Határvidékek

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Tensei Zento on Kedd 11 Szept. 2012 - 19:38

Végighallgatom az információt a küldetésről, és engem is kissé sokkol a helyszín, akár csak Amireit. Amirei hallatán ő is arra gondol, mint én, de Yuutaro akkor még élt.
-Amirei a Niir falunál történtekre pozitívan emlékezz. Elvégre egy sikeres küldetés emléke a valaha élt legjobb senseiell.-
Mondom mosolyogva, de ez még nálam is erőltetett a közel múlt miatt, de Amireit talán felvidítja. Ezután jön Onoki-sama lelki fröccse, ami nem épp mélyre ható, de a lényegre mutat. Nem szabad feladnunk, még nagyon az eleje, és én leszek Onoki-sama után a következő Tsuchikage tehát mindent bele kell adnom, még ha ez egy álom is. Miután kimentünk a kereskedő egyből a helyszínre akar vinni minket. Mivel jobb dolgom sincs, ezért kérdezősködöm.
-Uram. Nem látta véletlenül az arcukat? Netán tudna adni egy rövid személyleírást? Ezek nélkül nem tudjuk elkezdeni a nyomozást, mivel tűt keresünk a szénakazalban.-
Teszem fel a kérdést, de nem tudom, minek indoklom meg. A kereskedő volt az egyetlen tanú, tehát ő láthatott valamit, és az ilyet a tanúk kihallgatásával kell kezdeni.
Miközben halladunk azért Amireire tekintgetek, hogy ő, hogyan dolgozta fel az eseményeket. Valószínűleg jobban, mint én.
-Amirei ígérd meg, hogy nem hagyod, hogy feladjam. Soha. Én leszek a következő kage és kész.-
Mondom mosolyogva, meg csak azért is, hogy legyen végre valami kommunikáció, hosszú az út a faluig.
avatar
Tensei Zento
Játékos

Taijutsu Pontok : 27

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Tobi on Szer. 12 Szept. 2012 - 11:44

Bár a titeket kísérő Jounin, és a Kereskedő nem igen értette mindazt amit egymásnak mondtatok, úgy tűnik nem zavartatták magukat.
- Üdvözöllek titeket, a nevem Hirui. - Bólintott a nyurga mester, nem valami bőbeszédű, de legalább már tudjátok a nevét, ez is haladás. Az öreg már nem igen mosolygott, komorrá vált, valószínű, hogy csak nektek akarta megmutatni jó oldalát, hiszen ahogy Amirei is mondta, ti vagytok a jövő nemzedéke...mégis aggasztó ami mostanában történik, nem csak Iwagakure-ban, hanem a nagy Shinobi nemzetek földjein.
- Nem láttam az arcukat, maszkot viseltek, viszont menekülésükkor hagyhattak nyomokat, mi alapján könnyen megtalálhatjátok őket. Ti vagytok a Shinobik, nem én. - Mosolygott ismét kedvesen, mire Hirui is bólintott.
- Nem lesz semmi gond Misuzama úr, előkerítjük a bestiákat. - Tette hozzá a Jounin, kacsintva felétek, ezzel is bátorítva benneteket, mert habár nem tudta, mi a problémátok, érezte, hogy feszültség övez titeket.
Az út csendben telik, Zento és Amirei beszélgetése töri meg néha a csendet, vagy persze, ha kérdéseikkel bombázzák a kereskedőt, megtehetik.


//Jöhetnek a kérdések, már, ha akartok valamit a Sensei-től, vagy a kereskedőtől, ha nem, akkor csak reagáljatok le pár órányi utat. Elnézést a reag minőségéért, kicsit beteg vagyok. //
avatar
Tobi
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem túl sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Yunaki Amirei Nyo on Szer. 12 Szept. 2012 - 19:12

- Félő, hogy ez nem lesz olyan könnyű, mint amilyennek gondoljuk.
*Töri meg a csendet a lány és célozgat valamire. Megvárja a kellő hatásszünetet majd beszélni kezd ismét.*
- Maszkos banditák, nyomhagyás. Túl könnyűnek hangzik. Ha csak szimpla banditákról lenne szó, akkor nem kaptunk volna kísérő Jounint.
*Vesz egy mélylevegőt.*
- Nem akarok vészjósló lenni, de nem hiszem, hogy könnyű dolgunk lesz… Viszont… Misuzama úr, feltehetőleg hányan voltak, és mi volt a rakomány? –
*várva a kérdést gondolkozik a lány, Zento szösszeneteire nem is válaszol, és nem is szeretne.*
~Ha a rakomány értékes volt, akkor egyszerű kis piti bűnözők nem vitték volna el, mert számíthattak volna ellentámadásra amivel megjárhatják. Vagyis vagy nagyon elmehiányos bűnözőkért megyünk, vagy pedig pont, hogy okos és hatalommal bíró banditák ellen.~
*A lánygondolkozás után ismét megszólal.*
- Misuzama úr, esetleg azt is le tudná írni, hogy a banditák milyen magasak lehettek? – Ha jól gondolom a támadás 1-2 kilométeres körzetében meg kéne húznunk magunkat a biztonság kedvéért. Nem hiszem, hogy csak szimpla gazadagságra vágyó banditákkal fogunk találkozni. Nagy eséllyel a „szervezet” feje egy képzett ember lesz.
*Osztja meg gondolatát a lány, majd amennyiben válaszokat kapott az utat folytatja. Az út jó pár órás, eközben egyszer meg is áll enni és inni, ezt is redukált idő alatt, majd megy tovább. Nem néz Zentora és senkire sem. Bármily vigasztalást elutasít, így tölti el a hátralévő időt. Remélhetőleg irányítójuk megfogadja tanácsát… de sajnálatos módon Amirei így is egy alacsony rangú Genin.*
avatar
Yunaki Amirei Nyo
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 221

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Tensei Zento on Szer. 12 Szept. 2012 - 19:59

Amint elindultunk, Amirei kezdi is az aggodalmaskodást, amit azért nem szeretek, mert olyankor mindig igaza van.
-Igazad lehet.-
Jegyzem meg Amireinek, akin látom, hogy már most töri a fejét. Hát igen ez az én társam. A saját kobakom nem is kell használnom, hisz általában Amirei az aki az ilyenekre rájön. Én vagyok az aki védi mindkettőnk hátsófelét. Tehát én nyugodt lehetek és élvezhetem a szinte csendes utazást.
~Ha Hiruinak van esze megfogadja azt, amit Amirei mond. Yuutaro is mindig ezt tette, és én is.~
Amirei okos lány, nemhiába használ, már geninként genjutsukat. Ez mind magas intelligenciára utal. Velem ellentétben. Az én tudásom, csak a harcoknál és a felderítéseknél mutatkozik be. Emellett, talán némi vezető késéggel is rendelkezem, de ezt még nem volt alkalmam bizonyítani. Mikor Amirei megáll enni, én is így teszek. Ha külön-külön állunk meg, akkor csak lassítjuk magunkat. Szerény személyem beéri egy rizsgombóccal. A rizs laktat és energiát ad, tehát tökéletes a harcok előtt. Amirei Misuzamát faggatja én pedig Hiruit.
-Hirui-san. Megkérdezhetem, őn ismerte Yuutaro-senseit? -
Teszi fel a kérdést. Jó pár jouninnak szálka volt Yuutaro a szemükben, de sokan szerették is. Kíváncsi vagyok Hirui melyik oldalra tartozik.
avatar
Tensei Zento
Játékos

Taijutsu Pontok : 27

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Tobi on Csüt. 13 Szept. 2012 - 19:11

Amirei kérdéseire és szavaira Misuzama összehúzza magát, és az eget bámulva próbál visszaemlékezni a történtekre.
- Öten lehettek, és kendő borította arcukat. Sajnos pánikrohamos vagyok, könnyen megijedek, így többre nem emlékszem. Óh...várj csak...rémlik, hogy mindegyik vállán egy tetoválás volt, mintha patkányt ábrázolt volna a kép. - Mondta, büszkén kihúzva magát, hogy valamit azért csak tudott segíteni, de mind hiába, nem igen rémlik nektek ehhez hasonló jelkép, bár lehet más lesz a helyzet, ha közelről láthatjátok azt. A Sensei sem fűzött hozzá semmit, valószínűleg ő sem ismeri ezen banda mibenlétét.
- Nem tűntek profiknak, talán még össze is vitatkoztak a pakolás közben, de a főnökük elég ijesztő volt. - Mesélte tovább, majd aztán szomorúan rázta meg fejét, hogy többet már tényleg nem tud kisajtolni emlékezetéből, de másik kérdésedre örömmel, és készségesen felelt.
- A Messzi Földről híres Misuzama ínyencséghez vettem alapanyagokat a Niiri faluban. Biztos ismeritek, Ki nem tudja mivel oltani éhségét, kóstolja meg hát Misuzama ínyencségét. - Dalolta el "cége" reklámszlogenjét, majd miután látta, nem nagyon értitek miről beszél, zavartan folytatta.
- Elvették több ezer Ryomat, és a készletemet is, ami nem csoda, hiszen nagyon finom ételről van szó. - Tette hozzá ismét elismerően bólintva saját finomságára gondolva.
Ezután Hirui ragadta magához a szót, hogy Amirei kétségeit eloszlassa, és hogy Zentonak is készségesen válaszoljon.
- Azért jöttem veletek, mert amint tudjátok háború szélén állunk, így a Tsuchikage biztosabbnak látta, ha veletek tartok. Így is elég sok rossz kijutott nektek mostanában sorsrészül, így nem árt, ha van valaki mellettetek. - Mondta kedvesen mosolyogva, majd Zento felé fordult.
- Részvétem gyerekek Yuutaro mester miatt, igazából nem ismertem, csak hallomásból. Annyit tudok róla, hogy elég hirtelen haragú ember volt, de a Geninekkel mindig is jól bánt. Nem tudom ebből mennyi igaz, de engem mindig arra tanítottak, hogy elhunytról jót, vagy semmit. Sajnálom, ami történt. - Mondta lesütve tekintetét, és hogy érezzétek, tényleg együtt érez veletek, kedvesen megsimogatta vállaitokat.A sensei
avatar
Tobi
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem túl sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Yunaki Amirei Nyo on Pént. 14 Szept. 2012 - 17:52

*Amirei szintén lesüti fejét, viszont a simogatás elől el áll. Nem akar se részvétet se erről a témáról beszélgetni.*
- Remélem hamarosan ott vagyunk.
*Megpróbál nem mondani semmit az út további során, és nem is felel ha kérdezik, amennyiben a kérdés nem a jelenlegi küldetéshez tartozik.*
~Békén hagyhatnátok már Yuutarot… elegem van ebből a témából.~
*Ráncolja szemöldökét, néha útközben iszik egy kortyot.*
-Misuzama úr, nem szomjas? Nem lenne jó ha az út közben kiszáradna, elvégre elvitték a dolgai nagy részét.
*Próbál illedelmes lenni a lány. Persze ez akár a tartalékai róvására is mehet, de ez most nem igazán érdekli. Amennyiben a kereskedő kér, akkor szívesen ad neki a vízből. – Az út közben néha felnéz az égre, vagy bámulja az erdőt, rétet, sziklákat ami épp útba esik, már ha van vagy lesz. Amirei egyáltalán nem feszült, csak nincs kedve ilyen témákról beszélgetni. Másokkal ellentétben máshogy éli meg a múltat. Elvesztette anyját, apját és lassan azokat is elfogja akik közel álnak hozzá.*

// Bocsi a rövid postért, nem vagyok jó passzban! //
avatar
Yunaki Amirei Nyo
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 221

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Tensei Zento on Kedd 18 Szept. 2012 - 17:47

Amirei, mint mindig a feladattal foglalkozik, és Misuzamát kérdezgeti. Nekem pont ezért nem kell ezt tennem. Valószínűleg én is ugyan ezeket a kérdéseket tettem volna fel. Hirui a kérdésemre is válaszol, és kedvessége némileg lelket önt belém, Amireivel ellentétben. Érzelmes lány, így nem szereti az efféle témákat. Talán én tudom ezt a legjobban, hisz a kezdetektől együtt dolgoztunk, és reméljük a végéig együtt leszünk. Olyanok vagyunk, mint a testvérek és ezen senki és semmi nem tud változtatni. A lány kissé türelmetlenkedik, ahogy én is. Próbálom elfelejteni Yuutarot, de nem megy. Az emléke és tanításai öröké bennem élnek. Ken senseiel sem volt jó a kapcsolatom, ő inkább Amireivel foglalkozott. Itashi-sannal ápolok még jó kapcsolatot, aki szintén Yuutaro tanítványa volt és örökölte tőle a Karasu ninpot, ahogy én is. Talán rám és Itashira vár, hogy jobban megismerjük ezt a szinte ismeretlen művészetet, amiben a varjak segítenek. Nem tudom Yuutaro, hogyan haladt vele, nem volt ideje ezt elmondani. Én is iszom pár kortyot, miközben Hirui mellet sétálok.
-A vezetőjük valószínűleg egy shinobi lehet. Az efféle csőcseléket az elveszett ninják szokták összefogni.-
Állapítom meg Misuzama szavai alapján, talán tévesen. Még lehet korai ilyen feltételezéseket tenni, de nem vagyunk ott én meg nem szeretek csendben lenni.

//Bocsánat a késésért//
avatar
Tensei Zento
Játékos

Taijutsu Pontok : 27

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Tobi on Szer. 19 Szept. 2012 - 19:39

- Van nekem is innivalóm, köszönöm. - Válaszolt Amirei-nek Misuzama, majd a titeket kísérő jouninra nézett, ki befejezte beszédét, mit hozzátok intézett, s hangos sóhajjal konstatálta Amirei negatív hozzáállását. Viszont nem szólt, tudta a lánynak nyugalomra van szüksége, így nem háborgatta, viszont Zento mondatára felcsapta tekintetét.
- Remélem nincs igazad. - Mosolygott, s ha nem kérdeztek, vagy mondtok mást az út alatt, szép csöndben megérkeztek a tett színhelyére.
- Itt történt a támadás. - Mutatott az út közepére, ahol valóban közelebbről megnézve dulakodásra utaló nyomokat véltek felfedezni.
- Akkor gyerekek, váljunk szét, és tíz méteres körzetben keressünk nyomokat. Ha valaki tapasztal valami gyanúsat, vagy meglát valami szerinte fontos nyomot, kiáltson. - Mondta, majd el is tűnt szemeitek elől, valószínűleg bevette magát a mellettetek lévő kisebb erdő lombjai közé. Az út másik részén mező terül el, néhány fával, és bokorral, viszont érdemes vigyázni a gyakran előforduló szúró növényekkel.


//Jöhet a nyomozás, mindketten írjátok le mit kerestek, és hol, mit néztek meg, és mire figyeltek. Figyelem, ha nem találtok nyomokat, a küldetés sikere, és a jutalom mértéke csökkenhet.//
avatar
Tobi
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem túl sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Yunaki Amirei Nyo on Csüt. 20 Szept. 2012 - 20:51

*Idővel később megékeztek, hálálkodva fújja ki magát Amirei. Végig hallgatja a mondanivalóját a kísérőjüknek, majd az eltűnik.*
~Nyomokat tíz méteres körzetben? Nem kevés az? ~
*Teszi fel magának a kérdést a lány.*
~Ő a főnök… lássunk hozzá.~
*sóhajt egyet majd megszólal.*
- Zento! Keress, ló, állat, kerék, illetve cipő nyomokat. Ezt a legkönnyebb felfedezni. Illetve figyelj arra, hogy esetleg nem akarták e álcázni a nyomokat. Ha egy kő vagy ág, levél, szokatlan helyen van, mozdítsd el.
*Kiadta a parancsot, remélhetőleg nem sértődik meg. Neki adta az ötletét a legnyilvánvalóbb és legkönnyebben megtalálható nyomokat.
Amirei viszont mást kezd el keresni. A keresési szempontja egyszerű, ha a szekér fából volt, és dulakodás volt, lehet megsérült a szekér, esetleg talál pár darab fa szilánkot a földön mely természetesen különböző a lehullott ágaktól, ezen felül pénz érméket, morzsákat, vagy bármi olyan dolgot, ami a kocsin lehetett. Elég nagy érdeklődést érez a tüskés bokrok iránt is, úgyhogy benéz oda is, egy nagyobb ágat elővéve megpróbálja arrébb kotorni az ágakat, hogy közé beleshessen.
Ezen felül még egy jutsut is alkalmazni fog.*
~Várjunk csak, mi van, ha a terület genjutsu hatása alatt van?~
-Genjutsu – Kai!
*Majd aztán reméli, hogy több sikerrel jár.*

// több elméletem is volt a kereséssel kapcsolatban, nem tudom, hogy mennyi ideig kereshetünk, remélem jól döntöttem a mostaniak felől. //
avatar
Yunaki Amirei Nyo
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 221

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Tensei Zento on Vas. 23 Szept. 2012 - 11:44

Ahogy múlik az idő egyre inkább közeledünk a bűntény helyszíne felé, és lám-lám meg is érkeztünk. Hirui egyből kiadja az utasításokat és én is keveslem a tíz méteres körzetet, de túlzottan nem izgat talán értelme is van. Még pedig az, hogy Hirui nem akarja, hogy messzire menjünk, nehogy valami bajunk essen, bár engem ez nem izgat. Mindig a saját fejem után mentem és ez most sem lesz kivétel. Szerencsére Amirei most is ellát tanácsokkal, aminek nem sok hasznát veszem, mivel ő indult el az erdő felé.
~Melyik bolond indul el egy nagy tisztáson, ahol mindenki látja?~
Teszem fel magamban a kérdést, de nincs más választásom, megint én fogtam ki a legvalószínűtlebb megoldást. Hirui nem tudom mihez akar kezdeni, de ő biztos talál valami nyomot, elvégre ő a jounin.
Megindulok a mező felé és, ahogy Amirei mondta, letört ágakat keresek a bokron, ás fákon, ami sajnos egy mezőn kevés van, de nagy fűben talán találok lábnyomokat. Emellett maradok a jól bevált módszer mellet. Ami pedig a Karasu Ninpo. Kikune azt tanította neki, hogy akik szerződésben állnak a varjakkal azoknak, azért könnyebb, mert megérzik a szerződésben lévők chakráját, amit úgy érnek el, ha kiterjesztenek, még ha nem nagy távolságra is. Na én pont ezt teszem, ide hívom a varjakat, persze nekik is kell egy kis idő, hogy ide érjenek. A második lépés mindig is a parancs adás volt, ami a chakra mozgatásval történik, azt pedig kézpecsétekkel lehet. Tehát a megfelelő kézpecséteket elvégezve a keresés parancsot adom ki, és, hogy mit. Ha a varjak bármilyen szokatlan dolgot találnak, a felet sokan köröznek a levegőben, így könnyen észre lehet venni. A Karasu Ninpo alapja is már nagy segítség Zentonak, de jobb lenne, ha itt lenne Kikune, aki a chunin vizsgára is elkísérte, de oda Itashi idézte meg. Zento nem ismeri az Idéző jutsut. Egyenlőre.
avatar
Tensei Zento
Játékos

Taijutsu Pontok : 27

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Tobi on Hétf. 24 Szept. 2012 - 21:27

Mindenki elkezd kutatni nyomok után, ki erre, ki másfelé, nem telik bele pár percbe, de máris megtaláltátok azt, ami irányt mutathat.

Amirei:
A Jounin eléggé szeleburdinak tűnt, még el se bírtál indulni a keresésre, már a megbízó az úton lévő nyomokra mutatott, mit bár próbáltak eltüntetni, tisztán kivehető a kocsi kerekeinek a nyoma, és ezt egy idős kereskedő vette észre. Szépen lekövethető, de úgy gondolod, hogy tovább keresgélsz, és a bokrok között letört gallyakat pillantasz meg, és egy valószínűleg leszakadt ruhadarabot, mit a tüskék fogtak meg. Valószínűleg valaki innen indult a rajtaütés pillanatában.
A Kai jutsu felhasználása jó ötletnek bizonyulna, ha vérbeli profikkal lenne dolgod, már az első pár nyom arra utal, hogy ezek falusi ésszel ellátott garázdálkodók lehetnek.

Zento
Letört ágakat ugyan nem, de lábnyomokat már annál inkább találsz, igaz nem tiszták, de a fű letaposva, és a cipő nyomai is belevésődtek a száraz talajba. Tisztán kivehető a kiindulási pont, hiszen azon a részen, ahol megbújhattak, ott jobban le van taposva a fű, és az irány egyenesen az út felé halad. (Mint ahogy PM-ben is írtam, a technikádat figyelmen kívül hagyom)

A semmiből jelenik meg vezetőtök az út közepén, és egy kunait szorongat a kezében. A koszon kívül, ami a portól keletkezett rajta, semmi baja nincs, ami fontosabb, hogy vérfoltokat sem találni, és a kereskedő sem panaszkodott sérülésre. Valami itt nagyon gyanús.
- Ti találtatok valamit? Meséljetek az ötleteitekről a talált nyomok alapján. - Kért titeket Hirui, miközben megmutatta nektek közelebbről is a fegyvert.


//Nem meglepődni, az a szándékom, hogy ti fejtsétek meg a kalandot, és a történteket, ne a kísérőtök.//
[Amirei: 197 cp, Zento: 230 cp]
avatar
Tobi
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem túl sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Yunaki Amirei Nyo on Hétf. 24 Szept. 2012 - 21:49

*A lány bárhogy eszeskedett nem sok mindenre jutott. Talált egy ruhadarabot, meggyőződött arról, hogy genjutsu nincs. Amennyiben tudná, hogy Zento mit látott, akkor már lenne egy teóriája. Mégpedig az, hogy megpróbálják őket elterelni másik irányba. Szippant, egy mélyet a levegőből majd leguggol és megvizsgálja a hanyagul eltüntetett keréknyomokat.*
- Ha a keréknyom mély… *a lány elkezdi félre söpörni a homokot, hogy megnézze milyen mély is lehetett eredetileg a vájat.*… akkor a kocsin maradt a zsákmányuk. Viszont ha alig egy átlagos meg nem pakolt kocsi vájatához hasonló, akkor a zsákmányt kézbe vihették el…
*Gondolkozik, majd felnéz a sensei-re.*
- Találtam egy ruhadarabot is, a tüskés bokrok között. Nem vizsgáltam meg közelebbről és nem is vettem le, hogy tudjuk hol is volt pontosan… *a kereskedőhöz fordul.* Uram, körülbelül milyen nehéz volt a rakomány? Ennek tudatában ki tudnánk számolni a föld állagától függően, hogy milyen mélyen süllyedhet le a szekér.
*Próbál valami más tervet kitalálni. Van még egy ötlete, szimplán a banditák annyira bolondok, hogy el se rejtették a nyomaikat. Vagyis csak követni kell a hanyagul elrejtett nyomokat és megérkeznek a helyre, de ezt a teóriát még nem hozza fel. Várja a válaszokat. Ha a sensei kéri, hogy mutassa, meg hol találja azt a ruhadarabot, meg mutatja. Amireinek jelenleg lövése sincs, mi folyik itt, de úgy érzi, hamarosan kiderül, valahogy még nem áll össze a kép.
avatar
Yunaki Amirei Nyo
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 221

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Tensei Zento on Kedd 25 Szept. 2012 - 18:25

Mondtam, hogy nem az enyém lesz a legtutibb hely, mivel csak pár lábnyomot találtam, de azok is az út felé vezetnek. Próbálok keresni, még más nyomokat, de nem nagyon találok, így vissza megyek a szekérhez, hátha a többiek nagyobb sikerrel jártak. Amirei és Hirui is megjlenik, utóbbi kunaival a kezében, ami elég érdekes, mivel vér nincs rajta, lehet az egyikük ejtette el, vagy a dulakodás közben az egyik pontatlan dobás ment el arra. Számomra ez részlet kérdés.
-Csak pár lábnyomot találtam, ami arra utalt, hogy lesből támadtak, de elfelé vezető nyomokat nem.-
Erre Amirei nyomai is ráerősítettek, a ruhadarab és a szekérnyom. Mivel én nem találtam semmit, így Amirei találta meg az egyetlen elfelé vezető nyomot, ami alapján el lehet indulni utánuk. Az biztos, hogy ezek a fickók lesből támadtak, talán számítottak kísérőre, egy ekkora értékű árunál, ami nem is ártott volna egy shinobi személyében, mivel akkor nekem nem kéne itt lennem. Na, de ez van az üggyel kell foglalkozni.
-Amirei a szekérsúlyából legfeljebb azt számolhatod ki milyen messze járnak, de ez senkit se érdekel, mivel biztosan lassabban, mint amilyen sebességre mi képesek vagyunk.-
Már kezd zavarni ez a sok elmélkedés. Minél tovább trécselünk, annál messzebb jutnak az áruval, és annál biztosabb, hogy eltudják passzolni és elherdálni a pénzt, ahogy jó rablókhoz illik.
-Én megyek. Megtaláltuk a legbiztosabb nyomot, nincs kedved több időt fecsérelni. Akcióra vágyom.-
Mondom elszánt mosollyal az arcomon. Fiatalság bolondság, és persze türelmetlenség. A hosszú út a nyomozás, számomra mind időfecsérlés. Én minden esetre megindulok, aki jön jön, aki nem nem, ha kell egyedül végzek ezekkel a mezei rablókkal.
avatar
Tensei Zento
Játékos

Taijutsu Pontok : 27

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Tobi on Szer. 26 Szept. 2012 - 23:31

A sensei elmélázva hallgatta véleményetek a talált nyomok tudatában, majd bólintott végül.
- Nem volt nehéz a rakomány, pár zsák fűszer, pár ételhordónyi a különleges ételemből, néhány láda zöldség, és egy ládika, amiben a pénzem volt. Meg persze a szamár. - Válaszolt Amireinek a férfi, majd az útra mutatott, hol igaz halványan, de látszódtak pata nyomok.
- Rendben, induljunk tovább a szekérnyomot követve, kérlek figyeljetek oda, innentől veszélyes lehet az ösvény. - Mondta a Shinobi, majd miután Zento előre indult, megrázta a fejét.
- Jobb lenne ifjú Shinobi, ha én mennék elől, engem követne a megrendelőnk, utánunk Amirei, és te zárnád a sort. - Mosolygott Hirui, majd maga mögé mutatott, ezzel megnyitva az utat a kereskedő előtt, remélve, hogy követitek őket, Zento sem hamarkodja el a dolgokat.
- Jut eszembe, valami rejtek helyet is emlegettek. - Morogta maga elé mélyedve az öreg.
- Ezt csak most mondja? - Pislantott meglepetten Hirui, továbbra is kémlelve a környéket.


//Elnézést a reag minősége miatt.//
avatar
Tobi
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem túl sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Yunaki Amirei Nyo on Pént. 28 Szept. 2012 - 9:37

*A leányzó kicsit letargiába esik. Próbálja előkeríteni a nyomokat, de még mindig nem jutott el tudatáig, hogy agyi szintjük még a szamárét sem éri el. Pedig ő azon volt, hogy a legtöbb lehetőséget kihozza. Kicsit lesüti fejét az indulásnál. Eddig nem mondott semmi jót, pedig próbálkozott. Eddig a megérzései, és amit kilogikázott mindig helytálló volt és építő. Pedig meggyőződése az volt, hogy valami nehezebb küldetés elé állnak. Sóhajt egyet a lány.*
~a rendben van, hogy erre mentek… De vajon hányan lehetnek?~
*Megigazítja, öltözetét majd folyamatosan kémleli a tájat hátha lát valami furcsát. Mivel a megbízó előtte van így támadás esetén majd az ő védelmét próbálja szolgálni. Egyébként sem a legprofibb közelharcban. Persze ha ilyen szintűek ellenfeleik, akkor biztosan helyt állna, de fő a biztonság. Távolról jobban tudja őket támogatni. Sajnálatos módon Genjutsujai se sokat érnek jelen pillanatban, mivel ha csapattársai a hatóterületén vannak, ők is annak csapdájába esnek. A kísérő Jounin biztosan ki tudna szabadulni, de Zento nem igazán, így veszélyt jelent a küldetésre.*
- Nekem ez valamiért túl egyszerű.
*Közli a lány mindenkivel.*
- Elnézést, hogy a küldetésünk során eddig nem tudtam semmi kézzelfoghatót felmutatni, de a helyzet túl könnyű… Számítottam csapdára, félre vezetéssel de, hogy ennyire bénák legyenek arra nem…
*Sóhajt majd egy kicsit komolyabb hangsúlyra vált.*
- Ettől függetlenül nekem ez nagyon nem tetszik. Annyira egyértelműek a nyomok.
*Reménykedik, hogy valaki meg tudja magyarázni neki a dolgot valamiféle módon. De belül mégis egy furcsa dolog zavarja. Egyre és egyre csak azt ismételgeti magában, hogy ~ itt valami nem stimmel. ~ - Reméli, hogy nem festi az ördögöt a falra.*
avatar
Yunaki Amirei Nyo
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 221

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Tensei Zento on Pént. 28 Szept. 2012 - 18:22

A reakcióm elért annyit, hogy mindenki elinduljon, de Hirui utasításai már nem tetszettek.
~Szeretnék végre tenni valami, erre leghátra küldenek.~
Sétálok hátra zsörtölődve. A parancs az parancs, és nem tehetek ellene semmit, de az tuti ha történik valami én leszek az első aki lép az ügyben. Hiru elől, utána Misuzama, Amirei és én. Ebben a sorrendben haladunk tovább. Misuzama megjegyzésére már nem is reagálok, nem úgy, mint Hirui. Az árut mindig el kell rejteni valahol, hisz nem tudnak egyből vevőt találni rá, kivéve ha nem megrendelőnek csinálták, bár jelen esetben ezt az opciót elvetném, a támadás körülményeit és az eddigi leírásokat tekintve. Örülök, hogy Amirei egyre többet beszél, ez azt jelenti, hogy kezdi egyre jobban érdekelni a küldetés, és ennek hatására kezdi feldolgozni a kudarcokat.
-Amirei ezzel én is így vagyok.-
Mondom miközben haladok utána.
-Amirei te találtad meg a szekérnyomokat, és látszik mennyire próbálkozol. Többet adtál, eddig ehhez a küldetéshez, mint bármelyikünk.-
Mondom mosolyogva, és kissé elfelejtve azt, hogy hátra lettem utasítva. Talán Amirei, most észhez tér és kap egy kis önbizalmat, amire most nagy szüksége van szerintem. Én ezt tartom csapat munkának nem a harcot, hisz maga a harc ösztönös cselekvés, és ott a csapatmunka az együtt töltött idővel javul. A társak dolga, hogy nem csak a harcban, hanem lelkiekben is támogassák egymást, és az ilyen csapatok a legjobb csapatmunkával rendelkeznek. Hiszek benne, hogy mi leszünk Inwagakure legjobb csapata, és egyszer ezeket a dolgokat megtaníthatjuk az újabb genineknek.
avatar
Tensei Zento
Játékos

Taijutsu Pontok : 27

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Tobi on Vas. 30 Szept. 2012 - 21:12

- Amirei, minél könnyebb az ellenség felderítése annál könnyebb a dolgunk is, és az, hogy amatőrökkel van dolgunk, csökkenti annak az esélyét, hogy megsérül valaki. - Magyarázta a Jounin válaszolva az elkeseredett lánynak, majd folytatta.
- Ne csüggedj, szerintem még mindig izgalmasabb, mint macskát kergetni. - Mosolygott hátra a Sensei a lányra, viszont be kell vallani, tartalmazott igazságot mondandója.
- Zento kérlek ne becsüld le a leghátsó ember szerepét, hiszen te véded a hátsónkat, ami nagy felelősség. Hozd ki belőle a maximumot, taktikai szempontból fontos, hogy megvédd a társad, hiszen úgy olvastam az aktáitokból, hogy te jobb vagy a közelharcban, míg Amirei a Genjutsukban remekel. - Magyarázta, majd öntelten kihúzta magát, mint aki büszke arra, mennyire nagy okosságot mondott.

Talán egy óra sétálás után a kerék nyom, melyet már fél óra után nem próbáltak eltüntetni, eltűnik a mellettetek lévő bozótosban, ahol bár próbálták a nyomokat eltüntetni, mégis találtok letört faágakat, besüppedt talajt, és füvet, nem beszélve az odahordott gazról. Hirui utasítására tartjátok a pozíciótokat, és követitek a banda hátrahagyott nyomait. Nem is mentek sokat, mikor egy kisebb barlangot láttok meg magatok előtt, egyértelmű keréknyommal a szájánál, benn fények türköződnek a sötét falra, és nevetésre is felfigyeltek. Sehol egy őr, se a fák között, vagy rajta, és a barlangot sem őrzi senki...viszont jól hallató, hogy valakik mulatnak odabenn.


//Kaptok két szabad kört, hogy tervezzetek, a Jounin csak akkor mond ötletet, ha szerinte(m) nem megfelelő amit kitaláltok, de ettől nem félek. Elnézést, hogy megvárattalak titeket.//
avatar
Tobi
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem túl sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Yunaki Amirei Nyo on Hétf. 1 Okt. 2012 - 13:12

*Amirei az egész úton csöndbe volt. A sensei mondandójára nem válaszolt, elvégre egyrészt igaza is van, és nincs is. Az úton a nyom félbe szakad, de újra utat talált a csapat, úgyhogy folytatták a keresést. Nem tartott sokáig mire elértek a barlang szájához. Amirei leül a földre törökülésben és gondolkozni kezd, és kicsit ráncolja a száját.*
~Ez még mindig gyanús… Lehet, hogy tényleg csak amatőrökkel van dolgunk?~
*a lány előveszi a senbonokat és rájuk köti a csengőket.*
- Misuzama urat érdemes lenne elvinni kicsit messzebb. Még ha kint is várakozik a barlang előtt, lehet, túszul ejtik, vagy nem minden bandita van a barlangba, így pedig bajba kerülhet.
*Jegyzi meg a lány, bár egyelőre nincs kedve taktikát összeállítani, ezt most inkább Zentóra hagyná. Próbál kiötleni egy jó tervet. Rajta ütés vagy lesből támadás…
Kicsit hezitálva azért megszólal.*
- Ha használnám a csengőimet és a genjutsumat tökéletesen tudnám őket harcképtelenné tenni, mivel a barlangban lévő vízhangot kihasználva kiterjedhet a jutsum bármilyen nagy is. Viszont sajnos rátok is hatással van. Viszont talán egy másik illúzióval kikergethetném őket.
*Szokásosan hatásszünetet tart.*
- Viszont nem akarok taktikát alkotni. Jelen pillanatban ehhez Zento ért a legjobban.
*Halkan kuncog fel a lány.*
- Hiszen egy agyi szinten van velük.
*Mosolyog Zentora ami viszonylag jó jel, elvégre egész úton bús komor volt… Pár másodperc után kicsit komolyabbra fogja, a figurát majd ránéz partnerére, hogy van-e valami ötlete.*

avatar
Yunaki Amirei Nyo
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 221

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Tensei Zento on Hétf. 1 Okt. 2012 - 19:36

Természetesen megjegyzem, amit Hirui mond és már is másképpen tekintek a hátsó ember szerepére. Az út sajnálatosan akciómentesen telik, viszont a nyomokat követtük, és nem hasztalanul. Nemsokára egy barlang száját pillantottuk meg, benne fényekkel, és nevetés hangját halva.
~Na végre.~
Alig vártam, hogy tantom a kezemben szorítva ítéletet hozzak, az igazság pengéjként. Bár, amint végigfutott a kezem a Tantot hirtelen egy emlék kép suhant át előttem. Az az emlék, mikor a kardomról a vért, egyik ellenfelem testébe töröltem. Yuutaro akkor rám szólt, és megtanította, hogy nem szabad meggyalázni a holtesteket, és a gyilkolási vágy, egy olyan lavina, amit ha kicsit is elkezdünk, nem tudjuk megállni. Szemem lehunytam és lenyugodtam. Elengedtem a tanto markolatát, és Amireire figyeltem.
-Köszi a bókot.-
Jegyeztem meg Amireinek, majd előrébb léptem.
-Legszívesebben rájuk omlasztanám a barlang száját pár robbanó jegyzettel, de ezt nem tehetem meg. Ha lehet minél kevesebb áldozat legyen, inkább Inwagakure hozzon ítéletet felettük és ne mi. Emellett a bent lévő árura és pénzre is szükségünk van, már ami maradt belőle.-
Jegyzem meg a végén a nevető hangokra, majd egy botot veszek a kezembe és lerajzolom a barlang száját a földre.
-Szerintem megoldható a helyzet könnyen és rajta ütés szerűen. Amihez Amirei sokban hozzá járul.-
Tartok egy kis hatás szünetet társamra nézve.
-A legnagyobb titokban közelítenénk meg a barlangot, amit kívülről veszünk be.-
Kissé furcsa lehet a "kívülről vesszük be" Kifejezés, de így folyhat a legkevesebb vér, ami most az én célom. Az emlék eléggé lesokkolt, és ennek tudatában hajtom végre a cselekedeteim. Lerajzolom a tervem egy részét. Ahol Hirui jobbról közelíti meg a barlang száját, én és Amirei balról.
-Amirei pár csengős tűt behajítva aktiválja a jutsut, és megbénítja a bent lévőket. Remélem igazad van és kiterjed az egész barlangra, viszont akire nem azzal meg kell küzdenünk.-
Ekkor veszem elő a táskám és egy kunaial felvágom a belsejét.
-A táska bélését füldugóként tudjuk használni, így Amirei genjutsuja nem lesz hatással ránk oda bent.-
Vettem fel az ötletet, ami szerintem jónak tűnik.
-Amirei a továbbiakban visszavonul, és Misuzama úrra üggyel.-
Nagyjából ennyi a tervem, ha sikerül már az első lépés, akkor harc nélkül megszerezhetjük az árut, és megkötözhetjük a banditákat, akik felett Inwagakure ítéletet mondhat.
avatar
Tensei Zento
Játékos

Taijutsu Pontok : 27

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Yunaki Amirei Nyo on Hétf. 1 Okt. 2012 - 19:54

*Gondolkozik a lány.*
- Reménykedj, hogy eléggé fog hang szigetelni. Ha csak egy kicsit is meghallod, csapdába esel. Viszont ha elhagyom a terepet a genjutsu megszűnik. /// Ha a táska bőrből készül (mert abból szokott hisz az éles fegyverek kivágnák a szövetet, vagy hamar elhasználódik.) /// Viszont a táska nem lenne egy nagyon jó ötlet. Nem szigetel eléggé, pamut kéne... Inkább ruhadarab... Viszont ha ragaszkodsz hozzá és végig néznéd ahogy egy lány levágja magáról a ruhát...
*Próbál egy picit kötekedni, de valójában nincs miért, reméli Zento megfogadja a tanácsát. Amúgy ő is erre gondolt, bár a fül bedugaszolás valahogy nem jutott eszébe. Nem is érti miért. Ránéz a jouninra és szemeivel végig pásztázza, hogy ez a terv így rendben van-e. Így is előre dolgoztak. Amennyiben hivatalosítja, hogy mehet, akkor feláll, leporolja magát, lábbelijét megigazítja, majd friss levegőt véve Zento mögé kerül. A tűket kezébe veszi, a csengőket pedig leszorítja, hogy semmiképp ne szólaljanak meg.*
- Viszont.
*Szólal meg a lány.*
- Bár sokat mondtam, hogy túl gyanús… Nem hiszem, hogy ennyire egyszerű lenne. Biztos, hogy számítanunk kell csapdára. Robbanó jegyzet nem lesz, elvégre így a menekülési esélyüket csökkentenék. Viszont drót huzalokra, és egyéb kisebb, de akár halálos csapdákra számíthatunk. Vagy ha az ő agyukkal kell gondolkoznom, két konzervdoboz, és egy dróthuzal. Ha belelépnek a konzervdoboz leesik és lefüleltek minket.
*Megosztja gondolatait. Aztán követi Zentot ha elindul. A barlang szájánál majd felméri gyorsan a terepet, hátha észrevesz valamit, ami akadályozhatja a genjutsuját, avagy a támadást, illetve hátha meglát egy megcsillanó dróthuzalt…*
avatar
Yunaki Amirei Nyo
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 221

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Tensei Zento on Hétf. 1 Okt. 2012 - 22:18

A tervét Amirei elfogadta, de volt más javaslata is. Mégpedig az, hogy a ruhadarab állítólag jobban szigetel.
~Most én vagdossam szét a ruhám?~
Kissé megvonom a szemöldököm, de ezek szerint kénytelen vagyok megtenni. Amireinek úgy sincs szüksége füldugóra. Levágok a ruhám ujjából egy darabok, majd ez ketté és begyömöszölöm a fülembe, amennyire csak tudom, hogy minél jobban szigetlejen. Jelzek Amireinek, hogy beszéljen. Nem szeretnék vakfoltokat a küldetésben, és bizonytalan taktikát alkalmazni. Amennyiben helytál a füldugó, akkor a terv marad, kivéve ha Hirui nem szándékozik hozzászólni. Akkor indulhatnak is és végezhetik lépésről lépésre.
-Amireinek igaza van, a csapdákra figyeljünk. A rejtekhelyet jobban védhetik.-
Adom ki az utasítást, ha már a taktikát is én mondtam.

Viszont, ha a füldugó megbukik a teszten, akkor más tervet kell kieszelni, de abba félti Amireit bevonni. Ebben az esetben a terv egy része marad, mégpedig, hogy méla csendben megközelítik a barlangot Hiruival, és egy rajta ütésszerű támadást rendeznek, míg Amirei kint marad Misuzamával, és kívülről fedezi a barlang száját, és távolsági harccal vissza szorítja, vagy megöli őket. Reménykedem, hogy a füldugó beválik, mivel a "B" terv több vér kívánna, amit egy hivatásos shinobi igyekszik elkerülni.
avatar
Tensei Zento
Játékos

Taijutsu Pontok : 27

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Tobi on Kedd 2 Okt. 2012 - 20:59

//Innentől külön mesélek Amireinek, és külön Zentonak, becsületkassza lesz, ha bele akarjátok élni magatokat a játékba, ne olvassátok el a másikét, ha pedig olyan dolgot írok, ami mindkettőtökre vonatkozik, odabiggyesztem, hogy "közös".//

Közös:
Végeztetek a megbeszéléssel, ez idő alatt pedig nem történt semmi, odabenn ugyanúgy megy a mulatozás, kinn pedig semmi gyanúsat nem vesztek észre, bár nem mintha nagyon körbe néztetek volna...
Közelebb osontok, és láthatjátok, hogy a barlang szája szemmel látható csapdákat nem rejt magában, a lány sem lát olyan tényezőt, ami genjutsuját akadályozhatná, minden készen áll a terv végrehajtásához.
Utasításotokra Misuzama kinn marad, és miután Amirei bedobja a csengőket, aktiválja őket, majd a férfi elé igyekszik, hogy az ellenfelek ellen védje őt. Eközben Hirui és Zento bedugaszolták füleiket, így valamelyest védve vannak a genjutsu hatása ellen, nem úgy a bennlévők, akik hangos ordibálással köszönik meg azt, amit a lány értük tett.
Zento, és Hirui reflexszerűen ugranak be, de mivel azt nem beszélték meg mit tesznek konkrétan Hirui egy kunait vesz elő, és mivel Zento azt követően, hogy felvágta táskáját, nem tette el fegyverét, azt szorongatja a kezében, meg persze a Tanto-t.

Amirei:

Úgy tűnik tervetek bevált, a bennlévők nem értik, mi történik, és az ordibálásokról is azt gondolod, hatott a Genjutsud, nem akadályozta semmi. Éppen ekkor ugranak be csapattársaid, mikor egy kendőt érzel az arcodon, azon pedig valami kellemetlen szagú anyagot, erős kezek szorítása pedig nem engedi, hogy bármilyen jutsut is alkalmazz, a szádat pedig a rongydarab fedi el. Enyhe szédülés tör rád, érzed, hogy ez bizony kábítószer volt, de egy dolgot még tudsz cselekedni, mielőtt a földre zuhannál. A társaidnak nem tudsz jelezni, ők már bementek, és egyébként is füleik be vannak dugaszolva, ahogy a földre csuklasz három embert látsz magad felett, Misuzama elégedett vigyorral áll feletted, és ez a párbeszéd zajlik el.:
- Őt ne bántsátok, vele nincs dolgom. Hiuri az, akit holtan akarok látni. - Mondta a férfi, majd a két álarcos bólintva hagyott ott téged. Egy dolgot még cselekedhetsz, mielőtt összeesnél, jól gondold meg mi az, mert többre nem lesz időd a következő körben.

Zento & Hirui

Miután jeleztek egymásnak, betörtök a barlangba, és két embert láttok meg benn, akik a földön fetrengve próbálják átvészelni a genjutsu hatását, nem sok sikerrel. Látjátok benn a kocsit, a szamarat, de nem volt itt semmilyen bulizás, semmi asztal, semmi ital, de még csak étel sem, a barlang üres.
Kiáltott feléd Hirui ugyan valamit, de nem hallottál semmit, és amúgy is már késő volt, a barlang szája megadta magát a reá dobott robbanócetlis kunaiknak köszönhetően, aminek eldobását nem hallhattátok és beszakadt az egész. Beszorultatok két ellenfeletekkel, akik ugyan hatástalanítva vannak, de a kinn lévő rablók egyedül maradtak Misuzamával és Amirei-vel. Vajon megtudja védeni Amirei a kereskedőt? Két fáklya van a falakra erősítve, ennyi fényt ad a barlang, és látjátok, hogy van tovább vezető út is, ráadásul kettő, na meg kommunikálni nem tudok, míg a ruha benne van a fületekbe, így meg kell szüntetni először a Genjutsut.


//Nos, ha bármi panasz van, amit nem vettem észre, vagy nem érzitek jogosnak a történéseket, nyugodtan írjatok PM-et, én elmagyarázom, mit és hol rontottatok el. Azonban nincs veszve semmi, mindketten ki tudtok mászni a slamasztikából, szeretem a találékonyságot, Amirei közel is járt a megfejtéshez, miszerint "Ez túl könnyű", de ez kevés volt. Viszont még nincs vége a kalandnak, sok sikert. Smile //
avatar
Tobi
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem túl sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Tensei Zento on Szer. 3 Okt. 2012 - 15:50

//Mivel külön részben vagyunk, így a reag sorrend is mindegy.//

Amint beugrok Hiruival együtt a barlangba, robbanás hangját hallom, és a barlang szája beszakadt.
~Ennyit erről, amit én megtettem volna azt ők megteszik velem...~
Jegyzem meg magamban, viszont megpróbálom megőrizni a hidegvérem. Jelenleg nem tudok Hiruival kommunikálni amíg a fülemben a füldugó, és a genjutsu hatása érvényben van. Viszont ha kiveszem a füldugót a genjutsu hatása alá kerülök, de ha megakadályozom a genjutsu működését, akkor a bennlévő két ipse is azonnal ránk támadhat. Úgy tűnik idebent ragadtam a senseiel, de mielőtt a kiutat keresnénk van pár teendőnk. Mivel kötelem nincs, így a drótokat kell használjam arra, hogy a két megbénult ellenfelet megkötözzem. Remélem ezzel nem lesz próbléma, mivel én nem állok a genjutsu hatása alatt. Némi szájtátogatással és kézmutogatással megpróbálok jelezni Hiruinak, hogy segítsen, és gyorsabban tudjunk haladni. Miután az első lépés megvan, következik a genjutsu hatástalanítása. Mivel Amirei idebentre dobta a shenobokat, és fény is van ép elég, így megkeresem a csengős shenobokat és letépen róluk a csengőket, így a jutsu hatását veszti. Intek Hiruinak, hogy várjon a füldugóval, előbb én veszem ki. Én nem tudom feloldani a genjutsut, és ha maradt csengő, akkor ő megkeresheti és letépheti, de ha mindketten a jutsu hatása alá kerülünk, akkor itt ragadunk.
-Van ötlete, hogy hogyan jussunk ki?-
Kérdezem a tapasztaltabb senseit. Eddig elkövettem azt a hibát, hogy a saját fejem után megyek, de meghallgatom a feljebbvalóm véleményét. Lehet, hogy 10 évesen kicsit sokat képzeltem magamról, és az is lehet, hogy ennek Amirei issza meg a levét.
avatar
Tensei Zento
Játékos

Taijutsu Pontok : 27

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Yunaki Amirei Nyo on Szer. 3 Okt. 2012 - 16:52

*Minden esemény jól történt, amíg fel nem robbantak a robbanójegyzetek. A lány csak bámulva nézte az eseményeket, aztán pedig kloroformmal, vagy valamis féle kábítószerrel harcképtelenné tették. A szájához nyomták, hogy azt az anyagot lélegezze be. Ezek az anyagok erős oxigén hiányt okoznak, így az ember eldől. Oxigén dús levegőn külső segítség nélkül akár több órára is kiüthetik, vagy akár bele is hallhat, ha túl nagy dózist kap.
A lány összerogy, majd szeme sarkából meg tudja pillantani azt, akik tették. Nemes gesztus, hogy életbe hagyták, de ilyen állapotban nem sok mindent tud csinálni, a szédülés fejfájás kezd úrrá lenni, majd hamarosan álomba merül.
Talán még egy kis cselekedetet ki tudna magából csikarni, de ötlete sincs. Pár másodpercen belül elájul, ezért a genjutsut fölösleges hatástalanítani. Több dolog is eszébe jut, mégpedig az, hogy ha lát fejpántot az embereken, akkor tudja, hogy kik is voltak a támadók, tényleg banditák, vagy egy ellenséges ország. - Megfigyeli az embereket majd, eldönti magában, ha felébresztik, mindent elmond, remélhetőleg emlékezni is fog rá. Általában emlékezet kiesést nem szokott okozni az anyag, már ha ez nem olyan. Terve végül is az, ha ennyire agyafúrt az ember, miért ne használhatna genjutsut, akár a lány is most a csapdájába van, és amit lát, hall, érez az mind illúzió… Megpróbál egy utolsó Genjutsu: Kai-t, aztán nagyvalószínűséggel álomba szenderül. Reméli, ha majd felkeltik, akkor tovább folytathatja a küldetést. Támadással nem próbálkozik, nagy eséllyel megölnék.*

// Mást nem tudtam kitalálni. Nem tudom semmiképp sem követni őket. Az irányt megtudom jegyezni, főleg ha velem szembe álltak. Megölés viszont kicsit nehézkes lenne ilyen állapotban Smile (ha nem akkor javíts ki majd kérlek) //
avatar
Yunaki Amirei Nyo
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 221

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Tobi on Szer. 3 Okt. 2012 - 20:19

Amirei:
A lehető legjobb dolgot tetted, amit a helyzetben lehetett, utolsó pillanatig, míg nyitva tudtad tartani a szemeidet, jól megnézted ellenfeleidet. A fejükön nem volt pánt, viszont a vállán jól kivehető volt egy patkány szimbólum, amiről Misuzama beszélt. Az arcukon mindkettőjüknek fekete kendő volt, és ujjaikon valami éles, mintha fémkarmok lettek volna. A feloldás Jutsuval, ha a genjutsudat akartad hatástalanítani, rá kell döbbenj, hogy lehetetlen, viszont egyébként sem voltál semmilyen illúzió hatása alatt, így ezzel a tudattal csukattad be szemeidet.

//Fél órával később, játéktechnikailag jelen pillanatban sehogy sem lehetsz a csapatod segítségére az időeltolódás miatt.//
Nem tudod mennyit aludhattál, de fejfájásra ébredsz, és mikor észbe kapsz, mozdulnál, de nem vagy rá képes. Megkötöztek téged, és miután már látásod is kitisztul, láthatod, hogy egy fához vagy odarögzítve, ülő pozícióba. Felszerelésed tőled három, négy méterre egy fickó mellett, aki egy sziklán ül, és figyel téged. Magad elé tekintve, láthatod a bezárt barlangot. A szád is le van kötve, erre akkor jössz rá, mikor szóra nyitnád a szádat, Misuzama minden bizonnyal felkészítette a hordát képességeidre...na de biztosan mindenre gondolt?

Zento:
Hirui bólintva közölte, értette mit mutattál neki, így míg te megkötözted az ellenfeleket, ő megkereste a csengőket. Miután megvoltatok, kivetted a bőrdarabokat, és nyugodtan konstatáltad, biztonságban vagytok, habár jól szigetelt a kis ruhadarab, még így is azért émelyegtek kicsit. Amirei sok mindenhez ért, a Genjutsuhoz mindenképpen.
- Kirobbanthatnánk a száját, de félő, hogy ránk omlik az egész. Viszont a barlang tovább vezet befelé, két irányban, és fáklyánk is van, viszont, ha itt maradunk, lehet elfogy a levegőnk. - Mondta a férfi, majd mindkettőtök figyelmét elvonja valami rendkívüli esemény. A barlang tetejéről kisebb szikladarabok hullanak alá, porral vegyítve, és a talaj is megmozdul alattatok. A robbanás instabillá tehette az egészet, így talán nincs sok időtök gondolkodni.
- Sietnünk kell, mert ránk omlik az egész, és Amirei sincs biztonságban. A két jómadarat tegyük fel a kocsira, és úgy induljunk tovább, ha jól látom, elég nagy az alagút, ez a kis kocsi még befér. (Nem szekérről van szó, hanem egyszerű kétkerekű kiskocsiról.)

//Zento nem rontottad el a kalandot azzal, hogy határozott voltál, én pont ezért adok jutalmat, ha te gondolkozol, ha a Jounin oldja meg a feladatot, azzal nem fejlődik a karaktered.//
avatar
Tobi
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem túl sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.