Kiképző terep

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Kiképző terep

Témanyitás  Danzou on Szer. Márc. 31 2010, 19:35

Itt folyik a ninja állomány gyakorlati kiképzése.
avatar
Danzou
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Rock Lee on Szer. Jan. 12 2011, 20:57

//Amikuja Oshiro//

Társaid várakozása közben jobban szemügyre veszed a holttestet, majd sóhajtva egyet csak várakozol tovább. Zavart téged, hogy késnek, mert ez nem lenne jellemző Kabuto embereire. Egyik pillanatban hirtelen zajt hallasz, előveszed kunaiod és védekező állásba állsz, majd körülnézel és látod, hogy a holttest mozogni kezdett. Lassan feltápászkodott és hirtelen eldőlt, miután a hörgő hangját nevető hang váltotta fel. Ezt követően az eldőlt hulla mögött egy korod béli gyermek állt aki rád mutatva röhögött. Ekkor előbukkant még valaki mögötte a semmiből, majd fejbe vágta ököllel, de nem túl erősen.
-Illik így bánni az új tagunkkal?-kérdezte a gyermektől majd rád nézett.
-Bocsánat sensei.-felelte a gyermek.
-Most még elnézem, de ezt majd később. A nevem Zakk ez a csibész pedig Kun, mi vagyunk akiket vársz Kabuto küldött, minket.
Ruhájuk átlagos mintha csak civilek lennének. Első benyomásra, a gyermek barátságos nagyszájú, míg a mestere komoly és halk típus.
avatar
Rock Lee
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Amikuja Oshiro on Pént. Jan. 14 2011, 00:41

Illedelmesen biccent egyet.
-Amikuja Oshiro vagyok.- Majd a tekercset mi az első küldetés részleteit tartotta oda dobta új oktatójának. -Ezt Kabut5o adta. Ebben van az első küldetésünk. Még nem olvastam el úgy láttam jónak ha megvárlak titeket is.- Ezt követően a vicces kölyökre nézet és most kovácsiságát elégítette ki.
-Mond csak Kun. Egy speciális jutsuval bírtad mozgásra a "húgomat"- mutat itt a holt testre- vagy csak egy szimpla báb mozgató jutsuval?- Érdeklődése nem csak udvarias álca volt. Komolyan érdekelte a csapattársa ereje. Ha megkapja kérdésére a válasz utána figyelmét mestere szavai fogják lekötni, hisz valószínűleg tájékoztatást fog kapnia küldetésről. Majd gondolatai kicsit elvándorolnak más irányokba. ~Ez a lány itt az én testvérem... furcsa, de most hogy megöltem semmit sem érzek máshogyan mint eddig. Lehet, hogy csak azért mert nem ismertem? Heghát nekem sose lehetett igazi családom. Amúgy sem hasonlít rám.~ Zárta is le magában a témát.
avatar
Amikuja Oshiro
Játékos

Tartózkodási hely : Mögötted


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Rock Lee on Vas. Jan. 23 2011, 20:07

//Elnézést a késésért, erre nincs magyarázat//

Az újonnan érkezett két vendéged végighallgatott, majd elámultak.
-Kis naiv.-rázta meg a fejét új mestered.
-És ha nem is mi lennék akiket vársz hanem csak akik elakarják lopni a tekercset.
-Legközelebb figyelj oda.-mutogatott mutató újával, majd átvette a tekercset.
Még csak ki se nyitotta, de már mondta is, hogy mi az első teendő. El kell indulni egy jó barátjához még a küldetés elkezdése előtt. Ezt követően válaszolt kis barátod, hogy mit is csinált.
-Én csak egyszerű chakra fonalakkal mozgattam, ebből leszűrheted, hogy ez az egyik kedvenc technikám, imádok másokat irányítani.-mosolyodott el, majd felszökkentetek mind a legközelebbi fára és megkezdtétek utatok.
avatar
Rock Lee
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Amikuja Oshiro on Kedd Jan. 25 2011, 17:35

//Semmi gond.//

Habár magában igazat adott oktatójának, hogy talán túl naiv volt, mégis elengedte füle mellet a megjegyzést. Valamiért nem nagyon tudta elismerni a hibáit. Inkább a társa válaszát fontolgatta. ~Chakra fonalakkal irányítja a dolgokat... ha minden igaz ez alapvetően báb technika, de lehet, hogy másként alkalmazza. Remélem az én testemet nem tudja irányítani, ha nem engedem át neki, hisz egy kis chaklra manipulálással könnyen levethetem magamról a kötelékeit... van egy olyan sanda gyanúm, hogy ezt még megtapasztalom.~
-No és hol van ez a kedves barátja és mi dolgunk van vele?- Érdeklődött az ifjú tanítvány.-
avatar
Amikuja Oshiro
Játékos

Tartózkodási hely : Mögötted


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Rock Lee on Kedd Jan. 25 2011, 20:57

Miután felszökkentetek és útnak indultatok kérdésed nem maradt válasz nélkül.
-A barátom egy igen sok oldalú shinobi akivel megnézetjük a tekercset. Ha már Kabuto küldte lehetséges, hogy nem pont az aminek látszik vagy azt azt rejti magában amit mi szeretnénk.
Ezt követően a mester ágról ágra ugrás közben megszemlélte a kezéből a tekercset, majd felsóhajtott.
-Na tehát előbb le kell ereszkednünk az alagutakba, ugyanis azok hosszas kígyóként tekergő rejtett járataiban tanyázik.-gyorsított fel a mester, majd leugrott és egy alagút lezárt ajtajához érkeztetek.

/Következő post:Alagutak Otogakure alatt./
avatar
Rock Lee
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Tsubasa Yura on Szomb. Aug. 03 2013, 18:06

Nagyon korán ébredtem reggel, mert már vártak rám a kiképző terepen. Még tegnap este levelet kaptam az alapjaimat ismételő gyakorlat után, hogy valaki a vállára vesz, mint tanítómesterem. Nem tudom, hogy csak erre a napra, vagy időnkéntire, vagy állandóra, mert azt nem írták. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mit akar nekem az illető tanítani. Remélem, valami igazán kihívó dolgot fogunk elkezdeni gyakorolni. Ha már két évig depis szökött shinobiként tengődtem, talán ez többnyire meg se fog kottyanni. Na jól van, azért ne essünk túlzásokba... én csak egy Genin vagyok, és lenne még mit tanulnom.
Nagyon meleg van, úgyhogy az egyik olyan ruhámat vettem fel, amiben nem lesz annyira melegem, persze tuti, hogy az edzés jól meg fog izzasztani. Hol a dezodorom? Áh, itt van... egy magamfajta csinos lány azért mégse legyen az edzés után olyan büdös, mint egy borz. Jó benyomást kell tennem elsőre annak az embernek, aki a mesterem lesz.
Megérkeztem a már jól megismert kiképző terepre, és körülnéztem. Még sehol senki. Ennyire lusták lennének a velem egy szintű shinobik? Minimum hajnali ötkor, ha elkezdődik egy kötelező gyakorlat, már itt kellene lenniük... jah, hoppá, ez nem az istenverte Konoha.
Apropó Konoha. Furcsán érzem még mindig magam a gondolattól, hogy ennyi idő után megint egy közösségben vagyok, várva a feladataimra és tanításomra. Csak annyi a különbség, hogy nincs itt a családom, hogy pokollá tegye az életem, és a helyiek se utálnak körbe-körbe miattuk. Mert itt közös dolgok vannak bennünk: például kirekesztettek és különcök vagyunk, valamint vannak közös céljaink, amit tudatosan és tudat alatt el akarunk érni. A Tsubasa klán magának köszönheti, mert az ők ármánykodásaik miatt váltam azzá, ami.
~ Hol lehet már a jóember? Szeretnék végre elkezdeni tanulni! ~ gondoltam egy idő után, miközben egyelőre csak vártam ott a terepen, mint egy szót fogadó, jó kislány.
avatar
Tsubasa Yura
Játékos

Tartózkodási hely : Ott, ahol vagyok. :P


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 140

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Szomb. Aug. 03 2013, 19:10

Egy lány, egyedül a kiképzőterepeken, hajnali ötkor, egy banditákkal teli faluban egy ilyen íncsiklandó falat szinte csábítja magához a hatalom és "más" éhes férfiakat, de szerencsédre most nme így történt, és valószínűleg könnyedén elbánhattál volna holmi banditákkal, hála az edzéseknek. De még van mit tanulnod, ezért kirendeltek melléd egy senseit, aki segít, hogy erősebb légy, vagy magához láncol mosolyával, kinézetével, és az erőről szóló meséivel, hogy aztán kihasználjon és eldobjon. Megint csak másik történet. A kérdés, hogy megbízol-e egy kirendelt shinobiban, és alárendeled-e magad parancsainak, akármit kér. Miután vártál a kijelölt helyen, egy férfi, igen különös szerelésben, leugrott a közeli fáról.
- Késtél! - kezdte, bár eléggé valósszerűtlen, hiszen nem volt a lapra írva semmilyen időpont, de, ha ő azt mondta, akkor biztos úgy is van, vagy csak nem tudott aludni, esetleg az asszony kidobta a házból, és itt kellett rostokolnia, és most rajtad vezeti le a dühét.

- Rendben, az én nevem Kizan, és te Yura vagy, ha minden igaz. //Bár a japánoknál a név úgy van, mint a magyaroknál, tehát, ha a klán neved Tsubasa, az van elől. Wink// Mielőtt elkezdenénk az edzést, egy kérdést fogok neked feltenni, hogy tudjam mi az első lépés, hogy elkezdjem unni magam. Mit tudsz a chakráról, és annak használatáról, esetleg ismersz-e különböző chakrahasználati fortélyokat? - fejezte be.
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Tsubasa Yura on Hétf. Aug. 12 2013, 21:48

/Igen, ezt utólag észrevettem már, mármint a nevet, de mindegy most már, majd később módosítgatom. Bocsi, ha nem valami részletes a karim válasza a chakrákról, mert sajnos én nekem is kicsit nehéz volt felfogni az itteni leírásokból az alapokat, mert régebben nem néztem Narutot. ^^"/

Hirtelen felfigyeltem egy szemrehányó hangra, kijelentve, hogy elkéstem. Érdekes. Hajnal van, és én késtem? Ráadásul megbeszélt időpont sincs! Azért még Kabuto se várná el, hogy éjfélkor megjelenjenek előtte, ha csak nincs rá körülményesebb indokai.
Szóval itt volt a sensei, azaz egy srác, aki talán húsz körüli lehet. Nem tudom, hogy megbízhatok-e benne, de ha már őt rendelték ki mellém, akkor mindenképpen azt kell tennem, amit mond. Sose tudom meg, mit tudnak a tárgyak, amíg ki nem próbáltam. Ugyanez a szabály vonatkozik az emberekre is. Rögtön a lényegre tért, és már faggatott is a chakra alapjairól.
- Igen, én lennék az. - bólintottam. - Szóval a chakraelmélet. A chakra az egy energia, ami organikusan tárolódik minden élőlényben, legyen az ember, vagy állat. Általában jutsuk használatakor hasznosabb is, de attól függ a sikere, hogy mennyire erős a chakrára való koncentráció. Alapos fizikai és lelki gyakorlás, azaz edzések és meditálások segítik elő az aktiválását, és ahhoz, hogy testen kívül tudjuk használni, fontos megtanulnia azt irányítani előbb a testében, majd abból szépen lassan kifelé haladva. Igazából nem sok chakrahasználati fortályokkal rendelkezem, csak azokat tudom, amiket az alap-jutsuk kitanulásánál sajátítottam el. Elnézést, ha nem voltam túl nyitottabb a válaszommal, de régen volt már, hogy tanultam az elméleti dolgokat, és két évig ugye szökésben voltam.
avatar
Tsubasa Yura
Játékos

Tartózkodási hely : Ott, ahol vagyok. :P


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 140

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Szomb. Aug. 17 2013, 12:28

- Az alap technikák tökéletesek, hiszen az összes chakra manipulációs formát lefedik, gondold végig, a Shunsin no Jutsu-nál a testedben irányítod a chakrát, és ezzel gyorsítod mozgásod.....(ezeket végig tudod olvasni a Jutsu-k/Ninjutsu/Sima jutsu- részen)....de más fortélyt nem ismersz, értem. Akkor most olyan mozdulatokat fogok neked tanítani, amik a chakrahasználat kiaknázását fogják használni. Függőleges területen való könnyed mozgás, erősebb ütés, nagyobb ugrás, és társaik. Minél jobban manipulálod magadban, annál nagyobb meglepetést fogsz okozni ellenfelednek, szóval kezdjük a legegyszerűbbel. - mondta, és megállt a leghatalmasabb torony falánál, ahol kisebb vágásokat veszel észre, ahogy felfelé nézel. Megformálta a tigris pecsétet, hogy jól lásd mivel kell kezdeni, majd a lába előtt a por felszállt. Ekkor nekifutott a falnak, és a várt ütközés helyett fellépett, és felfelé futott tovább, majd leugrott, és melléd érkezett.
- A lényege, hogy a chakrát a talpadba összpontosítsd, egyenletesen, nem sokat, és nem is keveset. Hozd le nekem a zászlót a tetjéről, indulj! - fejezte be.

//30 sor, és ha elég jól megfogalmazott post-okat írsz, akkor minden fortély megtanulása egy kört fog igénybe venni, szóval hajrá, az utolsó próbát hagyd nyitva és én döntök, hogy jöhet-e a következő, vagy még kínozlak itt Wink //
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Tsubasa Yura on Pént. Szept. 13 2013, 12:17

Nos, azért megpróbáltam szellemesen válaszolni a kérdésre, de tulajdonképpen nem rossz. Még emlékszem az akadémiás évek némi elméleteire. De jogos, igaza van abban (bár nem is hangoztatta ezt), hogy még sokat kellene tanulnom. Nyitott leszek az új dolgokra, legalábbis igyekszem, hogy ne kelljen csalódást okoznom önmagamnak, valamint tegyem egy kicsit jobbá a napját a sensei-emnek azzal, hogy ne dohogjon a sok-sok hibán. Bár lehet, hogy az a típus, aki inkább szeret csesztetni mindenkit, de még a legjobbakat is. Ha ilyen is, nem hiszem, hogy nagyon meg fog vele bántani, hiszen születésem óta baszogattak mindenért a Tsubasa-klánban is, és az egykori rejtett falumban is, még akkor is, amikor jól csináltam valamit.
Na mindegy! Uccu a feladatnak!
Miközben a mester magyarázott, én meg végighallgattam türelmesen, elmentünk egy magas toronyhoz, ahol meg is álltunk. Szép kis vágások díszítik, bár magának a művésznek több lélekre lett volna szüksége ahhoz, hogy tökéletes műalkotást alkosson //OFF: a felhasználó ezen gúnyosan nevet egy sort//.
Néztem, ahogy a tanárom lenyomja a tigris pecsétet, majd felszaladt a falra egészen egy jó darabig, aztán leugrott mellém.
Feladat: összpontosítsam a chakrákat a talpamba, és legalább nem kevés és nem is sok legyen, de tartsam fenn, amíg feljutok a torony tetejére a zászlóért. Így világos. De a vicc, hogy ezt is olyan régen tanultam már, és kimentem a gyakorlatból, hogy el fogok még itt pepecselődni, amíg sikerül. De ha jól összpontosítok és igyekszem elég chakrát tartani a lábamban, akkor nem kell egész nap itt szórakoznunk. Végül is nem voltam valami rossz tanuló, még Konohában is elismerték a genin-akadémián.
Hát essünk neki!
Megtettem a fent említett teendőt, azaz a megfelelő helyre gyűjtöttem se túl kevés, se túl sok chakrát, már amennyit egyelőre csak tehettem, aztán szemben álltam a fallal, ahová fel kell mennem a zászlóért. Nekifutottam, és valóban, sikerült annyi chakrát a lábaimba gyűjtenem, hogy a falond maradhassak... öt másodpercig. Két métert zuhantam, és egy puffanással érkeztem hasra. Persze rosszabbul is járhattam volna, ha nincsenek ott a melleim, hogy felfogják a becsapódást. Hát igen, vannak okok, amiért olyan jó nőnek lenni.
Ilyenkor már azon nyavalyogna néhány lány, hogy miért nem sikerült neki az első próbálkozás. Én nem nyavalyogtam, mert az nem lenne shinobihoz illő szokás, hanem inkább tök komoran elgondolkoztam azon, hogy vajon hogy építhetném ki a megfelelő mennyiségű chakra szintjét, hogy kitartson, ameddig csak lehet/szeretném. Algebrai számításokban nem vagyok túlzottan kitünő, úgyhogy kis idő kellett nekem (legalábbis két perc), mire kiötleteltem a második próbálkozáshoz a chakra-elosztási taktikát.
Na jöjjön a második próbálkozás. Összegyűjtöttem a korábbinál kicsit több, de talán elegendő chakrát, lenyomtam a tigris pecsétet, és még egyszer nekifutottam a falnak. Nos, másodszorra sikerült is, legalábbis úgy láttam. Ahogy fel tudtam menni a falra, mentem is egyenest (illetve felfelé) a zászlóhoz. Gyors léptekkel mentem, ám mégsem kapkodva. Ám ennek az elővigyázatosságnak ellenére másodszorra is, ahogy már a torony felét megjártam, lezuhantam megint.

//Még folytatom!//
avatar
Tsubasa Yura
Játékos

Tartózkodási hely : Ott, ahol vagyok. :P


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 140

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Okisha Aiza on Szomb. Júl. 05 2014, 01:05

Haku ^^


Az Okisha-k ajtaján futár kopogtatott. Egy cseléd nyitott ajtót. 
- Aiza-kunnak érkezett levele - jelentette ki  futár, majd átadta a levelet és távozott. A cseléd becsukta mögötte az ajtót, majd a nagyszobába sietett, ahol Aiza tartózkodott. Épp egy székben feküdt, gondolatai messze jártak, sokat szokott elmélkedni a világ változásain, épp ezért is találta a cseléd épp ebben a pozícióban. 
- Aiza-kun, levele érkezett - lépett be a szobába, majd a levelet egy kis asztalra helyezve elsietett a szobából. Aiza kinyitotta szemét, majd a levélért nyúlt. Kinyitotta, és olvasni kezdte. 
A vezetőség küldte a levelet. Azonnali megjelenést rendelt el az országban található chunninok egy részének, akik a képzés után a Fronton fognak harcolni, védve ezzel országuk büszkeségét. A képzést a Kiképzőterepen tartják holnap reggel. 
- Úgy tűnik, a Shirobi* összehívja harcosait, és új tudással ellátva küldi őket harcolni. - Aiza tudta, hogy Otogakure mozgósította erejét, és nagy méretű csapást fog indítani a Tűz szövetsége ellen. Habár a Hang területét tekintve nem nagy állam, mégis sorsfordító támadás készülődik. Ez lesz a hang legnagyobb harca. A Tűz szövetsége sorra veszít a frontokon, Sunagakure-t, a Szél országának városát elfoglalta Iwagakure, valamint a Déli tengereken is terjeszkednek a Szövetségesek. A szövetség lassan nem tud mozdulni, teljesen körbe lesz zárva a Víz szövetségével, és akkor, amikor már nincs kiút, a Hang diadalmasan fog bevonulni Konohába.
Aiza, hála családjának jelenlegi pozíciójának, értesült a háború eddigi eseményeiről, valamint a Hang titkos fegyvereiről. Apja elmondta neki, hogy Otogakure egy igen különleges csapást fog mérni a Tűz országának városa ellen. A hadjáratban vonulók egy részét pedig speciális, különleges katonák fogják alkotni. Egy Edo Tensei nevű technika segítségével, melynek pontos működését és hatásait a fiú nem ismerte, a Hang vezetősége állítólag olyan hatalom birtokába jutott, amellyel végleg legyőzhetik ellenségeiket. Ezek az állítólagos speciális katonák fogják alkotni a hadsereg egy nagy részét, azonban hogy mi a különleges bennük, azt a fiú nem tudta. Talán különleges képzést kaphattak? Vagy valami másról van szó. 

Aiza másnap reggel ruházatát felöltve, fejpánját jobb vállára erősítve indult meg a Kiképzőterep felé, a levéllel a kezében. Nem tudta, hogy pontosan miből fog állni a képzés, azonban tudta, ha győztesként tér vissza a Frontról, akkor az Okisha cslaád még nagyobb hírnévre és elismerésre tehet szert. 
- Konnichiha, Taicho-sama - üdvözölte a kiképzőterepre érve a kihelyezett felettest, majd átnyújtotta a levelet, bejelentkezve ezzel a képzésre. Társait, ha vannak, csupán ezután kezdte felmérni. Felszerelései között csupán egyetlen kunai és katana szerepelt, ebből a kard a hátán, míg a kunai lábára erősítve helyezkedett el.

*Shirobi /Shiroihebi/= Fehér Kígyó, Orochimaru. Az Okisha házban használt megnevezés.
avatar
Okisha Aiza
Játékos

Taijutsu Pontok : 80


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 600

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Haku on Szomb. Júl. 05 2014, 13:02

Aiza

A csend. Olyan éles, olyan szilárd, hogy akár a vasat is kettészelné, mintha az csupán puha vajkocka volna. Az emberek pusmognak, pletykák keringenek, néhány rettegnek, mások várják, hogy kivillantsák foguk fehérjét. Otogakure támadásra készül. Semmi kétség afelől, hogy igen erős és csodálatraméltó ninjákkal büszkélkedhet a falu, de mindezek mellett, a megtervezett támadáshoz szükség van még több, és még nagyobb erőre. Hisz az erő hatalommal jár, a hatalom pedig térdre kényszeríti a gyengébbeket. Ezért döntöttek úgy, hogy azokat a chunnin ninjákat, akikben rengeteg lappangó, még elő nem törő erőt és számtalan lehetőséget láttak, egy levéllel értesítették a kötelező képzésre. Te is egy vagy közülük, így hát neked is meg kell jelenned az otogakurei kiképző terepeken, néhány társaddal együtt.
A chuuninokat tudásuk szerint osztották különböző csoportokba. A még friss, geninből chunninná avatottak, a már tapasztaltabb chunninok, és végezetül azok a chunninok, akiket hajszál választ el a jouninná váláshoz, vagy akik már túl idősek ahhoz, hogy a második csapatba kerüljenek. Abba a csapatba, amelybe téged is besoroztak.
A reggel beköszöntével így hát özönleni kezdenek a kiválasztott ninják a kiképzőterepekre. Ki-ki a saját súlycsoportjának csoportjába gyülekezik különböző gyakorlópályákon, és izgatott suttogások hallatszanak minden felől. Viszonylag elkülönítették a csapatokat így hát mindenki csak a saját társait mérheti fel igazán. Vajon kik még a szerencsések, akiket érdemlegesnek találtak egy gyors tanulásra? Kétségkívül olyanokat választottak, akik gyorsan, és mégis tökéletesen el tudnak sajátítani egy-egy technikát. Így hát egy kisebb folyó mellett megpillanthatsz magadon kívül még három darab fiatal harcost, akik egy idősebb, ősz, ugyanakkor rendkívül hideg arckifejezésű férfival szemben ácsorognak. A harcosok között egy darab nőt, és két darab férfit pillanthatsz meg. Ketten izgatottan pusmognak, bizonyára kíváncsiságukból eredően, hogy vajon milyen jutsu-t sajátíthatnak majd el a híres-neves felettesüktől, aki csak szürkén rájuk pillant a szeme sarkából. Ez nem az óvoda, és nem azt a jounint kapták maguk mellé, aki az eggyel alattuk lévő csoportot képzi. Ő talán megengedné a halk beszélgetést, főleg amíg a feladat el sem kezdődött, de ez a férfi a keménységéről híres, és nem az engedékenységéről. Ennek ellenére csak csöndben feléjük villantja mérges szemeit, amelyek olyan ádázan csillognak, hogy felmerül az emberben, Taicho nem-e vájta ki egy mérges-kígyó szemeit, és rakatta be a sajátjai helyére. Sokkal inkább leköti a közeledésed, és amint a kezébe nyújtod a levelet, elintézi egy bólintással, és egy halk morgással, ami talán, esetleg, előfordulhat hogy egy köszönésféle akar lenni.

 - Még egy valakire várunk - szólal meg öt perc múlva, miközben te felmérheted a terepet, kiképződet, és társaidat. - Ez a valaki pedig késik. Úgyhogy nem várjuk meg. Aki elkésik innen, az elkésik majd a frontról is, ha szükség lesz rá. Nem való ninjának, nem hogy chunninnak - harsogja, mint egy trombita. Trombita? Inkább maradjunk a mennydörgésnél, ami után mindenki óvatosan felpillant a derült égre, hátha érkezik a villámcsapás és a vihar. - A terv szerint öten lennénk. Két nő, három férfi, de ahogy elnézem, az egyik nőszemély késve fog érkezni. Hármótoknak Katon az elsődleges eleme, kettőtöknek pedig Fuuton. Azért választottak a képzésetekre, mert az elsődleges elemem a Fuuton, a másodlagos pedig a Katon. Ezért hát tűz és szél elemű jutsu-kat tudok nektek tanítani. Nos, kik lennének innen a tűz eleműek? - teszi fel a kérdést, mire minden társad előlép, rajtad kívül. A férfi rád pillant, majd bólint. - Értem. Ezek szerint a késlekedőnk a másik szél elemmel rendelkezőnk. Ti hárman a Katon: Goukakyuu no Jutsu nevű technikát fogjátok elsajátítani. Jól figyeljetek, mert csak egyszer mutatom meg. - Taicho előrelép, és egy olyan helyre céloz, ahol nincs se bokor, se fa, se semmi, ami nagy lángra kaphatna. Nagy levegőt vesz, a melle megduzzad a beszívott levegőtől, majd egy fújással hatalmas tűzgömböt fúj ki a száján.
Ezek után feléd fordul.

 - Te a Fuuton: Mugen Sajin Daitoppa // Szél elem: Elenyésző Nagy Por Áttörés nevezetű jutsu-t fogod megtanulni. Jól figyeld, nem vagyok mutatványos bohóc, neked is csak egyszer mutatom be. - Ha hallottál már a technikáról, akkor valószínűleg megkapaszkodsz, még mielőtt elvinne téged a szél. Azonban a tűzhasználók nem sejtik, mi következhet. A férfi a jól ismert kézjelet mutatja, majd felszabadítja a hatalmas erejű chakráját, és épp akkora erejű szélvihar kavarja fel a port körülötte, és löki a hátsójukra a körülötte álló gyerekeket. A por egy jó két percig megnehezíti a látást. - Egy-két tipp: Katon használók, minél nagyobb levegőt vesztek, annál nagyobb tűzgolyót lesztek képesek kifújni a szátokon. - Halványan elmosolyodik. - Na persze nem azonnal. Fuuton használó, minél nagyobb chakrát szabadítasz fel, minél több pontból, annál nagyobb hatást érhetsz el. Sok sikert nektek - harsogja a trombita... akarom mondani a mennydörgés, majd letelepszik a kis folyó partjára, egy vézna fa árnyékába. 

/következő reagodban: írd le a gondolatmenetet, hogy hogyan akarsz próbálkozni, és miért így. majd írd le a próbálkozásokat is.
avatar
Haku
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Zabuza-san fegyvere
Chakraszint: sokaságoska:)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Okisha Aiza on Kedd Júl. 08 2014, 23:22

Aizat a kiképzőterepre érve ismét döbbenettel érte a látvány. Tucatnyi chunninok és jouninok mászkáltak, kisebb nagyobb csoportokba osztva masíroztak végig a területen. Aiza saját helyét kereste, amelyet egy kisebb kutatás után meg is lelt. rajta kívül három chunnin és egy idősebb, zord külsejű férfi állt.
Aiza társainak felmérésével töltötte ki azt a kis időt, amit az utolsó társuk várására szántak. Végül mesterük zárta le a várokázi időt.
~Határozott a férfi. Igazi hangbéli.~ gondolta magában a fiú. ~Katon és Fuuton elemű...igen komoly erővel rendelkezhet az ilyen kettős affinitású személy, valószínűleg remekül fogja teljesíteni a Fehér Kígyó utasításait a fronton.~ Aiza gondolataiban kissé elkalandozott, miközben a férfi az affinitások felől érdeklődött. Egymaga maradt, mikor a férfi megkérte a Katon eleműek előrelépését. Majd végül bemutatta a technika menetét a három elöl állónak, akik neki is kezdtek a technikának.
A férfi ezután Aiza elé lépett, és bemutatta a tanulandó technikáját.
- Fuuton: Mugen Sajin Daitoppa? - teszi fel a kérdését magának Aiza, választ nem várva. Ugyan nem ismerte a technikát, amelynek hatása őt is elérte, mégis azonnal megtetszett neki, és eldöntötte, hogy mindent megtesz, hogy mesterévé válhasson. 
A férfi hatalmas mennyiségű chakrat szabadított fel, majd egy óriási széllöketet indított maga körül, amely elsodorta a mellette gyakorló Katon eleműeket és a többieket is, akik a férfi közelében álltak. Miután a hatalmas szélvihar továbbállt, a felszálló por még perceken át zavarta a látást. Aiza is a földre ült a technikától, ám hamar felpattant, és a felkavarodó port látva azonnal eltakarta szemét. 
~Ehhez a technikához rendkívül sok chakra szükséges, amelyet egyszerre kell felszabadítanom. A chakrat az egész testemből kell kiárasztanom, hogy körülöttem a lehető legnagyobb területen hozhassam létre a szélvihart. Azonban nem elég, hogy a széllöket eltaszítja ellenségeim a közelemből. Úgy kell megalkotnom a technikát, hogy a körülöttem lévő föld is felporozzon, így spirálosan kell keringetnem a chakrat a levegőben, ezzel képes lehetek minél nagyobb porfelhőt létrehozni.~ elemezte fejben a chunnin a látottakat. Mivel kiskora óta aktív, jobban mondva intenzív órákban volt része ninjutsu téren, így a technikák elemzése nem okozott számára oly nagy fejtörést, mint társainak.
Aiza nagy mennyiségű chakrat koncentrált testében, amelyet lassan, spirálisan kezdett el forgatni. Ezzel akarta megadni a portkavaró forgószél kezdetét megadni. Miután úgy véli, elegendő chakrat szabadított fel magában, testének tenketsupontjainak nagy részét kinyitja, és ezeken a spirálisan forgó chakrat vegyíti a levegővel. Az így átitatott levegő felkavarva a port indul meg a szélrózsa minden irányába. A por azonban Aizat sem kíméli, ha számításai nem tévednek, így szemeit eltakarva próbálta meg az első alkalommal. Igaz, a széllöket a port tőle távolodva kavarja fel, mégis a spirális mozgásnak köszönhetően vannak visszatérő löketek, amelyek épp elegendő gondot okozhatnak számára egy harc során. Így eltakarva szemeit indította meg az első lökéshullámot. Remélhetőleg nem tévedett semmiben és fejben összetett technikája sikeresnek fog bizonyulni.
avatar
Okisha Aiza
Játékos

Taijutsu Pontok : 80


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 600

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Haku on Csüt. Júl. 10 2014, 22:19

Sikerül fejben remekül átgondolnod a technikát, még úgyis, hogy csupán egyszer láthattad mestered által és azelőtt nem ismerted a technikát. Mestered nem túl gyakran találkozik hozzád hasonló chunninal, aki ennyi idő alatt képes rájönni a titok nyitjára, főleg hogyha nem is egy kezdő jutsurol beszélünk. Azonban rólad pont hallott egy-két szót, így hát érdeklődve nézte végig ahogy egy gyors gondolatmenet levezetése után kiengeded magadból a chakrát.
Társaid nem gondolva arra, hogy máris elsajátítod a jutsut meglepve borulnak farpofáikra a hirtelen löket után, és kelletlenül kapnak a szemükhöz, hogy kidörzsöljék a belekerülő porszencséket.
A homok és por lassú felszállásával megjelenik köztetek mégegy személy.
- HÁT TE? Csak késve tudsz megérkezni a képzésre? - mennydörgi a férfi, majd rádpillant. - Aiza... Gratulálok. Még van mit gyakorolnod, de elsajátítottad a jutsut. Elengedlek, menj utadra.

// Írd fel a megtanult jutsut az adatlapodra, és plusz 5ch-t is a gyors játékért
avatar
Haku
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Zabuza-san fegyvere
Chakraszint: sokaságoska:)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.