Vízesések

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Vízesések

Témanyitás  Senju Tobirama on Csüt. Aug. 17 2017, 17:47

/Kinshu/

  Megviseltek a történtek, de ki élne meg bármi hasonlót rezzenéstelen arccal, éppen maradt lelkivilággal? Teljesen érthető volt minden egyes reakció, melyet a történtek váltottak ki belőled, senki sem okolt ezért. Egy dolog viszont bánkódni s egy teljesen másik végetvetni saját életünknek. Egy ilyen elhatározás vagy csak hirtelen jött gondolat, vagy már rég kellett, hogy érjen az emberben mindaz, mely ezt előhozza. Közeledtél hát a peremhez, kész voltál odadobni minden eddig megélt percet, hogy végre nyugalmat lelj. Egy lépésre voltál a peremtől már, mikor egy hirtelen rántást éreztél a válladon, melytől elgyengült tested a földre is rogyott. Észlelni se tudtad még, hogy mi történt egész pontosan, de már egy tenyér lenyomatát érezted az arcodon.
-Ez mégis mi?! Elég problémánk van jelenleg, ne tetézd azzal, hogy itt emózni kezdesz. Ha pedig meg akarsz halni tedd azt egy férfihoz méltóan! Egyáltalán miért nem szóltál? Nem szenvedtem volna a sebeid varrásával és tisztításával... Kapj észhez gyorsan, vagy itt fogunk hagyni!- Ordított eddig sosem látott idegességgel szemében Kamiko majd azzal a lendülettel elindult a másik irányba. -Majd jövök!-
-Hagyd öcsi, nem rád mérges, de van igazság abban, amit mondott. -Ült le melléd komoly tekintettel Dai.- Mind szenvedünk veszteséget és elhiszem, hogy számodra jelenleg az egyetlen fontos személy vált ellenséggé, de ilyen a shinobik világa. Ez különböztet meg minket a földtúró parasztoktól... Mi elviseljük amit kell, mert el kell viselnünk. A szemünk előtt lebegő cél ad nekünk erőt, az, hogy tudjuk, hogy amit mi végzünk, más nem tudná csinálni, az hogy mikor minden reményt elvesztettek az emberek, hozzánk fordulnak segítségért. A chakra használata adomány, nem eszköz. Kiválasztott minket a sors, hogy fenntartsuk az igazságot, a világ rendjét és, hogy ne hagyjuk, hogy a jött-ment rohadékok szétcsesszék az otthonunkat. Ha pedig ez azzal jár, hogy a világ fordul ellenünk, akkor abból még több erőt kell kovácsolnod. Ha pedig csak fogod magad és kiszállsz a dologból, akkor nem vagy jobb se értékesebb, mint egy földet puhító giliszta, amelyik arrébb áll, mikor feltúrják az otthonát.-

// A következő posztod egy egész hetet töltsön ki, amiben egy másik, Kinshu által javasolt helyre indulnak el, mivel a mostani már nem biztonságos, valamint a hét végére nem 100%os lesz, de fel fog épülni. Kamiko mikor visszaér elnézést fog kérni, de közli, hogy tényleg szerezné ha nem lenne Kinshu hülye és ugrana le akár egy szikláról is. Very Happy NJK mozgatásra párbeszéd szinten kapsz lehetőséget, amiről előtte tájékoztass azért, ha olyan van ami komolyabb hangvételű lenne. Alapból nem szokott ilyen lenni, de haladnunk kellene mert kicsit megállt a kaland. (Sorry érte) Késési chakrát viszont most nem kapsz, mert visszavettünk a chakraosztásból azért, cserébe viszont egy általad választott technikát, amire van elég chakrád és engedélyed (ha engedélyest akarnál) tanulhatsz a következő posztban, amennyiben bele tudod szőni a hét történéseibe. Mivel a jutsu chakra szintje nagyobb mint a tiéd, ezért a tanulást halasztjuk. //


A hozzászólást Senju Tobirama összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 12 2017, 18:26-kor.

_________________
avatar
Senju Tobirama
Főadminisztrátor


Adatlap
Szint: E
Rang: Hokage
Chakraszint: Halálütés

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Vízesések

Témanyitás  Kinshu on Pént. Szept. 22 2017, 00:10

Szürkeségbe borult az egész világ. A vízesés morajlása már távolinak tűnt. A fájdalom olyan helyről jött, valahonnan a mellkasomból, hogy ilyet még nem is éreztem életemben, vagy talán csak nem emlékeztem rá. Közeledett a perem és az egész műsor vége. Kamikoéknak és a testvérének is csak jobb lesz nélkülem. Talán el tudnak menekülni ebből a nyomorult országból és új életet kezdeni valahol máshol. Már csak egy lépés és tényleg vége az egésznek...
Egy erős rántást éreztem a vállamon, ahogy visszahúzott és taszított a földre. Ezek szerint még sem ez a történet vége... A lány hangjában dühöt, de szemében félelmet láttam. Valami olyan félelmet amelyet az ember akkor érez amikor a számára fontos illetők kerülnek bajba, nagyon nagy bajba. Sejtettem, hogy Kamiko aggódik értem, de ezt most pofonnal nyomatékosította is. Bár nem mondott szép dolgokat de azt kell, hogy mondjam teljesen igaza van. Valami eltört bennem és ezt nem tudom feldolgozni. Nem tudok rajta tovább lépni, de ezt kéne használnom, ebből kéne erőt merítenem, hogy a végére járjak ennek az ügynek. Csöndben figyelem amint a lány elmegy, aztán Misao mondandóját is. Bármennyire is utáltam ha valaki kioktat, az ő monológja is teljesen jogos volt. Megváltoztatnám a dolgokat ha tudnám, de sajnos nem tudom. Mire azonban befejezi a lelkesítő beszédet engem elnyom az álom és valószínűleg a következő 24 órában ebben a pózban is maradok. Amikor magamhoz térek egy erős fájdalmat és azt érzem a mellkasom felől mintha valaki próbálná összehúzni a bőrt. Kinyitom a szemem és gyorsan körbenézek... Szóval mégsem álom volt, ez az egész a valóság. Nem tudom elhinni, hogy az öreg elárult... Tudtam, hogy mostantól ezzel kell együtt élnem. ülő pozícióban aludtam el, de most fekszem. Ugyan ott vagyunk még mindig, ezt a vízesés hangjából állapítom meg. Felülök, de elég nehézkesen meg a mozgás. Ha Kamiko nem lenne már valószínűleg nem élnék. És mi volt az a jutsu? Az lett volna a Gin Hirameki amiről már mesélt? Erre lenne képes az ezüst villanás? Később többet ki kell derítenem erről. 
Balra fordítom a fejem, de csak a falat látom. Misao nincs itt. A sarokban viszont egy másik betakarózott testet vélek felfedezni, jaj ne... 
- Kamiko te vagy az? - Szólok hangosan a lánynak. Semmi válasz.
- Jaj ne... - Feltápászkodok és az állapotomhoz mérten a leggyorsabb úton elindulok a sarokba. 
Amint odaérek elkapok a rögtönzött takarót és lehúzom a testről. Egy lány... nem is akárki ez Kamiko. Mióta aludhat itt? Alszik egyáltalán? Nem lesz ez így jó. Az álmos kék szem kinyílik, majd egy másodperc alatt felméri a helyzetét. Védekezően emeli fel két karját, majd amikor észreveszi, hogy én vagyok az megnyugszik. Aztán pupillái egy másodpercen belül kitágulnak. 
- Őőő Kinshu? Te mégis mit csinálsz? Leszállnál rólam légyszíves?
A kínos pillanat hamar vége szakadt, mert én amilyen gyorsan csak tehettem viszakoztam és időközben Misao is megérkezett.
- Ti meg mit csináltok itt hahó?! - Amennyire tőlem telt el is pirultam egy kissé, de Kamiko arca lángolt... A kényes szituációról gyorsan akartam is terelni a szót. 
- Te meg merre jártál?
- Felderítettem a terepet, de a nővéremnek kellett volna őrködnie, vagy inkább rád vigyázni látom ez annyira nem jött össze! - Kamiko most még jobban elpirult és inkább visszabújt a takarója alá.
- Kinshu azt mondtad ismered a csatornákat. Eddig nem mozdítottunk meg mert féltünk, hogy felszakad a sebed, de látom már tudsz mozogni. Azt javaslom, hogy ha össze szedtük magunkat akkor induljunk el, mert nagy erőkkel keresnek minket a faluban. Tudják, hogy nem mentünk messze, legalábbis azok után amilyen sérülést szereztél. Kamiko jutsujával pedig bármikor elmehetnénk, de mivel tudják, hogy milyen helyekre térhet vissza, ezért azokat a helyeket is figyeltetni fogják. 
- Rendben össze szedem magam és kigondolom merre mehetnénk. 
Még aznak felkerekedtünk és a város egyik külső kerületébe mentünk, amit elég jól ismertem ugyan is kis koromban itt az egyik hajléktalan szállóban töltöttem egy egész telet. A hely most elhagyatottan állt. Tudtam, hogy itt egy darabig biztonságban leszünk. Legalább addig amíg felépülök és ki nem gondoljuk, hogy miként tovább. Egy dologban biztos voltam. Kell szereznünk egy szövetségest a felsőbb körökben, mert hárman egy ilyen kaliberű össze esküvést nem fogunk tudni megbuktatni. A hét szépen telt én pedig napról napra jobban lettem hála a két testvér oda adó segítségének. Hálás vagyok nekik, nélkülük már rég halott lennék, talán tényleg új barátokra tettem szert?
avatar
Kinshu
Játékos

Taijutsu Pontok : 43


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 525

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.