Folyó Part

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Folyó Part

Témanyitás  Kaneko Ren on Csüt. Jún. 10 2010, 18:02

Amint visszaértem, és megkaptam az utolsó adag mérget, Nadine-sensei összeesett.
- Sensei! - kiáltottam - Jól van?
Ekkor kissé megráztam, majd miután megállapítottam, hogy a tanítóm elájult, gyorsan a hátamra kaptam és elindultam vele óvatosan a kórház felé. 'Remélem nincs komoly baja, de azért biztos, ami biztos alapon jobb, ha megvizsgálják.' - gondoltam, majd ha megérkeztem a kórházba átadom az ájult nőt az orvosoknak. Megvárom a kivizsgálás végét, majd miután beengednek megvizsgálom a senseit.
- Remélem nem lesz baja...- mondtam halkan, a remélhetőleg már üres kórteremben. Ezzel egy időben elővettem egy üres papírcetlit, majd a következőket írtam rá:

Köszönök mindent Nadine-sensei!
Remélem mihamarább meggyógyul!
Üdvözlettel: Ren

Az ágy melletti kis polcra állítottam fel a papírt, úgy, hogyha a sensei felébred biztosan meglássa. Ezek után magára hagytam, és távoztam az épületből.
Aznap nem csináltam semmit, csak feküdtem az ágyon és gondolkoztam. 'Vajon miért lett a sensei ilyen hamar beteg? Talán miattam? De mit csináltam rosszul? Lehet, hogy ő is kapott egy kicsit a méregből és erre az ő teste másképp reagált mint az enyém? Komolyan nem tudom.' Ezek, és ehhez hasonló kérdések gyötörtek egész nap.
Csak harmadnapra döntöttem úgy, hogy ideje elkezdeni a technika elsajátítását. Ám előbb lementem a kórházba és meglátogattam a senseit... //Úgy gondoltam itt majd írsz valamit a fejleményekről Razz//
Miután ott végeztem ismét kimentem a folyópartra, és elkezdtem gyakorolni a technikát. Megpróbáltam összpontosítani a méreg okozta, már-már szinte alig érezhető fájdalomra, a méreg által kiváltott érzésre, és próbáltam elképzelni egy tűt, majd mindezeket összerakva megkíséreltem végrehajtani a jutsut. Mindennek nem sok sikere volt, csak valami nyálas kis fémdarabka jött fel, majd ki a számból, ami nem volt túl gusztusos. 'Ááá! Ez mindig így lesz? De most már nem fordulok vissza!'
- Rajta, tovább! - kiáltottam magamban, majd újrapróbálkoztam a jutsu végrehajtásával. Ismételten próbáltam ötvözni a jutsu egyes lépéseit, majd végrehajtani a jutsut. Sokadik próbálkozásra már haladtam valamire, de ez még mindig nem volt elég. Nem volt meg az az igazi senbon formája, és a sebessége sem volt megfelelő. Egész nap gyakoroltam, majdnem végre estére valahogy csak sikerült. Miután egyszer már nagyjából végrehajtottam a jutsut, onnantól kezdve már nem volt sok dolgom. Pusztán csak meg kellett vele tanulni célozni. Ezt még jó pár óráig gyakoroltam, majd hullafáradtan hazamentem.
- Remélem büszke vagy rám Nadine-sensei! - sóhajtottam egy nagyot, majd az ágyamra dőltem, és szinte azonnal elaludtam.

//Ha minden igaz akkor most már vége is van Sad
Köszi a jó játékot! Very Happy
Jah, és még annyi, hogy azt értem, hogy a tűket én "gyártom", és a mérget is én alkotom, csak még az a kérdésem lenne, hogy ez a méreg, amit előállítok az milyen osztályú, milyen hatású, és milyen a hatóideje. Az egyértelmű, hogy fegyverméreg. Very Happy //
avatar
Kaneko Ren
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 190

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Folyó Part

Témanyitás  Yamanaka Ino on Hétf. Jún. 14 2010, 11:46

[Játék vége.
Hitei Mushou // Szálló Tű Köd megtanulva, írd be az adatlapodra! ^^ Már nem írok reagot, ezt az NJK-t még szeretném tovább vinni, nem akarom most lelőni a poént. =) Nagyon jól játszottál, igazán élveztem. Írj fel plusz harminc chakraszintet, megérdemled. ^^
A méreg a jutsunak megfelelően D és C szint között mozog, jó helyre kell adagolni. =P A hatása, mint a sensei tanúsíthatta, kellemetlen emésztési és testhőmérsékleti problémákat eredményez, többnyire vérbe kerülve. Persze a fegyverspecialista nem én vagyok, ez csak egy logikus mód lenne. =)
Még egyszer köszönöm a türelmed és a játékot! ^^]
avatar
Yamanaka Ino
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Folyó Part

Témanyitás  Seikatsu Mamono on Pént. Nov. 12 2010, 15:33

Seikatsu két nap múlva tér vissza a víz országába. Negy elégedetséggel nyugtázta, hogy a kis feladata sikerrel záródott. Csak azért két nap múlva tért vissza mert megünnepelte a diadalt egy ivóban és....hát... kicsit eltúlozta a dolgokat, de ez még belefér. Amint meglátta kirigakure kapuját, vonakodva, de felvette a vérvörös maszkot hiszen a faluban csak akkor közlekedhet, ha az rajta van. A Falubana folyópart egy távolabbi részéhez ment, majd leült egy órácskát pihenni. Eztkövetően alkalmazta a kirigakure no jutsut és sűrű ködöt hözött létre. Levette a maszkot hiszen úgysem láthatják az arcát a ködben, majd a Yusu-n keresztül jelzett Reinek, hogy ideje edzeni egy kicsikét.
avatar
Seikatsu Mamono
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1080

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Folyó Part

Témanyitás  Vendég on Csüt. Nov. 18 2010, 09:28

/Sai és Minovarák/

Milyen nagyszerű csapatot alkotunk. Senkinek sincs elképzelése melyik helyre menjünk. Azonban Hidetora kitalálja, hogy a folyópart is megfelelő lesz nekünk. A Sensei szavaira elindulok a többiek után, igaz, kicsit lemaradok tőlük.
- Nem alszok! - motyogom halkan a Sensei-nek.
Némán sétálok a csapat után. Amikor megérkezünk, megpróbálok a háttérbe húzódni és elkerülni a feltűnést. Ma nem vagyok túlzottan beszélgetős hangulatban. Ami azt illeti, máskor sem szoktam olyan hangulatban lenni.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Folyó Part

Témanyitás  Midoriko no Minovara on Csüt. Nov. 18 2010, 20:43

A sensei kérdésére az egyetlen használható felelet a Hidetora nevű fiútól érkezett, ezért az ő ötlete szerint a folyópart felé vettük az irányt. Azonban ekkor váratlanul a sensei előttem termett, pontosabban olyan közel jött, hogy az már túllép minden illemhatárt, sőt még a kezeimet is megfogta, mielőtt én egyáltalán tiltakozhattam volna, és úgy felelt a korábban feltett kérdésemre:
"- Türelem, mindent a maga idejében, előbb legyen meg a bensőséges atmoszféra, és tegyük át a székhelyünk, rendben?"
Én amilyen gyorsan csak tudtam, elrántottam a kezem, és hátrébb léptem egyet, hogy ne legyen ilyen közel hozzám, de mindez már feleslegesnek bizonyult, mert a sensei már rég nem volt a közelemben, amilyen hirtelen jött, olyan gyorsan el is tűnt, nekem még meglepődni vagy megbotránkozni is alig hagyva időt. Mindazonáltal amit mondott a bensőséges atmoszféra kialakulásának szükségességéről, véleményem szerint szöges ellentétben áll azzal, hogy ő megsértve a személyes aurámat, olyan közel jött hozzám, amilyen közel még egy családtagom sem jött soha, így indokolatlanná vált ezáltal az, hogy ne árulja el a nevét itt, azonnal, én azonban mégsem vetettem ellent.
-Igen.-feleltem neki.
Ezek után pedig a felszólításra követtem őt a folyópart irányába, ahova rövid időn belül meg is érkeztünk.
avatar
Midoriko no Minovara
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 195

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Folyó Part

Témanyitás  Hidetora No Minovara on Pént. Nov. 19 2010, 10:12

/Sai és Minovarák/

Mivel az én válaszom volt az egyetlen ennek megfelelően elindultunk a folyópart irányába. Mielőtt azonban ez megtörtént a mester még válaszolt Midoriko kérdésére. Bár szerintem ezt igen furcsán tette. Odahajolt a lányhoz és azt mondta előbb legen meg a belsőséges hangulat és tegyük át a székhelyünket. Ez még nem is lett volna furcsa ha amit tesz azt nem ilyen kirívóan teszi. Ugyanis olyan közel hajolt Midoriko, hogy az már sértő volt. Teljesen figyelme kívül hagyta a személyes terét. Szegény lánynak alig volt ideje hátra ugrani a mester már el is tűnt és harmadik társunkat méltatta. Ezzel a tettével csak fokozta eddigi véleményemet miszerint egy igen fura alak. ~ Még hogy legyen meg a belsőséges hangulat ~ Gondoltam majd végül megindultunk a part felé. Már alig vártam, hogy megérkezzünk, hogy végre választ kapjak a kérdéseimre.
avatar
Hidetora No Minovara
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 190

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Folyó Part

Témanyitás  Sai on Kedd Nov. 23 2010, 00:58


- Ahh - szippant nagyot a férfi a levegőbe. - csodásan friss itt a levegő, kedvem lenne beugrani a vízbe fürdőzni egyet. Na de, most dolgunk van - fordul vissza elétek, majd boszorkányos "varázslói" ügyességgel ránt elő valahonnan egy piknikabrosz szerűséget, majd leteríti a földre és rátelepszik, és int, kövessétek nyugodtan példáját. Aztán köhint egyet ünnepélyes emelkedettséget varázsolva vonásaira.
- A nevem Kishumarugu Yuui, de az egyszerűség kedvéért maradjunk a Yuuinál, nekem is vagy három -négy évembe tellett megtanulni a saját nevem, bár mivel sejpítettem sokáig, rendesen csak kb. 10 éves koromra tanultam meg - viccelődik. -Ha összefuttok egy hasonmásommal a faluban ne lepődjetek meg, ő az ikertestvérem Fai, onnan tudtok megkülönböztetni, hogy neki sötétebb kék a szeme - és igen, ezt ő halálosan komolyan gondolta. - Szeretek dudorászni, rajzolni és Fai-jal közösen főzőcskézni - kezdi sorolni, majd a homlokára csap. - Tényleg, el is felejtettem! - kiált fel, majd elővesz egy tekercset, és hamarosan terülj, terülj asztalkámat varázsol az abroszra. - Fai készítette, hogy ne éhezzünk, remélem, kedvelitek az édességet, én nem is tudnék meglenni nélküle - nevet fel. - Na de ti is meséljetek magatokról? Ki, honnan jött, hol tart most, és hova szeretne jutni a jövőben. Persze kérdezhettek is, nem harapok.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Folyó Part

Témanyitás  Vendég on Szer. Nov. 24 2010, 20:31

Fapofával figyelem a sensei-t. A bemutatkozásra odafigyelek, de semmit sem mondok. Megvárom amíg a csapat lány tagja, majd a másik srác bemutatkozik és csak utánuk szólalok meg. Hogy Midoriki tudja hogy rávárok, ránézek és biccentek egyet a fejemmel.
Amint rám kerül a sor, a következőket mondom:
- Tehát ugyanabból a klánból származunk mindannyian. - kezdem. - Én Oinin szeretnék lenni később, tehát a lesből gyilkolást, a nyomkövetést és hasonló dolgokat szeretném tökéletesre fejleszteni.
Ezután elcsendesedek és várom a további reakciókat.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Folyó Part

Témanyitás  Akemura Senshi on Csüt. Nov. 25 2010, 17:13

Néhány perccel később.

A messziségben egy nagy porfelhő látszódott és egy pont. Az a pont a kis genin volt.
~ Ez az! Már látom a folyót. Mindjárt ott vagyok, csak még egy kicsit.~
Bár amilyen szerencsés ismét megbotlott és nagyot taknyolt. A maradék távot úgy tette meg. Meg is szédült, amikor megállt. Egy kis ideig még szédülgött, majd magához tért. Megrázta a fejét és körülnézett a mestert keresvén.
- Sensei! Sensei! Itt van? Hol van?-
Majd felkelt és keresgélni kezdet a folyó mentén. Egy cetlit keresett, de a senseire számított.
avatar
Akemura Senshi
Játékos

Taijutsu Pontok : 43

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 261

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Folyó Part

Témanyitás  Shin on Pént. Nov. 26 2010, 15:45

Lihegve futok a part mentén, a szememmel keresve a sensei-t, Bakuchiku pedig a vízben úszva követ engem. Egyáltalán nem nézek magam elé, inkább a folyó másik partját figyelem, illetve a part mellett lévő kis ligetet, hátha ott bújt el.
Váratlanul nagy fájdalmat érzek a fejemben, a lábam kicsúszik magam alól, és a mellkasom is kellemetlenül dübörög valami miatt, hátraesek. Valaminek, vagy valakinek neki mentem.
- Vigyázz jobban! - sziszegem a fejemet fogva.
Mikor kinyitom a szememet, meglepődök. Ő, itt...?
- Se...Senshi?
avatar
Shin
Játékos


Adatlap
Szint: E
Rang: Genin
Chakraszint: 123

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Folyó Part

Témanyitás  Akemura Senshi on Pént. Nov. 26 2010, 19:07

Ügyetlenségének köszönhetően ismét elbotlott. Ez úttal viszont vele együtt borult más is.
~ Au. Nem lehetek ennyire ügyetlen. Ilyen nincs. Na de nincs pazarolható időm.~
- Vigyázz jobban! –
Hangzott a mondat, majd hirtelen csend lett, amit egy szó bontott meg.
- Se...Senshi?
Erre a szóra Senshi is felkapta a fejét.
- Tessék?-
Hangzott békésen a kérdés majd egy kis blokkolás után felfogta az agya, hogy az egyik csapattársa, Shin áll előtte.
- Hello.-
Hangzott békésen a fiatal szájából, majd végig nézett rajta és látta a ruháján a szakadásokat, amiket a kabátjával takart. A pupillája összehúzódott.
~ Mi történhetett vele?~
- Mi történt veled?-
Még mielőtt választ kaphatott volna a feladat jutott az eszébe és csipkedve keresni kezdett tovább.
avatar
Akemura Senshi
Játékos

Taijutsu Pontok : 43

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 261

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Folyó Part

Témanyitás  Kawahira Sawaka on Pént. Nov. 26 2010, 20:01

*Senshi, és Shin után a csapat harmadik tagja is tiszteletét tette a folyópartnál. Először futott, de amikor meglátta két csapattársát már gyalogolva folytatta útját. Amikor odaért bólintott nekik, és szó nélkül kezdett nézelődni a környéken. Amikor a fiúk befejezték a beszélgetést, megszólalt.*

-Ha a sejtésem nem csal, Ti sem találtatok mást csak egy cetlit ami ide irányított titeket. Nos ezek szerint vagy a mester lesz itt, vagy újabb nyomok. Kétlem, hogy a mester itt lenne. Túl egyszerű lenne az egész.
Egyébként elhagytam a ninjato-mat az egyik sikátornál. Jelenleg ez aggaszt a legjobban.

*Sawaka a száját harapdálta idegességében, és rá sem nézett a többiekre.*

-7 db senbont, és egy fuuma shurikent is elveszítettem. Ha itt lesz a mester, és végeztünk elmegyek a fegyverboltba. Ha újabb nyomokat kapunk akkor meg mégúgy. Már nem érdekel a feladat. Nem számít mikor tudom meg az elsődleges elemem. Előbb utóbb úgyis kiderül. Mit számít egy, vagy két nap.

*Sawaka felsóhajtott, és a többiekre nézett.*

-Gondolom Ti semmit sem veszítettetek. Ezek szerint csak Én voltam ilyen szerencsétlen..

-Sebaj a mai nap folyamán visszamegyek a helyszínre mielőtt a fegyverboltba mennék. Nem akarom fölöslegesen költeni a pénzt.

-Egyébként gratulálok mindkettőtöknek.
Bárki lesz is a győztes, úgyis egymásra fogunk támaszkodni a harcok során. De ezt Ti is jól tudjátok. Tulajdonképpen megoldhattam volna a feladatot úgy is, hogy félvállról veszem. De akkor a mester nem tudta volna felmérni a drága tanítványát..
Jól mondom sensei?

*Sawaka csak remélte, hogy mestere a közelben van.*

-Ch, kihez beszélek amikor senki sincs itt? Bár legutóbb is ezt hittem, mégis meglepett.
Mindegy, befejeztem.


avatar
Kawahira Sawaka
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 138

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Folyó Part

Témanyitás  Shin on Pént. Nov. 26 2010, 20:31

- Hiába keresel tovább, Senshi, én onnan jöttem. Én se találtam sokat... Jah, és azért nézek ki ilyen cudarul, mert kellett egy kis áldozat a ruhámtól, hogy nyomra akadjak.
Rövid időn belül persze megjelenik Sawaka is. Érdekes, ha mindünket ide vezették, akkor itt kell lennie...
- Nem vesztettem semmit, csak a becsületem, meg egy ingem... - húzom el a szám.
~ Vajon hol lehet már a sensei? Mind idejöttünk a nyomok alapján, szóval..
avatar
Shin
Játékos


Adatlap
Szint: E
Rang: Genin
Chakraszint: 123

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Folyó Part

Témanyitás  Midoriko no Minovara on Pént. Nov. 26 2010, 20:48

//Sai Hitoshi és Hidetora//

Amikor odaérkeztünk a folyópartra, a sensei tett egy megjegyzést a vízben való fürdőzésről, amit én meglehetősen furcsának találtam. De már elkönyveltem magamban, hogy ez a férfi önmagában is "furcsa". Majd intett, hogy üljünk le. Ezek után végre elárulta a nevét: Kishumarugu Yuui. Végül számtalan, különböző információt elmondott magáról, amik számomra lényegtelennek és értelmetlennek tűntek. Ez után hirtelen egy tekercsből ételeket idézett elénk.

"- Fai készítette, hogy ne éhezzünk, remélem, kedvelitek az édességet, én nem is tudnék meglenni nélküle"-fűzte hozzá.
Sosem szerettem az édes ételeket. Mit kellene tennem ? Megvan a megoldás: udvariasan vissza kell utasítanom.

-Köszönöm, nem kérek.-feleltem.
"- Na de ti is meséljetek magatokról? Ki, honnan jött, hol tart most, és hova szeretne jutni a jövőben. Persze kérdezhettek is, nem harapok."-kérte Yuui-sensei.
Személyes kérdés ? Nem szeretem az ilyeneket. Gondolkodnom kell rajta, mit mondok. Ez eltartott pár másodpercig, de végül kitaláltam, mit mondok.

-A jövőbeli terveim közt szerepel az elememre valamint a taijutsura való specializálódás. A múltamról csak annyit, hogy nem ez az első csapatom.
Nincs több mondandóm. Remélem ez kielégítő válasz volt.
avatar
Midoriko no Minovara
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 195

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Folyó Part

Témanyitás  Zetsu on Szomb. Nov. 27 2010, 12:25

Mindenki szépen megérkezett a helyszínre, ki így ki úgy, elvégre mindhárman megszenvedtétek a próbát. Senshin látszik, hogy valaki eléggé megpofozta, vagyis legalábbis meghurcolás nyomai látszanak a felsőjén, és látszik, hogy fájlalja valamijét. Shinen is a meghurcolás jelei látszanak, bár ő igazi fizikai sérelmet nem szenvedett el, csak talán az önbecsülése csökkent kicsit. Sawakan meg főleg a fáradtság képviselteti magát. Még javában keresgéltek, amikor egy a sensei hangjára emlékeztető hangot hallotok.
- Jól mondtad Sawaka - taps taps - Nos, üdvözöllek titeket itt. Hamarabb ide értetek mint reméltem, de legalább nem kell unatkoznom a nap további részében. Először is...
Elővett a motyójából egy tanto-t, és Sawaka lába elé dobta. Majd egy új inget, és azt Shin-nek dobta. Senshi nagyon nem vesztett semmit, csak egy kunai-t de azt már nem adta vissza.
- Nos az első közületek Senshi volt, aki ide ért. Gratulálok!
Oda sétált hozzátok, majd átadott egy különleges papírfecnit a győztesnek.
- Vezesd bele a chakrád, és megtudod hogy mi az első elemed. Csak bátran, max egy életre lesz veled együtt. Mindegyik elem lehet ugyanolyan gyilkos mint a másik, akármennyire is filóztok rajta, bármelyik elemmel képesek lehettek gyorsan és hatékonyan gyilkolni, nos, lássuk mi lesz a tiéd.
Ahogy belevezeted a chakrádat, a papír azonnal összegyűrődik. Kérdőn nézel a sensei-re, aki csak bólogat.
- Igen, nos, villám chakra, nem túl gyakori a Víz Országában, de épp ezért leszel erős. Majd valahogy megoldjuk hogy tanítsalak villám jutsukra, mivel nincs affinitásom erre, de kitalálunk valamit.
Most mindhármótokhoz oda fordul.
- A mai próbát Senshi nyerte, pihenjétek ki magatokat, holnapra újabb próbát találok ki, szóval készüljetek fel, Shin és Sawaka. Viszlát, további jó napot diákok!
Azzal el is tűnt, és már csak hárman álltatok a Folyó parton. //Na meg Sai-ék is a közelben vannak azért xD//
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Folyó Part

Témanyitás  Akemura Senshi on Szomb. Nov. 27 2010, 17:29

Egy hang szólalt meg a közelségből, ami szép lassan testet is öltött. Nem más volt az, mint a sensei.
- Jól mondtad Sawaka. Nos, üdvözöllek titeket itt. Hamarabb ide értetek mint reméltem, de legalább nem kell unatkoznom a nap további részében. Először is...
A mondat végére a fejét és a hasát fájlaló szerzet is megállt, és a hang irányába nézett. A mester Shawaka elé dobott egy tantot majd egy inget adott Shinnek. Senshi nem kapott semmit, hiszen nálla volt a sensei egyik kunaia egy cetlivel ellátva. Ezért meg sem szólalt, csak csendesen nézett.
- Nos az első közületek Senshi volt, aki ide ért. Gratulálok!
~ Nyertem? El sem hiszem. Én nyertem? Sikerült?~
Minden jel arra utalt. Míg a kis nyertes lassan leblokkolva nézett előre addig a mester egy cetlit nyomott a tenyerébe.
- Vezesd bele a chakrád, és megtudod hogy mi az első elemed. Csak bátran, max egy életre lesz veled együtt. Mindegyik elem lehet ugyanolyan gyilkos mint a másik, akármennyire is filóztok rajta, bármelyik elemmel képesek lehettek gyorsan és hatékonyan gyilkolni, nos, lássuk mi lesz a tiéd.-
Senshi a kezében lévő cetlire nézett miközben a mester befejezte a mondatát.
~ Egy ilyen kis cetli, hogy tudná kimutatni ezt? Na jó.~
A genin fel volt izgatva. Pörgette az adrenalin.
~ Jól van Senshi. Te nyertél. Nyugalom. Ez csak az egész életedet határozza meg. Bíznod kell magadban.~
Ekkor a szörnyű éjszaka jutott az eszébe. Azon éjszaka azon része, amikor a villámokat nézte. Pont úgy, mint máskor most is lenyugtatta, és bátorságot adott neki a látvány, ami a fejében ismétlődött le. Bátran fogta a cetlit és a másik tenyerével, összeszorította azt. Chakrát kezdett áramoltatni. Először a kezébe, majd a lapra. A lap reagált. Összegyűrődött. A kis diák elsőre nem tudta mire vélni.
~ Rosszul áramoltattam a Chakrám? Elrontottam, vagy ez egy jel? Ez az egyik ellem lenne?~
A sensei csak bólogatott, miközben a gyerek értetlenül nézte.
- Igen, nos, villám chakra, nem túl gyakori a Víz Országában, de épp ezért leszel erős. Majd valahogy megoldjuk hogy tanítsalak villám jutsukra, mivel nincs affinitásom erre, de kitalálunk valamit.-
~ Villám? El sem tudom hinni. Igen!~
Néhány másodpercig csodálkozva nézett, de amint felfogta az öröm úgy szökött ki belőle, mint vulkánból a láva. Végre megnyugodhatott.
- Igen! Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!-
Ordibálva fejezte ki a háláját. Nem bírt magával. Ez a hír nagyon feldobta. A mester elégedetten tekinthetett rá.
- A mai próbát Senshi nyerte, pihenjétek ki magatokat, holnapra újabb próbát találok ki, szóval készüljetek fel, Shin és Sawaka. Viszlát, további jó napot diákok!-
Miután lenyugodott elköszönt mindenkitől és elindult haza.
avatar
Akemura Senshi
Játékos

Taijutsu Pontok : 43

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 261

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Folyó Part

Témanyitás  Shin on Vas. Nov. 28 2010, 13:38

Megrázkódok, mikor annyi idő után hirtelen meghallom a sensei hangját. Egy új inggel, és egy tanto-val állít be, a tanto-t Sawaka kapja, én pedig az inget.
~ Hmm, új ing.. meglátjuk, ez hátha jobban tetszik, mint az előző. Jó lenne.
Ekkor leveszem magamról a pulóveremet, és letépem magamról a régi inget. Annak már úgyis mindegy... Széthajtogatom a ruhadarabot, és megnézem.
~ Wooaaahh! Egy halványkék selyeming! Ez biztos, hogy tetszeni fog a lányoknak..
Felveszem magamra az inget, és begombolom, kivéve az ujjakat, azok jók lesznek így, kigombolva. A gallért lehajtom, majd utólagos meggondolás után az ing legfelső gombját is kigombolom.
~ Így jó lesz..
Miután végeztem a művelettel, visszaveszem a pulóverem és érdeklődőn figyelem a sensei-t, aki megfontoltan hirdeti ki az eredményt, Senshi nyert. Talán, ha egy kicsit előbb ideérek, én nyerek. Bár engem talán nem is pont az elemek iránti affinitás érdekel, inkább a taijutsu..
Senshi ordibálva fejezi ki az örömét, és én kénytelen vagyok befogni a fülem a nagy ordítozásra.
- Értjük mi, hogy örülsz, de újabb előnyként ne akard, hogy meg is süketüljünk! - szidom le. - Amúgy, gratulálok. - mosolygok rá, és miután abbahagyja az ordítozást, a kezemet nyújtom felé.
A sensei közli velem, és Sawakával, hogy mi holnap újabb edzésen veszünk részt.
~ Én aztán nem bánom. Ez is egy út, hogy erősebb legyek. Több próbálkozás, több tapasztalattal egyenlő... Azt hiszem, ez kell nekem.
avatar
Shin
Játékos


Adatlap
Szint: E
Rang: Genin
Chakraszint: 123

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Folyó Part

Témanyitás  Kawahira Sawaka on Vas. Nov. 28 2010, 16:19

Sawaka megkönnyebbül amikor a sensei hangját meghallja. Miután végighallgatta mondandóját, bólintással fejezi ki újabb gratulációját immár Senshinek.
Majd felveszi a tanto-t a földről, és alaposan szemügyre veszi*

~Nem is rossz. A súlya remek. Kíváncsi vagyok, ezt mikor veszítem el..~

*Elrakja a fegyvert, és Shin-t kezdi figyelni.*

~A kis metroszexuális.. A szemöldököd mikor szeded ki?~

*Furcsamód Senshi ordibálása valahogy elmegy a füle mellett. Maga sem érti miért. Pedig nincs hozzászokva az ordítozáshoz*

-Nos ezzel vége is a napom nagyrészének. Kellemes délutánt, és jó pihenést. Sawaka visszavonul.

*Összegumizza a haját, és elindul haza..*
avatar
Kawahira Sawaka
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 138

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Folyó Part

Témanyitás  Zetsu on Hétf. Nov. 29 2010, 16:07

//Itt a vége a kalandnak, ha akartok bővítményt írni akkor írjatok, elsején vagy másodikán kezdhettek újra az edzőterepre/kiképzőterepre - vagy mire - írni (Senshi is természetesen)

Senshi: +5 chsz
Sawaka: +4 chsz
Shin: +3 chsz //
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Folyó Part

Témanyitás  Hidetora No Minovara on Hétf. Nov. 29 2010, 21:52

//Sai és a Minovarák//
Amint megérkeztünk a partra, a mester szokásos formáját hozva megint előadott egy kisebb mutatványt. Ismét csak furcsa volt. Ez azonban már nem lepett meg. Ami ezután következett az elég ismerős volt. Az előző mesterem is folyton megvendégelt minket. Ez most sem volt másképp. Végre megtudtuk a mester nevét, és hogy van egy ikertestvére. ~Érdekes lesz megkülönböztetni őket. Amit mondott a különböző kék szemekről szerintem rajtunk nem fog segíteni.~ Gondolta, de talán a testvére nem olyan lökött mint ő. Szerencsémre temérdek mennyiségű édességgel készült a mester. Ez nálam az első jó pont. Mindig is szerettem az édességeket. Ami a bemutatkozási kérést illette, sosem voltam valami jó az ilyenekben így kivártam. Midoriko kezdte a sort majd én folytattam.
- Ami engem illet én is eredetileg egy másik csapatban kezdtem. Nemrég tértem vissza egy küldetésről a Yokkyuu szigetről. Ami a terveimet illeti szeretnék megtanulni védekezni a genjutsu ellen és tovább finomítani a víz technikáimat. Szerencsére a klántól már kaptam előképzést így több víz elemű technikát is ismerek. A csalódómról nincs mit mondani hisz mindannyian tisztában lehettek vele, hogy apám vezette a klánt. - Amint kimondtam újra eszembe jutott a múlt. Amid elgondolkodtam, rajta nem volt e túl fellengzős amit mondtam. Nem annak szántam. Ezután harmadik társunk is elmondta mondandóját.

// bocs a késésért az okokról pmben majd beszámolok ha érdekel valakit.//
avatar
Hidetora No Minovara
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 190

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Folyó Part

Témanyitás  Sai on Hétf. Dec. 06 2010, 20:07


[Minovara csapat]

A kis hölgyeménynél sem a süti, sem a szabad beszéd lehetősége nem okozott érzelmi kitörést, még csak nagyobb lelkesedést sem. Az utolsó, csapatra való megjegyzésére a sensei nem reagált külön, ahhoz meg még nem ismertétek eléggé, hogy észrevegyétek szeme színének enyhén sötétebbé és tompábbá válását, bár a hír nem lepte meg, azért bizonyos információkat már megkapott rólatok, és még néhányat hajlandó is volt az aktákba kukkantva el is olvasni.
Hidetora vette át a szót, és ő nem fukarkodott, kiadta magából, amit kiadni valónak vélt, és egy mosolyt kapott jutalmul, na meg korlátlan sütihozzáférési lehetőséget (persze, csak amíg a készlet tart).
Utoljára Hitoshi zárta a sort, aki szintén nem vitte túlzásba, viszont talán az egyik legpontosabb és letisztultabb célja volt mindük közül. Egy olyan cél, amely már a faluban betölteni kívánt helyét is pontosan behatárolta.
- Szép célok - kalandozik el a Yuui, a könyökét a térdén megtámasztva, a folyóra szegezve a tekintetét. Ez a melankólikus reakció valahogy annyira nem illett hozzá, mégis annyi különcsége mellett még ez is belefért a repertoárba. Hogy mi suhanhatott át az agyán és mi nem, nem fogjátok megtudni, mert ugyan szóra nyitotta a száját, de végül visszacsukta olyannyira, hogy egy pislanásnyi időre a szemhéjait is lezárta, majd ismét mosoly terült szét az arcán, ahogy kék szemeit ismét rátok vetette visszatalálva a jelenbe. - Megteszünk majd mindent annak érdekében, hogy közelebb kerülhessetek eme vágyálmokhoz. Talán közben találunk majd közösen pár nem várt apró csodát is. Hogy a szűkre szabódott bemutatkozáson túlestünk, szeretnék leszögezni pár alapvető dolgot, amit elvárok, még ha nektek nehezetekre is eshet majd némelyik. Első, és legfontosabb elvárásom az őszinteség. Bárkinek bárkivel bárminemű problémája van, legyek az én vagy valamelyikőtök, azt jelezze, mondja ki. Második, ha valamit nem értetek, kérdezzetek, nem szégyen. Harmadik, kerüljük a felesleges önálló akciókat, hősködést, meggondolatlan cselekedeteket, senki nem hálálja meg őket, viszont könnyedén ott hagyhatjátok miattuk valahol a fogatok, rosszabb esetben rántjátok magatokkal a többieket is. Negyedik, nincs felesleges és indokolatlan késés vagy nyavalygás - a végére a mosolya még szélesebb lesz, s bár komoly ábrázat eddigi szereplése alatt hiányzott a repertoárjából, mégis valahogy érződött, hogy ezen alapelveknek érvényt fog szerezni, az a mosoly veszélyes, elrejti a valódi érzelmeket, és talán most először érzitek meg, mennyire nem lehet igazán olvasni új mesteretek arcáról.
- Még most előadhatjátok saját elvárásaitokat, gondolataitokat, ehettek egy utolsó szelet süteményt, kérdezhettek, viszont ha senkinek semmi mondanivalója, akkor belekezdenék a mai napra előirányzott edzés ismertetésébe.A hozzászólást Sai összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 07 2010, 23:17-kor.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Folyó Part

Témanyitás  Hidetora No Minovara on Kedd Dec. 07 2010, 14:13

// Bocs Sai nem akarok kekeckedni de az én nevemet elírtad és nem Shin hanem Hitoshi volt az utolsó.//

Miután befejeztem mondókámat Hitoshin volt a sor, hogy elmondja terveit. Ami azt illeti neki kimondottan pontos céljai voltak. Szeretett volna csatlakozni a Onnin alakulathoz. Ez egy kimondottan érdekes ötlet. Remélem sikerülni fog neki a dolog. Miután minden elmondta mi szeretne lenni ismét a mester ragadta magához a szót. Először megdicsérte törekvéseinket. Majd mintha mondani akart volna valamit amit végül mégsem tett meg. Menyugatásként inkább elmondta, hogy mindent elfog követni, hogy segítsen minket. Azonban volt valami amit nem értettem a mondatában. Kicsin csodákat említett. Éppen azon gondolkodtam mire célozhatott amikor elkezdte felsorolni a szabályait. Ezek mellé egy hideg és kimért mosoly párosult ami azt sejtette mindenképp muszáj lesz betartani őket. Ez volt az első alkalom, hogy megijesztett. Ezt se néztem volna ki ebből az emberből. A szabályok egy része általános volt. Ne hősködj, kérdezz ha nem tudsz valamit és hasonlók. Az egyedüli ami zavart, hogy pontosságot várt el tőlem. Tőlem a világ egyik leglustább emberétől. Sajnálatos módon rám ragadt előző mesterem arckifejezése amit talán a mester is ismerhetett. Ahogy rápillantott tudtam, hogy már látta. Erre csak annyit tehettem hogy csöndben maradok és kivárom mi lesz a vége. Végül is sokan várják el a pontosságot ez még nem olyan rossz dolog.
- Nekem nincs kérdésem. - Jegyeztem meg és reméltem, hogy tanulunk valami hasznosat.


Javítottam. Egyetem. Túlhajszoltság. Alvás helyett pedig itt *beep*-em a rezet. Meglátszik...


Írtam a csapattársaidnak Pm-et, ha nem válaszolnak, csütörtökön írok neked, és valahogy megoldom, hogy folytathasd
avatar
Hidetora No Minovara
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 190

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Folyó Part

Témanyitás  Midoriko no Minovara on Pént. Dec. 24 2010, 22:48

//Sai, Hitoshi és Hidetora//
/Bocsánat a késésért./


Amiután elmondtam a válaszomat, Hidetora is belekezdett a sajátjába, amiből azt az egy érdekes információt tudtam meg, hogy az ő apja volt a klán előző vezetője. Ez számos megválaszolatlan kérdést vet fel. Ha az apja volt az előző, akkor most ő a jelenlegi vezető ? Vagy csak ő lesz ? Illetve, én milyen rokonságban állok vele ? Vagyis velük ? Ezekre a kérdésekre majd később keresem meg a választ.
Mindezek után a sensei vette át a szót, és felállította a következőkben érvényes szabályokat. Az első: az őszinteség. Ez ellen nincs semmi kifogásom. A hazugságok feleslegesek, ráadásul csak bonyolítanak mindennemű helyzeten. A második, ha nem értünk valamit, kérdezni kell. Igen, ez logikus. A harmadik értelmében tilos az önálló, meggondolatlan cselekedet. Igen, ezt a szabályt is az ésszerűség és a kordában tartásunk miatt hozta. Hiszen a küldetés sikere múlhat rajta. Az utolsó pedig a késések tilalma. Ezzel biztos nem lesz gondom, hiszen mindig pontos vagyok, a nyavalygás meg igazán távol áll tőlem.
Miután a sensei végzett a mondanivalójával, az arcába néztem, és láttam, hogy szélesen elmosolyodik. De ez a mosoly most más volt, eltért a megszokottól. Míg a többi mosolya vidám, barátságos és bizalmat keltő volt, ez inkább komoly és kifürkészhetetlen. Talán így akar bennünk félelmet kelteni ? Hm, érdekes.

-Nincs további mondanivalóm.-feleltem végül én is Yuui-sensei utolsó mondatára, majd vártam a férfi következő mondandóját.
avatar
Midoriko no Minovara
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 195

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Folyó Part

Témanyitás  Sai on Vas. Dec. 26 2010, 01:22


[Minovara-csapat]

//Hitoshiról nincs információm, így most kihagyjuk ebből a körből, és NJK-ként viszem tovább, ha ismét visszatérne, nyugodtan becsatlakozhat, a történetet azonban görgetem tovább, hogy haladjunk is, és tudjatok játszani ^^//

- Nagyszerű, reméltem, hogy egyértelmű voltam. Igaz azt is, hogy bőbeszédűbbek lesztek, de ha ebből kell gazdálkodni, hát ebből kell - áll fel mesteretek az abroszról. - Ebben az esetben úgy veszem, készen álltok a feladatra.
Kezét először ökölbe szorítja, majd mintha csak megfogott volna valamit, és kirántaná, nyújtja ki hirtelen mozdulattal a kezét, s ujjai között három különös, vékony tárgy bukkan fel, mind egyforma. S mindannyiótok kapott egyet. A tárgyak egy-egy ördöglakathoz hasonlítottak leginkább, amely egy hosszúkás botrészből állt, amelyre karikák voltak erősítve egy fonallal. Az egész zárt rendszert alkotott.
- A feladat a következő - "varázsolt" elő az előző csuklómozdulattal egy újabb hasonló tárgyat Yuui. - A karikákat kell leszednetek a kötélről a chakrátok segítségével. Ezek a karikák speciálisak, ha megfelelő mennyiségű, állandó mennyiségű chakrát vezettek az elsőbe, akkor egyszerűen kitágul, és az illesztésnél elegendő méretű lyuk keletkezik, hogy levehessétek - mutatja is be a mozdulatot. Természetes könnyedséggel chakrát koncentrál az ujjaiba, majd egy mozdulattal leemeli a karikát. - A második karika bonyolultabb, itt arra lesz szükségetek, hogy hullámzóan változtassátok a chakrátokat, az erősség nem számít a hullámok alakításánál, viszont a chakrátoknak folyamatosan változnia kell, különben nemfog hatni - ezt is bemutatja, ujjain a chakra hol erősebb, hol halványabb, s a karika már le is jött a madzagról.
- A harmadikhoz pedig pulzáló chakrakoncetrálásra lesz szükségetek. Azaz chakrát adagoltok neki, de épp csak egy villanásnyit, aztán egy újabb villanásnyi szünet, azaz megszüntetitek a chakraáramlást, aztán újabb chakraimpulzus, újabb szünet, ez persze a másodperc tört része alatt - ez is bemutatásra kerül. Ujján megjelenik a chakra,majd eltűnik, úgy villódzik a kék energia, mintha csak valami karácsonyfa égő lenne, s a harmadik karika is lekerül egy mozdulattal a kis "játékszerről".
- Ha az első karikát leszeditek még ma, az már jó eredmény lesz, szóval ne csüggedjetek túlságosan a kezdeti sikertelenségen.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Folyó Part

Témanyitás  Hidetora No Minovara on Kedd Jan. 04 2011, 17:13

//Minovara-csapat//
Miután tisztáztuk a szabályokat a mesterrel folytatódhatott az izgalmak sora. Megtudtuk milyen feladatot szánt nekünk a mester aznapra. Először megjegyezte, hogy nem vagyunk valami bőbeszédűek. Ez szerintem nem volt meglepő hiszen még nem ismertük sem egymást sem a mesterünket igazán jól. Végül a mester előhúzott egy kis játékot ami valószínűleg feladatot rejt számunkra. Nem tévedtem sokat, az ördöglakat szerű tárgyakon elhelyezett karikák chakraérzékenyek voltak. A mester egy bűvész ügyességével vett elő hármat majd kiosztotta. A negyediket még rejtélyesebben vette elő és bemutatta a működésüket. Mindenhogy karikát más chakra gyakorlattal lehetett leszeni. Amint a bemutató véget ért mindannyian megpróbálkoztunk vele. Az első karikához csupán folyamatos chakra összpontosítás kellett. Ez sem volt nehezem mint a fáramászásos gyakorlat. A második karika sem volt olyan nehéz de ez már nehezebb volt. Szerencsére a vízen járás gyakorlása szintén a segítségemre sietett. Ezt az akadályt is sikerült leküzdenem, azonban a harmadikkal megszenvedtem. Sok próbálkozás után sem sikerült e megfelelő gyakorlat. Igaz ugyan, hogy az előző karikákat sem szedtem le elsőre de ez jóval nehezebb volt. Bárt talán csak az okozta a nehézség különbséget, hogy az előző feladatok megoldását már begyakoroltam. Visszagondolva azokat sem sajátítottam el elsőre. Jóval több idő alatt tanultam meg azokat is int amennyi időt erre a gyakorlatra áldoztam. Ez elsőre nem is jutott eszembe, de mikor körülnéztem rögtön eszembe jutott.

avatar
Hidetora No Minovara
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 190

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Folyó Part

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.