Északi falvak

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Re: Északi falvak

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Csüt. Szept. 20 2012, 17:32

Ahogy keresgéled az épületet, egy nagyobb toronyra leszel figyelmes, ami a falu központjában, a téren helyezkedik el. Bár nem csak azért, mert magasabb a többi háznál, az eltérés miben voltja, inkább a tető színében mutatkozik meg, ugyanis az ég gyönyörű kék árnyalatát "örökölte". Nem tudhatod, mennyire tudatosan történt ez a tervezés, hiszen egy kisebb Raikage rezidenciát láttál magad előtt, amit biztosan szóvá tett volna a rejtett falu vezetése, ha látja. Ez az épület kiérdemelhette a legfurcsább, legkitűnőbb ház címét, így be is mentél, hátha találkozol azzal a bizonyos Shibával. Miután betértél az ajtón, egy különösen dekoratív hölgynek mentél neki, aki éppen elhagyni készült ezt az épületet. Valamiért feldúlt volt, és tett még rá néhány lapáttal az, hogy észre sem vetted, csak átsétáltál rajta. Ugyanis, míg te az izmos testalkatodnak köszönhetően megúsztad mindenféle fájdalom nélkül ezt a kis koccanást, a másik fél a fenekére huppanva érkezett a földre, elejtve a könyvet, ami a kezében volt.
- Mit képzelsz magadról te majom? - tette fel a kérdést neked ingerülten. - Talán nem látsz attól a nagy orrodtól, ami betölti a fél arcodat? Kotródj már el az utamból. - azzal felpattant, és amint kilépett az utcára szem elől vesztetted, pontosabban egy kis füst keretében eltűnt. Ekkor még furcsább dolog történt, egy viszonylag a negyvenes éveit járó, rövid, fekete hajú illető rontott ki a szemben lévő ajtó mögül, miközben mély hangján ordított.
- Ayami! Gyere vissza! - nem tudtad mire vélni ezt, de aztán észrevett téged, és hirtelen megkomolyodott. Hangja a rémisztő hangfekvésbe váltott át, és a kezével mutatott abba az irányba, ahonnan érkezett. - Látom Gonshiro ide hozott téged Kurono. Örülök! Akkor beszéljük meg az ügy részleteit. - hívott be a szentélyébe, és zárta be az ajtót utánatok. Ő egyfajta trónszerűségben foglalt helyet, míg téged vele szemben egy székkel kínált meg.

avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Északi falvak

Témanyitás  Hazukage Kurono on Vas. Szept. 23 2012, 12:19

A városi barangolás nem volt értelmetlen, mivel sikerült megtalálni a házat, vagy inkább tornyot.
~Na ezért biztos bekaszniznák Shibát, már csak féltékenységből is.~
Gondoltam magamban, miközben befelé mentem az ajtón, amin a dekoratív hölgy akart kijönni.
~A fene!~
Eszméltem fel az ütközés után, de már kaptam is az ívet. A nő az orromra hivatkozott, én inkább a gondolatmenetre ami a fejemben volt, de időm sem volt hozzá szólni, pedig elhívtam volna egy vacsorára kettesben, aminek a végét is tudtam volna. Egy kellemes este, kettesben a jó meleg ágyban, huncutkodva. Ezek után eltűnt, mint a kámfor, a könyvet meg itt hagyta. Beteszem a köpenyem alá. Később talán bele olvasok, vagy megnézem, esetleg vissza adom a hölgynek, ha megtalálom. Ekkor jön ki üvöltve a jó negyvenes.
~Tehát Ayami.~
Derül ki a nő neve, és az is, hogy a fickó nem más, mint maga Shiba.
~A szerelem sötét verem.~
Mosolyodom el magamban, majd követem a formát. A kis ficsúr egyből a magasztos trónjába foglal helyet, míg nekem a sovány széket kínál. Akkor inkább nem ülök le. A széket, csak lazán odébb rúgom, de semmi agresszivitás.
~Az egyenlőség ma már elveszettek között is luxus.~
Jegyzem meg magamban, majd megállok előtte.
-Mivel tudod kivagyok, így nem fecsérlem az időt a bemutatkozással. Inkább térjünk a lényegre.-
Tartok egy kis hatás szünetet, majd fojtatom.
-Először is mond meg, mi közöm a rablódhoz. Aztán mond meg mennyit fizetsz, és a további részleteket.-
Nálam az efféle tárgyalások egyértelműek. Én kérdezek a másik válaszol, ha nem akkor bajok történnek, de szerintem ez esetben ebből nem lesz baj.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Északi falvak

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Vas. Szept. 23 2012, 13:23

Úgy tűnik, nem tetszik neked az a különbség, ami köztetek van tekintély ügyileg, és a széket is odébb rúgod, ami igazából nem érinti Shibát, viszont az iménti megszólalásod annál inkább.
- MIT KÉPZELSZ MAGADRÓL TE ROVAR?! - kiáltott fel, és az öklével a fémből szült trón kéztartó részére csapott, ami megadva magát levált az eredeti helyéről, és óriási koppanással jelezte, hogy neki vége. A férfi láthatóan nagyon erős, ha a vasat ilyen könnyen eltöri, lehet nem kéne felhúznod azzal, hogy nem adod meg neki a tiszteletet. Lehet, hogy Gonshiro azért javított ki téged még az út közben, hogy az igazi megbízó előtt ne felejtsd el azt a megszólítást, amit használni kell. Persze, lehet ez csak egy furcsa véletlen, de az biztos, hogy most kihoztad a sodrából a férfit.
- MEGMONDOD, HOGY MIT TEGYEK, MEG AKARSZ HALNI? - ordított tovább. - EGY SZÍVESSÉGET KÍNÁLOK, AMI PÉNZZEL JÁRHAT, TE MEG Itt UGRÁLTATSZ? KEZET KÉNE CSÓKOLNOD, KUTYA! - fejezte be az őrjöngést, és láthatólag a következő reakciódat várta, ami ebben az esetben akár végzetes is lehet valaki számára.

//Most rajtad múlik, hogy milyen fordulat lesz a kalandban, és ha rosszul döntesz, akár súlyosabban is megsérülhetsz. Jól gondold át, hogyan cselekszel.//

avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Északi falvak

Témanyitás  Hazukage Kurono on Vas. Szept. 23 2012, 13:56

A fickó pökhendisége, és egoizmusa az egeket súrolja, ami idegesítő tulajdonság. Az, hogy az ember nem tetszését fejezi ki, ennyire felhúzza akkor az itt lakók, félelemből is éljenezhetik, nem csak tiszteletből. Királynak képzeli magát, pedig még csak egy falut sem vezet hivatalosan.
-Bocsásson meg ő felsége, de nem szokásom kezet csókolni.-
Mondom kicsit cinikusan és mosollyal az arcomon.
-Ennek ellenére nem harcolni jöttem, bár maga az első Mizukage is nagyobb tisztelettel és egyenlőséggel illetett.-
Amit tettem, az most kiddé ellenemre vall. Nem szoktam ilyen lenni, talán az út fáradalmai hozták ki belőlem. Mindig megfontolt vagyok, de az a cselekedett nem volt az.
-Minden esetre elnézésed kérem, ha megbántottalak, csak hosszú volt az út és minél előbb szeretném lerendezni ezt az ügyet.-
Mondom már komolyabban, de nem tudok ennél nagyobb tiszteletet mutatni. A baráti udvariasság az, ami az én maximális tiszteletemmel egyenlő. A Raikage előtt se térdeltem le soha, még geninként sem.
-Kérlek akkor beszéljük meg a részleteket.-
Térek vissza az ügyre, nem szeretnék harcolni Shibával, főleg nem a saját területén. Szó sincs arról, hogy félnék tőle, csupán a józan ész szavát követem. Ismét hűen magamhoz.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Északi falvak

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Vas. Szept. 23 2012, 15:14

Végül becsületed megtartod, de elnézést is kérsz, hogy a másik félé ne sérüljön. Úgy tűnik ez neki elég volt, mivel visszaül a trónjára, és a küldetés ismertetésére fordítja a szót.
- Először is, hogy milyen kapcsolatba hozható veled. Azt hittem, hogy tudod, ezért rendeltelek téged ide, de akkor elmagyarázom. Ez a férfi egy chuunin szintű, bár jounin rangú harcos, aki Kumogakure piszkos ügyeit szokta intézni, egyszer azonban túl messzire ment, és egy klán bánta meg ezt a lépését, a Hazukage. Megbízható a forrásom, bár keveset tudok ezzel kapcsolatban, de azt állítják, beszélik, hogy a Hazukage klán sok tagja a keze által lépte át a túlvilágra vezető kapu küszöbét. - hirtelen érkezett a hír, és ez indulatokat is szülhet benned, de a férfi folytatta, nem törődve érzéseiddel. - Ezért gondoltam, hogy te tökéletesen jó leszel, bosszút állhatsz a családodért. A férfi neve Tenkuana Ryuboshi, és innen északra helyezkedik el a bázisa. Ellopta az egy hónapos bevételemet, vagyis 300.000 ryout, és befészkelte magát a hegyekbe, én nem mehetek fel, ugyanis ígéretet tettem egy személynek, hogy nem ölöm meg azt a férget, de azt nem mondtam, hogy mást nem bízok meg ezzel a feladattal. Így hát, Kurono. Neked adom ezt a jelentős értékű feladatot, hogy hozd vissza a pénzem, és öld meg a nyomorultat, az összeg, amit ezért kifizetek, az 30.000 ryou, a bevételem 10%-a. Beleegyezel? - mondta, majd hagyott némi időt a gondolkodásra. Ha belemész, akkor utadra bocsájt, és ad neked egy lovat a hosszú útra. Emellett elmondja a szolgálója, hogy északra, két falu múlva lesz egy hegy, és annak a közepén találod meg a házat. Könnyen felismerhető, mivel az egész környéken az, az egy áll, és emellett elég fényűzőnek lett leírva, még külön medence is van a ház teraszán. Shiba azt tanácsolja, hogy ne idézd meg a sárkányod, ugyanis a férfi Kumogakure védelme alatt áll, és ha külső támadás fenyegetését vélik észrevenni, akkor egy egész testőr gárda megjelenik a helyszínen, akik Ryuboshi csapatának titulálják magukat, és az nehezíteni a könnyen elvégezhető küldetést. A másik, hogy inkább a távolsági harcot erőltesd, ugyanis a férfi specialitása a közelharcokban mutatkozik meg.
- Hozd el a nyomorult fejét, és megjutalmazlak Kurono! - engedett utadra.

//Egy hosszú postban eljuthatsz a házhoz, de ne kerülj semmilyen konfliktusba, különben a küldetés sikertelen. A házba ne menj be még, minimum 20 méterre kell tőle lenned.//
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Északi falvak

Témanyitás  Hazukage Kurono on Vas. Szept. 23 2012, 16:58

Megnyugodtam, mikor Shiba leült a trónjára, később még jól jöhet a pénze, vagy akár a támogatása bármiben, épen ezért nem fordult a fejemben az az ötlet, hogy lelépek a pénzével, pedig a feladatot hallgatva az összeg elég csábító, de mint tudjuk engem sosem érdekelt a pénz. Viszont más lényeges információ is elhangzott, amiről nem tudtam.
~Tehát ő a felelős ezért. Tudtam, hogy nem tűnhetett el csak úgy a klánom Kumogakureből röpke hat év alatt. A háború szele nem képes ilyenre, ahhoz tényleges háborúnak kellet volna lennie.~
Gondolom magamban, és kezeim ökölbe szorulnak. Talán Shiba ezt akarta elérni, hogy a bosszúvágy hajtson, viszont nem sikerült neki. Érzelmileg nem kötődöm a családomhoz, de a becsületem megkötöz. Azzal, hogy Ryboshi megsértette a Hazukage nevet engem sértett meg és utálom, ha valaki a nevembe tipor. A Hazukagekat gyengének tartják, de megmutatom, hogy egyikük nem az.
-A pénz csupán a kutatásaimhoz és a megélhetéshez kell, de biztos lehet abban, hogy ezt a nyomorultat darabokban hozom eléd.-
Mondtam teljes nyugodtsággal. Semmilyen jelét nem mutattam annak, hogy ez az ügy érzelmileg érintett volna, hisz mint már említettem, aki ilyen hibát vét az szerintem gyenge. Elhagyom Shiba "tróntermét", majd az egész épületet.
~Egész Kumogakure szenvedni fog ezért az arcátlanságért.~
Ryuboshi Kumogakure szolgálatában állt, és a feladatokat a Raikage kapta, tehát Kumogakure volt az aki a nevemet a sárba tiporta. Még egyszer mondom nem érzelmileg hoztam ezt a döntés, csupán a becsület kívánja meg. Egy egész falu fog égni Kumogakure hibája miatt. Szerencsére Shiba információkkal is ellátott, így némelyet könnyebb lesz a feladat, de akkor is Ryuboshi csapatával kell szembenéznem. Nem vagyok a csendes gyilkolás mestere, amit a Raiton elem használatával nem is lehet kivitelezni, de távolsági harcban jó vagyok. És van egy előnyöm. Engedéllyel hagytam el Kumogakuret, tehát még hozzá tartozom, így Ryboshi nem tekint ellenségeként. Egyenlőre. Eddig is tudtam, hogy ez a fickó közelharcban jeleskedik, viszont én a Raiton no Yoroival gyorsabb lehetek, mint ő ami előny a közelharcban, de jó a távolság tartásra is. Szerencsére van jó pár távolsági ninjutsum, régebben a sárkányok hátán harcoltam, és onnan kiviteleztem a távolsági technikákat. Shiba egy lóval is megszánt, mivel Hana távolról is kiszúrható, így ténylegesen lóháton kell utaznom, de legalább csak két faluval odébb a hegy közepébe. Nem is fecsérlem az időt egyből vágtázni kezdek, már a faluban az emberek között. Vessen magára aki a ló elé áll, és nem hagy utamra menni. A logika azt súgja a hegy belsejében egy barlang rendszer lehet, mivel az jól védhető. Ha tudnám, hogy a belsejében hol rejtőzik Ryuboshi és milyen mélyen, talán azon a ponton ráomlaszthatnám a hegyet, persze csak akkor, ha nem olyan mélyen van. Minden esetre korai még ezen gondolkodni. Először érjem el az első falut. Ez pár óra leforgása alatt meg is van, de muszáj vagyok megállni pihenni. Ez a ló nem Hana és pihennie kell, emellett én is éhes lettem. A kaja pedig feltölti az embert fizikailag is. Ez a falu csendesnek bizonyult, és úgy szint békésnek, bár sokkal szegényebbnek. Szerencsére találok nyitva egy ramenes bódét.
-Egy tál, forró rament kérek.-
Mondom, miközben leülök a pulthoz, és az ipse már készíti is. Kumogakure fejpántját eltettem a táskába, amit a lóra kötöttem. Az állatot nem hagytam messze, és őrzés alatt áll a falu elején lévő istállóba. Ott kipihenheti magát, de csak rövid időre. Amint megkapom a ráment már burkolom is befelé, persze a kultúra keretei között. Miután végeztem iszom egy korty vizet, majd indulok is tovább. Nem akarok sok időt fecsérelni egy-egy pihenő alkalmával csupán a kényszer miatt kell megállni. Tovább is vágtatok a falun és ismét isten mentse azt, aki a ló elé áll. A falu után egy kisebb erdőn kell átvágtatni, ahol semmi baj nem történik. Nem futottam útonállókba, akik az erdőben lévő utakat szeretik. A második faluba is megérkezek 2 óra vágtatás után, de a nap lemenőben van. Egy egész nap alatt, szinte átutaztam Kumogakuret, amiben Hana nagyon jó segítség volt. Legalább három napi utat lespórolt, de itt az idő, hogy én is megpihenjek éjszakára. A lovat itt is az istállóban hagyom, most többet pihenhet, mint az előbb. A falu közepén sikerül találnom egy fogadót, ahol van éppen szabad szoba.
~Na az ilyen költségeket tuti, hogy ráverem Shibára.~
Jegyzem meg magamban, majd kifizetem előre a szállást. Lehetőleg a legolcsóbb szobát választottam elég szűkösen vagyok. A háború miatt a jouninok nem kapnak elég jutalékot. Elvégre nem zsoldosok. Sajnos. A szobában, még ágy sincs, csupán pár vastagabb pokróc van leterítve és egy párna van ezenfelül semmilyen tároló eszköz. Ruháimat levetem és átalszom az éjszakát, ami nyugodtnak bizonyult. Néhány verekedés hangjára ébredtem fel néha, és pár üvegtörés hangjára. Megjegyzem szerintem fejeken csattant és nem a padlón, ugyanis a szobám pont a bárpult felett helyezkedett el. Ez a szolgáltatás pont elég volt, hogy kipihenjem magam a harc előtt, és folytatni tudjam az utam. A hegy már nem volt messze, és én sem siettem. Bőven volt időm, elvégre magamnak osztom be. Nincs aki parancsoljon és pont ezt élvezem, lényeg, hogy a feladat kész legyen. Miután felkeltem egy lavór vízben megmosakodtam és megfürödtem, majd a fogadóban reggeliztem is. Nem épen királyi reggeli volt, de pont elég, hogy pótolja az elvesztett energiát. Egyenlőre lóháton folytattam az utat, de nem vágtázva, hanem ügetve, de csak a hegy lábánál kicsit tovább. A lovat szélnek eresztettem, de előtte levettem róla a dolgaim és minden egyéb eszközt. A ló élhette a maga életét nyereg és minden nélkül. Nem akartam kikötni, mivel hazafele Hanán fogok repülni a gyorsabb menekülés érdekében, és nem akartam, hogy egy jár őr csapat netán megtalálja. Ahogy haladok feljebb a hegyen az erdő egyre inkább ritkul és sziklásodik, de egy tisztáson meglátom a házat, és ekkor ugrik be, hogy Shiba házat említett. Én bolond, mikor indultam barlangrendszeren elmélkedtem. Annyit méláztam a becsületemről, hogy nem figyeltem erre a részletre, mikor Shiba mondta. Legalább könnyebb dolgom lesz, bár a házat biztosan jól őrzik. Tisztes távolból figyelem, nem akarom, hogy észre vegyenek. Muszáj vagyok megfigyelni a járőröket és az itteni dolgokat. Szükségem van egy tervre, amihez megfigyelések szükségesek.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Északi falvak

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Vas. Szept. 23 2012, 17:14

Odaértél, és meg is lepődtél, hogy minden védelem nélkül van itt egy ház, vagyis vannak járőröző katonák, de nem túl nagy számban, és a lándzsa a jobb kezükben, és a pajzs a balon nem árulkodik túl nagy harci képességekről a ninják világában, egyszerű zsoldosoknak tűnnek. De a lényeg, hogy a lakást magát nem védte sem a természet, hogy barlang legyen, ahogy te gondoltad, vagy csapdák körülötte, legalábbis nem vettél még észre egyet sem, csak ott áll a saját kis békéjében. Lehet, arra gondoltak, hogy erre a hegyre senki nem akar majd felnézni, csak szövetségesek, vagy falusi civilek, akik ellen tökéletes ez a gyenge védelmi csapat. Ekkor észre is veheted a medencét, amiben egy szőke, tüsi hajú illető ül, egy lány társaságában, akinek barna haja....Várjunk csak, ez a lány az, aki neked ment a Shibával való találkozás előtt, Ayami. Mit keres ő itt? Gyorsan kell gondolkodnod, ugyanis az őrök épp ahhoz a rejtekhelyhez közelednek, ahol te állsz. Nem tudhatod, hogy észrevettek-e, bár akkor nagyobb riadó lenne, vagy csak a szokásos úton mennek, és te épp rossz helyen állsz. A helyszín elég tágas egy csatához, ha máris azon töröd a fejed, hiszen már elég közel vagy ahhoz, hogy ne tudják értesíteni Kumogakure-t, úgy, hogy előtted érjenek ide, talán még el is tűnhetnél, és ők csak a halottakkal találkoznak. De akkor mi lesz Ayamival, ha támadsz, hiszen ő fel is ismerhet, és gyorsan kiderül, hogy nem is vagy Kumogakure-i ninja, de a legrosszabb indok az lehet, hogy nem tudsz semmit Ryuboshiról, pontosabban nem tudod, mit tud ő rólad...
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Északi falvak

Témanyitás  Hazukage Kurono on Vas. Szept. 23 2012, 17:42

A megfigyelés nem tartott sokáig, hiszen a járőrök felém tartanak, de legalább megvan a célpont, és egy kis terep szemle is. Csapdát egyenlőre nem észleltem, de továbbra is gyanús nekem ez a hely. Egy ilyen fickó aki Kumogakure alvilági ügyeit intézi, annak több veszélyre kéne számítani, már csak az alvilági ügyletek miatt is. Mindezek mellett itt van Ayami is.
~Tehát kacér a kiscsaj.~
Jegyzem meg magamban, de egyenlőre lefoglalja Ryuboshit ami jó. A probléma az, hogy még mindig keveset tudok, ahhoz, hogy harcba merjek bocsátkozni. Tehát nem kezdek harcba az őrökkel. Inkább használom a Shunshin no jutsut és minél gyorsabban elhúzok egy távolabbi, nagyobb szikla mögé, ahonnan jól látom a terepet. Remélhetőleg nem vesznek észre és tovább tudom fojtatni a megfigyelés, ami marad az őrök mozgásán. Ha csapda van, akkor azt az őröknek is ki kell kerülni és a mozgásuk eltérő lehet a megszokottól a célpont felé. Nem egyenesen a célponthoz mennek, hanem néha eltérnek az útól. Az ilyenek árulkodó jelei lehetnek a csapdáknak. A chakra tér, vagy mező is szóba jöhet, ahova jegyzettel lehet bejutni és szabad szemmel nem látható. Próbálok más gyanús dolgokra is oda figyelni, de ezek a főbb szempontok. Információ hiányában nehéz tervet, vagy bármi mást elkészíteni, még egy ilyen kis dolognál is. Igaz, hogy a célpontunk csupán chunin rangon áll, de okozhat még meglepetést, amin én nem szeretnék meglepődni. Szeretnék számítani minden eshetőségre, és minél kevesebb harcal eljutni Ryuboshihoz.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Északi falvak

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Vas. Szept. 23 2012, 18:19

Mikor arrébb ugrottál, és egy másik kő felé közeledtél, hirtelen egy éles hang hallatszott a távolból.
- Áh, egy vendég! - a hang a medencében ülőtől érkezett. - Kumogakure futárait mindig szívesen látom, mi az új küldetés, már nem jött senki a Hazukage incidens után. Mondtam, hogy nem akartam, tényleg, csak, hát annyira tetszett a vér látványa, és a kicsi után jöttek a szülők, és végül már nem tudtam, hogy mit csinálok. - nevetett, mint aki észre se vette volna, mekkora súlya van annak, amit mondott. Te egy kicsit vársz, hátha nem is neked szólt, de úgy tűnik más nem jelentkezett, Ryuboshi sem érti, miért nem mész elő a szikla mögül. - Na, ne szórakozz ott az a nagyméretű kövecske mellett. - ez már biztosan neked szólt, így elő is lépsz rejtekedből, ami a lány először észre sem vesz, hiszen el van foglalva a férfivel, de aztán kiszúrja a maszkodat, ami az arcodon pihent, amikor először találkoztatok.
- Szívem, ő nem Kumogakure-i shinobi, csak egy zsoldos, akit apa bérelt fel ellened. Bár szerintem teljes mértékben reménytelen eset, még Gonshiro-t is elhagyta, pedig, hogy meg akartam ölni azt a senkit, amiért lebuktatott minket. Hogy vehetett észre, ha egyszer vak, nem értem. - mondta a hisztis csitri, akinek láthatóan csak egy atyai jobbos hiányzik, hogy felfogja milyen helyzetbe is került. De ekkor olyan dolog történt, amire nem számítottál, ugyanis a földből egy férfi magasodott ki, aki bizony a vak férfi volt, Gonshiro.
- Nem vagyok vak, csak annak mutatom magam Ayami-chan, és ne is haragudj Kurono, hogy megtévesztettelek, de muszáj volt, hogy ne tudd, ugyanis Ayami-chan nem értesülhetett volna tőled ilyen információval. Viszont én csak érte jöttem, mivel Shiba-sama észrevette, hogy újra kiszökött a szobájából, és utána küldött. Nem avatkozok az ügyeidbe. - mondta, és újra eltűnt a földben. Úgy látszik, hogy te és a férfi egy családi drámába keveredtetek, de ez nem számított, ugyanis hat őr tartott feléd, miután felfedtek téged. Kettő jobbról, mindkettő kezében kard volt, két íjász előtted, akik már rá is helyezték a nyílat a húrra, és a két lándzsás mellőled. De ott van még Ryuboshi is, aki biztosan cselekedni fog az első adandó alkalommal. Most hogyan cselekszel?

avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Északi falvak

Témanyitás  Hazukage Kurono on Vas. Szept. 23 2012, 18:40

Nem sikerült fenntartani a rejtőzködést, úgy látszik Ryuboshi figyelmesebb, mint gondoltam. Kénytelen voltam előmászni a kő mögül, a második felszólításra.
-Hát igen, az ilyen dolgoknak idő kell, hogy leüljön.-
Próbáltam kedveskedni és humorizálni, bármennyire is rólam volt szó, és a családomról, de az a csitri Ayaminak sikerült lebuktatnia.
~A fene a szádat, te kis taknyos.~
Jegyzem meg magamban, de ezt nem is hagyom szó nélkül.
-Neked nem osztottak lapot taknyos. Maradj ki a felnőttek dolgából, ha itt végeztem oda mész ahova akarsz és nem szólok bele apád ügyeibe. Kivéve ha fizet érte.-
A végét kissé elhumorizáltam, de aztán komolyra fordul a dolog, mert Gonshiro is megjelenik, akiről kiderül, hogy nem vak.
-Te szerencsétlen. Én meg hagyom, hogy simogasd a sárkányom.-
Szólok be Gonshironak is, de ekkora már eltűnt.
-Chö. Ez is eltűnik, mikor bajba kerül.-
Jegyzem meg hangosan, majd a közeledő őrökre leszek figyelmes. Ilyen pondrókra nem akarok chakrát pazarolni és nem is fogok, csupán minimálisat. A Shunshin már nem is számít chakra fogyasztásnak, elenyésző a százaléka, főleg annyira, hogy az íjászoknál legyek, mielőtt lőni tudnának. A Raikent előkapva szeletelném szét őket, aztán jön a többi őr is. A látványra azért adunk. A Raiken körül cikáznak a villámok, és ha szükséges a lándzsát is ketté vágják. Miközben ölök, azért Ryuboshira figyelek, ő a legveszélyesebb, és ha szükséges a támadásai elől kitudjak térni időben. Leginkább közelharci támadásra számítok, így a teraszról, amíg oda ér hozzám van időm felmérni a cselekedetét.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Északi falvak

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Vas. Szept. 23 2012, 18:59

Gyorsan pörögnek az események, hiszen egy csata kellős közepébe kerültél, ahol te voltál majdnem mindenki célpontja. A lány egy kunait indítana ellened, de Gonshiro megjelenik mögötte, és aztán eltűnik vele egy füstfelhő kíséretében. Aztán következett a te kis előadásod, ami hat halott őrrel végződött, és a villámokat szóró kard nagyszerű finálét nyújtott. Fegyver tört, szalag, hús szakadt, és a kard derékban szelte ketté a használójára támadókat. Ekkor azonban a legfőbb ellenfeled is támadásba lendült. Sebessége óriási volt, és hirtelen tűnt fel melletted. Szerencsédre közelharcra számítottál, így még éppen tudtál védekezni, de az ütés erejétől így is 5 méter repülsz balra, és a válladdal szántod fel a földet. Tényleg erős.
- Kurono? Hazukage Kurono? A fiú, akinek az a bizonyos nő a nevét sikította? Csak szólók, hogy rokonaidnak biztos sokat jelentettél, de én is kutattam utánad villámmester. Minden trükköd ismerem, és esélyed sincs ellenem. - nevetett, majd kézjeleket kezdett. Úgy tűnik azért a távolsági harc is megy neki, és a közelharca halálos lehet, ezért figyelmeztetett Shiba. Ebben a harcban az életed a tét, és ezekkel a gondolatokkal kászálódsz fel a földről, egy jutsu elindítására.
- Fuuton: Mugen Sajin Daitoppa! - és a használó mögül óriási széllökés indul meg feléd, ami akár el is sodorhat magával, s egy kőnek csaphat, ha nem figyelsz oda. Csak az a baj, hogy ilyen porban alig látni valamit.

Chakra: 99,5 %
Sérülés: horzsolódás a bal vállon

avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Északi falvak

Témanyitás  Hazukage Kurono on Vas. Szept. 23 2012, 19:30

Az őrök könnyű feladatnak bizonyosultak, és legalább Gonshiro is közbelépett, még ha csak annyira is, hogy elvigye a lányt, aminek kifejezetten örülök. Nem szerettem volna, ha a csata áldozatává válna. Ryboshi és én maradtunk csak, aki támadásba is lendült méghozzá nem kis erővel, ami után felszántottam 5 métert a terepen.
~Utálok, csúszni. Nem vagyok kígyó.~
Jegyzem meg magamban, mire a ficsur megismert.
-Akkor a maszknak sincs értelme.-
Dobom le magamról a vörös onin maszkot. Ryu kézjelekbe kezd és Fuuton technikát alkalmaz.
~Fuuton, tehát tényleg felkészült a villámra.~
Viszont ezt felhasználhatom, akár támadásként is, ugyan is a másodlagos elemem a Katon, de kissé félem használni. Most egy próbát megér.
-Katon: Goenkyou!-
Mondom ki a jutsu nevét, ami után a hatalmas golyó Ryu felé száguld, a golyó a nagy tömege és térfogata miatt átszeli a szelet, sőt a szembe szél miatt, talán átmehet egy kicsit forgásba is, de ezt bízzuk a fizikára. Nem tudom mennyi chakrát ölt ebbe a támadásba és milyen sebességű a szél, tehát megpróbálok minél gyorsabban hátrálni, sőt ha sikerül a hatalmas golyó árnyékában az egyik szikla mögé rejtőzni. Ha van elég időm rá, akkor aktiválom a saját technikám a Tako Uwagi no jutsut, amire sárkánypikkelyek nőnek a testemen. Muszáj vagyok felkészülni, amire sajnos nem volt időm a harc előtt.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Északi falvak

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Vas. Szept. 23 2012, 20:03

Talán nem volt a legjobb ötlet egy széllöket felé egy tűzlabdát fújni, ugyanis, amikor a két támadás találkozott egy óriási lángoló tornádó alakult ki, aminek csápjai téged is elértek, megégetve a jobb karodat, viszont elkapták ellenfeled karját is, de mivel fürdőgatyában volt, így maga a ruha nem gyulladt ki, de helyette is égett a keze. Nem üvöltött, hanem inkább gyorsan a szájából vizet fújt rá, és eloltotta a lángokat, de természetesen ez sem hozta teljesen rendbe a kezét. Neked inkább a ruhád égett meg, és csak a bőr felsőbb hámrétegei szenvedtek sérülést, ezt hívják elsőfokú égési sérülésnek. Biztos lesznek rajta hólyagok, és fáj is valamennyire, de nem vészes. Miközben a technikád alkalmaztad, láthattad a férfi mit tett, így a második eleme is felvetődött balszerencsédre a Suiton volt az. De talán még jól is jöhet.
- Hehehehe! Látod, vérzik a kezem, a kéz, ami végzett a szüleiddel, és most veled fog. A vér, ez a vörös hömpölygő, forró folyó, mely bennünk folyik a kezdetektől fogva, és amikor én megölök valakit, akkor mindig eltávolítom belőle ezt az Isten adta ajándékot. - mondta, és közben kiszúrta, amint a szikla mögött kuporogsz, az utolsó épségben lévő fedezék mögött, ami ezen a tisztáson felmerülhet védekezésre. Lenyalta a vért égett kezéről, szinte biztos, hogy ez megőrült. Pillanatok alatt odakerült elé, és egyetlen ütéssel apró darabokra törte, így egyből védelem nélkül maradtál. Mármint nem, mivel aktiváltad a saját jutsud, és a fekete pikkelyek megjelentek e testeden, de ez egy picit sem állította le azt a támadás kombinációt, amit éppen elkezdett a férfi. A lábával dobbantott egyet, a gyors kézjelek után, majd hallhattad a technika nevét is, mivel közel állt hozzád.
- Suiton: Mizu Kamikiri! - A víz felbukott a földből, és szélsebesen elindult feléd,, ami ilyen közelségből nehezen hárítható, és az életedbe is kerülhet, nem biztos, hogy az új bőröd elég lesz a hárításhoz.

Chakra: 87%
Sérülés: horzsolódás a bal vállon, első fokú égési sérülés a jobb karonA hozzászólást Hoozuki Suigetsu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 23 2012, 20:41-kor.
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Északi falvak

Témanyitás  Hazukage Kurono on Vas. Szept. 23 2012, 20:23

Veszélyes ötlet volt Katon elemet választani, de mind két fél ugyan annyira sérült. Viszont az elemek összecsapása szép látványnak bizonyult, és volt időm a pikkelyekre is, ami B szintű technikákig véd, persze nem teljes mértékben. Ezek után még magyaráz is a forma ami egyáltalán nem hat meg.
-Inkább koncentrálj a harcra. Az efféle szövegeléseid egyáltalán nem hatnak meg.-
Mondom komolyan. Egy ilyen égési sérülés után nem vagyok vicces kedvemben, és komolyabban is veszem a harcot, ami kiderül nem első vérig meg. Úgy látszik a szövegem hatott, mert Ryu támadt, ami kissé idegesít. Idegesítő az a tudtat, hogy egyenlőre ő van fölényben, ő támad állandóan és én nem győzöm védekezni. Porrá zúzza az utolsó fedezékemet is, ahonnan kénytelen voltam elugrani.
~Nem szeretnék megizzadni.~
Jegyzem meg magamban, az ő technikája, viszont egy kissé keskeny vízpenge, ami elől oldalra könnyebb kitérni, mint bármilyen másik irányba, és a víz csupán egyenesen képes haladni, így kikövetkeztethető, hogy hol halad el. Megpróbálok kissé odébb ugrani, hogy tisztes távolságból kikerüljem, de pont elég legyen a tervemhez.
-Raiton: Jibashi!-
Mondom ki a jutsu nevét, a gyors kézpecsétek után. A megfelelő távolság azért kellet, hogy az elektromágneses mező elérje a vizet, és az áramot elvezesse a használóhoz, és a kisülés végezhessen vele, vagy csak némileg megsértse.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Északi falvak

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Vas. Szept. 23 2012, 20:41

Ezt a kört te nyerted, bár nem úgy, ahogyan az előbb elgondoltad. A víz elment melletted, és te a villámokat azon meglovagoltatva az ellenséged felé küldted, aki egy gyors elugrással megszakította azzal a kis hullámmal, amit feléd küldött, így egyáltalán nem sérült, de legalább te sem.
- Koncetráljak a harcra? Mik ezek a tanácsok? Te talán egy edzésen képzeled magad, mert én itt próbálok kinyírni valakit, de ha ennyire lenézel, akkor majd kapsz mindjárt az arcodba. - mondta, és ekkor a kezében egy katana jelent meg, és ekkor vettél észre egy eddig elhanyagolható dolgot, a csuklóján egy pecsét volt, és nem egy tetkó. A kard fekete pengével, és markolattal rendelkezett, akár a sötét halál is lehetett volna. Ekkor a bal karján is eltűnt a tetoválás, és egy chakrakés jelent meg a kezében, ami körül rögtön jelentkezett a Hien stílus által meghatározott kék aura, a beleáramoltatott chakra miatt. Ha nem ismerted a stílust, akkor még új volt neked ez a látvány, de sokáig nem gyönyörködhettél benne, ugyanis eltűnt előled a férfi, és mögötted jelent meg, bal kezével, a fegyverrel vágva, majd jobb kezével ütve.

Chakra: 81%
Sérülés: horzsolódás a bal vállon, első fokú égési sérülés a jobb karon

avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Északi falvak

Témanyitás  Hazukage Kurono on Vas. Szept. 23 2012, 21:37

A technikám, majdnem sikerrel járt, de Ryunak sikerült idejében megszakítani a támadását, és nem szerzett sérülést, de én sem.
~A fenébe! Tudtam, hogy nem lesz könnyű.~
Az ipse kicsit megsértődött, hogy kioktatom, de igen muszáj volt. Számomra minden harc egy komoly edzés, és egyben a tudás gyűjtése. Az új technikákat látva és elemezve, én is új technikákat tudok kifejleszteni amivel gyarapíthatom a tudásomat. Harc közben gyakorlom a chakrám irányítását, bonyolultabb módszereit. A adrenalin mindig segítség, akármilyen tanulásban, és a harc adja a legnagyobb adrenalin löketet. A Hien technikáról már hallottam, de még soha sem láttam.
~Hasonlít ahhoz, amit én csinálok a Raikennel. Csupán sima chakrával.~
Feltételezéseim szerint, ha én képes vagyok a villámmal a kardvágást mellet, elektromos kisülésre, akkor a sima chakra hosszabbítja, vagy élesíti a pengét. Sajnos nem sok időm maradt elemezni ezt a technikát, mivel az ellenfelem eltűnt, de hamar előbukkant a hátam mögött. A penge láttán, számítottam ilyesmire, és a fekete penge is rejthet még titkokat, de reméljük ez most nem derül ki. Ryu támadása kettős, érkezik egy vágás és jobb oldalról egy ütés, ami testre érkezik.(Feltéelezem, mivel nem irtad konkrétan.) A kar lendülési idejét kihasználva egy nagyot szökkenek hátra, hogy ütőtávon belülre lépjek. Akár csak a boxban, ha túl közel vagyok nem tudnak ütni, nincs hely a támadásra. A szökkenés mértéke, akkora, hogy testtel Ryunak repüljek és kissé magammal sodorjam, de nem ez a fő cél.
~Kénytelen vagyok használni.~
Jegyzem meg magamban, mivel miközben Ryunak dőlök egy tigris kézpecsétet mutatok.
-Raiton no Yoroi!-
Mondom ki a jutsu nevét, amire a villámló aura megjelenne körülöttem, amenyiben sikerül a hátra szökkenő akció, és mivel a testem Ryuéhoz simul, az aura akár végzetesen is végezhet vele, de elég csúnya áramütést szenved az biztos. A meglepetés ereje velem lehet, mivel erről a technikámról kevesen tudnak, és a világban a legtöbben azt hitték a III. Raikageval halt, ugyan is nem maradt róla írásos jegyzés.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Északi falvak

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Vas. Szept. 23 2012, 21:58

Ki akarod használni az időt, míg ő lecsap a kardjával, pontosabban, míg lendül a karja, de nem vetted azt figyelembe, hogy egy pillanat alatt került mögéd, akkor ennél jóval kevesebb időbe telik a vágás végrehajtása. De szerencsédre jól jött a hátraszökkenés, mivel így a csapás nem a hátadat érte, hanem a bal kezed, egy mély, bár nem halálos vágást ejtve rajta. Ekkor érkezett volna a jobb kezes, chakrakéses csapás, de te aktiváltad azt a technikát, amit a legerősebb védelemként ismernek. Amit a III. Raikage, és utána a fia használt, és ismert, a Raiton no Yoroi-t. Nagyon felelőtlen dolog volt, tekintve a képességeidet, hiszen egyáltalán nem állsz még kage szinten, de talán bejöhet ez a fordulat. A villámló aura, még ha csak egy kis időre is, de érinti a férfi jobb karját, és a kisülés, amit okozott, teljesen lebénította a végtagot, így ki is esett a kezéből a fegyver. De a lábai még működtek, így gyorsan eltávolodott tőled, majd a kardjával felkavarta a levegőt.
- Kezouniba Yiba! - mondta, és egy vágásnyi széllöketet indított feléd. De, mintha lassabb lenne a megszokottnál, mintha ez valami lassított felvétel lenne, vagy csak te gyorsultál fel a technika alkalmazása miatt? Viszont gyorsan kell végezned vele, vagy el is ájulhatsz a sok chakra miatt.

//2 kör múlva elájulsz a technika használata miatt, legalábbis, ha fenntartod addig. A sárkánypikkelyes technikád abbamaradt, amint használtad a Raiton no Yoroit.//

Chakra: 60%
Sérülés: horzsolódás a bal vállon, első fokú égési sérülés a jobb karon, mély vágás a bal karon

avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Északi falvak

Témanyitás  Hazukage Kurono on Vas. Szept. 23 2012, 22:13

A tervem nem úgy jött be, ahogy szerettem volna, de legalább elért némi hatást. Ryu jobb karja lebénult, viszont én kaptam a vágást a kezemre.
~Utálom az ilyen hibáim.~
Hát igen. Nem olyan ember vagyok, aki gyors döntéseket tud hozni, hanem aki hosszabb távon átgondolja a dolgokat. Most viszont gyorsabb vagyok, mint Ryu és ez ki kell használjam, de nem gondoltam volna, hogy a Raiton no Yoroi ezúttal ennyire leterhel. Sokszor alkalmaztam már, de az igaz, hogy még kell vele gyakorolnom. A stimuláció miatt, most nem érzem annyira a fájdalmakat, ami utal a bal kezemen lévő vágásra is, de amint vége a technikának lesz fájdalom bőven. Most viszont nekem kell koncentrálnom a harcra, mivel érkeznek is az éles szellők. Talán nem vagyok olyan gyors, mint a negyedik Hokage, de gyorsabb, mint Ryu és ez ki kell használnom.
~Nem sok időm van, csak pár perc különben túl sok energiát veszítek és, ha nem sikerül ennyi idő alatt megölnöm, akkor is kell még erő.~
A Shunshin no jutsut használom, ami a Raiton no Yorival együtt fejti ki a hatását, és megpróbálok a Kazeouniba Yiba szelei mellet elcikázni és egy bal lentről, jobb fentre indított vágással kettészelni, de a vágás közben megfordulok a saját tengelyem körül tovább húzva a lendületet, és jobb fentről bal lentre indítani a másik vágást. Reméljük a nagy sebesség miatt sikerül, mert fogytán leszek az erőböl.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Északi falvak

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Hétf. Szept. 24 2012, 16:17

A hirtelen sebesség növekedést használod ki előnyként, és el kezdesz cikázni az erős, és penge éles széllökések között. Szinte egyik sem talál el, de talán, ha egy mégis megvágott volna, de természetesen lepattant a villámló aurádról, így meg sem érezted. Mikor beérsz a férfi elé, előkapod kardod, és egy dupla vágásos kombinációval próbálod átküldeni a túlvilágra. Az első vágást még egy hátraszökkenéssel sikerült elkerülnie, de a te sebességed most rendkívüli volt, és könnyedén túllépte az ő reakció idejét, és a második vágás betalált, még ha nem is ejtett halálos sebet. Egy véres karcolás keletkezett az ellenfeled felsőtestén, aminek a hossza volt a rémisztő, és nem a mélysége, ugyanis alig tudtad megérinteni a felső hámréteget. Úgy tűnik, azért mégis csak gyors a csávó, még így is, hogy te a Raiton no Yoroit használod. A kérdés, hogy meg tudod-e ölni, vagy teljesen kimerülsz addigra, és utána könnyedén eltaposhat. Hiszen egy ilyen szintű technika használata könnyen elveheti az erődet, ha nem használod okosan. De, most nincs idő ezen gondolkozni ugyanis a férfi is lép valamit ellened, talán, ő is a legutolsó fegyverét rántotta elő ezzel a mozzanattal, hiszen a kézjelek után, amiket végrehajtott, egy híresen erős technika nevét mondta ki.
- Fuuton: Shinkū Renpa! - kiáltotta, és amint kinyitotta a száját, rengeteg éles szélpenge repült feléd, és mivel közel álltál, így jobb, ha nem gondolkozol, hanem jól cselekszel, hiszen, ez a támadás még az életedbe kerülhet, úgy is, hogy a villámló vért a tested körül van. Viszont, ha ilyen erejű technikával állt elő, lehet, ő is az utolsókat rúgja chakrakapacitás terén.

Chakra: 52%
Sérülés: horzsolódás a bal vállon, első fokú égési sérülés a jobb karon, mély vágás a bal karon

avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Északi falvak

Témanyitás  Hazukage Kurono on Hétf. Szept. 24 2012, 16:48

Az események, mint ha kezdenének a végéhez érni, legalább is én az utolsókat rúgom. Már be kellet vetnem a legerősebb technikámat is. A dupla vágásos kombináció sikeresnek bizonyult legalább is a második fele, de ez erősíti az a tényt, hogy Ryu közelharcban is megverhető, és lehet ezt a csatát nem a ninjutsuk fogják eldönteni, hanem a pengék, mivel Ryu is, lehet, az utolsókat rúgja, mivel egy S szintű technikával állt elő.
~Na ilyet is tud?~
Lepődök meg kicsit, de sok időm nincs csodálkozni, a technikájának erején. Ezek éles lövedékek, amik gyorsak és felé tartanak, a legnagyobb butaság lenne hátrálni a lövedéket olyan gyorsak, hogy előbb utóbb elkapnának. A mennyiség miatt elcikázni se tudok közöttük, hogy az előzőhöz hasonlóan egy kontra támadást indítsak, tehát marad a felfele. Felém lőtte a lövedékeket, így ismét az aura és a Shunshin kombinációját alkalmazva ugrok fel, hogy minél gyorsabban eltűnjek.
~Ha tovább tartom fen a Raiton no Yorot elájulhatok.~
Kénytelen vagyok megszüntetni a technikát, pedig nagy hasznát vettem volna a továbbiakban, de marad a B terv, amit Shiba tanácsolt a távolsági harc.
-Raiton: Raitongu!-
A kézjelek elmutogatása után, az ujjaimon kis villám gömbök jelennének, meg amik kisülve ezernyi kis villám lövedéket lőnék Ryu felé. Ez egy elsődleges távolsági támadás, nem várom el tőle, hogy végezzen Ryuval, de tökéletes arra, hogy távol társam magamtól. Egyenlőre.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Északi falvak

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Hétf. Szept. 24 2012, 21:06

A szélpengék egy része neki csapódik az aurádnak, egy része elmegy melletted, aztán felugrasz a levegőbe, és a már sérült páncélt megszűnteted. Jó ötletnek bizonyulhatott, hiszen szinte biztos, hogy még egy támadást nem bírt volna ki, és még így is plusz chakrába került neked fenntartani, amíg a széllökések elértek. De, nincs még túl nagy probléma, hiszen csak fáradtál, nem pedig sérültél. A távolsági támadás jónak bizonyul, annyiban, hogy az ujjaid végről a villám eléri a férfit, aki ugyancsak sebességével próbál kitérni a kérdéses senbon szerű jutsu elől, de még ő sem kerülheti ki az őszeset. Kettő eltalálja a jobb lábát, ami kibillenti egyensúlyából, és elhasal a földön.
- ÁÁÁHHHH! - üvöltött fel az ellenfeled. Ezek után a maradék kevés villámnyaláb könnyen célba ér, és halálos sebeket ejtenek a férfin, aki miután elhasalt, és beért a támadásod többet nem mozdult. Nem tudhatod, hogy meghalt-e, vagy elájult, vagy ez is csak egy vicc-e, és mindjárt fölpattan, de neked a feje kell, így a közelébe mész és elválasztod a nyakától. A küldetés ezzel sikeresnek mondható. A fej megvan, a férfi halott, már csak a saját szakálladra tevékenykedhetsz itt. Kérdés: Körülnézel-e a házban, hogy keress valamit, vagy elmenekülsz minél gyorsabban a helyszínről? De hát, még kell a pénz is, az vajon hol lehet? De a kezedet is el kéne látni, mielőtt túl sok vért veszítesz.

Chakra: 46%
Sérülés: horzsolódás a bal vállon, első fokú égési sérülés a jobb karon, mély vágás a bal karon

avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Északi falvak

Témanyitás  Hazukage Kurono on Kedd Szept. 25 2012, 17:24

Úgy tűnik a fickó tényleg nem jó távolsági támadások ellen, és én is időben cselekedtem, és utolag jöttem rá, hogy majdnem rosszul. Megfordult a fejemben, hogy a vákuumlövedékeket, ha hosszabb ideig tartja fent, akkor könnyű célpontként megsebesíthetett, sőt meg is ölhetett volna a levegőben, de nem így tett. Talán foghatjuk arra, hogy nem erőssége a távolsági harc. Minden esetre a feladat egy része sikerült, és a magam becsülete is részben tisztázva lett, de ez csak az első lépés a megtisztuláshoz. Ryu fejét elválasztom a testétől, és van időm arra, hogy a fejét egy tekercsbe pecsételjem, de nem csak azt. A fekete penge nagyon megtetszett. Nem tudom, hogy képes-e reagálni bármiféle chakrára, de a külseje megfogott, így ő is a pecsétbe kerül a fejjel együtt. Ryutól elveszem az összes kunait és shurikent, amit magánál tartott és a robbanó jegyzeteket is. A sérülésem viszont egyre zavaróbb. Egy kunai segítségével levágok Ryu ruhájából egy jókora darabot, majd hosszába eltépem, úgy, hogy egy kötést tudjak tenni a vágás közepére. Nem ép a legjobb ellátást, de némileg elszorítja a sebet és, amíg kutakodok a házban kevesebb vért veszítek.
~A házban kell lennie a pénznek.~
Minden esetre Ryu tekercseit is átnézem és feloldom, hátha találok valami hasznosat, esetleg a pénzt. Ha ott nem találom, akkor kénytelen vagyok a házban kutakodni. Ha találok egy elsősegély dobozt, akkor ellátom a sérülésem is, mivel nálam olyan nincs.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Északi falvak

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Kedd Szept. 25 2012, 17:35

A kardot belepecsételed az egyik tekercsedbe a fejjel együtt, de sajnos nem találtál mást a fickónál, tekintve, hogy egy egyszerű fürdőgatyában állt ki ellened. A nadrág szárából vágsz le egy keveset, bár, nem túl sokat segít, de rákötöd a kezedre. Egy ideig biztosan jó lesz, de nem túl sokáig. Aztán az utad a házba visz, ahol már a nappaliban megtaláltad a pénzt, pontosítva 34.000 ryout, ha megszámolod. A döntés a tiéd, elviszed ezt, ami nagyjából a te fizetséged, és meg is tartod, amíg visszamész Shibához, esetleg hazudsz majd neki, vagy tovább keresel. A nagy kutatás közben az egyik tekercs feloldásánál egy fekete, bőrkötéses könyvet találsz, amit, ha kinyitsz, akkor neveket, és információkat találhatsz ninjákról. Majd egy oldalra lapozva a saját arcképed mosolyog vissza rád, és mellé van írva, mit cselekedtél rosszul az életben, meg egy pénzösszeg is vár a lapokon. Ez nem lehet más, mint egy Bingo könyv, ami még jól jöhet a fejvadászat, és ryou keresés közben. Így, hát a te döntésed, hogy elrakod-e. De közben látsz egy mozgó valamit a távolban, mintha egy nagyobb csapat próbálná futva megközelíteni a helyszínt. Most kell döntened, maradsz, vagy mész?
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Északi falvak

Témanyitás  Hazukage Kurono on Kedd Szept. 25 2012, 18:01

Talán elég a kötés addig, amíg vissza érek Shibához, hisz innentől kezdve nem megyek lóháton. Ha lát is valaki, hadd lásson. Kit érdekel? Az inkognitómnak itt úgy is vége szakad, most már Kumogakure úgy is körözni fog. Megint. A bőrkötéses Bingo könyvet elteszem, mivel tényleg hasznos lehet. Innentől kezdve valamiből meg kell éljek és talán ez lesz a megoldás. A pénzösszegeket látva, még a kutatásaimhoz is elegek lesznek. A pénz, amit megtaláltam kicsivel több, mint az én 10%-om. Amit Shibának úgy is ki kell fizetnie. Emellett örüljön, hogy megtaláltam a lányát és lelepleztem. A távolból viszont egy csapat érkezik, akik talán már Kumogakurei vadász ninják. Na ellenük nincs kedvem megküzdeni, és ha ők azok elbújni sem tudok, mivel száz, hogy van köztük legalább egy chakra érzékelő, de azért meglepetést még okozhatunk. Minnél gyorsabban elrejtek pár robbanó jegyzetet a házba, és az egyikhez egy drótot is kötök, hogy ha valaki bele lépne, akkor felrobbanjon. Ha az az egy felrobban, akkor láncreakciót indítva a többi is. Ez már csak az én szórakoztatásomra történik, de kifutva a házból, megidézem Hanát és minnél gyorsabban elrepülök onnan. Lehet elég közel értek már azok az emberek, hogy lássák ki is okozta ezt az egészet, de biztos vagyok benne, hogy pont ezért átkutatják a házat is. Ha pár percen belül, nem hallom a "bummot" Hana hátáról, akkor magam robbantom be a jegyzeteket. Legalább a ház megsemmisüljön, és minél kevesebb nyoma maradjon, annak, hogy ittjártam, ha netán nem látták a képem.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Északi falvak

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Kedd Szept. 25 2012, 19:21

Úgy tűnik a menekülés mellett döntesz újdonsült zsákmányoddal, és itt hagysz egy kis meglepetést szegény, árva ninjáknak. Ha egyáltalán azok, mert, hogy nem. Úgy tűnik Shibva aggodalma alaptalan volt ez ügyben, hiszen, miután már régóta nem vették fel a kapcsolatot a férfivel, ahogyan ő mondta, akkor nem fognak a védelmére ilyen hirtelen ugrani, hiszen alig tartózkodsz itt 1 órája. Neked sem ennyi idő volt idejutni. De nincs probléma, megidézed a sárkányod, és amint felpattansz a hátára, egyből szárnyaltok is a magasban. Miután a felhők között vagy, észreveszed, hogy csak néhány kecske ugrált a hegyekben, és az tűnt távolról shinobinak. Lehet, csak paranoiás voltál, vagy csak beléd ültették az ideget, hogy gyorsan itt lehet az ellenség. Így viszont nem volt meg az, amit szerettél volna, vagyis, pontosítva, az, hogy elhozod a 300.000 ryout. Így azt lehet mondani, hogy ez a küldetés csak félig sikerült, de ha belevesszük azt, hogy a lány meglett, és semmi baja, akkor mondhatjuk 75%-os sikernek. Kérdés, ennyi elég-e a megbízódnak. Hamar visszaérsz a faluba, és be is mennél jelenteni, de amint meglátják az állapotodat, elzavarnak a falu klinikájába, ami természetesen elég kicsi volt, hiszen te voltál az aznapi egyetlen "beteg". Kezelésbe veszik sérüléseid, és otthagynak éjszakára, majd, mikor másnap reggel felkelsz, kapsz egy üzenetet, hogy Shiba vár téged. Most jönnek el a kritikus pillanatok, és, meglátjuk, mennyit mondasz el abból, ami tényleg történt. Mikor belépsz a trónterembe, láthatod a lányt, apja mellett. Látszott, hogy egész éjszaka sírt, talán megtudta, hogy te itt vagy, és az csak egyet jelenthetett, de vele nem kell foglalkoznod, nem ő a pénzforrásod.
- Na, mi történt Kurono, becsületed tisztára lett mosva? - kérdezte Shiba, kicsit szórakozottan.

avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Északi falvak

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.