Kirigakure Levéltára

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Kirigakure Levéltára

Témanyitás  Raidon Hoshi on Szer. Márc. 31 2010, 19:40

Itt tárolják a hivatalos iratokat, amiket jobb ha az ellenség nem szerez meg.
avatar
Raidon Hoshi
Játékos

Tartózkodási hely : Na ezt én is szeretném tudni^^


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 188

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Nem messze a levéltártól

Témanyitás  Seimitsu Kazuya on Vas. Ápr. 04 2010, 18:36

Az egyik fa alatt gyűltünk össze, melynek a törzsét éppenséggel én támasztottam jelenleg. Igyekeztem élvezni a friss levegő jótékony hatását, melyre igencsak szükségem volt, miután majd egy órán keresztül dekkoltunk odalent a csatornában. Komolyan mondom, egyik büdös helyről a másikra küldenek. Tegnap a szemetes folyó, ma a csatorna. Holnap mi lesz?! Ingyen fürdés a közeli szeméttelepen, vagy mi? Na de azért ennyire ne legyünk negatívak... igaz, pozitív oldalát se tudom most látni semminek. Azok után, hogy kis híján leamputálta a lábamat egy nagyra nőtt macska, melybe amúgy majdnem kétszer is bele kellett rúgnom, valahogy nem tudtam boldog lenni. Szóval álldogáltam, és vártam, hogy a sensei végre bejelentse a sikeres küldetés végét és hazaküldjön minket. Otthon aztán megint mászhatok be az fürdőszoba ablakon keresztül, mert hogy anyám megint nem fog beengedni, az egyszer fix...
avatar
Seimitsu Kazuya
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 307

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Nem messze a levéltártól

Témanyitás  Hikari on Vas. Ápr. 04 2010, 22:15

Mindannyian kimásztunk a csatornarendszerből. El sem hittem, hogy egyszer majd ennyire örülni fogok a fénynek és a friss levegőnek. Majd miután egy nagyot szippantottam a levegőből, Somokohoz és Kazukihoz sétáltam. A megkötözött macskát odaadtam Somokonak, majd vártam. Szerettem volna már végre hazamenni, és lemosni magamról a csatorna bűzét. Emellett meg a sok görnyedéstől eléggé megfájdult a hátam is. Örültem neki, hogy végre túl vagyok ezen a küldetésen. Amíg a fa alatt álldogáltunk, az jutott eszembe, hogy vajon még meddig kapunk ilyen egyszerű küldetéseket. Mikor fog végre Somoko megbízni bennünk annyira, hogy ránk bízzon egy nehezebb feladatot…
avatar
Hikari
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 220

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure Levéltára

Témanyitás  Karin on Hétf. Ápr. 05 2010, 12:58

Ahogyan kiértettek újra a szabad levegőre, szinte azonnal Somoko sensei szemei ellőt voltatok, aki mosolyogva fogadott titeket és a „zsákban” lévő célpontot. Kazuki is ott volt, bár az arcára kiült, hogy nem nagyon örült annak, hogy ő kimaradt a küldetésből. Na de sebaj. A lényeg, hogy sikerrel vetettek egy újabb akadályt és a sensei is talán mostantól jobban megbízik bennetek. De a mosoly a jounin arcáról hamar lefagyott, hiszen sietős léptekkel közeledő chuunin jelent meg és adott át neki egy tekercset, rajta a Mizukage pecsétjével. Elég érdekes helyzet, de a férfi, aki elég fiatal volt, nem várakozott sokat, nem várt semmilyen választ, hanem azon nyomban eltűnt és ti újra egyedül maradtatok. Somoko kinyitotta a tekercset és végigolvasta, majd becsukva felsóhajtott.
- Kazuya! Hikari! - szólított meg titeket. - Holnap reggel hétre legyetek a 9 kiképzőterepen! - adta parancsba, ahogyan a két másik geninre nézett. - Ti most menyetek haza! Van még néhány olyan dolog, melyről nektek nem kell tudnotok...- közölte velük, ahogyan elszálíngoztak és végre négyszemközt mondhatott nektek olyanokat, melyek csak rátok tartoztak. - Tudtam, hogy ez lesz, de reméltem, hogy nem ilyen gyorsan... - nézett rátok szigorúan -... hogy nem bírta otthagyni a fogát... -jegyezte meg- … na de a lényeg! - nézett rátok újra- Hana Fujishima sensei visszatért és a Mizukage sama titeket osztott be alá. Kazuya, te ugyan már ismered őt, de Hikari...- nézett a lányra- … te ne húzd ki nála a gyufát, csak annyit tudok mondani neked...- hajtotta le a fejét – De szeretnék is kérni tőletek valamit, ami nem lesz könnyű, de...- hajolt közelebb hozzátok- … szeretném, hogyha szemmel tartanátok őt és sohasem bíznátok meg benne...- rakta a kezeit a vállaitokra- … van egy olyan érzésem, hogy az a nőszemély olyan tettekre készül, mely megrengeti Kirigakure-t... éppen ezért, ha olyan dolgok történek, melyekről azt hiszitek, hogy veszélyt jelentenek rátok nézve, kérlek titeket, hogy szóljatok nekem... Rendben? - mosolygott rátok, ahogyan várta a válaszotokat.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kirigakure levéltáránál

Témanyitás  Seimitsu Kazuya on Kedd Ápr. 06 2010, 17:11

Kissé meglepődtem azon, amit Somoko közölt velünk, bár meg kell jegyezni, hogy meg is könnyebbültem kissé. Elég rég volt már, hogy hallottunk valami biztatót Fujishima sensei-ről, szóval a tény, hogy életben van, meglehetősen jó hírnek számított az elmúlt napokat követően. Végre valami biztató. Viszont ez együtt járt azzal, amit a sensei a következőkben közölt velünk, és már nagyon is tisztában voltam vele. Mivel Hana visszatért, ezért vissza fog a csapat kerülni az ő irányítása alá, vagyis Somoko sensei felügyelete megszűnik felettünk. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy a sensei kérése, miszerint figyeljünk oda Hana-ra, hátha csinál valami gyanúsat, nem lepett volna meg. Mondjuk nem volt ismeretlen előttem az a tény, hogy Somoko valamiért nem igen kedveli a sensei-t.

Igen, igaza volt abban, hogy ez valóban nem lesz egy egyszerű dolog. Alapvetően a genin-sensei kapcsolat a kölcsönös bizalmon alapul. Nincs meg a kellő bizalom = sosem lesz ütőképes a csapat. Ez meg is látszott akkor, amikor Mei-el közösen vettünk részt a legutóbbi küldetésünkön. Látszólag ki nem állhattuk egymást, de mégis, a bizalom összekötött minket, és ennek köszönhetően túl tudtuk élni a harcot. Bár, ahogy jobban belegondolok, azért még se olyan lehetetlen a helyzet. Nem csak a bizalmon alapul egy jó csapat, hanem azon is, hogy a csapattársak figyelnek egymásra, és segítenek a többieknek, ha gond van. Igaz, a csapatmunka Kiri-ben néha nem nyom olyan sokat a latba, mint máshol, de a túléléshez akkor is elengedhetetlen. Éppen ezért a válaszom a következő volt:
- Hai!
Igazából nekem Fujishima sensei-el alapjáraton eddig nem volt bajom, más miatt mentem bele a dologba. Úgy éreztem, tartozom annyival Somokonak, hogy nyitva tartom a szemeimet. Sokat köszönhetek neki, az elmúlt hónapokban nem kevés dolgot tanított meg nekem, ráadásul még az életemet is megmentette Tonogata védelme közben. Mondjuk lehet, hogy ezek után rosszul fogok aludni, de a tény, hogy valószínűleg nem követek el főbenjáró bűnt, vigasztalt.
avatar
Seimitsu Kazuya
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 307

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kirigakure levéltára

Témanyitás  Hikari on Szer. Ápr. 07 2010, 16:17

A távolból egy chuunin alakja tűnt fel, aki egyenesen Somokohoz sietett, és egy tekercset adott át neki. Miután elolvasta a tekercset, Sangot és Kazukit hazaküldte. Majd hozzánk fordult. A hangja szigorú és komoly volt… és amit mondott az teljesen meglepett. Vagyis, hogy Somoko helyett egy új mestert kapunk, név szerint Hana Fujishima senseit. Egy pillanatra elgondolkodtam azon, hogy vajon miért variálják meg a csapatok beosztását, és hogy miért szednek szét minket. Majd Somoko felém fordult, és ellátott egy jó tanáccsal. Na mostmár kezdtem egy kicsit aggódni, mivel Somoko első megjegyzése, és most meg ez a figyelmeztetés… nem tudtam, hogy mit gondoljak az új senseiről, ezért csak engedelmesen bólintottam Somoko tanácsára. Majd a sensei közelebb hajolt hozzánk, és megkért minket, hogy tartsuk szemmel Hanat, és, hogy ne bízzunk meg benne. Ez már végképp furcsa volt. Ami azt illeti Somokot is csak 2 napja ismerem, és mégis köteles vagyok megbízni benne. Ha egy diák nem bízik a mesterébe, akkor nem tud sem tanulni tőle, sem pedig küldetéseket végrehajtani. Ha pedig a Mizukage-sama osztott minket be alá, akkor csak nem lehet olyan rossz ember. Kazuyaval ellentétben, én nem ismertem Fujishima senseit, így nem tudtam eldönteni, hogy valós veszélyt jelent-e, és, hogy komolynak vegyem-e a figyelmeztetést. Egy pillanatra a fiúra néztem, hogy az arca elárul-e valamit, de amikor meghallottam, hogy a válasza a senseinek „igen”, akkor úgy döntöttem, hogy én is ugyanezt a választ adom.
- Hai! – mondtam egy kicsit halkabban, mint Kazuya, hiszen még mindig nem voltam teljesen biztos a válaszomban.
De végül is inkább teszek így, minthogy félvállról veszem, hiszen jobb felkészültnek lenni. Ha pedig mégsem tűnik Fujishima sensei veszélyesnek, akkor is jobb óvatosnak lenni.
avatar
Hikari
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 220

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure Levéltára

Témanyitás  Karin on Szer. Ápr. 07 2010, 18:15

Somoko sensei elmosolyodott rajtatok, ahogyan megveregette a vállaitokat elégedetten. Remélte csak, hogy ezzel nem nektek okoz kárt, hiszen Kazuya már dolgozott együtt volt mesterével, egy teljesen más csapatban, míg Hikari első találkozás holnap lesz a kunoichivel, az új mesterükkel.
- Örülők ennek! Akkor isten veletek! Biztos találkozunk még! -közölte veletek, ahogyan felállt a padról és egy pukkanás közepette eltűnt. Egyedül maradtatok és holnap egy teljesen új élet vár rátok, mely sokkal veszélyesebb, s9tétebb és fájdalmasabb, mind az eddigi.

//Újabb sikeres „D” szintű küldetés! +15 ch színtett kaptok érte. És a történet szerint holnap 7 kor a kiképzőterep vártok rá!!//
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Nem messze a levéltártól

Témanyitás  Seimitsu Kazuya on Szer. Ápr. 07 2010, 18:42

Sóhajtottam egyet, amikor a sensei eltűnt. Szóval vissza a rendes kerékvágásba? Vagy mégse. Mondjuk ez a zónázás egyik jounin-tól a másikhoz most már kezd ingerelni kicsit. Vagy kössék végre helyhez Fujishima sensei-t, vagy tegyenek minket véglegesen Somoko-hoz, de most már álljon meg a menet! Mindig is tudtam, hogy az irodai munkások mindig mindent összekavarnak, na de hogy ennyire? Most már azért elég. Mindenesetre, valamit még közölnöm kell, mielőtt elmegyek:
- Figyelj, mint ahogy Somoko is mondta, Fujishima sensei nem egyszerű. Szerintem kicsit túlzott, de egyet azért tudnod kell: soha, semmilyen körülmények között ne idegesítsd fel. A volt csapattársamat úgy rúgta fel azt követően, hogy beszólt neki, mint ha valami szék lett volna. Szóval csak óvatosan, de holnap majd úgy is meg fogod látni. Na viszlát! - elindultam, de aztán megtorpantam. - Ja igen, még valami - néztem hátra a vállam felett. - Azt javaslom, időben feküdj ma. Ha Fujishima-val leszünk holnap, akkor garantálom, hogy meg fogjuk sínyleni a napot.
Azzal most már tényleg búcsút intettem és elindultam az utcán, hamarosan pedig belevesztem a várost uraló ködbe.
avatar
Seimitsu Kazuya
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 307

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kirigakure levéltára

Témanyitás  Hikari on Szer. Ápr. 07 2010, 19:29

Somoko eltűnt, szóval már nem volt más, ami miatt itt kellett volna maradnom. Már majdnem elköszöntem amikor Kazuya hozzám fordult. Amit mondott, és amik kezdtek kiderülni a senseiről elég szörnyű képet festettek előre. Szóval mégis csak vigyázni kéne vele. Ha igaza van Somokonak, akkor valószínűleg már az egész falu figyelheti. Inkább meghúzom magam, és nem fogom nála kihúzni a gyufát.
- Köszönöm, és szia. – mondtam, és elindultam hazafelé.
Annak ellenére, hogy miket hallottam a senseiről, már nagyon vártam a holnapot. Kíváncsi voltam, hogy vajon milyen lehet. Saját szememmel akartam róla meggyőződni. De azért aggasztott, hogy talán veszélyben lehetünk mellette. Felesleges találgatnom, hiszen amíg nem találkoztam vele, addig nem tudom eldönteni, hogy milyen is lehet. Lassan sétáltam hazafelé, és azt hiszem, megfogadom Kazuya tanácsát, és ma időben lefekszem…
avatar
Hikari
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 220

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure Levéltára

Témanyitás  Kawahira Sawaka on Csüt. Nov. 11 2010, 20:26

*Egy fiatal genin lép be zihálva a levéltárba. Pihenés nélkül elindul szétnézni az épületben.*
~Gondolom ez nagyobb mint a Kád. Francba ide kellett volna jönnöm először..~
*A levéltárban sincs nagy tömeg ahogy a KAD-ban sem volt. A ninja lassan lépked. Még mindig zihál egy kicsit. Alaposan szemügyre vesz mindenkit. Sőt ha gyanús dolgot lát még azt is megnézi. Legyen az egy gyanúsan viselkedő alak vagy egy földön heverő levél. Alapos munkát végez hisz nem siet sehova. Tudja, hogy a sensei úgysem mozdul el a helyéről. Legalábbis ezt mondta...*
avatar
Kawahira Sawaka
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 138

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure Levéltára

Témanyitás  Zetsu on Vas. Nov. 14 2010, 19:26

//A levéltár nem egyenlő a postával, de mindegy, itt nem lehet csomagokat feladni, csak megőriztetni iratokat, meg olyan mint egy könyvtár stb. Very Happy //

Belépsz a levéltárba, majd zihálva elindulsz. Néhány öregebb személy furcsállva néz rád. A titkosított részlegre már nem tudsz bemenni, de ezt te is tudod előre, szóval azt a helyet elkerülöd. Alaposan körülnéztél, egy szegletet sem hagytál ki a szemeddel való pásztázásban. Mindenhol tekercsek, levelek tárolói, polcok tele kacatokkal. Az öregek és néhány ninja tartózkodik itt, plusz a tekercsek védelmezői. Azonban hirtelen egy kiabáló és mutogató emberre leszel figyelmes magad mögött.
- Ott van, annál a kölyöknél van a tekercs! - mondta köpködve az egyik védelmező.
Mielőtt még "he?"-t mondhatnál, észreveszel egy kis furcsa súlynövekvést az egyik zsebedben. Lecsekkolod, és bizony egy tekercs kandikál ki abból a zsebből. Méghozzá ahogy látod egy elég titkosított pecsét van rajta jelezve, hogy ez bizony nem neked való, vagyis nem tesz jót az egészségednek ha nálad látják. Akár eldobod akár nem, három védelmező elkezd szaladni utánad. Ahogy kikövetkeztetheted, nem tenne jót a hírnevednek ha a levéltárban kezdenél verekedni. Sőt, már az hogy védelmezőkkel verekszel, az sem tenne jót. Sőt, ha kitudódna hogy "loptál", az sem, szóval ideje futni! Elég ha akadályozod őket abban, hogy kövessenek, azonban ezek a személyek jó kiképzésben vettek részt, sok helyre tudnak követni. Gyorsan közelednek feléd, és úgy tűnik szóval nem tudnál rájuk hatni, elvileg lincselni akarnak...
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure Levéltára

Témanyitás  Kawahira Sawaka on Vas. Nov. 14 2010, 20:44

*Sawaka nem tudja először mire vélni a dolgot, de végül leesik neki a tantusz. Azonnal futásnak ered. Kirohan az utcára majd végrehajt egy Bushin no jutsut. 3 db klónt hoz létre, akik más más irányba futnak.
Sawaka sem tartja az eddigi irányát.
Befordul egy sarkon, és alkalmazza a Kakuremino no jutsut a szemközti falnál ha az ellenfele esetleg ugyanúgy fordulna be akkor még véletlenül se lássa meg.
Próbálja minél halkabban venni a levegőt. Reméli, hogy megtéveszti üldözőjét*

~A fenébe. Ez biztosan a mester volt. Ezt a tekercset száz százalék, hogy Ő rakta a zsebembe. De hogy nem vettem észre? Nem létezik.
Vajon kinyissam? Mi van ha ez egy olyan tekercs ami megmutatja az elemem? Nem hozok elhamarkodott döntést. Majd a próba végén. Vagy ha kilátástalan a helyzet. Remélem
avatar
Kawahira Sawaka
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 138

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure Levéltára

Témanyitás  Zetsu on Szer. Nov. 17 2010, 19:17

Úgy tűnt először, hogy minden rendben van, és csak a klónjaidat követték. Azonban ez nem így volt. Valaki figyelt téged egy tetőről, és úgy követett a szemével amíg lehetett. Valószínűleg először téged is csak egy klónnak néztek, de ez az illető még ezt is komolyan vette, feltételezte, hogy te vagy a valódi. Nem is hiába. Persze abban a sikátorban amiben elbújtál, már elvesztette a nyomodat, azonban utánad szaladt. Az épület fala mögül nézett be a sikátorba ahol voltál, csak még nem látott. A sikátornak nem volt második menekülési útvonala, csak egy bejárata van. Leugrott a kis szemét-utca elejéhez, és elkezdett óvatosan menni a kukák között. Úgy tűnik már volt dolga ninjákkal, elvégre nem sok választja el tőlük. Egyszer csak inkább úgy döntött, hogy feldönt egy kukát, és elrúgja. Ez gyors mozdulatsor volt, és fel sem eszmélhettél, amikor elsodort téged a kuka a "szőnyegeddel" együtt.
- Á-há! Most megvagy taknyos kölyök!- mondja feléd, majd elindul.
Jó lenne kitalálni valamit, ez egy keskeny kis sikátor, csak kukák és egy kis szemét van melletted.
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure Levéltára

Témanyitás  Kawahira Sawaka on Pént. Nov. 19 2010, 11:12

*Sawaka hatalmasat taknyol. Nem véletlenül választotta üldözője a "taknyos" kölyök gúnynevet.
Egy pillanat alatt talpon van, és egy füstbombát dob le a földre. Majd 7 db senbon tűt vesz elő, és ellenfele felé hajítja. A következő pillanatban előveszi fuuma shurikenjét is, és azzal is megkínálja vendégét. Amint a shurikent elhajította, létrehoz egy klónt, és odaadja neki a ninjato-ját. Ő maga pedig megpróbál ellenfele mögé kerülni. Közben a klón a ninjato-val próbálja megtámadni a férfit.*

~Valószínüleg nem talált egyik senbonom sem. A füst túl nagy viszont ha nem csinálom meg
akkor az ellenfelem könnyedén kivédheti a támadásomat. A klón jó ötlet volt. Viszont nekem már csak kunai tőrjeim, shurikeneim, és senbonjaim vannak. Ha nem marad más akkor addig ütöm amíg fel nem adja. Pedig ez nagyon nem az én stílusom. Kíváncsi vagyok viszont, hogy a fuuma shurikenemmel mit kezd..~

*Sawaka kunai tőrrel támadja a férfi torkát, a klón pedig a hasát célozza a ninjato-val. A klón sebet akar ejteni a férfin, Sawaka viszont csak a torkához akarja szorítani a tőrt. Ezzel térdre kényszerítve.*
avatar
Kawahira Sawaka
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 138

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure Levéltára

Témanyitás  Zetsu on Hétf. Nov. 22 2010, 20:37

//Elnézést a késésért, suli projekt meg minden, elvoltam eléggé foglalva :S Próbálok aktívkodni de még dolgoznunk kell a cuccon szal semmi nem biztos//

Nos, úgy tűnik nem tetszett neki a füst, ugyanis amikor látta hogy ledobsz valamit a földre, rögtön eltakarta az arcát. A 7 senbon eszeveszetten ment bele a füstbe, és bár nem tudtad, csak egy találta el az illetőt, az is csak karcolta. A fuuma-shurikent csak úgy tudta elkerülni, hogy teljesen lehasalt a földre, ahogy meglátta közeledni a robosztus fegyvert a füstön keresztül. Amikor felpattant, akkor a klónod már épp csapott volna a ninjato-val, amikor eltűnt. Úgy tűnt nem számított arra, hogy klón támadja meg, elvégre a sima klónok nem tudnak támadni, és amint ezt megpróbálják, eltűnnek, és ezt minden akadémiai tanuló tudja...A ninjato-d azonban tovább repült, és egy kicsit sebet hagyott az illető karján. Amikor hátulról próbáltad megtámadni a kunaial, akkor hátra fordult és a ruhád a gyomrodnál megfogta, és még a nyakadnál is, és átpörgetett téged magán, így ismét egy kukán landoltál. Ahogy felnéztél, az ujjait ropogtatta, hogy elverjen téged. Talán még eltudnál menekülni egy kis csellel.
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure Levéltára

Témanyitás  Kawahira Sawaka on Szer. Nov. 24 2010, 18:55

*Sawaka meglepődött a történteken. Meglepte ellenfele gyors reakciója, és az is, hogy pillanatok alatt a földön találta magát.*

~A fenébe. Nem semmi a pasas. Azt hittem könnyű lesz elbánni vele. Próbáljam újra?
Áhh nincs értelme. Megverhetném de nincs sem időm sem kedvem itt szórakozni. Dögöljön meg.~

*Sawaka talpra áll, és ismét egy füstbombát dob a földre. Létrehoz 3 klónt akik a férfi felé rohannak a füstben. Mindegyikük kezében egy egy kunai tőr. Sawaka szintén így tesz. Ám esze ágában sincs harcba bocsátkozni a férfival. Kikerüli, és a klónok is követik, majd szétfutnak.*

~Mostmár csak lerázom. A fenébe is a ninjato-m ottmaradt. Majd visszajövök érte. Ha nem találom meg, akkor veszek másikat. De azért mégiscsak kár érte. Drága az a fegyver..
Remélem nem használtam el túl sok chakrát. Mert ha mégis harcra kerülne sor akkor alig lenne esélyem. Főleg Ninjato nélkül.~

*A fiú a kiképzőterepek felé fut.*
avatar
Kawahira Sawaka
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 138

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure Levéltára

Témanyitás  Zetsu on Pént. Nov. 26 2010, 16:49

//Ehhez most az egyszer igazából nincs hozzáfűzni valóm, kezdő csapat ként elfogadom, de aztán nehogy elbízzátok magatokat. Nézd meg a tekercset, amiben benne van a nyom, hogy a folyó partra mehetsz. //
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure Levéltára

Témanyitás  Kawahira Sawaka on Pént. Nov. 26 2010, 19:39

*Úgy tűnik a fiú lerázta üldözőjét. Megszüntette a klónokat, és bóklászni kezdett a városban.*

~Ez nem volt semmi. Végre pihenhetek kicsit. Túl sokat futottam. Vajon mi lehet ebben a tekercsben, hogy annyira kellett nekik? És ki a fene csúsztatta a zsebembe?~

*Ekkor átvillant valami Sawaka agyán.*

~Lehet, hogy..~

* Keresett egy olyan környéket ahol nem volt tömeg, majd elővette, és kinyitotta a tekercset.*

-Na menj a fenébe...

*Sawaka elrakta a tekercset, és elrohant a folyópart irányába.*

~Vajon csak nekem kellett megküzdenem a nyomért? És a mester volt az aki a zsebembe csúsztatta?
Ezek a kérdések másodlagosak. Vajon a folyóparton még több feladat vár rám, vagy az már a cél? Ha igen ha nem, sietnem kell.~

avatar
Kawahira Sawaka
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 138

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure Levéltára

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.