Kereskedelmi utak

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Kereskedelmi utak

Témanyitás  Shikaku on Szomb. Szept. 18 2010, 16:31

Hiába a kihalt és vad táj, a félsziget közepén a Tűz országától a keleti partig vezet egy jól kiépített út, ami sok helyütt hidak sorozatán megy át. Az utak mindkét végéről egy-két nap elérni a falut.
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Nozara Shiba on Hétf. Okt. 29 2012, 16:50

//Sakura//

Az öreg elmondja az ötleteit, természetesen újabb sértésekkel teletűzdelve, majd útjára engedi a shinboit. <Egyértelműen a kereskedelmi utakat választom, semmi kedvem a másik két helyen feltűnni, és keresgélni a semmiben. Itt nagyobb esélyem van találni is egy gazembert, mint a másik kettőben együttvéve. Emellett, valószínűleg arra találhatóak a bázisok, mivel rejtett, eldugott zugok, és ide jönnek portyázni, ölni. Itt lehetnek a gyengébbek, az egyszerű banditák, míg a bázison megtalálható a főnökük is, és lehet, vele meggyűlne a bajom. Sőt, még egy jó tervet is kitaláltam, amivel akár plusz jövedelemhez juthatok.> Mikor megérkezett a kijelölt helyre két féleképp cselekedett, tervei szerint.

(1) Az első az volt, ami a legutóbbi küldetésén is. A fa törzsébe vájt nyomok izgatták, írások, jelek, kardvágások, hiszen egy egyszerű bandita a társai előtt simán felvághat, hogy ő nagyobb barázdát ejt a fán, a kardjával, mint a többiek. Emellett letaposott ösvények felé vezet az útja.

(2)Ha hosszú ideig nem talál semmit, akkor kimegy az útra, az erdőből, és azon kezd el sétálni, és bízik benne, hogy megtámadja őt valaki. Viszont, ha egy kereskedő kocsija, szállítmánya, karavánja tart felé, akkor megpróbál beállni annak a szolgálatába, és úgy várni a támadókat.
- Kérem uram, egymás hasznára is lehetnénk, én kikísérem az országból, mindenféle probléma nélkül, maga meg ad érte nekem egy kis pénzt. Higgye el, kemény fickó vagyok, és meg tudom védeni. - ezzel a szöveggel próbálkozna.

avatar
Nozara Shiba
Játékos

Tartózkodási hely : Árnyékfogadó


Adatlap
Szint: C
Rang: Halottnak hitt // Jutsetsu
Chakraszint: 175

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Haruno Sakura on Hétf. Okt. 29 2012, 20:28

*Belátásod szerint a legjobb döntés a Kereskedelmi utak voltak. Az út hosszú, kicsit poros, szokásosan kihalt. Egy-két óra menetelést öltél ebbe bele, ahogy feltekintesz, az égre látod, hogy a nap hamarosan lenyugvóba lesz. Talán a sötétség is idevonzhatja a keresett személyeket.
Úgy vélted, hogy az utakon és azok környékén nyomokat keresel, bármi olyat, ami esetleg elvezethet egy kisebb táborba. Megnézted a fatörzseket, sziklákat, átkutattad a homokot. Egy órás keresés után az út közelébe a homok alatt egy kicsorbult kunai-t találtál, teljesen használhatatlan és javíthatatlan állapotban. Bárhogy is vélekedsz, ez jelnek nem sok. Pár perc után egy kisebb ládadarabkát is találsz mely rövid megvizsgálás után megvilágosodik előtted, hogy, ez egy régi támadás maradéka.
Mivel ez édes kevés a banditák felkutatásához így a második tervedhez folyamodsz, az utakon sétálsz, míg bele nem botlasz valamibe. Alig húsz percet sétáltál, míg veled szembe egy szekeret pillantasz meg. A szekér rossz állapotú, egy ló húzza. Fedél nincs, hátul csak egy kis rakodó tér van ahol csúcsosodó takarmánynövényeket és a ló etetésére való szénát látsz. A lovat egy viszonylag öreg szakállas ember irányítja, aki amint kiszúrt rögtön ijedtében megpróbál irányt változtatni, hogy meg ne támadják. Természetesen fel voltál készülve erre így odasietve az embert pár perces nyugtatás mellett elmagyaráztad azt, hogy miért is vagy itt.*

- Szó… szóval segíteni akar?
*Kérdi tőled az öreg kicsit megszeppenve, homlokán izzadság csorog le úgy megijedt.*
- Sajnos nekem nincs pénzem. Alig szállítok valamit. Takarmánynövényeket viszek azért is csak egy pár petákot kapok.
*Megvakarja a fejét.*
- Csak egy kevés ételt és italt tudnék felajánlani, ha elkísérne egy darabig.*Mondja kicsit remegő hangon, látszólag megbízik benned. Hangján őszinteséget érzel, mégis mintha kicsit előadta volna magát, egy biztos, pénze tényleg nincs. A nap már lenyugvóban van, egy órán belül besötétedik.*
avatar
Haruno Sakura
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Nozara Shiba on Kedd Okt. 30 2012, 18:43

A kutatás, és keresés eredménye egy törött kunai és egy üres láda megtalálása lett, ami nem volt túl kecsegtető, így maradt a 'B' terv. Ahogy az úton sétálgatott eszébe jutott az, hogy már régóta nem evett, sőt már kezd esteledni is, lehet tábort kéne vernie, és holnap folytatni a küldetést, bár még ma le akarta volna zárni. Mintha valami felsőbb hatalom meghallgatta volna a kívánságát, egy szekérrel találkozott az úton, pontosabban, egy szekérrel haladó öreggel. Az idegen belement, hogy Shiba segít neki, és ha pénzt nem is, de ételt tudott neki adni. <Ez is több mint a semmi, maximum, ha találkozunk mással, és addig nem támadják meg az öreget, akkor átpártolok azokhoz. Szerencsére nincs megkötve a kezem.> Így fel is ült az öreg mellé, a szekérre, és máris együtt folytatták az útjukat az ismeretlenbe.
- És uram, mondja csak, hogyan szólíthatom? Az én nevem Akinari! - mondta az öregnek, az álnév meg reflexből ragadt a végén. Nem tudta, bízhat-e tényleg ebben a férfiban, és megszokta, hogy ezt a nevet használja, amióta otthagyta Kirigakure-t. Valahogy hozzánőtt.
- És, tapasztalatai szerint milyen erőkkel nézünk szembe, mire számíthatunk az út alatt, mert Isten én sem vagyok, hogy esetleges shinobi erőktől megvédhessem. - ezzel a mondattal próbált egy kis gondolatot elültetni a férfi agyában, hogy "Akinari tudja, mi folyik a világban, és kik azok a shinobik, de gyengébb náluk, ő nem ninja." Ez csak azért kellett, mert letöbbször a hasztalan emberek nevét felejtik el a legkönnyebben, és így, ha odébb fog állni, nem kell azon agyalnia, hogy tüntesse el a nyomokat a háta mögül. Viszont ezzel azt a kockázatot is nyitva hagyja, hogy meglepetést fog okozni az öregnek, mivel megvédi ninjáktól is, és ezzel még az emlékeibe is zárhatja örökre. <De, talán, ha az életét megmentem, akkor annyi viszonzást kapok, hogy falaz nekem.>

avatar
Nozara Shiba
Játékos

Tartózkodási hely : Árnyékfogadó


Adatlap
Szint: C
Rang: Halottnak hitt // Jutsetsu
Chakraszint: 175

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Haruno Sakura on Szer. Okt. 31 2012, 10:44

*Döntöttél, felszálltál az öreg mellé, majd vele folytattad az utat. Kérdéseidre természetesen válaszol.*
- A nevem Rin kedves Akinari. Mielőtt még megszólalna, igen tudom, hogy ez egy női név. Kitudhatja mi járt édesanyám és édesapám fejében, amikor ezt a nevet adták nekem.
*Mosolyodik el a férfi és nevet fel saját neve hallatán.*
- Az élet sokszor kiszámíthatatlan.
*Eközben a férfi hátranyúl egy kisebb táskába melyet eddig nem láttál. Fakószürke mely enyhén kék árnyalatos. Egy tiszta rongyot vesz elő mely meg van töltve. Kezedbe adja, amikor kinyitod (ha kinyitod) negyed kiló kenyeret, egy darabka szalonnát, egy darab húst, és egy almát találsz benne. Érkezik, még hozzád egy kulacs melyben friss forrásvíz van. Ha iszol, a vízből észreveszed, hogy ez nem akármilyen víz. Nem a csapokból és nem is egy szimpla kútból folyik. A víz teljesen tiszta finom és frissítő – elvégre egy forrásból származhat.*
- Magam sem tudom, mivel állhatunk szemben. Engemet még nem támadtak meg, pedig már lassan harminc éve járom ezeket, és más utakat is. De egy kereskedő mindig fél az esetleges támadásoktól. Húsz éve még én is meg tudtam volna magamat védeni, de az idő eljárt felettem.
*Ismét mosoly derül a férfi arcára.*
- Azért örülök, hogy van társaságom.
*Fejét feléd fordítja.*
- Ha magára nézek, kicsit nyugtalannak látom. Mintha sok mindenen ment volna keresztül. Nyilván kíváncsi miért is engedtem fel a szekérre. Nem hiszem, hogy a rablók közé tartozik, akik fosztogatják az utakat. Ha mégis, hát legyen., úgysem tud innen semmit sem elvinni, talán a lovam ér valamit, de ő is már hamarosan a halál küszöbén lesz.

*Még egy órát meneteltek az úton majd az öreg félre áll a szekérrel és rád néz.*
- Itt megállunk egy pár órára. A lónak ennie, innia, és pihennie kell.
*A férfi leszáll a szekérről és hátulról kivesz, egy trapéz alakú fadarabot melynek belseje ki van vájva. Ha jobban megnézed ez egy itató, melyet átalakítottak, hogy egyszerre étel is férjen bele. A férfi leteszi a ló elé, majd hátulról szalmát, egy kevés takarmánynövényt, és répát tesz az egyik részébe, egy nagyobb palackból pedig vizet neki.*


*a nap lassan már lemegy, alig látszik annak teteje, és hamarosan az egész vidéket sötétség fogja borítani. Ez egyben előny és hátrány számodra. Elvégre a tájon láthatod a tábortüzeket, vagy a horizontot bámulva esetleg láthatsz mozgást, ami neked nagy előny. De ugyan ilyen szinten ki vagy szolgáltatva az éjjeli vadállatoknak, és rablóknak. A tűz egyszerre a barátod, és ellenséged is.*
- Megkérhetem valamire? Gyújtana egy tábortüzet?
*Kérdi tőled kevesen az öreg.*

// Ha szeretnél valamit kérdezni tőle nyugodtan megteheted Smile Kicsit felgyorsítottam a folyamatokat, hogy behozzuk a lemaradást. Akár írhatod a kérdést akkora amikor még a szekéren meneteltetek, vagy kérdezheted real time-ban is.//
avatar
Haruno Sakura
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Nozara Shiba on Csüt. Nov. 01 2012, 02:49

A fickó végig beszéli az utat, bár Shiba inkább a csöndre vágyott, így nem is kérdezte a férfit. Hallani akarta volna a legapróbb neszeket is, hogy tudja, mikor érkezik támadás, de a folyamatos csevegés elnyomta azt. Mintha örült volna, hogy végre társasága van ezen a hosszú úton, akárki is az, és most mindent elmond neki, ami nyomja a lelkét. Shiba rezzenéstelen arccal bólogatott, és néha hozzátűzött egy-két gondolatot.
- Uram, ne aggódjon, én nem fogomazt a keveset sem elvinni. - mondta a hosszabb monológ után, remélve, hogy ezzel befejezi.
- Megállunk, remek! - örült, hogy végre könnyíthet magán, mert már régóta hívta a természet. Miután elvégezte a dolgát visszament az öreghez, és kérésére meggyújtotta a tábortüzet, a zsebéből kivett öngyújtóval, majd azzal a lendülettel rá is gyújtott egy szál cigarettára.
- Mondja, milyen történeteket hallott erről az útról, ha már magával semmi sem történt? Ugyanis találtam egy törött kunai kést a homokban, mikor sétáltam az út mellett. - a ládát direkt nem említette, hogy ne tudjon kombinálni az öreg, de mégis kíváncsi volt a pletykákra, amik a kereskedő között szájról szájra terjed, mert legtöbbször van igazság alapjuk. Közben, a tűznél elővette a kapott élelmet, és megosztotta az öreggel, nem akarta, hogy ő itt éhezzen, míg a fiatalabb eszik. Miután elfogyasztották a kívánt mennyiséget, megkérdezte, hogyan legyen az őrködés, ugyanis Shibának is kell valamennyit aludnia, ha fitt akar lenni a holnapi napon, esetleges támadásokat várva.

avatar
Nozara Shiba
Játékos

Tartózkodási hely : Árnyékfogadó


Adatlap
Szint: C
Rang: Halottnak hitt // Jutsetsu
Chakraszint: 175

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Haruno Sakura on Pént. Nov. 02 2012, 12:04

- Erről az útról? *Az öreg elkezd hümmögni, majd leül egy nagyobb kődarabra.* - Be kell, valljam nem sok mindent. Az emberek nem szeretik használni a kereskedelmi utakat, legyen az bárhol, mert a banditák célpontja ez az első. Ellenben ez a leggyorsabb út. *Kicsit besegít neked a favágásba, vagy annak tördelésébe.*
- Engemet nem támadnak meg. Lehet a szerencse, vagy csak nem értékes dolgokat hordok magammal… Ami a legtöbbet ér az a ló. Nagyon kérdezget róluk, miért érdekli ennyire?
*A férfi is elővesz egy szál cigarettát, majd megkínál téged is.*
- Erős.
*Ha elveszed, és rágyújtasz, már az első slukknál érzed erejét és köhögésre ingerel.*
- Először pihenjen le maga. Éjfélig fent bírok maradni, de a hajnalokat már nem bírom. Sátrunk igazából nincs, de vegyen le egy kis szénát, és azt tegye le a földre. Pokrócot pedig talál fent a szekéren.
*Mutat, fel az öreg majd ismét beleszív cigarettájába.*
avatar
Haruno Sakura
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Nozara Shiba on Pént. Nov. 02 2012, 14:50

Miközben ettek a fickó egy furcsa kérdést tett fel, ami várható volt a sok kérdés után, de mégis megmozgatta Shiba kreativitását, hogy olyan választ adjon, amivel nem vonja még jobban magára a kíváncsi szempárt, de nem is marad emlékezetes, és még utána is vele maradhasson, ne taszítsa el magától.
- Hogy miért? Egyszerű, nem szeretem a meglepetéseket. Inkább én tudjak többet róluk, mint ők rólam, és fel tudjak készülni, ha támadnak. Ezért vett fel, ez a munkám, nem igaz? - mosolygott. A cigit nem fogadta el, hiszen volt sajátja, amit békésen el is szívott a tűz mellett, majd egy bólintással konstatálta a tényt, hogy pihen először. Le is veszi a kívánt mennyiségű szalmát, a pokrócot, és lehajtja a fejét. Nem aludt, nem tehette, és nem is bírt volna, hiszen újdonsült ágya is kényelmetlen volt, de pihent. A szemét becsukta, és feküdt, pihentetve végtagjait, de az éj neszeit nem zárta ki a fejéből, sőt próbált jobban koncentrálni, hogy mindent meghalljon, amit kell, ami gyanús lehet. Ha bármi történik is ebben az időben, felpattan, és az öreg segítségére áll. Miután letelik a kívánt idő, amit megbeszéltek, át veszi az öreg helyét. A figyelési munkálatait a szekér szélén ülve végzi el, egy cigivel a szájában, amit, ha egyszer elszív, húsz perc után lecserél. Így telik az idő, és így figyel, ne történjen valami váratlan. Ha az este csendes, és eseménytelen, a nap első sugarával egy időben felkelti az öreget, és indulhatnak tovább.

avatar
Nozara Shiba
Játékos

Tartózkodási hely : Árnyékfogadó


Adatlap
Szint: C
Rang: Halottnak hitt // Jutsetsu
Chakraszint: 175

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Haruno Sakura on Szomb. Nov. 03 2012, 19:20

*Bedőltél az ágyba, és az alatt az idő alatt nem is igazán történt semmi. Viszont elérkezett az éjfél így jött is a szerepcsere. Az öreg lefeküdt, majd te váltottad őt.
Az éjjel hűvösnek bizonyul, lassú szelek vonulnak végig a tájon. Ha feltekintesz az ég gyönyörű tiszta és látni nagyon sok gyönyörű csillagot, még ha a tábortűz fénye tompítja is azt.
Ahogy bámészkodsz, és a cigarettádat szívod, egy kis neszre leszel figyelmes, majd hirtelen egy kunai vágja le a cigarettádról a parazsat. A kunai valahonnan tőled húsz-harminc méterre elhelyezkedő magas szárazbokros susnyásból jöhetett. Amint ezt felfedezted, röhejes párbeszédre leszel figyelmes.*

- Hogy nem sikerült eltalálnod?
- Azt hittem a szeme világít.
- Idióta. Várjunk egy kicsit, talán nem vett minket észre.
*Magadban szinte alig sikerül a röhögést elfojtanod, de ettől függetlenül arra is rájössz, ha a cigarettád nincs talán már a fejedbe ált volna a csendesen repülő kunai. A két ismeretlen ember közül az egyik nagyon jól bánhat a távolsági fegyverekkel, ha ilyen pontosan eltalálta azt a kis célpontot.
Az öreg még mindig alszik, néha álmában még fel is horkant. Ezen kívül csak a tűz ropogását hallod, a gazosból nem jön több hang.*
avatar
Haruno Sakura
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Nozara Shiba on Hétf. Nov. 05 2012, 12:56

Az őrködés unalmasan telik, semmi szórakoztató nem volt a szekéren ücsörgésben, amikor hirtelen suhanást hall a fiú. A következő pillanatban a cigije kettéválik a szájában, és egy fekete fegyver repül el előtte, és csattanva érkezik meg egy fába. A reflexei jól működtek, még ilyen hidegben is, így pillanatok alatt a dobás iránya felé fordult, és a szekér azon oldala mögé állt, ahol tökéletes fedezéket nyújt neki a "fa kocsi". Ekkor egy furcsa beszélgetésnek lett a fültanúja, és gyorsan bekapcsolta agyát, miként tudná megoldani a helyzetet. <A szememre gondolt, és el is találta, tehát jól kezeli a fegyvereket. Emellett egy hatalmas idióta, viszont egy-két dolog a kezemre játszik ez által. Mivel a tábortűz miatt se látott engem, csak a cigarettám fényét, ez azt jelenti, hogy most sem látnak. De közben, azt gondolják, hogy nem talált, tehát valószínűleg vártak volna egy puffanást, ahogy lefordulok a helyemről, vagy egy sikolyt, nyögést. De emellett elképesztően buták is, így talán túl tudok járni az eszükön egy kis csellel.> Kézjeleket mutatott, majd használta a régen megtanult technikáját.
- Bunshin no Jutsu! - két klónt hoz létre, akik a legkisebb fizikai sérüléstől is már füstté válnak, így csak elterelésként használja őket. A terv első fázisa, hogy nagyot dobbant, és ha talál egy zsákot a keze ügyében, akkor még azt is ledobja, és feljajdul, mint akit eltaláltak. Ekkor a sötétben a klón lefekszik a szekér mellé, arccal a földnek. Meg is van a csali. Az egyikőjük biztosan odamegy megnézni, hogy mi van vele, mégis eltalálta, míg a másik valahol máshol lehet, vagy vele van, itt kapcsolódik be a második fázis. A másik klón egy kunai-jal a kezében kilép a szekér takarásából, és az egyik torkának szegezi a fegyvert, az előre "belekódolt" szavakkal: "Add meg magad, és nem esik bántódásod!". Ekkor vagy megadja magát a társ is, vagy ő is megfenyegeti a klónt, és itt jön a képbe Shiba, aki e férfi mögött terem a Shunsin no Jutsu-val, és jó erősen halántékon vágja katanája markolatával. Ez az elképzelt terv a helyzetre, de ha hiba csúszik bele, akkor marad a szekér mögött, és esetlegesen a két katanájával védekezik.

avatar
Nozara Shiba
Játékos

Tartózkodási hely : Árnyékfogadó


Adatlap
Szint: C
Rang: Halottnak hitt // Jutsetsu
Chakraszint: 175

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Haruno Sakura on Kedd Nov. 13 2012, 23:21

*A terved-elkészítetted, és kihasználva hibáikat, megpróbálod becserkészni őket. Nagyon jól következtettél, és csak a cigarettádat látták. A zsák hangjára hirtelen hangot hallasz, majd aztán lépteket.*
- Mégis eltaláltam?
- Várj megnézem!
*Az egyik támadód elkezd kilopakodni a susnyásból és megközelíti a földön fekvő klónt mire egy másik klón is ott terem, aki megállítani szeretné az éppen kijövő Banditát. Egy ellenfeled viszont bent maradt a bokorban…*

- Pff.. Jó vicc. Még hogy megadni.
*Bal kezével azonnal arrébb nyomja, a klón kunai-t tartó kezét majd erősen hasba vágva megölni szándékozik téged. Sajnálatos módon az ütés után rájön, hogy ez csak egy klón…
A tervedbe hiba esett, így rögtön a másik ellenfeled mögé szeretnél kerülni, ami sikerül is. Bár sötét volt sikeresen betájoltad az embert, s azt halántékon vered, aki elég gyorsan összerogy és álomba szenderül úgy, ahogy az öreg is, aki még mindig nem kelt fel.
A klónt leütő ellenfeled azonban még talpon van és a bokor felé int, majd másik kezét megrántja. Ekkor egy nagyon erős drót tekeredik mindkét lábadra, mely nem hagy normálisan mozogni. A drót hozzá van kötözve a jó pár kőhöz, a bokorhoz, és a már leütött ellenfeledhez is jó szorosan.
A férfi emellé még előkap egy tekercset, melyből több tíz kunai-t shurikent, és egyéb távolsági eszközt idéz meg. Repülésükből látod ez nem oly pontos, mint az előző, ami feléd repült, viszont jóval több. Elég nagy veszélyben vagy, és ha nem kerülsz ki a kunai rengetegből, elég nagy bajod eshet.*
avatar
Haruno Sakura
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Nozara Shiba on Szer. Nov. 21 2012, 19:14

A terv egy része sikeresen bevált, az egyik tag a kettő közül eszméletlenül rogy össze, viszont a másik átlát a cselen, és így kialakul az egy-egy elleni felállás. <Ő a szekérnél, én a bozótban, a fák között. Előnyösebb a pozícióm, de nincs nagy távolság közöttünk, várjunk mit csinál?> A fickó egy egész fegyverraktára hajít Shiba felé, ami elől a fiú egyetlen olyan kitérési módot vél felfedezni, amivel a jövőben még profitálhat. Gyors kézjelekbe kezd, majd az általa tökéletesen ismert technikát alkalmazza.
- Kawarimi no Jutsu! - amint kimondja a technika nevét, a fegyverek a füstből előbukkanó fatuskóba csapódnak, míg Shiba egy fatörzs mögött bújik el, és megvárja, míg elül az "eső". Ezután létrehoz egy Bunshint, és a fa mögül kidob az ellenfél irányába egy kunai kést. A kés elterelésként szolgál, hogy a klón azt még jobban kiélezze, és ne lássa a fickó a terv fontos részét. Shiba a régi helyére fut, felkapja a tuskót, és az ellenfele irányába hajítja, majd a Kawarimi no Jutsu-val megpróbálva tökéletesen időzíteni, pillanatok alatt a fickó előtt terem, és katanájával egy széles bal fentről, jobb lentre tartó vágással kioltani az életét. Ha a tervbe hiba csúszik, akkor védekezés gyanánt a kardjára és annak forgatási tudására támaszkodik.

avatar
Nozara Shiba
Játékos

Tartózkodási hely : Árnyékfogadó


Adatlap
Szint: C
Rang: Halottnak hitt // Jutsetsu
Chakraszint: 175

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Sai on Csüt. Nov. 29 2012, 02:00


[Nozara Shiba]


A jutsud sikerült ugyan, de csak félmegoldást hozott, tekintve, hogy a bozótos nem az egész területre terjed ki, s csupán egy kisebb facsoport állt rendelkezésedre, nem túl vastag fákkal, az is talán csak a szerencsés véletlen lehet, hogy hevert ott egyáltalán olyan törzs, amely veled megegyező súlyú és méretű, a fegyvereknek pedig, mivel sok volt belőlük, egész kiterjedt a szórással dolgoztak, s így bár az egyik fatörzs mögé kerülhettél, voltaképp nem tudott teljesen megvédeni, épp csak a létfontosságú szerveid nem érte kár, viszont egy shuriken kevésbé kellemes érzéssel töltve el, beleállt a bal alkarodba, s a komoly fájdalom mellett mély, vérző sebet okozott, s így már csak korlátozottan vagy képes használni, a kétkardos stílusod így a továbbiakban igencsak ki lesz lőve - bár tény, egy kard is kard, azzal is boldogulni szoktál.
Bánkódni azonban nem álltál le, nem is lett volna rá időd, ezt te is tudtad, így egy elterelő kunait hajítottál ép jobb kezeddel az irányába, és remegő bal kezedet is felemelve, legyűrve a fájdalmat, egy bunshint idéztél meg elterelés szándékával, hogy aztán nekiess a távolságnak, és korábbi helyedre érve a másik alak felé hajítva a tuskót, kerülhess hozzá közel egy újabb kawarimivel.
Valljuk be, zseniálisan megkomponált terv, ám van, hogy egy apró dolgon még az ilyen tervek is elcsúsznak. Elvégre a drótok még mindig ott voltak, egy fél mozdulat úgy rántani őket, hogy ismét komoly akadályokat képezzenek, és bár a támadód eredetileg a klónod miatt rántotta meg azt ismét, az a te haladásod is komolyan megakadályozta - jobban mondva, fontos pillanatokkal lassította meg -, míg a kunai elől pedig félrehajolt. Mivel jó volt a célzásban, és jó érzéke volt a fegyverekhez, mondhatni, valószínűleg profinak tekinthető a fegyverek suhanásának hangjából való "olvasásban" is, így nem volt nehéz annyira egy közepes távolságból elhajított kisméretű, ráadásul magányosan közeledő kunait kivédenie.
Így viszont az a helyzet állt elő, hogy mire átverekedted magad az akadályokon - már ha akartad -, addigra minden figyelme ismét a tiéd lett - hát nem megtisztelő? - ugyanakkor felmérheted, hogy nem sok esély van rá, hogy akadály nélkül el tudod hajítani hozzá a törzset, hiszen az egész átkozott bozótos egy még átkosabb pókhálóra emlékeztetett, csak épp nem volt olyan sűrű, viszont mivel az egyik pontja - az ellenfeled - tudta annak elhelyezkedését változtatni, lényegében majdnem olyan volt, mintha sűrű szövésű pókhálóban kellene evickélned. Az is kiderült róla ekkorra már, hogy jó eséllyel inkább távolsági típus, na meg hogy azért olyan vészesen nincs megáldva sok IQ-val. Helyzeti előnye azonban most kifejezetten volt, amelyet kihasználva tekert egyet a drótokon a kezén, s egy újabb dróttal kapcsolatos jutsut aktivált, a Ninpō: Ayame Tori // Ninja Művészet: Írisz Madár -t, amelynek segítségével chakrát vezetett a drótba, amely ennek köszönhetően élessé és végzetessé vált. Ám nem lehet ő sem azért annyira magasan képzett ninja, mert természetesen a drót egészét nem volt képes megtelíteni chakrával, elvégre nem két méter figyelt a terepen mindenfelé, így csak - legalább is jogos gondolat - egy olyan szálat telített meg, amely külön állhat a többitől, és külön tudja irányítani mozdulatával legalább annyira, hogy tervei szerint korlátozott mozgástered miatt könnyedén ketté tudjon szelni vele, bár az sem baj, ha háromba vagy négybe.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Nozara Shiba on Hétf. Jún. 03 2013, 14:10

Balul sülnek el a dolgok, és a végeredmény egy sebzett bal kar, egy drótokkal teli erdőrész, és egy ismeretlen technika nevének hallása. A pókháló szerű képződmény mindenhol ott volt shiba környezetében, és tanulva előző hibájából, tudta, hogy bármelyik szálat képes mozgatni az illető, így állítva csapdát. Viszont könnyen végezhetett is volna az elveszett ninjával, aki így rájöhetett, hogy nem túlképzett az ellensége, és még van esélye ellene. A bal karjából a meleg vér a földre csöpögött, míg egy-egy csepp magára a drótra hullott. Az biztos volt, hogy a drótok egyek, így ha egy szálat képes lenne megsemmisíteni, akkor az egész eltűnne, viszont kérdés, mennyi időbe telik egy újat létrehoznia ellenségének. Ezt az észrevételt az támasztotta alá, hogy egy mozzanattal képes volt Shiba elé akadályt állítani, és egy megmozdulással valószínűleg csak egy szálat tud mozgatni egy ilyen képzetlen harcos. A fegyverek nem tűntek elégnek megsemmisítésükben, így más lehetőséget kellett találnia, méghozzá gyorsan, ugyanis az ellenfél ismeretlen technikája kicsit megrémítette a fiút. Hiszen mindig is az ismeretlen tényező volt a legrettegettebb, amiről nem tudunk eleget, az árthat nekünk, alapvető emberi gondolkodás, ezért van az, hogy a kicsik félnek a vihartól. Akárhogy is mondja neki az anyja, hogy nem árthat neki, amíg nem tudja mi az, addig csak a horribilis hangzavar motoszkál a fejében, és tehetetlenül szenved szobájában. Itt nem erről volt szó, de azért a félelem jelentkezett az ő szívében is, és sajnos helyet is kapott. Nem az a bátor, aki nem fél semmitől, hanem aki képes legyőzni énjének e sötét részét, és felülkerekedve rajta győzelmet arat, ez lenne most is a cél. Méghozzá sietősen, nehogy a vérveszteség útját állja, és ne tudja leszállítani a két testet az iszonyatos vénembernek, lehet, az öreget is odaadja, kell a pénz. Különösen ilyen ínséges időkben. Mikor a kézfejéről a drótra csöppent a sokadik vércsepp, Shiba lenézve egy furcsa jelenségnek lett a tanúja: meglazult. Erre várt, egy ilyen szerencsére, megvan a megközelítési módszer. <Így, hogy már laza, könnyen el tudom vágni, ekkor számításaim szerint meglepődik ellenfelem, talán még ő se tudja, hogy a nedvesség lehet technikája gyengepontja. a kiugrok a fa mögül, és neki támadok szemből, akkor könnyen elkaszálhat egy távolsági fegyverrel, hiszen a reflexei tökéletesen rendben vannak, így nem érek el hozzá. Most, a sebességemre kell hagyatkoznom, és nem szabad hagynom, hogy újra kialakítson helyzeti előnyt, több oldalról kell egyszerre támadni, úgy, hogy egy kéz áll a rendelkezésemre, kímélnem kell a balt. Ez annyiból hátrány, hogy nem lehet egyszerre két fegyver a kezemben, maximum kicsi.> A terv egyszerű, mégis fárasztó. Első lépés, jobb kézben lévő katanával a drót átvágása, majd a tokba helyezése a kardnak, és két shuriken dobása az ellenfél felé. Második lépés: chakrakontrol szükségeltetik, fára való felmászás, majd a törzsről újabb kunai dobása. Harmadik lépés a fák között ugrálás, és egy-egy dobófegyver használata közben, és minduntalan egyre közelebb kerülés a cél. Az utolsó kunai robbanó cetlivel van ellátva, így annak a célja nem a védekezésre kényszerítés, és figyelem elterelés, hanem az, hogy a fiú elé dobja, és felrobbantva hátrálásra kényszerítse. Negyedik lépés: végső fázis, mivel a robbanás eltereli a figyelmet, így régi technikáját alkalmazva a Muon Satsujin Jutsu-val a hátráló mögé érkezne teljesen hangtalanul, és jobb kezében lévő katanájának markolatával tarkón vágná az illetőt, hogy eszméletét veszítse, de ne haljon meg, még, mint társa a kezdetekben. Ha élő célpontokat szállít az ürgének, persze eszméletlen célpontokat, akkor több pénz lehetősége rejlik ebben az opcióban, hiszen a szervekkel nincs semmi baj. Ha a tervbe hiba csúszna azonnal védekezésbe váltana, ezt a katanájával tenné, illetve a sebességével. Mikor ez az egész kiforrt a fejében a pillanat tört része alatt, egyből megformázta a szükséges kézjelet.
- Shunsin no Jutsu! - mondta, és elindult a hadművelet, természetesen az első lépéssel kezdve.

avatar
Nozara Shiba
Játékos

Tartózkodási hely : Árnyékfogadó


Adatlap
Szint: C
Rang: Halottnak hitt // Jutsetsu
Chakraszint: 175

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Sai on Szer. Jún. 12 2013, 03:20


Ahogy azt a helyzet megköveteli, változtatsz stratégiádon, s egy határozott mozdulattal elvágod a drótot, amely így egy részen összeesik, de azt is kell tapasztalnod, hogy annak köszönhetően, hogy faágak és kövek közé tekereg, a java meg is tartja magát, mintha új életet kezdenének élni. Míg ezt konstatálod, már is eltetted a katanát, és a két shuriken repül az ellenfeled felé, amelyek elől még kitér, de ahogy a fára mászva, folytatva a tervet, már észlelve a feltételezhetően szükséges változtatásokat, elhajítod a kunait, már megizzasztod, és ő is beszed egy sérülést a bal oldalára, nem túl mélyen vág belé a fegyver, de a ruhája elszakadt, és apró foltot gyöngyöz rá a vér. Így még közelebb is tudsz jutni valóban, mert arra kell koncentrálnia, hogy kitérjen, felmérve ugyan a kötél sérülését, de még nem tudva azt hatékonyan használni, de azt is tudod, így nem fog kitartani a "zavar az erőben" a legvégéig. Így még intenzívebben hajtod végre az elképzelésed, s újabb fegyvereket zúdítva rá egyesével, mindig, mikor már van ideje figyelni, de csupán arra, hogy ismét kitérjen. Bár nem a kis cetli miatt, hiszen azt még nem lett volna esélye észrevenni, mikor bevállalva a minimális veszteséget, amellyel az utolsó előtti fegyvernek ismét engedi, hogy megsértse felületesen a jobb combján, hogy meglepő védelemre cserélje, aktiválva a Ninpō: Kago Nome // Ninja Művészet: Isteni Védelem Előtörése nevű jutsut, amely félkörben védelmet biztosít maga körül, hiszen úgy fordult, hogy kupolát alkothasson maga köré, és le is guggolt, hogy még kevesebb felület legyen elérhető belőle a védelmen át, így utolsó lépésed, a tarkóra célzás kudarcba fullad, mert lejjebb is került az ellenfeled, és sebezhetetlenebb is lett - legalább is ezzel a tarkóra szánt ütéssel szemben, ugyanakkor reagálva rúgja ki a lábad, s már is - rossz jel, te is tudod - a drótok közé esel, beletekeredve, amelyek azonnal hurokként fognak körül, s ahogy föléd tornyosul, megszüntetve a védelmét, ismét a korábbi technikát használva vezet a drótjába chakrát, amely már ránézésre is igen élesnek tetszik, így minden bizonnyal össze kell szedned nagyon magad, ha nem akarod itt hagyni a fogad valami idióta szervkereskedő miatt.


Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Nozara Shiba on Vas. Jún. 16 2013, 00:10

//Visszanéztem a postokat, és ha jól számoltam, akkor 4 kunai-t, 3 shurikent és egy robbanó cetlit használtam el.//
 
A terv nagyszerűen indult, ide oda mozgott fürgén az elveszett ninja, és megközelítve ellenfelét két könyebb sérülést is ejtett rajta, ám a végső csapást megúszta a szerencsétlen. A dolgok rosszul jöttek ki, ugyanis azáltal, hogy védekezett a robbanás elől, leguggolt, és befedte magát egy a drótjaiból szőtt védőfallal, és így a tarkó ütés nem talált be, sőt még ki is mozdította ellensége, Shibát, az egyensúlyából, majd a drótokat újra szálakká avanzsálva a levegőben próbálta meg elkapni a fiút. A ninjának esés közben, másodpercek alatt formálódott meg a fejében a lehetséges szabadulása. Tudta, hogy mivel ilyen közel helyezkedik el támadójától, itt ezek az időmérték lesz a döntő, hiszen csak közelebb lép, a csapdába esett shinobihoz, és akár egy a földbe szúródott fegyverrel, vagy saját maga által idézettel, megadja a kegyelemdöfést. <A bal karom gyorsan megszabadulhat a seb miatt, így kell abba egy fegyver, viszont ez most kockázatos játék lesz, mert nem tűnhet ez fel, és így a másik oldalamat is támadhatja, a saját bőrőm a tét. Közel vagyok, nem tévesztek célt innen, bár már közel sem vagyok biztos benne, hogy túléli a fiú ezt a harcot, majd megoldom valahogy, még mindig ott fekszik eszméletlenül a társa, meg az öreg.> Esés közben gyors reflexeinek köszönhetően, előkap a bal karjával két shurikent, amit el is rejt az öklében, kicsit az alkarja felé hajlítva csuklóját. A fájdalom amit a fegyverek a bőrbe való hatolása miatt érzett a másodpercek miatt tökéletesen leplezhette azzal, hogy a drótok a teste köré fonódnak, és estleg megvágják, így nem volt feltűnő a mozdulat, és a szisszenés.
- Ááh! - nem túl hangosan, de neki is kijön néhány a fájdalmára utaló hang a száján, bár érthető, mivel Shiba nem tompa fegyvereket tart magánál. Ekkor jön a második része a tervének, el kell terelni a figyelmet a bal kezének furcsa pozíciójáról, és időt kell nyerni, hogy a bal oldalán meglazuljon a drótszál a vérnek köszönhetően. Ezt a jobb karjával, és a benne lévő katanával próbálja, úgy, hogy mint aki megbolondult, pontosabban, mint egy csapdába esett állat, esztelenül próbál vele hadonászni, amennyire tud, és ezzel beszerez néhány sérülést a jobb karjára valószínűleg. Ez egy fajta pszichológiai hadviselés is tőle, mert megpróbálja elhitetni az ellenségével, hogy ő nyert, hogy áldozata a drótok csapdájában tehetetlen, ez nem jönne be egy magasan képzett emberrel szemben, egy profi katonával szemben, csak az ilyen tipusú együgyű balfácánoknál, akik megtámadják egy öreg szekerét az este közepén. Ekkor történne az, hogy a fiú újra azt a furcsa kézjelet formázza meg, és a drót szépen lassan kék színűvé válik a kezén, ezt kell kihasználnia Shibának, ekkor kell lépnie, mert ilyenkor koncentrál a fiú, és ilyenkor ha megzavarják, akkor a technikája ugrik, és teljesen eluralkodhat rajta a káosz, mint az előbb. A bal karjában lévő két shurikennel megpróbálja elvágni a nedves drótot, majd ha megszabadul a keze, akkor egyből a közel álló célpont felé hajítja a két véres dobófegyvert. Itt két dolog történhet, vagy a harcnak vége, és a meglepetés és kitartás győzedelmeskedett, vagy a fiú kitér, de akkor fel kell hagynia a technikával, Shiba mindkét esetben megszabadul a "láncaitól", így hanyatesik, és felpattanva méri fel a helyzetet, ha a harc még folyik, akkor mindenképp megpróbálja elintézni, hogy többet ne használhassa ellene az ellenség ezeket a technikákat, így a Shunsin no Jutsu-t alkalmazza, és megindul ellensége felé cikázva, hogy ha támad, kitérjen a fegyverek, drótok elől, és minden egyes holdponton, amikor újra a másik irányba indul lehelyezhessen a földre egy robbanó cédulát, a későbbi használattal kecsegtetve, és későbbi helyzeti előnyhőz jutva. Ha minden jól megy, ezt kb. hatszor fogja megismételni és talán addigra odaérhet ellenfele elé, és lesújt kardjával, vagy, ha a helyzet lehetőséget ad rá, akkor csak halántékon vágja a markolattal. Ha megismétlődne az előző affér, miszerint drótjaival pajzsot emel a két harcoló fél közés, akkor odaérvén egy robbanó cetlit helyezne a huzalokra, és aszerint cselekedne, hogy az miként robban fel, miután ő eltávolodott. Ha magával viszi a semmibe a drótokat, akkor a füstön keresztül szemből támad, ha nem, akkor arra alapozva, hogy múltkor is csak fél kör alakban sikerült megcsinálnia a pajzsot, újra mögé lopakodik, csak most nem a némaság lesz a kulcsszó, hanem a sebesség, és a csapás nem egy pontra irányul, hanem az egész testre, a szemével azt figyeli, annak a mozgását. Ez a csapás akár lehet ütés, rúgás, vagy a markolattal való eszméletlenség okozás, vagy ha megköveteli a lehetőség, és nincs más mond, akkor a halálos lesúlytás a katana éles, penge részével. Miután a terve elkészült, a fejében és megpróbált minden eshetőségre gondolni, és válaszreakciót tervezni, megkezdte a drót elvágását, és az akciót.
avatar
Nozara Shiba
Játékos

Tartózkodási hely : Árnyékfogadó


Adatlap
Szint: C
Rang: Halottnak hitt // Jutsetsu
Chakraszint: 175

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Sai on Vas. Jún. 30 2013, 00:32

[Shiba - köszönöm a türelmet, gondoltam,feleslegesen már nem válaszolok a pü-re, de hidd el, hogy emlékszem mindenkire, hova kell írnom, és a lehetőségeimhez mérten sietek is Smile]

Borultadban azonnal újratervezted az egész helyzetet, két shurikent véve magadhoz, majd megpróbáltál kapálózni, bár az túlzás, hogy ilyesmi sikerült, inkább csak ficánkolásféleséget művelhettél, mert a drót hamar körbefonta minden tagod, mozgásképtelenségre kárhoztatva. 
A szerencséd a szerencsétlenségben az volt, hogy a férfi nem volt épp egy IQ huszár, mert minden más esetben, hiába a terveid, ezt a kis időt kihasználva, amíg valóban mozgásképtelen vagy, ellenfeled egyetlen gyors és határozott mozdulattal küldött volna a másvilágra küldetéseket végezni, jelenlegi ellenfeled azonban, értelmi képességeit "fitogtatva" fölényesen gúnyos mosollyal tornyosult föléd.
- Most megvagy, utolsó kis féreg! - rúg beléd, tudtán kívül valójában a malmodra hajtva a vizet, mert minden pillanattal biztosabb, hogy életben maradhatsz, s legyőzheted. A drót ugyanis nedvesedik, s bár a rúgások nem esnek jól, és ki is zökkenthetnek, meglökve, de esélyt adnak, hogy elnyiszatold  a drótot, amely még csak meg sincs erősítve chakrával. A művelet sikerül is öt rúgással később, s a drót enged, te pedig kiszabadulsz annyira, hogy az ellenfeled felé hajítsd a shurikenjeid. Mivel a férfi közel áll, mire felfogja, hogy szabadulva mozdulsz, már esélye sincs kitérni, s azok mélyen belevájnak - mert nem írtad, hogy célzol s ha igen, hova - a férfi vállába és kulcscsontja környékére. A sérülés nem halálos, de mindenképp iszonyatosan fájdalmas, s emiatt a többi drótszál is elenged.
//alapvetően még be kell vinni a végszóként szolgáló ütést - de egyik módszered sem illett a szituációra, így gondoltam, rád hagyom. A kimenetel viszont jó eséllyel egyértelmű, írhatsz arról is, mihez kezdesz a férfi legyőzése után.//

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Nozara Shiba on Vas. Jún. 30 2013, 18:56

Nehéz úgy harcolni, ha az ember ismeri a korlátait, de a legnehezebb úgy, ha elbízod magad, és látod a győzelemhez vezető utat. Ezt használta ki Shiba is, megmutatta ellenségének, hogy a győzelem kapujában áll, és mint ilyenkor szokás, a harchoz való akaraterő gyengül, míg a koncentráció, a reakció idő, és a figyelem lassul. A meglepetés ugyanezeket a tulajdonságokat még inkább gyengíti, így mikor az elveszett ninja a két shuriken-t ellenfele felé dobta, meg se bírt mozdulni a kis idióta, és mindkettő betalált, ami elég volt a szabaduláshoz. Shiba sajnos ugyanúgy nem a tökéletes jellem, és őt is felhúzta ez a rugdosódás, pont annyira, hogy megfeledkezzen küldetéséről, a feladatáról, hogy minél több egészséges szervet juttasson el az öreg házába, így amint kiszabadult jobb karja és a két lába, egy gyors rohammal eldöntötte a küzdelmet és a további történést is, ugyanis átdöfte ellensége szívét. Katanája olyan könyedséggel hatolt át a keze utasítására a drótos, és természetesen az ember, legfontosabb szervén, mint kés a vajon. Shibának tetszet a ledermedt tekintet, köztudott, hogy a szív "halála" után még 15-20 másodpercig magánál van az ember, és ekkor láthatjuk szeméből kihunyni a fényt, a jelenést, ami a halálra utal. Igen, fiatal volt még, igen az öccse, vagy társa, ki tudja, ugyanerre a sorsa fog jutni, hiszen őt viszi el az öreghez, de mégis, mintha megkönnyebbült volna. És nem. Shiba saját magát látta a két szemgolyóban megnyugodni, mintha az ölés maga lett volna a mámor, először hajtott végre ilyen akciót, igen csak sokat mondogatta magában, hogy milyen kemény, hogy milyen egyszerű ilyet tenni, de nem az, nagyon nagy tévedésben élt. Egy pillanatra, úgy látta, mintha saját magát szúrta volna le.
- NEEEEEEEEE! - kiáltott, de ekkor kitisztult a kép, nem ő volt, úgy tűnik csak a saját képzelete játszik vele. <Megőrültem? Boldognak kéne lennem, de miért nem vagyok, ő meghalt én élek. A gyengébb pusztul, míg az erősebb felemelkedik, evolúció, az élet rendje, miért nem vagyok boldog. Én is lehetnék? Miért lennék? Mi van velem?> Nem tudta hová tenni hirtelen a gyilkosságot, ahogy látta a fiú szemében kihunyni a fényt, ő megváltozott, keze véres volt, katanája véres volt, lelke véres volt, és gyilkos lett. Vajon megbirkózik ezzel egyedül. =IGEN, MEGÖLTED= <Mi volt ez a hang, ki volt ez? Ennyi volt, többet nem hallom, de még így is félelmetes, ekkora vérszomj, ekkora erő, és ekkora utálat két szóban, a megelégedésről nem is beszélve, mintha büszke lenne e tettre, de ki? Én? A lelkiismeretem, ki volt ez?> Nem hallotta többet, de épp eléggé megijesztette, hogy ott hagyja a halottat, és odébb álljon a gondolattal, hogy ölt. Gyorsan összeszedett néhány fegyvert, amit megtalált és visszarakta az eddigi helyükre, magához. //Ezt rád bízom, mennyit talált.// <Mégis mit gondoltam, ezt az utat választottam, hogy akartam gyilkolás nélkül bosszút állni a bátyámért? Idióta, tedd már túl magad azon a tetten.> Vágta fejbe magát, de így sem tudta kiverni a fejéből a gyilkosságot, tudta, hogy egyszer el kell kezdenie, de mégis, ő nem tehetett a bátyja meggyilkolásáról, valószínűleg csak éhes volt. Nem tudott magának megbocsátani, és tovább lépni, így inkább félre rakta az érzéseit, és megpróbálta elfelejteni, az első lépés az érzéketlen gyilkossá válás felé vezető úton...
Mikor visszaért a táborba megtalálta az ájult kettőst, az öreget, akik ők intéztek el, és azt, akit ő ütött le a kardja markolatával, fel is kapta a vállára, miután a nála lévő drótokkal összekötözte a két karját, és a két lábát, majd ezt a két kötést, és megindult az öreg felé. Jobbnak látta egy élő test elvitelét, valószínűleg többet is fog érte kapni, és ha ekkora sebességgel, és ennyi idő alatt akarja megközelíteni az kunyhót, akkor csak egyet vihet magával. Fizikuma kiváló volt a mostani kis fáradságot leszámítva, hiszen régebben kovácsnak készült. Így próbálja meg elérni a házat, és ha a srác felébred az ájulásból, ami egy ideig nem biztos, akkor a markolattal újra kupán vágja. Emellett, ha valakivel összetalálkozik, akkor egyszerűen tovább áll, talán kicsit növelve sebességén, nem áll le harcolni...
avatar
Nozara Shiba
Játékos

Tartózkodási hely : Árnyékfogadó


Adatlap
Szint: C
Rang: Halottnak hitt // Jutsetsu
Chakraszint: 175

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Sai on Csüt. Júl. 04 2013, 21:28


Ellenfeled halála kisebb belső vívódást indított el benned, de ez csak egy ideig torkollott némi mozdulatlanságba, utána már mozdultak a tagjaid, hogy a praktikusabb feladatokat elláthasd. Kutatásod eredményeképp találtál 4 shurikent s 3 kunait, a többi vagy javíthatatlanul csorbult és sérült, vagy egyszerűen nem tudtad behatárolni, hova repülhetett végül. Bár a hiány nem olyan jelentős. 
Ezután felcuccoltad a másik fickót, aki ájultan ugyan, de életben maradt, s az öreget magára hagyva indultál vissza megbízódhoz. Az út alatt, köszönhetően óvatosságodnak és körültekintésednek, nem történt semmi emlékezetre méltó, elvégre "útitársad" is csak néha okozott problémát - meg mellesleg gyűjtötte maga számára a púpokat.
A hegyes, kanyonos és legfőképp kihalt területen ugyan rosszabbak voltak az adott feltételek, de kihaltabb volt, és az a tudat is valamelyest feldobott, hogy közeledsz. S valóban, hamarosan rá is találtál a kunyhóra, ahonnan az egész kis kalandod kezdődött. A romos épület most is kihaltnak tűnt, és egyelőre hiába ordítoztál, nem válaszolt senki. Tény, korábban sem tűnt bizalomgerjesztőnek a figura, aki megbízott, viszont ha a dolgok így állnak, pénzhez sem fogsz jutni. ráadásul amilyen morbid volt a fickó, még s végén elképzeli, hogy kiszomjaztat-éheztet, és hozzáad a donorlistához sunyi módon...//Válasz mehet vissza a Régi romos fakunyhóhoz//

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.