Bishamon szervezet bázisa

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Bishamon szervezet bázisa

Témanyitás  Karin on Szer. Nov. 17 2010, 09:09

LINK szervezet leíráshoz: Bishamon Szervezet -- Kirigakure no Sato

BÁZIS:
- Ez a bázis a Kirigakure környékén található hatalmas barlangrendszerek egyikében került kialakításra. Bár már a Harmadik Mizukage idejében is használta az ANBU, az elmúlt évtizedekben üresen állt egészen addig, míg a hatodik nem kicsi pénz beleölve felújította és modernizálta.
- A bázis földalatti termek, katakombák-járatok, föld alatti csarnokok, labirintusa hálózata. Sok járat az idők folyamán beomlott vagy teljesen ellett zárva hermetikusan, a múlt emlékeit őrizve. Jelenleg csupán az egész bázis alig egynegyede üzemel.  
- Mivel lényegében egy eldugott bázisról beszélünk, ezért az áramingadozás és a megvilágítás is hiányos. Bár az üzemelő egynegyed részben tökéletes felújítást végeztek, megszüntették a beázásokat és elvégezték a szükséges olyan fejlesztéseket, melyek az ottani élethez szükségesek. De a megmaradt területek elégé sötétek és ijesztőek, lehangolóak, sőt lepusztultak.

Főbb helyszínek

  • Főkapu:Az egyetlen hely, ahol belehet jutni a bázisra. Már az odavezető út sem egyszerű, hiszen csak egy hegyi szerpentinen lehet feljutni az egész magasan lévő kapuhoz, olyan úton, ahol két ember sem fér el egymás mellett. Azonban a Kétszárnyú fémajtó ellőt lévő hatalmas kiálló szírt, akkora mind egy fél focipálya, elég nagy ahhoz, hogy harcba lehessen keveredni, hogy jól védhető legyen. És ez mind a természetes védelem. Hiszen magán főkapun, mely hatalmas, egy kocsi is betud menni rajta, azonban utána nagyon gyorsan szűkül le, van egy Fuuin Teppeki // Vas Fal Pecsét, mely a segítségével acél keménységűvé, és nagyon nehezen áttörhetővé tették a bejáratott. A pecsétet pedig csak az arra jogosul személyek távolíthatják el; a megpecsételt kapu csak így nyitható fel, a felület pedig csak így sérthető fel vagy rombolható le. Az összes Bishamon tag jogosult ennek kinyitására!
  • Sakini lépcsői: Ez a hosszú és tágas lépcsősor köti össze a bázist és a Főkaput! A sötét és hosszú séta természetesen kényelmes, hiszen a lépcsők nem sűrűn követik egymást, ahogyan a falak között három ember is elfér egymás mellett ahogyan akár egy két és félméteres férfinak sem kell lehúznia a fejét. Azonban a sötét miatt frusztráló egy hely, ahogyan néha a falba érdekes mintázatú domborműveket lehet látni, démonok tökéletes arcát. (ezen arcokat felhasználva figyelik meg a bejáratott A Tatsu Teichi no Jutsu // Sárkány Kémkedő Technika segítségével!)A SZERVEZET ÁTDOLGOZÁS ALATT VAN!


A hozzászólást Karin összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 28 2010, 12:48-kor.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bishamon szervezet bázisa

Témanyitás  Hazukage Kurono on Szer. Nov. 17 2010, 20:23

//Karin, ha lehet, akkor megkaphatom a chk-t a Kisames harcért. A küldinek gondolom vége, köszi. //

Miután Ruken elmondta amit akart elment, és Kurono kissé elgondolkodott a történteken, és elolvassa a levelet. A Mizukage egy másik arcát látta meg az írás alapján, amin egy kissé csalódott lett.
~Ez nem igaz. Amióta itt vagyok megpróbáltam elérni, hogy Kirigakure szeressen, és most a Mizukage eldob, mint egy koszos rongyot. Viszont, legalább annyit még kötődhetek ehhez a faluhoz, hogy elveszettként támogatom őket. Végül is ki tudja? Így talán több vidékekre is eljuthatok.~
Ruken, szavai viszont még eltöprengett egy picit. Seikatsu Mamono-n.
~Az a fickó tényleg erős lehet, ha már egyszer megölt egy Mizukaget, de akkor miért kap amnesztiát. Az ereje miatt tartanák annyira fontosnak, hogy megbocsássanak neki egy ekkora csapást.~
Gondolkodik el, de nem mereng túl sokat rajta. Még kételyei támadnának ezzel a szervezettel kapcsolatban, és így legalább annak tud örülni, hogy ismét Hanával dolgozhat együtt.

Kurono pár nap pihenés után, már fel bír állni, és a lába is teljesen rendbe jött.
-Itt az ideje, hogy meglátogassam azt a helyet.-
Felállva az ágyból már mankó nélkül kisétál a kórházból, de természetesen előbb szól az ápoló nőnek, aki a portánál van. Szerencsére már ő is látja, hogy jobban van, ezért elengedi és így sem sem akadályozza meg abban, hogy eljusson a célpontra. A levél alapján ezt igen könnyú lesz megtalálni.
~Hmm. Bishamon bázis. Azthiszem a Bishamon elnevezést még szoknom kell.~
Gondolja magában, miközben halad a bázis felé. Néhol ráköszön egy-egy Kirigakurei lakos, és ezt nagy örömmel veszzi.
~Ha itt végeztem meglátogatom Kaorit, már kezd nagyon hiányozni. Remélem nem lesz küldetésen.~
Szívesen hallaná, már a nő hangját. Nem tagadhatja, hogy megtetszett neki, de ez még nem szerelem, ennyi nem elég, hogy ez kibontakozzon. Megtalálva a bázist, úgy dönt bemegy, és megkeresi Hanát, vagy az egyik tagot, és megmutatva a levelet megkérdezi, hogy hova kell mennie.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bishamon szervezet bázisa

Témanyitás  Karin on Csüt. Nov. 18 2010, 08:15

Bementél volna, de a kiálló szirten, mely a bejárat ellőt terült el, senki sem várt, ami nem lett volna még probléma, de a bejáratott egy vaskos kétszárnyú fémajtó zárta el! Az ilyen ajtókat általában őrizni szokták, szóval biztosra mentél vele, hogy egykönnyen nem fogsz tudni bejutni. Éppen ezért csak közelebb értél, ahogyan furcsa chakrára lettél figyelmes, mely körüllengte az egész területet. Mintha egy burkon mentél volna keresztül. De semmi sem történt, csak a furcsa érzés maradt meg.
- Megvárhattál volna! -hallottad meg az ismerős hangot a hátad mögül, ahogyan hátrafordulva egy jól ismert férfit pillantottál meg. Az arcát nem láttad, a fehér oinin maszk eltakarta az arcát, de nagyon jól tudtad, ki jelent meg ellőtted. Gingitsuke, akinek az életedet köszönhetted és mellesleg Kaori-ért is. - Hiába mentem a kórházba, hogy elkísérjelek ide, csak a hűlt szobádat leltem. - sétált el melletted, ahogyan a ajtó elé lépve megérintette azt. - Ruken-senpai megelőzött igaz? De csúnya dolog ez tőle, neki semmi köze ehhez a szervezethez!- nyílt ki az ajtó, nyikorogva – De ha már itt vagyunk, ne várassunk senkit... Gyere, elmondok mindent amire kíváncsi vagy, hiszen társak leszünk, nincs mit titkolni ellőtted! -lépett be , ahogyan egy hosszú fehér lépcsősör következett, mely lefelé vitt titeket, egyenesen a mélybe.

//A Kisame-s küldetés befejeződött! "S" küldetés révén megjárna a sok ch a szint, a technika alajianka megtanulása és alkalmazása miatt, nem kapsz annyit, helyette felírhatod a technikát az adatlapodra, illetve ezen dolgokat Pm-ben beszéljük meg! Na de a szint: +20 ch színt a küldetésért! //
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bishamon szervezet bázisa

Témanyitás  Hazukage Kurono on Kedd Nov. 23 2010, 18:42

Kurono míg keresett valakit, aki segítene neki, egy hang szólalt meg a háta mögül. Egy ismerős hang. Gingitsune-jé.
-Ahh szevasz. Gondoltam, hogy felbukkan valaki, de hogy pont te. Sok mindent köszönhetek neked.-
Mondja Kurono kedves üdvözlés képen, de Gingitsune nem vesztegeti az időt, egyből a lényegre tér, de persze ironikusan még Rukent is szóba hozza, aminek Kurono nem nagyon örül, de ez van. Miután a férfi elmondta amit akart elindult a mélybe, és Kurono bátran követi őt.
-Szóval válaszolsz mindenre. Akkor az első kérdésem az, hogy miért alapult ez a szervezet? Mi lesz a feladatom.-
Megvárva a választ, fel tesz, egy Gingitsune számára elég furcsa kérdést.
-E-mellet mondj el mindent Seikatsu Mamonoról!-
Ez inkább felszólítás, mint sem kérdés, de számára most az az első, amit Ruken mond. Nem azért, mert felette áll, ennek már semmi köze Kurono és Ruken kapcsolatához. Baráti alapon teszi, amit tesz, és nem akarja, hogy előforduljon még egyszer az, amit Seikatsu tett.
~Jobb lenne, minnél hamarabb túl esni ezen a dolgon. Még gyakorolnom is kell.~
Gondolja magában, és Gingitsunevel csak egyre lejjebb haladnak a mélybe és itt csak várhatóan sötétebb lesz, ami a hely hangulatára is kihatással lesz. Ebből következik, hogy az ilyen lélektani hatások kihatnak Kuronora, így ő is változhat oda lent. Sötétebb helyen ő is sötétebbé válik. Reméljük nem kell oda lent sokáig tartózkodni. Úgy érzi, ez a hely megváltoztatja az embereket. Kérdés, hogy milyen irányba.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bishamon szervezet bázisa

Témanyitás  Karin on Csüt. Nov. 25 2010, 21:00

Lefelé sétáltattok, ahogyan a lépcsőkön haladva egyre mélyebbre és mélyebbre hatoltatok a hegy belseje felé és mellesleg a cél felé, a bázis szíve felé. A lépcsők szerencsére, nem úgy készültek, hogy fukarkodjanak a hellyel, bár azért két emberél több ne sétáljon egymás mellett mert már szorosan lennének. Ami pedig a magasságot illeti, az sem nagy gond, hiszen jó négy méteres belmagasság elég ahhoz, hogy egy óriás is eltudjon sétálni a lépcsőkön.
Na de ennél még fontosabb az, hogy mi is lehet Gingitsuke válassza Kurono kérdésére. Az oinin shinobi egy pillanatig nem szol semmit, nem hallotta volna? Futott át az agyadon, ahogyan a férfi rád sem nézve csak sétál ellőtted és lassan meg is szólal.
- Azt hittem, hogy már rájöttél Kurono-kun! Kirigakure haderejét felemésztették a belső harcok és ennek a rádöbbenésére A tenger országának incidensére volt szükség. Csak az Okami segítségével tudtuk visszaszerezni az irányítást a Mangetsu-tól! Te is ott voltál nem? Kirigakure ereje kétfelé vált, azon shinobikra, akik irányítanak és erősek és azokra, kiket irányítanak és gyengék. Hiányzik egy egész korosztály, a legtöbb shinobi vagy túl öreg és tapasztalt a harcokhoz, vagy túl fiatal és tapasztalatlan. Éppen ezért volt szükség a Bishamon-ra. Kirigakure eddig is felhasználta bűnözőket a terveihez, de most egész hadsereget akar tartani, olyan körözött shinobikból, akik erősek, tapasztaltak és ha kell,könnyedén kihúzhatóak. - lassan látni lehetett a fény az alagút végén, a férfi jól elbeszélte az időt, ahogyan a következő kérdésedre már kissé érdeklődőbb reakciókat figyelhettél meg. - Ohh...szóval Ruken-san figyelmeztetett?- kérdezte- Hát igen, az a férfi elégé érdekes! Úgy nyolc éve megölte az egyik Mizukage jelöltett és lemészárolt egy tucat embert is! Jelenleg egy az egyik legkörözöttebb személy Kirigakure-ban Hosikage Kisame után. Egy férfi, akit jobb a szövetségesünknek tudni és nem az ellenségünknek. Bár a ha falú értesülne róla, hogy visszatért, valószínűleg fellázadnának. Rengeteg emberben hagyott maradandó űrt! -érettek le, ahogyan egy pillanatra elvakított a fény, de egy pillanattal később, már a hófehér folyosókon sétálhattatok tovább, ahogyan olyan érzésed volt, mintha már láttál volna hasonlót, a Tenger országában. - Kíváncsi vagy rá, mert akkor tudok mutatni valamit!
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bishamon szervezet bázisa

Témanyitás  Hazukage Kurono on Vas. Nov. 28 2010, 15:31

Kurono érdeklődve hallgatja Gingitsunet, aki elég érdekes dolgokról beszél. Elöszúr elmondja, hogy mi a szervezett célja, és, hogy használhatnak bármiféle eszközt, mivel hivatalosan nem Krigakurehoz tartoznak.
~Erre ényleg rájöhettem volna.~
Jegyzi meg magában, miközben tovább haladnak, az amúgy tág lépcsősoron. Kényelmesen elférnek egymás mellet, de Kurono inkább Gingitsune mögött halad. Így biztonságosabbnak érzi a dolgokat. Ezek után jött a történet Seikatsu Mamonoról, akiről igen csak bebizonyosodtak a rémhírek.
-Igen. Ruken-san elmondta, hogy vigyázzak vele, mert már megölt egy Mizukaget. Ebből gondolom, hogy nem táplál iránta jó érzelmeket.-
Mondja el, amit tud. Nem bűn, ha elmondja, hogy Rukentól sok tud mindent. Gingitsunet, úgy sem nagyon érdekli, és Hana is jóban van Rukennel. Ekkor Gingitsune feltesz egy kérdést.
-Természesen. Ha már itt vagyok kíváncsi vagyok mindenre.-
ahogy haladnak tovább Kuronoban felmerül egy kérdés, sőt még több.
-Lenne még pár kérdésem. Az elveszett ninjákat, akik azért valjuk be mindíg a fejük után mennek, ezt tapasztalatból mondom, képesek rá, hogy egyszer csak meggondolják magukat és elmennek. Ilyenkor, hogy találjátok meg őket? Azért nem szép dolgok egy szervezetett csak úgy ott hagyni.-
Mondja az okoskodását de itt még nem végzett.
-Másodszór: Itt nem lesz semmiféle beavatás?-
Teszi fel a kérdését kíváncsian. A legötbb szervezetben van ilyen, talán itt is van, de Kurono nem biztos benne. Közben már kíváncsian várja amit Gingitsune mutatni akar.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bishamon szervezet bázisa

Témanyitás  Karin on Vas. Nov. 28 2010, 16:02

Amikor feltetted ama kis kérdést, vagyis inkább választ, hogy kiváncsi-e a fiatal shinobi ennél többre, akkor bizony az oinin shinobi kissé fellelkesülve megfordult.
- Remek, akkor gyere velem! -mondta örömmel, ahogyan elindult a folyósokon- Nagyon örülök, hogy ilyen vagy, a legtöbb személy itt, olyan hűvös velem! - panaszkodott kissé- De veled könnyül megértetni magamat, tudod, lehet, hogy még barátokká is válunk! ennek örülnék! -sétáltak lassú és kimért lépettek tovább. Azonban az újabb kérdéseid, újabb válaszokra sarkalták őt- Erre is gondoltunk! Minden személy visel egy pecsétet, mely segítségével mindig képesek leszünk megtalálni őt. Ha valaki elárúl minket, azt a saját tárai fogják megölni, ez a törvény, melyet a Mizukage-sama hozott. „Azok akikkel együtt éltél és kiket elárultál ismét, azok oltsák ki az életét is!” ...de lényegében ennek a pecsétnek az elhelyezése a rituálé melyről beszéltél! Minden tag visel ilyent, kivéve én és Hana-chan! Mi ketten leszünk a kivételek! -nevette el magát ahogyan az első fordulatnál, jobbra lépett, majd jó néhány méter után megállt az egyik ajtónál. Bár eddig sem volt valami sok belőle, ez valahogyan más volt. - Meg is jöttünk! - kopogott be az ajtón, ahogyan az lassan kinyitottad. - Az lenne a legjobb ha bemennél Kurono-kun, van odabent olyasvalaki, aki nagyon vár rád! -mosolygott a maszkja alatt, bár ezt te nem láthattad. Ahogyan beléptél a sötét szobába, egy alakra lettél figyelmes. Neked háttal ült, ahogyan kezeit összekulcsolta a mellei ellőt.
- Hallom, milyen érdekes találkozásban volt részed Kurono-kun! -szólított meg, ahogyan váratlanul minden emléked Shomai-raól és a terveiről előbukkant a fejedben, mintha mindig is tudtad volna és zene lepődtél meg. - Mond, teljesítenél-e nekem egy szívességet? -kérdezte tőled Shoami.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bishamon szervezet bázisa

Témanyitás  Hazukage Kurono on Vas. Nov. 28 2010, 16:49

Kurono érdekeset hallg Gingitsunetől, aki azt mondja, hogy örülne ha barátok lennének. Kurono kissé meglepődik, aztán mosolyra fakad az arca.
-Annak én is örülnék.-
Mondja most már Gingitsunéra is barátként tekint. Míg haladnak tovább a folyosókon egy ajtóhoz érnek. Nem épp egy nagy kétszárnyú ajtó, nincs meg Kuronoban az az érzés, mint ha itt valami fontos történne. Gingitsune betessékeli az ajtón, mivel állítólag egy fontos személy fog rá várni. Kuronoban Hana személye fordult, meg, de ahogy belépett, minden megváltozott. Kurono homlokán lévő pecsét feloldódott, és eszébe jutott minden. A furcsa Anbu aki érte jött, a Mizukage palota alatti alagutak, és találkozás azzal az öreg fószerral, aki len várta, és elmondta, hogy mi Hana tervei. Eszébe jutott az a fontos tényező is, hogy lemondott a bosszújáról, azért, hogy Hanát támogassa, és ami a legfőképpen rosszul esik neki, hogy megígérte, hogy segít Kirigakure ellen. Az őreg megszólítja, és Kurono emlékezései alapján csak ennyit mond.
-Most hugyozzak a sarokba?-
Ezt persze viccelődést képen mondja, amit látszik az arckifejezésén, és az is, hogy emlékszik mindenre.
-Nyugodtan mond, milyen szivességet, az utáni válik el, hogy megteszem-e vagy nem. Mindenek előtt beszélnem kell róla Hanának, mivel nekem ezen a területem belül, mától ő parancsol.-
Mondja az öregnek, hangja most határozott. Ha van levele Hanától, hogy ez a küldetése, vagy bármi egyéb, ami azt jelzi, hogy megtehetti, akkor Kurono örömmel megteszi.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bishamon szervezet bázisa

Témanyitás  Karin on Kedd Nov. 30 2010, 09:13

A férfi lassan megfordult a székben, ahogyan mogorva arckifejezést vágva nézett, majd elmosolyodott és barátságos lett. Bár azon szavaid, hogy Hana a főnök, azon kissé meglepődött, sőt neked is érdekes lehet, mit is keres itt, hiszen ez a Bishamon bázisa, emelet egy oinin shinobi kísért ide, nagyon gyanús, nem igaz?
- Értem, valóban azt hiszed, hogy Hana parancsol itt?- kérdezte tőled- Elég érdekes feltevés! Hana csak rendet tart köztetek, nem döbb a feladatta. -kacagott fel egy rövid kis időre.- Sokkal nagyobb és ősibb dolgok munkálkodnak itt, mind azt te eltudod képzelni, Hana csak kishal abban ami történni fog. -hangja sejtelmes volt, láthatólag sokkal többet tudod mindenről, melyet elmondott- Én Hana álmát segítek valóra váltani, ez a kötelességem egyike, de vannak mások mind te, vagy éppen ők odakint, kiknek más feladat hárul és ez nem a Mizukage vagy éppen a Hana érdeme és akaratta!- nyúlt a köntöse alá, ahonnét egy tekercset vett elő- Ez a tekercs egy megegyezést tartalmaz Hangrejtekkel! Azt akarom, hogy vidd el nekik teljes titokban és kösd meg az egyezséget velük! Ez mind mondtam nem Hana kérése és nem is enyém, hanem a szervezett igazi vezetőjéé... - mosolyodott el- … ez Izanami Jurojin kérése! -nyújtotta feléd a tekercset, ahogyan annyi kérdésed lehetett, mind eddig soha.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bishamon szervezet bázisa

Témanyitás  Hazukage Kurono on Kedd Nov. 30 2010, 14:22

Kurono szeme újabb világosságot kap a szervezeten belül történő dolgokról. Kiderül, hogy nem Hana az igazi vezető, de vissza gondolva a palota alatt mondottakra, ez végül is kezd világossá válni számára.
Viszont Kurono kap egy tekercset az öregtől, ami megegyezést tartalmaz a Hang országával.
-Mi szükségünk van nekünk Yakushi Kabuto országára?-
Ez a kérdés szinte elenyésző azzal szemben, amit utána hall. Megtudja ki a szervezet igazi vezetője, de a kilétét számára, még továbbra is homály fedi.
-Ki ő? Milyen tervei vannak neki a szervezettel? Talán ő is elakarja pusztítani Kirigakuret?-
Tesz fel kérdéseket, amikre szeretne választ kapni. A tekercset közben elteszi az övéi mellé, így rablás esetén, össze is keverhetik a sajátjával, és kevesebb az esélye, hogy ellopják.
-Minden esetre a feladatot végre hajtom, ha ez a szervezet vezetőjének kívánsága. Viszont. Mivel a szervezet tagja lettem, ez azzal jár, hogy nem tartozom Kirigakurehez, így valami jutalmat majd várnék, valamiből meg kell élni.-
Mondja arcára mosoly ül. Kezdi magát újra elveszett ninjának érezni, és ez most inkább jobb érzés, mint sem rossz. Miután megkapta a válaszokat nem is habozik tovább, ez a feladat valószínűleg diplomáciailag nagyon fontos, de erről is többet kéne tudni.
-És azon kívül, hogy átadom a tekercset, mit kéne még tennem a Hang országában? Tudják, hogy érkezem és, hogy miért?-
Tesz fel újabb kérdést, és miután megkapta erre a választ már itt sincs. Mivel a küldetését titokban kell végre hajtania, ezért Gingitsunet sem viheti magával, egyedül sokkal jobban tud tevékenykedni.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bishamon szervezet bázisa

Témanyitás  Karin on Szer. Dec. 01 2010, 10:16

Shoami elmosolyodott, ahogyan felállt a székéből. Lassan odasétált eléd, ahogyan a kezedbe helyezte egy lágy és lassú mozdulattal a tekercset, majd mélyen a szemeidbe nézett. Arca komor volt, láthatólag nagyon is gondolkozott azon, hogy nem mondott-e neked túl sokat el, de egy pillanat később már nyugodtságot árasztott a tekintette, ahogyan a kezeidet lassan megfogva rászorította a tekercsre, nem lágyan, csak hogy tud, hogy milyen esemény zajlik itt, és mellett lefoglalta a kezeidet is.
- Mivel úgysem fogsz emlékezni rá, elmondhatom! - a kezeidet nem engedte el- Izanami Jurojin egy legendás shinobi volt a maga korában, méltó ellenfele akárkinek akivel szembetalálkozott és elég ereje ahhoz, hogy összekovácsoljon akárkit. Az ő akarata és energiája hozta létre ezt, amit látsz! Ő hozta létre Kirigakure no sato-t! Ő kezdeményezte ezt a szövetséget, hogy ellentudjon állni az Uchiha és a Senju klán együttes erejének! Ő volt az, aki megalapította a falút és az a személy, akit a Shodaime Mizukage-ként ismert meg a világ! - engedte el a kezedet, ahogyan lassan a homlokodhoz közelítette- Jegyezd ezt meg, mert az ő tervei azóta érlelődnek, mióta a Nindaime Mizukage megdöntötte az uralmát és eltörölte mindazt amit teremtett. Száz év eseménye érnek be Kurono-kun és mindenben neked is nagy felelősséged lesz! - érintett meg a homlokodat, ahogyan becsukva a szemeit, egy pillanatra meginogtál és mire újra szembenézhettél volna Shoami-val, őt a helyén ült, mintha semmi sem változott volna és te semmire sem emlékeztél arról a személyről, de csak arról és a múltról, a küldetésed azonban élénken belevésődött az emlékezetedbe.
- Nem...- közölte veled- … te Kirigakure shinobija vagy! Nem kell ezt titkolnod! Jelenleg olyan státuszba kerültél mind egy ANBU! Ezt ne feled! - és az újabb és egyben utolsó kérdésedre is érkezett válasz, szinte azonnal. -Nem, nem várnak! Lehet, hogy sok procedúra lesz ebből, de szükséges!- közölte veled. - Tény meg mindent a siker érdekében kérlek! - intett, hogy menj ki- Gingitsuke-kun elkísér még valahova és a küldetésed elkezdődik. - léptél ki az ajtón, ahogyan az oinin a falnak támaszkodva várt rád.
- Na, milyen érdekes dolgok zajlódtak le odabent? -kérdezte tőled, ahogyan az ajtó lassan becsukódott mögötted.

//Ismét nem emlékezel Hana terveire és ara sem, aki a szervezet igazi vezetője, egyedül a küldetésre emlékszel tisztán! //
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bishamon szervezet bázisa

Témanyitás  Hazukage Kurono on Csüt. Dec. 02 2010, 16:13

Kurono ismét nem emlékezik semmire, de elmondták neki, hogy ő neki nem kell titkolnia a kilétét, ő olyan, mint egy ANBU. Kurono azt nem érti, akkor hol marad a maszk, mivel az ANBU-knak hordania kell, talán ő más esett lesz. Ahogy Shoami elmondja, hogy lesznek procedúrák, de mindent meg kell, hogy tegyen.
~Ez jó. Eredetileg nem Kirigakurei vagyok, de azért engem küldenek, hogy kössek meg egy szövetséget. Jó lesz.~
Jegyzi meg magában, ahogyan kimegy az ajtón, ahol már Gingitsune kérdezősködik.
-Megkaptam az első feladatom, de azt mondták még elkísérsz valahova, csak az után menjek. Örülnék, ha velem tarthatnál, nagy segítség lennél.-
Mondja el Kurono a történteket, és jegyzi meg a véleményét, vagy is inkább szándékát. A tekercset már eltette, és innentől kezdve ismát Gingitsunevel társaloghat.
-Amúgy elmondhatnál, mitől vérzett annyira Kisame. Nem éreztem ártó chakrát a kardodon, és csak a kardod talált be. Van valamilyen különleges technikád?-
Faggatja egy kicsit, jó ha ismeri társai képességét, az elkövetkezendő időkben hasznukra lesznek egymásra. Kurono amúgy is kezdi megkedvelni Gingitsune társaságát.
-Ez a szervezet elveszett ninjákat tömörít. Te is az voltál?-
Kérdezi egy kicsit az életéről, ha már barátkoznak tegyék rendesen.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bishamon szervezet bázisa

Témanyitás  Karin on Szomb. Dec. 04 2010, 23:35


Hét lassan elindultatok, bár visszafelé, hiszen a bejárat után egyenes haladattok tovább, pedig le kellett volna fordulnotok jobbra. Nos oda visszasétálva nagy nehezen ráértettek az útra, mely előtettek volt, így pedig az első kérdésedet felrakva, pontosabban válaszodat, mely tartalmazott burkoltan egy egyszerű kérdést is.
- Nem! Nekem máshova kell mennem holnap, egy sokkal fontosabb küldetést kel végrehajtanom, de ami nem késik nem múlik!- sétált melletted Gingitsuke, ahogyan jobbra mutatott a következő elágazást elérve, szó mi szó, elég nehéz volt elsőre tájékozódni az egymást másoló folyósok között. De ennél volt egy fontosabb kérdésed is, melyet nyíltan kérdeztél meg a shinobitól. - Mert nem is volt! - nézett rád- Lényegében a képességeim teljes csúcsát láttad! - húzta ki lassan a kis tantoját a kimonojó-a alól. - Ez az egyetlen fegyverem, de többre nincs is szükségem! - állta meg, ahogyan a pengét lassan közelebb emelte az arcodhoz, így tisztán láthattad, hogy a penge valamiért furcsán csillog!- Ez a penge egy hihetetlenül erős méreggel titatott ötvözet, lényegében az olvadt fém keverése közben chakrával kovácsolták meg a pengét, így a penge örökké mérgező lett! Ez a méreg a véráramba kerülve a másodperc tört része alatt bontja le a sejteket, de mivel chakrával irányítom, egy olyan shinobi mind Kisame, az irányítást képes volt átvenni és így csak a tüdejét tudtam megsebezni. -rakta el lassan- Samehada egy chakrazabáló szörnyeteg és képes a chakráját felhasználva gyógyítani Kisame-t! Azt hittem, hogy nem jön rá a titkomra de tévedtem. Túl jól kiismert...- indult el újra, ahogyan a szavai után biztosra mehettél ,hogy nem szökött shinobi, de hogy ezt megkérdezed tőle, az még rajtad áll.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bishamon szervezet bázisa

Témanyitás  Hazukage Kurono on Hétf. Dec. 13 2010, 18:18

Kurono kíváncsian hallgatja Gingitsune erejéről szóló titkot, ha már ez titok. Kurono sok mindent megtudott, és lényegébe elvarázsolta a tanto hatalma.
~Elfogadnék egy olyan kardot.~
Jegyzi meg magában, de semmi esetre sem akarja azért megölni Gingitsunet, hogy elvehesse tőle a kardot. Nem olyan, mint a többi Kirigakurei gyűjtő, sőt Kurono nem gyűjti a kardokat, bár jó hobbinak tűnik. Minden estere nem folyamodik olyan eszközökhöz. Kurono leszűrte, hogy Gingitsune nem volt elveszett ninja így rá se kérdez arra.
-Hát igen. Kisame nem csak erős, de még az agya is fog, szörnyeteg létére. Nem sok olyan shinobi van, mint ő.-
Kicsit most fényezte ellenfelét, de hát ami igaz, az igaz. Kikapott tőle, amin nem csodálkozik. Talán pont az volt a baj, hogy nem akarta megölni, csak feltartóztatni. Hiányzott, az a gyilkos hajlam, ami erőt ad egy shinobinak.
-Nekem most gyakorolnom kéne az új jutsumhoz. Meg kell szoknom azt a hihetetlen sebességet.-
Mondja kicsit büszkélkedve az új jutsujának erejével, hisz tényleg nem gyenge jutsu.
-Sokan nem jutnak el a villám manipulálásnak erre a szintjére, de még én sem vagyok tökéletes. Ha irányítani tudnám, a felhőkben lévő villámot, az nem emésztene annyi chakrát, és pusztítóbb lenne. Akkor tényleg én lennék a villám manipulálás mestere.-
Mondja el vágyait Gingitsunenak. Végülis is, ha tényleg az irányítása alá tudná vonni az igazi erejű villámokat, azoknak erejével ninja falvakat tudna porig rombolni.
-Az öreg azt mondta el kell vinned még valahova, és utána mehetek is. Ha megkérlek elvinnél most, minél hamarabb túl szeretnék esni ezen a küldetésen.-
Jegyzi meg Gingitsunenak óhaját, és reméli teljesíti azt.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bishamon szervezet bázisa

Témanyitás  Karin on Kedd Dec. 14 2010, 14:00

Az oinin csendben sétált a férfi mellett, ahogyan Kurono utolsó kérdésére, pontosabban ohalyára szinte azonnal válaszolt is. Kurono-nak nem tűnt fel, hogy egyre közelebb érnek, egy fontos helyhez. Bár az ajtó ellőt álló két őr, akik első ránézésére egyszerű ajtónállók voltak, egy hatalmas Yari-val a kézben, sejtette azt a véleményt, hogy ez a hely nem éppmindennapi.pi.
- Itt is volnánk!- nézett előre, ahogyan bekopogott az ajtón, mely lassan,m nyekeregve nyílt ki és engedett bebocsájtást nektek. Odabent, egy férfi ült, köpenyei és a ruházata na meg az arca is teljesen homályba burkolózott. A szóba fényes volt, nagyon is, ahogyan a férfi lassan felállt és odasétált csendben Kurono-hoz.
Ahogyan odaért, csak akkor lett világos milyen nagy is. Jó két és fél méter volt, ahogyan szó szerint meghajolva nézett le rád, miközben kezét kinyújtotta feléd, de az arcod ellőtt néhány centivel meggált, ahogyan lassan visszaengedte azt, ahogyan rekettes és beteges hangon megszólalt.
- Üdvözöllek Kuono-kun! -üdvözölt- Ha jól hallottam, sietsz, ezért nem foglak megváratni! Létrehoztam egy pecsétechnikát, mellyel képesek leszünk elérni, hogy megtudjuk állapítani a pontos helyeteket a világban és akár kommunikálni is tudjunk veletek! Jól figyelj, mert csak egyszer mondom el! Ha ezt a pecsétet elhelyezem rajtad, az visszavonhatatlan! Így is hajlandó vagy rá? -kérdezte, ahogyan helyeslően bólintasz- Akkor mond meg, hova helyezem el!- kérdezte tőled.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bishamon szervezet bázisa

Témanyitás  Hazukage Kurono on Kedd Dec. 14 2010, 17:06

A nagy terembe beérve, Kurono csodálattal nézi, hogy mennyire fel lehet újítani egy elhagyatott Anbu járatot. Modernizált, és dizájnos, ez Kurono kedvenc kombinációja. A két őrön nem csodálkozik, ez csak utaló jel volt arra, hogy ez a helység fontos, semmi más. Bent egy személy van, akinek külseje eleinte homályba burkolódzik, de később, ahogyan közeledik hősünk felé, egyre inkább kivehető. A jó két és fél méteres alak mellet Kurono törpének látszik, de vajon ki tudja, hogy ereje is akkora e, mint termete? Ezt talán sohasem tudjuk meg. Az ifjú tokubetsu jounint kedvesen üdvözli.
-Üdvözletem.-
Kurono részéről sem marad el az udvariasság eme formája, és aztán kedvére kedvezően nem váratják meg. Egyből a lényegre térve elmagyarázza, hogy pecsétet fog kapni és, hogy az a pecsét azt a funkciót tölti be, hogy nyomon tudják követni a világ bármely pontján, és kommunikációra is alkalmas.
-Mivel a bal vállamon a klánom szimbóluma van, ezért inkább alkarra kérem.-
Mondja ki óhaját, és valószínűleg már kapja is a pecsétet. Mindezek után, még meghallgat bármi mondandót, aztán útjára indul. Kint még elköszön Gingitsunetől is.

// Egy olyan kérdésem lenne, hogy a szövetséget Kirigakurenek vagy a szervezetnek kössem meg? Ez nem volt számomra nyilván való?//
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bishamon szervezet bázisa

Témanyitás  Karin on Csüt. Dec. 16 2010, 13:41

// A szervezetnek! //

Egy érintés volt csupán, ahogyan a férfi néhány kézjelsorozatot követően az alkarodra helyezte a kezét, majd egyszerűen, mintha rátette volna azt a bőrödre, a jel megjelent a kezeden. Elégedett arcot vághatott, bár ezt te nem láttad, ahogyan megfordult és visszasétált a pódiumra, ahol addig ült, majd ott leülve, Gingistuke is megfordult és kisétált veled együtt a szobából..
- Hát akkor még találkozunk! Add át az üdvözletem Kaori-sanak! -álltatok már a bejárat előtt, újra a szavadban! Bár meglepő volt, de immáron te s kitudtad nyitni az nagykaput, szóval a pecsétnek voltak egyéb jóságos dolgai is. - Adok egy tanácsot Kurono-kun! -lépett melléd az oinin- Vigyáz magadra és arra amire készülsz! Ha Kirigakrue megtudja, akkor nagy bajba kerülhetünk és jelenleg nem áll szándékunkban lepleződni! -indult el, ahogyan neked is itt volt az ideje a távozásnak.

//Írd a lakásodra, hogy már este van és másnap indulsz! //
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bishamon szervezet bázisa

Témanyitás  Shintaro Yun on Pént. Ápr. 08 2011, 21:44


Nem tudja meg végül, hogy mire is készüljön fel, pontosabban csak azt osztják meg velük, hogy a bázisra mennek. Nyílván ott igazítják el őket pontosabban, véli Yun, s közben már- már szórakozottan nézi a kezei közt lévő lányt, aki még mindig az ájulás a tudat küszöbén áll.
Egy élő lény sorsáról van szó, Shion meg akarja ölni a kumogakureit, de Yun most valahogy még sem borzad meg annyira. Hiába érzi a lány testének melegét, szuszogását a karjai között, még sem ellenkezik, amikor Shion megindul egy kivont kunai-jal feléjük, inkább csak egy távolodási inger kezd kialakulni benne, ahogyan a démonnő közelít, de meg sem moccan, hanem mereven lilás szemeit a furcsa párosra szemezi.
De majdnem leesik az álla, amikor megtudja, hogy a párocska férj és feleség. Értetlenkedve Shoamira pillant, de azután befogja a kis száját és megpróbál értelmes kifejezést varázsolni csinos kis pofijára.
~ Hát ebbe meg mi ütött, amikor feleségül vette? Nem nagyon szerethetik egymást, hiszen… ~ De megállítja itt a gondolatot, mivel igazából nem látott semmit sem, csak a két alakot külön-külön: mindkettőjüknek látta a gyilkoló énjét, és rá kell jönnie lassan magában, hogy végül is, valami úton- módon a kettő Bishamonos összeillik. Mindketten ugyanolyan kéjesen gyilkolnak.
Elengedi a karjai közül a nőt, hogy Shoami vegye át, ha akarja, az biztos ő maga nem fogja cipelni, s kecsesen arrébb sétál, maximalizálva Shion és közte a távolságot. Felég az orcája, amikor Shion említi, hogy az ő is rajta volt az új testek listáján, de nem szól semmit sem. Ha lehet, inkább Kensei és Ogawa közé pozícionálja magát, amikor megindulnak végül.

**
Az út meglepően eseménymentesen telik, de Yun számára örök hosszúságúnak tűnik: kellemetlen számára Shion jelenléte, és hiába nyugszik meg azzal, hogy ketten itt vannak, akik nyílván mellette állnának ki, s hogy valószínűleg a szervezet sem azért kereste meg, hogy most a várszomjas démonnő megölje, de még sem tud minden teher nélkül ugrálni fáról-fára, monoton módon.
Az utazás arra volt jó, hogy rendezze a gondolatait: rá kellett jönnie, hogy a kezdetektől fogva olyan játékba léptek be, amit magasabb erők irányítanak, és hogy ideje állást foglalnia valahol. Hát miért ne lehetne ez az erős szervezet ez? Talán be is tud illeszkedni, ha bezárja a száját, eltakarja szemeit és becsukja a füleit- gyilkolni csak így lehet.
De eszébe jut, hogy ő maga is nem egy alkalommal ölt már: miben különbözött ez attól? Rendben, hogy Shion egy egész falu ártatlan és bűnös lakóinak lemészárlását kérte, de Yun számára a rémálmok már egyre arctalanabbá és elvontabbá válnak. Amíg minden arcra elékezett korábban, úgy mosódnak el az emlékek az agyában, s már távolinak tűnik a dolog.
Hiába érzi Kensei testének melegét, nem kívánja immáron, hogy odafusson, és a férfi széles mellkasához szorítva arcát bújjon el annak biztonságot nyújtó ölelésében.
Legalábbis, így győzködi magát, hogy így kell csinálnia. A túlélés érdekében.
A többiek ebből mindössze annyit észlelhetnek, hogy szemei a szokottnál is mélyebb szint vesznek fel, a lilás szemek enyhe kékes fénnyel csillognak immáron, s hogy a porcelánarc mögé már nehezebb belátni: a szép vonásokat mintha egy művész festette volna, merev kézzel. Szavait az út alatt alig hallani, az egyetlen, ami elárulja még mindig gyengeségét, hogy Shiont nagy ívből kerüli.

**
A bázisnak otthont adó hegyszirtekre Yun aggódó tekintettel pillant fel: minden elég komornak és vészjóslónak tűnik fel, olyan tipikus vihar előtti csend van. Megkérdeznie felesleges valószínűleg, hogyan védik a bázist, hisz nyílván egy sor csapda őrzi a bázis és a szervezet milliónyi titkát az avatatlanok elől. Nos, hamarosan ő maga már avatott lesz, legalábbis részben- gondolja, ahogyan baktat fel a vékony szerpentinen, ami a bázishoz vezet.
A kapu előtt megáll, s nem titkolt kíváncsisággal figyeli a pecséttechnikát, amivel felnyitják számukra az oroszlán barlangjának méltán titulált kaput: s a kis csapat lassan eltűnik az acélkapuk mögött.

avatar
Shintaro Yun
Játékos

Tartózkodási hely : Middle of Nowhere


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 998

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bishamon szervezet bázisa

Témanyitás  Hazukage Kurono on Kedd Ápr. 12 2011, 21:55

// Yun-ékkal egy időben//

Kurono, mint általában sárkány háton utazik, méghozzá szokásos társán Hanán, akinek már a hócipője tele lehet Kurono fuvarozgatásával ide-oda. Hosszú volt az út a medvék országától idáig, szerencsére Kurono addig kibírta pihenni az út fáradalmait.
~Nem hiszem el. Ezek szerint Inazami-sama másodjára sem jut hozzá a Jintonhoz. A kis szemét, most már tényleg utálom az öngyilkosokat.~
Gondolja magában, hisz a medvék országában egy Jintonnal rendelkezőt kellet legyőznie, ami sikerült is, csak az ipse öngyilkos lett. Ezt hívják buktának, de van ez így. Kurono a bázis hegyeihez érve, meglátja az éppen arra érkezőket, két alakot lazán felismer belőlük.
~Shaomi, és Shion. Ki lehet az a három? Aj nem már, megint el kell viselnem Shiont.~
Nyafog egy kicsit magában, hisz kifejezetten utálja azt a nőszemélyt. Minden esetre nem ellenségek, mivel Shaomi és Shion a bázishoz vezeti őket. Hana feléjük repül. Kurononak szerencsére nem kell felsétálnia. Sajnos mire leszáll, addigra már a többiek sétálnak lefelé a hosszú lépcsőn, így ő kénytelen kinyitni a kaput magától. Nyugodt léptekkel sétál le a lépcsőn, nem nagyon izgatja a többi, egyszer úgy is kiderül, hogy kik ők, bár távolról a nő elég csinosnak nézett ki.
-Gingitsune nem tudod, kik voltak azok, akik Shoami-sannal jöttek? Eddig nem láttam őket itt?-
Teszi fel a kérdést, társának, aki a halálból is képes visszajönni, és szakértője minden méregnek. Kurono nem tudja a másik csapat merre tart, de az biztos, hogy neki Inazami-samánál van dolga. Jelentenie kell az előző küldetésről, így az utat a kétszárnyú ajtóhoz veszi, ahol remélhetőleg a fehér ruhás mikulások beengedik, főleg Gingitsuneval az oldalán.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bishamon szervezet bázisa

Témanyitás  Karin on Pént. Ápr. 15 2011, 13:23

//A két csapatott most összevonom, Kensei és Oga ameddig nem add életjelet magáról, néma Njk-ként tevékenykednek! //

Kurono már a levegőben észrevette a sárkány hátáról a lassan, gyalog haladó másik csapatott és lényegében a két vezetőn kívül, a többit nem nagyon ismerte fel, de ahogyan egyre közelebb értek a szirthez, úgy hatalmasodott el rajta az a vágy, hogy újra látni fogja azt a nőt, aki annyi szenvedést okozott neki, persze azt nem tudhatta, hogy nem csak neki, hanem másnak is.
- Biztos a másik csapat! - közölte még a levegőben a férfival Gingistuke- Shoami senpai-t és Shion-sama-t fontos küldetéssel bízták meg! Ők minden bizonnyal azok a személyek, akiknek a szolgálataira is igényt tart a mester. Beleborzongok, hogy ennyi erős shinobi lett az alárendeltje! - mosolygott végig, ahogyan a maszk nélkül kicsit furcsa volt ránézni, így hogy minden percben látni lehetett az arcát, kicsit olyan érzéseket kelthet Kurono-ban, hogy ez a férfi minden barátságos megnyilvánulása és mosolya mellett csak egy üres váz, semmi több.
Leszálaltatok a szirten, ahogyan a sárkány egy pukkanás kíséretében eltűnt, de az ajtó nem nyitódott ki, ahogyan Gingistuke csak a bejárattal szembeni lépcsősort nézte. Te is tudtad, hogy valószínűleg bevárja a másik csapatott, ahogyan meg is érkeztek és Gingistuke csak lágyan a falnak támaszkodva nézett rájuk mosolyogva, ahogyan Shoami szótlanul állt meg az ajtó ellőt, ahogyan a kezét lassan a falnak támasztva egy pillanatig koncentrálta csak a chakrát, majd az ajtó nyikorogva lassan elkezdett kinyílni.
- Gingistuke-kun! Nem is üdvözölsz minket?- kiabált rá mérgesen a sor végén bandukoló Shion, ahogyan csak abban a pillanatban érkezett meg. - Mindig is tudtam, hogy mosolygó, hidegvérű mészáros vagy, de nem hittem, hogy jogmodor híján is vagy! -próbálta leteremteni a kunoichi, ahogyan lassan újra Kurono-ra nézett, a tekintetül újra találkozott.
- Mit mondhatnák, ilyen vagyok! De fél kézzel, már nem te vagy a legerősebb köztünk, így nem kellene felvágnod, a képességeimm, melyet Inazami-samatól kaptam hamarosan túlnőnek rajtad is!Csak nehogy a mi kis gyilkos hercegnőnk végül csak egy szolga legyen.... -mosolygott, ahogyan váratlanul megtorpant és a három új vendégre nézett. - Ha nem tévedek, Ogawa-san, Kensei-san és Yun-san...- nézett rájuk. - Üdvözletem! He... Micsoda felhozattal! -mosolyogva lépett volna be a sötétségbe, még Shoami ellőt.
- Mamono és Rei hol van? -kérdezte tőled Shoami váratlanul és komoran, ahogyan az oinin egy pillanatra ledermedt. -Csak megölted őket? -kérdezte még mindig komoly hanglejtéssel.
- Miket beszélsz? -fordult meg- Egszerüen eltűntek és hagytak meghalni! -mosolygott vissza az öreg férfira.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bishamon szervezet bázisa

Témanyitás  Shintaro Yun on Pént. Ápr. 15 2011, 19:07Yun csendben bandukol a csoporttal: Shoami elől, a másik pedig hátul fogja közre az ex- aka barásokat, mire a nő úgy érzi, mintha csak a vesztőhelyére kísérnék. A fal felé húzódi, megpróbálja magát a két férfi közé pozícionálni lehetőség szerint. Még így is érzi a gerincében azt a furcsa érzést, ami undor és félelem zavaros keverékeként kirázza: Shionnnak senki épeszű nem fordítana hátat szívesen.
Két alak tűnik még fel a bázison, Yun bölcsen hallgat csak, de lilás lélektükreivel figyelmesen végigméri a két shinobit, s minden egyes szót jól elraktároz a fejében, hogy azután nyugodtan megrághassa őket.
Nem is kell csalatkoznia, az egyik, akivel Shion rögtön leáll beszélgetni, elég sok mindent elárul.
~Szóval Inazama képességeket is tud adni… Vajon tőle ered Shion testcserés trükkje is? ~ S megborzong arra, hogy vajon milyen véres rituálé szükséges egy testcseréhez. Bár már maga is látta milyen a dolog: hiába vágta el Shion torkát, a nő még könnyedén harcolt tovább addig, amíg a fenséges Kogo segítségével meg nem sikerült zavarni, s a fehér tigrisek különleges, harcedzett királya is csupán a nő karját tudta letépni.
Még jó, hogy azt nem tudja visszanöveszteni olyan könnyedén Shion, de rögtön kiderül a rövid beszélgetésből az is, hogy a másik alak is élt már a testcserével: amikor szóba kerül a már semmissé vált Aka Bara további két tagja, a furcsa szerzett említi, hogy Rei és Seikatsu leléptek, mielőtt az illető elhozhatta volna őket a bázisra. És mellékesen, hagyták meghalni.
Elgondolkodik azon, hogy mennyit látott a többi Aka Barás akcióiból, de valójában nem sokat: néha- néha edzésen látott egy- két tagot, de az egykori vezér és taktikai zseni erejéről csak szóbeszédeket hallott, egyikük haragját sem kellett megtapasztalnia.
Azt szűri le, hogy Shoami jelentős személy: még ez a fickó is megrezdült, amikor a középkorúnak tánő férfi a két tag hollétéről érdeklődött, s már korábban Shiont is könnyedén rendre utasította a furcsa, elsőre kedvesnek tűnő ninja.
~ És érdekes módon, mindenki tudja, kik vagyunk. Meg sem lepődöm már ezen… ~ Gondolja, s közben helyreigazít egy lágy hullámú ezüstös tincset, s küszködik egy darabig, hogy megköszörülje a torkát, de végül nem szól semmit.
~ Ez a két férfi sem szimpatikus túlzottan. Talán az, amelyik még meg sem szólalt… de ez a Gingistuke, akit Shion valószínűleg szívlel azért… kiráz tőle a hideg. Mintha csak hálni járna belé a lélek, a szemei élettelenek és tompák. ~ Gondolja, s egy pillanatra Kuronon szemébe is néz lilás-kékes szemeivel, hogy ellenőrizze, azokban megvan-e az élet vidám fénye, de ha a férfi észleli, hogy őt vizslatja, elkapja tekintetét, és inkább a bakancsukat kezdi el elemezni.
~ Érdekes egy társaság. Kíváncsi vagyok, vajon együtt, vagy magánzóban kell-e majd harcolnunk, s misszióra indulnunk… Bár inkább egyedül, mint Shionnal! ~ A furcsa, morbid párosításba bele sem akar komolyabban gondolni. Ha már ez a bizonyos Inazami- sama vette a fáradtságot, és megkerestette őket, nyílván nem az lesz az első dolga, hogy a lehető legrosszabb csapatokat kreálja meg.
Türelmetlenül simítja le ruhájának redőit, várva, hogy továbbhaladjanak. Nem mintha nem tudott volna meg egy csomó mindent röpke két másodperc alatt, de már túl akar lenni az egészen. Még ha a vége a hideg, sötét föld is egy koporsóval- vagy éppen anélkül.

avatar
Shintaro Yun
Játékos

Tartózkodási hely : Middle of Nowhere


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 998

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bishamon szervezet bázisa

Témanyitás  Hazukage Kurono on Pént. Ápr. 15 2011, 19:55

Az események érdekes alakulnak mikor a két csapat összetalálkozik. Kurono kissé dühös szemmel néz Shionra, de ez hamar lecsillapodik. Megtanulta kezelni Shionnal való ellentétét úgy, hogy a tekintet találkozásokat elkerüli.
-Üdvözletem Shoami-sama. Shion.-
Köszön udvariasan, és még valamiért Shionnak is. Nem túlzottan kedveli, de köszönésre, azért méltatja, viszont rajta kívül még vannak hárman. Ogawa, Kensei, és Yun.
-Üdvözletem nektek is.-
Köszön illedelmesen, és egy mosolyt is megereszt a hölgy felé. Lehet, hogy harcközben Kurono egy gyilkológép, de Gingitsunevel ellentétben ilyenkor az udvariasság nem veszett ki belőle. Kurono megigazítva köpenye gallérját, ami hasonlít a kagek köpenyére, csak neki a belső színe kék, és alulról felfelé villámok cikáznak, ezzel jelezve villámmesterségét. Ekkor véletlenül összefut a tekintete Yunnal, de csupán egy pillanatra, mivel a lány félénken egyből a lábát kezdi nézegetni, Kurono erre csak mosolyog egyet.
~Ez a Kensei arra gondolok aki? A Juurin klán tagja, a híres rivális.~
Méri fel Kenseit, de hamar elveszi róla a tekintetét, inkább Yun lilás szemeit figyelgeti. A lány szeméből csak úgy sugárzik a báj, és a nőiesség, de szerencsére ennél több kell, hogy Kuronot valaki rabul ejtse. Oldalán megigazítja a Raiken párost, majd Shoamira néz.
-Shoami-sama tartozok egy vallomással. Megpróbáltam befejezni Sei és Rei feladatát, amit ők nem tudtak, vagy nem akartak végre hajtani. Sajnos a harc végén a Jintonos kölök öngyilkos lett, így nem tudtuk megszerezni a Kekkei Genkajt.-
Talán a többiekben felmerülhet a kérdés, hogy-hogy történhetet, hogy az Aka-bara volt vezetője nem fejezett be egy feladatot, és, hogy Kurono, hogy volt képes rá. Talán, majd látják egymást harcolni, de addig Kurono nem igen árul el a képességeiről semmit, nem úgy, mint Gingitsune. A fiatal srácnak egyenlőre nincs több mondani valója, viszont továbbra is Yun-t figyeli, hátha tekintete újra összefut, azzal a bájos lila tekintettel, és többet megtud a lányról.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bishamon szervezet bázisa

Témanyitás  Karin on Szomb. Ápr. 16 2011, 13:02

Yun mégsem szólalt, helyette inkább megpróbálta megemészteni azt amit halott, még ha fontosabb dolgokat, vagyis inkább tényeket nem is tudott. De hát ez változni fog, ahogyan Kurono közbelépése és a szavai, még több információval árasztották el a három shinobit, a szervezet céljairól és a már megtörtént eseményekről. De ezek a fél fülel halott információk,mégsem nevezhetőek tényeknek, sőt elég homályosak a tények nélkül.
Shoami Kurono szavaira a fiú nézett, ahogyan végighallgatta a szavait, majd visszanézett Gingistuke-ra, aki a bejárat mögött állt és mindvégig az a mosoly ült ki az arcára.
- Értem, szóval ismét kudarcot vallottatok...- nézett az oinin-ra, aki csak lágyan megvonta a vállát. - … nem hittem, hogy ismét képes lesz átverni téged az a vérvonal! De a a másik tény, amit Mamono-kunról és Rei-kunról mondtál, már más téma, Inazami-sama nem fog neki örülni! -közölte egysíkú hanglejtéssel, révén, nem ő lesz az akit megszidnak érte, éppen ezért nem is ő problémája tovább.
- Hát ez van! Pedig közel voltunk hozzá! Kurono-san képességei igazán lényűgözővé váltak, el sem hiszem, hogy hamarosan helyettesítődhet köztünk...- mosolygott, ahogyan ezek a szavak egyáltalán nem voltak egy pillanatra érthetőek.
Shoami lassan Kurono-ra nézett, ahogyan egy pillanatra mintha elmosolyodott volna, ahogyan nem szólt semmit, csak intett a fejével a mögötte álló személyeknek, hogy ideje indulni, és azzal az egész csapat eltűnt a lépcsőkön, ahogyan az ajtó magától bezáródott.
- Szóval, megerősödtél mi? -halottátok Shion hangját, aki továbbra is a három új tag mögött sétált, de ezúttal nem ő, hanem Kurono volt az utolsó! - Elég furcsa! Sohasem nézem ki belőled, hogy ennyit fogsz fejlődni! De mindig érnek meglepetések! Talán...- emelete a kezét az ajkához- … hehehe... lesz neked egy kis meglepetésem! -kacsintott hátra a fiúnak, ahogyan lassan a folyósok végére érve a falfehér folyósokon kezdetek el sétálni, Kurono-nak eddig ismeretlen rész felé haladva.
- Csak nem oda megyünk Shoami-san? -kérdezte Gingistuke az öregtől.
- De igen! Inazami-sama beszélni akar mindenkivel! -közölte a tagokkal, ahogyan egyre közelebb értettek a folyosó végéhez, egy sötété teremhez.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bishamon szervezet bázisa

Témanyitás  Shintaro Yun on Szomb. Ápr. 16 2011, 18:04A bemutatás nem nagyon formális, ugyanis csak félszavakból csíphetik el egymás nevét, bár úgy tűnik, mindenki jól informált, az újonnan toborzottakon kívül: Yun azonban összeszedi a neveket lassan.
Amikor Kurono őt is üdvözli, biccent egyet felé, de továbbra is kerüli a tekintetét: nem lányos zavarára vezethető vissza, hanem sokkal praktikusabb okokra- megtanulta már, hogy nincs értelme nyíltan egymást vizslatni.
Bár ki tudja, talán Kensei mutatna végre valami kis féltékenységet is, ha elkezdene flörtölni a férfivel, aki nem leplezetten érdeklődik azért iránta. Jól esik neki, hogy végre valaki nem csak a potenciális beosztottat, póttestet, vagy éppen egy levadászni való kunoichit lát benne, de azért nem remegnek a térdei csupán ettől. A férfi szinte lemásolja a mozdulatait önkéntelenül, amikor megigazítja ő is a ruháit, így Yun erre női ésszel arra következtet, hogy ő maga nagyon is szimpatikus a férfinek. Mindenesetre, sokkal elfogadhatóbb számára már is ez a ninja, aki tömören beszámol arról a küldetésről, amiről csak most érkezhetett: a szavaiból egyértelműen leszűrhető, hogy a férfi egy kekkei genkai-jal rendelkező személy ellen harcolt, akit korábban már az Aka Bara –jelenleg ismeretlen helyen tartózkodó – vezére és taktikai feje is meglátogatott merő szeretetből.
~ Nyílván nekik meg ez volt a teszt, mint nálam a falu elpusztítása… ~ Morfondírozik, de nem gondol vissza azokra a lassan már csak idealizált arcokra, amiket rémálmaiban lát.
Újra Kurono-ra néz, és végre beléhasít a felfedezés: hasonló vonásokat látott már egyszer, amikor éppen Yoshitaro Hamachot indult egy csapat megmenteni, s Yun megpróbálta belülről szabotálni az esetet. Akkor az Akatsukit kellett megközelíteniük, most pedig ezt a furcsa szervezetet kell a keblükre ölelni: Yunnak egyik ötlet sem a kedvence. Mindenesetre, megjegyzi magában, hogy ő valószínűleg találkozott már Kurono valamely rokonával, vagy csak téved, ki tudja.
Shion ajkait újra csak furcsa szavak hagyják el, de Yun arra következtett, hogy valami testcsere is lesz a dologban, de veszedelmes megsejtését nem hangoztatja túlzottan, de végre megszólal ő is, amikor megindulnak Inazami- samahoz. Mivel Kurono és Shion baktat hátul, inkább előre zárkózik fel - a nő iránt érzett tömény szerelme miatt csak -, s Shoami közelébe pozícionálja magát.
- Shoami- san. – Szólítja meg halkan, s közben hátrales, hogy mások felfigyeltek-e arra, hogy megszólította a középkorú shinobit. – Mennyire vagyunk helyettesíthetőek ebben a … - Habozik, hogy minek is nevezze ezt az egészet. - … a projektben? – Fejezi be végül. Nem az érdekli pöttöm kis lelkét, mennyien fognak siránkozni, ha ő meghal, hanem inkább praktikusabban az, hogy mennyire eszetlen küldetésre küldik majd őket.
- És hogyan viselkedjünk Inazami- sama előtt? – Kérdezi kicsit hangosabban, hiszen ez az információ igen csak hasznos lehet másik kettő Aka Barás társának is.

avatar
Shintaro Yun
Játékos

Tartózkodási hely : Middle of Nowhere


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 998

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bishamon szervezet bázisa

Témanyitás  Hazukage Kurono on Szomb. Ápr. 16 2011, 22:48

Kuronoról most egyértelműen csak jót mondanak, ami egy kis büszkeséggel tölti el, de nem száll a fejébe mindjárt, viszont egy kérdés merült fel benne.
-Gingitsune. Hogy érted azt, hogy helyettesítődni?-
Ez valahogy nem világos számára, és amit nem tud az ember, azt általában megkérdezi, és ehhez Kurono elég szabad szájú. Most, mint utolsó ballag a csapat legvégén, de talán nem véletlenből. Valamennyire jobban ismeri a helyet, mint a hármas, és nem engedi őket elkallódni. Emelett Shiont is szemmel tudja tartani, aki talán, már lassabb nála, és nem túdja úgy megfingatni, mint legutóbbi harcuk során. A gyilkos nő még megjegyzést is tesz Kuronohoz, amit elég lazán kezel az ifjű ninja.
-Igen. Megerősödtem és akár hogy tetszik ezt neked köszönhetem.-
Fordul a nő felé, aki talán nem igazán értheti a helyzetet, de ezt Kurono elmagyarázza.
-Emlékezz vissza a legutóbbi harcunkra, amikor vissza szereztem a Raikent. Sokkal gyorsabb voltál, és ennek a hátránynak a leküzdésére tanultam meg a Raiton no Yoroit, a IV. Raikage technikáját, amivel nagyjából olyan gyors vagyok, mint Konoha Sárga Villanása, és így gyorsabb, mint te. Emelet ez a technika tökéletes védelmet nyújt a pikkelyekkel párosítva.-
Árul el magáról többet Kurono, amit csupán a lány miatt tesz meg, aki Shoami mellet sétál, és alig hallhatóan beszélgetnek. Csupán a "projekt" szót csípi el, amiből nem tud elég sokat, sőt semmit lekövetkeztetni, így nem is nagyon töri a fejét ezen a dolgon.
-Amúgy azt a meglepetést szívesen várom.-
Fordul vissza Shionhoz, akinek tényleg sok mindent köszönhet, bár azt nem, hogy megölte az első olyan nőt, aki iránt érzett is valamit. Szerencsére ez az érzelem nem volt nagy, így a bosszúról könnyedén letett, mivel már legyőzte Shiont egy harcban, pedig még két szél elemű segédje is volt, akik könnyen áttörték az akkori védelmét. Yun viszont feltesz egy kérdést Shoami számára, ami már elég jól érthető. Legszívesebben erre válaszolna is, de ezt inkább meghagyja az öregre, hisz őt kérdezték.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bishamon szervezet bázisa

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.