Kikötőváros

3 / 17 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hidan on Vas. Szept. 05 2010, 10:19

Míg várakozol a szemed megakad egy alakon, ki egyenesen feléd közeledik. Arcát nem látod mert az egész testét elfedő köpeny van rajta. Annyit azonban meg tudsz állapítani, hogy nagydarab az illető. Mikor megszólal egyértelműen ki lehet hallani, hogy ez nem az igazi hangja csupáncsak sajátját eltorzítja, hogy ne lehessen ez alapján majd a nyomára akadni.
-Üdv néked Hakusho Hurima. Azt hiszem rám vársz. Nincs kedved sétálni egy kicsit?- Kérdezi majd a fejével biccent egy kicsit arrébb eső helyre hol jóval kevesebb ember van. Ha követed akkor egy sikátorba vezet és így folytatja. -Engem azzal bíztak, meg hogy informáljalak téged úgyhogy jól hegyezd a füled. A labor mit keresel a magashegységi területeken van, az egyik hegy gyomrában. Ennek a bejárata természetesen rejtett, de talán az ebed rá tud jönni honnan érzi a romlott chakra jelenlétét. Ezen a bázison fegyvereket fejlesztenek ki illetve az embereken kísérleteznek, hogy a háborúra megalkossák a tökéletes harcosokat. Ennyi amit mondani tudok... ám az még megjegyezném, hogy a te helyed be nem mennék oda... és ha muszáj lenne akkor biztos, hogy vinnék erősítést. Neked kivételesen nagy veszély lesz ez... te meg vagy jelölve.- Teljesítette feladatát majd az utolsó mondat közepette, egy kézjelet formált és eltűnt a szemed elől. Megint a nagy kérdés következik, mit teszel most?
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Kawahira Sawaka on Vas. Szept. 05 2010, 21:49

*Sawaka szép lassan, de magabiztosan lépked a városban. Mintha rutinosan közlekedne, és tudná hova kell pontosan mennie. Pedig sem itt nem volt még, sem azt nem tudja, hogy hol is kéne most pontosan lennie. Viszont már sokszor improvizált életében, és soha nem lepték meg a váratlan helyzetek. Talán csak az apja halála.*

~Hihetetlen, hogy milyen gyorsan telik az idő. Az egyik pillanatban még egy pisis akadémiai tanuló vagyok, a másikban viszont egy genin akinek maga a Mizukage ad parancsot. Na jó, nem kell színezni. Pusztán a mesteremet jöttem megismerni. Remélem jó fej, és nem egy vén trotty. Bár ki tudja mit lehet tanulni az öregektől. Erotikát szerencsére nem. A fenébe is meddig kell még kutyagolnom? Mi van ha késik? Ez kínzás. Ennél még a genin vizsga is jobb volt. Nagyon hideg van...~

* Továbbra sem kelt feltűnést. Zsebre dugott kézzel folytatja útját már vagy 10 perce.*
avatar
Kawahira Sawaka
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 138

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Konan1 on Vas. Szept. 05 2010, 22:20

A fiú mélyen gondolkozott magában, ahogyan léptei egyre közelebb vitték céljához. Maga a Mizukage az aki most parancsot adott és nem egy hétvégi Chuunin tanár mint az akadémián. A feladat pedig megismerni azt az embert aki tudást fog gyömöszölni még fiatal fejébe. Hosszú gyaloglás után végre elérte a fiú a partot amikor is egy hajóra lett figyelmes ami nem is volt akármilyen. A hajó messze kitűnt az összes közül, nem holmi halászbárka volt az hanem egy luxushajó amiken a nemesek szoktak utazgatni. Amikor odamentél, hogy megnézd közelebbről is egy hang csapja meg a füledet.
- Ohyyy... Fiúúú... Gyere csak fel! A hang egészen biztos, hogy egy nőtől származott, hisz a hanga nem volt férfiasan mély, hanem selymes, gyengéd volt. Mit lehetett tenni, már ha meghívtak a csodaszép hajóra, hát akkor fel is kell menni, pláne ha egy nő hív. Amikor felérsz egy gyönyörű szép nő állt előtted >>Katt<<
- Te vagy ugye Sawaka Kawahira? Olyan régi képet adtak rólad, hogy szinte alig tudtalak felismerni... Mondata közben a nő állandóan téged méregetett, méghozzá az adottságaidat fürkészte. - Nos nem tudom mit mondtak neked de amit tudnod kell azok a következők- Itt vett egy mély levegőt, majd az ujját a feje mellé emelte. - A nevem Marykawa Saya és én foglak téged kiképezni arra, hogy falunk értékes tagja legyél. Remélem hoztál magaddal elegendő ételt és elköszöntél az otthoniaktól, mert most kihajózunk! Kiáltott fel a nő lelkesen, ahogyan egy matrózsapkát bányászott elő, majd neked adta, hogy tedd fel.
A hajó szépen lassan elindult és egyre távolabb és távolabb kerültetek a parttól.
avatar
Konan1
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Kawahira Sawaka on Hétf. Szept. 06 2010, 13:59

//Csak akkor Sawaka Kawahira ha nem magyarul írsz tehát Sawaka a kereszt, és a Kawahira a vezetékneve csak én nem szeretem a külföldi neveket úgy leírni ahogy a magyar neveket.//

*Érdekes gondolatok cikáznak át az agyán amint az események pörögnek. Legalábbis ez neki pörgés.*

~Egy luxushajó? Egy nő? Ő lenne a mesterem? Hova az isten nyulába megyünk?~

*Amint megkapja a matrózsapkát egyből elkerekedik a szeme.*

~Hát ez meg?~

-Ööö mester. Bocsánat nem akarok kötekedni pedig szoktam csak nem nővel. Nos...ezt muszáj lenne feltennem vagy csak az Ön abszurd humora, és indokolatlan jókedve esetleg őrült stílusa miatt?
Mert ha nem muszáj akkor nem tenném fel...

Tudja volna pár kérdésem de én azt szoktam mondani, hogy hölgyeké az elsőbbség. Úgyhogy ha megtisztelne azzal, hogy kicsit többet elárul magáról akkor én viszonoznám.
Egyelőre ennyi legyen elég. Nem vagyok türelmetlen. Ha valamit tudnom kell akkor úgyis tudni fogom ha eljön az ideje nemde?
Egyébként...

*Megfogta mestere kezét, és kezet csókolt neki.*
-Igen Sawaka Kawahira vagyok.
avatar
Kawahira Sawaka
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 138

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Konan1 on Hétf. Szept. 06 2010, 20:38

A nő a kérdésedre elmosolyodott, majd lassan elindult feléd. Amikor odaért eléd, kezeit a vállaidra tette, majd egészen közel hajolt hozzád, szinte már túlságosan közel is amikor tekintete hirtelen megváltozott, olyan volt mint valami feltüzelt tigris, aki a legapróbb mozdulatra is fel tudná szabdalni a vele szemben lévőt.
- Igen, kell a sapka! Mondta ki kicsit morogva ahogyan távolabb lépett tőled és a kis kézcsókos akciódkor jócskán csak meglepődött, bár a kezét nem kapta el, illemtudóan végigvárta az eseményt és amint szabad volt a keze, maga mögé húzta, ahogyan megpróbálta letörölni sunyiba azt, egy kis fincsorral az arcán.
- Mint mondtam a nevem Marykawa Saya és én vagyok a beosztott mestered, hála a Mizukagenak. Jelenlegi feladatunk az edzés, többet nem is kell tudnod, legyen ennyi elég és ahogyan mondtad, majd ha eljön az ideje többet is megtudhatsz. Közölte veled, ahogyan egy nagyobbat ragaszkodott és felszökkent a kormánykerékhez, hogy irányítsa a hajóját ami a nyílt vízen sodródott. Alig telt bele fél órába, mire a nő újra méltóztatott lemenni hozzád.
- Nos, elérkeztünk az edzésünk helyszínére. Átnéztem a mappádat, de abban nem volt benne, hogy tudsz e már fára mászni kéz nélkül, de ha nem az se baj, majd most megtanulod. Jelentette ki Saya ahogyan a mondatát te egy kicsit furcsállhattad, hisz egy hajón voltatok és ameddig a szem ellát víz volt, így hol tanulhatnál meg fára mászni?
avatar
Konan1
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Kawahira Sawaka on Kedd Szept. 07 2010, 17:07

*Amikor megtudta, hogy kell a sapka félrehúzta a száját, és feltette. Nem állt neki valami jól, főleg mivel a fehér nem passzol a feketéhez de nem is ez volt a baja, hanem az, hogy Ő egyáltalán nem matróz. Sőt még csak jó kedve sem volt úgyhogy ha a mester poénnak szánta akkor nem talált célba vele.
A sapka viselése tehát nem tetszett neki, de végül is nem ez volt a legnagyobb baja.
Maga a mester. A viselkedése nem egy fegyelmezett, és precíz ninjáéra vallott, sőt Sawaka számára ijesztő volt. De hát egye fene a Mizukage mondta. Akkor legyen úgy. Végül is nem az a lényeg, hogy mennyire kedveli hanem, hogy mi mindent tanul tőle a későbbiek során.

Kíváncsi volt ugyan, de kíváncsiságát elnyomta a türelem. Továbbra is némán kémlelte a vizet, ami mintha egybeolvadt volna az éggel.*

~Te jó ég. Ez a csaj egy katasztrófa. Már most látom. Hihetetlen, hogy tud valaki ilyen is lenni. Honnan szalajtották? Ijesztő. Remélem legalább tapasztalt, és tanulhatok tőle.~

*Sóhajtott egyet, majd újra mesteréhez fordult, és meghallgatta.*

-Nem tudok kéz nélkül fára mászni. Viszont készen állok a tanulásra, úgyhogy felőlem kezdhetjük.
*Bár úgy tett mintha mindent értene, valójában gyakorlatilag semmit sem értett.*

~Fára mászni? Ez a nő lát egyáltalán valamit a délibábon kívül? Merthogy nem egy szigeten vagyunk ahol pálmafák vannak, és majmok ugrándoznak. Na mindegy, Ő tudja lássuk mit eszelt ki nekem a nagyokos. Pénze biztos van ha hajót vezet. Ki tudja lehet nem is ninja hanem hajókormányos. Mi van ha elrabolt? Nem. Akkor nem tudná, hogy a Mizukage adta a parancsot. Áááh megőrülök ez a nő kész rejtély. Bár az már száz százalék, hogy flúgos...~

avatar
Kawahira Sawaka
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 138

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Konan1 on Szer. Szept. 08 2010, 20:18

A nő végighallgatta azt amit a kis diákja mondott és kiderült számára, hogy teljesen az alapoktól kell kezdeni az edzést. Gyorsan fogta magát Saya, elment az egyik kabinba és onnan kihozott magának egy széket amit letett az árbóc közelébe, majd pedig kiadta az utasítást.
- Rendben, akkor kezdjük az alapokkal. A kéz nélküli fára mászás arra szolgál, hogy jobban kordában tudd tartani a chakrádat és sokkal precízebben fogod tudni végrehajtani az adott jutsukat különböző helyzetekben, valamint remek kiegészítő egy egy harcban. A lényege az, hogy a chakrádat a lábaidba összpontosítod ezzel létrehozva egyfajta tapadó erőt és ennek segítségével függőleges falakon is lehet gond nélkül mászni. A nő nem beszélt tovább, inkább az elméleti órát átvitte gyakorlatba és megmutatta a fiúnak, hogy hogyan is működik ez. Az árbóc mellé állt, láthatóan chakrát koncentrált, majd nemes egyszerűséggel kéz nélkül elkezdett sétálni a függőleges árbócon.
- Tehát ezt kellene neked is elérned, de egyenlőre te nekifutással fogsz indulni, hogy a lendület is segítsen valamelyest a haladásban amíg meg nem találod a legmegfelelőbb chakra beállítást. Amint ezeket elmondta, odasétált a kihozott székéhez, majd egy kicsit nekivetkőzve a dolgoknak, leült abba és napozni kezdett amíg te gyakorolsz.
avatar
Konan1
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Kawahira Sawaka on Vas. Szept. 12 2010, 15:24

-Hehh akárcsak a légy. Mindig is érdekelt, hogy hogyan tud megkapaszkodni a falon. Már tudom. Chakrával.
~Nem rossz. Bár nem értem miért pont egy hajón kell edzenünk. Nem tudok úszni...
Viszont nem tűnik nehéznek. Szerintem 3 óra, és megleszek vele...~
-Ezek szerint a bogaraknak jó a chakrakontrolljuk. Bár kissé bizarr. Ne nagyon lazuljon el mester. Nem tűnik nehéznek. Szerintem hamar megleszek vele. Remélem van más programja is mára.
* Némi chakrát összpontosított a lábaiba, majd nekifutott, és próbált minél feljebb jutni az árbócon.*
avatar
Kawahira Sawaka
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 138

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Konan1 on Hétf. Szept. 13 2010, 19:11

A nő csak pislogva figyelte a példádat amit felhoztál a kis mutatvány láttán és ha eddig nem tartott téged flúgosnak, mostmár igen. Egy aprócska mosolyt öltött magára, ahogyan vett egy kisebb levegőt és beszélni kezdett.
- Elég fura egy kölyök vagy tudod-e? Bár nemhiszem, hogy a légy használna chakrát a tapadáshoz, de kitudja... Mondta neked miközben a végtagjait nyújtóztatta a székében amit hozott magának. Amikor közölted vele, hogy nem tűnik nehéznek a feladat és nemsokára végzel, Saya kellemesen felkacagott, ahogyan szemeit le nem vette rólad és végigfigyelte az első próbálkozásodat. A nekifutás része a dolognak nagyon jól ment, de amint rátetted a lábad az árbócra, érezhetted, hogy nem teljesen úgy történnek a dolgok mint te azt szeretted volna. Maga a lendület volt az ami vitt téged felfelé az árbócon, de az se volt valami sok, mondhatni már a második lépésnél visszaestél és beverted a fejed a padlóba.
- Igen, terveztem mást is mára, de ha ilyen ügyetlen vagy, akkor arra már csak a későbbiekben kerül sor... Nevetett vel, ami egy kissé megalázó lehetett a számodra, de a nő pusztán csak ezzel akart téged inspirálni arra, hogy minél jobb eredményt érj el a kis "teszten".
Éppen nekikészülődtél a következő futásnak, amikor egy égi jelenség közbeszólt a gyakorlásnak és ez az égi jelenség nem más volt mint az eső csepergése, amely hamar csúszóssá tette a hajó fedélzetét. Saya az égre nézett, ami még az előbb olyan tiszta volt, hogy napozni is lehetett volna, majd felált a székéből, majd rád nézett.
- Folytasd csak... Egy kis eső miatt nem fogunk leállni. Mosolygott rád, bár most ez egy kedves gesztus akart lenni tőle, bár a következő cselekedete, már nem volt ilyen kedves. Felkapta a székét, majd bement egy zárt kabinba, ahonnan jól lehetett látni téged és onnan nézett téged.
avatar
Konan1
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Kawahira Sawaka on Csüt. Szept. 16 2010, 19:26

~Fenébe, erre nem számítottam. Bár semmit sem lehet elsőre megtanulni. Kitartás.~

*Amint megérezte bőrén az esőcseppeket felnézett, és egy pár másodpercig csak némán meredt az ég felé, majd megszólalt.*
-Csúszni fog az árbóc...

*Már épp mondani akarta Saya-nak ami egyébként tokot jelent Japánul, hogy menjen be mert meg fog fázni, amikor a nő elindult a kabin felé.*
~Még a gondolataimban is olvas. Van egy olyan érzésem, hogy az agyamra fog menni de kedvelni fogom.~
*Újra felnézett az árbócra, majd nekifutott, és ismét megpróbálta azt, ami az előbb nem sikerült neki. Sajnos most még rosszabbul ment a dolog mint az előbb, mivel az eső nagyon csúszóssá tette az árbócot.*

~Igen valami ilyesmire számítottam. Nos akkor újra.~
*Újra, és újra próbálkozott. Nem kapkodta el, tudta, hogy sokáig fog tartani.*
~Ráérek. Talán mire eláll az eső belejövök kicsit jobban. Maximum a mester fog unatkozni..~
avatar
Kawahira Sawaka
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 138

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Konan1 on Szer. Szept. 29 2010, 14:03

\\Bocsi a késésért és a post rövidségéért ^^ de mostmár aktívabb leszek Razz //

Saya kényelmesen besétált a kis kabinjába, ahogyan ott leülve a székére, tovább figyelte azt ahogyan gyakoroltál. Szegény Sawaka nem igazán haladt valami jól a gyakorlással és erre még az eső is rátett egy lapáttal, de ez semmiség egy igazi Kirigakurei shinobinak. A nő szíve nem esett meg a fiún, kényelmesen nézte. Sawaka első, második és az azt következő próbálkozásai nem sokat javultak az elsőhöz képest, de annyit már sikerült elérnie, hogy pár lépéssel tovább haladjon, de ezek sem mondhatók jelentős eredménynek, a több méter magas árbócnál.
- Esik az eső, szorísd ki a lábad alól a vizet a chakrád segítségévet! Szólt rád a nő bentről, ahogyan egy kecses mozdulattal odasétált az árbóchoz, majd rátette a lábát. - Ha elegendő chakrát koncentrálsz akkor kiszorul a víz a lábad és az árbóc közüll így nem fog csúszni. Mondta neked, ahogyan a lábfejére mutatott, majd chakrát koncentrált. Egy pillanat alatt, jól láthatóan a víz kipréselődött a talpa alól. - Azonban vigyázz! Ha túl sok chakrát koncentrálsz a fa megreped, megtörik és ha ez bekövetkezik, te javítod meg. Mondta neked mosolyogva, ahogyan visszasétált a kabinjába, majd ismét leült a székébe, hogy továbbnézze a gyakorlásodat.
avatar
Konan1
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Touya on Csüt. Okt. 07 2010, 23:57

>>SAI<<

Touya a társaihoz hasonlóan meghajolt a Mizukage ellőt, mielőtt kiléptek volna a szobából. Odabent bár lényegében volt semmilyen kérdése, hiszen a küldetés elég egyértelmű volt. Egy férfi-t megvédelmezni és kész, a többi nem nagyon foglalkoztatta Touya-t, de ahogyan Muramasa sensei odakint kissé árnyaltabban és részletsebben is bevezette őket a történésekben, a küldetés egy szempillantás alatt vált olyanná, mind amily valójában volt. És bizony Touya is gyorsan ráköt, hogy nem minden fekete vagy fehér és talán kissé, de biztosan rájött, hogy ez olyan küldetés, melyre az ember számít és gondol. Nem nehéz, nem ez volt a baj, hanem itt már nem tárgyilagos lehet valaki, hanem ha jobban belekeveredett a dolgokba az érzelmei is hatottak rá. És Touya csak egyet érzett, ahogyan elindult a csapat kifelé.


~ Mind egy tündéremsében mi... a legkisebb a legbecsületesebb! Akárhogyan alakulnak a dolgok, őt kell megvédenem bármi áron! Nem számít más... de képes leszek rá?~

És amikor meglátta a férfit, hát a tündérmese valóban valósággá vált. A férfi olyan volt, mint amilyenek lennie kellett. Esetlen, sőt nyápic, de mégis valahogyan ennek így is kellett lennie, vagyis Touya így érezte. A történetekben mindig fejlődnek a karakterek és bizony eme kis nyápic főhősnek a király legkisebb fiának is fejlődnie kell a társai, a védelmezői mellet, hogy hősé válhasson és minden heppiendel végződhessen. De az élet nem ilyen, és azt még eme kis Kirigakurei genin is tudta, hogyha ők nincsenek, akkor a férfi tényleg megfog halni és vége a történetnek.

És eme történet, akkor elkezdődött, hogy útnak indultak. Azonban nem minden volt felhőtlen, vagyis Touya számára nem. A táska elég keményen húzta a vállait és ez zavarta, főleg hogy az egyik válla, még mindig nem jött rendbe így a táska súlya elégé kifogja készíteni a nap végére, de azt sem akarta, hogy valaki, talán az egyik társa, vagy a sensei-e segítsen neki, bár ezzel nagyon is hátráltatni fogja őket, ha esetleg komolyabbra fordul majd a helyzet. De ez nem foglalkoztatta, sőt eszébe sem jutott neki, ahogyan sétáltak és sétáltak, keresztül kasul, réten és mezőn, sőt az magán az erdőn. A kijárt úton nem lehetett eltévedni, sőt az esetleges haramiák sem voltak elég bátrak ahhoz, hogy kikezdjenek három ninjával, vagyis a békés út ezt jelentette. Nem volt valami hosszú út! Ninja tempóval alig néhány óra, de így! Elment vele az egész nap is, de ez legyen a legkevesebb, bár azért ez Touya vállának nem tett valami jót, de nem panaszkodhatott, jobb volt ott lenni, mind otthon kuksolni.
De maga az út és gyaloglás hitetlenül unalmas volt, a kezdett beszélgetés is egyre untabbá és monotonabbá váltak, ahogyan lassan elhalkultak így csendben koptatták az utat, bár Touya oldalát fúrta a kíváncsiság. Ekkor még nem a küldetéssel kapcsolatban, hanem valami mással, melyet meg is kérdezett Muramasa-tól.


- Mondja sensei... találkozunk más ninjákkal is?- kérdezte -től, ahogyan egyértelmű volt, hogy azért kérdezi, mert egyszerűen kíváncsi.

De a válasz után csak néhány órával kérdezett még valamit, addig gondolkodott a küldetésről immáron, arról amit a jounin mester mondott. És lassan de biztosra vette, hogy rá kellene kérdezni, ami fúrja az oldalát.


- Bocsásson meg, lehet, hogy túl közvetlen leszek, de ön szerint ki mérgezte az apját? - majd a válassza után, csak ennyit mondott. - Értem...- halkan és alig érthetően.

És amikor elérték a kikötővárost, a többi genin-nel együtt néztek szét a hatalmas kikötőkön és a bennük lévő hajókon, de hogy hogyan is tovább? Az a legjobb kérdés.
avatar
Touya
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Seikatsu Mamono on Vas. Okt. 10 2010, 12:39

Kora délelött van a víz országának kikötővárosa már nagyban tevékenykedik. Ebben a pillanatban érkezik egy hajó. Kikötött a dokkokhoz, majd leeresztette a rámpát. Csupán egy fehér hajú, hosszú bokáig érő kabátban sétál le szépen, komótosan. Az arcát nem látni, mert a kabát gallér része eltakarja. Amint leért, nagyot szippant a levegőből.
~hmmm... Elég hosszú ideje nem jártam már itt.....- Bámészkodott még egy ideig, majd lassan elindult céltalanul. Seikatsu-t elég különös érzések fogták el mostanában. Egyszer csak úgy kezdte érezni, hogy elégedetlen az addigi életével. Korábban imádott harcolni és vért ontani, de ez mára már kicsit megváltozott. Lehet, hogy a "Lelki vezetőjével" való összeolvadás miatt, de úgy érezte, egy kis nyugalom kijár neki és mivel régen járt azon a földön amin nevelkedett és kitanulta a ninjak művészetét, gontolta visszanéz egy időre. Sétálás közben egyszer csak nagyot korgott a gyomra, majd szimatát követve egy ramenesbódéhoz ért. Leült és kért egy nagy adag Rament. Evés közben pedig csak nézelődött. Tényleg lenyugtatta egy kicsit, ez a hely, ez a jellegzetes illat ami körüllengi a várost. Miután jóllakott, kifizette az ételt és sétált tovább. Közben gondolatai a víz országának rejtett faluja körül forogtak.
avatar
Seikatsu Mamono
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1080

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Kawahira Sawaka on Vas. Okt. 10 2010, 13:33

>>Konan<<

*Örült, hogy végre kapott valami tanácsot. Először kis mennyiségű chakrával próbálkozott, majd egyre többel, egészen addig amíg el nem érte a kívánt hatást. Megpróbálta egyenletesen elosztani a chakrát, mert nem akart árbócot javítani. Főleg mivel nem is ért hozzá.*

~Végre valami sikerül is. Próbáljuk meg futás közben.~

*Ismét próbálkozott jó párszor. A víz nagy részét sikerült kiszorítania a talpa alól, viszont nem sokkal haladt feljebb mint az előbb. Ám lelkesedésben, és szorgalomban nem szenvedett hiányt. Kitartóan küzdött, és nem adta fel.*

~Ha ezt nem tudom megtanulni akkor a jutsuk sem fognak menni. Márpedig, én nem azért edzettem annyit, hogy itt feladjam. Van bennem annyi erő, és elszántság, hogy végig tudjam csinálni. Csak idő kell, és kitartás. Ha kell holnap reggelig itt edzek. Megtanulom ezt a semmiséget..~


avatar
Kawahira Sawaka
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 138

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Erai Rei on Kedd Okt. 12 2010, 23:53

Hosszú ideig nem látta és nem hallott róla senki. Senki, mert így akarta. Végignézte, ahogy romba dől minden, minden, amiért küzdött, amiért élt, amiben hitt, amit felépített. Elrejtőzött a világ elől, hogy feledje és nyalogassa a sebeit. De most visszatért, feledve mindent, ami a múlt és csak a jövőnek élve. Álmok és hit nélkül. Régi önmagának nyoma sem maradt és a bánkódásban töltött idő éveket öregített rajta. Egykor hollófekete haja, mára hófehér színt öltött és arca sem egy átlagos húsz évesé. Már nem dédelget álmokat és nem hisz semmiben. Sok volt neki, amin keresztül ment és minden bizalmat elvesztett mások iránt. Amikor úgy döntött, hogy útnak indul még azt sem tudta hová, végül eldöntötte: A Víz Országába megy. Talán arra gondolt, hogy szülőföldje jó hatással lesz rá. Az első hajóval jött, amit elért és különösen érezte magát, amikor ismét a szárazföldre lépett: Idegennek érezte magát szülőhazájában. Elindul, hogy szétnézzen, hátha talál valamit, ami talán emlékezteti őt arra, hogy ki is volt egykor....
avatar
Erai Rei
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 211

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Seikatsu Mamono on Szer. Okt. 13 2010, 00:08

Seikatsu CSak sétál csendesen az utcákon, gondolatai elkalandoztak. Fel alá járkált az utcákon, és gondolkodott. Egykori Társairól szinte semmit sem tudott. Ogawa nyomtalanul eltünt csak úgy mint Rei és Ashura, meg a töbiek. Kenseiről volt valami sejtése, hogy hol is lehet, hiszen a hajón hallott, egy pletykát miszerint a vezér és a drágalátos barátnője vérengzést rendezett egy faluban. Gondolatai ezek körül forogtak, majd úgy döntött, hogy visszaindul és keres valami fogadó félét. Szép lassan battyogott, de közben nem figyelt semmire és senkire. Rövid idő után véletlenül nekiütközött, egy fehér hajú idegennek. Először tudomást sem akart róla venni, de egy pillanatra összetalálkozott a tekintetük. Egy tekintet ami ami arról árulkodik, hogy igen erősen eszel valamin. Sei ismerte ezt a tekintetet, de nem akarta elhinni, h ő az. *Áh az nem lehet...De mi van ha mégis*- gondolta, majdmegszólította az "idegent"
- Rei?? Erai Rei, te vagy az??- Kérdezte kiváncsian, majd bemutatkozott, hiszen ő is megváltozott, bár csak a hajszíne lett újra fehér, meg pár új ékszer került a fülbe, újakra // XD //
- Én vagyok az Sei.....- majd várt és remélte, hogy ő valóban Rei
- Mi történt?? Hol voltál eddig??- Kérdezősködött.
avatar
Seikatsu Mamono
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1080

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Erai Rei on Szer. Okt. 13 2010, 00:19

Rei csak barangol az utcákon, nem találva a helyét. Minden olyan idegen számára és rideg. Amikor elindult arra számított, hogy régi emlékek sorozata kel életre elméjének rejtett zugaiból, de semmi, semmi, aminek segítségével útmutatást találhatna önmagához. Tekintete a távolba réved, mintha elgondolkozott volna, pedig nagyon is jól figyel a külvilágra. Véletlenül összeütközik egy járókelővel, aki megszólította. A nevén szólították. Rég nem volt erre példa és csak kevesen ismerték az igazi nevét. Néhány pillanat múlva megtudja az idegen nevét is. Sei... Ismerős név... Seikatsu... igen, ez az. Seikatsu Mamono. Tekintete szúrósabb lesz, végre megszólal.
- Igen... valóban ez volt a nevem... Régen volt, hogy utoljára hallottam. - hangja hideg, szinte fázik az ember, ha hallja.
A kérdésekre az első válasz egy megvető pillantás, mely gyorsan eloszlik, ahogy elkezdenek feltörni a régi emlékek. Talán erre volt szükség. Talán ez az út, hogy ismét magára találjon....
- Elrejtőztem. - feleli. - Meggyászoltam az életművemet.
avatar
Erai Rei
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 211

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Seikatsu Mamono on Szer. Okt. 13 2010, 00:35

Seikatsu sejtése igaznak bizonyult. Az az ember akivel az imént összeütközött, nem volt más mint Erai rei a régi barátja. Bár még sem teljesen ő. Teljesen megváltozott és nem csak a küleje. A szavai olyan hűvösek akér az északi szellő, és teljesen máshogy viselkedeik. Mintha nem ugyanaz az ember lenne aki egykor volt. * Hűha, valami nagyon megviselhette*- gondolta, de már választ is kapott rá, hogy mi volt az a bizonyos valami.
- Életműved??- kérdezte, de nem kellett megvárnia a választ mert le esett neki, hogy az nem volt más, mint Aka-Bara. Ekor Seikatsut is megrohanták az emlékek, de ő nem zuhant olyan mély letartgiába, mint Rei barátja.
- Óh Haver... Ami volt elmúlt. Megpróbáltuk, de elbuktunk. Az emberek nem teljesen olyanok, mint amilyennek elképzeltük őket. - mondta, majd Rei vállára tette az egyik kezét.
- Gyere haver.... Meghívlak egy szakéra, Beszélgessünk egy kicsit. - azzal ha nem indul meg magától akkor gyengéden a sake-s bódé felé tereli az ifjú ninjat, majd leülteti egy székre.
- Két üveg Sake-t legyenszíves- kérte ki az italt. Kitöltötte magának és Reinek is.
- Akkor egészségünkre- mondta és megitta- Te figyelj... Tudsz valamit a többiekről? Élnek halnak-e??- kérdezte és reméli, hogy a sake kicsit jobb kedvre deríti Reit.
avatar
Seikatsu Mamono
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1080

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Erai Rei on Szer. Okt. 13 2010, 00:48

A kezdődő beszélgetés hatására vegyes érzések támadnak fel benne. Kegyetlen belső vihar ez, mely talán sosem csendesedik el. Emlékeket él át újra és látja az arcokat, akikkel egykor közös célért küzdöttek és az arcok újabb, rég elfeledett érzéseket is hoznak. Ismét felismerni véli azokat az érzéseket, melyeket már rég elfeledett. Barátság, megvetés, szeretet, gyűlölet, diadal, bukás. Az invitálást elfogadja, hiszen egykori mesterével találkozott és talán még maradtak morzsák az iránta érzett tiszteletből, valamint reméli, hogy így ismét visszatalál a helyes útra. Az útra, melyről réges-rég letért és eltévedt az élet útvesztőjében.
Belekortyol a sakéba, majd felel.
- Nem hallottam róluk semmit és nem hiszem, hogy akarok.
Ezúttal nagyobbat húz az üvegből.
- És vajon mi hoz téged ide? Csak nem emlékeket keresel, mint én? - hangja valamivel barátságosabb, de még mindig érezni lehet valamiféle bizalmatlanságot belőle. Talán a Sake teszi, talán az emlékek. Ki tudja?
avatar
Erai Rei
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 211

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Seikatsu Mamono on Szer. Okt. 13 2010, 01:03

Abba a hűvös válaszba, hogy nem is akar egykori bajtársairól hallanai, nos hát abb aSei egy kicsit bele borzongott. Ivott még egy kis Sake-t. Majd elgondolkozott, Rei kérdésén, hogy vajon miért is van ő is itt, ebben az országban. A kis Depis fején találta a szöget. Seikatsu is azért jött vissza, mert teljesen összezavarodott. Aka-Bara elbukása benne is nyomot hagyott és elkezdett gondolkozni rajta, hogy 6 éve helyes döntést hozott-e.
- Ezt eltaláltad barátom- mondta, majd kortyolt egyet az ízletes sake-ból, aztán meg mégegyett és váégül folytatta a beszédet.
- Miután elbuktunk, elgondolkoztam rajta, hogy az eddigi életem során helyes döntéseket hoztam-e. És nem vagyok teljesen biztos benne, hogy jól döntöttem. - kortyol még párat majd egy nagyot sóhajt. Közelebb hajol Reihez és hallkabra veszi a hangját, mintha csak szégyelné azt amit mond.
- Mond Rei.... Emlékszel még, hogy milyen volt az életed, mielött elhagytad kirigakure-t??
avatar
Seikatsu Mamono
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1080

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Erai Rei on Szer. Okt. 13 2010, 01:25

- A döntéseinkért mi vagyunk a felelősek és a következményeiket örökké magunkkal hordozzuk. - Igen... egy jól megszokott bölcselet. Talán egy lépés a helyes út felé? Valami derenghet, hogy ilyen volt régen: Korához képest bölcs.
Nagyon húz a sakéból és hallgatja Sei-t.
- Amíg élek emlékezem. Nem volt jó életem, viszont nem vagyok benne biztos, hogy bizonyos sérelmekért volt értelme hátat fordítani azoknak az eszméknek, melyeket szolgálni hivatott voltam. Ha tudtam volna, hogy ide jutok, hidd el... nem teszem meg.
avatar
Erai Rei
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 211

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Seikatsu Mamono on Szer. Okt. 13 2010, 01:44

Az ifjú elveszett nija csak búlint egyet Barátja nagy igazságára, hiszen azokat a döntéseket ők hozták meg és senki másnak nem, csakis maguknak köszönhetnek mindent. Kortyol egyet kettőt a sake-ból és hallgatja Rei-t. Bizony Ő is ugyanazon gondolkozott mind Seikatsu...., nem biztos, hogy jó ötlet volt hátatfordítani mindannak, amiben nevelkedtek és hittek.
- Igazad van. Azon a napon én döntöttem úgy, hogy a kardomhoz nyúlok és lesujtok vele egy mit sem sejtő hírnökre. - mondta majd elgondolkodott....
- Milyen érdekes, hogy ezzel az egyetlen gyílkossággal kezdődött az egész. A dühöm elvakított és tombolásba keztem, de azthiszem, egy ideje lenyugodtam. Tiszta fejjel átgondoltam mindent. És rájöttem, hogy hibáztam amikor elhagytam a hazámat. - Mondta és közben a hangja teljesen elhalkul, majd iszik egy kis sake-t.
- Tudod, tanácstalan vagyok, azért jöttem ide, hogy eldöntsem, hogy miként élem tovább az életem. Egy új célt kell találnom, amiért érdemes még élnem. - mondandója befejezése után újra a sake után nyúlt.
avatar
Seikatsu Mamono
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1080

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Erai Rei on Szer. Okt. 13 2010, 01:50

- Igen... Új célokra van szükség... új álmokra. Mert az ember azon a napon hal meg, amikor az utolsó álmát is feladta. De újraéled, ha újat talál. Meghaltam és itt az ideje feltámadni. Visszajöttem hát ide, hogy megtegyem az első lépéseket, ahhoz, hogy megtaláljam önmagam. Nem temetkezhetek mindig a múltba. El kell dobnom magamtól, hogy ne kísértsen többé, mert az kétségeket szül, a kétség pedig hátráltat.
Gondolatmenete után újabb nagy korty következik.
- És mit gondolsz? Hol találod meg az új célt? - teszi fel a nem is olyan egyszerű kérdést.
avatar
Erai Rei
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 211

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Seikatsu Mamono on Szer. Okt. 13 2010, 16:53

Úgy tűnik, h Reinek megeredt a nyelve, egész sok összefüggő szó hagyta el a száját elég rövid időn belül. Seikatsu elgondolkozott azon amit barátja mondott, bár neki ez egy kicsit túl sablonos, volt, de van benne némi igazság. Ezekután Megitta a maradék Sake-t, aztán jött Rei kérdése. Ezen aztán ismét elgondolkozott, hosszú percekig.
- Hát erre még nem tudom a választ, ezért jöttem ide, hátha itt megtalálom- lerendezte ezzel az egyszerű kis mondattal. Kifizette a Sake-t majd felkelt.
- Gyere menjünk és nosztalgiázzunk egy kicsit. - vállon veregette a barátját, majd elindult az utcákra ismét céltalan sétálásra.
avatar
Seikatsu Mamono
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1080

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Erai Rei on Szer. Okt. 13 2010, 17:44

- Ugyanazért vagyunk itt. Válaszokat és célt keresünk, hogy legyen értelme tovább menni.
Az újabb invitálásra sem mond nemet. Azért jól esik neki egy régi ismerőssel találkozni. Az utcákon az emberek azonban kissé zavarják. Rég nem látott ennyi embert és, ami az igazat illeti, nincs is szüksége rájuk. Séta közben úgy tűnhetnek, mint két elveszett ember: Céltalanul kóborolnak fel és alá.
- Mondd csak, te mikor jöttél el a Démonok Országából? - szegez újabb kérdést Sei-nek.
avatar
Erai Rei
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 211

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 17 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.