Kikötőváros

6 / 17 oldal Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Zetsu on Hétf. Márc. 21 2011, 18:44

Haladtatok egyre gyorsabban a cél felé, sőt, mondhatni csak úgy "suhantatok" a kikötőváros felé. A sensei rendületlenül biztatta a lovat a gyors haladásra, egy-két ostor csapással. Szinte meg se csodálhattátok a tájat, olyan gyorsan szaladt ez a ló, talán jobb ötlet lett volna anno még versenylónak elígérni. Mondjuk talán a hányinger is belejátszott abba hogy nem nézhettétek a tájat, de Senshi hamar kiengedte magából a lelket. A mester ezt csak egy sóhajtással üdvözölte, annyira azért nem rossz az út! Túlságosan megszoktátok a saját lábatokat, pedig már merőlegesen is feltudtok mászni a fára. Sawaka kérdésére csak egy kis idő múlva válaszolt.
- Rosszul gondolod Sawaka, még csak újdonsült geninek vagytok, akik alig tudják hogy kell eldobni egy shurikent - egy kis túlzás - ,ez csak egy kezdő feladat. Olyan mintha kutyát sétáltatnátok vagy télen havat söpörnétek. Nem számítunk semmi komolyra. Most inkább arra koncentráljatok, hogy ne hagyjatok nyomot utánunk az úton - azaz ne hányjatok.
Shin úgy tűnt még ahhoz is fáradt hogy a hányingerre gondoljon, a fáradtságon kívül nem látszik rajta semmi hányinger-féle érzelem. Még van egy kis idő míg a célhelyre értek, talán jobban megismerhetnétek egymást, vagy barkóbázhattok.
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Akemura Senshi on Szomb. Márc. 26 2011, 09:18

A mester sóhajt egyet, de Senshi nem nagyon tud odafigyelni a következő mondatára. Ebben a hányinger és a sebesség illetve Shin kibiztosítása játszhatott szerepet. Szép lassan kiereszti gyomra tartalmát, és egy kicsit bekábul így a társa kibiztosítását is lazábbra veszi. A sesnei Sawakanak szánt mondatát viszont meghallja. A fáradt társára szegezi figyelmét, hogy ne vegye észre a sebességet, de a levegő mozgása még mindig rossz érzést kelt benne. Társán mindössze fáradtságot lát. Bele se mer gondolni, hogy mit kellett csinálnia ennek a gyereknek az eleme megszerzéséért. Ezek után Gondolataival próbálja elterelni a figyelmét.
~ Szóval egy könnyű küldetés? Akkor miért sietünk ennyire? Talán, azért hogy le ne késsünk valamilyen járatot? Vagy talán, azért mert a mesternek száguldási mániája van? Vajon el fogunk gázolni valakit?~
Tette fel a kérdéseket magának.
avatar
Akemura Senshi
Játékos

Taijutsu Pontok : 43

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 261

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Touya on Pént. Ápr. 01 2011, 19:52

Touya fáradtan ült le egy padra, ahogyan némán bámulta a talajt. A nagy tömeg ellenére, egyáltalán nem volt annyira zavaró, hogy egyedül ült ott, nem szólták meg, nem kérték vagy bámulták őt. Még a fejpántját is levette már idejövet közben, hogy a minél kevesebb feltűnést okozón. De valahogyan a zsebébe csúsztatott fejpántot, akkor ott, a padon ülve elővette. A keze lassan végigcsúszott a négy apró kis jelen, melyek a vizet szimbolizálták. Az arca szomorú volt, de hogy abban a pillanatban mire is gondolhatott senki sem tudta, még talán ő maga sem, hiszen úgy kapta fel a fejét, mind aki hirtelen ébred fel egy szörnyű állómból. Sötét volt és a hely kihalt. Alig múlt délután hat, mikor leült a padra, de most a hold már magasan fenn volt és a csillagok az égen jelezték, hogy késő este van már.

~Vajon mi történhetett. Semmire sem emlékszem, olyan érzés volt, mintha egyszerűen csak szerettem volna mindent elfelejteni, nem törődni semmivel és bízni abban, hogy ennél rosszabb már nem lehet. De, akkor is, miért hazudok magamnak.~ nézte a kezében lévő fejpántort még mindig ~Gyenge vagyok, büszke a nagy semmire, álmaim vannak, melyeket úgysem fogok elérni, mert az álmok, azért álmok és nem célok. ~ nézett lassan körbe ~Változtatnom kell a viselkedésemen, ha így folytatom, teljesen magamba fordulok. Ilyen gyenge lennék?~

- Nahát észre sem vettem, hogy már mindenki hazament és eset lett...- állt fel a padról, ahogyan a fejpántját vissza dugta a zsebébe. - Ideje lenne haza menni, Oichi-chan már biztosan izgul, hogy hol lehetek. - lépett oldalra, ahogyan ledermedt és szótlanul állt. - Egy könnycsepp? -törölte le az arcáról azt az apró kis könnyet. - Biztosan esik...- csukta be lágyan a szemeit. - Igen, ez a nap nagyon esős volt. - indult haza, lassú léptekkel.

A ház nem volt messze, ahogyan lassú léptekkel ugyan, de még így is, alig fél óra alatt már az ajtó ellőt volt, ahogyan a keze ráfonódott a z ajtóra, de nem nyitotta ki. Nem merte, nem tudta, hogy mi is fogja várni, de végül is vet egy mély levegőt, ahogyan elszánta magát és lassan kinyitotta az ajtót.


- Megjöttem...- vette le a cipőjét a becsukódó ajtó előtt, ahogyan beljebb lépett. - Na rájöttél valamire? -kérdezte Oichi-től barátságosan és remélte, hogy valaki választ is fog adni neki.
avatar
Touya
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Kawahira Sawaka on Vas. Ápr. 03 2011, 10:32

*Kissé meglepődött mestere szavain, de nem hitte el őket teljes mértékben.*

~Hááát ezt nem veszem biztosra. Miért sietünk? Miért ezen az úton megyünk? Nincs egy jobb állapotban lévő út?~

*Jobbra balra tekintgetett, néha rá-rápillantott Shin-re, aki még mindig húzta a lóbőrt.*
~Hát remélem felébred ha forró lesz a lábunk alatt a talaj. Nem akarok miatta fűbe harapni. Sőt most, hogy jobban meggondolom egyáltalán nem akarok fűbe harapni. Ha mégsem kelne fel, majd felkeltem. A kis pockának úgysem vesszük hasznát. Csak útban lesz.
* Némán hallgatott egy darabig, majd társa felé fordult.*

-Szép róka. Mit ettél ma? Nem igazán tudtam kivenni belőle semmit. Remélem nem ismétled meg, mert engem is kerülget a hányinger. Azért szép volt.

*Sóhajtott egyet, majd a sensei-re nézett.*

~Furcsa egy szerzet...bár kezdem megkedvelni...~

avatar
Kawahira Sawaka
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 138

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Zetsu on Szomb. Ápr. 09 2011, 16:01

//Elnézést a késésért//

Száguldás egy szekérrel a jóállapotúnak nem mondhatható úton, miközben egyikőtök rókázik, a másik alszik, a harmadik néha paranoiás módjára tekintget el, a sensei pedig csak előre néz, és száguld. Lehet, hogy csak kedveli a sebességet, de nála nem lehet tudni. Még mindig erősen pattog a szekér, néha meg is ijedtek, nehogy leessen egy láda, és az útról szedhetnétek fel a fegyvereket. Hogy előre néztek, egy nagy kikötőt láttok, pontosabban egy kikötővárost. Talán felüdítő látvány lehet azok számára akiknek nem tetszik a járműveken való utazás. Közeledtek a város határához, a sensei úgy dönt hogy lakott területen most lelassít. Hirtelen lassulás volt ez, Shin egy kicsit előrébb is csúszik helyzetéből, de még semmi felébredést jelző dolog. Néhány ninja várta a szállítmányt a város határán, amikor meglátták a kis csapatot a szekérrel, összesúgtak valamit, biztos affélét hogy "Végre megérkeztek".
Közelítettetek a ninják csoportjához, a sensei sóhajtott. Biztos arra gondolt hogy "Végre megérkeztünk". Azonban Sawaka, Shin és Senshi egy-egy ütést érezhetnek az arcukon, majd szinte ezzel megegyező pillanatban egy húzást. Valaki vagy valakik lehúzták/leemelték a szekérről őket. Érzitek ahogy a kemény földútra érkeztek, egy-két kisebb kavics tetejére, szerencsére egyik sem túl éles. A szúró és fájó háttal tápászkodtok fel. A sensei éppen megállt a szekérrel, majd hirtelen hátra nézett, hogy mi történt veletek. Majd csak annyit láttok, hogy őt is lehúzza valaki a helyéről, vagyis pontosabban, csak próbálkozik.
- Te szemét! - ordítja el magát a sensei amikor könyökkel fején sújtja a támadóját. Szerencséjére nem a kezénél fogták le, hanem hátulról a ruháját.

Ekkor jelent meg köröttetek négy furcsa, díszes ruhában lengő fiatalok. Mindannyian előkapnak egy-egy kunait, és támadni készülnek. A sensei még az őt támadó személyt püföli. De legalább Shin is felébredt...
- Mi...mi...mi...hol vagyok? - kérdi.
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Sai on Hétf. Ápr. 11 2011, 23:13


Oichi már az asztalnál várt komoly képpel. Látszott rajta, hogy végigkutatta az egész délutánt, s emiatt egész vörösek a szemei. De valami más is égett bennük, nem a tökéletesen magabiztos elégedettség, de valami olyasmi, mint amikor az ember legalább valami apróságot talál, hogy továbbjuthasson a rejtvény megfejtése felé.
- Nem tudtam azonosítani, de találtam egy címet, ami sehogy sem stimmelt a többivel, mármint nem szerepelt a hivatalos címlistában, minden bizonnyal valami privát ismerős, de ami gyanússá teszi, hogy ez magányosan volt, több ilyet nem találtam, ezt is azon a környéken, ahol Yasue-san Naplóját. Mintha ugyaúgy el akarta volna rejteni ezt is. Ha Yasue-san mégis benne lehet, akkor ez fontos lehet.
A cím a város déli részéről való, ahol még nem jártatok, de a térképeket nézve a célpontoktól távol esett.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Touya on Kedd Ápr. 12 2011, 19:52

Touya kissé fáradtan és görcsösen ült le Oichi mellé az asztalhoz, ahogyan a lány fáradt arcát nézte. Kissé szégyellte magát, hogy társával ellentétben az ő arcán semmilyen fáradalmat nem lehetett észrevenni, nem voltak vérágas szemei, nem volt álmos, sőt fáradt sem. Teljesen kipihent volt, de ez nem is csoda, hiszen ő nemrég kelt fel, de éppen ezért szégyellte magát. Míg társa mit nem pihenve dolgozott, addig ő, pihent, sőt aludt odakint, még ha nem saját hibájából, ő csupán engedett a kísértésnek.

~Biztosan egész idáig dolgozott, tanulmányozta az összes papírt. Milyen aranyos most az arca, leszámítva, hogy mennyire megviselt!~ mosolyodott el, ahogyan Oichi kissé fáradt, de lelkes arcát nézte, aki tömören foglalta össze, hogy pontosan mit is talált és hogy hol. ~Büszke lehetsz magadra!~ mosolygott rá, ahogyan az asztalon lévő, tényleges adatokra nézett, de a lényeges dolog, nem azok voltak, hanem az a térképre nézett.

- Ez érdekes. -nézett a lányra. -Körbejártam a várost és érdekes dolgokra leltem rá. - mosolyodott el- Ha minden igaz, néhány nap múlva lesz egy szertartás, egy istenséghez, akik valami „örökös” eljöveteléről mesélnek. Nem tudom, hogy ennek valami köze lehet-e ahhoz, ami a levélben állt, de az időpont immáron biztos. Pontosan négy nap múlva! Így pedig nem kell kapkodnunk! - nézett az asztalra kíváncsian. - Szóval a város déli részén? -nézett kíváncsi arccal a lányra, ahogyan egy utolsó pillantást vetett a térképre, hogy memorizálja, hogy hol is van az a cím, melyre a kunoichi rálelt. - Akkor mire várunk még!- pattant fel energikusan az asztaltól, ahogyan hirtelen megállt és újfent a kunoichire nézett mosolyogva. - Én megnézem azt a helyet magamban! Talán találok valamit, te addig pihenj le és aludj ki magad! -indult el, ahogyan a kunoichi biztosan akadékoskodni kezd, hogy ő miért nem mehet vele, ahogyan Touya az ajtóban felhúzta újra a szandált, és felállva immáron kissé komorabb arccal nézett vissza a kunoichi. - Pihend ki magad, ilyen állapotban csak hátráltatnál! A sötétséget kihasználva észrevétlen tudok maradni, de...- keze az ajtókilincsre fonódott- … ha holnap reggelig nem térek vissza, ne tegyél semmit! Várd meg a sensei-t akármi is történik. Nem akarom, hogy bajod essen!- lépett ki az ajtón, maga mögött hagyva a kunoichit.

És ezután elindult a cél felé, hogy megtudja, mit is rejt az a hely, ahogyan a gondolataiban csak az járt, hogy ha talál valamit és sikeresen megtudja azt akadályozni, nem kell semmit sem tennie azon a napon, mely a városiak szerint annyira, de annyira közel van már.
avatar
Touya
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Akemura Senshi on Pént. Ápr. 15 2011, 08:54

/Zetsu- Sawaka/

Nagy tempóval megy a szekér, majd hirtelen fékezés lassít le. A kis genin nem tudja mi történik e pillanatban amíg meg nem látja a kikötővárost. Okádni már nem tud mivel minden kijött, ami benne volt. Egy kicsit szédült is, de ettől független még Shin ruháját markolászta. A lassítás pillanatában felijedt, nehogy a ládák egyike leessen. Amit tudott azt a saját testével próbált védeni, de szerencsére egy se esett le. A Sensei megáll. Senshi örömmel veszi a célba érést ugyan, de ekkor egy nem számított dolog történik. A kis szőke gyereket és társát leveszik a szekérről igen durva módszerrel, majd, mint egy nem kellő szemetet úgy hajítják a kavicsokra, amik igen kellemetlenül érintik a kis tanulót. Szerencsére a jobb oldalára esik, majd fájdalmai közepette felkel, hogy lássa hogy mi történik. Ekkor figyel fel a mesterére, de még mindig nem tudja, hogy ez mit jelentsen. Shin is felkel eközben, majd kérdezősködni kezd, de Senshi csak néhány szóval válaszol.
- Földön.-
avatar
Akemura Senshi
Játékos

Taijutsu Pontok : 43

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 261

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Kawahira Sawaka on Kedd Ápr. 19 2011, 14:17

*Miközben fekszik, néhány kavicsot, és port vesz fel észrevétlenül a földről. Feltápászkodik, majd körbenéz.*
-Nem, megmondtam? Bár azt nem vártam volna, hogy bohócok támadnak ránk.
Négyen három ellen? Srácok valamit ki kéne találni.
*Előveszi a senseitől kapott tanto-t, és egyik ellenfele szemébe néz.
-Gyere mert biztos lehetsz abban, hogy Én nem fogok támadni.
*Ha megtámadják, az ellenfél szemébe szórja a kavicsos port. Ha sikeresen célba ér, és az ellenfél néhány másodpercre megvakul, akkor megpróbálja elkapni hátulról, és a nyakához szorítani a tanto-t mintegy túszul ejtve a "bohócot". Ha az ellenfél eltakarja szemét, akkor megpróbálja nemi szerven rúgni, hátha elejti fegyverét közben imádkozik, hogy társai fedezzék Őt, és kitaláljanak valamit ugyanis négy a három ellen nem jó felállás.*
avatar
Kawahira Sawaka
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 138

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Sai on Pént. Ápr. 22 2011, 23:12


[Touya]

Miután társad sikerült meggyőznöd arról, jobb, ha marad, ahol van, s valóban inkább pihen, mert bár buzog benne a tettvágy, voltaképp inkább csak hátráltatna, mint segítene, elindultál. Viszonylag hamar megérkeztél a házhoz, amely a településnek ugyan a másik felén volt lényegében, de ugyanolyan takaros volt, mint Yasue-ék háza, ami a környéken annyira nem volt jellemző. A másik, amit észrevehettél, hogy itt is volt jó ár ház, amely fel volt díszítve, épp úgy, mint ott, ahol a délután álmodoztál egy sort.
A ház ablakaiból dőlt a fény, biztosan otthon van lakója, esetleg vannak lakói, ezt még nem tudhattad. Kérdés, rögtön rájuk törsz-e vagy inkább először tájékozódsz, igaz, már sokan nem járnak annyira az utcán, de talán elkaphatsz még valakit.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Zetsu on Hétf. Ápr. 25 2011, 23:35

//Senshi felhívom figyelmed arra, hogy nem írtál semmi lépést harccal kapcsolatban...Mindegy, haladjunk//

[Senshi & Sawaka]

Nem mondhatnánk őket bohócnak, inkább díszes kelmékben öltözött kalózoknak, persze valószínűleg az összes lopott áru ami rajtuk van, alsóneműtől kezdve a kalapig. Azonban úgy tűnik, hogy itt ők azok akik piszkosan fognak játszani, és nem ti. Mind a négyen felrúgják a port a lábaikkal, azonban szerencsére mindhárman időben reagáltatok, és eltakartátok a látószerveiteket. Majd jött mindenhonnan egy-két támadás. Sawakát egy kunai szúrással akarták elejteni, de sikeresen elhajolt, majd állkapcson ütötte a támadóját. Ilyenkor jött volna a másik kalóz Sawaka jobb oldaláról, aki biztos, hogy leszúrta volna őt, ha nincs Shin kis állatkája. Ugyanis a görény bemászott a támadó nadrágszárába, és párszor megharapta, ami nem volt számára kellemes. Ilyenkor volt neked lehetőséged őt is kiütni.
A sensei-re egyre több ember mászik rá, de ő férfiasan állja őket, és úgy tűnik nem is vet be semmilyen jutsut, csak a lábait és ökleit használva rázza le támadóit. Közben Senshi kisebb bajban volt. Kapott egy két kisebb sebet a karjára az ellenfél kunai szúrásaitól, majd Shin besegített neki, ugyanis ő már ágyékon rúgta az ellenfelét. És így együttes erővel elagyabugyáltátok az utolsó kalózt.
- Szép - szólal meg a sensei mögöttetek, porosan -, most már csak ki kéne deríteni hogy...- hátra fordultok.
Sehol egy test, vagy bármi jele annak, hogy sikeresek lettetek volna a támadás vissza verésében, illetve már magának a támadásnak sincsenek jelei. Csak talán az az egy-két horzsolás amit kaptatok. A sensei sóhajt egyet.
- Jól van...akkor tovább megyünk, és holnap körbe kérdezünk erről az előbbi jelenségről, és arról, hogy hova lettek a ninják akiknek itt kellett volna várnia minket. Amint a megfelelő raktárhoz érünk, pakoljátok ki a ládákat, elintézni valóm van- majd el is tűnt.

Dönthettetek, hogy ki vezeti a szekeret tovább, majd a sensei által adott útvonalon keresztül a célhelyre érni. Ott lepakolhattok, és van egy kis szalma a lónak. Meg nektek hogy ott pihenjetek. Azonban Shin megszólal, még pakolás közben.
- Körül nézhetnénk az erdőben, amíg a sensei távol van...vagy legalább a városban, mit szóltok? - néz rátok, és úgy tűnik akkor is elindul ha nem mentek vele.
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Akemura Senshi on Kedd Ápr. 26 2011, 10:03

A harc megkezdődik, de Senshi nagyon semmit se csinál. Gondolkodni kezd, illetve leblokkol egy kis időre. Csak ezek után a szúrás által tér magához, de szerencséjére Shin barátja segít neki. Az ellenfeleket hamar legyőzik, ami igen zavarja a kis szőke genint. Szép lassan megfordul, kezét a sebére helyezi, majd így szól.
- Kösz Shin. Ez mi volt?- Ezek után a sensei eltűnik és csak ők maradtak.
~Rendben. Ez egy kicsit fura volt. Láthatatlan ninják akik eltűnnek? Eltűnnek?!~
Megfordul és látja hogy sehol semmi nyom. Az társa által kötött ellenfelének helyére megy, majd lehajol és a talajt kezdi el nézni. Keresni próbál bármilyen mozgásra utaló nyomot, de nem talál semmit, illetve nem ért a nyomolvasáshoz. Ezek után felkel.
- Ki vezet? Én lesérültem, ahhoz hogy tudjak biztonságosan vezetni. Ezen kívül nem tudom hogy azt a valamit hogy kell vezetni.-
Mondandója végén megindul a szekér felé ami közel van hozzá, majd megpróbál felmászni rá. Egy kis segítséggel, de felkerül a járműre. Kötőanyagot keres, hogy a sebét bekösse, de ha nem talál semmit, akkor képtelen a ruhájának egy részét felhasználni erre a célra.

/Igen Zetsu. Tudom hogy nem írtam. Bocsáss meg./
avatar
Akemura Senshi
Játékos

Taijutsu Pontok : 43

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 261

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Kawahira Sawaka on Kedd Ápr. 26 2011, 16:16

*Sawaka kicsit kifújja magát, és gyanakvóan néz körbe.*
~Klónok nem lehettek. Kísértetek? Talán a városban mesélnek majd nekünk valami legendát. Bár ez engem nem igazán nyugtat meg.. A senseinek meg mindig dolga van. El nem tudom képzelni mit csinálhat folyton. Vagy csak azért megy el, hogy egyedül boldoguljunk. Csapatként. De jó.~
*Miután Shin elmondta amit akart, válaszol neki:*
- Nem. Parancsot kaptunk, nem szeghetjük meg. 3 genin egy erdőben. Nemrég tudtuk meg az elemünket, és nemrég harcoltunk. Senshi sérült, én kezdek elfáradni. Holnap kéne szétnéznünk. De csak engedéllyel indíthatunk magánakciókat. Nem akarok ilyen ostobaságok miatt szenvedni. Úgyhogy jobb ha visszafordulsz Shin, mert ha miattad kapunk büntetést azt esküszöm leverem rajtad.
*Sóhajt egyet majd folytatja.*
-Nos Én vállalom a kocsi vezetését. A gyí, meg a hó szerintem elég tudás ahhoz, hogy vezessem ezt a szekeret.
*Felmászik a sensei helyére majd megnézi, hogy minden láda megvan e. Egy utolsó pillantást vet még Shinre, de aztán visszafordul, és elindul.*
-Senshi hogy van a sebed?
avatar
Kawahira Sawaka
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 138

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Touya on Szer. Ápr. 27 2011, 15:27

//Sai //

Immáron nem csiga lasusággal pörögtek a dolgok és Touya sem volt már olyan olyan mind azelőtt. Az új információk és azon események hálózata mely eddig történt, kicsit megváltoztatta őt, de nem felejtette el azt, ami eddig éltette őt. Úgy gondolta, még abban a pillanatban is, miközben végigrohant a szinte kihalt utcákon, hogy ha már azt nem tudta megbocsájtani Yasou-sanak amit tett és ahogyan becsapta őt, annyit tehet, hogy minél gyorsabban leleplezi azokat, akik a háttérben lévő sötétségben voltak még akkor is.
Ahogyan meglátta a házat, gyorsa lassított és inkább a környezettel foglalkozott. A terület egyáltalán nem hasonlított arra, ahova egy ilyen ház illene. Egy takaros és jómodú ember háza, egy olyan környéken mely éppen ellentéte annak, amit ennek a háznak a tulajdonosa képvisel, vagyis ez jutott egyből eszébe Touya-nak, ahogyan a Yasou házának tökéletes mását megpillantotta.


~ Égnek a lámpák, szóval valaki van odabent. Akárhogy is,óvatosnak kell lenem!~ határozta el már abban a pillanatban, mielőtt megközelítette volna az épületet.

Lassan és teljesen némán mozgott még a sötétben is, de ez nem volt valami nagy csoda. Szinte az akadémia óta, minden tanár erre sarkalta őket, néha elég kemény és fájdalmas próbatételek árán. Csupán egy pillanatra de eszébe jutott, ahogyan az apjának mutatta meg, mennyire jó abban, amit eddig tanult és, pedig alig volt még csak nyolc éves, csak azon a kis, mindig is recsegő fapadlón csúszott el a „Némaság” technikája, a teljes némaság. És még most is, tisztán feltudta idézni mit hallott akkor.


Ez igen, ha megakarsz halni, csak így folytasd fiam! De ha tényleg jobb akarsz lenni, ne csak azzal foglalkozz amit látsz és érzel, hanem azzal is, hogy éppen az ellenséged mit érez és lát, mert ha ellőtte vagy egy lépéssel, akkor máris győztél!~

Akkor még nem nagyon értette, de mára megtanulta, hogy ez mit is jelent. Óvatosan és a sötétséget a legjobban kihasználva közeledett a laskához, hogy még az utcán, néha feltűnő legutolsó ember se vehesse észre. Nem akart belopózni a házba, egyszerűen csak megpróbálta a házat körüljárva felmérni a terepet, merre menekülhet a legkönnyebben, majd a lakásra koncentrálva kik vannak odabent, hol vannak, mit csinálnak. De csakis kívülről, belopózni, míg ébren vannak, őrültség lett volna.
avatar
Touya
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Zetsu on Vas. Május 01 2011, 21:58

,,Szekérrel szállni élvezet, bár lassabban száll mint egy őslelet! Döcög, és recseg, hű de kafa..."

A szekér lassan, de biztosan hajt titeket az megjelölt épület felé. Shint úgy tűnik Sawaka-nak sikerült lebeszélnie a kiruccanásról, lehet, talán átgondolta az egészet, még tényleg nincsenek felkészülve, és talán végképp nem akarja hogy leverjétek rajta, vagy a hulláján. Sóhajtott egyet, majd tűrte a lelki megaláztatást. A városban már éreztétek a hal és az ital szagát, az utcákon a szekerek bűzös áruval vannak megtöltve, amit egy ember húz, néhány részeg mászkál a kocsma előtt, és hangos ordításokat lehet hallani az épületen belül. Egy ronin (vándor samurai) halad el az utcán kicsit becsípve, fejfedője takarja az arcát. Végre megérkeztetek az istállóba, ahol csak ti vagytok, mert valószínűleg legalább annyit megtett értetek a sensei, hogyha már nem normális lakosztályotok van, hogy ne lépjen be minden jó földműves oda ahova ti is. A lószerszámokat leveszitek a lóról, majd oda vezetitek őt közel a szalmához, ahol ő rögtön elkezd habzsolni. Shin közben vizet ereszt a vályúba, ha esetleg a ninja élet nem tetszik még akár egy tanyára is elmehettek majd segítőnek, hehe. Talán jó ötlet lenne majd körülnézni lefekvés előtt, és egy őrszemet kijelölni, mert bár a Víz Országán belül vagytok, úgy tűnik, hogy itt sem vagytok teljes biztonságban. Lassan leszáll az éj, a lóval együtt ti is nyugovóra térhettek, és valószínűleg holnap lesz valami programotok. Bár a részegek ordítozása még zavaró tényező ként hathat be miközben aludni próbáltok...

Kora reggel van. Még szundikáltok, mindenki kifáradt az úton, bár főleg az aki el is hányta magát, talán csak Shinnek nincs oka arra, hogy ilyen mélyen aludjon. A magas alkoholszinttel rendelkező egyének is végre elhallgattak az éjszaka során, bár még volt egy verekedés is amit végig kellett hallgatnotok, és elég hosszú is volt, az emberek alig találták el egymást. Most a sirályok hangját lehet hallani, ahogy a piacon levő halak fölött köröznek és sipákolnak. Az istálló ajtói recsegnek ahogy kinyílnak, azonban erre még nem keltek fel. Csak arra, ahogy ugyanez az ajtópáros belecsapódik az épület falaiba, s ahogy felriadtok álmotokból, még azt is érzitek, hogy a vakolat a fejetekre hullik, és még a ló is nyerítve kel fel. A senseit látjátok, ahogy megköszörüli a torkát, majd nyújtózik egyet. Majd végig néz rajtatok.
- Na látom sikeresen ide értetek. Remek hajnal ez a tanulás kezdésére - egy tekercset véltek látni a kezében - Senshi, te ma a [...] alapjait tanulod meg, és ennek a tekercsnek a segítségével próbálom majd beléd lehelni a szent lelket - emeli fel a tekercset a kezében -, Sawaka, te pedig a [...]-t tanulod meg, szerencsére legalább téged tudlak saját kútfőből tanítani...Shin, neked megtanítom hogy kell az állatodat tanítani. Több van abban a kis állatkában mint gondolnád - mondja, majd elmosolyodik - Kövessetek!

//A [...] helyére kérlek majd írjátok be a következő postotokban annak a jutsunak a nevét, amit megszeretnétek tanulni, lehet az bármi, akár az új elemeitekből is. Tudom, ekkora chakraszinttel még nem nagy a választék, de próbáljatok valamivel kapcsolatban dönteni Smile //

//Ja és bocsi az első sorért az idézőjelekben, nem tudom mi volt velem, hehe//
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Sai on Szomb. Május 07 2011, 01:08


Óvatos léptekkel szimatoltál körül, de egy ideig csak az üres szobákat láthattad, amelyekben mindben égett a villany, bár senki nem volt benn. Végül az a ház feltételezhető gazdájára egy hátsó helységben leltél, amelynek csupán egy kis ablaka volt magasabban, így kissé meg kellett küzdeni azért a belátásért. A férfi, mert hímnemű egyedről kell beszélnünk, idősebb volt, ránézésre úgy saccolhattad, megbízótók, Yasue apjával lehet egy idős. Ebből arra merhettél következtetni, hogy ő lesz az, akit keresel, a kézírás tulajdonosa. Látszólag egyedül volt, s máshol sem láttál senkit, igaz van emelet. De figyelmed most inkább az kötötte le, mit is csinál a férfi. Bárnem láttad túl jól, mert az ablakból nem volt a legjobb a rálátásod, de valamivel piszmogott, mintha barkácsolt volna, s igen rákoncentrált. Egy biztos, aprólékos munka lehet, amelyhez az eszközei már kézközelben lehetnek, mert el sem mozdul az asztaltól, amely mellett áll, s a kezei sem mozognak szélesebben, vagy hajolgat el.
Hogy a férfi maga milyen benyomást kelthetett benned. Legfőképp szigorúnak tűnt komor arckifejezésével, s minden bizonnyal nagyon alapos lehetett, legalább is erre utal, mennyire belemélyed a munkába, komolyan véve azt. Egyébként átlagos középkorú embernek tűnt, aki este pepecsel, s előreláthatólag nem fogja egy hamar ezt abbahagyni.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Touya on Vas. Május 08 2011, 21:38

//Sai//

Touya körüllopkodta a házat, óvatosan és nem sietősen, hiszen ez most a küldetése, ami ugyan egyéni volt immáron, de akkor is, enyhébb szakaszába érkezett. Ha minden igaz volt, annak a férfinak aki abban a házban élt, köze lehet mindenhez, így azonban ha észreveszi azt, hogy egy Kirigakurei shinobi ólálkodik utána, vagy akár megneszeli, akkor minden borulhat. Éppen ezért volt óvatos, inkább lassan és óvatosan, mind fejjel a falnak taktika, most mind időben mind megfelelő stratégiaként, de megfelelt.
Azonban a szobák, hiába voltak világosan, teljesen üresek voltak és lassan az kezdett megfogalmazódni Touya-ban, hogy ez a ház nemmás, mind egy csali, egy kirakat, nem több és máshol kellene szaglásznia, de nem ez történt. Végül sikerrel járt, talált valakit. Bár az ablak magasan volt, de így is óvatosan ugyan, de a chakráját használva tökéletesen megtudta figyelni, hogy mit is csinál.


~Barkácsol? ~ nézte a férfit ~Innen nézve nem lehet öregebb mind Yasou apja volt, tehát innen eredhet az ismeretségük, de ez nem magyarázat semmire. Közelebb kell kerülnöm a célhoz, muszáj valamilyen kézzel fogható bizonyítékot találnom! ~Nézett körbe, nem akart lebukni, de rákellet jönnie, hogy ott a falon állva, főleg a kiszűrődő fény miatt a lebukás veszélye igencsak nagy, tudta, hogy nem maradhat sokáig, azon a helyen. ~Most mit tegyek!? Van három napon ugyan, nem kell kapkodnom, de mégis, ha túl sokáig várok, elveszthetem a nyomokat. ~Sétált le lassan a falról. ~A legjobb az lenne, ha találnék egy jó helyet, ahonnan kitudnám figyelni, kik jönnek hozzá, hova távozik és kikkel beszélget, de... mi van, ha ez egy tévút és azt az időt melyet rá pazarlok, csak időveszteség?!~ ért talajt, ahogyan lassan és újra óvatosan előrement a főbejáratoz. ~Be kell jutnom, de hogyan? Nem mehetek be csak úgy, túl veszélyes, lehet, hogy nincs egyedül. Túl nagy a lebukás esélye ahhoz, hogy megvárjam, míg lefekszik. ~guggolt le a ház oldalánál. ~Gondolkozz Touya!~ mosolyodott el, ahogyan egy tigrispecsétet formált és egy kisebb pukkanás közepette egy vele egykorú, de egy helyi fiatal gyerek alakját vette fel a Henge no jutsu-val. Egy kislányét, akit az utcán látott még délután és láthatólag a helyi hajléktalanok egyike lehetett. Szándékosan olyan ember alakja, akire egy jómódú ember rá sem néz. Lassan odasétált az ajtóhoz, ahogyan hangosan bekopogott. Kicsit hangosan, de nem annyira, miközben enyhre erősebben dörömbölt.

- Segítség! -mondta hangosan és kétségbeesetten. Kérem segítsen valaki! -próbálta tökéletesen játszani az elesett kislány szerepét. - Hall engem valaki?
avatar
Touya
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Sai on Hétf. Május 16 2011, 15:35


A kis hadműveletedre először senki nem reagált, de nem adtad fel, még elkeseredettebben és kétségbeesettebben dörömböltél az ajtón, ahogy valóban tenné egy magát bajban érző gyermek. Végül jó öt perc után végre eredményt értél el, mert léptek dobogása hangzott fel, s az előző férfi nyitott ajtót.
- Mi a franc van? - ordít rád, cseppet sem hatja meg, hogy csak egy gyerek vagy, aki láthatóan meg van ijedve. - Húzz innen taknyos! - néz rád gorombán. Ha nem sietsz, vagy találsz ki valamit, minden nagyobb lelkiismeretfurdalás nélkül fogja rád vágni az ajtót, ez látszik a tekintetéből is.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Akemura Senshi on Csüt. Május 19 2011, 16:25

* Megindul a szekér, majd egy igen fura szag érinti meg Senshi-t, ami elég kellemetlenül érinti. Igen, ez a hal és az ital szaga. Szerencsére már nincs mit kirókáznia, így nem tart az efféléktől, majd meg is érkeznek egy istállónak, éppen hogy mondható épületbe, ami valószínűleg a mi szállásuk is lesz. a genin leszáll a lóról, majd megpróbál segíteni a pakolásban, bár nem sok hasznát vehetik. Miután mindennel végez, egy nagyot sóhajt és agy szól.*
- Szerintem kéne egy őr, mármint valaki, aki vigyáz amíg alszunk. Mit szólnátok ahhoz, ha váltva aludnánk?
*Megvárja a válaszokat, majd egy kicsit fancsali pofát vág és újra felszólal.*
- Ha nem bánjátok, akkor kezdem én az őrködést. Rendben?
* Ezután egy kicsit ledől a szalmába pihenni, hogy estére ébren tudjon valamennyire lenni.

Eljön az éjszaka és a részegek játszadozni kezdenek az utcán. A pia szaga most még talán büdösebb is mint eddig, mivel az utcán megállás nélkül járkálnak a jobbnál jobb emberek, sőt még 2 meg is áll, illetve egy nem igen izgalmas harcba is belekezdenek az istálló mellett. Akemurát idegesíti a két alkoholista nézeteltérése, de nem szól semmit, inkább nézi a meccset. Már-már azon kezd el gondolkodni, hogy társaival, akik valószínűleg még úgy sem tudnak aludni, fogadásba kezd, hogy melyik fog nyerni, de végül csak nem szólal meg. Kis idő elteltével lejár az ő ideje is, és elmegy lefeküdni, majd hamar be is alszik.

Már közeledik a reggel és a kis diák a legmélyebb álmát alussza kényelmesen a szénakazalban, amikor benyit valaki, de nem hallja meg a megérkezését a senseinek. Az ajtó becsapódik, de Senshi nem ébred fel, még a vakolat leesésesére sem, ami a fején csapódik be. Nagy nehezen ébred csak fel, majd hamar észreveszi a mesterét és fel is pattan azon nyomban.*
- Őő. Jó reggelt. * Ordít fel hangosan. Arcán zavarodottság jelei vannak jelen, testbeállása egész katonás.
A kapitány kezében nem mást, mint egy tekercset figyel meg, aminek nem tudja a tartalmát, egészen addig, amíg az azt tartó személy fel nem szólal.*
- Senshi, te ma a Hitei Mushou alapjait tanulod meg, és ennek a tekercsnek a segítségével próbálom majd beléd lehelni a szent lelket. *Lelkesíti a fiút, aki érdeklődően tekint az erre a célra alkotott eszközre.*
- Rendben. *Szólal fel bátran, majd hallgatja a többieknek szánt mondatát. tekintete megragad azon az eszközön, sőt mi több, le se veszi róla a szemeit, valósággal megragadta a dolog, bár nem tudja még hogy mi az a technika, de alig várja hogy megtanulhassa.*
avatar
Akemura Senshi
Játékos

Taijutsu Pontok : 43

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 261

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Kawahira Sawaka on Szer. Május 25 2011, 12:24

*Miután hosszú, és kissé monoton út után megérkeznek a városba. Hal, és italszag vegyül a párás levegővel. Tipikus kikötőváros.*
~Biztosan van pár horgász is. Remélem vacsorára valami finomat vagy legalább táplálót kapunk. Vagy táplálót, és finomat. Bár szerintem nincs olyan szerencsénk.~
*Út közben szétnéz, és a fejét rázza a botladozó ronin láttán.*
~Hova nem képes süllyedni egy ember pusztán az italtól...~
*Megérkeznek a "szállásukra ami egy...istálló. Logikus mivel a lónak élelem kell de egy fogadó azért mégiscsak kívánatosabb lenne.*
Miután lerendezték a lovat, mindhárman aludni térnek. Sawaka-nak nem kell sok idő, elnyomja az álom.
Reggel egy hatalmas csapódásra ébrednek mindhárman. Sawaka vállára vakolat hullik de nem igazán törődik vele.
A senseit bámulja, és álmosan pislog nagyokat.*
A sensei szájából a következő mondatok hangzanak el: - Na látom sikeresen ide értetek.
Remek hajnal ez a tanulás kezdésére.
- Senshi, te ma a Hitei Mushou alapjait tanulod meg, és ennek a tekercsnek a segítségével
próbálom majd beléd lehelni a szent lelket.
-, Sawaka, te pedig a Genjutsu Kai-t tanulod meg, szerencsére legalább téged tudlak
saját kútfőből tanítani...
Shin, neked megtanítom hogy kell az állatodat tanítani.
Több van abban a kis állatkában mint gondolnád.
Kövessetek!

-Na végre...
*Sawaka föláll, és ellenőrzi, hogy nem loptak e el tőle semmit az éjszaka folyamán. Még a pénzét is megszámolja.*
~Minden megvan.~
*Miután végzett elindul a sensei után.*
avatar
Kawahira Sawaka
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 138

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Zetsu on Csüt. Jún. 16 2011, 22:47

//Bocs a késésért, többször nekiveselkedtem, de csak most ment -.-" //

Körülnéztek magatok körül, vagyis pontosabban csak Sawaka, és elindultok a sensei után, aki mintha a "balra el" parancsot követte volna katonásan elkezd sétálni egy számotokra még ismeretlen helyre. Ahogy kiértek az istállóból, szinte felüdít a lószag után megcsapó halszag, azonban egy fél perc múlva ebből is kiábrándulhattok, elvégre ez a "illat" is borzasztó. Szinte fel se fogható hogy az itteni halászok hogy bírják ezt a szagot, de ahogy ti hamarosan megszokjátok a gyilkolást, úgy szokták meg ők a halszagot is. A részegek újra elkezdenek gyülekezni a kocsma körül, de ti szerencsére nem kaptok a balhéból, ami pár perc múlva indult volna meg valószínűleg. A sensei egy kis udvarra vezet titeket, házak vesznek körül titeket ezen a kis helyen. Annyi biztos, hogy itt legalább nem lesz hányingeretek a halszagtól, alig lehet érezni. Talán ezt a helyet kereste volna egész éjszaka a sensei?...Felétek fordul.
- Nos akkor kezdjük is...- mondja, majd sóhajt egyet - Sawaka veled kezdjük, mivel ennek a technikának az elmagyarázása lesz a legegyszerűbb. Nos...- nagy levegő - A Genjutsu Kai-t bármikor használhatod amikor úgy érzed, hogy valami nem stimmel, és genjutsura gyanakszol. A kisebb szintű technikáktól megvéd, de ha valaki S vagy A szintű genjutsuval kap el, akkor már sokat nem ér.
A mester maga elé tartja a kezét egy kézjelet mutatva. Hamarosan a semmiből előtűnik pár ember, és elkezdenek körülötted járkálni. Sokan vannak, és elég idegesítő, hogy nem látod tőlük a sensei-t és a többieket. Ezzel a trükkel gyakorlatilag az udvar felét elfoglaljátok. A tömegen keresztül meghallod a sensei hangját.
- Csukd be a szemed, érezd ahogy a chakra áramlik a testedben, érezd ahogy a chakrapontjaidban útvonalat váltanak. Ha ez megvan, próbáld egy röpke pillanatra megszakítani, vagyis inkább lefagyasztani ezt az áramlást! Pár próbálkozás után menni fog.
A genjutsu területre ható, szóval a többiek is látják, ahogy a teljesen élethű alakok járkálnak körbe körbe a társuk körül. A sensei most Senshi-re nézett. Kitárja maga előtt a tekercset, majd elkezdi olvasgatni. Látjátok, ahogy jár a szeme a sorok és az ábrák között, majd egy pillanatban fogja és összezárja a tekercset, és a zsebébe rakja. Megköszörüli a torkát.
- Nos, ahogy levettem ebből a tekercsből, annyi dolgod lenne...-itt egy kis szünetet tart, belenyúl a zsebébe, és elővesz 3 senbont, majd oda nyújta neked őket -...hogy ezeknek egy chakra "tárolót" készíts. Ez egy koncentrált chakratömeg kell legyen a torkodban, ami képes elnyelni az ilyen kis tárgyakat, amiket utána nagy sebességgel kitudj lőni a tárolóból. Talán először jobb lenne ha mondjuk ugyanezt a technikát étellel próbálnád, ha azt sikeresen eltudod tárolni egy ilyen chakratömegben, és utána kilőni, akkor készen állhatsz a tűkre is, addig is nem akarom hogy a torkodon akadjanak - ezért ad neked egy cipót is ami a más zsebében csücsült - ennyi a tartalékom.
Most Shin felé néz.
- Mivel ezek ketten már így is elfogják foglalni az udvart, te a tetőn fogsz tanulni, gyere! - mondja, majd egy kecses ugrással felér a ház tetejére. Ideje tanulni!
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Akemura Senshi on Pént. Jún. 24 2011, 19:08

*Senshi nyűgösen ébred, de mégis jó hírnek lesz szemtanúja, mikor mestere közli velük, hogy tanulni fognak. Mikor ezen személy megindul, akkor a diák is nagy örömmel követi, várva, hogy mit fog neki mutatni. Ám de bár, már hozzászokott a lószaghoz, ezért a piás hal szag újra kiüti mondhatni a gyereket, legalábbis felébreszti. Ezek után egy fura helyre vezeti őket a sensei, ami nem más mint egy olyan helyiség, ahol nem érezni a hal és az ital szagát, sőt még falakkal is körül vannak véve. A mester nem is fecsérli az időt, egyből hozzá is lát a dolgokhoz. az első dolog amit megmutat, az nem más, mint egy technika, aminek következtében, a fele helyiség tele lesz emberekkel, akik járkálnak. Ez a jelenség még Akemura számára is érthetetlen, mivel még élőben nem látott ilyet. Mesterét kezdi el keresni a tömegben, akit hamar meg is talál egy kis segítséggel. A sor rá billen, amikor mestere felé fordul. Gyors átolvassa a tekercs tartalmát, majd bólint egyet és odaad 3 darab senbont a gyereknek, aki csodálkozva nézi azokat. Ezután jobban elgondolkodik, majd előránt még egy darab cipót is, amit szintúgy átad.*
- Nos, ahogy levettem ebből a tekercsből, annyi dolgod lenne......hogy ezeknek egy chakra "tárolót" készíts. Ez egy koncentrált chakratömeg kell legyen a torkodban, ami képes elnyelni az ilyen kis tárgyakat, amiket utána nagy sebességgel kitudj lőni a tárolóból. Talán először jobb lenne ha mondjuk ugyanezt a technikát étellel próbálnád, ha azt sikeresen eltudod tárolni egy ilyen chakratömegben, és utána kilőni, akkor készen állhatsz a tűkre is, addig is nem akarom hogy a torkodon akadjanak - * Senshi örömmel hallgatja meg mestere beszédét, de hamar problémába ütközik amit ki is fejt.*
- Mester. Hogyan kell olyan chakra bigyót készíteni? Hogy csináljam?- Teszi fel a kérdéseket, hiszen amit mestere mond, az neki mondhatni kínai. Nem ért mindent belőle, csak épp hogy néhány szóból tud következtetni. Ám de mestere már eltűnik mikor felteszi kérdéseit, így hát nem kap választ. ez egy kicsit elszomorítja, hiszen nem tudja hogy kezdjen hozzá. Gondolkodni kezd.
~ Szóval olyan chakra zsákot vagy mit kell csinálnom a torkomba. elsőnek ezt kéne megcsinálnom, de hogy? Gondolkozzunk csak. Nem hiába Chakra szó van benne, szóval ehhez kell az energiám is. Valahogy egy pontot kell létrehoznom a torkomban, ami képes ezeket lekicsinyíteni, legalábbis ahogy kivettem a mesterem szavát, hasonlóan működhet ez is.~* Gondolja magában, majd a 3 senbont elteszi a cipóval együtt. A kezét összerakja ökör formában, majd lehunyja szemét, és a Chakrályát a torkába próbálja összpontosítani. Minél tovább próbálkozik, annál erősebben kezd el koncentrálni.*
avatar
Akemura Senshi
Játékos

Taijutsu Pontok : 43

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 261

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Kawahira Sawaka on Szomb. Jún. 25 2011, 13:00

*Sawaka végighallgatja mesterét, és rögzíti a fejében az elhangzottakat. Miután a sensei aktiválta a genjutsut a fiú megpróbálja a lehető legjobban megcsinálni a technikát. Először lehunyja szemeit majd néhány másodperc szünet után megpróbálja megszakítani a chakraáramlást. Kinyitja szemét de sajnos nem sikerült a jutsu. Ismét megpróbálja most kicsivel több szünetet tart. Közben hallja a többiek hangját. Miután ez a próbálkozása is sikertelen volt megpróbálja újra, ám ismét kudarcot vall.*
~Ismerem a chakrapontokat, érzem az áramlást úgy csinálom ahogy a sensei mondta. Miért nem működik? ~
*Még kétszer próbálkozik, míg végre sikerül "eltüntetnie" az embereket maga körül.
-Végre. Tényleg nem nehéz ám annál hasznosabb.
Megpillantja Senshit aki láthatóan erőlködik valamin.*
~Senbonok a torokban? Nem rossz. Talán Én is megtanulom úgyis rengetegszer fogok senbont használni valószínűleg.~
*Mivel az újonnan tanult technikát nem képes gyakorolni genjutsu híján így a chakrakontrollját próbálja fejleszteni. A talpába koncentrál némi chakrát, és mászkálni kezd a házakon. Remélhetőleg senkinek sem lesz ellenére illetve senki sem fogja tolvajnak nézni a fiút. Igyekszik nem messzire menni, és nem bajba vagy verekedésbe kerülni.*
avatar
Kawahira Sawaka
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 138

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Zetsu on Csüt. Jún. 30 2011, 21:21

Senshit udvariatlanul magára hagyták a jutsujával és azzal a számára cseppet érő magyarázattal, úgy látszik muszáj lesz magadtól kitalálni, elvégre a sensei már feléd nézett, de még mindig nem akaródzott neki, hogy lemenjen és elmagyarázza neked részletesebben. Láthatólag egy kis önállóságot is megkövetel. Kezditek megszokni a büdös levegőt (talán nem szeretnétek, de muszáj lesz...), és ezért már egyáltalán nem érezni a halak fejének a szagát ezen az elzárt helyen. Shin és a sensei a tetőn tartózkodnak, és ezért nem érzik annyira az irritáló odórt, bár a sensei még így is maszkkal takarja el az arcát, hogy még véletlenül se csapja meg egy levegőáramlat által odasodort szaghullám. Bár Shin szegény kis görénye most megsínylette a jó szaglást, látszott rajta, hogy rosszul van ettől a várostól.
Senshi hát megpróbálta valahogy összeszedni magát, és amint megformálta az általa választott ökör kézjelet. Megpróbál koncentrálni, a chakrát a teste többi részéből kicsit lecsökkenti, hogy azt át tudja helyezni a torkába, azonban még nem tudja, hogy mit kezdjen vele, így hát próbál közben valamit kitalálni, hogy hogyan is tegye lehetővé kis zsák létrejöttét.
Eközben Sawaka is próbálkozott a neki kiosztott jutsuval kezdeni valamit. Neki viszonylag egyszerűbb dolga volt, elvégre egy Genjutsu Kai nem a legbonyolultabb manőver, viszont áldod az eget hogyha használnod kell. Sawaka először nem tudott annyira ellazulni, mint amennyire kellett volna, ezért nem csoda, hogy miután lehunyta szemeit és kinyitotta, semmi változás nem lett. Úgy tűnt ez másodikra sem akar működni. Az első próbálkozásoknál semmi jele annak, hogy működne a dolog, azonban Sawaka végre képes annyira ellazítania a testét és a tenketsu pontjait, hogy egy kis koncentráció segítségével egy tizedmásodpercre képes megszakítani a chakra áramlatát, ezzel megszakad az előtte zajló genjutsu, és az "emberek eltűnnek". Mikor végeztél, ránéztél csapattársadra, Senshi-re.
Senshi még mindig csak a koncentrálásnál tartott, amikor egyszer csak felnyíltak a szemei, és eszébe ötlött valami. Ha a Bunshin no Jutsu-nál gyakorlatilag a chakráját "kiküldi" a testéből, és megformálja a saját alakját, akkor ugyanez lehet ezzel a kis zsákkal is, csak kicsit komplexebb, elvégre itt bezavar a saját szervezetünk chakra áramlása, és nem lehet olyan egyszerűen megalkotni mint a levegőben a kívánt alakot. Szóval egyszerűen elkezd egy kis chakragömböt formálni a torkában, és amikor kész van, az jelzi, hogy egy kis bizsergést érez a torka körül. Nem igényelt túl sok chakrát, hogy ezt megtedd, de végre sikerült! A bizsergés szinte kellemes volt, azonban ezt egy idő után megfogod szokni. Most jön az, hogy a cipó darabjait "elrejtsd" a gömbben. A sensei leszólt a "kakasülőről":
- Egy tanács: ha valamit átitatsz a saját chakráddal, akkor azt egyszerűbb belegyömöszölni az eredeti chakratömegedbe, és ott manipulálni a tárgyat - szólt a maszk alól - Ja és Sawaka...- háromszor annyi ál-ember jelenik meg az udvaron -...szép munka volt!
Gyakorlásnak jó lesz! Senshi, ideje hát kiötölnöd, hogyan kell elrejteni azokat a cipó darabokat a kis gömböcskédben.
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Akemura Senshi on Csüt. Júl. 14 2011, 21:50

*Senshi tanácsra vár, miközben erőlködik, de csak nem jön az, ekkor egy ötlet jut eszébe.*
- Megvan, és talán még működhet is.-* Szólal fel reményteljesen, eközben gondolkodni kezd, hogy miként csinálja. Kezét ismét összezárja, majd szemét lehunyja és nagy lélegzeteket kezd el venni. A torkába egy zsákot próbál formálni a klon technika segítségével, legalábbis hasonló művelettel. Hozzálát a kézjelekhez, eközben chakrát a száján belül alakítgatja, formázza. A technika végeztével viszkető, bizsergő érzés jelzi, hogy sikeres az elmélet. Ennek nagyon megörül a gyerek, de ez még csak az első része. Hamar előkapja a cipót, majd darabkákat tör le belőle és figyelve estere tanácsait, a kezébe chakrát irányít, majd annak külsejére is megpróbál a cipódarabkákba. Elsőre semmi különös nem történik, sőt másodjára sem, így hát úgy dönt, hogy bekapja. Beveszi szájába elsőnek az egyik darabkát, majd le is nyeli, eközben a képzeletbeli zsákot kinyitja, hogy belemenjen, legalábbis megnöveli, majd összezárja, legalábbis azt hiszi. Miután ezt megtette, egy kis levegőt is juttat abba, majd a kinyitja a száját és a zsákot hirtelen összesűríti, hogy a benne lévő levegő kilökje azt, remélve, hogy így kell.*
avatar
Akemura Senshi
Játékos

Taijutsu Pontok : 43

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 261

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

6 / 17 oldal Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.