Északi falvak

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Északi falvak

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Okt. 13 2014, 17:21

Bizony az élet igencsak meglepő és olykor veszélyes. Ha az ember jobban belegondol, akkor az életben több a rossz dolog és kevesebb a jó. Ha az emberek a rosszra számítanának és elfogadnák olyannak a világot amilyen, akkor voltaképpen nem is lenne mind meglepődniük. Így, hogy a hazugságok árnyékába bújva próbálják meg magukkal elhitetni, hogy a Világnak amit teremtettek jónak kellene lennie és voltaképpen jó is, csak sajnos a benne élő emberek rossz dolgokat tesznek, így nem jutnak semmire. Azt kell belátniuk és elfogadni, hogy az olykor szép és könyörtelenül igazságos Világ, ami nem ismerte a boldogságot és a bánatot csak az ok és okozat fogalmát, az mostanra az ember keze alatt egy halálos fekete lyukká változott, ami magába szív mindent és mindenkit... Ez maga az Emberiség...
Gato nem reagált a fiú szavaira, csak tört előre és érezhető volt, hogy cselekedni fog. Kira chakrát gyűjtött, majd amikor Gato hirtelen eltűnt a szemei elől, azonnal helyet változtatott. Hatalmas sebességgel mozgott Ő is, de még csak Genin szinten. Ez a férfi pedig egy szempillantás alatt tudott eltűnni és megjelenni máshol. Iszonyatosan gyors. Visszanézve Gato a kislány mellett állt, de ügyet sem vetve rá, most egyszerű emberi gyorsasággal vágtatott Kira felé. Ahogy az izomkolosszus lépkedett, úgy rezget meg a talaj. Pár méterre volt Kirától és ha eléri, akkor egész biztosan meg akarja majd legyinteni, ahogy eddig is, de az is lehet, hogy most a meg akarja fogni, hogy a halála biztos legyen. A fiúnak ismét reagálnia kell egy támadásra.


// Eddig úgy tűnik, hogy Gato pusztán a fizikai erejére és a gyorsaságára hagyatkozik. Valóban állatiasan csak ösztönből cselekszik és nem gondolkodik. Kirának ebből a szemszögből előnye van. Kisebb posztokkal fogok haladni, ha harcba keveredsz vele // 

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Északi falvak

Témanyitás  Kira on Hétf. Okt. 20 2014, 17:22

Szereti érezni az erőt, az persze sokkal jobb lenne, ha mindaz belőle áradna, nem csak csorgathatná a nyálát utána, de amíg ő oda ér... hát kell még pár év. Már ha megéri. Az élet szívás, ő meg addig pedzegeti a határokat, amíg valaki ki nem csinálja, tiszta sor. Pedig nem épp  öngyilkos merénylő, csak a fejlettsége nincs egy szinten a kockázatvállalási ingerével. A pokolba jutni veszélyes. Aki élőként megy oda nem biztos, hogy vissza is jut valaha.  Az, hogy ezzel módszeresen viszi vásárra a bőrét, együtt tud vele élni már jó ideje, arról sincsenek tévképzetei, hogy milyen idős, erős ninja ellen mennyi esélye lehet. A korlátaival is rendben van, ismeri őket, legfeljebb nem vesz róluk tudomást. Félreértés ne essék, nem azzal volt itt a probléma, hogy vásárra viszi esetleg a bőrét, ha nem vigyáz, a probléma a körülményekkel és a mikéntekkel, meg a miértekkel volt, ezekkel nem tudott kibékülni. Senki ne éljen kétségek között, van neki szíve, különben már nem keringene a vér az ereiben. Érdekes, ha van szív, az a baj, ha nincs akkor meg az...  Ettől függetlenül senkitől sem várja el, hogy megértse, tudja, mit miért tesz, vagy épp nem tesz, ennyi pedig bőven elég.
 Érezte Gató feszültségét, hogy mennyire nehezére esik visszafogni magát, hogy mekkora ingert érez támadni, neki ugrani, vért fakasztani. Mindez érezhető és látható is volt az állaton, hisz meglódult felé, a fiatal srácnak megint „menekülnie” kellett, felkészült és mikor a szörny már elég közel volt hozzá, eltűnt. Gatótól úgy 2-3 méterre, gyors körülnézett, merre is van, majd az ellenfelére is vetett egy pillantást. Egy chh-t szűrt ki fogai közül, mivel a kislányhoz túl közel került a behemót.  Rezdületlenül figyelte a kibontakozó jelenetet, de a célpontja még mindig ő volt. Villan kényszeredett vigyora, mivel vadászból áldozat lett, bár ő nem tekinti magát annak. Neki kell levadásznia azt, nem pedig fordítva.
- Gyors. Nem is kicsit. Erősek a csapásai. Mégis csak az erdőben kéne folytatnunk ezt a játszmát? – ahogy Gató közelített, Kira csak egy pillanatra pillanatra nézett odébb és figyelte az az asztalt, ahogy azon „ugrálnak” az eszközök. Ridegen visszanézett Gatóra, kezében lógva táskája, melyben még lapul néhány trük. Ha másképp nem megy, akkor vérét veszi a „Sátán kutyájának”. 
Ha Gato a puszta csapásaira hagyatkozik a továbbiakban, Kira nem fogja ismét menekülőre fogni, ki kell találnia valamit, amivel a pokolra küldheti. Meg kell ölnie nincs mese. Erre pedig majd sort is fog keríteni.  De még mindig nem tudja a behemót korlátjait, határait. De feszegetni sem akarja a dolgot, mert csak magának okoz bajt ezzel. 


// Csütörtökön, 10. 23.-án érkezik a reag a Képzésre is. Egy kis csúszás történt, elnézést kérek! //
avatar
Kira
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Északi falvak

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Okt. 26 2014, 23:38

Kira tudta, hogy Gato mire készül. Támadást indít felé, ám a fiú kivárta amíg elég közel ér hozzá. A monstrum meglendíti a kezét, ám ezúttal egy egyenes ütést akar bevinni ököllel, amivel földre küldheti a számára légynek, vagy szúnyognak titulált kis semmiséget...


// Ha azt írom, hogy lecsapni készül, akkor nyugodtan beleírhatod a posztodba, hogy közel ér és lecsap, és hogy te erre hogyan reagálsz. Vagy feltételes módban. "Ha Gato ideér és újra egy szimpla ütéssel próbálkozik, akkor Kira ezt és ezt próbálja meg csinálni." Tehát ilyeneket lehet bele írni nyugodtan! Smile Reagálj akkor most erre az ütésre és akkor utána haladunk tovább. Tehát a karakter mozdulatait te határozod meg feltételes módban. Én csak néha irányítom az ilyen töltelék részeknél, amikor gyorsan kitértél mondjuk a szimpla csapások elől. A ketreces megoldásnál jó volt, mivel odaírtad, hogy mit csinál majd a karakter. //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Északi falvak

Témanyitás  Kira on Szomb. Nov. 01 2014, 12:43

Ez...Pontosan ez! Neki ez kell. Ettől érzi, hogy él, ettől válik minden élesebbé, minden perc értékesebbé, ez hajtja. Mert nyikhaj kölyök kora óta először nem azért, hogy egy elismerő biccentést csikarjon ki bárkiből is, vagy másnak megfeleljen. Hanem mert lekezelik. Szereti, amikor alábecsülik, minden pénzt megér, amikor később realizálják, hogy mekkorát bakiztak, néha elő tudja adni a báránybőrbe bújt farkas szerepét, de itt nem tudta…az adrenalin tombolt benne, a vére sebes folyamként zubogott ereiben. Táskája a kezében volt, figyelte a szörnyet, majd beletúrt a táskába, figyelmét nem vette le egy pillanatra se a dögről.
Gato lassú kimért léptekkel halad a kölyök felé, közelébe érve emeli a mancsát, jobban mondva az ökölbe vágott mancsát, Kira puszta kézzel nem tudja hárítani azt a csapást. Egy pillanat műve volt az egész, mielőtt az ellenfele ökle találkozott volna az arcával, előkapta a Fuuma Shurikent, maga elé tartva, hogy hárítsa azt a csapást. Ha hárítani tudta vele, akkor hogy szétnyissa a fegyvert, egy erőteljes csapással hasítja szét a levegőben azt, ezzel együtt talán felsérti Gato bőrét is.

Ha csak hárítani tudja az ütését, hogy ne a teste szenvedjen kárt abba, de eltaszítani magától nem tudja akkor jön egy másik terv: Ismét chakrát összpontosít talpába és nagy erővel annak segítségével ugrik hátra, nyissa szét azt a fegyvert és hajítja el Gató felé. A következő terve a kijutásra összpontosul, oda kint több eséllyel fel tudná venni a kesztyűt a szörnyeteg ellen. Talán ez a kis elterelés elég volt ahhoz, hogy a kijárat felé tudjon igyekezni és az erdőbe csalni ellenfelét.
avatar
Kira
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Északi falvak

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Nov. 10 2014, 17:22

// Nagyszerű! Smile //

Kira talán most érzi magát elemében, ugyanis egy több méter magas vadállattal áll szemben, akinek voltaképpen le kell hajolnia ahhoz, hogy eltalálja ütésével a Genint. Ám Kira talán többet fog érni az Ép eszével, mintsem nyers erővel, ugyanis elővéve fegyverét, még van elég ideje arra, hogy széthajtsa és belevágja a vadállat karjába, amivel megakasztja a támadásban. A fegyver csontig hatol és úgy tűnik, hogy igencsak könnyedén bele tudta vágni a fiú. Olyan volt, mintha egy robbanásig feszült, sűrű masszával töltött lufiba vágná a Fuuma Shurikent... Ez lehet, hogy a felpumpált test miatt volt, nem lehet tudni, ugyanis Gato karja ugyan vérezni kezdett, a vadállat pedig ijesztően felordított nyálforgatagot köpve a fiúra, majd szabad karjával egy koncentrálatlan ütést intézett a fiú felé, aki elrepült, ám könnyen érkezett a talajra, így ismét jó helyzetben van. Azonban a szörny, kitépi karjából a Fuuma Shurikent, majd egy hatalmas lendülettel elhajítja azt Kira felé. A fegyver szélsebesen repül és forog, ijesztő, vibráló hangot adva ki magából... Félelmetes az erő, amivel eldobta.
Kira visszaemlékezett arra, hogy milyen az, amikor Ő dobja el ezt a fegyvert és milyen az, amikor egy magasabb rangú ninja. Mindkét alkalommal a Fuuma Shuriken süvítő, mély hangot ad ki amikor száll, ám ez az erő, amivel eldobták, olyan hangokat adott a fegyvernek, aminek a rezgése megremegtette Kira mellkasát. A Fuuma Shuriken voltaképpen a hangjáról kapta a nevét, ám az ilyen erővel való eldobás, túlmutat minden elképzelésen, nem beszélve a fegyver gyorsaságáról, így Kira éppen hogy csak fel tudott ugrani és fel tudott mászni a létrán. Most a kis kunyhóban találta magát, ahová Gato valószínűleg követi majd... Mit fog tenni a fiú? Vajon el jön a fickó, akiről szólt a levél? Ez majd még kiderül...

// Kérnék egy leírást, hogy Kira mit fog csinálni. Kb másfél perce van arra, hogy Gato feltűnjön a járatban //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Északi falvak

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Feb. 15 2015, 17:28

// A Kalandodat inaktivitás miatt lezárom. Ha visszatérsz az oldalra és igényt tartasz rá, akkor folytatjuk. Jutalmad +15 Chakra //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Északi falvak

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.