Határvidék

1 / 8 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Határvidék

Témanyitás  Shikoku Naoki on Szer. Márc. 31 2010, 19:30

A Fű országa határőreinek igencsak sok dolguk van, ugyanis az országnak sok szomszéda van. Északról a Vízesés, keletről Tűz, délről az Eső, nyugatról a Föld országa határolja.
avatar
Shikoku Naoki
Játékos

Taijutsu Pontok : 42

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 250

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Unazaki Nikomi on Szer. Ápr. 14 2010, 18:12

Shizune

~Szóval eljött ez a nap is. Végre itt hagyom ezt a fertőt. Habár vissza kell majd egy pár hónapon belül térnem ide, akkor is furcsán kellemes érzés, hogy egy kis időre elszakadhatok. Életemben most hagyom el először a falút... legalább is amióta az eszemet tudom.~ Ezek és még ehhez hasonló gondolatok játszódtak le a lány fejében míg közeledett az ország határa felé. Egyedül haladt. Egy ideig elkísérte egy barátja kivel az árvaházban barátkozott össze. Genin lévén minden fegyverét vitte magával, plusz még egy váltóruhát amit az egyik pecsétben helyezett el. Egy kis oldal táska is volt nála miben friss víz és néhány rizsgolyó kapott helyet. Bár volt egy kevés pénze, de ki tudja mikor érkezik el a következő faluba. Nem csak a falú rövid idejű elhagyása okozott neki örömet. Tudni illik nem volt olyan egyszerű kibuliznia, hogy geninként megengedjék neki, hogy vándor ninja lehessen. Azt mondták még túl tapasztalatlan, hogy egyedül utazgasson. S habár kétség nélkül ebben igazuk volt még is sikerült megértetnie velük utazásának fontosságát. Elvégre nem csak a séta kedvéért indult el. A kíváncsiság hajtotta előre... mégpedig az érdekelte ki is ő valójában. Vajon kik lehetnek a szülei és élnek e még? Mit lehet még megtudni a klánjáról? Első útja klánja régi hazájához fog vezetni a Víz országába. Már csak egy kis apróságot kell elintéznie indulás előtt.
-Transzformáció- Ejti ki a jutsu nevét majd egy kis füst kíséretében egészen más alakkal jelenik meg. Félhosszú ősz haja van, háta enyhén görbe, arcán megannyi ránc fedezhető fel. Nagyjából egy ötvenes éveiben járó öreg anyó alakját vette fel. Piros csipkés dresszt hord. ~Na most már indulhatunk. Nem tűnök se vonzónak se gazdagnak, ki kötne bele egy ronda szegény öregasszonyba?~ Majd lassan elindul. tervei szerint, végig a tűz országának határán igyekszik halad az agyar országáig, ahol is a kikötővárosban hajóra szál, hogy elérje a Víz országát. /Az útvonalat a Gundan térképről néztem le./ Bár gyorsabb lenne, ha egyenest átvágna Konohán, de ilyen háborús időkben inkább a biztonságosabb utat választja.
avatar
Unazaki Nikomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 141

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kanmiru on Csüt. Ápr. 15 2010, 21:38

Végül nem küldte el a baglyot. Ült, és a kezdődő nap, immár bagoly nélkül, problémásan kezdődött. Mit is tehetne, hogy Shinraival tudassa, itt van? A legártatlanabb módszere, baglya előreküldése egy levéllel túl merész megoldás. Ki tudja, milyen fogadtatásban részesülhet Kusagakurében, mint felnőtt, még inkább mint szerzetes. Meditációjában végül maga a megoldás zavarta meg. A távolban megérzett valakit, azaz valamit. Egy jutsut - kicsit és gyengét, de annyira eleget, hogy felkeltse érdeklődését.
Az elkövető egyenesen felé tartott, így nem kellett hozzá öt perc sem, találkoztak.

A nénikével szemben egy szerzetes haladt, méghozzá futásban. Amint az meglátta az öreget, felé vette az irányt, majd amikor elé ért, megállt, hogy kifújja magát. Rövid pihenője után felegyenesedett, és kétségbeesett arccal kezdett neki a mondanivalójának.
-Asszonyom, kérem. Nem tudja, hogy merre találom... - A már-már elkeseredettnek tűnő szerzetes megragadta a nő vállát, majd a megdöbbenésétől el is felejtette szavait. Az asszonyból fiatal nő lett, mi több, lány, egy kisebb füstös pukkanás keretében. A pont, ahol a szerzetes hozzáért a vállához, úgy érzett, mintha egy forró serpenyőt nyomtak volna a bőréhez...
avatar
Kanmiru
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Unazaki Nikomi on Pént. Ápr. 16 2010, 16:25

A fiatal lány nagyanyó alakjában még csak alig kezdett el elindulni, mikor a távolból mozgást hallót. Nagy tulajdonságot nem tulajdonított neki ezért folytatta a tovább haladást, ám a hangok egyre közelebbről érkeztek. Pár másodperc múlva a zaj forrása is láthatóvá vált. Egy viszonylag fiatal, érdekes ruhát viselő férfi jelent meg és egyenesen felé futott. Mikor elérte, megállt és egy kis időt hagyott magának, hogy kipihenje előbbi kimerítő futását. Látszólag teljesen bevette a jutsu-t. Ám amikor egy kérdés közepette hozzáért, az furcsa módon megszűnt. ~Ezt meg mégis, hogy csinálta? Minimum egy erősebb ütést kellet volna leadnia, hogy kizökkentsen a jutsumból.~ Úgy döntött végül, hogy először nem a harcosabb oldalát, hanem a bájait próbálja bevetni. Pár lépést hátrált, szégyenlősséget szimulált, majd szem remegtetve tette fel a következő kérdést.
-Ezt még is, hogy csináltad? Hogy tudtad egy érintéssel hatástalanítani a transzformáció jutsu-mat. Bár nem vagyok a mestere, de egy erős ütésig attól még képes vagyok fent tartani.- Mondta őszinte érdeklődéssel, majd még hozzáfűzte. -Kérdésedet megelőzve sajnos egy jó ideje már senkit sem láttam, de ha elmondod kit keresel és netán összefutok vele, akkor majd szólok neki.- Fejezte be a monológját, majd csápos mosollyal várta a választ.
avatar
Unazaki Nikomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 141

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kanmiru on Szomb. Ápr. 17 2010, 13:41

A szerzetes alig, vagy inkább nem is lábalt ki a meglepetésből, máris hallhatta a lánykát magyarázkodni, majd amikor az a segítségkérésre válaszolt, lerázta magáról a meglepődöttséget és visszatért a pánikszerű kéréshez, ezúttal mindkét kezével megragadva a lányka vállait. Azon a vállán, ahol az előbb érintette meg, a mostani érintés hatására újra elkezdett égő fájdalommal kiújulni az érzés, amit az előző alkalom okozott, de a szerzetes nem volt képes figyelni a lányra; kétségbeesetten könyörgött.
-Kérlek kis ninja lány, segíts! Te biztosan Fűfalusi vagy, te elmehetsz a faluba segítségért. Azt is tudom, kit kell hívnod. Kérlek! - A szerzetes szemeiben őszinte szükség volt jelen. Talán azért nem tűnt igazán átéltnek a pillantás, mert az illető szerzetesként sosem szabadott volna, hogy ilyesmit tegyen.
avatar
Kanmiru
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Unazaki Nikomi on Szomb. Ápr. 17 2010, 14:29

~Ez nem lehet igaz. Nem elé neki, hogy feloldj a jutsu-mat, majd még csak a kérdéseimre sem hajlandó válaszolni, de még követelőzik is. Mi van ezzel azt hiszi, hogy az ő dolga a legfontosabb? Mellesleg még csak meg se nézet rendesebben. Felettébb zavaró.~ Morcosan szemlélte az idegent, amíg gondolkozott.
-Bocsásd meg, de nem megyek vissza a falúba. Sajnos fontos ügyben keltem útra, ami már így is túl sokat váratott magára. Bár segíteni nem tudok, neked, de azért egy kis támaszt adhatok neked. Menj el a városfalhoz, és beszélj az ott álló őrökkel. Mindjárt írok nekik egy levelet, és ők majd szólnak egy barátomnak ki minden bizonnyal ha az ideje engedi segít neked. Sajnos többet most nem tehetek. Szóval kell a levél?- Kérdezi, majd ha az idegen igent válaszol, elővesz egy tekercset, majd az egyik kunai késsel megvágja az úját és az alábbi szöveget írja a tekercsbe. Unuzaki Nikomi. Kérlek szóljatok Sorikovu-nak ő majd elintézi a többit. Sorikovu volt az illető ki régebben megmentette, nevelő apja erőszakos fellépésétől, és azóta is baráti szál köti össze a két személyt. Tudta jól, ha az idegen beszámol róla, hogy ő küldte akkor segítőkész lesz. A lány még gyorsan bemutatkozik, csak hogy az idegen tudjon kire hivatkozni, majd tovább áll. Amennyiben nem kéri, a levelet a szerzetes akkor csak megpróbálja minél finomabban lerázni.
avatar
Unazaki Nikomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 141

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kanmiru on Vas. Ápr. 18 2010, 16:05

Amikor a lány könnyedén kikosarazza, a szerzetes leül a földre, és térdelő üléséből sóhajt egy jól hallhatót. A tekintete megváltozik, és hosszan a lányra néz, mielőtt megszólalna.
-Ez nem megy nekem... Én nem vagyok ninja. Szerzetes vagyok, akinek, tudod, oka van arra, hogy nem megy falvak közelébe. Sajnálom, de szeretnék ragaszkodni a segítségedhez, és az sem rettent vissza tőle, ha cserébe kérsz valamit. Segíthetlek az utadon, vagy felajánlhatom a szolgálataimat amennyiben meg tudsz tenni nekem valamit, ami, azt hiszem aligha jár nehézségekkel. - Azzal a szerzetes az ülésből előredőlve térdelésében hajlik meg a lány előtt, érzékeltetve saját kiszolgáltatottságát jelenlegi helyzetében.
avatar
Kanmiru
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Unazaki Nikomi on Vas. Ápr. 18 2010, 17:26

~Mit feleljek? Elég elszántnak tűnik és egy társ el kéne az útra. Elvégre, ha már ennyi ideig nem tudtam semmit a családomról, még egy pár óra halasztást túl tudok érni.~ Gondolkodik majd válaszol.
-Rendben, de feltételekhez kötöm a segítséget, ha akármelyik feltételt nem vagy hajlandó elfogadni, akkor se szó se beszéd tovább állók. 1. amíg az nem mondom, hogy elmehetsz, addig velem tartasz, és egy olyan testőrfunkciót töltesz be az életembe. 2. ez, a te bizonyos dolgot, nem lophat el tőlünk 4 óránál többet. Azaz, ha végeztél ha nem, indulunk. 3. és egyben az utolsó. Ha nem is sikerül megcsinálnom amit kérsz, akkor is aláveted magad az első szabálynak, lévén, hogy időt áldoztam rád, mikor nekem is alig van időm. Nos te döntesz, megér ennyit a segítségem?- Ha az illető igent mond akkor igyekszik a kérésének eleget tenni és megkeresni azt a bizonyos személyt. Ha nem-et mond, vagy már most a kiskapukat keresi, akkor se szó se beszéd ott hagyja, és meg se hallgatja a mondanivalóját.
avatar
Unazaki Nikomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 141

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kanmiru on Vas. Ápr. 18 2010, 18:13

A szerzetes végighallgatja a lány szavait, és biccentéssel veszi tudomásul a követeléseket, és amikor a lány befejezi, helyzetével érezhetően önmagát magabiztos pozícióban érezve, kevés várakozás után megszólal.
-Megegyeztünk, amennyiben te következő nap végéig vesztegeted rám az időd. - És mivel a lány ezekre a szavakra elindul, hogy faképnél hagyja a szerzetest, az csak olyan hangos szavakkal szól újra, amiket akkor hall meg a lány, ha nem csak hirtelen jött felsőbbrendűsége önti el magabiztossággal a gondolatait. -A sorsodhoz nincs szükség minden percre és napra. Ahhoz kell ez az idő, hogy észrevedd a lehetőségeidet, és tanulj élni velük, mert nem másoknak kell kiérdemelni a te idődet, hanem neked másokét. - Azzal ül és vár, ha a lányka továbbmegy, majd tanul a hibáiból, ahogyan a legtöbben teszik -vagy talán mindenki- Kanmiru pedig újabb lehetőségek után néz.
avatar
Kanmiru
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Unazaki Nikomi on Vas. Ápr. 18 2010, 22:32

A lány csak egy szóra áll meg, de szándékáról, hogy tovább halad nem tesz le.
-Bacsás meg, de ki már az elején kibúvót keres, a megállapodás alól abban nem bízok és nem tárgyalok. Mindenesetre remélem sikerül megtalálnod az illetőt, bár én a helyedben kicsit közelebb keresnék a faluhoz segítséget merre errefelé csak ritkán szoktak járni az emberek. Örvendtem a találkozásnak viszlát.- Mondja majd továbbhalad. Csak egy pillanatra áll meg ismét, és ismételten használja a transzformáció jutsu-t, elvégre egy kudarc még nem zökkentheti ki. ~Emberek... milyen érdekes, hogy mindenki azt hiszi, hogy az ő dolga a legsürgősebb. Jómagam is úgy gondolom, hogy az enyém és ő is... tehát valaki téved. Milyen rossz tulajdonsága ez a fajomnak, hogy ilyen szűk látókörrel rendelkezik, és csak a saját dolgait képes fontosnak látni. S én is ilyen vagyok... milyen szánalmas.~ Bár magát is elítélte, hogy nem segített mégsem fordult vissza, hisz most a kíváncsisága hajtotta előre és semmi nem állhatott az útjába.
avatar
Unazaki Nikomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 141

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Shikaku on Hétf. Ápr. 19 2010, 23:19

Az utad gyakorlatilag zavartalan, csak néha állítanak meg apróbb cseprőbb dolgok miatt saját igényeid, vagy más utazók. Az alakváltás miatt hamar kifáradsz, így jól jön a pihenés is; lassan haladsz, de biztosan. Gyakorlatilag fennakadások nélkül jutsz át a Tűz Országának határán, de mivel nem tudod pontosan hol is lehetsz, követed tovább az utat.


//Kérek egy hosszas leírást: rengeteg időd van, éppen ezért rengeteg gondolat halmozódhat fel benned, akár a furcsa találkozásról, akár mindarról, amit jelenleg ott hagysz a faluban, és arról is, amit várhatsz egy új családtól - ha megtalálod őket egyáltalán.//
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kazedando Soroshima on Szer. Május 05 2010, 11:51

* Hát igen, tehát hősünk, miután végzett a falura támadó banditákkal, majd kihívva a főnöküket győzelmet aratott, nem élvezhette túl sokáig a vendégszeretetet, mert ezek után az egyik épp a faluban járó Ninja, felismerte a Bingo Bookból.
Ebből kifolyólag kénytelen volt odébb állni, és keresni egy olyan helyet, ahol épp nem az életére törnek. *
- Ó, anyám... ezek aztán nagyon kitartóak...
* mondta halkan maga elé, mikor a fán henyélve elnézte az egyik ninja csapatot akik valószínűleg miatta rohangáltak fel és alá a fák közt, természetesen nagyon figyelt rá, hogy ezek észre ne vegyék, így aztán egyszerűen visszafeküdt a fára és sóhajtott egyet.*
~ Ha nem lenne ennyi izgalom az életemben, talán még mindig egy hétköznapi kis senki Shinobi lennék, talán még el sem értem volna a Jounin szintet..~
* morfondírozott magában, majd előhúzott egy könyvet, és olvasni kezdte, történetesen ez a könyv a Bingo Book volt , amelyet itt zsákmányolt. *
~ Érdekes, Unazaki ... Uchiha.... érdekes mennyi féle ember van ebben a könyvben, meg persze itt vagyok én is, nem írnak rólam túl sok mindent... De annyira nem is érdekel épp mit gondolnak...~
* lassan vette a levegőt, majd egy kicsit mocorogni kezdett, mert a két kard egyike amelyek a hátán voltak, az egyik hüvelye szúrni kezdte a hátát.*
~ Na és vajon meddig kergetőznek ezek odalenn ahelyett, hogy feladnák és végre hazamennének... miért akarnak ennyire elkapni??? Hisz itt nem is vagyok körözve... ááá lehet, hogy fejvadászok, vagy nem helyi Shinobik akik itt próbálnak elkapni...
Ez is egy érdekes ügy...~
* mélyedt a gondolataiba, majd szépen lassan felemelte a tekintetét az égre... *
~ Szép nap van... Süt a nap... kék az ég... ki akar ilyenkor harcolni... Nyugalom és Béke...~
* ekkor egy pillanatra behunyta a szemét és élvezte a rá vetülő meleget.. Majd újra kinyitotta és Sárga szeme újra pásztázni kezdte a tájat, hogy épp mi folyik odalenn.
Örömmel látta, hogy az üldöző csapat lecsillapodott és elindult visszafelé a kis faluba, ahonnan pár perce eljött.*

_________________
avatar
Kazedando Soroshima
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja - Sörkóstoló
Chakraszint: 1050

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Shikaku on Szer. Május 05 2010, 17:55

A környék békésebb lett, te pedig nyugodtan üldögélhettél tovább, innentől kezdve az éjszakáig senki sem zavart; a jóleső érzés, hogy nem kell minden pillanatban a hátadat figyelned, utol ért, és minő meglepetés vagy inkább természetesség, ezt Kusában tette. Az éjjel leszálltával a környék a szokásos változásán ment át, te pedig hetek óta először tudtál úgy aludni a délután történtek óta, ahogyan csak egy Kusai fa hajlataiba fúródva lehet, zavartalanul, és mélyen. Az álmodból a hold fényével megvilágított felhők félhomályában keltett fel egy szokatlan hang. Farkasok üvöltöttek, hasonlóan ahhoz, amikor hímek marják egymást a n őstények kegyeiért, azonban a mostani jóvl nagyobb zaj volt. Fél tucatnyi farkas üldözhetett kemény ellenfelet. Ez a tudat verte ki a fejedből az álmot; farkasoknál nagyobb, és falkával harcot felvenni képes ragadozó csak egy él a környéken, azt pedig ninjának hívják - a megemelkedett figyelem hatására már felfigyeltél a következő hangokra is: egy láncos fegyver csörgött folyamatosan és halkan, különösen jól összerímelve vonyításokkal, vagy bosszús harapások hangjaival. A ninja elhaladt a közelben, méghozzá elég közel ahhoz, hogy érezni lehessen chakráját, ami folyamatosan erős bizsergést generált a tarkódon. Vagy nagyon erős, vagy egy hosszan elnyújtott technikát használ - miközben folyamatosan visszatart egy falkányi farkast...
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kazedando Soroshima on Szer. Május 05 2010, 18:44

~ Ez tuti egy nő .... ~
* futott át az agyán mikor felébredt, eddig éjnek idején nem nagyon keltették fel férfiak... így aztán lenézett, de csak árnyat látott a Ninja helyett. Erős technikára gyanakodott, de a farkasok mégis üldözték, és ez komoly fenyegetést jelenthetett.
Ügyesen verte őket vissza, de lehetséges, hogy már nem tudja magát sokáig tartani.
~ Jobb lesz, ha segítek, hátha tehetek valamit az ellen, hogy felzabálják, meg persze az ellen is , hogy utána megpróbáljon ő megölni engem...~
* gondolta, majd vigyorgott egyet maga elé ... megint fellovalta magában a hőst, majd levetette magát a faágról.
A levegőben még tett egy szaltót, majd a szaltó közben előhúzta a Szél Chakra érzékeny pengéjét, amelyben már keringett is a Szél hatalmas ereje.
Ezzel kezdte el, pont a seregnyi farkas közepében osztani őket, a kard lesújtott, lesújtott, és megint csak lesújtott, valószínűleg legtöbbször célt érve, és kioltva, vagy megsebesítve ezzel egy farkast.
Miután kikaszabolta magát, megfordult, és a nagyobbik csapat farkas felé fordult, majd felvetődött a levegőbe és kezjeleket formált.*
- Fuuton: Daitoppa!
* kiáltotta, majd egy hatalmas széllöketet tolt a farkasok pofájába, amely remélhetőleg, először eltaszítja őket egy tisztes távolságra, majd ezek után megfutamítja őket.
Ezek után a Ninja után indul megnézi, hogy jól van-e , persze óvatos, bárhonnan jöhetne még farkas támadás, és lehet hogy még az idegen Ninja is elrejtett pár csapdát. Ezért is váltogatja villámgyorsan a helyzetét, hogy ne érhessen bele egyetlen csapdába se úgy, hogy aztán ne tudjon onnan eltűnni időben.*

_________________
avatar
Kazedando Soroshima
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja - Sörkóstoló
Chakraszint: 1050

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Shikaku on Csüt. Május 06 2010, 01:52

A romok, amiket hagysz, kissé furcsák, mégpedig azért, mert néhány farkas teste a te általad okozott sebesüléseken kívül is sérült; egy határozott szúrás végzett velük, vagy szimplán csak indította el a halál felé őket, mielőtt megjöttél. A fejetlenségben, amit a daitoppa okozott a sűrű erdőben, majd az óvatos kereséssel, végül nem találtál senkit. Az egyetlen nyom, és a sejtés, hogy a ninja tovább ment, megjelöl egy irányt: Kusagakure. A döntés a tiéd, ahogyan a békés csöndben elvérző farkasok, és szétzilált erdő helyi képe is.
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kazedando Soroshima on Csüt. Május 06 2010, 16:35

* Egy kicsit morfondírozott azon, hogy most mit tegyen, de aztán úgy döntött követi a Ninját aki a falu felé vette az irányt... Remélte nem támadó jellegű, aki a falu életére tör, mert akkor kénytelen lenne megmenteni a falut tőle. *
~ Ilyen dolgoktól válik valaki hőssé... de én sosem akartam az lenne.*
* folytatta ezen gondolatmenetet, és nagy sebességgel közeledett a falu felé, abban nem volt biztos, hogy az idegen ninja erre jön, de ha igen, akkor kideríti ki ez, és hogy mit akarhat, itt ahol a Ninják nem szoktak csatangolni túl sokat.*
~ Veszélyes éjjel az erdő, ki tudja, lehet hogy nem idevalósi és ő is csak engem üldöz, vagy idevalósi és épp egy küldetésről tér vissza, de akkor miért üldözöm??? ~
* tette fel magában a kérdést, amelyet egyenlőre nem volt képes megválaszolni, de tudta, hogyha megtalálja a Ninját, akkor minden kérdésére választ kap.
Meg amúgy is kíváncsi volt, hisz nem kis Chakrát érzékelt, amikor a fán állva elhaladt alatta.*
~ Biztosan megvan B szintű, ha nem A ... és nagyon gyorsan mozog, maximum 3 percig törődtem az őt üldöző farkasokkal, és ez is elég volt arra, hogy úgy lerázzon, hogy azóta sem lelem meg a nyomát.~
* ekkor kicsit megvakarta a fejét, majd mélyet sóhajtott, és szaltóval indulva nagyobb sebességre kapcsolt.
Azokkal a farkasokkal már nincs több gondja, hisz nincs az a farkas, aki a "Fehér Farkast" utolérné. *
- Öcsém... itt vagyok lassan a falu határán... ha már úgyis elrángatott a faluig, akkor iszom és eszem is valamit, mielőtt felfedeznek... Bár, nem vagyok körözve, ha meg is találnak, akkor sem tehetnek semmit... ha meg megpróbálnak tenni valamit, akkor is van elég erőm, hogy én is tegyek valamit.
* mondta maga elé és fejtegette magában a lehetőségeit, közben folytatta az útját.*

_________________
avatar
Kazedando Soroshima
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja - Sörkóstoló
Chakraszint: 1050

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Shikaku on Pént. Május 07 2010, 04:01

Amint beérsz a faluba, már-már hajnalodik. A falu szélén találod magad, de se eddig, se itt nem találod a ninját, ami a legkevésbé logikus, főleg ismerve saját gyorsaságodat. A ninja ennyire gyors lehetne, vagy esetleg átfuthat a fejeden az, hogy talán a ninja kevésbé olyan erős, mint hitted, és már nem voltál képes érzékelni, miután abbahagyta a technikát, vagy pedig olyan jól képzett, hogy képes rejteni a jelenlétét? A nem mindennapi találkozás azonban ennyiben marad, hacsak nem keresel tovább. A hamarosan hajnalodó idő kevés cselekvésre ad lehetőséget, így gyorsnak kell lenned, akármit is teszel.


//Ha tovább keresed, akkor annak a módszereiről kérek postot, ha mást tennél, akkor pedig arról, valahol a faluban, vagy a környéken megírva.//
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Iwahara Takuma on Szer. Jún. 02 2010, 09:13

Takuma kicsit megkönnyebbült, mikor hallota Kanmiru véleményét a helyzetről, ezek szerint nem lesz akadálya annak, hogy elmondja, amit szeretne, és megértette, hogy a bagoly is egy madár. A chunnin csak egy mosollyal válaszolt a férfinak, aztán egy ideig csendben folytatták útjukat. Kanmiru valószínűleg meg akarta várni, míg Shabuka nem lesz a közelben és csak akkor szólalt meg újra. Megnyugtatta afelől, hogy nem baj, hogy tudomást szereztek a képességéről, hiszen egy ilyet nem lehet túl sokáig titokban tartani sőt, még azt sem tartotta problémának, hogy figyelni fogják őket. Takuma-nak ez már egy kicsit túlságosan is optimista hozzáállásnak tűnt, de úgy volt vele, hogy ha őt nem zavarja a dolog, és ha a férfi is így van vele, akkor nem szükséges ezzel foglalkoznia. Azzal viszont teljes mértékben egyetértett, hogy a klán története példaértékű. Felfedték képességeiket és azonnal meg is próbálták őket más nemzetek kihasználni. Ezt a hibát ők, a jelenlegi tagok ezt nem követhetik el, titokban kell tartaniuk származásukat. Mikor Kanmiru befejezte, Takuma csak biccentett egyet. A férfi nem kérdezte, ő sem mondott semmit. A másik így is rájöhet, hogy megértette amit mondott.
Kiértek egy rétre, ahol Kanmiru váratlanul megállt és egy furcsa mozdulatsort kezdett el ismételgetni. Ahogy elnézte Takuma, egyre inkább valamiféle táncnak tűnt. Furcsán ismerős volt, de nem tudta megfogni, nem jutott eszébe, hogy honnan. Ahogy a férfi táncolt, elkezdte magyarázni a Taira Doukou mozdulatainak lényegét. Takuma ámulva nézte, ugyanis nagy erő áradt minden mozdulatból, mégis mikor megvizsgálta, nem érzett benne chakra-t. Hanem... valami mást. A tánc Shabuka érdeklődését is felkelthette, ugyanis megjelent a réten és vizsgálni kezdte, mint egy olyan technikát, amit még nem ismer, de érdekesnek tart.
Takuma, amint figyelte a férfi mozgását és magyarázatát, ellenállhatatlan vágyat érzett rá, hogy megpróbálja utánozni, de leállította magát. Inkább feltett egy kérdést.
- Miért mutatod ezt nekem?
avatar
Iwahara Takuma
Játékos

Taijutsu Pontok : 25


Adatlap
Szint: B
Rang: Chunnin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Shikaku on Csüt. Jún. 03 2010, 20:54

-Előbb utóbb meg kell tanulnod. A szerzetesek mozdulatai kiemelkedő mozgáskoordináció, és koncentráció-javító tulajdonságokkal bírnak. - A magyarázat érthetőnek tűnt, de minden volt, csak nem Kanmirus. A szerzetes befejezte a mozdulatsort és meghajolt, majd leült a fűbe. Shabuka ekkor szólalt meg csak, de legalább már nem volt olyan, mint aki ölni akar.
-Nem akarok pihenni, és azt sem tudom, hogy Kanmirut itt hagyhatnám-e a határon. Nem akarok késni viszont így is elég távol vagyunk a célunktól, és lehet, hogy megérné minél előbb odaérnünk, tehát szeretném látni, ahogy együtt elindulunk az utunkra. - A kis beszéd után nem is adta jelét, hogy ő pihenne, készülődött egy hosszabb útra. A hangsúly változott, de a szavak nagyon diplomatikusak voltak; mint amikor valaki olyan akar politizálni, aki nem tud. Kanmiru nem szólt semmit, és nem is változtatott a tartásán...
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Iwahara Takuma on Vas. Jún. 06 2010, 07:15

- Hogy nekem? Megtanulni? - Takuma meglepődött egy kicsit, de nem volt ellenére a dolog, tetszett neki a "tánc". Valamiért volt egy olyan érzése, hogy nem is lenne nehéz megtanulnia, de nem értette, hogy miért, hiszen még sosem látta. Vagy igen...?
Kanmiru végül befejezte a táncot és készült volna leülni, mikor az eddig csendben figyelő Shabuka szólalt meg. Szavaiból kiviláglott, hogy megpróbál diplomatikusabb hangnemet megütni, de ez nem a jelleméből fakadt, így furcsán torzra sikeredett. De Takuma értékelte a próbálkozását és mivel időközben leült ő is, fejét felemelve figyelt rá. Kanmirura pillantott, mikor a férfi befejezte. Ő ki volt pihenve, nem volt ellenére, hogy folytassák az utat, de a szerzetes esetleg kimerülhetett a tánc alatt, így hát tőle tette függővé az indulást. Alaposabban megnézve azonban a férfi még csak nem is lihegett, nem tűnt túlságosan fáradtnak. Így hát Takuma felállt és Kanmiru nevében is szólt.
- Mi készen állunk az útra, és ha valóban messze a cél, akkor felvehetnénk egy gyorsabb tempót is. - javasolta a chunnin.
avatar
Iwahara Takuma
Játékos

Taijutsu Pontok : 25


Adatlap
Szint: B
Rang: Chunnin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Shikaku on Kedd Jún. 08 2010, 20:32

Mind felálltatok, és elindultatok. A csend zavaróvá vált, és te tudtad is, hogy miért. Neked hamarosan tudnod kellene a feladatról, míg Kanmirut Shabuka nem nézi jó szemmel, valószínűleg nem is akarja elmondani neki, mi is az. A csendet végül Kanmiru törte meg.
-Ha már elkísérem Takuma-kunt, bizonyára az sem titok, hova igyekszünk. Perssze nem akarok beletolakodni a feladatokba, de amennyiben nem lehetetlen, természetesen segítség fejében maradnék is a társaságukban. Hosszú ideje nem láttam, és habár nem édestestvérem, vérrokonom és édestestvérem. Ha az ön által emlegetett megfigyelés, illetve az én távolságtartásom szükséges elemek ahhoz, hogy Takuma a falu tagja lehessen egy jó darabig ez talán az utolsó találkozásunk megint. - Kanmiru befejezte, Shabuka pedig jól láthatóan megrágta a mondandót. Érezhetően enyhült a haragja; a fellángolás már a határon eltűnt, amikor magatokra hagyott egy kicsit, most pedig valamiért tovább nyugodtak a felőle érkező érzések. A válasza végül egy biccentés volt, és még sokáig csak körülfigyelés, illetve jelbeszéd.
A határátlépés idejére minden döntés abbamaradt, Shabuka gyakorlatias ember volt, s ez nagyon is kitűnt a mozdulataiból és a viselkedéséből. Mindaz, amit ő csinált, ahogy mozgott, amikre odafigyelt, belőled és talán Kanmiruból is hiányzott. Őt figyelve talán te is közelebb voltál ahhoz, hogy mi az, ami miatt kitűnhetsz az átlagos ninják közül.
-Takumi no Satoba tartunk. - A kijelentést Kanmiru kérdése követte.
-Az északi félszigetre? - Shabuka bólintását Kanmiru mosolyogva fogadta. -Akkor szerencsém lesz otthonomba visszalátogatni újra. - Shabuka meglepetten nézett, mire Kanmiru vállat vont. -A szerzeteseknek is lehet otthona a templomon kívül, nemde?


//Tessék letáborozni egy külső helyszínen úgy, hogy még nem értétek el a fürdőfalut sem. Egy esti képet, táborhelyet helyválasztással lefestve, beszélgetésekkel, és cselekvésekkel tessék postolni, ahogy kedved tartja.//
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Shiawase Zouo on Pént. Nov. 12 2010, 01:25


[Előzmény: Kusagakure: Utcák/terek]

Az órák csak múltak végeláthatatlanul, mégis túl gyorsan. Már magasan járt az ég, mikor először megálltam, iszonyatosan ziháltam levegő után kapkodva, torkom pedig, hiába ittam futás közben néha egy-egy kortyot nyelve a kulacsomból - teljesen kiszáradt. Ennek ellenére még nem torpantam volna meg, igaz egyre szánalmasabban, egyre lassabban, de még vittek volna lábaim, de a folyó hívgató volt, és megvolt a magamhoz való eszem, semmi értelme túlerőltetenem magam, hogy aztán a célt elérve ne tudjam átadni az üzenetet. Így megpihentem a folyó partján, feltöltöttem kulacsom, ittam, s hogy lehűtsem magam, megmostam a tarkóm és a csuklóim. Nem ültem azonban le, az végzetes lett volna, mert a lábaim megpihenve egész megmerevedtek volna, s nemlennék képes tovább menni anélkül, hogy bevennék egy kapszulát, pedig még nem akartam pazarolni, mert még "hazai" pályán mozgom, sokkal kevesebb esélyem van kellemetlenkedőkbe botlani, az erő majd akkor kell igazán, mikor kilépve az országból, idegen, épp ezért ellenségesként kezelt területen kell majd továbbhaladnom. Az égre néztem, egy madárraj röptét figyelve meg. Messziről jöttek, nem itt zavarta fel őket valami nem idevaló, így nem tartogattak számomra releváns információt. Ahogy légzésem nagyjából helyreállt, ismét ittam, s mint valami robot, ismét lendületesebb léptekkel futottam tovább.

[Folytatás: Fegyverkészítők szövetsége: Hoppou Takumi no Sato: Erdőségek]
avatar
Shiawase Zouo
Játékos

Tartózkodási hely : Az őrület határán


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 183

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Saya on Pént. Jan. 14 2011, 00:58

Már hetek óta az ország déli részében tartózkodtam, a határ közelében. Követve mesterem régi szokását, én is felkutattam néhány, a közelben lévő templomot, s mindenhol adakoztam néhány ryout. Mondhatni, szinte az egész életemet egy templomban éltem le, nem csoda, ha szívemen viselem a sorsukat, s akárhányszor ellátogatok egybe, kicsit úgy érzem, mint ha haza érkeztem volna.
Mióta itt vagyok, már több vázlatot is készítettem. Ezek alapján akár később ki is tudom dolgozni őket, de elsősorban nem ez volt a célom, hanem az, hogy gyakoroljak. Ami, úgy érzem sikerült is.
Miután összeszedtem a fogadó padlóján szerte szét fekvő rajzokat és különböző rajzeszközöket, belepecsételtem egy tekercsbe őket, majd a kis útibatyumba süllyesztettem. Kifizettem a fogadó díját, majd magam mögött hagytam az épületet. A mesteremmel a közeli országokba is át-át jártunk, viszont egyedül még sosem vettem rá a bátorságot. De hogy miért... nem tudom. Pedig annyira sok különbség nincs, ott is ugyanúgy emberek élnek, hasonló színvonalon, hasonló körülmények között...
Ahogy magamban ilyen, és ehhez hasonló gondolatokon töprengtem, útnak indultam, a határ felé. Mostanra valahogy hatalmába kerített a kísértés, hogy egyedül, az országom határain kívül is felfedezzek...

Folytatás - Az Eső Országa - Határvidék
avatar
Saya
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang:
Chakraszint: 75

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Itanashi on Szer. Okt. 19 2011, 11:12

//Csipetcsapat//

Órákon át meneteltünk, lassított tempóban, mivel a súlyok miatt nem tudtam nagyon haladni. De haladtam. Mentem előre, megmutattam Hana-nak, nem egy hisztis kis hülye gyerek vagyok. Hana látta rajtam az akarás vágyat, ezért mondta, hogy levehetem a súlyokat. Hatalmas megkönnyebbülés volt. A súlyokat újra lepecsételte, majd úgy haladtunk tovább. A nap végére egy régi, elhagyatott táborba értünk. Egy tűzrakóhely, egy-két bokor volt csak ott. Lepakoltuk a táskáinkat. Hana felállt, majd a felszereléseivel elment. Egy kis idő múlva 3 darab nyúllal tért vissza. De nem szólt egy szót se, ledobta a földre és elment a felszerelésével együtt. *Másnap az lesz a feladatunk, hogy elkapjuk, és elvegyük tőle az a tekercset. Biztos már megy és elbújik valahova.* A nyulakat megsütöttük, megettük, majd kerestem magamnak egy helyet, ahol aludhatok. Találtam is, egy a célra megfelelő helyet, egy fa tövében. A táskámat a fejem alá tettem, majd elaludtam. Próbáltam pihenni, tudtam, milyen kemény napoknak nézünk elébe. A többiek is lefeküdtek. Másnap a nap sugarai alig világították be a tábort, mikor kinyitottam a szemem. A többiek is lassan felkeltek. *Hát, kezdjük meg a napot.* Kipihent voltam. Nem aludtam sokat, de nem éreztem magam fáradtnak.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Djuka Mikommi on Csüt. Okt. 20 2011, 10:59

Ez egy jó kis fordulat a kalandunkban. Nekünk kel Hanára vadászni, hát ez érdekes lesz. Amikor odaértünk a megkopott táborhelyre és Hana elment először körbe jártam a helyet. Valóban megfelelt, de nekünk sokkal korábban elindulnunk mint ahogy Hana számít rá. Amikor visszahozta a nyulakat, tudtam, hogy egy darabig ezek lesznek az utolsó falatok amiket enni fogok, úgyhogy jól belakmároztam amennyire azt a zsákmányból lehetett. Sendo elvonult és lefeküdt aludni. Én még egy kicsit ébren voltam utána és figyeltem a környezetet. Ideális hely a bújócskára ennél jobbat Hana keresve sem találhatott volna. Én is behunytam a szemem pár órára ám annak ellenére, hogy az előző éjszaka sem aludtam túl jól most sem sikerült teljesen elszenderednem. Hajnal haladtával fel is keltem. Raktam egy kisebb tüzet had higgye csak Hana, hogy még itt vagyunk. Direkt raktam rá jó vizes ágakat az egyik bokorból had füstöljön. Majd odamentem Sendohoz és a másik djukához és felkeltettem őket.
- Héj srácok kelés van. Ma mi vagyunk a vadászok. Direkt raktam egy kisebb tüzet had higgye csak Hana, hogy még itt vagyunk. Hahó hétalvók kelés van!
Azzal megráztam a csapatomat.
- Figyelj Sendo ne haragudj, de muszáj volt ezt eljátszani, mert így Hana azt hiheti, hogy te meg én nem dolgozunk össze. Had higgye csak. Nálunk annál több ütő kártya van.
avatar
Djuka Mikommi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 132

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 8 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.