Baiko Isozaki - Yukigakure no Ao O-rora

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Baiko Isozaki - Yukigakure no Ao O-rora

Témanyitás  Baiko Isozaki on Hétf. Aug. 16 2010, 08:49

Név: Baiko Isozaki
Ország: Hó országa
Rang: Chuunin – Elveszett ninja, bérgyilkos /S/
Kor: 20
Pontok: 150(30.lvl)
Szint: S
Nem: Fiú/Férfi
Felszerelések:


 1. övtáskában
  - 5 db Kunai
  - 5 db Shuriken
  - 5 db robbanó jegyzet
  - 2 db drót(5m)
 2. derekán
  - Egy víz chakra érzékeny Katana ( Soui)
  - Egy erős fémből készült kard, mely pehely könnyű, még is halálos vágása, szél chakra érzékeny (Isame)
 3. Táskájában-

         - Fekete köpenye
         - Tekercsek mellyel útjai során elláttákKinézet: Fekete, majdnem vállig érő haj, szeme gyerekkora óta feketében tükröződik, és csak kis kék pötty olvasható kibelőle, ruhája felépítése igen stílusos, vagyis egyedi. A chuunin mellény után egy saját gyártású mellényt készített, ami teljesen az eredeti koppintása, még is fekete színben pompázik. Bevetésein egyedi köpenyt hord, melyben ha csukyláját felölti sötétben felismerhetetlen. 

Jellem: Odafigyel, mit csinál. Minden lépését megtervezi, már kiskorában is észlelhető volt, hogy előbb éret meg, mint a többi gyerek. Rengeteget tölti idejét azzal, hogy munkája helyett a felhőket, illetve az égboltot bámulva töpreng, miről is szól élete. 

Előtörténet:

Még jómagam sem vagyok tisztába, születési éveimmel. Bizonyára nektek is ismerős, az, amikor azt mondom, mintha tegnap lett volna, de még is elfelejtettem. Legnagyobb kalandjaimat, inkább 13 évesen kezdtem. A genin vizsgáim után. Amiket elsőre, sikeresen végeztem el, hála hőn szeretett bátyámnak, ki magához vett, amikor apám, és anyám nem volt a közelben. Tulajdon képen fél életemet vele éltem le, talán ezért is volt megrázó számomra, amikor egy ostobaság miatt, hagytam el falumat.

13-14 éves korszak – Genin korszak egyben /Lényegesebb adatok/

Egy bonyodalmas genin vizsga, mindenkit kifáraszt, nem is testileg, hanem lelkileg, hogy most akkor mi lesz, átment, vagy sem. Baiko nem bírt magával, aludni sem tudott, enni sem akart, mint egy élő halott, aki a megmentőre várna. Amint megtudta a jó hírt, azonnal értesítette szüleit, de ez nem volt jelen helyzetében lehetséges, hisz ismét üzleti úton voltak. A házuk messze a hegyek mögött rejtőzött, ahol saját birtokukba vehettek egy 20 hektárnyi területet. Egy folyó is akadt ott, amit néha gyakorló terepnek is használhattak. Talán ezért is nem meglepő az, hogy testvérét ott találta minden nap. Nos, igen, bátya Keichi, korához képest igen elszánt volt. 2 évvel volt idősebb, és még is legalább 2 szinttel előrébb járt. Sikeres Chuunin vizsgája után, annyira belemerült a tudományába, hogy tökéletesre fejlesztette minden érzékét, és sikerült egy A szintű feladattal elérnie, hogy a falu vezetője is felfigyeljen rá, nem is kérdéses, hogy minden nap fáradtan jött haza, de benne is ott volt a „mozoghatnék” hisz hiába merült ki, folytatta gyakorlását. Isozaki rettentő nagy kényszerrel nézte, ahogy edz, és egy idő után, miután elsajátított minden alap ismert jutsut, ideje volt nagyban kezdenie. Bátyja magához vette, és mindennap gyakoroltatta, emellett kényszerítette arra is, hogy ne csak fizikailag, de szellemileg is fel legyen készülve. Nem is csoda, hogy napok alatt készen voltak egy technikával, de hogy ez ne legyen elég, a Chuunin vizsga előtt, igen megdolgoztatta. A Isozaki reggel kelt, és este feküdt, nem hagyta ki természetesen az ebédet, de Keichi szerette volna, ha fivére jól teljesíti majd a chuunin vizsgát. De persze Isozaki folyton ledőlt az egyetlen olyan fához, ami megélte a hegyeket, és hogy ez ne legyen elég, ráadásul a házuk mellet is volt. Rettentően sok időt töltött ott. de persze a sok itt maximum 10 percet jelent, hisz mint mondtam bátya nem hagyta, hogy lazsáljon. De ennek el is jött a gyümölcse, amikor a Chuunin vizsgán, épen, és új ranggal büszkélkedhetett.

//Elnézést hogy a chuunin korszakot teljesen kihagytam – illetve azt hogy hogyan is vált azzá, de emberből vagyok, én is felejthetek dolgokat//


15 éves korszak /lényegesebb adat/

Friss chuunin ként, bátyja kikérte magához, egy A szintű küldetésre, ami a közelben volt. Egy kisebb szigeten, egy A szintű veszélyes shinobi bujkált, aki híres volt arról, hogy meg tudta béklyózni ellenfelét, pusztán azzal, ha hozzá ér. Rettentően kevés adat fűződött mellé, de Isozaki tudta, ha bátyjával együtt fogja végig hajtani, akkor biztos, hogy sikerülni fog. Bár már most egy szinten voltak, bátyja rendelkezett a tapsztalatta, és az évek során harccal eltöltött napokkal. Tudta milyen egy shinobi legveszélyesebb oldala, nem ez volt első A szintű küldetése. Mellesleg, az évek során, ha nem is a legerősebb jounin volt Yukigakureban, de a legjobbak közt ott volt ő is. A két fiatal testvérpár a jégen közelítették meg a szigetet, ami délen fekvő volt, vagyis igen hideg volt ott. Felkészültek erre is. De amikor a szigetre értek, megváltozott valami, amint rá léptek a szigetre, valami mintha körbe vette volna őket, egy olyan mágneses tér, ami vonzza a fémeket, rögtön rájöttek, hogy a hegy egyik pontjáról sugározhatják, és hogy valószínűleg ott bujkálhat az emberük is. Nem is tétováztak, azonnal elindultak, nem telt sok idejükbe, és felértek a hegyre, ahol megdöbbenten néztek szét, hogy mindenhol holtestek hevernek, és minden országból béliek voltak. A legfurcsább az volt, mindegyiknek hiányzott a szeme, amint beljebb haladtak, a falon is vérfoltok lettek láthatóvá, és végül mikor a barlang végére értek, észrevettek egy laboratórium szerűséget, ahol egy 30 as évében lévő férfi éppen alkot valamit.
- Már amikor a szigetemre léptetek, észleltem chakrátokat. Fiatalok vagytok, eléggé, de ahogyan látom, korotokhoz képest, erőtök nem ugyan olyan. Tehát kimagasló erővel rendelkezhettek. És pláne annál is nagyobb bátorsággal, ha elém mertek állni.
Az előttük lévő férfi, megfelelt a leírásban kapottal is. Megtalálták emberüket, de hiába voltak biztosak magukban, még is, mind a ketten megtorpantak egy picit.
- Azért jöttünk, hogy elfogjunk, ellenvetés?
- Nos, fiatal úrfi. Valószínűleg meglepőnek látod majd a lépésemet, de nem fogok veletek menni, mi több, szerintem ti sem fogtok innen élve elmenni. Belegondoltatok már, hogy az ember, miért is él? És nem találtátok furcsának, hogy a falu vezetője, igen nagy becsben tart engem? Ó igen, akiket láttatok, azok mind az áldozataim voltak, legalább egy hónapban kénytelen vagyok új kísérleteket végezni. Elárulhatom nektek, hisz hamarosan úgy is meghaltok. Azon kísérletezek, vajon hány helyre láthatok, és mennyire veszélyes ez a testemnek.
Az alak megfordult, csuklyáját levette, és láthatóvá vált, hogy a feje kopasz volt, teljesen, és minden oldalt volt egy pár szeme, ahogy a feje búbján is egy párral rendelkezett.
- Képes voltam az idegrendszeremet megtöbbszörözni, de ehhez szükségem volt egy tiltott technikához, emellett rengeteg teszt alanyra. Rájöttem nem minden ember képes befogadni magába, így valószínűleg rajtatok is ki fogom majd próbálni.
- Vigyázz testvérem, ne feledd, ha hozzád ér, akkor nyert ügye van.
- Ó szóval ismeritek a rejtett képességemet. Elárulom nektek, hogy pusztán a paralizációt fejlesztettem tovább, így a közeli támadásotok nem ér semmit, hisz azonnal aktiválódik a jutsu. Igaz rengeteg chakrát igényel, de képes voltam ezt is csökkenteni.
Egy mindentudó emberrel álltak szemben, aki 360 fokba látott, és közel harcban nem lehetett megtámadni, az ilyen embert vajon hogy lehet legyőzni. Arra rájött a két testvér, hogy bár minden oldalra lát, azért mindent nem tud kivédeni. Így másodpercek alatt kidolgoztak egy stratégiát.
- Fuuton: Mugen Sajin Daitoppa
- Fuuton: Reppusho
A két testvér nem ugyan abban az időpontban indították el a jutsukat, hanem megelőzőleg a Mugen Sajint, és utána a Reppushot, amivel talán sikerült az ellenfelet 6 méterről a látási viszonyait megsebezni, az már biztos, hogy a háttérben a laboratórium, megszűnt létezni, hisz a két szél elemű jutsu azonnal szétrombolta.
- Ez kevés!
Jelezte a férfi, amint kiugrott a porfelhőből, és kézjelei után egy tűz stílusú jutsut indított el a két fiú ellen.
- Katon: Goukakyuu no Jutsu
A két fiú megtorpant, amikor látta, hogy a fickó, a jégre nem is figyelvén elindított egy tűz stílusú jutsut, ami szélsebesen támadt a két fiúra.
- Suiton: Suijinheki
Kiáltott fel Keichi, amint egy víz fal emelkedett fel, hála ellenfelének, aki elég jeget olvasztott le, hogy ez létre jöjjön, és ugyan ebben az időben, Isozaki kiugrott, hogy végre hajtson egy ítélő technikát.
- Suiton: Suikoudan no Jutsu
Isozaki kihasználva bátyának, víz falának kisebb töredékét, egy cápa bombát indított az ellenfelére, aki még éppen a levegőben volt, és nem tudott elugrani a jutsuból, ezután Keichi leeresztette a vízfalat, és végleg leállította a küzdelmet. A feltörekvő vízből az ellenfél mellet létre hozott egy klónt, és utána bele zárta egy vízbörtönbe.
- Te, mint jó képességű ninja, és legfőképpen 360 fokba látó, igazán tudhatnád, hogy az hogy mindent látsz, nem elég hogy mindent ki is védj. Az öcsémmel már jó rég óta tanulmányozzuk a stratégiánkat, és amikor ide felé jöttünk éreztük az éget hús szagát, kettőre gondoltunk, vagy égettél valamit, vagy pedig tűz stílusú jutsukat használsz, ami nem célszerű ilyen helyen, főleg víz elemhasználók ellen. Már ide felé menet megvolt a stratégiánk, csak tökéletesítettük, amikor elárultad speciáljaidat. Fogadok ezek a halott shinobik, Genin szinten vannak, mert te nem érdemled meg a szintedet. Csak egy gyáva vagy, aki más mögé bújik.
- Chee….még mindig elfelejtettétek, hogy a falutok vezetője kívánta azt, hogy ide telepedjek le? Én már tudom mi lesz a jövőbe, hisz elárulta nekem. Ti majmok mind oda fogtok veszni, egy háború során. Hehe….végetek van! Ha nem hisztek nekem, ott a dosszié, az…aszt….
A férfi utolsó szavait mondta el, megfulatt a víz alatt, és Isozaki volt az, aki ellenőrizte szavát. Megdöbbenve látta, amint a halott férfinak igaza volt. Így immáron eldöntetett mi lesz Isozaki sorsa. Bátya eleinte nem volt benne, de amint megmutatta neki a képeket, az aláírásokat, a fontos, és kiemelt szavakat, mondatokat, kényszerítés nélkül bele ment. Családjuknak egy utolsó levélben közölték, hogy költözzenek el, a szigetet még az nap a jég alá süllyesztették, és többet vissza se néztek.

//Ez csak egy kis töredék, ami velem történt//


1. év: A hosszú táv, igen is fárasztó.

Naphosszat kutyagoltak, csónakáztak, mire elérték az első megállójukat, friss bérgyilkosokként, minden alvilági embernek a fülébe jutottak. Rengeteg bérlőn voltak már túl, és annál is több haláleseten. A legtöbb ügyük pitiáner, egyszemélyes volt. De bár senki nem lenne rá büszke, egy rajta kapáson is részt vettek. Be akarták őket mártani, de sikeresen elintézték a szálakat, így senki fülébe nem jutott igazi azonosságuk. Rengeteg bérlő azért is választja őket, mert ketten képesek bárkit a föld alá gyűrni. Egyedül is erősek voltak, de az évek során Isozaki bátya szintjét is lehagyta, jó pár falu bingoo könyvében szerepeltek, egymás alatt, a változás csupán annyi volt köztük, hogy az évek során már Isozaki van feljebb, rejtély hogy miért. Egyik faluról a másikra jártak, így úgy döntöttek, minden évben legalább fél évre egy helyen maradnak. Ez hosszú távon azért is volt jó, mert több volt a bevétel, rövidtávon pedig azért, mert nagyobb volt a lebukás esélye. Yukigakureba minden évben egyszer visszanéztek, hisz ott a legnagyobb a körözöttségük szintje, családjukat sehol nem találták, még a telkük is eltűnt a föld színéről, ezért is határozták el magukat, hogy Yukigakure lesz az első ország, amit elpusztítanak, ha arra jut a sor.

2. Év: Visszavonulnak?

Úgy tűnt minden országban egyre kevesebb bérgyilkos volt szabad lábon, mintha valaki vadászna rájuk, mintha begyűjtenék őket. Isozaki ebben az évében szokott rá a dohányzásra, és húzta magával testvérét is, értelmet nem láttak benne, csupán életszínvonalat. Bezsákmányoltak jó pár számjegyű összeget, de külsejükön nem akarták, hogy mind ez látszódjon, nem szoktak hozzá, nem hanyagolták el magukat, gyakorlásuk most is rengeteg volt, az össze szokás kedvéért. Egyik küldetésük során, aggasztotta a hír, amit egy jounin súgott, utolsó levegő vételeivel, Isozaki, és Keichinek. Ami az volt, hogy a bérgyilkosok, és az elveszett ninják élete itt lejárt. Már előre tudtak erről, illetve sejtették, de hogy ennyire biztosak még sosem voltak benne. Úgy tűnik valaki tényleg vadászott a fejükre. De még nem tudni, hogy ki.

3. Év: Mikor lesz már vége?

Ebben az évben nem teltek jól a napjaik, folyton aggasztotta őket minden napjukon az, amit a Jounin mondott. Vajon igazat mondott? Így pár hónapra kénytelenek voltak beszűntetni bérgyilkosi pozíciójukat, és tovább álltak, de csak azért, hogy ki gondolják, vajon mi is történik. Isozaki pedig azon törte a fejét, vajon a tekercsek, amiket megszerzett, még 3 éve, egyik C szintű küldetésük során, mit rejthettek. Azon törte a fejét mi lehet benne. Testvérének sem szólt, hogy nála van, meg várta, míg szépen eljön az ideje, és inkább elrakta egy jó rejtekhelyre. Akitől elvette, azt mondta.: Ha már nem bízol önmagadban, se a világban, csak akkor nyisd ki, és megleled a boldogságodat.

4. Év: A „boldogság” a kulcs szó!

Isozaki megkérte bátyát, hogy egy évet külön töltsenek, eközben elintézheti elvarratlan szálijait. A tekercs utasításait követte, ami szerint a tűz országában, egy eldugott részen, a partoknál talál rá arra, akit keres. Az illető egy öregember volt, aki valószínűleg már tapasztalajai csúcsán van. Kapott az alkalmon, és Isozakit kérdezgette. Szellemileg, lelkileg, és fizikailag felkészítette, úgy, még ahogy testvére még soha. A chakra érzékeny pengét, amit 14 évesen egy küldetésen szerzett, megtanította hogyan használja ki jól, és hogyan irányítsa. Nem volt könnyű dolga Iso-nak. Az öregember megnyitott egy új világot előtte, talán ez is lehetett a tény, hogy Iso elvesztette a hitét, és az öreg újra felélesztette benne. Meg mutatta neki, hogy használja ki gyorsaságát, Taijutsu nélkül. Iso tudott egy két Taijutsut, ami kifejezetten erre a célra használt, de azt nem tudta, hogy kevesebb chakra használattal is elérhet egy minimális célt. Meg mutatta neki az öreg, hogy hogyan kombináljon két elemet. Amikor elváltak útjai, egy újabb tekercsel gazdagodott, amiben a leírtak alapján képes saját stílust létrehozni, amik kifejezetten az elemei használatára támaszkodtak. A megbeszélt helyen találkozott bátyával újra, így készen álltak arra, amit már egykoron megjósoltak nekik.

5. Év: Vajon tényleg kell a háború?
Újra szakmába álltak, és most egy új párost mutattak be bérlőiknek. Hála Isonak könnyebben tudtak össze dolgozni. Bár bátyát már rég felülmúlta, ez még nem jelentette azt, hogy nélküle is jól megvan. Igaz van elég ereje hozzá, de az évek során össze szoktak, és együtt fogják túl élni a háborút.

//Keichit még az első pontjaimból fizettem ki. Az adatlapommal együtt őt is leírom.
Chakra szint: Az ajándékokkal együtt, + bővítményeimmel együtt – 890 – bár többre emlékszem, de így is soknak tartom.
– Keichi: A és, //
avatar
Baiko Isozaki
Játékos

Tartózkodási hely : A nagy világban


Adatlap
Szint: S
Rang: Bérgyilkos
Chakraszint: 905

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Baiko Isozaki - Yukigakure no Ao O-rora

Témanyitás  Baiko Isozaki on Csüt. Júl. 25 2013, 21:15Név: Baiko Isozaki 
Nem: Férfi
Kor: 20
Vércsoport:Rh-
Kinézet: Fekete, majdnem vállig érő haj, szeme gyerekkora óta feketében tükröződik, és csak kis kék pötty olvasható kibelőle, ruhája felépítése igen stílusos, vagyis egyedi. A chuunin mellény után egy saját gyártású mellényt készített, ami teljesen az eredeti koppintása, még is fekete színben pompázik. Bevetésein egyedi köpenyt hord, melyben ha csukyláját felölti sötétben felismerhetetlen. 
Jellem:  Odafigyel, mit csinál. Minden lépését megtervezi, már kiskorában is észlelhető volt, hogy előbb éret meg, mint a többi gyerek. Rengeteget tölti idejét azzal, hogy munkája helyett a felhőket, illetve az égboltot bámulva töpreng, miről is szól élete. 
Szint:S
Rang: Elveszett ninja -bérgyilkos
Chakraszint:890
Elsődleges chakra típus: Fuuton
Másodlagos chakra típus: Suiton
Felszerelés:övtáskában

 • - 5 db Kunai
 • - 5 db Shuriken
 • - 5 db robbanó jegyzet
 • - 2 db drót(5m)

Vállán és derekán:
- Egy víz chakra érzékeny Katana ( Soui)
- Egy erős fémből készült kard, mely pehely könnyű, még is halálos vágása, szél chakra érzékeny (Isame)
Táskájában:
         - Fekete köpenye
         - Tekercsek mellyel útjai során ellátták
Pénzösszeg: 6.000 ryo
Ninjutsuk:
Alap, és sima Ninjutsu technikák:

 • Shunshin no Jutsu 
 • Kawarimi no Jutsu 
 • Bunshin no Jutsu 
 • Tobidogu no Jutsu 
 • Kakuremino no Jutsu 
 • Henge no Jutsu 
 • Jibaku Fuda: Kassei 
 • Nawanuke no Jutsu
 • Shuriken Kage Bunshin no Jutsu
 • Kuchiyose no Jutsu - VARJÚ
 • Jibaku Fuda no Jutsu
 • Kagura Shingan/idő ugrásra/
 • Genjutsu Kai 

Fuuton - Szél stílus 

 • Fūton: Szél Feloldás
 • Fuuton: Daitoppa/Első szélelemű technika/
 • Senmoufuu
 • Juuha Shou
 • Gofu Boheki
 • Fuuton: Renkudan 
 • Fuuton: Kaiten Shuriken /Ajándék bővítményre/
 • Fuuton: Shinkū Renpa /idő ugrásra +1/


 Suiton - Víz stílus 


 • Kirigakure no Jutsu /Első víz elemű technika/
 • Suiton: Mizugakure no Jutsu


 • Suiton: Ja no Kuchi
 • Suiton: Daibakuryuu no Jutsu/Ajándék bővítményre/


 • Mizu Bunshin no Jutsu
 • Suirou no Jutsu
 • Suiton: Suigadan
 • Suiton: Teppoudama/időugrásra +1/
 • Suiton: Ame no Jutsu/idő ugrásra +1/

Taijutsuk:

 • Muon Satsujin Jutsu
 • Az Eljövendő Tavasz Lábnyoma/Ajándék, bővítményre/
 • Shishi Rendan
 • A Szálló Galamb Elpusztítása/időugrásra+1/

Kenjutsuk:

 • Ceremónia
 • Első Osztály
 • Kardisten 
 • Ibara /időugrásra +1/

Genjutsuk

 • Genjutsu Shibari
 • Kasumi Jūsha no Jutsu
 • Kanashibari Kangen/időugrásra+1/Ninja info card

 1. Ajándékok, jutalmak:

+Hosszú szép előtörténetem miatt Kenjutsu engedély
+Segítőkészség, moderálás barátságos küllem miatt NJK felvétel
+Pályázattal sikeresen felvehettem a második elemet
+Még az utolsó korszak változtató küldetésnél Genjutsu engedély
+Megkaptam a víz chakra érzékeny kardot. /szél alap volt/
+A jelöletlen technikákat a karakter hosszú élete során sajátította el mesélők:
Gaara, Minato, Kakashi, Itachi (És sorolhatnám hiszen mindig akadt ^^)
+Továbbá pályázatok, és ajándékok tönk elege(No meg persze több időugrásvolt, csak a mostaniakat tüntettem fel ide)
+Bérgyilkossá váláskor Bingo könyv ajándékba/Továbbá a mostaniba való beiratkozás - gondolom frissíteni kell - Szeretném frissíteni/
+Kuchiyose no jutsu 
+Keichi


Név: Keichi Isozaki
Kor: 22
Nem: Férfi
Vércsoport: Rh-
Jellem: Keichi a vidám a két srác között,  szeret bolondozni, és élvezi az életet, mindenre van mondani valója még ha hülyeség is, korát nem előzi be esze, de sokkal inkább csak mutatja a hülyét, hiszen ő az okosabb kettejük között.
Kinézet: Kimondásig hasonlít Baikora, csak jelleme tér el tőle 
Szint: A
Rang: Elveszett ninja - Bérgyilkos
Elsődleges Chakra típus: Suiton
Másodlagos chakra típus: Raiton
Felszerelések:
Övtáskájában

 • - 5 db Kunai
 • - 5 db Shuriken
 • - 5 db robbanó jegyzet
 • - 2 db drót(5m)

Vállán:

 • Villám chakra érzékeny penge (Rumei)

Ninjutsuk
Alapok+
Kenjutsu(mint Baikonál)
Genjutsu(mint Baikonál)
Shishi Rendan
Muon Satsujin Jutsu
az Alvó medve morgása
Suiton: Suijinheki
Suiton: Suikoudan no Jutsu
Mizu Bunshin no Jutsu
Kirigakure no Jutsu
Suiton: Daibakuryuu no Jutsu
Ikazuchi Hakai
Raiton /feloldás/
Rairyuu no Tatsumaki
Raiton: Ookami
Raiton: Gian
Kuchiyose no jutsu /Varjak/

 • A karakter velem fejlődött egy és azon időpontban, mikor én tanultam valamit ő is, a feltüntetett jutsuk azok melyeket én választottam neki, de sokkal nagyobb kincstára. 


Ninja info Card
Utolsó módosítás:
avatar
Baiko Isozaki
Játékos

Tartózkodási hely : A nagy világban


Adatlap
Szint: S
Rang: Bérgyilkos
Chakraszint: 905

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Baiko Isozaki - Yukigakure no Ao O-rora

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Pént. Júl. 26 2013, 14:04

Miután megbeszéltük, melyik kolóniát is idézed meg, az előtörténeted elfogadom, és hajrá az új-visszahozott karakterrel. Mehet az adatlap neki is, meg a NIC Wink

Edit: Pénzösszeg, tekintve, hogy bérgyilkos vagy, vegyük úgy, hogy mivel most hoztad vissza a karit, ezért eddig eltűnt a munkaadók elől, és így fel kellett élnie a tartalékait, maradt: 6000 ryo.
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Baiko Isozaki - Yukigakure no Ao O-rora

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.