Határvidékek

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Határvidékek

Témanyitás  Kanmiru on Szer. Márc. 31 2010, 19:40

A Vízesés, a Fű és az Eső Országaival határos, kopár, szirtekkel és szakadékokkal barázdált területek.
Az erős északnyugatról fújó hideg széláramlatok többé-kevésbé folyamatosan kavicsokat és törmelékeket hordanak a hegység lábaihoz, amit a környező területeken csak sziklaesőnek hívnak.
avatar
Kanmiru
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Shirou Tavara on Pént. Feb. 11 2011, 19:09

//Konan-néni! //

Shirou arcizma sem rendült azon szavak hallatán, amit halott és ez meglephette a társait és egyben bizakodásra adhatott okot vagy éppen ellenkezőleg, óvatosságra, hogy egy ilyen fiatal fiú, aki szinte csak tegnap lett genin és máris chuunin rangban ilyen szavakat és történéseket halva, az arcizmai sem rándul meg ezen. De a parancsa az parancs volt. Tsuuga nyomába eredt, ahogyan követte a csapatársait. Ki a bázisról, a faluból, elhagyva Iwagakure-t és útnak indulva a küldetés célja felé.
Az út nem volt hosszú, sőt nem is volt hajmeresztően gyors. Shirou pedig érezte, hogy lassan ugyan, de újra kezd hozzászokni a chakra használatához. Ami órákkal azelőtt még fárasztó volt neki, a chakra létrehozása, az energiák menyiségének keverése, az immáron lassan kezdett visszaállni arra a szintre, ahol a chakrakontoljának megfelelő szintje volt. Bár még így is, jelentősebb menyiséget pazarolt el, minden egyes perccel jobban érezte magát, talán a friss levegő, a szabadság illata vagy egyszerűen az a változatlan bizsergés miatt, amit az ember küldetés közben érezhetett. Igen Shirou is érzett ilyent, bár nála ez többnyire a gyilkolási vágynak volt tudható, de mióta kijött a zárkából ezt is elvesztette. Nem érezte sehol.
~ Szóval a küldetés célja a szálítmányon való rajtaütés. Akárhogyan is nézem, nem vagyok meggyőződve, hogy nem fogják képzett személyek védeni azokat. Ha nem is shinobik, vándor samurai-ok vagy haredzett személyek biztosan lesznek, ez pedig nagyon rossz rám nézve. Lehet, hogy a chakrakontrolom egyre jobb, de akkor is a fizikai képességeim romlottak, ahogyan a harci képeségeim is csökkentek. Talán még egy tapasztalt genin ellen sem lenne esélyem. Jobb lenne, ha ezúttal a távolsági csapat tagjának lenni, bár ezt úgyis a kapitány fogja eldönteni...~ nézte a férfit.
- Elnézést, de nem tudom, hogy van-e ilyen küldetésre bevett standart taktika. - nevette el magát, mintha zavarban volna- És örülnék annak is, hogy a megtudnám, mit várnak el tőlem a csapaton belül, mert nem szeretnék úgy járni mint az elődöm. Hehe...- vakarta meg a tarkóját- … megakarom tartani a fejem egyenlőre. - jegyezte meg egyszerűen.
avatar
Shirou Tavara
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 357

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Konan1 on Hétf. Feb. 14 2011, 12:53

A sor lassan de biztosan megindult Saial az élen, valamint Tavarával bezárólag. A tempó nem volt gyors, az összeszokott hármas direkt nem ment gyorsan hisz tudták mi történt eddig a negyedik, újonnan érkezett csapattagjukkal. Ennek a tempónak köszönhetően az út nem volt olyan fullasztó, mint azt ahogyan a fiú várta. A lassú tempó ellenére is, a csapat hamar elérte a kijelölt helyet még a karaván megérkezése előtt. A terep egyik oldalán egy köves puszta feküdt míg a másik oldalán hébe-hóba megjelent egy-egy fa is. Sai az egyik ilyen fát ki is használta és gyorsan felpattant rá, hogy lazíthasson azon egy kicsit a bevetés előtt, hogy a csapat női tagja ne legyen hallótávolságon kívül, ezért mindenki az alatt a fa alatt állt meg, ahol Sai pihent.
- A te képességeidet figyelembe véve és azt a hátráltató tényezőt is, ami veled történt mostanság, így nem sokat tudsz most tenni. Viszont, hogy ne unatkozz, neked is adok egy feladatot. Jelentette ki Tsuuga miután végighallgatta a fiú sóhaját. - A standard teknika, ahogyan te is emlegetted a következő: Én egy falat emelek a célpont elé, míg a Zuma a menekülési útvonalat zárja el, majd az ellenséges csapatokat én fogom érzékelni és Zuma szereli le őket. Sai pedig távolabbról fog támogatni minket a fegyvereivel. Itt a jounin hagyott egy kis szünetet, hogy Tavara is átgondolhassa a szerepét, a szerepét amit még nem mondtak el neki. - A negyedik tag Zumának segít a közelharcban, de a te állapotodban ez a poszt nem túl előnyös. A te feladatod a csapda felállítása lesz, ügyelned kell mind az első, mind a körbevevő falakról, a többit pedig bízd ránk. Osztotta ki ezáltal Tavara feladatát is, mely egyszerre volt könnyű és nehéz is, hisz az egész csapdát neki kellett létrehoznia ami nem kis feladat, de ha ez sikerül, akkor onnantól "lazíthat".
- Pff... Fújtatott egyet a fán ülő lány. - Tuti el fogja szúrni. Jelentette ki, ahogyan előkapta a kunaijait, majd azokat a fa törzsébe szúrkálta, hogy azonnal kéznél lehessenek amikor szükség lesz rájuk.
avatar
Konan1
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Shirou Tavara on Vas. Feb. 20 2011, 10:03

Shirou-ék megérkeztek a kijelölt helyre, méghozzá, elég jó időt futva! A karavánnak még a hírét sem hallották, vagy látták, ezért pihenve és megbeszélve a tervet, ütötték el az időt a shinobik, ahogyan maga Shirou is megkapta a válaszát a kérdésére, mi lesz a dolga és miért. Nagyot sóhajtott, ahogyan a terepre nézett, hogy mit használhat fel, illetve milyen terv, csapda lehet a tökéletes arra, hogy lefegyverezzék és eltudják fogni a csapatott, de minimum könnyedén övék legyen a siker.
~A helyzet nekünk kedvez. A meglepetés ereje és a csapdák nagy sikerrel hozzáfognak járulni ahhoz, hogy ez valóban egy könnyű feladat legyen! Az út nem túl széles, a kövek, illetve a fák elhelyezkedése is jó. Sai a fákról fog támadni, távolsági segítségként igaz? Tsuuga a doton technikájával zárja majd el az utat, ahogyan a másik oldalról, Zuma és mi ketten lennénk a támadó alakulat... ~ elmélkedett, ahogyan felpattant az egyik köre ~ Azonban az én feladatom a csapdaállítás. Előre nem tudnak menni, jobbról Sai-be futnának, balról az én csapdáimba fognak futni, így egyedüli menekülési útvonal a visszavonulás, amikor is éppen a közelharcos shinobikba ütköznek majd bele. A z lesz a legjobb, ha Doton: Doryou Jouheki // Föld Elem –Föld Növesztés-el elzárom az utat a bal irányba vagy Doton: Retsudotenshou // Föld Elem - Hasított Tenyérkanyar-al csapdába ejtem őket, még nem tudom melyik lenne a jobb. De akárhogyan is, majd ráhagyom a dolgot a táraimra. arra kell figyelnem, hogy ne legyenek olyan alakok a karavánban akik veszélyt rejtenek. Árjuk kell csak koncentrálnom, senki másra. ~ gondolta végig a helyzetet ahogyan leugrott a kőröl és odament Tsuuga-hoz.
- Átgondoltam a terve és az lenne logikus, ha csupán a bal oldalra kellene koncentrálnom! - nézett a köves részre- Sai-san ügyel a jobboldalra, míg ön előre, Zuma-dono-ék pedig a hátulra. Az ellenséget teljesen körülfogjuk venni, összezavarodnak és nekünk a lehető legkönnyebb dolgunk támad. - arca mosolygós volt- Azonban nem tudom, hogy teljes szabadságot add a kezembe, vagy ügyeljek is valamire? -kérdezte a férfitól.
avatar
Shirou Tavara
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 357

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Konan1 on Szer. Feb. 23 2011, 16:00

Tsuuga végighallgatta mindazt amit az új csapattag mondott. Új tervvel állt elő a fiú ami a saját belátása szerint jobb mint a bevett szokásos falas trükk. A kapitány kezével az állához nyúlt és gondolkozni kezdett, mindeközben Sai már szinte tűkön ült a fa tetején és nem bírta kivárni míg döntés születik. Néma csend következett míg a gondolatok zajlottak, olyannyira csend honolt a négy tag között, hogy még a lágy szellő hangját is lehetett hallani, mely keletről esőfelhőket hozott.
- Jönnek! Jelentette ki Zuma unott hangon, majd a kapitányra nézett aki már nem gondolkozott tovább. - Rendben legyen. Tavara tervét fogjuk használni tehát úgy készüljetek és foglaljátok el a helyeteket. Azonban ennek a tervnek van hátulütője is. Ha vannak shinobik is a karavánon és egyszerre többen megindulnak valamelyikünk felé akkor akár rosszul is járhatunk. Viszont a meglepetés ereje össze fogja zavarni őket ami tetszik. Felelte, ahogyan kezét a magasba emelve adott jelzést arra, hogy mindenki foglalja el a helyét. - Igenis! Mondta nyugodt hangnemben Zuma míg vele ellentétben Sai ismét hangoskodni kezdett. - Na nehogy már pont az ő szavaira hallgassunk... Hisz még csak újonc. Nincs elég tapasztalata ehhez. Pattogott a nő, de hamar lehiggadt és tudomásul vette a feladatát.
Lassacskán mindenki elfoglalta a neki kijelölt helyét és már csak várni kellett. A karaván csakhamar feltűnt, úgy ahogyan azt Zuma megjósolta. Amint közelebb értek a kocsik, látni lehetett, hogy csak három darab szekér volt és az egyik tetején egy rózsaszín hajú kislány ült boldogan. A kapitány arcára az értetlenség jelei ültek ki, hisz a kocsik felől nem érezte több ember jelenlétét, pusztán a kocsik hajtóját érezte, valamint a kislányt aki a szekér tetején ült. Ez a kislány igen furcsa lehetett a számára látni, hisz igen ismerős arca volt, mintha már találkozott volna vele valahol.
avatar
Konan1
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Shirou Tavara on Vas. Feb. 27 2011, 13:56

A célpont megérkezett. A kocsihad egyre közelebb ért a csapdához, ahogyan a csapat kapitánya egyáltalán nem is gondolkodva, megfontoltan és előrelátóan elfogadta az újonc javaslatát, amelyek ugyan néhányan valóban nem értettek egyet, de ez lényegében semmit sem változtatott a tényen. A terv maradt, ahogyan mindenki megnyugodott, na jó főleg Sai, ahogyan elfoglalva mindenki a kijelölt helyét várta, hogy a terv elkezdődhessen, de ahogyan lenni szokott, semmi sem úgy alakult, ahogyan annak lennie kellett.
A kocsikban nem voltak utasok, egyedül a hajtok és egy különös, rózsaszín hajú kislány. ~Na ne már, pont ő?~ kérdezte magától a maszkja alatt Shirou, ahogyan a kocsihad egyre közelebb ért ~Igen, ez biztosan ő! Az a kislány a chuunin vizsgáról. Előnyben vagyunk jelenleg, de ő egy jounin, aki Raiton elemet használ! A legjobb az lenne, ha megvárnám, míg a terv beindul és amikor nem figyel, meglepném hátulról, de nem veszíthetünk el senkit a csapatból! Ez probléma, most nem csinálhatom megszokott trükkjeimet...~ kapcsolta be a mikrofonját, hogy azzal értesítse a társait a helyzetről.
- Az a kislány nem egy egyszerű gyerek!- figyelmeztette a társait- A legutóbbi chuunin vizsga egyik biztosa volt, egy jounin, aki Raiton elemet használt! -közölte a tényeket a társaival- Gyors és korához képest elég tapasztalt, nem egy könnyű ellenfél! Veszélyes lehet, ha a karavánra összpontosítunk!- nézte a karavánt, ahogyan a terv elkezdésének az ideje egyre közelebb kerül, már majdnem beértek a csapda határához. - Mi legyen parancsnok? -kérdezte Tsuuga-tól, ahogyan várta a parancsot, de nem cselekedett egyenlőre, megvárta, hogy hogyan dönt a vezetője. Mást most nem tehetett, mind várt.
~ Múltkor könnyedén megérezte, hogy jelen vagyunk és átlátott minden tervemen. Képes volt arra, hogy gyerekként kezeljen mind a kettőnket és elég erős és gyors volt ahhoz, hogyha mindent beleadott volna, most nem itt lenék! Ha belegondolok, hogy most életre halálra menő harcot kell vele vívnom...~ mosolyodott el ~ ... kitűnő ennél jobb nem is lehetne! Egy igazai jounin ellen nem kell visszafognom magamat és beleadhatok mindent! Nézzük, hogy mire is vagyok képes!~
avatar
Shirou Tavara
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 357

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Konan1 on Csüt. Márc. 03 2011, 10:36

A karaván egyre közelebb és közelebb ért a csapdához, ahogyan a fiatal Shirou észrevett valami furcsát. Ez a furcsaság nem más volt mint az a rózsaszínhajú kis lány a kocsik tetején. Hatalmas aggodalomra adott okot, hiszen a legutóbbi chuunin vizsgán akkori félkézzel is el tudott volna bánni vele és az akkori társával. Ezen dolgokra visszagondolva a fiú értesítette a csapattársait, hogy mivel is állnak szemben, mire egy női röhögést hallott a fülében.
- Na ne viccelj már velem... ne beszéld már be nekem, hogy berezeltél ettől a tízévestől... Mondta Sai a mikrofonjába, miközben majd leesett a fáról a nevetéstől, ám még épp időben észrevette magát és megtartotta egyensúlyát. A csapat vezetője egy megfontolt ember és egyből mérlegelni kezdte a helyzetet.
- Nem térünk el a tervtől, támadni fogunk. Ha igazat is beszélsz, mi akkor is négyen vagyunk rá, tehát nincs ok az aggodalomra. Közölte mindenkivel nyugodt hangnemben, majd amikor a kocsik beértek a körbe megszólalt. - Kezdjük! Kiáltott fel, majd előugrott rejtekhelyéről és egy hatalmas falat emelt, hogy elzárja az utat előlük. Zuma se tétovázott sokáig, azonnal előkapta kardjait, majd hátulról rontott neki a kocsisornak. Már csak két irányba tudtak volna menekülni, de abból az irányból már vártátok őket. A kocsivezetők teljesen összezavarodtak, nem tudták, hogy mit tegyenek. A rózsaszínhajú lány is kapkodta a fejét, láthatóan nem számított támadásra.
- Hogy meritek... Kiáltott fel a lány, ahogyan egyből kézpecséteket formált. - Katon: Goukakyuu no Jutsu//Nagy Tűzgolyó Jutsu! Kiáltott fel a lány, ahogyan egy közepes méretű tűzgolyót indított el a csapatkapitány felé, aki azt könnyűszerrel kivédte. Ezt látva a lány újabb kézpecséteket formált. Itt az ideje Tavarának is kivenni a részét a "mókából".
avatar
Konan1
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Shirou Tavara on Szomb. Márc. 05 2011, 17:17

Shirou csak mosolyogva térdelt a földön az egyik szikla mögé rejtőzve, ahogyan nézte a kialakult helyzetet. Nem nagyon érdekelte társa, pontosítva Sai kunoichi észrevétele és viselkedése, de annál jobban várta, hogy megkapja a vezetőtől parancsot, aki vázolva a kialakult helyzetet, majd egyértelműen nem fújta le az akciót, Shirou legnagyobb örömére.
~Okos döntés. Mi valóban négyen vagyunk és ezúttal, nem csak csak genieke, hanem chuuninok és jouninok a társaim. Ha odafigyelünk és ami a legfőbb, most már egyáltalán nem váratlanul érne minket a kislány képessége, egyértelműen a mi sikerünk látszik kibontakozni.~
A karaván lassan beért a körbe, ahogyan elhangzott a parancsszó. A fal felemelkedett, ahogyan ezzel megállásra kényszerítette a karavánt. A kocsisok ijedten fordították volna meg a kocsikat, de Zuma meglepetés támadása hátulról, teljesen összezavarta őket és nem csak őt. A fiatal kunoichi is kapkodta a fejét, ahogyan felmérte a helyzetet.
- Zuma-dono! Elterelem a kislány figyelmét és zavaróm a látását, ön akármi történik próbálja megölni egy csapással! - kérte meg hadarva a férfit, ahogyan egy gyors kézjelsorozatnak hála, kis pukkanás közepette jelent meg mellette a klónja. (Karasu Bushin). - Amint meglátja a varjakat, használja ki a lehetőséget.
Eközben a lány, tesztelésképpen még a csapatvezető felé is megeresztett egy támadást. ~Tűz? Ilyen fiatalon, két elemet is képes használni? Hihetetlen! Engem neveztek tehetséges geninek, de őhozzá képest még most is egy senki vagyok!~ nézte a helyzetet, ahogyan a rózsaszín hajó ellenség, újabb kézjeleket kezdett formázni. ~A villám elem erősebb a földnél! Ha azzal próbálkozik, semmi esélyünk!~ gondolkozott, ahogyan itt volt az ideje a tervének.

És mi lenne a chuunin fiú terve. A Karasu Bushin-t felhasználva megzavarni és egyben leblokkolni a kislány látását és hallását. A klónja egy shunsin no jutsuval a lány mögött teremne, aki biztosan érzékelné még azt, időben, de egyben pont úgy alakítaná a helyzetet, hogy a klón éppen a kunoichi és Zuma között legyen.
- Rég találkoztunk vizsgabiztos! - közölné a lánnyal, aki ha támadná akár nem, a klón szálló varjak formájába tűnne el, ahogyan a varjak egy pillanatra biztosan eltakarnák Zuma-t előle, ahogyan ezt kellene a férfinak kihasználnia. Bár egyenlőre, más felesleges mozdulatot nem tesz, csak figyeli a helyzetet.
avatar
Shirou Tavara
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 357

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Konan1 on Kedd Márc. 08 2011, 17:54

A kislány csak úgy kapkodta a fejét a támadás miatt, nem számított semminemű nehézségre, ez látszott az arcán. A négyfős csapat egyszerre támadt, bár Sai inkább most házul maradt, hogy fedezzen mindenkit. A lány mérgében kézpecséteket formázott, majd erőteljesen felkiáltott.
- Itt és most végzek veletek! Katon: Zukokku! Kiáltotta el magát, ahogyan hatalmas levegőt vett, majd tervei szerint tűzzel borítja be a tájat, azonban ez nem így történt. Amikor kilehelte volna a tüzet, nem tűz jött ki a száján, hanem vér és nem is kevés.
Ezt látva Shirou azonnal akcióba lépett és létre is hozott egy Karasu Bushin-t magából, majd azt küldte fel a kocsik tetejére, hogy harcoljon, bár az igazi terve nem a harcolás volt hanem a megzavarás. A terve be is jött, a klón szétesett és varjak serege fedezte Zuma támadást. A férfi egy erőteljes ütést vitt be amitől a lány a földre került eszméletlen állapotban. Mindezt látva Tsuuga odasétált az ellenfélhez, majd alaposabban szemügyre vette.
- Még él! Viszont nincs eszméleténél. Jelentette ki, ahogyan immáron Sai is lemászott a fájáról és odasétált a lányhoz. - Ez lett volna a te híres nehéz ellenfeled? Hisz még csak mozdulni sem tudott, annyira jók voltunk. Nevetett fel a lány, ahogyan egy kunai jelent meg a kezében. - Nem hagyhatjuk élve! Tavara végezd ki! Jelentette ki a nő mellyel bebizonyíthattad hűséged és elnyerd csapattársai hűségét. Zuma és Tsuuga is támogatta az ötletet és mindannyian azt várták, hogy vedd el a kunait melyet Sai nyújt feléje, majd végezzen a lánnyal.
avatar
Konan1
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Shirou Tavara on Csüt. Márc. 10 2011, 10:03

Minden a terv szerint alakult, ahogyan kijelenhetjük, hogy Shirou éles látásának is köszönhető volt, hogy a terve bejött. A lány vért köhögött fel, ami már magában nagyon érdekes volt, de ehhez hozzáfűzve a sikeres taktikát és a helyzetet, a történtek logikus menetet követtek, még ha ez Shirou számára egy kicsit érdekes, sőt mondhatni csalósát jelentő pillanat volt.
Zuma kiütötte a lányt, aki a földön, eszméletlenül feküdve teljesen kiszolgáltatott helyzetbe került, az Iwagakure csapattal szemben és Shirou társai nem sokat vacilláltak. A Shirou felé lendülő Kuani kés, a társai szavai, a pillanat egyértelmű volt. Ez volt az ő beavatása, hogy ezek itt, elfogadják és bízni tudjanak benne, még ha, ő maga nem is akart tartozni sehova.
~ Ez szánalmas. Akkor sokkal erősebb volt, tapasztaltabb és érettebb volt, nem hiszem el, hogy ettől, amit mutatott, akartam letesztelni az erőmet. Vagy ő, talán nem is a lány? ~ nézett le a kunoich-ire, ahogyan a keze a hátán lógó ninja-to felé nyúlt.. ~ Nem, ő az, nem tévesztem el az ellenfeleimet sohasem, ha most ilyen gyenge is, ő biztosan az, akivel ott találkoztam! Ha életben hagyjuk bajt okozhat később, sőt nagy fenyegetés is lehet belőle. Sajnálatos, hogy így kell bevégeznie gy shinobi-nak, de aki gyenge, az előbb utol utoléri maga a vég...~ húzta ki a kardot a hüvelyéből.
- Rendben! Nekem nem sokat jelent az élet, szóval ha azt kapom parancsba, hogy öljem meg őt, megteszem... - forgatta meg a kicsi is kardot a kezében, ahogyan annak pengéje a lány feje fölé surrant - … az aki legyőzetett nem érdemel kegyelmet, elpusztítom aki az ellenségem és ...- szúrta a kardot a lány fejébe, pontosabban nem, mivel a koponya elég erős és masziv, így ha nem elég pontos a szúrás, a kard lecsúszhat arról, éppen ezért a kard nem a lány koponyáját célozta, hanem lejeb, a nyakat, a torkot, a verőeret és a nyaki gerincoszlopot, pont középen, hogy mindegyiket érje a penge és ezzel egyértelműen halált okozhasson. - … és aki Iwagakure no Sato ellensége!

//Persze ha valami történik közben, akkor nem alakulnak így a dolgok...//
avatar
Shirou Tavara
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 357

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Konan1 on Vas. Márc. 13 2011, 17:06

Tavara az eszméletét vesztett lány felé állt, majd ninja-toját előrántva felkészült megtenni azt amire csapattársai kérték őt. Mindeközben Zuma láthatóan feszült volt és nagyon nem is törődött a "rituális" kivégzéssel, sokkal inkább fel s alá járkált a kocsik között. Ezzel a többiek nem nagyon törődtek, sokkal inkább a fiút várták, hogy végre megölje a lányt. Tavara elmormogott valamit, majd kis kardját bele is állította a lányba, akiből hirtelen spriccelni kezdett a vér ugyanis a fiú eltalálta az egyik nyaki artériát. A vér mindent beterített, főleg a fiút aki előidézte eme jelenséget, egész teste, sőt még arca is véres lett itt-ott foltokban. Sai nagyot sóhajtott.
- Ember... nem tudtad volna normálisabban kivégezni? Most csupa vér lettem! Mondta normál hangon és cseppet sem szemrehányóan, ami úgy tűnhetett mintha már kezdte volna elfogadni őt. Mindeközben Zuma értetlenül felszólal... - Ez nem az amiért jöttünk! Ezekben a kocsikban nincsenek fegyverek, sokkal inkább élelmiszer ellátmány... Közölte a férfi, ahogyan Tsuuga kezét az állához simította, majd gondolkozni kezdett.
- Hmm... ha nem fegyver akkor hát nem... Az élelmiszer is több mint a semmi. Vigyük vissza a zsákmányt a faluba, a háború miatt minden plussz jól fog jönni. Adta ki a parancsot a kis csapat vezetője, majd el is indultatok. A három kocsit Tsuuga, Zuma és Sai vezette ahogyan leghátul haladva Tavara fedezte a sort. Már bő két kilométerre járhattatok a küldetés helyszínétől amikor arra lehettetek figyelmesek, hogy az eddig tiszta égen hirtelen viharfelhők jelentek meg és köztük villámok cikáztak. Az apró villámkisüléseknek hatalmas hangjuk volt, de egy pillanatra elhallgattak. Teljes csönd telepedett a területre, még az állatok hangjai is eltűntek.
- NEEEEEEE-CHAN! Hallottátok meg a nagy csend közepeddte az égig érő kiáltást, miután a gomolygó felhőkből egy hatalmas villám sült ki. A furcsa jelenséget Tavarának kellett kivizsgálnia Tsuuga utasítására és ezért egy közeli magas fára futott fel amiről jól látott mindent. A holttest mellett állt egy másik lány állt, bár a távolság miatt nem lehetett ezt pontosan látni, de annyi kivehető volt, hogy neki is rózsaszínű volt a haja, valamint a levegőben villámok cikáztak körülötte.
avatar
Konan1
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Shirou Tavara on Kedd Márc. 15 2011, 20:16

Shirou arca sem rezdült ismét. A vörös vér szinte beterítette őt, hiszen ő állt a legközelebb a lányhoz, de a meleg kiömlő vér, egyáltalán nem zavarta őt. Pont ellenkezőleg, úgy érezte, hogy újjászületett, annyi idő után először látott hasonlót, vért, halott embert és bizony még rá is rátörtek az emlékek egy pillanatra.
- Hogy mi? -kérdezte értetlenül Sai-tól, akinek a szemrehányása valahogyan tanítójelegű volt, vagy éppen ellenkezőleg egy olyan emberé, aki valahol a legmélyük már beletörődött, hogy van egy új csapatársa. - Ja igen, elég hosszú ideig voltam elzárva, szóval elszoktam az emberi test anatómiájától, de az biztos, hogy így megfog halni perceken belül. -rakta vissza a kardot a hüvelye, anélkül, hogy letörölte volna róla a vért. Valóban csak eszközként tekintett rá, nem érdekelte, hogy lassan ha így folytatja tönkre fog menni. - Ez igaz. -jegyezte meg, ahogyan a dolgok alakulása érdekesé vált.
~ A kocsikban csak élelmiszer volt? Akkor érthető, hogy mért csak egy ember őrizte azokat, de akkor. Ez a kunoichi valahogyan csalódást keltő volt, sokkal félelmetesebb volt, mikor utoljára láttam. ~ gondolta, ahogyan elindult az egyik kisebb kőszikla felé. ~Akkor is, valahogyan ez nem tetszik nekem, túl könnyen ment, vagy ez jelentené az értelmetlen csapatmunka? ~ gondolta végig, hogy milyen könnyedén is végeztek a kunoichi-vel úgy, hogy összedolgoztak.
- Egy kis időt kérek! Lemosom magamról a vért, mert csak úgy bűzlők tőle! - közölte a csapattal, hova is megy, ahogyan ennek a céljának nem az volt az oka, hogy attól félt, hogy a vér rászárad, hogy kellemetlen, kicsit émelygő az illata. Nem, attól tartott, hogy a lány nem volt egyedül, és hogy a fegyverei és a ruhája, csak úgy bűzlik a vérszagtól, a nyomkövetők elsem tudnák téveszteni.
Gyorsan lemosta magáról a vért, illetve immáron a fegyvereiről is, kis vizet felhasználva a kulacsából, na jó, szinte az egészet, ahogyan a csapat útnak indult és Shirou az utolsó kordély tetején utazva nézte az egyre eltűnő tárgyat, ahogyan az a rossz sellytés beigazolódni látszót.
- Hogy? -nézett fel az égre, ahogyan a viharfelhők a semmiből tűntek fel, a villámok pedig fenyegetően cikáztak az égen, ahogyan a hatalmas és fájdalmas kiáltás tisztán lehetett hallani. - Hoppá, valaki rálelt a tetemre, el kellett volna temetni...- nevetett fel Shirou, ahogyan a csapatvezető már nem volt ennyire vidám. Azonnal kiadta a parancsot, ahogyan Shirou felállt a kocsin, majd hirtelen eltűnt a szem elől.
Villámgyorsan futott a gyér erdőben, hogy közelebb kerüljön a célterülethez, mivel a távolság nem éppen neki kedvezett. Ahogyan az erdő pedig egyre ritkább és ritkább lát, egy nagyobb fát választva ki magának, egyszerűen felszaladt annak a tetejére, ahogyan a legmagasabb ágak egyikén megállva nézett körül, az immáron térképként elterülő tájon. És nem kelet annyira erőltetnie a szemét, az irányt tudta és bár a távolság nagy volt, elég zavaró volt a sötét is, tisztán látta, kinek a hangját hallotta.
- Hoho... ez gáz! Szóval ikrek? -kérdezte mosolyogva, ahogyan a távolságból a lányt nézte- Értesítenem kell a csapatott a fejleményekről, bár ...- nézett a jól látható kocsisor felé- … a lány jól tudja merre mentek, a távolság kicsi és elég vicces lenne, ha megtudnák azok hárman, milyen ez a kislány, ha mérges. De nincs mit tenni...- ugrott le az ágról, ahogyan a fák ágain leereszkedve köteledet a talaj felé- … őket életben kell hagyni és amúgy sem lenne jó, ha egyből ilyen benyomást tennék. -ért talajt, ahogyan beleszólt a mikrofonba. -Tévedtem a múltkor. -mondta a mikrofonba- Az a kislány a nővére volt és miatta véletlen ikrek is voltak, szóval most végre azzal a jounin-nal van dolgunk, akivel megküzdöttem. -jegyezte meg a társainak. - Parancsot kérek?!
avatar
Shirou Tavara
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 357

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Konan1 on Kedd Márc. 22 2011, 22:25

Tavara gyorsan szedte a lábát és hamar talált is magának egy tetszetős, nagyobb fát, amire fel is mászott és körbenézett. Azonnal kiszúrta a holtest mellett a másik lányt, akiről a távolság ellenére is meg lehetett állapítani, hogy a halott lány ikertestvére és Tavara igazi ellenfele akire várt. A fiú gyors tájékoztatást kért felettesétől, aki az elmondottak alapján egy egyértelmű utasítást adott.
- Haladunk tovább Iwagakure-ba. Ha mindaz amit mondasz igaz, akkor az lesz a te dolgod, hogy eltüntesd a kocsik nyomait, nehogy ránk találjon. Amint végeztél, kövess minket. Adta ki az utasítást a parancsnok, majd a rádió melyen keresztül kommunikáltatok elhallgatott. Ennek nem volt különösebb oka, mint hogy már nem beszélt tovább a hordozója. Amint Tavara megkapta az információkat arra lehetett figyelmes, hogy az ég mely az előbb sötét volt és villámok cikáztak rajta, mostanra tiszta lett, egy bárányfelhő sem volt az égen. A csend is nagy volt, így nem volt más dolga hátra a fiúnak, minthogy a parancs szerint cselekedjen. A nyomok csakhamar eltűntek, különösebb erőfeszítés nem kellett az eltüntetéséhez és éppen amikor befejezted a "takarítást", Sai tűnt fel és egész testét vér borította.
- Megtámadtak! Menekülj, vagy te is úgy végzed mint mi. Nyögte ki a lány, ahogyan az összezuhant. A mondatából kiderült az is, hogy a kocsikat megtámadták és a többiek sem néznek ki sokkal jobban és a támadás csakis egy valaki műve lehetett, legalábbis feltehetően egy valaki műve.
avatar
Konan1
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Shirou Tavara on Hétf. Márc. 28 2011, 18:21

Hát valóban nem kellett nagy megerőltetés ahhoz, hogy azokat a bizonyos kis nyomokat eltüntesse Shirou, hiszen az út köve kemény volt, nem hagyott nyomokat a kordé. Nem volt vizes, mert az eső nem esett azokból a baljós esőfelhőkből, ahogyan az sem volt valami nehéz, hogy az esetleges nyomokat kézzel és némi leleményességgel a semmisé tegye mindenkorra. De minden igyekezett hiába volt.
Sai állapota nagyon rossz volt első ránézésre. A kunoichi tiszta vér volt, ahogyan csak addig volt képes lábon maradni míg ezt a hírt el nem hozta az új tagnak. Vajon mi vezérelhette erre a tettre, csak ez adott neki erőt, hogy idáig eljusson? Ki tudja! De Shirou lassú léptekkel lépett a földön lévő kunoichi mellé, ahogyan lassan letérdelt mellé. Ellenőrizte, hogy van-e pulzusa még, él-e vajon ez a nagyszájú kunoichi és ha már szerencséje volt és életben maradt, akkor nem is volt rest ellátni a sérüléseit a nála lévő elsősegélycsomagot felhasználva, bár ez csak mentőöv volt egy fuldoklónak, aki a hideg vízben lassan de biztosan megfogy fagyni, de akkor is, egy százalék esély is növeli a sikert és az ápolás után néhány kisebb és gyengédebb pofon után megpróbálta magához is téríteni a kunoichit, hogy pontos tényeket tudhasson maga mögött és aszerint alakíthassa ki a tervét!

De ha nem volt szerencséje, akkor egyszerűen csak kisemmizi a lányt, a nála lévő felszerelések elrakásával, ahogyan magára hagyva őt elindult, hogy felderítse a helyzet, persze csak óvatosan, de lényegtelenen, de hogy mi is várja ott, ahova indul, azt még ő maga sem tudja.
avatar
Shirou Tavara
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 357

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Konan1 on Szomb. Ápr. 09 2011, 10:24

Hirtelen Sai előtűnt a semmiből, testét vér borította mindenhol és kétségbeesve mondta el az előtte álló fiúnak, hogy mi is történt vele és a csapattal. Miután azt a kevés, ám annál lényegesebb információt közölte Shirouval, hirtelen összeesett és eszméletlenül feküdt a földön, vagy legalábbis ilyen látszatot keltett, ám amikor a fiú közelebb ment hozzá, hogy segítsen rajta és a pulzusát akarta kitapintani, nem érzett semmit. A fiú először a csuklóját próbálta meg kitapintani a pulzusát, majd miután ott nem érezte, a nyaki artériát tapogatta, hisz azt könnyebb megtalálni, de azonban hiába keresgélt, nem észlelt semmilyen életfunkciót. Sai már nem volt az élők sorába amiből arra lehetett következtetni, hogy a többiek sem jártak sokkal jobban. Nem volt mit tenni innentől kezdve, fogni kellett mindazt ami még használható és elvinni. Shirou azonnal fele is nyúlt fegyvertartójába, ám amikor keze kihúzta volna az első fegyvert amit megragadott, hirtelen az élettelen test amolyan folyékony masszává vállt, majd hirtelen körülölelte a fiút, majd teljesen körbefedte őt. Tavara körül hirtelen minden elsötétült, ahogyan csak saját magát látta a sötétségben mást nem, azonban érezhetően a tér melyben tartózkodott az tágas volt. Ha esetleg a fiú Genjutsura gyanakodott és használta a Genjutsu kai technikáját, abban az esetben sem tűnt volna el a sötétség, mondhatni a helyzet változatlan marad, ahogyan egy jó órás bolyongás következik a fiú számára a végtelennek látszó sötétségben.
- Tava-boy! Kelj már fel végre. Érkezett hirtelen egy idős öregember hangja a semmiből, mely meglepő lehetett.
avatar
Konan1
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Shirou Tavara on Szomb. Ápr. 09 2011, 17:27

Hiába volt már mindent. Shirou ellenőrizte, hogy Sai életben volt-e még, de a válasz, többszöri ellenőrzésre is „nem” volt, ezért lágyan a lány arcára nézett. Végül is nem volt sokáig a társa, sőt nem is jöttek ki jól, plusz, nem nagyon érdekelte eddig és innentől sem a chuunin fiút, hogy valaki meghal a szeme láttára, legyen az a társa vagy az ellensége. Nem emiatt vágott egy pillanatra szomorú arcot, pigyett le a szája, hanem mert jól tudta, hogy milyen nehéz is lesz kimagyaráznia azt, hogy újfent elveszített egy társat és bizony a helyzetet nézve, a megmaradt csapat tagjai sem lehetek jobb bőrben.
~Milyen kár! Reméltem, tudsz nekem majd tanítani valami újat, de ha nem voltál képes győzni eg kislány ellen, nem sokkal érdemeltél többet!~ nézte egy pillanatig még a kunoichit, majd magához próbálta venni azt, amit talál majd, de itt minden rosszul sült el.
Shirou szeme elkerekedtek, ahogyan a massza körülölelte őt egy pillanat alatt, szinte csak megmozdulni volt ideje, de cselekedni nem. ~Egy csapda?~ futott át az atyán, ahogyan a sötétség körülölelte őt. A sötétség zavaró volt, de nem volt teljes. Látta a kezeit, az elővette felszerelését, sőt néhány lépéssel azt is érzékelte, hogy térben mozog, nem valahol máshol. ~Az érzékeim megmaradtak, és a tréérzékelésem is, szóval ez nem egy genjutsu, vagy ha igen...~ érintette össze a kezeit, ahogyan egy pillanatra megállította a chakráját, de nem történt semmi. ~ … akkor is olyan magas szintű, hogy nem használ ellene semmi. De ha tippelnem kellene, ez egy csapdatechnika, az ellenfél helyben tartására megzavarására és lebénítására. Három az egyben mi? Elég ügyes és én bedőltem neki!~ sétálgatott, de nem ütközött semmibe sem, ami azt jelentette, hogy valami nem stimmelt. ~Nem ütközök semmilyen tárgyba, ez hogy lehet! A terület, ahol álltam, enyhén de fás és sziklás volt, ha véletlenül is, de már bele kellett volna ütköznöm valamibe!~ állt meg, ahogyan lehunyta a szemeit.
- Nem hallok semmit! Nem érzek semmilyen illatot sem, se a tapintás se a látás!- tapintotta meg a földet, vagyis aminek annak kellene lennie! - Ez érdekes! Roppant hatásos csapda, az összes érzékszervem sem működik, de az a tény, hogy nem ütköztem semmibe azt jelentheti, hogy másról van szó! - nézett körbe.
~Talán egy téridő csapda lehet? ~ nézett körbe ~ Vagy csak egy szimpla hallucináció, vagy egy olyan jutsu mely elaltat és most csak álmodom? Ha álmodom, akkor elég kemény!~ hunyta le a szemét!
- Nincs mit tenni, szabadulni nem tudok, ezért várok, hadd történjen valami! - mosolyodott el, és csak várt, várt és várt, egészen addig, mag azt a hangot meg nem hallotta. - Keljek fel?~ nézett körbe a hang miatt. - Ez érdekes, mégis hogyan keljek fel, ha most is állok!
avatar
Shirou Tavara
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 357

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Konan1 on Szer. Ápr. 13 2011, 21:14

A sötétség körülölelte a fiút ahogyan a fénynek nem volt egy szemernyi esélye sem hogy utat törjön magának. Ami furcsa volt ebbe a sötétségben az az volt, hogy Tavara látta saját testének egészét, mintha azt a sötétség homályos leple elkerülte volna. Azonban ennek semmi jelentősége sem volt a későbbiekben. Csak az idő telt ahogyan az unalom egyre nagyobb lett, valamint a feszültség is melyet az okozott, hogy még mindég egy csapda hatása alatt volt, azonban hamar jött egy megváltó mondat. - Tava-boy kelj fel! Hangzott el először, majd nem sokkal azután még egyszer elhangzott ugyanez a mondat. Te nem igazán értettél ebből a dologból semmit és azt vitattad hogy hova keljél fel amikor jelenleg is állsz, azonban a dolgok hamar megfordultak. Tavara hirtelen mély zuhanásba kezdett a sötétségben, ahogyan háttal a földre érkezett és homályosan látott mindent egy pillanatra.
- Üdv ismét itt Tomo-boy! A repülősó ismét megtette a hatását. -Nye hehehe.- Lehetett hallani egy öreg varjú nevetését és a homályos látás ellenére a fiú láthatta maga mellett a földön Sai holttestét mely az imént csapdába ejtette. Egy pillanatig fel lehetett lélegezni, azonban ez tényleg csak egy pillanat volt, hisz Tavara ismét mély zuhanásba kezdett és visszakerült ugyanabba a sötétségbe melyből az előbb kikerült.
- Elég ügyes csapda. Innentől már csak magad tudsz kiszabadulni Tava-boy, de majd én segítek neked. Mond csak, tudsz chakrát irányítani ott ahol most vagy? Kérdezte majd várta a választ, mely megmentheti a csapdába esett fiút.
avatar
Konan1
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Shirou Tavara on Csüt. Ápr. 14 2011, 20:33

A hang újra megszólalt, ahogyan váratlanul olyan érzés volt, mintha a talaj teljesen elfogyott volna alatta. Zuhanás? Még sohasem érezte ilyennek azt, ugrott le magasból, esett már le magas helyről, de most valahogyan más volt. A sötétség és ez az érzés, mintha csak a nagy feketeségbe zuhanna az ember, zuhanás mely sohasem ér véget. Shirou arcára egy pillanatra egy halvány mosoly ült ki, ahogyan váratlanul a zuhanás abba maradt és kisebb fájdalom hasított a chuunin fiú hátába, ahogyan földet ért és a sötétség szinte szétrobbant körülötte.
~ Fájdalom?~ kérdezte magától, ahogyan lassan oldalra fordította a fejét és Sai holteste még mindig ott feküdt mellette ~ Szóval valóban egy genjutsu? Áhh... elég kellemetlen érzés, de...~ nézett a másik irányba ahogyan egy varjú kinézetét látta csak egy pillanatra, ahogyan a sötétség újra körülölte őt és felkúszva a magasba teljesen rabláncra verte ismét. ~Ako-do? Hát végre elődugtad a csőrödet.... he... milyen vicces, pont most! Az időzítésed nem is lehetne jobb ennél!~ ült fel, ahogyan újra tisztán halotta a varjú szavait, de azt már nem tudta, hogy vajon ő is hallja az övét.
- Szóval egy genjutsu igaz? -kérdezte vissza- Elég ügyes, jól mondod! Se a bennem áramló chakra megzavarásával, de még a fájdalom hatásával is megzavarni lehet, nem kiszabadulni belőle! Az a kislány lenne ennek az okozója? Akárhogy is ilyen magas csapdatechnika azt jelenheti, hogy mindenképpen bénítva akar tartani míg rám nem lel! Ez gond! Így is elég időt vesztettem senpai, szóval vágjunk bele! - mondta határozottan, ahogyan felült. ~Nem tudom ennyi ideje vagyok a csapdában, a sötétnek hála teljesen elvesztettem az időérzékemet! Sietnem kell ugyan, de nem kapkodnom!~

Kezével lassan egy tigrispecsétet formált, ahogyan lassan elkezdte összegyűjteni a benne lévő testi és szellemi energiákat, keverni őket és az adott helyre irányítani! Miért? Nem tudta, hogy genjutsu milyen eredetű így se a látására, se a hallására nem támaszkodhat, de egy egyszerű chakrairányítási mód elég ahhoz, hogy abban megbizonyosodjon, hogy képes-e használni a chakráját. És mi lenne az? Egyszerűen a lábbába irányítaná a chakrát, mivel a saját testen belüli irányítás a legkönnyebb és a legjobban érezhető, se látás, se hallás, se semmilyen külső érzészerv nem kell hozzá! És ha sikerült létrehoznia, ahogyan halványan elmosolyodik, ha sikerrel jár.
- Sikerült senpai, szóval mi a terve?
avatar
Shirou Tavara
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 357

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Konan1 on Hétf. Ápr. 18 2011, 22:05

Shirou igencsak kellemetlen helyzetben van, az egyik pillanatban kikerült a csapdából, a következőben pedig visszaesik abba. Nagy szerencséjére nincs egyedül, ezúttal nem egyedül kell megküzdenie a nehézségeivel. A varjú aki mellette volt, először repülősóval próbálta visszahozni a válóba Tavarat, ami ideiglenesen sikerült is és ez pusztán néhány pillanatot jelentett. Amikor a fiú újra a sötétben volt, megkapta a következi szükséges információt ami segítheti őt a kijutásban és ő nem is habozott végrehajtani azt.
- Rendben Tava-boy! Ha a chakrádat tudod használni akkor nem vagy olyan nagy bajban mint gondoltam. Attól féltem, hogy egy hatalmas genjutsu csapdájába estél amiből még én sem tudtalak volna kimenekíteni, azonban az öt érzék zűrzavarában szenvedsz, ami ellen van egy rutin eljárás, ám ez sem valami könnyű. A nehezét bízd csak rám, neked csak annyit kell tenned, hogy az Idéző technikával megidézel valakit és ezzel kirobbantod magad abból az álomvilágból.
Mondta a varjú, ahogyan egyik szárnyát rátette a földön fekvő fiúra, majd kevéske chakrát kezdett áramoltatni belé. - Rendben! Gyerünk, idézz meg valakit! Jelentette ki és várta, hogy cselekedj. Egy rövidke hatásszünet következett ezután, és mivel látta a varjú, hogy nem igazán fog történni semmi ezért rákérdezett a lényegre.
- Ugye tudsz idézni? Tette fel a kérdést gúnyos, remegő hangnemben.
avatar
Konan1
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Shirou Tavara on Szer. Ápr. 20 2011, 13:16

Shirou jól hallotta a madár hangját, ahogyan az vázolta neki, nyíltan és érthetően, hogy mi a kialakult helyzet és mi a megoldás. Bár ahogyan befejezte, a fiú majdnem elnevette magát, de nem örömében vagy a keserüség miatt, hanem inkább, mert valahogyan ironikus volt a kialakult helyzet, nem másért. ~Amikor utoljára találkoztunk majdnem megöltél, csak azért, hogy szerződést köthess velem. És most, mikor más miatt vagyok a halál szélén, újra feltűnsz, hogy segíts nekem. Egy egy kicsit vicces, de nincs mit tenni. Muszáj kihasználnom a helyzetet és hallgatnom rád, hiszen eddig mindent megpróbáltam, mindhiába!~ gondolta végig, hogy mi történt akkor. ~Mit is mondtál akkor, Madár, sárkány, ökör, kígyó, madár kézjelek, igaz? Hmmm... nem bonyolult, de ezek a pecsétek nagy erejű chakra felszabadítására szolgálnak, vajon mennyire fogjam vissza magam, vagy nem kellene? A helyzetet nézve talán csak egy kicsit, de az a tény, hogy elszoktam a chakra használatától, nem tudom pontosan behatározni, hogy mennyi chakrám maradt és mennyit használhatok ki belőle, ha túlzásba viszem meg is halhatok vagy annyit elhasználok, hogy valóban kiszabadulok de egyben a harcolni sem leszek képes egy kis időre! Akárhogyan is, muszáj először kijutnom ebből, a csapdából, utána már tisztábban fogok látni és ha minden jól megy sikerrel is járhatok a küldetést nézve ha elviszem a kislányfejét! ~ Hallotta meg újra Ako-do hangját, ahogyan elmosolyodott.
- Még sohasem próbáltam de nem lehet nehéz! - mondta vicces hanglejtéssel neki, mind aki csak játszik- De nem fogom vissza magam! Neked köszönhetően sok mindenen átmentem, ezért minél előbb beszélni akarok veled négyszemközt! -mondta, ahogyan belekezdett. - Tartozok neked, nem is kevéssel senpai...

Madár, sárkány, ökör, kígyó, madár! Ezek lesznek a kézjelek, ahogyan összegyűjtötte előtte az összes chakráját, egyenletesen, ahogyan belaharapott az újába, érezte a meleg vért, ahogyan kibuggyan az újából, hogy végigcsorog az úján, ahogyan erősen a másik tenyeréhez nyomva csukot húzott rajta végig és lassan, megpróbálva tökéletesen koncentrálva megalkotni a kézjeleket, ahogyan a kezét a földhöz érintve az létrehozott összes chakrát a keresztül felhasználni a technika sikeressége miatt. Tudta, hogyha elrontja, akkor nem lesz második esélye.
avatar
Shirou Tavara
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 357

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Konan1 on Szomb. Ápr. 23 2011, 19:13

Shirou egyetlen esélye ebben a sötét helyzetben az volt, hogy használja a még meg nem tanult idézést, hogy összezavarja az őt csapdába ejtő technikát és így kijusson abból. A madár kívülről végig figyelemmel követte a dolgok alakulását és jó tanácsokkal bombázta a fiút. Egy percnyi néma csönd uralta a tájat, míg a fiú magában végiggondolta a teendőit és a lehetőségeit, majd hangot adott magának.
- Nekem köszönhetően? Háát te tudod. Felelte a varjú bizonytalan hangon, mivel mintha szerencsétlen fiú ezeket a mondatokat teljesen másnak szánta volna, de nem is törődött sokáig ezekkel a gondolatokkal, sokkal inkább arra koncentrált, hogy a fiú kijusson a csapdából amibe beleesett. Tavara felkészült a technika kivitelezésére, majd kézpecséteket alkot, majd ujjára ráharapva a földre csapott. Az idézés formai kivitelezése pont úgy történt ahogyan az a le van írva. Ami ez után történt meglepő lehetett a fiú számára, ismét zuhanni kezdett, zuhant a sötétségben, ahogyan hirtelen maga alatt egyre világosabb és világosabb lett. Mintha a világ fölött lett volna éppen és egyenesen a teste felé zuhant mely ott feküdt a földön. Egy röpke pillanatig a fiúnak betekintése nyílt arra a világra amelyben él, látta, hogy mi hol helyezkedik el, milyen is a táj. Végül pedig amikor a föld közelébe ért, meglátta saját testét és egyenesen abba zuhant bele. A következő pillanatban már teljesen önmaga volt Tavara és felkelt a földről, amikor is meglátta azt a varjút aki ezidáig segített neki, azonban egy cseppet sem ő rá számított, nem Ako-do volt mellette hanem egy fehér, öreg varjú.
- Üdv ismét az élők között Tava-boy! Viccelődött egy kicsit az öreg, ahogyan bemutatkozott. - Az én nevem Rintaro, azon kevés varjak egyike aki a világot járja és felfedezi azt. Pusztán a véletlen műve, hogy éppen erre jártam és találkoztam veled.
avatar
Konan1
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Shirou Tavara on Szer. Ápr. 27 2011, 19:45

Hát az biztos, hogy nem mindennapi dolog történt abban a pillanatban. Ahogyan a nagykönyvben is megvolt írva, az idézőtechnika hatása, a földön megjelenő jelek, írások, ahogyan hirtelen, a sötétség mindent szertefoszlatott volna, miután elnyelte a fiút. És a sivár táj, nem az a sivatagi fajta, nem, inkább magashegységi táj volt az, tele sziklákkal és néhol fákkal, nem teljesen kihalt és halott terület, sokkal inkább egy olyan világ, ahol csak a legerősebbek maradhatnak életben és ez igaz, mind az növényekre, mind állatokra és a mindenhol elterjedt csúcsragadató emberekre.
Tisztán kilehet venni a mellette lévő holttestet, a nem is olyan távoli nagyobb sziklát, mely mögül kilépve látta meg a társát, a nem is messze elkezdődő kisebb, fás területet, a nyugatra lévő kis utat, ahova tartott. Tökéletes kiáltást látott a tájra.
És ahogyan Shirou ahogyan zuhant lefelé, nem azt érezte, amit ilyenkor szokott az ember. Nem érezte a lány szellőt maga körül, vagy éppen az egyre erősebben feltörő érzést, hogy az a barna rész, melyet talajnak hívnak egyre közelebb kerül hozzá. Egyszerűen nem érzett semmit sem, látta amit lát, de nem nagyon érdekelte, miért is érdekelte volna, hiszen nem csak a tájat, hanem a saját magát is látta ahogyan földet ért és kinyitotta a szemét.
Immáron nem a föld, hanem a kék ég tárult elé, ahogyan felült, kissé monoton és fáradt mozdulattal. Tekintette még egy pillanatig messzire bámult, ahogyan lassan oldalra fordult, de nem azt látta amire várt. A sötét tollazat helyet, hófehér tollak és talán Ako-do-énál is öregebb és tapasztaltabb szemek, melyekre belebámult.
- Köszönöm a segítséget! -mozgatta meg a tarkóját, ahogyan lassan törökülésbe mocorgott, de nem állt fel. - És sajnálom, hogy összetévesztettelek titeket. Amikor kizökkentem egy pillanatra a csapda hatása alól csak egy pillanatra láttalak meg és a összetévesztelek azzal az öreg szadistával. -mosolygott, ahogyan a tarkóját vakargatta- Ahogyan látom, még a hangotok is hasonló, hihetetlen a hasonlóság, már ha a külsőt nem nézzük...- nézett le a varjúra, ahogyan immáron, ő is jól tudta, hogy itt az ideje annak, hogy nem csak előre, hanem hátulra is bámuljon. - De ideje mennem. - lassan állt fel, ahogyan a lába megbicsaklott és az ereje elhagyta, éppen ezért az ülésből, csak éppen hogy térdelésbe tudott átmenni, nem nagy eredmény, de a semminél még mindig több – Ha... úgy látszik, túl chakrát használtam el. De... - próbált újra felállni- … ezúttal az ilyen apró és jelentégtelen dolgokra nem hagyatkozhatok.- próbált felállni ismét és immáron sikerrel, bár a lábai remegtek és jól láthatólag minden ereje elhagyta őt.
avatar
Shirou Tavara
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 357

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Konan1 on Pént. Május 06 2011, 21:48

Ahogyan Shirou ismét magához tért meglátta a varjút akit eddig a mesterének hitt, azonban ennél nagyobbat nem is tévedhetett volna. Miután a varjú közölte vele, hogy sajnálatosan ő maga nem Ako-do, ezt a fiú is belátta és bocsánatot kért a tévedésért, majd pár szóban próbálta megmagyarázni a félreértést. Rintaro feje felett csak egy mangacsepp suhant végig ahogyan a következőket mondta.
- Na ilyet is kevesen mondtak, bár ebben a hangos dologban van valami... Gondolkozott el, miközben Shirou lassan de biztosan felállt a földről miután annyi chakrát használt el, azonban ennek meg is volt a hatása. Egy kicsit megimbolygott, ahogyan rögtön ezután térdre esett.
- Tava-boy! Nem kell ennyire erőltetned magad. A ninja tudomány már fel van készülve egy ilyen helyzetre. Mondta miután motozni kezdett a tollai között, majd előrántott egy energiatablettát és a fiú felé dobta azt. - Ez elég erőt ad ahhoz, hogy hazajuss és elmeséld, hogy mi történt veled. A csapatod már vár rád innen északra a szekérrel együtt. Szavai után amikor rápillantottál a melletted lévő holttestre, csak egy bábú volt Sai helyén, mely csapda volt, azonban az teljesen kizárt volt, hogy a kislány műve lett volna, mert ilyesfajta specializációra senki sem lenne képes.
- Akkor innen elválnak az útjaink. Kérlek add át Aka-donak az ödvözletemet, biztos értékelni fogja! Mondta, majd pár szárnycsapással egyszerűen tova röppent.

//Írj egy befejező postot, melyben találkozol a teljes csapatoddal akik épségben vannak és együtt hazajuttok. Valamint felírhatod az adatlapodra az idéző technikát és kapsz egy kevéske chakrát is, pontosabban +7 ch-t ^^ Innentől ha minden igaz, akkor majd Shikaku folytatja a mesélést terv szerint.//
avatar
Konan1
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Shirou Tavara on Szomb. Május 07 2011, 11:04

Shirou visszahuppant a földre, ahogyan egy apró kis izzadságcsepp futott végig a megviselt arcán. Légzése gyors volt, kapkodó, ahogyan testének minden porcikája fáradt volt. Ő is jól tudta, hogy túlzásba vitte az idéző technikát, de nem volt mit tenni, nem volt más választása. De Rintaro szavaira és tetteire még Shirou is felfigyelt, ahogyan elkapta a neki dobott apró kis bogyót, melyet megtörölve azonnal be is kapott, nem hezitált, hiszen jól ismerte ezt a gyógyszert, nála is volt egy dobozzal és ha a varjú nem adat volna neki, ő is azt tette volna, hogy visszanyerje az erejét, hiszen az volt a leggyorsabb módja a feljavulásnak, még ha olyan sok hátránnyal is jár a használata.
Ahogyan elroppantotta a bogyót, az erő visszatért a testébe, ahogyan a lábain addig érzett remegés is abbamaradt és immáron sokkal könnyeben tudott felállni is, még ha a mozgása nem is volt tökéletes. De a varjú szavai nem csak arra voltak jók, hogy feljavuljon, hanem az addig halottnak hitt társára és az életben lévőkre is terelődtek.
~Hogy, csak egy báb? - nézett le a a bábúra – Mégis mi az ördög van velem. Beleesek egy csapdába, nem mérem fel a területet nem figyelek oda, és ilyen ostobaságokat csinálok...~ nézett vissza Rintaro-ra, aki elköszönt és már tova is szált a szél szárnyán.
- Köszönöm a segítséget Rintaro-senpai... -köszönte meg meghajolva a madárnak a nagy segítséget.
Shirou egyedül maradt, ahogyan az arcát egy pillanatra a kezébe temette. ~Mi van velem, régebben sokkal figyelmesebb voltam, összeszedettebb, ennyire elszoktam volna ettől? Vagy... más van a háttérben?~ nézett fel a komor égre, sötétedett és az esőfelhők újra megszaporodtak az égen. ~Akárhogy is, össze kell kapnom magam!~ mosolyodott el ~Hiába szabadultam ki a börtönből, még mindig rab vagyok, de ez így jó... ez is a tervem része!~ indult el lassan, majd futva a varjú által megadott hely felé.

És biztonságban ért oda, még ha óvatosabb is volt, mind eddig. Mindent elmondott a csapat vezetőjének, aki nyugodt arccal nyugtázta, hogy a küldetés sikeres lett, mindenki élve visszatért. Sai persze nem hagyta ki az újabb piszkálódást, de ez nem zavarta Shirout. Visszatértek a falúba és Tsuuga tett csak jelentést, ahogyan mindenkit hazaküldött további eligazításig. De ez már egy másik történet kezdette.
avatar
Shirou Tavara
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 357

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Yunaki Amirei Nyo on Kedd Szept. 11 2012, 18:08

*A lány megkapta az információt, meghajolt majd elhagyja a kísérővel a helyszínt. Nem mond semmit a „Niiri falu hallatán…”*
-Yu…yuutaro-sensei…
*Mondja, halkan merengve önkívületben miközben gondolkozik.*
~Minden faluban csak halál és szenvedés. Először Nagare faluban meghal Yuutaro, majd szinte ártatlanokat öltünk meg a Niiri faluban… Tényleg ez a mi sorsunk?~
*Teszi fel magának a kérdést lesütött fejjel. Egyre balszerencsésebb a helyzet. A Chuunin vizsga nem sikerült, Ken-senseiről semmit nem tudnak. Ezen felül egyre több áldozatot látnak. A lány elfelejtett köszönni, de az illedelmességgel most nem törődik. Lassan, lassan összeszedi magát és végig hallgatja a fejleményeket. Eközben ellenőrzi felszerelését, hogy minden rendbe van-e. Próbálja eszét is élesíteni, hogy ezúttal ne ő legyen az áldozat. Viszont ebben a pillanatban valami bekattan a lánynak.*
~Miért mosolyog?~
*Kitágul a lány pupillája.*
~Természetesen lehet jó kedve, de vajon miért? – Ennyire biztos a küldetésünk sikerében? Az embernek ilyenkor letörtnek kéne lennie… vagy talán csak azért mosolyog mert látja a „jövő nemzedékét?”*
*A lány rögtön gyanakodni kezd, de egyenlőre nem ad hangot érzésének.*

/// Következő több lesz ///
avatar
Yunaki Amirei Nyo
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 221

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.