Niiri-falu

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Re: Niiri-falu

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Hétf. Szept. 24 2012, 16:27

Felmentő sereggel? Merész gondolat, hiszen, mégis miért akarnának titeket megmenteni, mi okuk lenne rá. Fogalmuk sincs arról, hogy te milyen helyzetben vagy, csak azt látják, hogy őrzöd a feketepiacra viendő fegyvereket, azokat az eszközöket, amik miatt családjuk veszélyben lehet. A férfiak, akik előtted álltak nem szólaltak meg, mégis hallottad a hangot, a hangot, ami válaszolt a sok kérdésedre.
- Hogy mi kik vagyunk? És te nem vagy bandita? Az elő kérdésre inkább nem adnék választ, a másodiktól meg elhányom magam. Miért, akkor minek titulálnád magad? Fegyverek szállításában segédkezel, ezzel emberek ezreit sodrod veszélybe. Most is, előkaptad a kardodat, mivel érzed, hogy a "pénzed" veszélyben van. De igazad van, férgek vagytok, és nem banditák. - hallani lehetett az undort a szavaiban, ahogyan neked beszélt. De ez nem ugyanaz a hang volt, mint előbb, ez valaki más volt. De nem tűntek el előled az emberek, viszont újjak sem jöttek, tehát erre nincs magyarázat. De, ha még nem csak a hanglejtésében változott volna, magában az eszmében is, amit hirdetett, amit védett. Akkor ki volt az első férfi? De nincs sok időd arra, hogy rájöjj, ugyanis hirtelen a tömegből két Fuuma shuriken tartott feléd, két oldalról, és egy kunai kés középről, amikor hirtelen elkapta valami a lábad, és elkezdett behúzni a földbe. Gyorsan kell lereagálnod a helyzetet, ugyanis egy rossz döntés az életedbe kerülhet, és ami a legfontosabb, hogy nem is időzhetsz itt sokáig, amíg Suki-t nem tudod biztonságban. Viszont innen biztos, hogy nem távozhatsz harc nélkül, vagy győzöl, vagy meghalsz, a shinobik első számú szabálya.

avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Niiri-falu

Témanyitás  Djuka Kodomo on Kedd Szept. 25 2012, 17:54

A támadó férfi egy percet sem habozott, ám ekkor egy újabb hang szólalt meg. Majd a föld alól hirtelen két kéz kapta el a lábam, és húzni kezdett le, a föld alá. Ekkor két irányból közelített felém 2 fumma shuriken, valamint egy kunai. ~De jó megszervezett támadás~ gondoltam magamban, bár ebben az esetben valamiért nem tetszett ez a szintű szervezkedés. Két lehetőségem lehetett. Mivel harcolni nem akartam ellenük, mert akkor lesz okuk azt hinni, hogy illegális szállítmányokat védek, ezért a harcot ki kellett hagynom.
Egyik tervem, hogy megvárom az első támadást, míg betalál, mindaddig összpontosítok, hogy a lehető legjobban tudjam a chakra-m irányítani, és egy Kawarimi no jutsu-val egy közeli fa ágával cserélem ki a testem. Ez azért is lett volna célszerű, mert akkor a fáról nem tudnak bekeríteni, és a föld alá húzni.
Másik lehetőség, hogy a henge no jutsu-t alkalmazva én is fumma shurikenné alakulok, ezzel a föld alá rántó férfitól is megszabadulok, valamint leesnék a földre, melynek köszönhetően elkerülhetem a támadásokat. Ám igen csak rizikós ötlet, mivel ha vissza is változom, még mindig ott leszek a támadók között, és pillanatok alatt beleeshetek egy újabb csapdába.
Ezért az első lehetőséget választottam, majd chakra-m elkezdtem összpontosítani, hogy még véletlenül se szúrjam el a technikám. A már kiszemelt faág, mely a klónoktól 2 méterre található, összpontosítottam, hogy a végső érkezésnél sikerüljön a teljes chakra-m, testemmel együtt átvinni.
Ha sikeresen a fán leszek, akkor kardom tartó kezem kinyújtom, pontosabban felemelem, egyfajta megadást mutatva.
- Nem akarok harcolni, főleg nem akarom, hogy ártatlanok sérüljenek meg. Én is áldozat vagyok, a barátnőmet fogságban tartják az egyik kocsiban. - kezdek bele mondandómba. - Tudom, nehéz elhinni, de mint láthatod, getsugakure-i shinobi vagyok. Ahogy már mondtam, én is fogoly vagyok. Segítsetek, és én is segítek. - győzködöm a férfit. Ha úgy tűnik, belemegy és hisz nekem, lassan elteszem a kardomat, mutatva, hogy nem akarok rájuk támadni. ha viszont még mindig ellenséges mozdulatokat tesznek, rám támadnak, akkor valamit ki kell találnom, de nagyon gyorsan. - Ha nekem nem hisztek, menjetek és nézzétek meg a kocsit. - fejezem be.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Niiri-falu

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Szer. Szept. 26 2012, 17:58

A Kawarimi no Jutsu-t alkalmazod, pedig lehet elég lett volna annyi, hogy hagyod magad a földbe lehúzni, és akkor a fegyverek nem találnak el. Sőt, lehet, hogy csak meg akarta menteni téged, ezzel a lehúzással, ugyanis, amikor a fán jelensz meg, egyből alattad terem egy shinobi, akin egy Iwagakure-i homlokpánt van.
Miután elmondod kis meséd, láthatóan még nem hatottad meg őket, de mégis, az, hogy a ninja alátámasztja az érveléseidet elégnek bizonyult. Az előtted álló tömeg egy szemvillanás alatt füstté válik, és két férfi sétál feléd. Az egyik a már megszokott emberek kinézetével bírt, a másik kicsit testesebb férfi volt, akinek a hangjából rögtön kitalálhattad, hogy a második monológ tőle származik.
- Ha Shiku azt mondja, akkor úgy van. Ez esetben, segítek megtalálni a barátodat, ugyanis, ha ebbe a harcba belekeveredik, akkor végezheti fogolyként Ranmiu táborában, Getsugakure mellett. Az nem lenne túl jó a szempontjából, tekintve hogy ez egy olyan tábor, amit az alvilági körökben piacként ismernek. De, később elmagyarázom, most segítsünk rajta. - mondta, majd elindult abba az irányba, amit te mutattál, de mikro előre értek, akkor azt veheted észre, hogy a fegyverkereskedő a saját vérébe fagyva fekszik egy szekér mellett, a többi emberével együtt, és a fegyverek eltűntek. Úgy tűnik, hátul semmi újdonság nem történt, talán a négy shinobi megzavarta a támadókat. Mikor a szekérre nézel, egy furcsa szimbólumot vélsz felfedezni, ami egy vérrel húzott halszerű kép volt.
- Elkéstünk! - mondta a férfi, és a válladra tette a kezét.

avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Niiri-falu

Témanyitás  Djuka Kodomo on Szer. Szept. 26 2012, 18:16

A Kawarimi tökéletesen sikerült, mikor a fegyverek betaláltak, egy kis füst keletkezett, majd egy fadarab esett a földre, benne a fegyverekkel. Én a fán voltam már. Az egyik férfi végre hitt nekem, és nem támadtak tovább. Ekkor a klónok is eltűntek, majd a másik férfi is előjött. Ezek hárman igen csak jó csapatmunkában dolgoznak, és szerencsére hittek is nekem. A fáról leszálltam, miután eltettem kardomat. Ekkor az egyik férfi egy szervezetről kezdett beszélni, de csupán pár mondatot osztott meg velem. Mindenesetre annyit megtudtam, Suki még most sincs biztonságban. Előresiettünk, ám szomorúan láttam, ahogy a hamis férfi leölve feküdt saját vérében, társaival együtt. Nem érdemelte meg.
- Az igazság elé kellett volna vinni. Megúszta ennyivel ez a féreg - dühöngtem halkan. Suki-t sehol sem találtam. A fegyvereket is elvitték. Ekkor egy különös szimbólumot véltem felfedezni, mely vérrel volt felrajzolva. A mellettem álló férfi kezét vállamra tette.
- Suki! Suki! SUKIII! - üvöltöm. Shiro, a fehér holló csak most jött elő, és repült a vállamra. Szerencsére ő itt van.
- Keresd meg Suki-t! - próbáltam utasítani a hollót, arcom talán még sohasem volt ennyire komoly és céltudatos, egyben félelemmel telt. Majd a három shinobi felé fordultam.
- Segítsenek, a barátnőm elrabolták. Segíteniük kell. - Nem tudom, mit válaszolnak, remélem segíteni fognak, hisz azt mondta, segíteni fog. De nem vártam meg a választ, hanem elindultam egy irányba, ha találok nyomokat, akkor annak az irányába. ha nincsenek nyomok, akkor Shiro-t követem. Meg kell találnom Suki-t. Nem veszthetem el. Bármiféle apró nyom után kutatok szemeimmel, legyen az egy menekülés közben letört ág, vonszolás nyoma a földön vagy bármiféle hang. Nem juthattak még messzire.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Niiri-falu

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Szer. Szept. 26 2012, 20:35

Hát megtörtént, a kis Sukit elrabolták, méghozzá másodjára, de most nagyobb bajban van, mint előtte. Nem bírsz magaddal, egyből a nyomokat szeretnéd követni, de sajnos nem vagy képes ebben a káoszban egyet is találni, ami hasznos lehet. Ekkor azonban megszólalt mögötted az egyik férfi.
- Ne izgulj ifjú chuunin, segítünk neked, egy darabig, hogy megtaláld szíved választottját, viszont előtte hagyj világosítsalak föl, hogy mibe is kerültél. Az a férfi, akinek a szolgálatába kerültél egy híres fegyverkereskedő. Minket Iwagakure küldött, hogy számoljuk fel ezt a kis bandát mindenkorra, de nem számoltunk egy tényezővel, a nagyobb hatalommal bíró vetélytársával, aki nem csak fegyverekkel, hanem emberekkel is kereskedik. Állítólag nagy viszályok voltak kettejük között, aminek az eredményét láthatod is. De úgy tűnik, most még véresebb volt a találkozásuk, mint szokott lenni, általában a nőket elviszik a táborba, amit mondtam. Ez egy piac, ahol még fellelhető a rabszolga kereskedelem, persze jó pénzért. Biztos vagyok benne, hogy oda vitték, és mivel a küldetésünk arra terjed ki, hogy a férfit élve, vagy halva hozzuk vissza, így elkísérünk utadon. - a szavakat a melléd álló shinboi mondta, aki aztán elmagyarázta neked, hogy nem messze található ez a hely a falvadtól, és a Hold országán belül van. Majd megmutatta a térképen az irányt, és négyen elkezdtetek szaladni, és lassan a kopár sziklák eltűntek, és helyüket felváltotta a füves terület, erdőkkel, és fákkal.

//Következő post-->Eső országa, Határvidék//

avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Niiri-falu

Témanyitás  Akari Tenshi on Vas. Jún. 15 2014, 22:36

//Egy mesélőnek elbírálásra vásárlás//

Az ellenfelem hullája nem tartalmazott sok fegyvert sajnos és se időm se megfelelő eszközöm nem volt ahhoz, hogy a hullát hasznosítsam, így magamhoz vettem a 3 kunait és a ninjatoját, hát ha jó lesz még valamire. Sajnos vagy nem sajnos nem vettem észre, hogy három ellenséges ninja jelent meg előttem, bár a szenzorom jelezte őket. Éppen felnézek, amikor támadásba lendülnek, de még szerencsére időben felveszem a nyúlcipőt, így megmenekülök a támadásból. Ugyan utálom a Fű országát, de az eső népe nem ér ennyit, hogy miattuk kockáztassam az életem, így a támadás nélkül is arra az elhatározásra jutok, hogy köszönöm szépen nekem elég volt egyelőre ebből a helyből és ebből a környezetből. Menekülőre fogom és meg sem állok a Föld országának határáig.
Szerencsére megmenekültem a veszélytől és egy újabb fejpánttal gazdagodott a gyűjteményem, még pedig az eső országáéval, így már a három fejpántom: Konoha, Kiri és Ame. Sajnos a fegyvereim az utóbbi időben egy kicsit megcsappantak köszönhetően a Hullámok földjének és a háborúban az utolsó ellenfelemnek, aki a kardjával darabokra tőrte a fuuma shurikenemet, tehát nem ártana egy kicsit feltankolni. Ugyan nem tudtam hova, de rövid keresés után egy határmenti falut találtam, ahol a hiányzó fegyvereket bevásárolhattam. Belépek egy üzletbe, majd köszönés után elkezdem összegyűjteni a fegyvereket és egyéb eszközöket, ami 10 kunai, 15 shuriken, 2 kisméretű tekercs, 15 senbon, 1 közepes ívelt, kétélű tanto, hozzá egy tok, még ki tudja mire lesz jó, ha épp nem harcban használom, és egy fuuma shuriken. Egy kicsit sokallom az árat a fegyverekért, így alkudozni kezdek, aminek a végeredménye 300 Ryu engedmény, amiben benne van, hogy a fuuma shurikent ingyen adja így 5450 ryut hagyok az árusnál, majd elteszem a megfelelő helyekre, shurikent, kunait és a senbont a tekercsekbe, amiket az összehajtott, nagy shurikennel együtt a hátizsákomba teszek. Még a rövidebb kusari- fundomat is lecserélem egy 4m-esre, amilenyem már van, de az a csere miatt pont nullára jön ki. Megköszönöm a vásárlást és tovább is állok.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Niiri-falu

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.