Minamoto palota (Kyufu tartomány)

Go down

Minamoto palota (Kyufu tartomány)

Témanyitás  Jaiba Minamo on Hétf. Szept. 27 2010, 22:47


Kyufu
Egy kisebb "tartomány", amelyet Minamoto Izashi, Minamoto Aimi, (jelenlegi nevén Minamo Jaiba) apja irányít. A fennhatósága alá eső terület Tűz Országának délnyugati vidékein, a tengerparton terül el, és Konoha védelmét élvezi.

Kyufu tartomány központja Imai, itt áll a Minamoto család rezidenciája a piactér (a város legforgalmasabb része) szélén, közel a kikötőhöz. A palota impozáns, fa borítással díszített, s kőfal öleli körül. Ennek ellenére elég nyitott, a daimyou igyekszik mindenkit fogadni, és foglalkozni a kis vidék problémáival.

Kép a palotáról

avatar
Jaiba Minamo
Játékos

Tartózkodási hely : Mineo karjaiban


Adatlap
Szint: C
Rang: Szabómester
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Minamoto palota (Kyufu tartomány)

Témanyitás  Jaiba Minamo on Hétf. Szept. 27 2010, 23:27//ehhehhe, hát ez a kari is rejt pár előítéletet nah, és mivel szeleburdi, valakire rá kell fognia, hogy túl pedáns (különben is, minek tervezni xD) :]//

Csak ráztam a fejem, nem mondtam én semmi olyat, hogy nyomást gyakorolnánk, egyszerűen csak megpróbálunk kompromisszumos megoldást találni. Nem, egyszerűen nem akarom elhinni, hoyg egy olyan ember ne nyerhetne bűnbocsánatot, mint Mineiro, hiszen semmi rosszat nem tett soha, amióta csak ismerem, sőt, diákok százait tanította már egészségesebb életre a testnevelés órákon. Határozottan szerették, mert kedves, figyelmes, udvarias, és előzékeny. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy valah ais tett volna olyan borzasztó dolgot, amit egy falubeli ninja nem tett volna meg ugyanazon indíttatásból: mert ez volt a feladata, amiért a pénzét kapta. Mert akárhogy is nézem, a falubeli ninják sem patyolattiszták, és bármikor gond nélkül tesznek el láb alól bárkit, ha a nagypolitika megkívánja, vagy eléggé megfizetik érte a falut. Mondhantánk, hogy de azok mindig "rosszak", akiket le kell taszítani, de sokszor derül ki utólag, hogy annyira nem is voltak rosszak. Másrészt erről ítélkezni nem ember dolga, hanem az isteneké. Mineiro egyetlen bűnéül annyi róható fel, hogy engedély nélkül hagyta el a faluját. Nem vehetik el tőlem!
Az önfényezése is gondolatok ezreit indította el: többek között a halálra vált kisfiús-sírós feje visszaidézését, és a két információ közötti számomra feloldhatatlannak tűnő ellentét visszásságát. B kategória... az csak a harmadik felülről, előtte van az S és az A hát, az nem olyan hűűű, de nagy dolog. De inkább nem kötöm az orrára, mennyire "megbecsülöm", mert nincs kedvem ezen vitatkozni, sem elérni azt, hogy bizonyítani akarjon, mert akkor hajlamosak az emnberek a legnagyobb butaságokra, mikor annyira bizonygatni szeretnék az igazuk. A ráhagyós technika be is vált, mozgósította agysejtjeit, és elpárolgott. Hát, keresni azt nem fogom konkrétan, de talán belebotlom. Nekem most fontosabb, hogy apával tudjak beszélni.
A kapun gond nélkül jutok át, mindenki emlékszik még a híremre, ha nem is ismer látásból. Jól meg is néztek, de túlélem, régebben volt benne részem elég, hogy egy életre belém vésődjön kellemetlensége, és a kényszeredett mosoly, amely ráragad az arcra, is megjelent: mintha régi merev reflexek éledtek volna újra. Amikor itt éltem, fogoly voltam, mert annak éreztem magam, s ez az érzés most is elért, gombócot formálva a torkomba. Tudom, hogy apa mindig csak jót akart nekem, tudom, hogy elfogadta Mineirot, mégis, ez a hely, egyszerűen a szívembe markolva próbál megfojtani bennem mindent az elmúlt öt hosszú évből.
Agondolatok jeges markából Uriki ragad ki, aki a falnál támaszkodva int nekem. Valóban hasonlít Mineirora így, ebben az alakban, s látványa még inkább elszomorít. Most, amikor már a célnál vagyunk, kétségek ezrei nőttek bennem burjánzva, mint a gaz a földeken eső után.
- Nagyszerű - erőltetek magamra egy halvány mosolyt, hogy aztán nekiinduljak. Most valahogy nincs kedvem beszélgetni. Próbálkozom magamban valamiféle beszédfélét megfogalmazni, de szinte blokkol a környezet. Az a határozott üzlet- és háziasszony, aki vagyok, leolvadóban van, és ismét annak a kislánynak érzem magam, aki álmok és szárnyak nélkül haldoklott ezen a helyen, míg rá nem talált a szerelem, amely kimentette a sivár jövőt ígérő sors kamraiból. Ha belegondolok, hoyg most valószínűleg a szomszédos daimyou fiának felesége lennék, akit körülbelül csak a házasságunk napján láthattam volna először... kiráz a hideg.
A palotába érve (ha eljutunk odáig), az őrökkel beszélnék, és bejelentetném magam, bízva abban, hogy apa azonnal fogad minket. Jó lenne azért anyát is látni, mert hiányoznak, mégis, szaladnék innen, minél messzebb.

//Nem mertem tovább menni, ha mehetek, csak szólj, költök még hozzá ^^ //
avatar
Jaiba Minamo
Játékos

Tartózkodási hely : Mineo karjaiban


Adatlap
Szint: C
Rang: Szabómester
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.