Az öreg kovácsműhely

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Az öreg kovácsműhely

Témanyitás  Hatake Kakashi(Inaktív) on Kedd Dec. 28 2010, 20:01

Egy öreges épület, mely egy kovácsműhelynek ad otthon, már harminc éve. A tulajdonos, fegyvereket és különböző tárgyakat is vállal magánmegrendelőktől.
avatar
Hatake Kakashi(Inaktív)
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Az öreg kovácsműhely

Témanyitás  Tomoshika Asuko on Szomb. Jan. 01 2011, 16:51


[Dei-sama]

[Még a kórház alagsorában]

Tudom, hogy igaza van, mégis, szokás szerint megfutamodok. Fáj, hogy nem haragszik rám, túlságosan megértő, mint a bátyám, és ennek ellenére talán Arashi is az a típus, aki képes mégis nagy bizalmat fektetni belém. Jobb lenne, ha egyszerűen utasítana, jobban bírom és alkalmasabb vagyok is az alárendelt szerepére, akkor mindent elviselek, mert nem merek ellenszegülni - ez szintén megfutamodás. Nem csoda, ha nagy sóhajjal hagyom el a termet. bennem mindig mindenki csak csalódik, még saját magam is.

[Utcák]

Míg a célépület felé haladok, elgondolkodom. nem nekem való ez a nyomozósdi, fogalmam sincs, hogy lehetnék semleges. ha csak arra gondolok, hogy gyanúsított lehet, felmegy bennem a pumpa, hiszen azok a gyerekek igazán nem tehettek semmiről, és még alig éltek valamennyit, de ha magam elé képzelem a kovácsot, valahogy mégis valami jóságos nagyapa képe rajzolódik ki előttem, aki kedvesen mosolyogva fogad, és gyönyörűbbnél szemkápráztatóbb csodákat művel a fémmel, hogy mosolyt csaljon a te arcodra is. Valahogy nem tudom elképzelni senkiről, hogy valami annyira megfertőzze a gondolatait, hogy ilyen kegyetlen dologra legyen képes.
Azt meg magamról nem tudom elképzelni, hoyg képes lennék bevetni a bájaim. Egyrészt nincs mit bevetni, másrészt, hogy úgy mondjam, elég tapasztalatlanka és éretlenke vagyok ezen a téren, rövid úton kiakadnék, ha rám nyomulna, úgy hiszem. Ezt az utat nem is akarom még csak megkezdeni sem, nemhogy bejárni. Ez volt az első dolog, ami zavart Arashiban. Tudom, hogy férfi, meg minden, de miért gondolja, hogy a nők szívesen vetnék be domborulataikat, még ha szent is a cél. Nem prostituált akartam lenni, hanem ninja.
Közben végre megpillantom az épületet, s hirtelen átjár a lámpaláz. Mit is kellene majd kérdeznem, hogy viselkedjek, egyáltalán hogy kezdjek hozzá? mintha sötét rolót húztak volna az agyam még használható része és közém, a se kép se hang állapota áll be, és csak ácsorgok az ajtó előtt egy ideig, és jobb híján körbenézelődöm, hátha valami felkelti az érdeklődésem, amely annyira nem megszokott egy kovácsműhely környékén, bár teljesen pontos elképzeléseim egy ilyen helyről nem igazán vannak. Többnyire apa vagy nii-san járt mindig is ilyen helyekre, a katanáim és a fegyvereim is mind ők szerezték be nekem, mondván, úgysem értek hozzá, engem simán átvernének.
Aztán végül, mikor már nincs okom több teketóriázásra, megtörten adom meg magam végzetemnek, és belépek a boltba.
- Konbanwa! - köszönök illedelmesen és hangosan, miközben tekintetem körbevezetem az üzleten is, első körben a tulajt keresem, de amilyen gyagya vagyok, figyelmem könnyen elkalandozik, ha talál valami érdekesnek tűnőt. Végül feleszmélek, és folytatom: - Tomoshika Asuko vagyok és a tulajdonossal szeretnék beszélni.
Wohohóóó, menő, mi, egy filmből ugrott be ez a sablonszöveg, remélem, megteszi.
avatar
Tomoshika Asuko
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Az öreg kovácsműhely

Témanyitás  Raion Tensei on Hétf. Jún. 24 2013, 13:54

~Remélem időben érkezek, nem szeretném ha lekésném, nincs kedvem itt állomásozni, ahol a Ryukai régi tagjait a legjobban körözik, mindenről a bolond Raizetzu tehet, megtámadta a Raikagét....ehh~
Hangos cserrenés jelezte az üzletbe való belépést, ahol kovácsolás hallatszott. Raion közelebb lépett és a következő jelenet fogadta.


                                                                   

Egy daliás ősz öreg épp kovácsolt egy pengét, Raion a pulthoz lépett, majd jó modorral bemutatkozott.
- Jó napot! Szeretnék egy rendelést feltenni, Gonza Sassano néven. A kívánt kard legyen egy Nodachi, amit lovassághoz, és háborús kardvíváshoz használnak. Kérem a kard markolatába vésse bele japán rovással hogy "Megváltó" viszont térjen el az ékezettől, hogy nehéz lehessen kiolvasni. 
Raion átnyújtotta a kellő pénz összeget, és a kívánt rovást, majd miután a drága Kovács úr feljegyezte, megadta neki a 3 napos határidőt, amit Raion igencsak rosszul fogadott, hiszen 3 nap az ellenség területén igen veszélyes. ~Remélem a kölyök már megvette a zabát, mert már éhes vagyok.~Sarkon fordult, és elhagyta a kovács területét, és sietett a Bódéhoz hogy jól be lakmározzon 
/Nodachi ára levonva az adatlapból. -4000ryo/

_________________

,,Omoi, sate osa'nai shittsui, Nagato?"/Emlékszel Nagato, amikor gyerekként játszottunk?/

Adatlap
Karakterek: Sesshou Sarasho  "The Suna"
                  Nagato Tensei  "A vezér"
Baik & Keichi Isozaki "Bérgyilkosék"
avatar
Raion Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 923

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Az öreg kovácsműhely

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.