Hakusho Hurima
Játékos

Tartózkodási hely : Valahol a ninjavilágban.


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 620

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Magashegységi területek

Témanyitás  Hidan on Szomb. Szept. 18 2010, 12:42

-Ahogy gondolod én megadtam a lehetőséget az életre neked, de ha te mindenáron halni akarsz, akkor legyen óhajod szerint. Viszont a hamis átok pecsét csak a halálom után fog eltűrni. Egy dolgot azért gondolj meg. Habár az én csont jutsuim nem olyan erősek mint az eredeti, és valószínűleg ha egy ugyanilyen igazi vérvonal képességű emberrel akadnék össze, alul maradnék. Viszont ugyanígy alakulna a dolgot, ha nem csak a csont jutsukat vetném be hanem mondjuk ezt is?- Kérdezi majd kézjeleket formál, és pár másodperc múlva a kezéből egy fakarót lövell ki feléd. A szemeddel még látod, hogy eltűnik és érzed kiszúrod, hogy fölötted jelenik meg. Ám a fontöl jövő támadása nem olyan veszélyes rád nézve csak egy nagy adag vizet próbál a nyakadba zúdítani a száján keresztül. A tudósok eközben a kettőtök harcát figyelik, ami jelenleg a bejárathoz közel, de még az alagútban játszódik. Viszont itt is helyén, kell hogy legyen az ember esze, nehogy a védőburában kért tegyen mert akkor mind itt pusztultok. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy a hamis átokpecsét akár károkkal is járhat ha túlzottan kihasználja az ember.
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Magashegységi területek

Témanyitás  Hakusho Hurima on Szomb. Szept. 18 2010, 15:05

- Szóval csak meg kell ölnöm, hogy a pecsét eltűnjön? - Vágok a szavába, de tovább már nem beszélhetek a felém repülő fakaró miatt. Rögtön megismerem a technikát, hisz olvastam már róla. - A Mokuton, a Shodaime képessége! - A Víz és Föld elemek ötvözése. Ezekszerint két eleme már biztosan van. Szóval nem csak egy Kekkei Genkai-t képes használni, gondolhattam volna rá. Mindegy meg kell nyernem a harcot bármi áron. Szemem sarkából megpillantom Erufut, aki még mindig ott vár néhány méterrel hátrább a fal mellett, ahogy parancsba adtam. Egy kézmozdulattal jelzek neki, amiből már rögtön tudja mi következik, feláll és ugrásra készen várja, hogy elhelyezkedjek. A fa karó szemből, míg a víz technika fentről érkezik, a kikerülésükhöz átlósan kell vetődnöm, ami pont kapóra jön, hisz Erufu is nagyjából arra van. A vetődés közben próbálok minél közelebb érkezni hozzá, amint földet érek ő odaugrik, majd a Juujin Bunshin technikát alkalmazzuk. Jelen helyzetemben a D szintű technikák használata a legcélszerűbb, így nehezebb és hosszabb csata lesz, de legalább a pecsét miatt nem kell aggódnom. Miután a Juujin Bunshin létrejött Erufu a Tsugaa technikával támad, ezzel ő eltereli az ellenség figyelmét ami alatt sikeresen kivitelezkető a Kage Buyou. Ha ez sikerül és a kölyök alá kerülök a kézjelek után egy befejező csapást indítok a Raiton: Raiken-nel, ezzel hátulról célozva a szívét, a tüdejét, majd a tarkóját. Ha ez a négyes technika kombo működik, a kölyök minimum súlyos sérülésekkel végzi.
avatar
Hakusho Hurima
Játékos

Tartózkodási hely : Valahol a ninjavilágban.


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 620

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Magashegységi területek

Témanyitás  Hidan on Hétf. Szept. 20 2010, 21:45

Hiába kezdtél bele ellentámadásodba ellenfeled csak erre várt. Mihelyt édes ebed elég közel került hozzád egy egy kézjeles jutsuba kezdet. Körülöttetek hamarosan jég tükrök jelentek meg minden irányba. Szinte alig észlelted a fájdalmat, a rengeteg adrenalintól, pedig egy csont darab egy kis vágást ejtett bal lábadon. Ellenfeled félelmetes kacajától csenget a harci tér.
-Min lepődsz meg ennyire, hogy a Mokutont is ismerem. Mondtam szinte minden elemi kombináción alapuló vérvonal képesség birtokában vagyok. Felfoghatnád, hogy esélyed sincsen. Hisz kisebb jutsukkal mégis mit mit érsz ellenem, a nagyoknál meg az átokpecsétre kell támaszkodnod. Mellesleg ezek csak játékos támadások, még nem láttál semmit sem.- Mondta majd olyan gyors mozgásba kezdet, hogy a szemeddel nem voltál képes követni. Egyik tükörből a másikba. Mikor kiszúrtad olykor-olykor éppen a támadását láttad, hol csontokkal vágta meg a tested különböző felületeit, és a kutyádat sem kímélte.

//Neked is jelezném, hogy pénteken szombaton és vasárnap a munkám miatt kicsit inaktívabb leszek.//
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Magashegységi területek

Témanyitás  Hakusho Hurima on Vas. Szept. 26 2010, 13:02

Fenébe, ezt nem így terveztem, túl sok speciális támadása van, nem ismerem őket, védekezési stratégiákat pedig nincs időm épp most kigondolni. Az átokpecsét miatt nem használhatnák nagy technikákat, de kénytelen leszek rá támaszkodni. Ha ez így folytatódik nagyon nagy bajba kerülünk, Erufu már nem sokáig húzza ezt az intenzív támadássorozatot. Őt mindenképpen meg kell védenem. Mi lenne ha... Igen már tudom, azzal a technikával szemben nem érne semmit a csontjaival. A gondolatmenetet követően odavetődöm Erufu mellé, majd néhány kézjelet követően klánom technikáját alkalmazom. Az Inu Hito Awasaru no Jutsu második szintjére lépve védem meg társam és magam is. Viszont még kikell valahogy törnöm az újonnan fellépő jégtükrök közül, ha feltételezzük, hogy ezek a jégtükrök is egy Kekkei Genkai képesség technikái, akkor nem valószínű, hogy egy egyszerű tűz elemű technika elég lenne ellene. Ebben az esetben átkell törnöm közöttük, ezt ellenfelem sebessége nagyban akadályozza. Hogy sikerüljön, minimum az ő sebességére kell gyorsulnom. Jelenlegi állapotomban az emberi sebesség háromszorosával vagyok képes mozogni, ha ezt mondjuk megdupláznak, már lehet esélyem a kijutásra. Az egyik alap technika ebben talán tud segíteni, a Shunsin no jutsu chakrafüggő technika és nem is kell olyan sokat felhasználnom hozzá, hogy elérjem ezt a sebességet. Ha ezzel megvagyok megpróbálok kijutni ellenfelem technikájának fogságából.

/Bocsánat a késésért, a héten nem volt sok időm.../
avatar
Hakusho Hurima
Játékos

Tartózkodási hely : Valahol a ninjavilágban.


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 620

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Magashegységi területek

Témanyitás  Rock Lee on Pént. Nov. 19 2010, 19:19

//Bocsi, hogy tegnap nem írtam, de még most sem értem a meséd elolvasásának végére.//

Bárhova néztél a tükrökből az ellenség figyelt rád, de még így is támadt egy jó ötleted. Miután egy csont lövedék elöl kitértél, sikerült Erufu mellé érkezned és aktiválnod az Inu Hito Awasaru no Jutsu-t. Ezt követően már egy közös testen osztozva próbálhattatok meg ellenállni, minden újonnan felbukkanó különleges jutsunak. Majd a Shunsin no jutsu aktiválásával elég kellő sebességre tettél szert, hogy két tükör fagyos széle közt könnyedén kiszivároghass. Az igencsak erősnek bizonyuló ellenfeled egy fél mosollyal és egy halk tapssal jutalmazta a teljesítményed.
-Szóval...igazán furfangosnak tűnsz, mit szólnál egy ajánlathoz? Egy itteni munka igen csak unalmas egyedül...csatlakozz hozzám mint tanítvány és hihetetlen teljesítményekre leszel képes. Vagy pusztulj itt helyben. Te döntesz, adok 1 perc gondolkodási időt hisz mégiscsak...fel kéne adnod az előző életed ám megtaníthatnék oly lenyűgöző jutsukat mint az előbbiek.-a mondat végén komolyság ült az arcára és leolvasható volt a tekintetéből, hogy komolyan gondolja a dolgot.
avatar
Rock Lee
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Magashegységi területek

Témanyitás  Hakusho Hurima on Szomb. Nov. 20 2010, 11:12

A sok évnyi gyakorlás, most meghozta gyümölcsét, hihetetlen sebességgel rohantam ki a tükrök közül. Valószínűleg még őt is meglephette kissé ez a fordulat, bár nem lehetek benne biztos, mert a lassítás nem volt olyan egyszerű, hogy még őt is figyeljem közben. Amint megálltam meghallottam a tapsot, ami egyfajta kigúnyolásnak fogható fel, hisz ezzel jelezte, hogy nem nézett ki belőlem ennyit és nem várta, hogy kikerülhetek a technikájából. Miután visszanéztem rá ismét szónoki képességei megvillantásával próbálkozott.
- Mint azt egyszer már megfogalmaztam kicsit sem érdekel az ajánlatod. Nem leszek én is ilyen genetikai korcs, és megmutatom, hogy még a különleges képességeid ellenére is beverem a képed. Egy igazi harcos, nem mások képességeit lopja el, hanem kemény munkával és sok gyakorlással sajátokat fejleszt ki. Te csak egy selejt vagy... és én nem szövetkezem ilyen alakokkal. -
Mondtam, majd táskámból egy szikét csúsztatok elő, úgy, hogy azt ő ne láthassa, majd a hien stílust alkalmazva előbb Katon elemű, majd Raiton elemű chakrát áramoltatok bele, így egy izzó és szikrázó fegyvert kapok. Ezután már csak várnom kell, hogy támadható távolságba érjen.
avatar
Hakusho Hurima
Játékos

Tartózkodási hely : Valahol a ninjavilágban.


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 620

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Magashegységi területek

Témanyitás  Rock Lee on Szomb. Nov. 20 2010, 19:22

Miután végig hallgatta a válaszod, a fiatalos arcát méreg töltötte el. Látható volt, hogy nem tetszik neki a makacsságod. Majd lehajtotta fejét és válaszolni készült. Ezt az időt te ki is használtad és elővetted szikédet, amibe chakrát áramoltattál.
-Megadtam neked a második esélyt, de te nem éltél vele...akkor hát.-felemelte fejét, majd nagy erőt vett magán és egy jutsuba kezdett.
-PUSZTULJ!!!-kiáltotta miközben hatalmas tüskék kezdték felszabdalni a helyet.
A tüskék a talajból törtek fel gyors sebességgel és nem sok helyet hagytak érintetlenül. Az ellenfeled apró darabokra próbál nyársalni és igen ügyesnek kell lenned, mert az egy méteres körülötte lévő részen kívül semmi nem lesz érintetlen. Ha teljesen befejezi a jutsut könnyen lehet, hogy rátok omlik az egész hely amit nem sok eséllyel élnétek túl, de neki ez nem számít, mert túlságosan elvakítja a düh. Nem érti, hogy lehet, hogy te ennyire ragaszkodsz az országodhoz amikor őt a saját országa tette ilyenné.
avatar
Rock Lee
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Magashegységi területek

Témanyitás  Hakusho Hurima on Vas. Nov. 21 2010, 15:34

Végre sikerült, végre kibillentettem abból a rideg és mindent kézbentartó nyugalmából, végre elvesztette a fejét és a düh irányítja. Így talán több esélyem van a győzelemre. Már épp kezdtem volna bele a mindent asszimiláló technika alkalmazásába, és a szike segítségével testem fémesítésébe, amikor eszembe jutott a pecsét, ha ezt használom a chakrám egésze elvész, és így szabad utat engedek ennek a kísérleti technikának, amit a fiú oly kegyesen a megkérdezésem nélkül rám bízott. Nincs mit tenni, a közelébe kell jutnom, talán annyira nem vesztette el a fejét, hogy magát is megsemmisítse. A kellő sebesség eléréséhez, még az előbbinél is gyorsabbnak kell lennem, ráadásul figyelnek is kell, hogy az esetleges előttem feltörő tüskék ne nyársaljanak fel. Mondhatom a kölyök nem aprózza el, ez tényleg megunta a játékot, de nem adom meg neki azt az élvezetet, hogy előtte múljak ki. A Shikyaku no Jutsu és a Tsugaa kombináció segítségével talán elég gyorsan elérhetem a kölyköt, ha mázlim van még el is találom, így a saját tüskéi közé taszítva, még az sem jelent nagy problémát, ha elvétem, és a tüskéket találom el, hisz ezzel a gyors pörgéssel még azokat is képes vagyok átvágni. Mindenesetre, amint a közelébe érek elhajítom felé az előre bekészített szikét, talán egy kisebb kárt okozhatok vele.
avatar
Hakusho Hurima
Játékos

Tartózkodási hely : Valahol a ninjavilágban.


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 620

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Magashegységi területek

Témanyitás  Rock Lee on Vas. Nov. 21 2010, 19:34

Mialatt kieszelted az újabb terved egy két tüske pár helyen megkarcolt, de nem okoztak nagyobb sérülést. A négy láb technika és Tsuuga megindult ám már kezdted felélni a chakrád nagy részét és könnyen lehet, hogy a pecsét mérv adó lesz a csata végére. Miután a Tsuuga-val megindultál ellenfeled felé az észbe kapott, majd leállt a tüskék elő hozatalával, ennek köszönhetően neked egyenes utad volt telibe trafálni. Több tíz tüskét törtél ketté a gyermeket magad előtt lökve. Amint a saját tüskéi felfogták a lendületét és némi kép szétszabdalták, lehetőséged nyílik megölni a gyermek testű fiút. Lábaid előtt hever, szemében az élet már alig pislákol, a döntés csak rajtad áll akár még segíthetsz is neki. Csak tőled függ, hogy él-e vagy hal. A helység sem húzza már sokáig csak 10-20 percig, utána minden bizonnyal a fejedre omlik ha ott maradsz. Körbenézel és látod, hogy nem sok minden maradt, egy két dokumentum szerte széjjel, valószínű, hogy kísérleti adatok, a fiú előtted, meg a tüskék által felnyársalt őrök, tudósok hullái. A bámészkodásod egy halk hang töri meg.
-Én ostoba elszaladt velem a ló...köh..köh...
-Gratulálok...legyőztél...köh...ölj meg ne keljen szenvednem tovább...
-De előtte fogd ezt.-majd a száján lenyúlva egy kardot húzott elő amit feléd nyújtott.
-Vigyázz rá...köh...csak azt sajnálom, hogy nem használtam...ellened...köh...
avatar
Rock Lee
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Magashegységi területek

Témanyitás  Hakusho Hurima on Hétf. Nov. 22 2010, 16:18

A terv jobban sikerült, mint azt reméltem. Nem egyszerűen eltaláltam, hanem még magam előtt tolva a tüskéknek is löktem. Mikor a technikám véget ért, még magam sem hittem el, hogy sikerült. A fiú félholt teste, szinte élettelenül hevert előttem. A terem szétesőben, mint shinobi a feladatom a kölyök azonnali likvidálása lenne, de mint orvos megkellene mentenem az életét, még akkor is, ha az imént még megakart ölni. A helyzetet felmérve a lehető legokosabb döntést kell választanom, nincs sok időm, így a lehetőségek sokasága másodpercek alatt cikázott át agyamon. A bejárat szerencsére nem volt messze, így a döntés egyértelmű volt. Már épp indultam volna, amikor a kölyök egy elég nagyméretű kardot húzott elő a torkában, majd a kezembe nyomta azt néhány szó kíséretében. A kölyök láthatólag elfogadta a halált, de mint orvos ezt nem hagyhattam.
- Érzem, hogy ezt még nagyon megfogom bánni. - Mondtam hallkan, majd a kardot megmarkolva a másik karomba a fiút fogva indultam meg a felszín felé, a lehető legnagyobb sebességgel. Futás közben a fiúhoz intéztem néhány szót.
- Kölyök, ezért azt hiszem tartozol nekem annyival, hogy ezt a bizonyos átok pecsétet feloldod rajtam. - Amint kiérünk a járatból a fiút a földre fektetve a táskámból néhány tablettát, és kötszert vettem elő, ugyan kevés a chakránk, de ahhoz még talán elég lesz, hogy a súlyosabb sérüléseit elláthassam. Ha ezzel végeztem már csak egy dolgom van a "Shikiri" szó kimondásával megszüntetni a kombinációs technikát. Erufu valószínűleg nagyon kimerült lesz, mivel minden chakránkat feléltük, néhány energiatablettával némileg ez is kompenzálható. Végre leülhetek néhány percre, a fiút persze nem tévesztem még véletlenül sem szem elől. Még ilyen sérülések mellett is lehet, hogy képes lenne elmászni.
avatar
Hakusho Hurima
Játékos

Tartózkodási hely : Valahol a ninjavilágban.


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 620

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Magashegységi területek

Témanyitás  Rock Lee on Hétf. Nov. 22 2010, 18:20

A szívedre hallgattál ami lehet, hogy majd visszaüt ám egyenlőre csak jó hírekkel szolgál. Miután kivitted a kölyköt na meg magad, lefektetted, majd feloldottad a jutsut. Nagy megkönnyebbülés volt számodra, hogy nem kell továbbra fogyasztanod a chakrád, de mégiscsak muszáj leszel meggyógyítani a fiút nehogy az átokpecsét a nyakadon maradjon. Erufu kimerülten dőlt ki, hogy pihenjen és a következő pillanatban már húzta is a lóbőrt. Te pedig neki láttál a gyermek meggyógyításának. A pecsét egy idő után nagy fájdalmakat okozott, majd pedig a végsőkig húzva abba hagytad az ifjú titán sebeinek ápolását. A gyermek felült, majd rád nézett. A következő pillanatban csontját, mint penge, szegezte a nyaki verőerednek. Kissé elmosolyodott, majd lefeküdt a földre.
-Igaz, hogy genetikai kísérletek korcsa vagyok, de maradt bennem annyi emberség, hogy ne öljem meg azt, aki egy ellenem zajlott csata után, megmenti az életem. Nem tudom, hogy hálás legyek-e vagy dühös, hisz most továbbra is így kell éljek.
Felállt leporolta magát és mintha nem is zavarná, hogy testét még most is sebek borítják elindult. Válla fölött intett egyet, majd így szólt.
-Vigyázz arra a kardra, igazán különleges. És ne aggódj nem fogok visszatérni, keresek egy eldugott helyet és leélem az életem.
__________________________________________________________________________________
A küldetésednek vége, gratulálok.
Jutalmad: a Pm-ben említett kard és 20 ch.szint
avatar
Rock Lee
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Magashegységi területek

Témanyitás  Futeki Shiroi on Szer. Júl. 03 2013, 12:32

// Suigetsu - Drót Csévélő Technika //

A szülei igencsak meglepték Őt. A sikeres Vizsga után, egy kiadós veréssel bearanyozták a napját. Tudniillik az, hogy a lányukat félholtra verik, náluk egyfajta dicséret és jutalom. Ezzel edzik a testét és szervezetét. Nem mint ha sokat érne. Ha annyira akartak volna egy teljesen egészséges gyermeket, akkor nem kellett volna, hogy lányuk legyen. Igen, ez az igazság. A testvér házasság és az úgy született gyermek, nem a legjobb dolog a Világon. Shiroinak így lett szinte teljesen hófehér bőre és testszőrzete. Egyedül a szemei fakó zöldek, majdhogynem fehérek, de így legalább nem lehet rámondani, hogy Albínó. Jah és persze ott vannak azok a megerőltető edzések. 2 éves korától fogva kínozzák és szenvedtetik. Amikor súlyosan megsérült, csak fogtak néhány Energiatablettát és lenyomták a torkán, valamint az anyja folyamatosan Orvosi technikákat alkalmazott rajta. Valószínűleg ezért ennyire gyenge az immunrendszere. Bizony, egy közönséges nátha is megölheti. Igazán kár lenne érte, hiszen egy tehetséges és rendkívül okos shinobi "tanoncról" van szó. Hófehér  Haoriában és a további hófehér ruhadarabjaiban, azzal a hófehér hajával sétált és futkosott is a hegyeken. Edzés gyanánt művelte ezeket, chakrahasználattal karöltve, így fejlesztheti magát. Szülei is csak ezzel az ürüggyel engedték el "szórakozni". Már több mint két órája kint van. Szeretett itt lenni. Szerette a csendet, a friss és tiszta levegőt, és a látványt, amit csak innen kaphat meg az ember: Kirigakurét madártávlatból.
avatar
Futeki Shiroi
Játékos

Taijutsu Pontok : 40? Egyeztess a megfelelő helyen, amennyiben még nem lett elosztva a pontod


Adatlap
Szint: C
Rang: Akadémiai tanuló
Chakraszint: 250

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Magashegységi területek

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Szer. Júl. 03 2013, 15:04

Sanyarú sorsú kishölgy éppen a hegyen rostokol, amikor kiáltozásra lehet figyelmes, nem afféle "jajveszékelés", inkább öröm kifejezése, mondjuk ezt a formáját az üvöltözésnek nem igen ismerheted múltad miatt, tehát valószínűleg ember volt. Talán el is indulsz, hogy megnézd kitől származik e furcsa hang, és amikor közelebb érsz, egy nálad jóval idősebb fiút pillantasz meg, amint ujjaival a drótokat irányítva kötöz meg különböző bábukat, illetve ugrál a fa ágain ide-oda. Sok időd van megfigyelni ujjai mozgását, technikáját, arcát, viselkedését, hiszen körülbelül tizenöt perce ülhetsz a "vadászlesben". Úgy tűnik neked el van magában, de talán a technikája felkelti érdeklődésed, és ki is bújsz a fák mögül, hogy beszélj vele. Te döntésed, miként jársz el, ugyanis a lány éppen befejezte pókemberes mutatványait, és csomagolni kezdett, hogy el induljon haza, most, vagy soha....

//Azért ilyen kevés, mert most neked adom a fő szerepet, ugyanis dönthetsz. Először is a post-odban elemezd a látottakat, hiszen "zseni" a karakter, nem? Próbáld meg elképzelni, megérteni mit csinál. Majd utána megkapod a döntés lehetőségét, hogy segítséget kérj a megtanulásához, vagy egyedül a látottak alapján próbálod meg, a karakter jelleméhez híven válassz kérlek, bár jellemfejlődés is lehet Wink //
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Magashegységi területek

Témanyitás  Futeki Shiroi on Hétf. Júl. 08 2013, 18:46

// Suigetsu-sama //

A sziklaszirteken állva, igencsak hatalmasnak érezheti magát az ember. De ez a lány nem. Semmilyen érzés nem keríti hatalmába. Nem képzeleg hatalmas dolgokról és teljesen reálisan lát mindent. Még Kirigakure no Satot is. Elképzelhetné, hogy Ő uralja, elképzelhetné, hogy egyetlen mozdulattal félre söpörheti... De nem tette! Teljesen tisztába van azzal, hogy mikre és mire képes, azzal, hogy Ő csak egy szolga az emberek szemében. Nincsen barátja, nincsen egy szerette sem. Egyedül van a világban és neki ez teljesen megfelel. Talán ez a legnagyobb baja ennek a gyermeknek. Nem mert képzelegni és nem mer álmodni, nem mer vágyni. Ő csak kötelességtudatból cselekszik. Ezekről hiszi Ő azt, hogy a "Vágyai". De még ha azok is lennének. Ha ez a kötelességtudat saját fejből jönne... De nem. A szülei nevelték bele, Ők hozták létre ezt az embert, aki a sekélyesebbnél is sekélyesebb érzelemvilággal rendelkezik.
A szél a magaslat miatt, igencsak erősen fúj, de ebben az időben ez csak kellemes. Azonban ha a kislány nem figyel, törékeny, pihe testét könnyedén meglökheti a szél, így chakrát koncentrál a talpába és így marad meg a szirt szélén. Furcsa hangokat hoz a szél. Kiáltások, emberi hangok. Nem feltétlenül halálsikoly, hiszen azt a lány már mindennél jobban ismerte. Hasonló, de mégsem az. A lány szinte már képzeletben látta a szél csavarodott, kanyargós útját, a benne lévő hangokkal. A szél csak úgy süvített el a kislány mellett. Makulátlan arcába belefújt, de ő csak összehúzta a szemeit, majd megindult a hangok irányába. Itt most szabad lehetett, azt csinálhatott amit akart. A kíváncsiság pedig mindenkit hajt előre, a gyerekeket még inkább. Szaporábbra vette lépteit. A kis súly alatt, nem is hallatszottak a rohanással járó hangok, amikor a lába egy pillanatra érintette a talajt. Hogy is lehetne hallani!? Még csak egy kis szellőt sem kelt a kis teste, amikor elrohan valaki mellett. A hang egyszer teljesen elhalkult, egyszer lehetett hallani, de minden kétséget kizárólag, ahogy közeledett, úgy lett egyre hangosabb amikor éppen hallható volt. A következő pillanatban pedig, már teljesen közel volt Shiorihoz, vagy is inkább Ő hozzá. Egy fiút pillantott meg, aki éppen valamiféle edzést végez csak úgy mint Ő maga is percekkel ezelőtt. Annyi a különbség, hogy a fiú magasabb fokú gyakorlatokat, sokkal inkább Jutsukat hajt végre, nem pedig a chakrakontrollját és az állóképességét erősíti. A hófehér kislány, nem szándékozik megmutatkozni, sokkal inkább szeretne a távolban maradni és úgy megfigyelni a fiút, aki Drótok segítségével, bábukat kötöz meg, valamint átfogva a fát és annak ágait, akrobatikus mutatványokat hajt végre. Shiroit igencsak érdekli a technika, de bátorsága és kedve egyáltalán nincs hozzá, hogy megszólítsa emiatt a használóját. A fejében nem jár semmi gondolat, csak adatok és információk, valamint lehetőségek. Sokkal inkább természetéből adódóan nem akar odamenni más emberhez. Nem tart tőle, csak taszítódik. Mint a vadállat. Ő sem megy oda, de szemmel tartja és megfigyeli azt, aki számára nem szimpatikus. Így tett Shiroi is. Távol maradt a hangos fiútól, ám a technikát amit használ, próbálta magában feldolgozni, azonban a gondolkodás menetet akaratlanul is az Akadémiai tanára hangján vezette le magában, így a gondolat menet, sokkal inkább volt egy elméleti alap törvény, ami szerint a jutsu létrejön, nem pedig egy találgatós gondolatmenet.
~ Ez a technika a Drótokon, vagy madzagokon, köteleken alapul szemlátomást. Minél rugalmasabb, lágyabb az anyag, annál könnyebben irányítható. Így ez a technika a Chakra Testen Kívüli irányításával való mozgatás alapelven, vagy is inkább alaptörvényen alapul. Az akadémián nem mindenhol tanítanak ennek a chakrairányítási ágazatnak megfelelő alaptechnikát, azonban az Elméleti részét okítják. Chakra Testen Kívüli irányításával való mozgatás: Általánosságban, az ilyen technikákat tárgyakon alkalmazzák, olyan módon, hogy a használó kiterjeszti chakráját a tárgyra, majd az átitatva vele, kifejti vagy befolyásolja annak mozgását, majd irányát. Ezen technikákat kétféleképpen lehet létrehozni: Miután a használó kiterjesztette a chakráját és átitatta azzal a tárgyat, már képes lesz érezni annak alakját. Kézjelek megformálásával, a használó löketet és irányt tud adni chakrájának, így jön létre a tárgy mozgatása. A másik, nehezebb variáció a puszta chakrakontrollon és az akaraton múlik. A használó szintén kiterjeszti chakráját, átitatja azzal a tárgyat, majd kézjelek nélkül, pusztán a chakráját saját akaratával irányítva, képes lesz kiváltani, eltéríteni a mozgást. Azonban az így létrehozott technikák kisebb hatásfokúak, így valószínű, hogy ennél a technikánál a lendületet és az erősséget a használó fizikai ereje, valamint technikája fogja adni, míg az irányításért felelős lesz majd a chakra, ami csak noszogatja és felgyorsítja majd a drótokat... ~
Fejezte be végül saját maga által kitalált elméletét. A dolgok egyszerűbbek és felfoghatóbbak voltak számára, ha valaki elmondta neki, így a sensei hangján kellemesebb és érthetőbb volt még saját maga számára is elmagyarázni a dolgokat. Ezután, megvárta míg a fiú elmegy, majd odaállt arra a helyre ahol Ő is volt, és lenézett a kezeire. Felhúzta Haoria ujját, majd letekerte felfáslizott alkarjáról a saját drótjait, ami 2x5  méter volt, feltekerve egy-egy karjára.

avatar
Futeki Shiroi
Játékos

Taijutsu Pontok : 40? Egyeztess a megfelelő helyen, amennyiben még nem lett elosztva a pontod


Adatlap
Szint: C
Rang: Akadémiai tanuló
Chakraszint: 250

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Magashegységi területek

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Kedd Júl. 16 2013, 15:19

A technikát elemezted, és úgy gondoltad, egyedül is képes leszel egy ilyen kaliberű jutsu elsajátítására, így megvárod, míg elmegy a helyszínről a fiú, és ott hagyja neked a terepet. Lassan lemászol a szírtről, és kiereszted a drótjaidat, megkezdheted az edzésed, akár az alapokkal, akár az egész technika elpróbálásával, rajtad áll. Talán előnyben is vagy a fiúhoz képest, hiszen amilyen apró termetű egyén vagy, a szél még talán segíteni is fog a repülésben. Na, de komolyra fordítva a szót, életed eddigi legnehezebb képzéséhez érkeztél, a chakra testen kívüli, tárgy segítségével való manipulálására. Elengedhetetlen tudás, ha a jövődet úgy képzeled el, hogy te leszel a tökéletes katona, aki nem pótolható, nagyon sok erős technika e elven alapul, így egy mondhatni alap technikát el kell sajátítanod, hogy a többi lehetőséget magadénak tudd. Kezd hát!

//Tanulunk, így hát a szokásos mennyiséget, minőséget, és pozitív-negatív sikereket kérem. A végét hagyd nyitva.//
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Magashegységi területek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.