Rókák kódexe

Go down

Rókák kódexe

Témanyitás  Shikaku on Hétf. 19 Júl. 2010 - 23:18

Kitsune-ana

(Rókalyuk)
A Föld Országának egy kietlen és ember által alig érintett sziklasivatag zordságában található a rejtekük. A sziklákban húzódó, és a föld alatt futó saját kezűleg vájt járatok észrevétlen közlekedői az itt élők. Habár néhányuk nem éppen kis méretűnek mondható, az átlagos egyedekkel ellentétben, az alagutak bejáratai szinte megtalálhatatlanok. A közönséges rókákat, és lakhelyüket elárulja a 'jellegzetes' szaguk. Itt ez a nyom sincs annak aki utánuk kutat.


Rókák

Nem számíthatóak békés népnek, de mindenképpen becsületesek. A területükön sokáig egy kisebb viszály uralkodott két nagy hatalmú család között. A fehér és vörös rókák voltak az ellenségeskedő felek. A vita majdnem egy kisebb háborúban végződött, de szinte egy csettintésre megoldódott minden, amikor a kis számú fekete bundájúak közül egy igen tehetséges és nagyon okos példány lett történelmük 2. vezetője. A fiatal vezér sikeresen helyreállította a békét, és többször megmutatta kitűnő vezetői képességeit. A 3 törzs azonban most sem igazán jön ki egymással, de egy felsőbb parancs alkalmával kötelességtudóan együtt dolgoznak. Mindegyik tagra jellemző a már-már kutyákét is túltevő hatalmas hűség, kiváló stratégiai érzék és nagy intelligencia. Vezetőjük a mindenkori Sámán, akit mindig más törzs ad, egy körforgásban váltakozva. A cím halálig szól, de indokolt esetben le lehet váltani. A 3 törzs: vörösek, fehérek és feketék.


Jellemzők:

Erősségek: ravasz, élesen vágó intelligenciájuk, jó helyzetfelismerő képességeik, szaglásuk.
Gyengeségek: belső viszályaik igen ritkán hagyják őket megbízni másokban, némelyikük már-már paranoid, könnyen tűnnek el egyetlen szó nélkül ha úgy látják jónak. Alkatuk ritkán szívós, lábaik, habár gyorsan szállítják önmagukat, nagy súly alatt, és a rájuk mért ütéseket nagyon rosszul tűrik.
Elemi beállítottság: katon
Különleges képességek: a rókák a megtévesztés mesterei, ebben áll fő stratégiájuk egyike, tagjaik kiváló klónhasználók (Kage Bunshin, és hozzájuk köthető képességek)


Tagok

E-D szintűek

Fiatal, csenevész kölykök akiktől igen messze áll a harc. Erejük nem ér többet átlagos fajtársaiknál, de felderítésre, kémkedésre tökéletesen ideálisak. Mivel nem ismernek technikákat, illetve chakraszintjük jelentősen elhanyagolható, még az ezt érzékelni képesek sem mindig tudják, hogy ez az állat éppenséggel átlagos, vagy megidézett.


B szintűek

Név: Bosei Yoken (Anyai Gondoskodás)
Nem: Nőstény
Törzs: Vörös
Méret: Eléggé nagy. Kettő személy szállítására ideális, de soványabbakból három is elfér rajta
Jellem: Igazi aggodalmaskodó anyatípus, szinte mindenkivel akire barátként és nem ellenségként tekint, ami néha elég idegesítő tud lenni. Végletekig elmegy 'gyermekeiért', kockáztatva, feláldozva mindenét, hogy azoknak 'jó legyen'
Eleme: Katon
Technikái:
- Kanashibari//Paralizáció
- Katon: Kasen no Jutsu
- Katon: Goukakyuu no Jutsu


A szintűek


Név: Tsurara (Jégcsap)
Nem: Nőstény
Törzs: Fehér
Méret: Talán másfélszer nagyobb, mint egy normális egyed, ami nem számít éppenséggel nagynak
Jellem: Nem szeret beszélni, a magányhoz szokott. Hideg és kimért. Nagyon udvarias természet, és súlyosan megbünteti azokat, akik vétenek az etikettben. Igen masszív, jó állóképességgel rendelkezik, és bírja a gyűrődést.
Elem: Katon
Technikái:
- Kanashibari//Paralizáció
- Konbi Henge no Jutsu
- Katon: Karyuu EndanManniaku no Shindo (Bölcsesség Bolondja)


Nem: Hím
Törzs: Vörös
Méret: Mivel két lábon jár egy magasabb embernek felel meg, minden tekintetben
Jellem: Nagyon szeret rébuszokban beszélni, és stílusa tényleg egy megérthetetlen nagy hatalmú bölcs érzetét kelti. Hogy valóban az-e, azt senki sem tudja biztosan. A Sámán után őt tisztelik legjobban, törzstől függetlenül. A rókáktól külön él, és még soha senki sem látta enni, vagy inni. Hóbortos és magabiztos. Ügyetlennek, bolondnak láttatja magát ellenfelei szemében, így elérve, hogy lebecsüljék, ami esélyt ad a lebecsülésre. Görnyedt testtartással és bottal jár (ami félelmetes fegyver az ő kezében), habár fiatalkora teljében van. Furcsa természete onnan eredeztethető, hogy gyerekkorában elkóválygott messzire és állítólag egy shinobi találta meg aki megtanította az ismert technikákra.
Eleme: Fuuton
Technikái:
- Kage Bunshin no Jutsu
- Fuuton: Mugen Sajin Daitoppa // Szél elem: Elenyésző Nagy Por Áttörés
- Fuuton: Senpuuken
- Fuuton: Hanachiri Mai // Szél elem: Hulló Szirmok TáncaS szintűek

Hansshin Hankou (Gyors Támadás)


Nem: Hím
Törzs: Vörös
Méret: Egy átlagos magasságú emberhez viszonyítva(175-180cm) a háta a mellel van egy vonalban
Jellem: Agresszív, makacs, mindene a harc. Sohasem adja fel, vagy menekül el. Nem túlzottan szeret taktikázni, csak ha rákényszerül. Az erőt tartja a legfőbb erénynek a világon, és mindenkit lenéz, aki gyengébb tőle. Erején kívül fürgesége is hírhedt.
Eleme: Katon
Technikái:
- Katon: Goenkyu
- Katon: Haisekisho
- Katon: Zukokku

Megkötés: EngedélykötelesNév: Fuudan Yobou (Örök Remény)
Nem: Hím
Törzs: Fekete
Méret: Az előző méretekben számolva kb. derékig érhet
Jellem: Higgadt, megfontolt és példamutató. Született vezéregyéniség. Habár igen fiatal ezért néhány öreg szemében még nem vívta ki a teljes tiszteletet. Kitűnő társ és kiváló kombinatív készséggel, illetve logikával rendelkezik. Fizikálisan is magasan az átlag fölött végez.
Eleme: Katon
Technikái:
- Bunshin Bakuha // Árnyékklón Robbanás
- Katon: Higuchi
- Kage Bunshin no Jutsu // Árnyékklón Technika
- Katon: Haisekisho

Megkötés: Engedélyköteles
készítette: Hakusho Hurima


A hozzászólást Nara Shikaku összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 14 Okt. 2010 - 17:53-kor.
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Rókák kódexe

Témanyitás  Uchiha Madara on Csüt. 19 Dec. 2013 - 19:01

Ezüstrókák:

A család lakhelye változó, nem állandó, ám az biztos, hogy mindig valamelyik erdőségben húzzák meg magukat, éppen ott ahol élelem van. Keresnek egy nagyobbacska barlangot, melyben biztonságban lehetnek egy időre, s nekilátnak a terület kizsákmányolásához, az az elejteni a környéken kószáló valamennyi állatot. Nagyrészt a Tűz országának erdőségeiben fordulnak elő, de látták már őket egyéb régiókban is megfordulni.A rókák között vannak eltérések, de szinte mindannyian gyorsak, s fürge vadászok. Az erdő sűrűjében szinte alig lehet őket észrevenni, de mégis, szinte mindig ott lapulnak valamelyik  rejtett zugban. A család igencsak összetartó, bár alakulnak ki köztük viták. A vezető, Su,  olykor elnyomja a kisebbeket, s nem enged mást érvényesülni, csupán a saját akaratát. Ezt a család nagy része képes elfogadni, csupán Hitogoroshi nem, így köztük sok a viszály.

Minden egyednek megvan a maga előnye, s hátránya is, így fontos az összhang köztük.

Folyamatosan képzik a kisebbeket, hogy egyszer utolérhessék tanítóikat.


Sasa:


Egy még újoncnak számító kölyök, aki szinte csak a megfigyeléshez, s rejtőzködéshez ért. Ezért nagyrészt csupán megfigyelésre használható. Nagyon engedelmes.
Nem: Nőstény
Szint: E
Méret: Kicsi
Technika: Kakuremino no Jutsu (A Láthatatlanság Köpenye)

Tema:


Egy már  tanult kölyök, aki tud egy-két fogást, de még van mit fejlődnie. Általában engedelmes, de néha kicsit nagy a szája. Sokakat elkápráztat egyedi szőrzetével. Ereje a gyorsaságában rejlik.
Nem: Hím
Szint: D
Méret: Kicsi
Technikák: 
Shushin no jutsu (Fürge Test technika)
Doton: Iwagakure no Jutsu (Föld elem: Földben Rejtőző Jutsu)

Seimei:


Gyengéd és segítőkész. Követi az utasításokat. Akiben megbízik annak az életét is odaadná. Képes gyógyítani.
Nem: Nőstény
Szint: C
Méret: Közepes
Technikák:
Shousen Jutsu // Misztikus Kéz Technika (Gyorsgyógyítás)
Doton: Doroku Gaeshi
Kirigakure no Jutsu (Rejtőző köd)

Hitogorosi:


Egy nagyon gonosz és elvetemült állat. Nehéz elnyerni a bizalmát, de ha közel kerülsz hozzá, akkor megvéd a bajban. Nem bízik meg egykönnyen senkiben, s így elősször elengedi a füle mellet amit mondanak neki. Csak akkor hoz áldozatot valakiért, ha azt az az ember megérdemli, s viszonozni képes azt. A családjában ő az egyetlen fekete róka, így sokáig kiközösítve élt. Erős, s jó izomzatú.
Nem: Hím
Szint: B
Méret: Nagy
Technikák: 
Doton: Iwa no Yoroi (Föld elem: Sziklapáncél)
Doton: Rasenga (Föld Elem: Szaggató Fogak)
Doton: Iwagakure no Jutsu (Föld elem: Földben Rejtőző Jutsu)

Nacuita:


Igazán szelíd, nagy méretéhez képest. Barátságos, s jó vezető. Nem kedveli ha parancsolgatnak neki, jobban kedveli ha megkérik valamire. Ereje nem a fizikai erejében rejlik.
Nem: Nőstény
Szint: A
Méret: Nagy
Technikák: 
Fuuton: Hanachiri Mai // Szél elem: Hulló Szirmok Tánca
Ninpo: Hari Jizou // Ninja Művészet: Tüskés Védelmező
Ranji Shigumi no Jutsu // Vad Oroszlánsörény Technika

Su:


A vezető, aki kíméletlen, s kegyetlen. Keveseknek hódol be, s követi a parancsaikat. Nehéz szót érteni vele. Makacs és engedetlen. A szíve mélyén lakozik némi kedvesség, de nagyon nehéz azt felszínre hozni. 
Nem: Hím
Szint: A
Méret: Óriás
Technikák:
Senpou: 
Kebari Senbon // Remete Művészet: Ezer Haj Tű
Katon: Hiendan

Katon: Karyuu Endan
Katon: Haisekisho
Ninpo: Hari Jizou // Ninja Művészet: Tüskés Védelmező

Megkötés: Moderátori Engedélyhez kötött


Kitsune Haruka leírása alapján
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.