Partvidékek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Partvidékek

Témanyitás  Shikaku on Szomb. Szept. 18 2010, 16:29

Néhol szirtként, néhol sziklákkal barázdált örvényes partvidék, ami képtelen hajófogadásra, de néhol még biztonságos átjárásra is.
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Partvidékek

Témanyitás  Nozara Shiba on Csüt. Júl. 18 2013, 15:25

//Itachi-san (Köszönöm Sai a mesélést, nem volt sablonos Wink )//

Kunyhó:

Még egy alak tűnt fel a bokorban, de nem volt probléma belőle, egyszerűen átvette a testet Shibától és bevitte a házba. A srác most meggondolatlan volt, aki így képes elrejteni a jelenlétét, és ilyen közel állt hozzá simán végezhetett volna vele, lehet legközelebb vissza kell vennie az arcából. Ekkora meghallotta az öreg ajánlatát, ami nagyon tetszett neki, mivel nem értett az emberi és szerv kereskedelemhez, így azonnal el is fogadta.
- Nem hiszem! - utalt a "megfizetve" részre, próbálta adni az érett kereskedőt. - De rendben van, áll az alku. - majd kezet ráztak, és megkapta a 85.000 ryo-t. <Azt hiszem ezzel kihúzom egy darabig, már nem kell aggódnom a megélhetés miatt, viszont valahogy fejlesztenem kéne a képességeimet, ilyen gyenge létemre is szereztem ennyi pénzt, de a szervezet közelébe se mehetek. Amilyen technikákat azok tudtak, növelnem kell az erőmet.>

Jelen:

<Hachi (A triológia harmadik részében lesz róla szó, ő vezeti be a Kenjutsu tudományba, természetesen csak elméleti részen, és az ő képességei láttán kedveli meg ezt a ninja tudományágat Shiba) említette, hogy ezen a környéken él egy idős mester, aki Kenjutsu-t taníthatna nekem, meg kell ismernem, találnom, és a segítségét kell kérnem, hogy öljek. Igen, elég furcsa, hogy a fejlődés nem a saját érdekeimet szolgálja, hanem a célom eléréséért fontos gyilkolást. Talán, ha megkérdezi ezt szebb köntösbe csavarom, nehéz lenne egy olyan diákot tanítani, aki a megszerzett tudást rossz célra használja fel. De nekem rossznak kell lennem, hogy elérjem a bosszúm, ezt az utat választottam, és lemondtam mindenről, ami hátráltatott volna benne, család, falu, szabályok.> Gondolatai közben az említett helyen sétálgatott, a partvidéken, és kereste azt a bizonyos helyet, tanyát, házat, palotát, akármit, amiben az említett személy élhet.
avatar
Nozara Shiba
Játékos

Tartózkodási hely : Árnyékfogadó


Adatlap
Szint: C
Rang: Halottnak hitt // Jutsetsu
Chakraszint: 175

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Partvidékek

Témanyitás  Uchiha Itachi on Hétf. Júl. 22 2013, 14:52

A partvidék érdekes volt, annak ellenére, hogy a tenger nyugodt volt és a part is homokos itt ott szemfog szerű sziklák meredtek az ég felé. A szél is csendesen fújdogált miközben te tervezgetted a jövődet. A bosszúd útját ami miatt mindent félre tettél ami eddigi életedben fontos volt. Ezzel az áldozattal lehet, hogy akármilyen mestert meg tudnál győzni ilyen fiatalon az elszántságodról nem feltétlenül lenne szükséges hazudni, de ez majd a helyzettől függ...
Amint így sétálgattál a kietlen parton egyszer csak azt veszed észre, hogy a nagy már jóval túl kúszott a reggeli állásból. Ebből arra következtethettél, hogy jó pár órája gyalogolsz. Még akkor sem láttad az életnek semmilyen nyomást amikor már eléggé belenyúlt a nap a délutánba. Legalább öt órája gyalogolhattál már amikor a távolban feltűnt egy viskó. Tipikus tengerparti kis ház volt. Amint kötelebb értél láttad is a ház falának támasztott csónakot és a hálókat. Nyilván aki itt élt a halászatból tartotta fent magát ebből következően nem nagyon kereste a civilizációt. Kezdett hasonlítani a leírás arra amit kaptál, bár az illető nevét nem tudtad csak azt, hogy már benne van a korban! Egy öreg mester aki remete életet él valahol errefelé a tengerparton...
Rajtad áll, hogy van-e bátorságod odamenni és bekopogni az ajtón!
 
avatar
Uchiha Itachi
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Csandaszőlős


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Partvidékek

Témanyitás  Nozara Shiba on Kedd Júl. 23 2013, 13:58

A fiatal shinobi hosszú ideig sétál, gyalogol, és lassan a nap is lemenőbe kerül, amikor megpillant a parton egy kis viskót. Van rá esély, hogy ezt kereste eddig, de sajnos az ellentétére is, tudja, hogy ha Kirigakure rájön, hogy még él, üldözött ninja lesz, és nem lesz nyugta az életben, hogy a bosszúját végrehajtsa. Már így is gyanús lehet a gyilkossága, de szerencsére régi faluja ninjái a háború miatt nem erre járőröznek. Lassan az ajtó elé sétál, és kopogásra emeli a kezét, gyors eszmefuttatás után, miszerint ezt meg kell tennie, és nincs más választása, hogy erősebb legyen. Határozottan bekopog, három ütés.
- Konichi wa! Hachi-san küldött, azt mondta nekem, itt erősebb lehetek, kérem fogadjon a tanítványává! - kicsit izgult, így egyszerre kijött a száján minden, meggondolatlanul, hatalmoéhesen. Mint az ifjú genin, aki sensei-ét nyaggatja egy új technika reményében. A megfontolt, harcra edzett férfi eltűnt, és a kisgyermek bújt elő belőle erre a pár másodpercre. Utána megbánta, hogy nem gondolta végig, mit mond, de már nem volt mit tenni, reménykedett.
avatar
Nozara Shiba
Játékos

Tartózkodási hely : Árnyékfogadó


Adatlap
Szint: C
Rang: Halottnak hitt // Jutsetsu
Chakraszint: 175

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Partvidékek

Témanyitás  Uchiha Itachi on Pént. Júl. 26 2013, 12:48

Bár a pletykák mind azt mondták, hogy egy öregröl van szó és még te is ezt hitted, hogy a vén csotrogány már nem bír annyit viszont most rosszul tetted, hogy ennyire rárontottál lehet, hogy ennél egy kicsit kedvesebben kellett volna indítanod. Egy erős rúgást éreztél a mellkasodon ami igazából nem fájt, csak a szégyen ami a lelkedet nyomja. Csak úgy nyekkentél a homokban amikor megjelent az ajtóban a vén izomkolosszus. kép A z öreg körbe nézett majd lassan rád esett a tekintete és miközben próbáltad magad összekotorni a homokból baljós léptekre lettél figyelmes... A két méteres hústorony megindult feléd és korát meghazudtolóan lendületet véltél felfedezni a mozgásában.
- Hogy merészeled megzavarni az esti sziesztámat te kis vakarcs? Rám törsz a saját házamban és arra kérsz, hogy tanítsalak... Csak azért nem öllek meg Hachit tisztelem annyira, hogy nem végzek a porontyával. Ha azt akarod, hogy ember számba vegyelek akkor az éjszakát egyedül kell túlélned itt a tengerparton. Veheted ezt első leckének vagy tudom is én. Ha még egyszer rám törsz vagy zaklatni mersz holnap délig esküszöm neked, hogy darabokra szaggatlak megértetted!!
Azzal visszasétált és már be is csapta maga mögött az ajtót. Hát ez nem lesz egyszerű eset!
 
avatar
Uchiha Itachi
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Csandaszőlős


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Partvidékek

Témanyitás  Nozara Shiba on Pént. Júl. 26 2013, 15:20

Ki gondolta volna, hogy nem csak idős, de elmebeteg is az öreg, Hachi nem említette, hogy először meg kell halnia, majd utána visszatérnie kísérteni, és akkor talán számít valamit a csóka szemében. A kiabálása nem vezetett jó eredményhez, talán csak lejáratta magát, és szerzett egy rúgást a hasába, ami ajtón keresztül érkezett. <Ez idióta, most nem tudja folytatni a sziesztáját, mert meg kell csinálni az ajtót, vagy uramisten, megcsináltatja velem? Gonosz ember.> Reflexei megkövetelték, hogy a replés következtében egy pördüléssel a lábára érkezzen, bár jól esni is megtanították már, nem akarta lejáratni magát azzal is, hogy egy ilyen rúgás után elterül. Hátra nyúlt jobb kezével, és kipattintotta a markolatot a tokból, és kihúzásra készült fel, de látva ellenfelét, és lehetőség szerint majdnai mesterét, meggondolta magát, tudta nem húzná sokáig, még nem. Meghallgatja a férfi üvöltözését, és hirtelen mindent kizár a külvilágból. <Első leckének....elfogadott tanítványaként, csak kicsit házsártos.> Szinte madarat lehetett volna fogatni vele, annyira boldog lett hirtelen, és nem is érdekelte, hogy ki kell húznia néhány órát, kalandozásai során már többször aludt a természetben, talán ezt a megleckéztetést a ficsúroknak találta ki, és nem a vándoroknak, vagy elveszett ninjáknak, bár pontosabban Shiba egyik sem volt, inkább halott. Lehet, ha nevet változtatna, nem is tűnne fel soha Kirigakure-nak, hogy ő eltűnt, ő nem az erősebb szökötte közé tartozik, és bajt sem kever más nemzetekkel, vagy sajáttal, így mondthatni tudatalatt kötöttek egy Meg Nem Támadási Szerződést. A gondolat miatt mosolygott a fiú, majd miután az öreg eltűnt, ő is kicsit arébb ment a ház előteréből, és megkezdte az utat, hogy erős kardforgató váljon belőle....//Ha éjszakára terveztél valamit, akkor a továbbiak nem számítanak.//

Gyorsan eltelt az a pár óra, 15-16 ha jól számolta a fiú, evett egy kis rizsgolyót, és az erdőben levadászott egy nyulat, amit utána a meg is sütött, és el is fogyasztott, így újjult erővel kezdte a napot, és nem fáradtan, éhesen. Sokat aludt, hogy ne tűnjön reménytelen esetnek délben a sensei-e előtt, viszont nem is akart újra abba a hibába esni, mint a múltkor, hogy túlzott fűtöttsége elvegye a férfi kedvét a tanítástól, így délben, pontosan a beszélt időben visszament a házhoz, és leült az előterében.

(1)Ha kijön hozzá az öreg, akkor felpattan, meghajol, és rákezd:
- Jó reggelt uram! Kérem nézze el a tegnapi viselkedésem, egyszerűen csak túl izgatott lettem, hogy végre fejlődhetek.

(2)Ha nem jön ki senki, akkor az ajtó elé áll egy óra elteltével, és ugyanazt mondja, mint az 1. opciónál. Azért vár ennyit, hogy tanúbizonyságot tegyen elszántságáról, türelméről, és kitartásáról.

(3)Ha támadás történik ellene, akkor megpróbál a sebességére, és a katanáira támaszkodni, kiveszi mindkét kardot a tokjából, és megkezdi a két kardos kardforgatását, amiben eddig nem talált ellenfélre. Mindenki egy fegyvert használ, és mellé pajzsot, vagy páncélzatot, de a két kard tökéletesen lefed mindent, és aki képes ügyesen forgatni, mint Shiba, az egyszerre válik fegyverré, és pajzsá.
avatar
Nozara Shiba
Játékos

Tartózkodási hely : Árnyékfogadó


Adatlap
Szint: C
Rang: Halottnak hitt // Jutsetsu
Chakraszint: 175

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Partvidékek

Témanyitás  Uchiha Itachi on Szer. Júl. 31 2013, 22:25

Az éjszaka mondhatni eseménytelenül telt számodra. A túlélés lényegében abból állt, hogy ne fagyj meg és ne halj éhen. Bár az utóbbit nehéz lett volna mert vacsoráztál még mielőtt az öreghez jöttél. A vadászat sikeres volt és tüzet is sikerült raknod. A komolyabb szelek elől egy szikla tövében húztad meg magad ami nagyon okos döntés volt mert az éjjel a szél belehúzott. Mire reggel felébredtél a fogaid kocogtak a hidegtől de életben voltál és kiálltad az első próbát. Amint odamentél és leültél türelmesen az ajtó elé dél után egy picivel nyikordult az ajtó és kilépett az öreg. Körbe nézett mintha tüntetőleg nem vett volna észre téged aztán rád esett a tekintete. Tisztelet tudóan kivártad amíg eljön az ideje aztán belefogtál. Mire elmondtad a mondókádat mestered már végig mért téged. 
- Jól van fiam... Tény, hogy egy erős negatív benyomással indítasz nálam de amit most cisnáltál az száz ilyen rossz cselekedetnél is előrébb való. Ezért tanítani foglak. Mond csak, hogy is hívnak? Tudod a memóriám már nem a régi. Remélem hozzászoktál a kinti klímához mert ezentúl a tengerparton kell aludnod minden éjjel. Ez is az edzés része lesz. Ha kenjutsut szeretnél elsajátítani akkor a fizikumodat is ki kell képezzük a kardokhoz. Ha jól látom két kardal vívsz. Kezdésnek lássuk mit tudsz. - Azzal előhozott a házból 4 bokemet majd kettőt oda adott neked... - Lássuk mi van a tarsolyodban támadj!
 
avatar
Uchiha Itachi
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Csandaszőlős


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Partvidékek

Témanyitás  Nozara Shiba on Szomb. Aug. 03 2013, 15:10


A férfi pozitívan állt hozzá cselekvéséhez, az igazi Shibához, a kardok mesteréhez, és talán le is vizsgázott türelemből az öreg szeme előtt. Ezt követően, mikor kilépett új mestere, két gyakorló fegyvert dobott felé, és megkérdezte a nevét.
- Shiba vagyok, a Nozara klánból, és köszönöm, hogy tanít engem, és megerősít, hogy folytassam az utam. Nem tudja, mekkora érdem számomra, hogy egy ilyen tudású kardforgató elismer engem. - feleli, majd megfigyeli a férfi alapállását, talán csak felmérés ez számára, de ő maga már tanulásnak fogja föl, megpróbálja mestere mozgását, és stílusát felmérni, ő maga is, hogy későbbiekben használhassa ezt a tudást mások ellen, így ő is tesztelni fogja az öreget, bár valószínűleg sokat nem fog vele érni, különösen, hogy ő maga is egy vizsga alatt áll. <Nézzük, két kard harcol két kard ellen, és egy mester, egy tanítvánnyal néz farkasszemet. Talán, ha a sebességemre hagyatkoznék a csatában, bár biztosan van néhány trükk a tarsolyában, és meglep, mennyire gyors, de egy próbát megér. Fiatalabb, és energikusabb vagyok nála, ezt kell felhasználnom az első rohamban, és próbában. Két kardforgató szent küzdelmét nem rondíthatom el ninjutsu-k alkalmazásával, így nem is fogok ilyen "trükkökhöz" folyamodni, legyőzöm csak a két fegyverrel a kezemben. Kezdésből egy támadást indítok felé, a jobb karommal, egy fentről érkező lecsapást, és közben a bal karomban lévő bokemmel fogom védeni a testem, de ez még nem minden, a lefelé irányuló csapás amint leér, fogást váltok a kardon, és azonnl felelé vágok, ezzel talán felszorítva fegyvereit, és az eddig védekezésre használt másiknak támadási felületet nyithatok a testére, gyors és meglepő kombináció lehet, ami egy vágással fejezek be a bal kezemben lévő karddal. Ha kitér előle, akkor a lábammal megpróbálom az ő lábát kisöpörni, majd a jobb öklömmel ütést indítok felé, ami a testhez való közeledtével bal irányú mozgást vesz fel, és így meglepve mégis a kardom használom, és a bal kezemet leeresztem a jobb oldalra, így a mozgását átcsoportosíthatom a bal oldalára, újabb felületet nyitva a jobb oldalon, ahova egy őjabb csapást próbálok mérni. Védekezésként a kardokat, és a fürge lábamat fogom használni, bár ha van esély, akkor elhajolok, és egy-egy szúrással próbálom megakasztani a támadását, hogy újra én irányítsak. Egyszerű, talán még is a leghasznosabb taktika az öreggel szemben, lássuk mit tud.>
- Itt jövök! - és egy rugaszkodással megindítja az eltervezett mozdulatsorokat...
avatar
Nozara Shiba
Játékos

Tartózkodási hely : Árnyékfogadó


Adatlap
Szint: C
Rang: Halottnak hitt // Jutsetsu
Chakraszint: 175

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Partvidékek

Témanyitás  Uchiha Itachi on Vas. Aug. 04 2013, 11:21

A mozgáskombinációd meglepő és nagyon vakmerő viszont szépen felépített. Valóban rászolgáltál arra, hogy a két kard mesterének nevezzenek otthon, ám most nem otthon vagy és egy teljesen új technikával találod magadat szemben. Az öreg az első két vágásod elől egyszerűen csak elhajol de nem támad vissza. Egy pillanatra a döbbenettől szinte el is veszted az egyensúlyodat de ez most nem történhet meg most ezért egy gyönyörű rögtönzött mozdulattal folytatod a heves támadást. Az öreg hárítja a támadásaidat és csak kitér. Úgy látszik nem áll szándékában, hogy neked támadjon csupán védekezésre használja mind két fegyvert. Amikor megpróbálod kirúgni a lábait egyszerűen csak áthelyezi a testsúlyát a hátsó lábára és felemeli az eddig támasztót. A másik lába túl messze van ahhoz, hogy azt elérd ezért az ütés következik amit az öreg úgy hárít, kitér jobbra és az egyik bokemet használja, hogy arrébb tolja a kardodat. 
- Ez nagyon szép volt úgy látszik, hogy a támadó technikádon nem kell javítani szinte semmit és még a lábmunkád is megfelelő. - Mondja az öreg miközben kerüli ki a támadásaidat. - Örülök neki, hogy használod az egész testedet és nem csak a kardokkal próbálsz eltalálni. Végre valaki aki ténylegesen tudj az alapokat. Akkor most lássuk hogy védekezel. 
Azzal egy bonyolult mozdulatsorozatot látsz tőle is de tudod tartani a lépést és ráadásul még vissza is támadsz. Valóban nincs már nagyon mit tanulj tőle a kardforgatás terén. A tapasztalat amivel rendelkezik jobb harcossá teszi nálad de nem sok választ el titeket egymástól vagyis  lehet, hogy még nem mutatta ki a fog a fehérjét! 
- Az első Kenjutsu technika amit tanítani fogok neked az a ceremónia ami egy egyszerű chakra gyakorlatnak is felfogható. A lényege, hogy leszúrod a kardod a földbe így. - Azzal a kezében már egy normál kard van amiről nem tudod, hogy került oda de nem is foglalkozol vele különösebben. - Szóval leszúrod a földbe a kardot és megesküszöl az életedre, hogy jó harcos leszel és közben át áramoltatod a chakrád a fegyveredbe. A kapcsolatot még akkor hozod létre mikor fogod a fegyvert legalábbis úgy egyszerűbb. A fegyvered amíg nincs a kezedben úgy működik mint egy antenna ami fogja a chakra jeleidet szóval ha nem a kezedben jön létre a kapcsolat az se gond csak nehezebb megtalálni úgy mintha közvetlen kapcsolat lenne. Amikor felvértezed a chakráddal a fegyvered akkor meg is erősíted azt ez a ceremónia technika neve és egyben az összes kenjutsu alapja. Próbáld! 
avatar
Uchiha Itachi
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Csandaszőlős


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Partvidékek

Témanyitás  Nozara Shiba on Hétf. Aug. 05 2013, 23:19

Gondolta a fiú, hogy nem lesz könnyű dolga, hiszen akkor nem kellett volna idejönnie, egyszerűen tovább áll, nincs szüksége egy ilyen mesterre, akit néhány csapás a padlóra küld, és nem is így lett, még a fegyverét sem használta, hogy védekezzen, egyszerűen elhajolt. Nem elég, hogy gyorsabb volt nála, még játszott is vele, hiszen a karját csak úgy odébb tolta, ha élesben harcolnak, most meg kellett volna válnia a csuklójától, szintekkel fölötte áll a mestere, és valahogy lázba is hozta ez a gondolat, van még hova fejlődnie, és most el is érheti ezt, legalábbis van rá esélye. Mikor a férfi kezdett támadni, egy gyors ritmusváltás következtében, kissé hátraesett a fiú, de megtartotta szilárd állását, és nem hagyta, hogy hozzá érjen a gyakorlókardokkal. Mikor abbahagyta, Shiba fáradtan emelte meg lázas kezeit, és adta vissza a gyakorló kardokat, ekkor furcsa dolog történt, egyszerűen a kardok eltűntek, és igazo acél jelent meg a férfi kezében helyettük. <Ninjutsu?...> Meghallgatta új feladatát, és örömmel konstatálta, hogy kiképzése megkezdődik, egy egyszerű alaptechnikával kezdte meg képzését a sensei, ami minden Kenjutsu alapja lehet, egy eskü megfogalmazásával. A fiú tudta, ha ezt a feladatot évekkel ezelőtt kellett volna elvégeznie, könnyedén megbukott volna, hiszen sem magát, sem a kardjait nem ismerte eléggé ahhoz, hogy igazat szóljon, és képes legyen egy eskü letételére, mely egész életére kihat. De már tudta, ő a bosszúálló szerepét tölti be ebben a világban, és a fegyverei az egyedüli társai, amik segíthetnek neki ebben, akik nem bántják, nem hagyják cserben, nem eresztik el, nem hagyják szenvedni és akikre számíthat a végső harcban, és erre esküt is képes volt tenni, de félt először, mivan, ha az öreg ezért elküldi, egy ilyen eskü hallatán, hogy bosszújáról regél. Viszont a technikát látta, így lehet a későbbiekben saját erőből is képes elsajátítani, és sajnálatos módon, valószínűleg az egyetlen út a megtanulásához az, ha igazat beszél.
- Értem, sikerülni fog! - magabiztosan áll a feladat elé, hiszen valószínáleg az már fél siker. Két kardos kardforgató lévén, két karddal áll neki a feladatnak, így mindkét kezével a feje mögé nyúl, és kikapja a fegyvereket a hüvelyükből. <Nem lehet nehéz dolgom, csak igazat kell szólnom, és a techinkát is csak hasonlítanom kell egy, az általam ismert reperoárból származó jutsuval, és máris rájöhetek a nyitjára. Azt mondta, hogy a testemen végig, és a kardba kell áramoltatnom a chakrámat, tehát az a chakramanipulálási folyamat, ami ezeket használta.....mi is volt? Miért kell ninjutsu egy kardforgató technikához, aaaaaa....Talán a Shunsin no Jutsu, ott saját magamban áramoltatom a chakrát, talán azzal kell kezdenem, legalábbis úgy kell elkezdenem a technikát, mintha azt használnám, majd a kardba, tehát testen kívüli chakra manipulálás....öcsém, nagyon megnehezíted a dolgom öreg, nem hiszem el. A Kawarimi no Jutsu-val egy bábba irányítom a chakrát, vagyis köré, és úgy képzek egy klónt, nagyszerű,  irányba haladhatok. Maradt a kardba irányítás, az meg talán a Kakuremino no Jutsu, igen, az lesz az, ott lehetek képes beleolvadni a környezetbe egy köpeny segítségével, nem azért mert én lennék a kaméleon ember, hanem mert.....őőőő....mert a chakrát a köpenybe áramoltatom, igen igen. Már csak össze kell raknom az érzést, amikor ezeket használom, és meg is lehetek a gyakorlattal, tehát kezdjük.> Az eltervezettek alapján megpróbálta először a chakrát magában, a testében forgatni, majd utána megkezdte a kardjainak a felülelétre, és magába a pengékbe áramoltatni, ahogyan azt még régebben, az akadémián más technikák keretében tanították, mikor úgy érezte a chakrakapcsolat elég erős, és létrejött, megkezdte az esküjét, és bízott benne, hogy a technikát sikeresen végrehajtja, és ez az állapot több ideig kitart ennek segítségével.
- Gitou! Én Shiba, a Nozara klán tagja fogadom, hogy esküm felől semmi el nem tántorít, hogy pengéimhez hű leszek, hogy kardjaim csak az igazságot szolgálják, és, hogy harcosok közt is a legjobb leszek, fogadom, hogy tisztesséhesen bánok azokkal, kik megérdemlik, és kezem meghosszabbításával sújtok le azokra, kik kiérdemelték. Fogadom, hogy igaz kardforgató leszek, mindörökké. - fejezte be a szövegelést, és várta a következményeket.
avatar
Nozara Shiba
Játékos

Tartózkodási hely : Árnyékfogadó


Adatlap
Szint: C
Rang: Halottnak hitt // Jutsetsu
Chakraszint: 175

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Partvidékek

Témanyitás  Uchiha Itachi on Hétf. Aug. 12 2013, 00:41

Az öreg elismerően figyelt téged miközben igyekeztél végrehajtani az általa kijelölt feladatot. A technika nem volt nehéz már találkoztál hasonlóval ahol a chakrádat a testeden kívülre kell koncentrálnod hiszen ezt még minden genin mint ahogy te is megtanulta az akadémián. Ahogy sikerül bepöccenteni a chakrádat egyből érzed amint az eskü szövegének felmondása közben szinte szívja ki a testedből a két penge. Alapból is fáradt voltál a rögtönzött kis küzdelem után de ez most megadja a testednek a végső döfést így a nap elején. Annyi chakrát nyel el a két penge, hogy lassan kezdenek elnehezedni a karjaid. Amint feltöltődnek a kardjaid naftával te már alig látsz és a következő pillanatban el is veszted az eszméletedet. Lehet ez túl sok volt így elsőre? A homokban térsz magadhoz amint az öreg lelocsol egy kis vízzel. 
- Ez ügyes fiam, nem tudom mennyi ideig fogalmaztad ezt az esküt, de ha belegondolok ez egy kisebb himnusz az enyémhez képest amit annak idején mondtam. Ideje felállni és megpróbálni megint ha élnél barátocskám. Én azt javasolnám, hogy inkább szúrd le a kardot a földbe és először csak 1 pengével próbálkozz sok lesz neked még a kettő!


// A következő próbálkozásra sikerül de csak annyit látsz mintha egy apróbb térgörbület futna végig a pengén. 25 sort kérek! //
avatar
Uchiha Itachi
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Csandaszőlős


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Partvidékek

Témanyitás  Nozara Shiba on Szomb. Aug. 17 2013, 13:53

Megkezdi a technikát, és sikeresen végre is hajtja, a két kardba csak úgy áramlik a testéből a chakra, szépen lassan, mintha meggörbülne a tér a penge felszínén, de lehet, csak Shiba látta így, ugyanis rájött, bár későn, hogy ez, ebben a formában még sok neki. Hiszen a két karjából irányított chakrát, tehát kétszer annyit a kelleténél, és a hirtelen veszteség megzavarta, így el sem tudta zárni azokat a képzeletbeli csapokat, így ájulásig hajszolta magát. <Uhh, mi volt ez? Mintha kiszívták volna minden erőmet, a kardok tették volna ezt velem, mert hamis esküt mondtam? De végre egyszer igazat szólt ajkam, nem hazudtam, szívből jött, akkor más problémám lehetett, talán a két kard egyszerre való alkalmazása. Akárhogyis erősödni akarok, még nem állok olyan szinten, hogy sok chakrát tudjak ölni egy-egy jutsu-ba, én a fizikai harc híve vagyok, és nem a chakra hasnzálaté, de amilyen képzésben részesültek jövőbeli ellenfeleim, az kevés lenne ellenük. Meg kell tanulnom, hogy alkalmazhassam, hogy erősebb legyek, bár lehet, először még csak egy pengével fogom kezdeni.>
- Igen sensei, máris! - bólint mesterének, és felpattan a helyéről, kér egy korty vizet, megrázza a fejét, és felszedi a "karjait" a földről. Elhatárázásához híven az egyiket visszacsúsztatja hüvelyébe, majd a régebbi pengét jobb kezébe fogja, majd elkezdi az esküjét. - Gitou! Én Shiba, a Nozara klán tagja fogadom, hogy esküm felől semmi el nem tántorít, hogy pengéimhez hű leszek, hogy kardjaim csak az igazságot szolgálják, és, hogy harcosok közt is a legjobb leszek, fogadom, hogy tisztesséhesen bánok azokkal, kik megérdemlik, és kezem meghosszabbításával sújtok le azokra, kik kiérdemelték. Fogadom, hogy igaz kardforgató leszek, mindörökké. - miután elmondta a kardot leszúrta a földbe, és érezte, amint megint átáramlik a chakra a fegyverbe, de nem csak a pengébe, körülötte is, és sajnálatos módon akadnak mennyiségek, melyek elvesznek a semmiben, hiszen nem a kard felé összpontosulnak, hanem a feleslegként lengik körbe, majd szívódnak fel a levegőben, eredmény, a kard megint elkezdte leszívni Shiba chakráját, és mire végrehajtotta az akciót fáradtan ült vissza a földre, tudván valamire nem figyelt, valamit elrontott. Felvette régi pozicíóját, az egyszerű meditálós töröküllést, és lehajtotta fejét, hogy képes legyen kiküszöbölni a technika hibáit. <Ha ezt egy harc közben használnám, ott halok meg, teljesen leszipolyoz, esélyem nincs, és a legrosszabb, hogy a felesleg, ami a testemből a kardba kellene, hogy áramoljon eltűnik, jobban kellene összpontosítanom, és jobban kellene irányítanom a saját chakrám. Az enyém, én nekem kell megzaboláznom, várjunk csak. És ha a jobb kezemből irányítanám, míg a bal kezemet is ráhelyezem a markolatra, és a felesleget azzal összpontosítanám vissza a pengébe, működhet. Próba szerencse, az biztos, hogy ennél kevesebb chakrát fog felemészteni, ha két kézzel kűzdők érte. A sensei azt mondta szúrjam le a fegyvert, már megtettem kétszer, de sokat nem segített, lehet arra utal, hogy csak akkor kezdjem meg a műveletet, ha már leszúrtam a földbe. Nos, remélem büüszke lesz rám.> A katanát két kezébe fogta, majd könnyed leguggolással belehelyezte a földbe, nyersebben fogalmazva: szúrta, és megkezdte szónoklatát, miközben a chakrát, a beszéd alatt elkezdte összpontosítani, irányítani, és a felesleget kiküszöbölve mindent a pengébe mozgatni. Bal és jobb kezével ezt a műveletet végezte, míg szájával mondta a már betanult szöveget, felhasználva hosszát a művelet elvégzésére. Remélte sikerülni fog, és lesz valami következénye ennek a technikának, esetleg egy erősebb kard, vagy szellem, vagy erősebb vágások, most a nyers pusztítás a célja, hiszen minél erősebb ő maga, annál könnyebben kerekedhet felül ellenségein...

avatar
Nozara Shiba
Játékos

Tartózkodási hely : Árnyékfogadó


Adatlap
Szint: C
Rang: Halottnak hitt // Jutsetsu
Chakraszint: 175

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Partvidékek

Témanyitás  Uchiha Itachi on Csüt. Aug. 29 2013, 10:00

Amikor a chakrád elérte a fegyvert úgy érezted mintha egy kulacsot kezdenél el feltölteni vízzel. Amíg az esküt mormoltad magadban másodjára is egy pillanatra ránéztél senseiedre. Az öreg téged figyelt és közben mintha valahova a messzeségbe kalandozott volna el. Olyan volt az egész mint amikor az anya oroszlán tanítja kicsinyét vadászni de közben ő maga is felidézi azokat az emlékeket mint amikor őt tanították a szülei. Amikor befejezted az esküt úgy érezted mintha a penge egy pillanat alatt fel is töltődött volna... Ekkor mintha egy energia hullám szaladt volna végig a rideg fémen. Mintha a kard didergett volna. Az öreg ebben a pillanatban rád és a fegyveredre szegezte pillantását. 
- Nos itt az idő, hogy megnézzük volt-e értelme ennyi időt ölnöd a kardfogatás művészetének elsajátításába. Előre mondom, hogyha nem sikerül elsajátítanod ezt az alapvető kenjutsu technikát, akkor későbbiekben semmi értelme nem lesz folytatnunk az edzést... Akkor lássuk hát mire jutottál védd magad!
Azzal a vén shinobi kezében a penge állaga megváltozott és a fából hirtelen egy fém pengévé alakult. Alig volt időd, hogy kikapd a kardodat a földből, de megdöbbentél milyen könnyű lett a fegyver. Mintha egy nádszálat kéne forgatnod szinte nem is volt súlya. Még hiányzott is az ismerős súly. Viszont könnyedén hárítottad az öreg támadását és amikor ellentámadásba lendültél megmutatkozott a korotok közti különbség. Az öregnek először az edzésetek alatt meg kellett feszítenie magát, hogy kivédje a rohamodat.
avatar
Uchiha Itachi
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Csandaszőlős


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Partvidékek

Témanyitás  Nozara Shiba on Vas. Szept. 08 2013, 16:14

A harc megkezdődött, hiszen tapasztalatokat kellett gyűjtenie új fegyverével, és technikájával kapcsolatban. Ahogy kirántotta a földbe szúrt fegyvert hátra tántorodott, ugyanis sokkal kevesebb erővel is képes lett volna rá, de ő az eddig megszokott súlyhoz igazított a húzóerőt, és a többlet miatt következett ez a baklövés, ami nyílt támadófelülethez vezetett, a sensei nem is volt rest lesúlytani. Gyorsan maga elé rántotta a katanát, ami ismét csalódást okozott, tekintve, hogy erősebben irányított, mint kellett volna, így épp hogy a kard felső részével, a hegye alatt hárított. A mozgása darabossá vált, hiszen mindvégig túl erősen irányította a karját. De ekkor rájött, hogy a "kar meghosszabítása" ennél a technikánal nem csak olyan szlogen, hanem elég akkora erővel irányítani a halálos acélpengét, mintha a karoddal mutogatnál körbe-körbe. Hasnzálta is a levont következtetést, és ellentámadásba tudott lendülni, jobbról, balról sorozta az öreget, majd kisebb sikernek könyvelte el az izzadságcseppeket a tarkóján. Csatogtak, és szikráztak a fegyverek, verték, püfölték egymást, a fiatalság és tehetség harcolt a tapasztalattal, és hű párjával, a rutinnal. Természetesen több támadás érkezett a fittebb oldalról, de könnyed mozdulatokkal hárított a vén róka is. Sokáig harcoltak, mígnem érezte Shiba, hogy a pengéje sokkal erősebb, mint régebben volt, mintha egy különös erő venné körbe a pengét, nem csak a súlyát csökkentette, de az erejét is növelte. Ilyen érzése volt a fiúnak, de nem tudott rájönni, mi képes ilyen paradoxont előállítani, hogy kiküszöböl minden hátrányt, és az előnyt hozza előtérbe, nem súlyos és erős, és nem is könnyű és gyenge, hanem csak a pozitív hatások érik a kardot. Nem jött rá mi lehet, de ki akarta próbálni, mennyire is erős éppen, ezért miközben harocltak egy közeli fa felé irányította saját magukat, és ekkor egy kombinációt próbált bevetni. Bal oldalra a feje fölülről érkező csapás, amit valószínűleg a férfi alulról hárít, és ekkor megragadná a szabad kezével, lökne rajta egyet a fától el, és teljes erejéből a törzs felé irányítaná a kardot. Érdekli mi történik, ha a chakrájával felturbózott penge, és az ő küzdőszelleme talákozik egy erős, és idős fa törzsével, mi lesz a következmény....
avatar
Nozara Shiba
Játékos

Tartózkodási hely : Árnyékfogadó


Adatlap
Szint: C
Rang: Halottnak hitt // Jutsetsu
Chakraszint: 175

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Partvidékek

Témanyitás  Uchiha Itachi on Vas. Szept. 15 2013, 13:20

Az öreg vigyorgott miközben küzdöttetek és bár látszott rajta, hogy már nem a régi de az állóképessége és vas akarata még mindig erősebb volt a tiednél és átvette a párbaj fölött az irányítást. Amint a tervedet elkezded végrehajtani észre veszed, hogy a vén róka követ sőt mi több üldöz is téged a fa felé. Mintha olvasna a gondolataidban! Vagy éppen a fát szeretné kihasználni ő is segítségnek? Minden esetre amikor odaértek ő a csapásodat nem hárítja hanem hátrébb ugrik és egy igen erős suhintással tégek a fához passzíroz. Mondhatni matt helyzet alakult ki ám ekkor te következtél és teljes erődből lesújtottál. Ekkor az öreg egy szempillantás alatt szinte eltűnik előled és három méterrel hátrébb bukkan fel újra. Mintha csak teleportált volna vagy talán csak a shusin no jutsut használta. nem tudhatod de te mindezt csak a szemed sarkából látod mert a lendület tovább visz és a kardod beleágyazódik az öreg törzsbe. A harc hevében felszabaduló adrenalintól nem érzed a fájdalmat de ahogy felszívódik a testedben azonnal rádöbbensz, hogy most vesztettél mert az öreg hűvös pengéje a tarkódnak feszül de nyugtával dicsérd a napot, mert liheg ami azt jelenti, hogy kifárasztottad!
Ekkor pillantod meg, hogy a kardod legalább a fa egynegyedéig eljutott. Mivel a célod ez volt ezért akár elégedett is lehetnél magaddal de ez neked nem elég. 
A nap hátralévő részében beszélgettek. Senseied mesél egy kicsit magáról és megtudod, hogy volt egy gyereke akit ideje korán elveszített és azért segít neked mert hasonlítasz rá. Az éjszakát viszont megint kint kell töltened a szabadban. Úgy látszik még mindig nem érdemelted ki, hogy teljesen a bizalmába fogadjon...


// Jöhet jó kis terjedelmes post amiben elemzed az aznap történteket leírod az éjszakát ami most hűvösebb mint az előző volt és felkészülsz a holnapi napra! //
avatar
Uchiha Itachi
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Csandaszőlős


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Partvidékek

Témanyitás  Nozara Shiba on Kedd Okt. 01 2013, 11:23

A harcot egyértelműen a sensei nyerte, bár a végkimenetelről nem volt kétsége a tanoncnak, tapasztaltabb, és valószínűleg fizikailag erősebb is mint Shiba, csak a fiatal korának fürgesége és gyorsasága maradt, mint egyetlen fegyver. A technikát is kipróbálta a kemény, ember testénél jóval keményebb, fa törzsénél, és mosolyogva látta a kard bemenetelének eredményét. Hatalmas erő pluszban a pengének ez a technika. Ha továbbfejleszti, akár kardokat is képes lesz vele törni, egy csapásra. Viszont volt ott még valami, ami felkeltette az érdeklődését. Az edzés után a sensei kitessékelte a birtokról újdonsült szállásához, és mondta, hogy reggel melyik időpontban folytatják. A fiú először vadászni ment, és miután zsákmányát elejtette, tábortűzhoz való fákat keresett, és meggyújtotta a cigijével együtt. Kötelezően a tűz mellett feküdt és evett most, mivel az éjszaka elég hidegre sikeredett, és nem lehetett beteg másnapra. <Azt hittem gyorsabb vagyok nála, végig ez mutatkozott meg a két harcunk során, fürgébb, és gyorsabb. Ez volt nekem, hogy győzhessek, semmi más, erre most ebben is felülmúlt, de hogyan? Mi volt az a technika, amivel hirtelen akkora távolságot megtett, a Shunsin no Jutsu? De akkor füstfelhőnek kellett volna maradnia utána, itt viszont csak egy lépést tett, és ott termett. Esélyem sincs az öreggel szemben, most kivillantotta a foga fehérjét. Ha akarta volna, mögém is kerülhetett volna minden figyelmeztetés nélkül, már a harc legelején, de nem tette. Talán ilyen nehéz technika lenne, hogy egyszer használható? Nem hiszem, inkább csak nem akarta, ekkora előnyt nyújtana neki. Most olyan, mintha egy tanonccal haroclna, de ha azt használná akkor már kisgyermek lennék a szemében. Ilyen tapasztalatokat megélt veteránnál semmi esélyem ha győzelemre vágyom, még nincs, pontosabban. Összegezve sokat tanultam ma, hogyan erősítsem a pengém, a szívem, és a gondolataim miként összpontosítsam egy cél felé. Mintha egy megszeghetetlen eskü tovább erősítene engem, ez után biztosan kutatok még. Az elhatározásnak mekkora szerepe is van a harcban, függetlenül a képességektől, és a tehteségtől. Aztán ott van a fa, ekkora csapást mérni rá, könnyedén kettészelt volna egy embert, de utána el is szállt az erő a kardból, tehát eddig csak egy kisülésre használhatom, egy igazán erős csapásra. A gyorsaságára meg holnap rákérdezek, ha technika, szeretném, ha megtanítaná nekem.> Miután végiggondolta a napi történéseket nyugovóra tért, ami a reggeli nap zavart meg órákkal később. A maradék húst is megette, majd megmosakodva a közeli parton újdonsült mestere felé vette az irányt. A ház előtt a szokásos meditációs pozíciót vette fel, és várta az öreget. Amint kijött kérdést szegezett neki.
- Jó reggelt sensei! Megkérdezném, hogy a tegnap használt technikája esetleg tanulható-e, vagy pontosabban: Mi volt az, és megtanítaná-e nekem is? Arra gondolok, amikor kikerülte a fa törzsénél a csapásom.
avatar
Nozara Shiba
Játékos

Tartózkodási hely : Árnyékfogadó


Adatlap
Szint: C
Rang: Halottnak hitt // Jutsetsu
Chakraszint: 175

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Partvidékek

Témanyitás  Uchiha Itachi on Vas. Okt. 06 2013, 16:16

Amint a nap lement a hőmérséklet gyors ütemben kezdett csökkenni, hideg éjszakának néztél elébe. Az éjszaka folyamán nem történt semmi izgalmas. Talán jobb is, hogy kint kell éjszakáznod így legalább nem szoksz hozzá ahhoz a luxushoz amit a négy fal között éreznél. Te ezt az életmódot választottad, egy vándor vagy akinek sehol sincs maradása. Amikor már kezdett pirkadni elfoglaltad a már megszokott helyet és meditációs pózt vettél fel. A meditálással talán még jobban ki tudtad tisztítani a gondolataidat mert az éjszaka számodra csak szörnyűségeket tartogat. Mintha újra élnéd valakinek az életét nem is a te álmaid lennének. Amikor már érezted, hogy a nap első sugarai már megvilágítottál az arcodat egy kicsit talán el is kezdtél aggódni, vagyis csak nem értetted, hogy most mi van mert tegnap ilyenkor már javában edzettetek. Kinyitottad a szemed és döbbenten realizáltad, hogy a sensei ott ül melletted és hasonló pózban ő is meditál. Az egyetlen életjelet csak az mutatta, hogy emelkedik és süllyed a mellkasa... Ekkor tetted fel neki a kérdésedet amire a következő választ kaptad.
- Nos elég mohó vagy és normál körülmények között nem javasolnám hanem inkább azt tanácsolnám, hogy edzünk még a ceremónia segítségével ám esetedben most kivételt tehetek mert a mohóságod mellé egy jó adag tehetség is párosul. Nos a technika amit tegnap használtam Rai Mai/Villámtánc névre hallgat. A működési elve hasonló a shinobik által használt shusin no jutsuéhoz itt is ugyanúgy chakrát áramoltatunk a testünkbe ám itt nem csak a lábunkba hanem az egész testünkbe. Viszont komoly sérüléseket is össze lehet ám szedni ha nincsenek hozzászokva a reflexeid ekkora sebességhez. Viszont mivel már egy gyakorlott kardforgatónak számítasz a geninek között ezért úgy vélem megtaníthatom. A chakrádat pumpáld az izmaidba az egész testedben és ha ezzel megvagy akkor válassz ki egy távoli célpontot mondjuk egy sziklát és fuss oda teljes erődből. Mutatom!
Azzal a sensei megmutatta neked és egy másodperc alatt egy nagyjából tizenöt méternél is messzebb lévő sziklánál volt majd vissza kiáltott hozzád.
- Tiéd a következő próbálkozás! Koncentrálj és amikor már úgy érzed késszen állsz akkor indulj el felém.
// Az első két próbálkozásod sikertelen harmadikra sikerül végrehajtanod a technikát. Szépen részletesen írd le, hogy miként jösz rá a chakra testen bellüli irányításának nyitjára (annyira nem bonyolult). Majd egy 40 soros postban ezt írd le nekem! //
avatar
Uchiha Itachi
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Csandaszőlős


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Partvidékek

Témanyitás  Nozara Shiba on Hétf. Okt. 07 2013, 17:36

A meditálás hosszú ideig tartott, de csak nem jött a tegnap hallatott hang, és a dícséret, bár nem ezért csinálta a fiú, bízott abban, hogy sensei-e megint kijön a házból, és így megkezdeik a tanulást. Egyáltalán nem vágyott magasztalásra, csak nem volt ideje arra, hogy itt üljön, még egy egész szervezetet ki kellett irtania. Ki is nyitja a szemét a várakozás után, mikor látta, hogy az öreg bizony mellette ül, és őt majmolja. Jó, ez talán enyhén túlzás lenne, sőt nagyon is, de meghökkentő is egyben, hogy számára az idő nem olyan fontos. A meglepődés természetesen csak Shiba részéről volt, mert nem volt képes abba belegondolni, hogy egy ilyen lélk, aki itt él, az nem az idő múlását figyeli, az türelmes, és csöndes. Bár örült volna, ha lennének olyan képességei már, hogy a halk lépteket is meghallja, de nem volt rá esélye, különösen egy ilyen személynél. Mikor elmondja mit szeretne, örül, hogy a férfi beleegyezett, és meg is mutatta a technikát, amire valószinűleg Shibának magának kell rájönnie, jó igen, az elméletet tudja, de addig teljes mértékben lehetetlen számára a használat, míg tudását nem képes gyakorlatba áthelyezni, most ezt kell tennie. <Nos, a technika lényege, hogy olyan, mint a Shunsin no Jutsu, tehát a chakrát fel kell szabadítanom a testemben, majd szét kell terjesztenem minden inamba, hogy a sebesség ne sebezzen meg engem. Nem könnyű feladat, de megoldható, különösen, hogy már meg tudtam csinálni, kézjelekkel. A harcban nem lesz lehetőség használnom, olyan harcba, amiket én vívok a katanámmal, nincs eshetőség, hogy füst felhő közepette kézjelek után eltánjek, és feltánjek mögötte, hangos pukkanással. Nekem ez a halk, ám mégis gyors tecnhika kell, melynek alapja ugyanaz, ám kivitelezése másmilyen. Előnyt kovácsolhatok a meglepetésből, hogy milyen gyors is vagyok, és könnyen leszúrhatom hátulról ellenfeleim, különösen, ha kombinálom a "Néma Gyilkolás technikájával". Nincs menekvés táz használó, bosszút állok a bátyjámért. Nos, akkor kezdjük meg az edzést. Először használom a kézjeleket, hogy megértsem miként is használható ez a technika nélkülük.>
- Shunsin no Jutsu! - kiáltja, és máris a sensei mellett terem, természetesen hangzavar közepette, de legalább feltérképezte a távolságot, és a kellhető sebességet, a technika első próbájához. - Ne aggódjon sensei, gyorsan tanulok, hamarosan elsajátítom minden tudását. - nevetett, majd visszasétált 15 méter távolságba. Az időigényes cselekedete nem állja meg a helyét a harcmezőkön, így megkezdte az első próbát. A chakrát felszabadította a testében, és aránytalanul osztotta szét saját magában. A legtöbbet a láb kapta, hiszen a sebesség a lényeg, akárcsak a Shunsin no Jutsunál, és ugyanazt végre is hajtotta, ám két méter után feloldotta a jutsu-t és hasra esett. <Mit szúrhattam el? A sensei azt mondta hasonló ahhoz a technikához, mégis amikor megindultam, kezdtem érezni, ahogy húzódnak meg az izületeim, nem éltem volna túl sérülés nélkül az odafelé tartó utat, pedig a lábamban volt a legtöbb chakra. Talán ebben a technikában az egyensúlyi eloszlás a lényeg, nem a szétosztás. Mindenhova egyaránt juttatok chakrát, tehát a harcok során úgy kell párbajoznom, hogy a testemben folyamatosan, és tudatosan áramoltatom a chakrát egyenletesen, hogy képes legyek a sebbesség elérésére. Viszont feltételezek még egy különbséget a két technika között, ugyanis a Shunsin no Jutsu 'A' pontból eljuttat 'B' pontba a lehető legnagyobb sebességgel, míg ez a technika nem hosszú utakra lett tervezve, kis, rövid, talán 15-20 méteres szakaszokra, vagy képzettebbeknél többre. Így átértelmezve a Rai Mai az embert eljuttatja hangtalanul, kézjel nélkül 'A' pontból 'B' pontba, egy 'C' sugraú körön belül, és az edzéseknek arról kell szólnia, hogy ezt a 'C' hosszt maximalizáljuk. Mindenki képes a chakrát áramoltatni a testében, hiszen a taijutsu már használja a chakránkat, csak nem tudatosan, itt viszont ugyanazt a hatást kell kelteni tudatosan. Végig áramoltatni kell magunkban az erőt, és képesnek lenni azt használva a sebsségünk növelni, így máris értelmét veszti a kézjel elmutatása, hiszen tudatosan hasnzáljuk a taijutsu tapasztalatait. Próbáljuk meg mégegyszer.> Miután újra átment az eseményeken és a tapasztalatokon a fejében, újra kiegyenesedett és a sensei-re nézett.
- Érzem, hogy most siekrülni fog. - kiáltja oda, majd az elméletet áthelyezi gyakorlatba. A chakráját felszabadítja, majd egyenletesen végigáramoltatja a testében, és kinézi a célpontot. Amilyen gyorsan csak tud oda szalad, és igaz, hogy gyorsasága a sima futásánál gyorsabb volt, de nem pillanatok alatt történt, és végig lehetett követni szemmel. <Még mindig nem elég jó, valamit kihagytam az elméletből, áhá meg is van.> Búsan, ám az új lehetőségtől örömittasan tér vissza a kiinduló helyzetébe. Ugye, milyen paradoxon, mintha a pokolból a mennybe kerülne az ember. Már csak az utolsó fázis volt hátra, amire talán rá is jött Shiba. <Áramoltatni, és robbanásszeráen felgyorsítani kell magamban a chakrát, hogy én is gyorsabb legyek ezáltal. Tehát, felszabadítom, áramoltatom, és mikor a tecnhikát akarom használni, felhalmozom, gyorsaságom megnő, végrehajtom a helyzetváltást, és a felhalmozott chakrát újra elegyengetem, és áramoltatom, hogy újra robbanásszerű "futásra" legyek képes a harc során. Talán most jöttem rá a kenjutsu nyitjára, hogy miért is tűnt el a világból, pontosabban miért használják olyan kevesen. Mert nem magunkból bocsátjuk ki a chakrát, hanem saját erőnkre támazkodva tudatosan áramoltatjuk magunkban és a megfelelő pillanatban, technikától függően alkalmazzuk. Például a Gitou, ott áramoltatni kell, maj egy részét társunknak, a kardnak átadni, és ott is áramoltatni, vagy ez a technika, ugyanaz, amit már mondtam. Mintha taijutsu-t használnák, de tudatossága miatt sokkal veszélyesebb. Kezdem kedvelni, inkább fogalmaznék úgy, még jobban megszeretni ezt a tudomány ágat. Kevés chakrájú harcosokból is lehetnek nagy harcosok, hiszen a technikák nem veszik el annyira a chakrát, csak áramoltatni kell megtanulni, és így mindig visszatér a testbe. Most csak végrehajtom ezt, és akkor az elméletem beigazolódhat.> Végrehajtja a kijelölt lépéseket, és máris a sensei mellett terem.
- Ez lenne a Rai Mai sensei? Végre jól csináltam, rájöttem a titkára? - kérdezi, bár talán nyílvánvaló, hogy a technikát elsajátította...
avatar
Nozara Shiba
Játékos

Tartózkodási hely : Árnyékfogadó


Adatlap
Szint: C
Rang: Halottnak hitt // Jutsetsu
Chakraszint: 175

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Partvidékek

Témanyitás  Uchiha Itachi on Hétf. Okt. 07 2013, 18:55

Ez szép volt... Remélem az utolsó költői kérdés volt! A jó játékminőségért kapsz +5 cht és felírhatod magadnak a technikát!
avatar
Uchiha Itachi
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Csandaszőlős


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Partvidékek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.