Kikötőváros

2 / 17 oldal Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Konan1 on Szer. Jún. 02 2010, 22:08

A nő kérdésére, és a pénz meglegyintésére nem maradt el a reakció. Elsősorban mindenki nagyot nézett, hogy vajon ezt tényleg komolyan gondolja, de amikor nem tágított el onnan, már leesett mindenkinek, ez nem vicc. A nő csak a pénzt lóbálta a fiú előtt aki nem volt túlzottan meghatva tőle és finoman visszautasította őt, mire a nő valamelyest elkeseredett. Közben Hikari felkacagott a gazdagok butaságán, amit a hölgy meg is hallott és még több pénzt vett elő.
- 10 milliú Ryou! Ennyit adok érte, ebből a pénzből életed végéig megélhetsz, nem kell dolgoznod és bármid meglehet. A nő ezúttal magabiztos volt és tudta, hogy ez egy elutasíthatatlan ajánlat, de ekkor a fiatal fiú közbeszólt. - Hagyd édesanyám! Most hogy jobban megnézem ez a zsíros hajú fekete nem is kell nekem, van már elég így is. Abban a pillanatban felemelte a bal kezét, majd csettintett egyet. Abban a pillanatban öt darab fiatal lány, szolgálólány ruhába felöltözve a fiú köré gyűlt. - Hivatott minket Midore-sama? Kórusban egyszerre hangzott el a kérdés a lányok szájából, ami igencsak meglepő lehetett mindkét fiatal számára. A lányok arcáról a szomorúságot lehetett leolvasni és lehetett látni, hogy nem élvezik a dolgot, de csinálniuk kellett. Valószínűleg Hikari is erre a sanyarú sorsra jutott volna, ha Kazuyaban ott lappangott volna kapzsiság egy kicsi szikrája.
Hana eközben befejezte a merengését, és elfordult a víz felől, majd a geninek felé haladt, hogy szóljon nekik hova tovább. A követ felállt a helyéről, majd követte a Jounint.
avatar
Konan1
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Seimitsu Kazuya on Szer. Jún. 02 2010, 22:44

Hikari reakcióját egy kicsit nyersnek találtam, de végül is, ha valakinek, neki meg volt az oka a kiakadásra. Főleg azok után, ami most következett. A mélyen tisztelt asszonyság ugyanis nem hagyott fel a kereskedési szándékával, és megtízszerezte az árat. Hát ez volt az a pillanat, amikor úgy éreztem, hogy ideje lesz felállni. Az, ami megfogalmazódott a fejemben, talán nagyobb hatással lesz rá, ha nem ülve adom elő. Viszont ahogy felálltam, már sejthette, hogy ennek nem lesz jó vége. Ugyanis végig a szemébe fúrtam a tekintetemet. Bár külsőre nyugodtnak tűntem, bujkált valami a tekintetemben. Valami... eredendően rosszakaró, ártó szándék. Hát igen. Kontrollálhatom a testemet, az arcomat, az indulataimat, de a szememet nem. Az a lélek tükre, minden kiderülhet belőle, sajnos.

Már álltam, és készültem elmondani a véleményemet, de akkor a kissrác is megszólalt. Amikor megláttam a lányokat, valahogy kedvem lett volna a gyereket is zsinegre tűzni és bedobni a tengerbe, megnézni, harapnak-e a halak. Igen, el van kényeztetve, ez tény, na de könyörgöm már...

Szerencsére hamarosan megjelent a sensei, aki szólt nekünk, hogy menjünk utána. Kapva kaptam az alkalmon, hogy végre megszabadulhassunk ezektől, szóval elfordultam a nőtől, jelezve, hogy már egyáltalán nem áll módomban társalogni vele, és Hikari felé fordultam.
- Menjünk mi is - tanácsoltam neki.
Jobb lesz minél hamarabb magunk mögött hagyni ezt a hibbant csőcseléket... mert hogy ezekre jobb szót nem tudok mondani, az egyszer biztos...
avatar
Seimitsu Kazuya
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 307

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hikari on Szer. Jún. 02 2010, 23:52

Úgy látszik a nőnek nem volt elég világos, amit mondtunk. Még több pénzt ígért, és nem tántorodott el a céljától. Egyáltalán mit képzel? Egy: nem vagyok eladó! Kettő: Kazuya nem is adhatna el… Szóval nem foglalkoztam a nővel. Annyi volt az össz reagálásom, hogy összeráncoltam a homlokom egy pillanatra. Különben is mit akar kezdeni egy ninjával. Már az első egy órában megszöknék. Emellett hiába ad pénzt értem bárkinek is, mivel nem birtokol senki, megvenni sem tud senkitől. Vagyis ha Kazuyanak kiperkálja a pénzt, én meg nem megyek vele, akkor bukta a 10 millió Ryou-t. Nem tud olyantól megvenni, akié nem is vagyok, szóval adakozna egyet nekünk.

Nem csináltam nagy ügyet belőle, egyszerűen csak a tengert néztem. Mit tud velünk kezdeni? Nem vagyunk egy súlycsoportban. Valószínűleg azt sem tudja, hogy ninják vagyunk. Ezek a saját kis világukon kívül semmit sem látnak meg. Nem fogom rájuk pocsékolni az energiáimat feleslegesen. Elhatároztam, hogy nem is fogok róluk tudomást venni. Kazuya viszont felállt, és láthatóan jobban zavarta a kialakult helyzet, mint engem. Láttam rajta, hogy dühös, ezért én is felálltam. Nem akartam, hogy bajba kerüljünk emiatt. Már majdnem mondtam neki, hogy hagyd őket, amikor a kisfiú megszólalt.

Na, akkor telt be nálam a pohár. Nagyon viszketett a tenyerem, hogy adjak egy kis kóstolót a való világból ennek a taknyosnak. Már majdnem megindultam felé, amikor Hana megjelent. Kazuya felém fordult, és szólt, hogy inkább menjünk. Mit ne mondjak… elég nehéz volt visszatartanom magam, és inkább a racionális döntést választani. Legszívesebben odamentem volna a kölyökhöz, és lekevertem volna egyet neki. Egyáltalán nem vagyok ilyen, de ez a kis taknyos ki tudta ezt hozni belőlem. Utálom az igazságtalanságot, és amikor ezekre a szolgasorba taszított lányokra néztem… De Kazuyanak igaza volt. Okosabb itt befejezni. Szóval bólintottam válaszként. Megfordultam, és a sensei után mentem…
avatar
Hikari
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 220

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Fujishima Hana on Csüt. Jún. 03 2010, 09:54

// Konan, szerintem továbbléphetnénk a köv. helyszínre, ha itt nem akarsz már más eseményt! Amúgy a kabin lesírása nem rondít bele a terveidbe!!!//

Hana, Kazuya, Hikari és a nagykövet is, egyszerre elhagyták a fedélzetet, ahogyan lesétáltak néhány lépcsőfokon, majd egy a kapitány egyik matróza által kísért kisebb séta után végre megláthatták a fejedelmi szobájukat! Egy csodálatos kabin, melyben alig fértek el hárman, nemhogy négyen! És ezen felül, szegény Kazuya lehetett a legnagyobb zavarban, hiszen három lánnyal kelet megosztania a szobát! De sebaj! Hana, ahogyan beküldte őket a szobába, néhány szóval magyarázta el a kialakult helyzetet!
- Figyeljetek ide! - kiabált rájuk – Változik egy kicsit a terv! Ugyan a kapitány régi ismerősöm, de a hajó több magas szintű nemest is szálit! Éppen ezért, a fedélzetre nem szabad a feljárás, illetve a kikötés sem megoldható sehol a nyugati kontinens területén! Ezért improvizálunk! A kapitány az állását kockáztatta közelíti meg a Karom országát! De a part megközelítés és elérése már a mi dolgunk! Ő nem kockáztat! _ vakarta meg a tarkóját! - Szóval pihenjétek ki magatokat, mert amint elértük szárazföldet, nem sétálhatunk tovább! Vagyis jobb, hogyha a nagykövet asszony is megbarátkozik Kazuya-val! -intett nekik parancsolóan, hogy maradjanak a szobában, míg Hana kisétált a folyósora és leült egy székre.~De hosszú lesz ez az utazás!~
avatar
Fujishima Hana
Játékos

Taijutsu Pontok : 222


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 887

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Konan1 on Pént. Jún. 04 2010, 09:49

//A Kabin nem rondít bele a dolgokba, sőt =) gonosz kis tervem támadt xD Helyszínváltás viszont még nem lesz, további infókat Pm-ben küldöm Hana.//

A nő nem adta fel és még több pénzt ajánlott fel a gyerekeknek, amitől csak még ingerültebbek és mérgesebbek lettek legfőképp Kazuya, aki mát a tekintetét is belevájta az idős nőbe. Azonban amikor megnézte a nő szemeit, lélektükrét, nem azt látta benne amit keresett. A nő nem az az elkényeztetett újgazdag úrinők pökhendiségét tükrözte, hanem sokkal inkább szomorúságot, fájdalmat és kínt. Mindez a testtartásán, beállásán nem látszott meg de a szemei elárulták a dolgot. Amikor a fiú előhívta a szolgálólányait, az ingerek a plafont csapkodták és már majdnem baj tört ki amikor is, jött Hana aki mit valami kék tavaszi szellőként suhant át az emberek között és mindenkit lenyugtatott, még a két genint is, majd Kazuya és Hikari is követték mesterüket. Hosszú utat kellett megtenniük a szobájukig, ami maga a mennyország lehetett legalábbis Kazuya számára.
Lassan de biztosan haladt előre a hajó, ahogyan a nappal átváltott éjszakává, bár a kabinban ezt nem lehetett érzékelni, mert ott mindég sötét volt, csak egyetlen fényforrás volt, az is a kabin falára volt felakasztva. Egyedül az tudatta veletek, hogy éjszaka lehet, hogy Cihaya az így is szűkös helyen elterült lábait behúzva aludni kezdett. Ti sem bírtátok nagyon sokáig a helyzetet és nektek is leragadt a szemetek lassacskán.
Nemsokkal azután, hogy elaludtatok egy váratlan esemény történt, egy újabb lány jelent meg a kabinban aki Kazuya felett megállt és őt kezdte el nézni, majd egy kicsit megnoszogatva a fiút, felébresztette. Igaz Hana kint volt az ajtó előtt és egy széken ült, de a lány még így is be tudott csendben surranni. Amikor Kazuya felébredt azt vette észre, hogy Cihaya a kabinban kereszte alszok, a lába Kazuya mellkasán kötött ki míg a feje Hikari hasán foglalt helyet. A besurrant lány még mindég a szolgálólány ruhájában volt és a fiú fölé hajolt.
- Kérlek! Csak ennyit mondott halkan, mást egyenlőre még nem, megvárta a fiú reakcióját. Mindeközben az is lehetséges, hogy a mocorgások miatt Hikari is felkelt.
avatar
Konan1
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Seimitsu Kazuya on Pént. Jún. 04 2010, 11:08

Szerencsére megszabadultunk a bámulóktól, így már nem éreztem úgy magamat, mint valami cirkuszi majom. Az egyik matróz társaságában leballagtunk a kabinokhoz, majd meg is találtuk azt, amelyiket a kapitány nekünk szánt. Egy eléggé szépen kialakított helyre érkeztünk. Nagyon úgy tűnt, hogy valami fejesnek tarthatták fent. Viszont volt egy igen aprócska probléma: a helység eléggé szűk volt. Ráadásul ahogy belegondoltam, hogy három ellenkező neművel kell osztoznom egy ilyen kis helyen... hát kissé zavaromban megvakartam a tarkómat, de részemről ennyi is volt a reakció. Szerencsére egy fővel kevesebb volt, mert Hana kiment, így már csak hárman maradtunk. Mondjuk a körülmények nem sokat javultak.

Mindenesetre letelepedtünk a kabinban. Magam részéről a sarokban találtam magamnak helyet, ezzel is több helyet hagyva a lányoknak. Míg ébren voltam, ettem egy keveset, hogy pótoljam a nap során elvesztegetett energiáimat. Aztán amikor a követ lassan elaludt, hirtelen rám is rám jött az álmosság. Szerencsére pont volt annyi hely, hogy ne egymáson keresztbe fekve kelljen pihennünk, így viszonylag nyugodtan szenderülhettünk álomba.

De a sors nagyon nem akarta, hogy nyugodalmasan tudjak pihenni. Úgy negyed óra után, hogy elaludtam, arra lettem figyelmes, hogy valaki lökdösi a karomat. Csak lassan reagáltam, révén, hogy olyan mélyen aludtam, mint a bunda. Aztán ahogy a látásom, láttam, hogy mi a helyzet. Egy lány hajolt fölém, egyenesen a szemembe nézve, majd egy rövid, de annál árulkodóbb mondatot intézett felém. Ez elég volt ahhoz, hogy megilletődöttségem kizavarja az álmot a fejemből. Ekkor éreztem, hogy valami ránehezedik a mellkasomra. Először azt hittem, hogy a lány támaszkodik rajtam, de ahogy jobban megnéztem, csak mellettem térdelt. De akkor... tekintetem a mellkasomra terelődött, ahol két gazdátlan lábat láttam. Követtem szemmel a dolgot, és döbbenten láttam, hogy Chiaya fekszik keresztbe rajtam és Hikarin. Na ez a sok dolog már elég volt ahhoz, hogy enyhe pír jelenjen meg az arcomon.

- Várj egy kicsit, kérlek - suttogtam a lánynak.
Először is szabaddá akartam tenni magam, hogy ne ilyen kellemetlen helyzetben kelljen beszélnem. Ennek érdekében nagyon lassan elkezdtem megemelni a két karomat, hogy ezzel eltávolítsam magamról Chiaya lábait. Amint megfelelő magasságban volt, egy gyors mozdulattal tartást cseréltem, így már a kezeimmel tartottam fent a követ lábait. Ekkor elkezdtem lefele mocorogni, egyfajta kúszó mozdulattal. Felfele nem mehettem, mert ott volt a fal, annyira meg nem tudtam összehúzni magamat, hogy elférjek. Tekintettel arra, hogy nagyon óvatosan mozogtam - nem akartam a többieket felébreszteni -, úgy két percnyi kellemetlenkedés után kicsusszantam a követ lábai alól, melyet óvatosan vissza is helyeztem a földre. Mivel az ő eredeti helye így megüresedett, ott kényelmesen elférhettem, ahogy törökülésben elhelyezkedtem, majd intettem a lánynak, hogy jöjjön oda. Igazából azt akartam kérdezni tőle, hogy mit keres itt, de tekintettel a körülményekre egy teljesen más kérdés csúszott ki a számon.
- Mi a baj? - kérdeztem, amint olyan közel volt, hogy hallhatta a suttogásomat.
avatar
Seimitsu Kazuya
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 307

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hidan on Vas. Jún. 06 2010, 11:37

//Misa és Minovara//

Amint kézbe veszitek a míves evezőket és a hideg vízbe mártjátok, a karcsú dereglye meglepő könnyedséggel kezdi szelni a habokat. Mesteri kidolgozását mi sem bizonyítja jobban, hogy alig fáradtok valamicskét az evezés közben, a munka oroszlánrészét az áramvonalas test már elvégezte helyettetek.
Egy gond azért mégis csak akad, és ez egyikőtök figyelmét sem kerüli el: a sűrű ködben alig pár méterre láttok, és így szinte esélyetek sem lesz megtalálni a szigetet. Szokás szerint egyedül a sensei arca mutat derült nyugodtságot, mintha még élvezné is a helyzetet.
- Kölykök... Most egy kicsit nélkülem kellene eveznetek. Félre ne értsétek, nem akarom kihúzni magam a munkából, de ha nem akarunk teljesen eltévedni, és nyers halon élni a következő hetekben, akkor be kell tájolnunk a szigetet.
Evezőjét behúzza, majd miután lerakta lábra pattan - mintha mit sem érdekelné, ha kiborul a lélekvesztőből - majd pár lépéssel a csónak orrára szökken, egészen a hegyére. Itt ismét megfordul, hogy elmondhassa a további teendőket.
- Annyi a dolgotok, hogy úgy kormányozzátok a dereglyét, ahogy mondom. A sziget kicsi és az időjárás sem játszik a javunkra, szóval nem biztos, hogy könnyű lesz, de nem egy lehetetlen feladat három akadémiát végzett geninnek.
Azzal tekintetét ismét a végtelen tenger felé fordítja, s bár nem látjátok, szemét is lehunyja. Tartása még a szokásosnál is merevebbé válik, szálfaegyenessé, amilyet a szobrászok szoktak nagy gonddal alkotni. Jobb kezének ujjai egy egyszerű, de szokatlan egykezes pecsétbe fonódnak. Egy rövid pillanat múlva már érkezik is az utasítás:
- Erősen jobbra!
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Yamada Misa on Vas. Jún. 06 2010, 12:33

//Hidan & Minovara//

Miután kiértünk a nyílt vízre, és eveztünk az isten tudja hogy merre, feltűnt hogy alig látok a ködtől. Hunyorogtam, hátha meglátok egy szigetet, vagy valamit, ami elkülönül a víztől. Nem láttam semmit, de eveztem tovább, hiszen gondolom ha rossz irányba mennénk, arról a sensei tudna. És ekkor a sensei, mintha csak olvasott volna a gondolataimban, mögöttem megszólalt a szokásos "kölykök" kezdetű hangon, és elmondta, hogy lényegében most ő sem tudja merre haladunk, ezért be kell tájolnunk magunkat, mert könnyen elvethetünk. A gondolatól is összeborzadtam, hogy ha ez bekövetkezik, kitudja meddig nyers halat kellene ennünk. Ekkor Menboku-sensei eldobta az evezőt, és felállt. A csónak elejéhez sétált és körülnézett. Ebben a sűrű ködben nem tudom hogy hogyan tájékozódik, de tudtam ha ő ott van nem tévedhetünk el. Meg is kaptuk az első útbaigazítást, mégpedig:"Erősen jobbra!". Szorosabban megmarkoltam az evezőt, és megpróbáltam úgy irányítani, hogy az engedelmes kis csónak arra forduljon.
avatar
Yamada Misa
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 150

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hikari on Vas. Jún. 06 2010, 19:42

//Fórumkaland//

Egy matróz a szobánkba kísért minket, ami meglehetősen kicsi volt. Alig fértünk el benne. Majd a sensei elmondta, hogy a hajó mégsem tud minket elvinni Karom országba. Sajnos csak megközelítjük, és a többi utat már nekünk kell megtennünk a szárazföldig. Vagyis újra a vízen futhatunk. Majd Hana kiment a szobából. Mivel nekünk nem volt szabad a fedélzetre menni, más lehetőség híján letelepedtem a kabinban. Már jó rég óta úton vagyunk, és eddig még nem igen volt pihenőnk. Ezért kihasználtam az alkalmat, és elővettem némi ételt, hogy pótoljam az energiáimat. Az idő lassan telt, és a szemeim egyre jobban leragadtak. A követ már elaludt, és én is éreztem, hogy már nem sokáig bírnék fönt maradni. Elhelyezkedtem kényelmesen – bár próbáltam összegömbölyödni, hogy senkit se zavarjak - és hamarosan elnyomott az álom.
avatar
Hikari
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 220

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hidetora No Minovara on Kedd Jún. 08 2010, 10:20

//Hidan & Misa//

Miután a sensei intett én is beszálltam a csónakba és evezni kezdtem. Nem tudtam, hogy merre megyünk de eveztem tovább. Gondoltam a mester úgyis szól ha rossz az irány. De tévedtem még ő se tudta merre tartunk. ~ Remek ezen a ladikon senki se tudja merre kell menni. Ennek mi értelme van? Biztos eltévedünk. ~ Gondoltam majd mikor szólni akartam a mester elindult a csónak orra felé. Egy furcsa számomra ismeretlen kézjelet mutatott és egyből meghatározta az irányt. Ekkor így szóltam: - Mester megtanítod nekem is ezt a technikát. Úgyis mindeig eltévedek - Gyakori késéseimnek ugyanis ez volt a fő oka. Talán a mester késései is hasonló okokra vezethető vissza, kitudja. Ezután teljes magabiztossággal a mester utasításainak megfelelően Jobbra irányítottam a csónakot.
avatar
Hidetora No Minovara
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 190

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Konan1 on Szer. Jún. 09 2010, 08:35

Újabb furcsa helyzet alakult ki a két genin számára, egy kabinba lettek zsúfolva négyen és ez leginkább Kazuyat "sújtotta" leginkább, mert három lánnyal kellett osztoznia, igaz Hana úgy döntött, hogy kimegy, de még így is maradt két lány szegény fiúnak meg a szűkös kabin. Lassan telt az idő és este lett, Chihaya elaludt és a két genin is követte a példáját és már csak akkor ébredtek fel/ébredt fel Kazuya amikor egy másik, eddig még ismeretlen lány, bökdöste a karját majd egy furcsán megpróbált segítséget kérni, egy egyszerű Kérlek szóval. Ebből a szóból sok minden félreérthető, főleg, ha egy szűkös kabinban vannak az illetők, ellenkező neműek és még az egyik szolgáló ruhába is van. Kazuya rögtön összekapta magát és eltávolította a "fölösleges" súlyokat magáról, majd a saját sarkába leült és várta a lány magyarázatát ami nem is maradt el.
- Kérlek segíts nekünk. Mindore és az édesanyja felvásárolt minket, ahogyan azt a lányt is próbálta akit te megvédtél. Kérlek segíts nekünk megszökni tőle, hogy végre élhessünk.
Közölte veled a kívánságát, hisz kihez máshoz fordulhatott volna, mint az igazság szolgáihoz a //Bolygó kapitányához xD// a nemes shinobikhoz és hogy miért pont Kazuya? Jó kérdés, mehettek volna egyből az idősebb Kunoicihez is, bár őt nem igazán izgatta az ilyesfajta dolog és ez akkor is látszott amikor közömbösen elment mellettük még a fedélzeten, ellentétben Kazuyaval aki megvédte a csapattársát és akármennyit kínáltak volna neki nem adta el a társát.
avatar
Konan1
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Seimitsu Kazuya on Szer. Jún. 09 2010, 09:42

Nem lepett meg túlságosan a lány kérése, számítani lehetett rá. De mégis, valahogy erre nem tudtam válaszolni neki hirtelen. De azt tudtam, hogy ezt egyedül nem dönthetem el.
- Fel kell ébresztenem a csapattársamat, joga van tudni erről, és talán ketten kitalálhatunk valamit.
Felálltam a helyemről, majd odasétáltam Hikarihoz. Egyik kezemet becsúsztattam Chiaya tarkója alá, majd óvatosan megemeltem és elforgattam, ezzel leválasztva őt Hikariról. Akárcsak pár perccel ezelőtt, most is lassan mozogtam, mert nem akartam a követet felébreszteni. Amint megvoltam, megráztam Hikari kezét.
- Hahó, ébresztő.
Miután a lány magához tért, röviden vázolom neki a kialakult helyzetet. Ezután visszamegyek a helyemre, majd újra a jövevényre néztem.
- Nézd, nem arról van szó, hogy nem szeretnék segíteni nektek, de be kell látnod, hogy nehéz dolgot kérsz tőlünk. Elég sokan vagytok, ami azt illeti.
A lány viszont nem tudhatta, hogy mi zajlik éppen a fejemben. Ám Hikari sejthette, mert tipikusan olyan arcot vágtam, mint amikor lázasan elkezdtem gondolkozni.
,,Ahhoz, hogy tudjuk juttatni őket erről a hajóról, legalább egy kisebb ladikra szükség lenne, mert ha jól számoltam, akkor öten vannak. Ha ez nem lenne elég, teljes csendben kellene csinálni, úgy hogy a nemesek ne vegyék észre a szökést. Ráadásul ott van még a sensei is, nem tudom, ő mit szólna ehhez... de ennek ellenére, kell egy terv!"
Ám volt egy másik gondolat is, ami foglalkoztatott.
,,Bár... jó lenne tudni, hogy tudott csak úgy bejönni hozzánk. Mert hogy a sensei nem engedhette be szándékosan pihenő alatt, az biztos..."
avatar
Seimitsu Kazuya
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 307

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hikari on Szer. Jún. 09 2010, 13:37

Hamarosan arra ébredtem, hogy valaki ébresztget. Nagy nehezen kinyitottam a szemem, és láttam, hogy Kazuya az. Majd amint nagyjából magamhoz tértem, azonnal felvázolta a helyzetet. A lányra pillantottam, aki a kabinban állt. Kazuya visszament hozzá, és én is közelebb mentem. A fiúnak igaza volt. Nehezen tudnánk csak nekik segíteni. Sokan vannak, ráadásul a tenger közepén vagyunk. Emellett nem hiszem, hogy ezeknek a gazdag emberkéknek ne legyenek testőreik. Valószínűleg őrzik a kabinokat, bár jó kérdés, hogy akkor ez a lány, hogyan tudott idáig eljönni. Ráadásul még a sensei mellett is el kellett mennie, hogy ide bejöhessen. Most vagy nagyon jól tud lopakodni a lány, vagy mindenki alszik. Kazuyara pillantottam, akin láttam, hogy nagyon töri a fejét. Nem tudom, de volt valami rossz érzésem…
- Szeretnék kérdezni tőled néhány dolgot… - néztem a lányra - Pontosan mit vársz tőlünk? Van esetleg terved? Jó lenne tudni, hogy vannak-e őrök a folyosókon, vagy a kabinok előtt? Egyáltalán hogyan tudtál idáig is eljönni? Ha ilyen ügyes vagy, akkor miért nem egyből az egyik mentőcsónakhoz mentél, hogy azon megszökhess? – kérdeztem, és talán egy kicsit durva volt, hogy így nekiszegezem ezeket a kérdéseket, de nem akartam feleslegesen bajt. Én is segíteni szeretnék nekik, de úgy éreztem, hogy valahol sántít ez az egész. Tudnom kellett, hogy megbízhatom-e benne, vagy csak valami csapda, hogy magára hagyjuk a követet… Sajnos ilyen gyanakvó a természetem, és nehezen bízok meg az idegenekben, még akkor is, ha nem tűnnek veszélyesnek.
avatar
Hikari
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 220

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hidan on Szer. Jún. 09 2010, 23:22

- Irányt tarts! Ha tartjuk a tempót, fertályórán belül odaérhetünk.
Menboku hangjából még a ködből lassacskán kirajzolódó szigetecske baljós sziluettje ellenére is valami átszellemültség sugárzik, mintha csak akkor érezné igazán azt, hogy létezik, amikor a láthatáron csak tejfehér habok látszanak és sós szél fúj borostás arcába. Bár ábrázatát nem látjátok, esküdni mernétek rá, hogy mosolyog.
- Látjátok gyerkőcök? Azok ott már a Yokkyuu ormai. Hogy hogyan Minovara? Megtanítani ezt a technikát? Attól tartok, bármennyire is szeretném... Ez lehetetlen. Hogy úgy mondjam, erre születni kell. Hogy még pontosabb legyek, egy klánba kell születni. Abba, amelyikből én is származom. A nyílt vizeken való tájékozódás a vérvonalam vele született hajlama, hasonló a szenzor ninják képességeihez, csupán én nem a élőket, hanem az időtleneket érzékelem, szigeteket, földeket. Az őseim még a történelem előtti időkben hajózó nép voltak... Hogy mik is pontosan, már a múlt homályába vész. Kalózok? Kereskedők? Az égiek se tudják talán már. De a tengerhez való kötődésük cáfolhatatlan, ezt még századok sem tudták elmosni. Végül pedig az Ő sorsuk is megfakult, része lettek a hatalmas gépezetnek, amit manapság úgy emlegetnek, Kirigakure no Sato. A tudást sosem vetették papírra, mindig apáról fiúra szállt. Én az apámtól tanultam, Ő pedig az Ő apjától, vissza egészen a faluk történelmének kezdetéig. Volt néhány esendő próbálkozás, amikor a hitszegők kiadták a tudásukat kívülállóknak... De eredménytelen volt. Ez nem vérvonal képesség, valami más. Talán több, talán kevesebb annál. Leginkább valami lelki kötődésnek mondanám. Így hát sajnálom, de ki kell ábrándítsalak. A klánom ninjutsuját lehetetlen átadni másoknak. Még a végén elmegyek krónikásnak. De minek is cséplem annyit szót, eh, kölykök. Készüljetek fel, mindjárt partot érünk!

//A következő post már mehet a Yokkyuu szigetre Smile//
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Konan1 on Szomb. Jún. 12 2010, 19:46

Az újonnan érkezett lány felébresztette mindkét genint, jobban mondva csak Kazuyat aki felébresztette Hikarit. Még éjszaka volt és erre abból is rá lehetett jönni, hogy nagyon nagy csend van. A hajó utasai alszanak valamint éjszaka már a metrózok sem csinálnak túl nagy dolgokat. Kazuya elkezdett gondolkozni, hogy mit is tehetnének ez ügyben és míg ő gondolkodott Hikari pár kérdéssel indította meg a ébresztés utáni agytornát.
- Hogy mit várok tőletek? Pusztán csak a segítségeteket. Mondta ki halkan a lány, hogy nehogy felébressze a még alvó negyedik személyt. - Nincsenek őrök a folyosókon, csupán egy-két matróz járkál a hajón fel s alá, valamint a kapitány a kormánykeréknél. Egyedül nem tudtam volna leereszteni a csónakot mert nagyon nehéz, és biztosra veszem, hogy a többi lánnyal sem ment volna. Láttam, hogy ti fejpántot hordotok, ami azt jelenti, hogy ninják vagytok. Régen az édesapám sokat mesélt a ninjákról akik megmentenek másokat és segítenek ha valaki bajba jut, nemes lelkű személyek. Mondta a lány, miközben mindkét kezét a mellkasára tette.
- Kérlek titeket, mentsetek meg minket.


//Elnézést a rossz minőségű postért. Sajnos a közelgő vizsgáim miatt nem tudok 100%-osan ide koncentrálni.//
avatar
Konan1
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Seimitsu Kazuya on Szomb. Jún. 12 2010, 21:50

Csendben hallgattam végig Hikari és a lány beszélgetését. Mit ne mondjak, a társam igencsak gyanakvó volt. Nem mintha engem nem foglalkoztattak volna ezek a kérdések, csak hát valamiért nem akartam rájuk kérdezni. Mindenesetre, amikor a lány befejezte a mondanivalóját, akarva akaratlanul is eszembe jutott egy intelem, amit még Takato nagybátyám mondott nekem, pár évvel ezelőtt.
,,Egy valamit jól jegyezz meg. Ninjának lenni egyet jelent a szolgálattal, az általad adott szolgáltatás pedig bizony pénzbe fog kerülni. De egyet ne felejts el. Eljön az az idő, amikor nem az fogja eldönteni, mit kell csinálnod, hogy mennyi pénzt kapsz érte, hanem hogy mennyire tudsz utána a tükörbe nézni, ha megcsinálod, vagy ha nem. Ilyenkor pedig csak egy valami lesz mérvadó a számodra: az, hogy mit tartasz helyesnek, és mit nem."
Ránéztem a lányra. Lassan végigjárattam rajta a tekintetemet. A szemén, amivel szinte könyörög nekünk... a kezén, melyet összefogott maga előtt... végül pedig az egész alakján, ami szinte remegett. Most úgy éreztem, hogy megértettem a nagybátyám szavait. Ez olyan eset, amikor érvényesül ez az elv.

- Egyetlen megoldást látok - szóltam, miközben tekintetemet a lány szemébe fúrtam. - Az éjszaka közepén kell elkötni az egyik csónakot, lehetőleg a legnagyobb csendben. De ehhez tökéletes időzítés kell, sőt, az lenne a legjobb, ha az összes lány fent lenne már a fedélzeten, mire a csónak menetkész. Ha pedig valaki keresztezi az utunkat, azt le kell ütni, mielőtt balhét csinál. Mondjuk ez egy olyan ügy lenne, amibe kétlem, hogy a sensei beleegyezne. De a magam részéről - néztem Hikarira - engem nem érdekel, neki mi ezzel az álláspontja - újra a lányra néztem. - Mindezzel kapcsolatban csak két kérdés merül fel, ami befolyásolhatja a kimenetelt. Melyik éjszaka akarjátok megkísérelni a szökést, illetve hogy a kabinjaitok hol vannak. De még mielőtt erre válaszolnál, előbb egy másikra adj választ: hogy tudtál ide észrevétlenül bejönni? Mert kétlem, hogy a sensei elaludt volna időközben odakint.
,,Persze ezt most elmondtam, de a helyzet messze nem olyan egyszerű. Ehhez mindketten kellünk Hikarival, de akkor Chiaya védtelenül maradna, ergo valakinek mellette kell maradni. Bár Hana valószínűleg maradna a kabin közelébe, még ha nem is helyeselné azt, amit tenni akarunk. Viszont van még egy gond: valószínűleg kitudódna, hogy közünk volt a szökésükhöz, akkor pedig nem volna maradásunk. Bár... nekem egy kis plusz futást a vízen megérne az ügy." - tettem hozzá gondolatban.
avatar
Seimitsu Kazuya
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 307

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hikari on Csüt. Jún. 17 2010, 23:10

Amíg a lány beszélt végig őt néztem. Majd a fiú reagált először, és egyet is érttettem vele. Segíteni szerettem volna a lányoknak, de az eredeti feladatunkról sem feledkezhetünk meg. Kockázatos lehet megszöktetni őket. Ha bárki észrevesz minket, akkor tovább nem maradhatunk a hajón, és a lányok sem tudnak megszökni. Nagyon óvatosnak kéne lennünk. Ehhez pedig ketten kellünk. A csónak leengedéséhez elég egyikünk, de a terepet is biztosítani kell. Csak az egyikünk nem tudná megszöktetni őket. Emellett, ha mindketten elmegyünk, a követ egyedül marad a szobában. Bár Hana is elég, hogy amíg mi távol vagyunk, vigyázzon rá…
Kazuyara néztem, aki föltette azt a kérdést is, ami már engem is foglalkoztatott egy ideje. Vagyis hogy hogyan tudott a lány bejönni a szobába. A sensei kint ül a folyosón, és ha valaki megpróbálna bejönni, azt valószínűleg rögtön észrevenné.
A szolgálóruhába öltözött lányra néztem, és kíváncsian vártam a válaszát. Ha esetleg Hana elhagyta volna a helyét, és amiatt jöhetett be a lány, akkor nem hagyhatjuk magára a követet. Ha viszont a sensei tudtával vagy engedélyével jöhetett be, akkor valószínűleg arra is számított, hogy a lány miért keres fel minket. Ha az utóbbi történt, akkor semmi akadálya, hogy segítsünk nekik…
avatar
Hikari
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 220

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Konan1 on Pént. Jún. 18 2010, 11:22

Az éjszaka leple alatt érkezett lány egy kicsit meglepte a genineket, akiket éppen akkor ébresztett fel amikor már az álmok mezején rohangásztak. Furcsa kérés volt amit a száján kiejtett a jövevény, de mégis megindító volt. A cél nemes, az eszköz megvan hozzá, már csak végre kell hajtani a feladatot úgy, hogy senki se jöjjön rá.
- Ezen éjszaka kell megszöknünk, mert holnapra meg a Hó országához nagyon közel leszünk. Válaszolt a lány az első kérdésre és a hangjából ki lehetett venni, hogy fél. - A nő aki veletek volt nappal? Amikor jöttem akkor nem láttam senkit ezen a helyen, bele értve a ti senseieteket sem.
Adta meg a választ a lány minden egyes kérdésre, majd az ajtó felé vette az irányt és remélte, hogy követitek.
----Ha követitek----
...Amint kiléptetek az ajtón, a lány már meg is indult a fedélzet felé. A falhoz közel osont halk léptekkel, mint valami profi betörő. Amíg ki nem értetek a fedélzetre senkivel sem találkoztatok, de amikor kiléptetek, láthattátok, hogy három matróz járőrözik és a kapitány fent van a kormánykeréknél. Még szerencse, hogy éppen éjszaka volt, mert különben azonnal megláttak volna titeket. - A mentőcsónak leeresztése túl nagy zajjal járna. Arra gondoltam, hogy előbb kihozunk mindenkit, majd beleszállunk a csónakba, ti meg elvágjátok a tartó köteleket. Így mi belepottyanunk a vízbe és onnantól már boldogulunk valamennyire. Közölte azt a tervet ami éppen akkor pattant ki a fejéből és várta a reakciótokat, ha jónak vélitek a tervet akkor int nektek, hogy menyetek segíteni kihozni a többi lányt.
avatar
Konan1
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Seimitsu Kazuya on Pént. Jún. 18 2010, 16:57

Összevontam a szemöldökömet.
,,A sensei nincs a helyén? Mi a halál?"
Hosszabb gondolatokra már nem volt időm, mivel a lány kiment a teremből. Ránéztem az alvó Chiaya-ra, miközben azon gondolkodtam, most akkor mi legyen. Mint egy villámcsapás, úgy hasított belém a felismerés.
- Hikari, idézz meg egy vízklónt és hagyd itt Chiaya őrzésére. Ha történik valami, akkor azonnal meg fogjuk tudni.
Elvégre, a klón és a lány tudata egy, és ha valamiért megsemmisülne, akkor Hikari azonnal tudni fogja. Akkor pedig húzunk vissza, mint a vadlibák.

Amennyiben beleegyezik és megyünk a lány után, akkor a fedélzethez érve körbenézek.
- Merre vannak a többiek? - kérdezem a lányt.
Volt egy eléggé hathatós tervem, hogyan menjünk el a matrózok mellett észrevétlenül, de előtte pontosan tudnunk kellett az útvonalat.
avatar
Seimitsu Kazuya
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 307

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hikari on Pént. Jún. 18 2010, 20:59

A válasz pont az lett, amitől féltem. Ha a sensei nincs a közelben, akkor a követ védelmét nekünk kell biztosítani. Bármennyire is szeretnék segíteni a lányon, nem hagyhatjuk a követet magára. Ha éjszaka van, és nincsenek őrök, akkor talán egyikünk is elég. Bár sokkal kockázatosabb lesz, így kivitelezi a szöktetést.
- A klónom nem tud messzire eltávolodni tőlem. Nem olyan hatásos, mint egy Árnyék klón ezen a téren. De talán megpróbálhatjuk… emellett víz is kéne… - mondtam és szétnéztem, hátha van valahol egy hordó ivóvíz a közelben. Vagy valami más vízforrás. Ha találok ilyet, akkor létrehoznék egy viszonylag erős klónt.
- A követet nem szívesem hagyom magára… - mondtam a fiúnak miután a lány kiment. – A klónnak kéne veletek mennie, rövidtávon biztosíthatja a területet. Arra elég egy klón is, hogy leüssön egy matrózt. Ha viszont nagyon eltávolodtok, nem tudom fönntartani. A mentőcsónak leengedéséhez nem kellünk ketten. Én Chihayaval maradok. Nem akarom kockáztatni, hogy a Mizu Bunshin no Jutsu idő előtt megszakadjon, és a lány magára maradjon a szobában. Ezért kéne nekem itt maradni. Tudom, hogy így neked kockázatosabb, de ez az eredeti feladatunk. – mondtam, és létrehoznék egy klónt.

Ha létrejön a klón, akkor követi őket.
avatar
Hikari
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 220

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Konan1 on Csüt. Jún. 24 2010, 16:38

//Szép, főleg a te postod Hikari. Látom jól a fejedbe verték a technika előnyeit, hátrányait és a többit Smile Mindketten kaptok +5 ajándék chakrát az eddigi szép szereplésért!//

Sajnos a kis helyiségben nem volt semmi más rajtatok kívül. Üres volt akár csak a lány tekintete aki megkért titeket erre a feladatra. Hikari többször körbeforgatta a fejét, és végül Cihaya övén talált egy kis ivóvizet ami éppen elég volt egy gyengébb vízklón létrehozásához ami azonnal létre is jött. Kazuya a lány és a vízklón elhagyták a szállást, Hikarit és a követet magára hagyva, majd úgy haladtak a fedélzetre. Amint kiértetek oda, a klón egy pillanatra eltűnt mellőletek és a hajó széléhez surrant, hogy onnan szerezzen magának vizet, majd visszatért mellétek immáron teljes erővel.
Az éjszaka sötét volt és az égboltot is felhőzet takarta amit onnan lehetett tudni, hogy nem csak a csillagokat nem láttátok, de még magát a holdat sem. Sötét volt ami ideális erre a kis szöktető megbízásra, azonban még mielőtt belevághattatok volna a mentőakcióba, hirtelen Hana termett mellettetek, egyik kezét kitéve elétek.
- A kapitány most szólt, hogy elértük azt a pontot ahol ki kell szállnunk. Közölte veletek a rossz hírt. A hajó nem állhatott meg és a mentőakció valószínüleg már nem fért volna bele az időbe, de a lányt aki a segítséget kérte még meg lehetett menteni.
Amint szépenn visszabattyogtatok a kis "szállásotokra" azonnal összepakoltatok, majd Cihayát újra Kazuyára bízva nekivágtatok a futásnak.

//Következő post menyen Független területek:Karom Országa - Sárkány csúcs -hoz //
avatar
Konan1
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Ashina Hitomi on Kedd Aug. 17 2010, 20:20

És azzal kiléptünk a Raikage palotájából, hogy a Víz ország kikötője felé vegyük az irányt. Váó, végre kezdetét vette életem első küldetése ! Már előre beleremegek, ha elképzelem, hogy milyen jó lesz ezt majd elmesélni Hatsuna nővéremnek ! Tényleg ! Még eszembe se jutott megkérdezni, hogy mit is kell csinálnunk !
-Öhm, Kuromei-sensei ! Tulajdonképpen mi a küldetésünk ?-most, hogy jobban belegondolok, biztos a küldetésünk részletei voltak leírva azokon a papírokon, amiket a Raikage átnyújtott a senseinek, ezt le merem fogadni.
De van még valami, amit meg akarok kérdezni ! Igen, ezt a "nakireishasonlítok"-dolgot. Olyan kíváncsi vagyok ! Vajon megkérdezzem most rögtön ? Nem megy ki a fejemből a dolog. Nem, még nem merem megkérdezni. Az előbb a Raikage palotájában is rákérdeztem, és csak kitérő választ adott. Tehát titkol valamit. Igen, a női megérzésem (ha van olyan) azt súgja. Bárhogy is, az lesz a legjobb, ha nem itt, míg az úton ballagunk, hanem majd fenn a hajón, nyugodt körülmények között, nézve az unalmas tájat térek rá a kérdezősködésre.

/A kikötőben/

Végre itt vagyunk ! Órákat gyalogoltunk, én meg úgy érzem, mindjárt összeesek, olyan fáradt vagyok. Még soha életemben nem gyalogoltam ennyit. Bár nem mintha én panaszkodni akarnék, dehogyis, én nem olyan típus vagyok. Azért tartsd még egy kicsit magad, Hitomi, milyen benyomása lenne rólad az új senseiednek, ha már a küldetés elején pihenőért nyivákolnál.Majd a hajón bőven lesz időm kipihenni a fáradalmaimat. Már ha most rögtön felszállunk rá. Tényleg !

-Mikor indul a hajónk, sensei ?
avatar
Ashina Hitomi
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 162

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hatake on Szer. Aug. 25 2010, 01:54

//Megkérhetlek, h valami kevésbé világost színt válassz, míg velem meséltetsz? Köszi!//

- Hitomi-chan. Nézd azt a vitorlást, azt rendeltettem meg magunknak.
Mutat egy hatalmasnak tűnő vitorlás hajóra, ami 4 kabinnal rendelkezik jelenleg, és egy személyzeti rendszerrel, hozzáadva a kapitány kabinjával, és a vezérlő rendszerrel. Majd miután oda vezet téged, felszálltok rá, és a hajó elejébe mentek.
- Hitomi, most jelenleg 5 óránk van....látom a szemedben azt a tekintetet, hogy most kikérdezel engem, és persze ezt nem is furcsálom!
Mosolyog el, miközben rád nézz, szeme becsukva, csak az arca volt nyitva, ezt olyan értelembe véve, hogy legalább 1 percig rád mosolygott, majd újra beszélni kezdett.
- Tulajdon képen ez egy rövidke küldetés lesz. Eltűnt egy 5 éves kisfiú, a felbérlőnk azért fordult hozzánk, mert jelenleg a mi körzetünkben van. Igaz a víz ország közelébe van, de jelenleg egy közeli kis szigeten van. Lényegében 4 napja eltűnt a kisfiú, a szüleinek nincsenek ellenségei, csak egy bátya van, a ház fejének, a férfinek, magyarul. Segítséget kért tőlünk. De most beszélj inkább te! Milyen céljaid vannak a jövőbe nézve, és mik a terveid, ha hozzá tesszük ezt.
A férfi itt felvett egy komolyabb pillantást, majd a hajó elindult, egyenesen a rengetegbe, ahol nem volt más, csak víz, bármerre nézett az ember.


A hozzászólást Aburame Shino összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 25 2010, 22:03-kor.
avatar
Hatake
Játékos


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Ashina Hitomi on Szer. Aug. 25 2010, 21:26

//Bocsi, ha nehezen tudtad elolvasni az írásom a szín miatt.//

"- Hitomi-chan. Nézd azt a vitorlást, azt rendeltettem meg magunknak."
Értsem, ezt úgy, hogy ő egy külön vitorlást bérelt fel csak a számunkra, hogy azon utazzunk...? Hát igen, ha már hajókáznunk kell, nehogy már valami csóri személyszállító hajón menjünk. Apám szokott bérelni vitorlást anyámnak, ha csónakázni támad kedvük. Szóval Kuromei-sensei is elég gazdag lehet...Ráadásul, ahogy elnézem, nem is olyan kicsi ez a vitorlás. Több utazókabin is van benne... Ezt most komolyan csak kettőnknek bérelte ki ?
"- Hitomi, most jelenleg 5 óránk van....látom a szemedben azt a tekintetet, hogy most kikérdezel engem, és persze ezt nem is furcsálom!"
Áh, szóval észrevette, hogy már nagyon tudni akarok mindent. Nem, nem, Kuromei-sensei, tévedsz, nem most kérdezlek ki, hanem mindjárt, csak várok még, míg eltelik egy kis idő, vagy ha úgy állunk, hogy nem is furcsállod, akkor jobb, ha most azonnal elkezdesz magadtól beszélni erről az egészről, az úgy könnyebb lesz nekem. Várok. Várok. Meddig akar még mosolyogni ? Egyáltalán, mi ilyen vicces, talán az, hogy még mindig nem értek és nem tudok semmit ?!
"- Tulajdon képen ez egy rövidke küldetés lesz. Eltűnt egy 5 éves kisfiú, a felbérlőnk azért fordult hozzánk, mert jelenleg a mi körzetünkben van. Igaz a víz ország közelébe van, de jelenleg egy közeli kis szigeten van. Lényegében 4 napja eltűnt a kislány, a szüleinek nincsenek ellenségei, csak egy bátya van, a ház fejének, a férfinek, magyarul. Segítséget kért tőlünk."
Értem, Szóval egy eltűnt kisgyereket kell megkeresnünk, aki itt, a Víz országában van. De az honnan tudják, hogy közeli kis szigeten van ? Hm, talán ott tűnt el a kisgyerek, vagy esetleg ott lakik a család. Szegény gyerek, már négy napja távol van a szüleitől, szörnyű lehet ez neki...meg kell találnunk őt !
"De most beszélj inkább te! Milyen céljaid vannak a jövőbe nézve, és mik a terveid, ha hozzá tesszük ezt."
Szóval a céljaimról kérdezget ? Hát célom az jelenleg csak egy van:
-Az a célom, hogy erős, okos, bátor és gyönyörű legyek, akárcsak a nővérem, Hatsuna !-húh, hát most aztán gyorsan rávágtam az igazságot. De biztos jó ez így ? Jó ötlet volt neki azonnal, őszintén elmondani, hogy mi van a szívem legmélyén ? Ezt még sose mondtam el senkinek. Se az akadémiai osztálytársaimnak, se a szüleimnek, és persze magának Hatsuna nővéremnek se. Kivéve Orimi-chant, aki a legjobb barátnőm. Mindegy, helyesen tettem. Elvégre nem már nem szolgálhatok válaszként valami bugyuta indokkal, ahogy azt az osztálytársaimmal is tettem, különben még ostoba csitrinek néz, vagy esetleg félreismer. Terveim ? Hát azok még nincsenek, mert igazából nem nagyon szoktam előre tervezni, meg egyébként se gondolkodtam még ilyeneken...de ezt már nem mondom el neki, egyelőre legyen elég ennyi, ez az egy mondat. Fogok én még eleget beszélni akkor, ha majd kiértünk a nyílt tengerre, hiszen még mindig nem kaptam választ a kérdéseimre.
Na, milyen ironikus, most meg én nézem úgy a vizet, már csak a mosoly hiányzik.


//Most akkor kisfiú vagy kislány ? Egyszer kisfiút, másszor kislányt írtál.//
avatar
Ashina Hitomi
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 162

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hakusho Hurima on Szomb. Szept. 04 2010, 18:08

A fiú távolodásával a testem körülfonó vasmarok szorítása is enyhülni kezdett, majd a furcsa chakra ahogy jött el is tűnt, nyomtalanul. Mintha sosem lett volna. Az út hátralevő részét a fedélzeten pihenve töltöttem, majd a hajó kikötött. A bárka üresen állt, már mindenki elhagyta azt. A legénység a parton csoportosult, Erufut még mindig rázta a hideg, mintha valami szörnyű dolog készülne. Minden érzékem egyenesen üvölt mintha a világ teljesen felfordult volna. Ezen az érzésen Hitodenashi szavai csak rontottak, én halott? Ez nevetséges, hisz semmi sem történt, még csak meg sem sérültem. Mi történhetett? Mintha félnének tőlem... azaz nem is tőlem, inkább valamitől bennem. A kölyök tehette? A vele való találkozásom óta semmi sem ugyanaz. Erufu még mindig nem nyugodott meg, már lassan két órája folyamatosan reszket. A gondolatok sokasága közül hírtelen kiránt valami, valami félelmetes, valami, amit nem tudok megmagyarázni. "Fuss... rohanj, menj amíg még tudsz! Fuss!" Szólal meg egy hang hírtelen, felkapom a fejem, de senki sincs a közelemben. A fiú, meg kell találnom és ki kell szednem belőle, hogy mit tett velem. Tekintetemmel a legénységet fürkészem, mindenki ott van, kivéve ő. De hisz a hajón már senki sem volt, hova tűnhetett? Meg kell nyugodnom, biztos csak nem vettem észre, amikor elment. A küldetésem teljesítésénél nincs fontosabb. Most pedig csak meg kell várnom a kémet, hogy útbaigazítson. A Gondaime szerint könnyű lesz rám akadnia, ha ez igaz, akkor bármelyik pillanatban megjelenhet. Egy, néhány méter távolságban lévő fa felé indulok, majd leheverek a tövébe és várok, mást most nem tehetek.
avatar
Hakusho Hurima
Játékos

Tartózkodási hely : Valahol a ninjavilágban.


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 620

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 17 oldal Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.