Határvidékek

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Yunaki Amirei Nyo on Szer. Okt. 03 2012, 21:58

*Ébred fel kókadozva a lány.*
~A fejem…~
*Gondolja magában. Kicsit kinyitja szemét, alig lát még valamit. A fejfájás miatt megpróbálja megfogni a fejét, de ekkor észre, veszi, hogy le van kötve, megszólalni se tud, szája is be van kötözve.*
~Ilyen megalázó helyzetbe kerülni…~
*Ismételten gondolkozik. Érdekli az, hogy vajon az őr észrevette már azt, hogy felébredt. Amiután ezt megvizsgálta a fájdalmak, és szédülések ellenére kicsit megpróbál körbe nézni, hátha talál valamit, ami a segítségére lehet. Sajnálatos módon nem rejtett el egy darab fegyvert se, csak a csengője lóg az övén. // Adatlapomon rajta van a két különleges csengő, ha azt is elvették szólj. //. Bár ülő pozícióban van az nem zárja ki azt, hogy a kezeit ne tudja összetenni, és ezzel kézpecsétet formálni. Bár ilyen helyzetben nem tudja hasznosítani a genjutsuját, úgyhogy egy alapabb ninjutsut kéne használnia, méghozzá a test cserét. A probléma az, hogy nem biztos, hogy annyira látja a terepet, hogy bármi egyenértékűre kicserélhesse magát és harcba kezdhessen.
Amit tenni szeretne, felmérni a terepet, és megnézni, hogy kezével tud e bármit csinálni, tegyük fel egy élesebb tárgyat felvenni a földről vagy kézpecsétet formálni.

Bár még kicsit hervadt virágként érzi magát, megpróbál cselekedni, lehetőleg gyanútlanul. Amennyiben közeledne hozzá az őrzője, akkor nyugton marad. A lány nagyon reméli, hogy nincsenek gyermekek iránt érzett szexuális vágya.
~Nagyon remélem, hogy találok valamit, és kijutok ebből a csapdából sürgősen… Gondolkozz Amirei…~ mondja magában.*
avatar
Yunaki Amirei Nyo
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 221

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Kinshu on Csüt. Okt. 04 2012, 10:10

A kapuban még a sensei egy picit álldogált mintha arra várna, hogy van-e kérdés de mivel ilyesfajta megnyilvánulás nem hangzott el ezért végül csak sikerült elindulnia a kis csapatnak. Azért elég durva, hogy rögtön az első körben rávertem egy másod éves anbu tanonc shinobira aki már legalább chuunin szinten van! Ez egy picit el is töltött büszkeséggel de nem hagytam, hogy az érzelmeim vezessenek és próbáltam józan ésszel nem csapat társam melleit bámulni... "Mi van velem?"
Aztán eszembe jutott Kota... Hát ez az ember sem egy élet biztosítás így vakon bele a nagyvilágba. Azt hittem valami nagy ágyúval megyünk egy ilyen típusú küldetésre erre megkapok egy kislányt és egy vak főnököt. Hát köszönöm szépen.
Inkább odahúzódom a csapat társam mellé és annyit mondok neki út közben. Igyekszem ügyelni arra, hogy ne hallja meg más.
- Ne aggódj szerintem semmi baj nem volt azzal, hogy bemutatkoztál nekem és köszönöm szépen. Az én nevem Kinshu! - Súgtam oda jószívűen a lánynak!
avatar
Kinshu
Játékos

Taijutsu Pontok : 68


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 550

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Tensei Zento on Hétf. Okt. 08 2012, 18:15

A jounintól kap némi segítséget és méghozzá nem is rosszat. Ő arra gondolt, hogy kirobbantják a barlang száját, de Hirui óva intette, és ezt köszöni. Még nagyon fiatal követ el hibákat, de azért vannak együtt, hogy ezeket kijavítsák. A barlang egyik járata biztosan kivezet, az is lehet, hogy mind a kettő, de lehet, hogy egyik sem. Viszont, aki nem kockáztat az nem nyer, de aki gondolkodik többet nyer, mint aki kockáztat. A kettőt kéne valahogyan keverni. Zento az elágazáshoz sétál, és egyszer az egyikbe, egyszer a másikba is bemegy. Megvizsgálja, hogy hol jön több friss levegő a barlangba, hisz az az ösvény biztosan a szabad ég alá vezet. Ezt segíti a kezében lévő fáklya is, mivel a többlet oxigén miatt jobban ég.
~Remélem ez lesz a helyes.~
Miután a két jómadarat felpakoltuk a szekérre, a szamarat megindítva elindulunk azon az úton, amit az előzőek alapján helyesnek vélek.
-Reméljük tényleg ez a helyes út.-
Mondom Hiruinak, csak hogy teljen az idő.
-Reméljük Misuzama és Amirei jól vannak.-
Aggódom kicsit értük, főleg Amirei miatt. A lány, mintha a testvérem lenne, már úgy a szívemhez nőt. Nem tudnám megbocsájtani magamnak, ha ő is miattam veszne oda.
-Amireinek igaza volt. Túl egyszerű volt ez az egész. Vártak minket, és csapdát is állítottak. Valahonnan tudták, hogy jövünk.-
Kezdek kicsit hangosan gondolkodni, legalább addig is telik az idő, viszont nem jutottam egyről a kettőre. Nem tudtam, hogy honnan tudhatták, vagy csak átlagba küldenek valakit. Lehet talán egyikünk a célpont, amire én rátettem egy lapáttal azzal, hogy szétválasztottam a csapatot.
avatar
Tensei Zento
Játékos

Taijutsu Pontok : 27

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Tobi on Hétf. Okt. 08 2012, 22:31

Amirei

//25 perc múlva lesztek egy idősíkban//

Az erdőben vagy, ahol keresztül mentetek a barlanghoz közeledvén. A barlang szájánál két őr várakozik Misuzama társaságában. A lábaid szabadok egyedül, a kezeid is rögzítve lettek a hátad mögé, talán, ha valahogyan megtudnád lazítani a köteléket, lehetnének lehetőségeid.
A téged őrző fickó unottan pillant rád, és látva, hogy fészkelődsz, egy kunait kap a kezébe, és feléd hajítja. Lejátszódik előtted az életed, talán azt hinnéd, itt a vég, s mikor becsukod a szemeidet beletörődve sorsodba, koppanásra figyelsz fel a fejed mellett. A célpont nem te voltál, hanem a fa, amihez hozzá lettél kötve.
- Maradj nyugton kislány, a következőnél nem hibázok. Misuzama annyit mondott, hogy nem kell téged megölni, de nem is tiltotta meg ezt. - Mondta, egy újabb tört lóbálva a kezében.

Zento
Hirui felpakolja ellenfeleiteket, míg te leveszed az egyik fáklyát, és benézel a hatalmas, tátongó lyukakba, melyek szabadulásotok ösvényén jelenthetik. Az egyikből huzatot érzel, kellemes érzés, mégis furcsa szaggal párosul. A másiknál semmi ilyesmit nem érzel, ugyanolyan dohos, áporodott a levegő, mint ahol most álltok, és sötétebb is.
Mivel az első kecsegtet a legörvendeztetőbb reménnyel (azt írtad, arra mentek, amerre a kiút érezhetőbb, de még változtathattok a következő reagban), így elindultok az első választható úton, miközben mindketten magasra tartjátok a fáklyákat.
- Biztos vagyok benne, hogy Amirei kezelni tudja a helyzetet. Lehet, hogy kicsit negatív, és passzív, de különleges képességei vannak és érzem, hogy nem mutatott meg még mindent. - Válaszolt a férfi mosolyogva, miközben a kellemetlen szúrós szag egyre erősödik.
- Mi lehet ez? Talán kén, vagy méreg? - Kérdezte felvonva szemöldökét, majd egy kendőt az arca elé kapott. A bűz annyira nem zavaró, de a biztonság kedvéért nem kockáztat, ugyanis lehet ti vagytok az utolsó reményei Amirei számára.

[Amirei: 190 cp, -2 csengő] (kérlek jegyezd fel az adatlapodra a csengőket is, mert nincsenek fenn, csak ami az öveden van. Mivel utólag olvastam el, és már túl vagyunk azon a részen, nem baj, de azért már csak az az egy van nálad. Amennyiben én vagyok figyelmetlen, jelezz! )
[Zento: 230 cp]
avatar
Tobi
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem túl sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Jiraiya on Kedd Okt. 09 2012, 15:59

// Kinshu //


Amint elindultatok szépen komótosan, Észak felől, hatalmas erősségű szél kezdett fújni. Ez megkönnyíti a az utatokat, ugyanis csökkenti az ellenállást és szó szerint, lök előre. Mielőtt felvettétek volna a komolyabb tempót, akkor jegyezted meg azt a dolgot a leányzónak, erre pedig jött is egyből a válasz, de nem tőle, hanem a 4-5 méterre előttetek lévő senseitől.
- Mit gondoltok, miért Én vezetem ezt a küldetést? Szerintetek hogyan tájékozódok, ha nem látok? A hallásom és a szaglásom rendkívül kifinomult, így akár észlelni tudom az ellenséget Egy kilométeres távolságból is. És ezt képzeljétek el chakrával felerősítve.
Mondta, majd jelzett, hogy gyorsítani fogtok. A lány pedig feléd fordította a fejét és megszólalt mosolyogva.
- A senseinek igaza van mindig mindenben és nem kellett volna elmondani a nevedet!
Miközben beszélt, végig a szemedbe nézett és mosolygott, majd a mondandója végén egyet még kacsintott is. Azt, hogy a fiú ezt mire véli, az csak rajta múlik.


// Eső Országa --> Nagy Folyó. Átléptétek az Ország határát. Mivel szövetséges nemzetekről van szó, a blokád nem állta utatok. //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Yunaki Amirei Nyo on Vas. Okt. 28 2012, 19:38

*Amint a kunai becsapódik, a lány pupillái kitágulnak, és egy kicsit megszeppen. Szíve hirtelen gyorsan kezd el verni, ijedtségétől.*
~Ez így nem lesz jó… így meg fog ölni, de mi van, ha a többiek a sziklák alá szorultak, vagy az már alapból összenyomták őket.~
*Aggodalmaskodik a lány, de próbál koncentrálni, miközben lassan elönti, az adrenalin melyet a szervezet termel, ha valamilyen drasztikus hatás éri a szervezetet, ez betudható a félelemnek. Természetesen ennek „erejét” előnyét nem tudja kihasználni. Végighallgatja a mondandóját ellenfelének majd egy kis halk kuncogás után kissé félelmetesen lesüti a fejét.*
- Mégis a nem nálatok mit jelent? Mindegy is... Ha nem öltök, meg akkor itt hagytok kikötözve, és itt nem igazán fog rám találni senki sem, vagyis éhen és szomjan halok.
*Felnéz a lány.*
- Igaz, hogy nem vagyok kérdező helyzetben. De mit akartok a se… Hiruitól? Miért akarjátok megölni?
~Talán besegíthetnék nekik, hogy átverjem őket… Nem… az túlságosan nagy veszélyt hozna rám, és még hülyének, is néznének.*
*A lány megpróbál mindent precíz mozdulatokkal, lassan véghezvinni, még ha ez több percbe is kerül. Nincs mit veszítenie, ha társai meghaltak. Hátra van kötve a keze. Fegyvere, nincs, amivel a kötelet elvághatná, mivel genjutsu használó így nem is tud sok mindent tenni. Ilyen helyzetben nincs értelme a genjutsunak, csak akkor, ha kiszabadult. Lassan magát hozzá nyomja, a fatörzshöz hátha a picit meglazulnak az őt tartó kötelek, majd kezét megpróbálja kiszabadítani, természetesen ezek után sincs nagy esélye, hogy a kötelekből ki tud szabadulni. Amennyiben eléri, a földet hátul megpróbál kitapogatni egy követ, vagy valami élesebb tárgyat, majd azt felhasználva lassan elvágni a kötelet.*
- Bosszú vágy? Megölte egy társatokat? Feloszlatott egy szervezetet? Netán családi konfliktus?
*Kérdez, a lány miközben cselekszik, de érzi, hogy hamarosan csendre utasítják, majd megfenyegetik. Rosszabb esetben, megölik, ha szerencséje van, csak megsebesítik, de valahogy le kell kötnie a figyelmét.*

//Bocsi, hogy két cselekvést írtam. Az egyik a kötéllazítás, a másik a kőkeresés. Természetesen prioritásban a lazítás az első, ha ez sikerül vagy nem akkor a kőkeresés a következő cselekedet. Ha ez nem fér bele egy körbe akkor kérlek szólj és a következőbe is beleírom!//
avatar
Yunaki Amirei Nyo
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 221

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Tensei Zento on Hétf. Okt. 29 2012, 10:20

Miután felpakoltuk megkötözött ellenfeleinket a kocsira, megindultunk az első azaz a jobb oldali úton. ( Nem írtad melyik, így legyen a jobb) Ahogy haladtunk beljebb egyre szúrósabb lett a szag, de mivel húztam a kocsit nem igazán tudtam védekezni ellene.
-Hirui-senpai, ha megkérlek megfognád, és húznád a másik felét.-
Valószínűleg veszi a lapot, hogy miért kérem, így én feljebb húzva a ruhám úját, a szám és orrom elé tudom tenni.
-Nem tudom. Az ilyesfajta természeti dolgokhoz Amirei ért jobban.-
Nem vagyok az az észlény, de harcokban jobb vagyok, mint Amirei, és jobban reagálok a irtelen helyzetekre mint ő. Talán ennek köszönhetem, hogy még életben vagyok, és nem omlott rám a barlang bejárata. Ahogy haladunk beljebb a bűz egyre erősebb és erősebb. Nem tudom mi ez, de azt igen, hogy nem jó dolog. Egy per perc séta után nem bírom a csendet, és inkább megszólalok egy kérdéssel.
-Hirui-senpai. Maga szerint lenne esélyem arra, hogy egyszer én legyek a Tsuchikage?-
Kérdem és közben lehajtom a fejem. Ez minden vágyam, de tudom ilyen hibákkal amiket most vétettem, nem lennék méltó rá.
avatar
Tensei Zento
Játékos

Taijutsu Pontok : 27

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Tobi on Hétf. Okt. 29 2012, 22:55

//Gyerekek, be kell valljam, most egy kicsit csalódott vagyok.//

Amirei:
Megdöbbenésed következtében, miután lenyugodtál egy terv fogan meg fejedben, s mikor szóra nyitod a szád, ezen hangok jönnek ki belőle.
- Mgs a nm nltk mit jlnt? - Nem is mondod végig a mondatot, mert rá jössz le van kötve a szád, talán a sokktól elfelejthetted, vagy még nem tisztult ki eléggé a fejed az ütést követően, mindenesetre beszélni nem tudsz. (Írtam feljebb, hogy le van kötve a szád.)
- Ne hablatyolj, úgy sem értem. - Szólt rád a fickó, majd megrázta a fejét kifejezve nem tetszését.
Mikor hátradőlsz, és próbálod kibogozni a követélek, rá kell jöjj, nem holmi csavargó kötözött meg téged, igen masszív, mocorgással nem bírsz lazítani rajta, követ pedig nem találsz a Földön.
A fickó nem figyel rád, a barlang felé mered, viszont kezében még mindig nyugodtan lóbálja a kunait, ami arra vár, hogy megsebezzen téged.

Zento & Hirui:

//Nos, írtad, arra mész, amerre a szabadulás legnagyobb jelét véled felfedezni, ez pedig a bal oldali. Ha két irány van veled szemben, az első általában a bal oldal, már, ha sorba vesszük a lehetőségeket. Na de semmi baj, írtam, hogy korrigálhatsz a reagban, így elindultok jobbra a sötét dohos alagúton át.//
Szerencsére van nálatok fáklya, mert anélkül még annyit sem látnátok, mint ami jelenleg az orrotok előtt van. Nincs szúrós szag, és nem kell húzni a kocsit, mivel a csacsit a kantárnál fogva tudjátok vezetni. Egyre kellemetlenebb a levegő, és nem látjátok az alagút végét, sőt néha még a talaj sem igen látszódik.
- Bárkiből lehet Tsuchikage, ha megdolgozik érte. Viszont te elég önfejű és meggondolatlan vagy, ez nem jó egyveleg egy ország irányításához. - Mondta a férfi, miközben folyamatosan meneteltetek.
Talpatok alatt már ropogni kezd valami, ami fura, eddig erre nem volt példa, kicsit előrébb pedig fény szűrődik fel a talajról. Mi lehet az?//Közös: Adok egy kis segítséget, mert nagyon rosszul áll a szénátok. Cseréljetek szerepet, éljétek bele magatokat egymás jellemébe. Mi az amiben Amirei jobb, mi az amiben Zento? Meghalni nem hallhattok meg, szóval nem kell aggódni, de ha elbuktok, annak lesz következménye. //
avatar
Tobi
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem túl sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Kazuma Tensei on Kedd Júl. 23 2013, 14:32

//Madara//

Lassan összepakolt, eldöntötte, nem tud több tudást szerezni a tűzről a sziklák között, a kopár hegyeken. Egy dolog marasztalná, ha anyja meglátogatja, vagy ha Nagato visszafogadja, de ilyenről nincs szó, a történelemben bekövetkezett az, hogy egy Tensei-t kitagadtak, a chakrabeállítottsága miatt, mert inkább a pusztítás az ő élete ez után, mind a védelemből fakadó megfontolt támadás. A tűz maga a veszély, lobog, éget és szörnyű fájdalmakat okoz, mégis rá kell jönnie, ezt hogy fordítsa védekezésre, nehéz és hosszú kutatás kell, amit máshol kell végeznie. Tegnap a Tsuchikage már megadta az engedélyt a távozásra, így a pecsétes lap is az asztalán díszelgett. Miután összepakolt kilépett a házából, leadta a palotánál a kulcsot, és elindult a kapu felé. A lapot megmutatta, és máris "Vándor ninjának" számított, és ott hagyta a faluját. Nem bánta, nem volt itt semmi, ami miatt maradna, miután családja így elbánt vele, és megfogadta, hogy visszatér, ha sikerrel jár. Lassan, komótosan kezdte meg élete túráját, majd egyre boldogabban, és nagyobb léptekkel szelte a világ útjait. A hosszú séta kicsit éhessé tette, és nem akarta felhasználni tartalékait, az a hosszabb túrákra lett kitalálva, az erdőben való rostokolásra, így a határvidéken keresett egy fogadót, vagy boltot, vagy éttermet, akármit is találni ott. Gyorsan talált valamit, egy kis házat, az út mellett, talán az amit ő keres. Miután betér, látja megtalálta az első megállót, és gyorsan le is ül, majd a pultoshoz szól, vagy ha van pincér, annak.
- Kérnék egy rament, és mellé két rizsgolyót. Köszöntem! - boldog, és éhes, mint a legtöbb vándor férfi.
avatar
Kazuma Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : Vízesés országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor - Tanonc
Chakraszint: 165

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Uchiha Madara on Szer. Júl. 24 2013, 19:54

Kazuma
 
~Mivel tapasztaltabb játékos vagy, valamint rám bíztad a kalandod egészét, egy olyan mesélésbe kezdünk bele, ahol te alakíthatod a történetet a több ágon futó mesének. Ez azt jelenti, hogy lesznek olyan pontok a történetben, ahol te döntöd el, merre mész tovább, eszerint kaphatod a jutalmat is.~
 
Az ajtót benyitva egy életteli kis házba léphettél be. Sok ember volt benn, legtöbbjük boldogan mesélt a másiknak, legújabb kalandjáról, vagy éppen arról, hogy verte meg a múlt éjjel a legjobb haverját ivásban. Azonban a zsivaj mégsem volt elviselhetetlen, moderálták magukat, nem kiabáltak, egyszóval egy kedves hely kellős közepére csöppentél bele.
 - Mindjárt viszem - vette fel rendelésed a pincér, mosolyogva. 
A fogadó igen zsúfolt volt, csupán egy-két szabad asztal maradt. - Foglalj addig helyet. - szólt a pincér, majd befordult a konyha felé. 
A két fős asztalok közül csupán egy maradt szabad, az ablak előtt, attól balra egy férfi ivott, jobbra pedig egy másik férfi volt, akin látszott, valami nyomasztja.
Ha a férfihoz mész, amíg vársz az ételre, akkor megengedi, hogy leülj mellé, majd elmondja, hogy komoly problémái adódtak. A beszélgetésben hamar kiderül, az előtted ülő férfi egy fegyverkovács, akinek gondja akadt az alapanyag elszállításával, pontosabban a hazaszállítással, ebben kellene neki segíteni.

Ha viszont a pultnál maradsz még, hallhatod, ahogyan két férfi egy nem rég érkezett személyről beszélnek, valamilyen cirkuszban dolgozik, valamint nem hétköznapi árut szállít, ehhez keres megfelelő védelmezőt. /A szállítandó áru egyenlőre rejtély./ Aki teljesíti a feladatot, azt rendesen megjutalmazza, természetesen pénzzel.

~Gondold végig, melyik utat választod. Egy magányos férfi, aki fegyvereket készít, talán a segítségért kaphatsz tőle nem hétköznapi fegyvereket. Vagy egy ismeretlen, aki busásan megfizeti azt, aki segít elszállítani a rakományt a Vas országába.~
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Kazuma Tensei on Pént. Júl. 26 2013, 03:45

Egészen a pultig el kellett sétálnia, hogy rendeljen, ami enyhén kimerítő volt egy ilyen fiatal, éhes fiú számára, így kész zombiként érekezett a rendelését felvevő munkás elé. Megnyugtatták, hogy minjdárt viszik az ételt, addig foglaljon helyet, és míg megfordult egy furcsa beszéd ütötte meg a fülét. A téma a furcsaság volt maga, egy furcsa áru, amiről nem tudni, hogy mi, és a cirkuszban van. {A cirkuszban? És rejtélyes? Biztos egy igen ritka állatfaj, vagy egy hatalmas shinobi, áá az nem, de lehet egy ritka eszköz, fegyver, tárgy, sátor, anyag, ruha, szörme, étel, ital.....} Záporoztak a gondolatok, muszáj volt megtudnia mi az.
- Mi az? Mi az a fura dolog? Mondja el, mondja el, mondja el, mooooondja el. Kérem? - ezzel a cselekedetével el is érte, hogy komolyan se vegyék, és még a melóval se bízzák meg, hiszen még gyerek, látni rajta. Nem tudott mit tenni, túl kíváncsi volt, és a kudarc rosszul érintette, amikor a két férfi csak felpattant, és kisétált a helyről. Leült a saját asztalához, majd egy másik szomorú egyént pillantott meg, így gondolta most nem szúrja el a dolgot, kielégíti kíváncsiságát egy másik sztorival.
- Jó napot, leülhetek? - kérdezte, és miután az engedélyt megkapta rá is zendített.
- Miért van így elkenődve uram? - kimerítő választ kapott, szállítmány, rossz, biztosan veszélyes az út, és egyéb információk után elhatározásra jutott, segít neki egy feltétellel, egy fontos feltétellel, amire most fog rákérdezni.
- Hol is laksz? Egzotikus táj? Az út legalább azokon vezet át? - ha kedvező válaszokat kap, segít neki, ha nem tovább áll.
avatar
Kazuma Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : Vízesés országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor - Tanonc
Chakraszint: 165

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Uchiha Madara on Szomb. Júl. 27 2013, 19:50

A férfi kiegyenesedett, majd megengedte, hogy helyet foglalj. 

- A nevem Matsuki. - mutatkozott be. - Kovács vagyok. Egy igen nagy értékű megrendelés érkezett egy hete, egy gazdag férfi különböző kardokat és egyéb fegyvereket rendelt, amelyhez nem kevés alapanyag kell az elkészítéséhez. Azonban az otthonomhoz vezető út a Nagare falun vezet át, talán már hallottál róla. A várost megkerülve kellene hazaszállítanom egy szekeret, azonban...az út így is veszélyes lehet, éjszaka vadállatok járják a területet, valamint fosztogató banditák is megfordulhatnak. Sajnos nincs senki, aki segítene nekem, a megrendelő pedig két hét múlva jön, hogy átvegye a megrendelt termékeket. - szomorodott el ismét, majd könyökével támaszkodva fejét a két tenyerébe süllyesztette.

Most, hogy tudod, ki a férfi, valamint a kérdésedre is megfelelő választ kaptál kell eldöntened, hogy segítesz e neki, vagy tovább állsz. Ha felajánlod szolgálataid, akkor megtudhatod, az út 2 napot fog igénybe venni, valamint a férfi elszállásolhat téged otthonában, adhat kisebb munkákat is, beavathat a kardforgatás művészetébe.

Ha viszont tovább állsz, az étel elfogyasztása után nem marad semmi olyan a fogadóban, amiért érdemes lenne tovább bennmaradni.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Kazuma Tensei on Szomb. Aug. 03 2013, 14:59

Meghallgatta az öreget, amint kiöntötte neki a szívét, de nem nagyon indította meg a dolog, méghogy két hétig újra szoláglatba legyen, egy öreg szolgálatában pontosan, most hagyta ott az öreg Oonokit, és a falut, csak azért, hogy szabadon keresgéljen, és kutasson, nem fogja újra rabigába hajtani a fejét. Talán túl radikálisan gondolkodott, de ez a tényeken nem változtat, nem fog segíteni az úrnak, talán lelkiismeretfurdalása lesz emiatt még, de most nem érdekelte, világot akar látni, nem egy szekér mellett bandukolni, és harcolni. Nem mindig a harc volt a megoldás, és nem is igazán szerette, akárhogyis már kisgyermek kora óta ezt nevelték belé, ő inkább a szavak, és a kompromisszumok embere.
- Segítenék neked, ha tudnék, de nem vagyok se ninja, se shinobi, se testőr, sajnos. - könyebb egy kedves hazugsággal elküldeni az embert, mint, hogy megmondani neki, hogy nem segít, és nem érdekli, mi fog vele történni, de hát miért is érdekelné, mindenki a saját ura ebben a világban.
- Sok szerencsét kívánok az utadra, és legfőképpen szerencsét, hogy megtaláld társad. - fejezte be, majd visszaült a helyére, és elfogyasztotta a kihozott ételt, italt, és otthagyta maga mögött a kocsmát, vagy fogadót, ki milyen néven nevezi, természetesen a számla kifizetése után. Gondolatai a férfi körül forogtak, talán most küldött a halálba egy embert, de ki tudja, bár kicsit bosszantotta negatív hozzáállása az öreghez. Miután már mögötte volt a fogadó, nem érdekelte a dolog, csak haladt előre az ismeretlenbe...
avatar
Kazuma Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : Vízesés országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor - Tanonc
Chakraszint: 165

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Uchiha Madara on Vas. Aug. 04 2013, 22:49

A fogadóban lévők úgy tűnt, nem elégítették ki kíváncsiskodó éhséged. Miután két lehetőséget is elutasítottál, úgy érezted, nincs több keresnivalód, így tovább álltál. 
Az ajtón kilépve feltérképezheted a várost, vásárolhatsz, az utcákat járva kérdezgetheted az embereket, azonban senki sem fog neked munkát adni.
A nap mindeközben lassan kezdett eltűnni a hegyek mögött, éjszakára pedig szállást kell találnod vagy egy újabb fogadóban, vagy épp a közeli erdőben. Mindenesetre nem vesztegetheted az időt, a szállás keresése elveheti az egész délutánod, főleg ha a szabadban töltöd az éjszakát, fát kell gyűjtened, élelmet.
Az éjszakáig van még időd, azonban legjobb, ha már küldetést nem vállaltál, hogy magadról gondoskodj, a reggel beálltával pedig indulhatsz tovább.
~A város~
Az utcában, amelyben a fogadó is volt, találhatsz egy kis élelmiszerest. Jobbra egy másik utcában egy fegyverkereskedőt, valamint egy kisebb üzletet, ahol túrázók számára vannak megfelelő felszerelések, mint például térkép, sátor, lámpa, balta. A város központjában találhatsz egy 3 emeletes épületet, amely szállásra tökéletes.

~Az erdő~
Magas, sűrűn benőtt fás erdő, egy ösvény vezet át rajta, egy negyed órás sétára egy tisztás is található. Nappal kisebb rágcsálókat, valamint madarakat találhatsz, éjjel azonban előjönnek a ragadozók. Az ösvény elején egy vadász kis faháza található.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Kazuma Tensei on Kedd Aug. 06 2013, 03:14

Ahogy bandukolt, és járta saját útját egyre távolabb került régi falujától, és házaitól, mivel igen, kettő volt neki. Az egyik amiből kitagadták, és az egyik, amit neki adtak utána, és mindkettő a kényelmet nevelte ebbe a derék fiúba. Lényegében azért is indult el otthonról, hogy ezt a kényelmes életet kiverje saját magából, és képes legyen a túlélésre még ínséges időkben is, vagy akár az erdőben. Így amikor betért a városba nem keresett munkát, és szállást sem, viszont talált egy nagyszerű boltot, melyet pont neki találtak ki.
- Szép jó napot! Szeretnék vásárolni egy sátrat, egy térképet, egy iránytűt, és egy gyufakészletet, lehetőleg minél több darab legyen benne. A sátorhoz, ha van, vagy ha külön kell érte fizetni, akkor is, szeretnék egy tartó zsákot, amit fel tudok kötni a hátizsákomra, látja... - mutatja neki a fiú a hátát, majd mikor megkapja a kért holmit, előveszi a pénzét, és kifizeti az urat, plusz tíz százalék borravalóval megáldva, ha mindent amit akart hiánytalanul megkapott. Az iránytű és a térkép a zsebekben landol a gyufa készlettel, míg sátrát a kívánt helyre erősíti, így indult tovább még naplemente előtt, hogy ott hagyja a kényelmet, és megtanuljon a vadonban is életben maradni, természetesen előtte még egy étteremben bevacsorázott, hátha nem kínál számára semmit az erdő. Mikor a fák közé ért már beesteledett, és meghallotta a szörnyű ragadozó állatok hangját, a morgást, a karmos lábak lépteit, és az elmaradhatatlan vonyítást, mely egy-egy farkasfalka irányjelzését adhatta meg, itt nincs biztonságban, a természet maga falja fel a kis úrfit. Sajnos ez az erdő nem kínált szerencsét a kezdő táborozóknak, így úgy döntött nem táborozik le még, talán akad egy kunyhó, vagy maximum visszafordul a városba, talán sétál előre és kiér ebből a rengetegből, lehet holnap fáradtabb lesz, mint szokott, de legalább él még. Így a tanácstalanságban bandukolva megpillant egy kis vadászházat, fából készült otromba tákolmány, de talán a tökéletes pihenőhely egy vándornak. El is rohan az ajtajához, ahol három határozott koppantással jelzi megjöttét, és utána szavakkal is kimutatja mit is szeretne a ház urától.
- Uram, elnézést, kérem tudna segíteni. Eltévedt utazó vagyok, akit kidobtak a városból, mert nincs pénze, de még sohasem táboroztam, kérem itt aludhatnék éjszaka? - a hazugság még nem ártott neki, és így talán ki sem zsebelik, hogyha azt hiszik róla nincs pénze, viszont, ha nem engedik be, lehet drasztikusabb eszközökhöz fog folyamodni....ááá dehogy fog, nem szereti az erőszaor, és az engedély megtagadása nélkül csak azzal lenne képes átjutni ezen az ócska faajtón, iaz, hogy könnyedén, de felesleges vérontással, és aggresszióval.
avatar
Kazuma Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : Vízesés országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor - Tanonc
Chakraszint: 165

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Uchiha Madara on Csüt. Aug. 08 2013, 23:52

//Először a "mocskos pénzügyek": Very Happy Vonj le az egész mindenségért 600 Ryo-t.//

Miután megvetted a szükséges felszereléseid, vacsorázni indultál, nem tudhattad mi hoz az út, mikor ehetsz legközelebb, így a könnyebb, ám drágább lehetőséget választottad.
A nap már lassan eltűnt a távoli hegyek mögött, mikor a házak lassan tűnni kezdtek, a szép utcákat is felváltotta a félkész, kavicsos út, majd a fák is egyre nagyobb teret birtokoltak, az erdő szélére érkeztél. Alig mentél néhány métert, mikor a távolban a fák közül fényt láttál. Megközelítetted a fényforrást, rájöttél, egy kis kunyhó van előtted. Közelebb mentél, majd mit sem törődve a bennlakóval, hangosan bekopogtál. 
Az ajtó lassan nyílik, majd egy magas, izmosabb férfi lép ki.

- Mi történt? Fogd gyorsra kölyök, mert lassan indulok vadászni. - mormogta a férfi, majd arrébb állt, hogy beléphess.
Ha megkéred a férfit, hogy hadd töltsd ott az éjszakát, kicsit bajszát húzogatva, de beleegyezik, ebben az esetben elkíséred őt vadászni. Ha megfelel a feltétel, akkor egy fél órát a házban töltötök, megtudod, hogy Hioshi-nak hívják a férfit, aki egyedül él már igen régóta, nincs családja, nincs álma, nincs semmije, csupán a hobbija, hogy vadászhat. Ez az ő élete.
Ha viszont a feltételek nem felelnek meg, akkor becsukja előtted az ajtót, és továbbenged utadra.
~A ház~
Ha belépsz a házba, láthatsz néhány állatfejet a falon, afféle trófeák, valamint egy-két íj, tőr és egyéb egyszerűbb fegyvert is. Egy nagyobb nappali, egy kis konyha valamint 2 háló és egy fürdőszoba tölti ki a faház belsejét, nem túl tágas, viszont annál hangulatosabb, már aki elviseli a halott állatokat a falakon, a földön, sőt, még néhány bútordarabban is.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Kazuma Tensei on Szomb. Aug. 17 2013, 13:33

A férfi kinyította az ajtót, és ki lesett rajta, hogy ki az, ki ilyen formán zavarja ebben a napszakban. Meglepődik, hogy egy kis ficsúr áll az ajtajában, de különöseben nagy feneket nem kerít neki, fontosabb dolga van, így csak megkéri, hogy fogja rövidre. Kazu elmondta betanult mondókáját, és máris a férfi házában találta magát. Nagyobb nappali, mint kivűlről látszott, és igazán hangulatos otthonocska. Ahogy tengelye körül forgolódott látta, amint a férfi nagy sürgetve pakol, valószínűleg a hamarosan induló vadászatra készül teljes erejéből. Íjját felhúzozza, kését hüvelyébe csúsztatja, felöltzik, és hátizsákot rak a hátára, és még egyéb vadász kellékek függtek róla, illetve valószínűleg rejtőztek a hátán lévő zsákban is. Kazu nem vadászott soha, mint egy "kis herceg", neki csak hozták az ételt, nem tudta milyen érzés megtenni azt, hogy megölsz egy állatot, csak, hogy megehesd. Olyan barbár dolognak tűnt, mégis az élet rendjének számított, hiszen mi voltunk a tápláléklánc csúcsán. Ha beszélhetünk nyíltan, kívánta, hogy véres legyen a keze, és a maga ura legyen, hiszen ha megtanítaná ez a férfi néhány fortélyra, legközelebb nem lesz köteles házat felkeresni, elalszik a saját sátrában is. Vadászat, és vadász, tökéletesen eléje söpörte az élet.
- Hioshi-kun, látom maga nagyon szeret vadászni, és az itteni trófea gyűjteményből ítélve talán a legjobb is a Föld országában. Mit szólna ahhoz, ha elmennék önnel ezen az estén, és segíteném a munkáját, cserébe megosztja velem a zsákmány egy részét vacsoraként. Nagyon örülnék, ha el tudnék lesni néhány trükköt magától, a jövőmre nézve. Megengedi, hogy most a segédje legyek? - hajolt meg a férfi előtt, hátha beleegyezik az úr.
avatar
Kazuma Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : Vízesés országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor - Tanonc
Chakraszint: 165

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Uchiha Madara on Csüt. Aug. 22 2013, 21:40

Hioshi becsukja mögötted az ajtót, majd beljebb tessékel. Miután megmutatta neked a kis otthonát, pakolni kezdett, készült az éjszakára.
- Rendben, de akkor tényleg figyelj arra, amit mondok - szögezte le a szabályokat a férfi. - Ha azt mondom, csendben legyél, akkor a lélegzésed akarom csupán hallani. Ha azt mondom, ölj, akkor öld meg az állatot, ne szenvedjen. És ha azt mondom szaladj, akkor fuss gyorsabban még az időnél is - nézett mélyen a szemedbe.
A férfi hátára vette hatalmas, fából készült íját, valamint egy tegez nyílvesszőt. Oldalára két kést helyezett fel, valamint néhány apró kis lámpást is eltett magának egy zsákba, amelyet nem más cipelt, mint az új segéd, te. A zsák nem volt nehéz, sőt, egész könnyű volt cipelni. Nem árulta el, mi van benne.


A faházból az erdőbe vezetett téged, majd egy ösvényen haladva mentetek befelé. Mikor már a sűrűjében jártatok Hioshi letért az ösvényről, halk, szinte hangtalan lépésekkel indult tovább a fák között. Megállt egy fa tövében. A fába hosszú, ám vékony tűk voltak beleszúrva, ezekre lépve haladt felfelé a lombkoronáig. ha felnéztél, láthattad, amint egy kisebb platform van kiépítve a fa tetején, egy olyan szerkezet, amely kényelmet nyújt, valamint az erdőt is könnyen be lehetett látni.
Miután mind a ketten elsétáltatok a kiépített leshelyre, a férfi levette hátáról az íjat, majd néhány nyílvesszőt helyezett a keze közelébe.
- Vadásztál már, kölyök? - tette fel kérdését, mindeközben figyelve a környezetét. Látszólag nyugodt volt, csupán néhány pillantást vetett a földre, majd az eget szemlélte, pontosabban a csillagokat bámulta.

A postban szeretném az első egy óra eredménytelen várakozásának leírását, kérdezheted Hioshit, azonban jól fontold meg, mit kérdezel, főleg, hogy mennyit. Hiszen egy csendhez szokott vadász, aki épp munkáját végzi, nem biztos, hogy vevő a sok kérdésre. Így megfontoltan kell, hogy kérdezz, vagy csak ülj, és hallgasd te is a környezet hangjait.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Kazuma Tensei on Szer. Aug. 28 2013, 03:48

Meghallgatja a vadászat gyorstalpaló kezdőknek című számot, bár ezt már magától is tudta, hogy a hegyesebbik végével szúrúnk, és csak akkor amikor monjdák. A felszerelést természetesen ő cipelte, és máris csodálattal töltötte el a fák közötti járat, amely a lesre vezette őket. A kiépített szakasz magas inteligenciára utal, hiszen az ágak rejtik, viszont könyedén és gyorsan lehet rajta közlekedni, és ez alapján sok mindenre lehet következtetni. A férfi régóta itt van, hiszen sok idő kell a kiépítéshez, és ebben a tudományágban rendkívül képzett, valószínáleg a vadászat is ide tartozik.
- Vadásztam-e már? Nos, nem. Nem igazán nevezném vadászatnak azt amit én csináltam, a gyerekkori fogócskák. Bár belegondolva az üldözésre, a keresésre a nyomolvasásra előtte, hogy először megtalálod, majd elkapod, lényegében ugyan az a kettő, csak ez kicsit véresebb, a véresebb fajtákat nem szeretem annyira. De mos segéd vagyok, és aképp fogok cselekedni, bízhat bennem. - válaszolt a kérdésre. Majd ez után gyorsan telt az idő, a szellő lassan fújt, megtöltötte a lest a hideg levegő, és az állatok hangja, pontosabban az erdő éjszakai muzikája. Pompás volt hallgatni azt a sok életformát, ahogyan egymás mellett, és egymás segítségével élik teljesen hétköznapi, mégis brutális életüket. A szeme elé tárult a tápláléklánc, és ők ketten voltak a tetején. Látta, amint lecsap egy bagoly a fáról, és elviszi magával zsákmányát. Már-már egy óra vége felé közeledtek, amikor megkérdezte Kazu mennyi ideje is tengenek a lesben. A válasz szinte sokkolta, 10 perce. Az idő nem, hogy gyorsan telt, vánszorgott, mint egy bottal közlekedő vénember, aki néha megáll fél órára nézelődni a semmi közepén. Szörnyá volt, és nem tudott mit kezdeni magával a mozgáshoz szokott genin, nem bírta ki a semmittevést, valamit csinálnia kell.
- Uram, nincs valami feladata számomra, ez az egyhelyben ülés.... - ekkor észrevette az arcát az öregnek. - ....túl élvezetes, és jó ahhoz, hogy egy hozzámhasonló senki végezhesse. - próbált viccesen fogalmazni. Hátha kap valami mozgalmas részt is ebben a vadászatban, és nem hal meg végelgyengülésben az erdő közepén. Nem érkezett válasz, így tovább haladt az időnek nevezett tata, és Kazu hátán feküdt a kis helyén, majd hason, és végül oldalán. Majd a másik oldalán, a két könyökén, kézenállt, fejenállt, és egyéb tornagyakorlatokat végzett, de szavakkal nem zavarta az illetőt, megpróbált a kis csöndjében lezavarni a ceremóniát, hogy ne unatkozzon. Majd egyszerre lejárt az egy nap csend, pontosabban egy órája voltak már a vadászlesen.
avatar
Kazuma Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : Vízesés országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor - Tanonc
Chakraszint: 165

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Uchiha Madara on Hétf. Szept. 02 2013, 17:38

A férfi csak ült  lesen, csendben, egy helyben. Kérdésedre, miszerint egy másik feladatot szeretnél, egyszerűen nem válaszolt, csupán fejmozgással jelezte, szó sem lehet arról, hogy elhagyd a lest.
A kis tornád után ő maga is felállt, kinyújtotta karjait, kiropogtatta beállt nyakát, a lábait is lerázta. 
- Tudod, kölyök, te még ötletben sem voltál, amikor én már ezen a lesen vadásztam. Néhány napja egy vaddisznó kölyök haladt át, másnap pedig másik kettő. Megették a kiszórt élelmet. Márpedig ha a kicsi itt van, az anyának is itt kell lennie, mindig együtt mozognak. ha viszont tévedek, akkor a kicsiket jobb, ha mihamarabb lelőjük, anya nélkül néhány hét alatt elpusztul az erdőben. Ezért vagyunk most itt. Elegendő élelmet szórtam ki nap közben. Remélhetőleg a kicsik rálelnek, és az anyát is magukkal hozzák.  De pszt - tol hátra a kezével, majd lassan guggolni kezd a les szélén. Lefelé tekint, ahonnan apró léptek hangja szűrődik ki. A férfi elmosolyodik. 
- Itt vannak - mormolja. Keze lassan a mellette lévő, fából készült íj felé indul, majd megragadja azt. A mellette lévő tegezből kilógó nyílvesszőt beteszi a megfelelő pozícióba, majd célra tart. Ám nem lő. csak figyel. Habár sötét volt már, szemetek hozzászokott a sötétséghez, így ha nem is tökéletesen, de kivehető a kis disznó, amint a szomszéd fa tövében enni kezd. Egy másik fekete folt jelenik meg, majd mellé áll. Egy újabb kis disznó. 
- Hol van már? - kérdezi a férfi igen halkan. A kérdés természetesen a várt mamára vonatkozott. Az íj feszesen állt. 
- Kölyök. Ezek egyedül vannak. Hozd fel őket - azzal kilő egy nyílvesszőt. Halk puffanás, még csak nem is visított. A másik azonban futni kezdett. A vadász leadta a második lövést, amely csak megsebezte a disznót, így lassan haladt tovább, fájdalmakkal teli üvöltése megtörte az eddigi csendet.


~Feladatod a fáról lemászni, majd összeszedni a két disznót, a második még életben van, a bal hátsó lába sérült meg súlyosan, ám így is harképes. Még ne mássz vissza.~
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Kazuma Tensei on Vas. Szept. 08 2013, 16:03

Gyorsan történt, és máris eltűnt egy élet a világból, egy kis vaddisznó, mely valószínüleg a vadász miatt csak azért él, hogy ő élhessen, fogalma sincs arról, hogy ez milyen undorító dolog, ez a cselekedet elítélendő, és mikor Kazu szembesült ezzel a tettel elborzadt. Tudta mit eszik, tudta mi történik, de mégis, ilyen könnyedén megölni egy élőlényt.
- Lenne egy kérdésem, mielőtt megyek, azért vadászik, mert így lesz mit ennie, különben nem, vagy azért, mert jó móka, és szépek a bundák, és fejek a falon, tehát trófea gyűjtés céljából? - a választol függően fog cselekedni a továbbiakban.

(1)Élet - Ezt meg tudta érteni, sajnos a tápláléklánc szörnyű rendszere megköveteli az alsóbb rétegek halálát, gonosz, te a természet törtvénye. Egy ugrással lent terem a haldokló állat mellett, és átfogja bal karjával.
- Kérlek ne haragudj, de ilyen helyzetben ez már könyörület a számodra, nem gyilkosság. - mondta, majd a kunia-val, ami nála volt gyorsan kioltotta a csemete életét, és elvitte a másik tetemhez, majd felkarolta, és elindult visszafelé.

(2)Trófea - Több volt a soknál, azért kijárni, hogy a háza szebb legyen, azért ölni, mert tetszik neki, ha nem csörgedezik a vér az állatban, hanem egy-egy testrésze kint díszeleg a falon, undorító. És a gondolat, hogy ítélkezik élők felett, de nem képes rá, hogy megtegye, szembe ment mindennel ez az út, amit Kazuma kitűzött magának célul, nem fogja megtenni, és ezt el is rendezte önmagában.
- Nem, undorodom magától! - A felszerelést, amit a vadász adott, ledobja a fáról, pontosabban a lesból, majd hátrahagyva a férfit visszatér a házába, hogy felvegye saját cuccát, és keressen egy helyet az erdőben, ahol sátort verhet reggelig. Nem vesz részt felesleges gyilkosságban. Sebességkülönbségük miatt biztosan jóval hamarabb ér vissza, és a férfi biztosan elkezdi felkapargatni a földről törött holmijait.
avatar
Kazuma Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : Vízesés országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor - Tanonc
Chakraszint: 165

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Uchiha Madara on Kedd Szept. 10 2013, 16:35

A férfi egy pillanatra megdöbbent kérdéseden, majd ismét elmosolyodott, és higgadtan válaszolt.
- Sajnos kölyök, nem mindenkinek alakul úgy az élete, ahogyan azt tervezte. Mind a kettőben van igazság. Azonban a trófea teljesen más kategóriába tartozik. Azokat a trófeákat, amelyeket a kunyhóban láthattál, mind olyan történet, amelyet ha végighallgatnál, talán már öregebb lennél nálam is. Ám a mostani munkám leginkább élelem céljából történik, valamint a falubeliek is nagyobb biztonságban érzik magukat, ha a nagy testű vadállatok elkerülik a környéket. Megélhetés szempontjából nem tökéletes, de megteszi - mosolyodott el, majd tovább szemlélte az erdőt.

Ha lemászol a fáról és segítesz neki, abban az esetben az első állathoz érve láthatod, hogy a nyíl átfúródott a testén, megölve azt. A másik azonban el tudott menekülni, persze nem messze, egy kisebb bokron túl meg is találhatod a sebébe belehalt malacot.
Ha közelebb sétálsz, hogy felvedd a testet a földről, hirtelen nagy horkantást hallgatsz a fák mögül. Hasonlít a kismalac által kiadott hangra, ám ez sokkal erőteljesebb, sokkal mélyebb. Az anya megtalálta síró gyermekét, és az élete árán is megóvja azt, rátámadva mindenkire, aki a közelébe lép. Nincs is rémisztőbb egy anyánál, aki a gyermekét védi. 
A helyzet: A kicsi test előtted van, valamint 2-3 lépésre magas fák. A hang a bal oldaladról jött. Egy kifejlett anyadisznó lép elő, úgy 5 méterre tőled. A te döntésed, hogy ott hagyod a tetemet és felfutsz a fára, esetleg megküzdesz az állattal. A vadász képtelen segíteni neked abból a helyzetből, egyenlőre.


Amennyiben nem segítesz neki, akkor a tetemekkel ellentétes irányba haladsz tovább az erdőbe, ám az anyadisznó hangja ekkor is hallható, ahogyan közeledik.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Kazuma Tensei on Csüt. Szept. 26 2013, 12:28

Meghallgatja a választ, és úgy dönt, hogy folytatja a vadászatot, és ebben az esetben ő is élet-halál ura lesz. Furcsa gondolat, hogy egy fiú ilyenekről dönthet a világban, hogy ki meneküljön meg, és ki vesszen el a sötétségben, akár állat, akár ember, a lényeg, hogy élőlény. Csak egy fegyver kell, és máris hatalommal rendelkezik, és ezt másokra erőszakolhatja, szörnyű egy világ, szörnyá egy társadalom.
- Rendben, felhozom. - mondja és leugrik a fáról, majd a tetem mellett érkezik a földre, és ahogy megérinti talpa a földet egy bukfenccel levezeti a ráható erő, sérülést elkerülve. *Sajnálom, de a tápláléklánc, és a természet törvénye követelte az életed.* Teszi rá a kezét a disznóra. Könnyebb egy felsőbb, megfoghatatlan hatalmat hibáztatni, mint megmondani, hogy mi tehetünk róla. A testet a hóna alá veszi, majd elindul a másik felé, aki még megpróbálta menteni életét, de a seb nem így gondolta, és a nyílvessző végül halálosnak minősült. Leguggol, majd felveszi azt is a másik hóna alá, felnéz a fára, hogy oda kéne felvinnie a testeket, amikor ordítás ráza meg az éjszaka csendjét. Balra kapja a fejét, és farkasszemet néz egy anyukával. *Mennyire ideges, mérges, és mennyi gyűlölet van benne a tettünk miatt, lehetséges, hogy anya is így érzett Nagato felé, amiért kitiltott a klánból? Nem hiszem, szófogadó volt, talán ő sem szeret már, a tűz elem miatt, az egész egy vicc. Jobban szeretnék egy ilyen, állatias tipusú anyukát, mint anyát, szeretném ha nem csak magam lennék, hanem harcolnának értem, DE NEM? AZ ÉLET NEM ENGEDI, MINDENKI MAGA HARCOL? ÉS TE NEM TESZEL SEMMIT ÉRTEM!!!!* A harag gyorsan jött elő, a bosszú, ami már oly rég várat magára anyja iránt, végre lehetőséget nyílt meglátni egy szimbólumot, amit elpusztíthat. Félreértés ne essék, szereti anyját, csak fáj neki, hogy ez nem kölcsönös. Chakrát összpontosít a talpába, két év alatt a Tsuchikage által kiküldött edzőtől sokat látta használni ezt a technikát, de még nem próbálta. Tudta minden egyes lépését, talpba koncetrálni nem túl nagy, de nem is kicsi mennyiségű chakrát, a fa törzse miatt egyenletes, és egyenes formában. Majd fel kell futni, a hirtelen jött adrenalin talán segíti is szervezetét, hogy megmeneküljön ettől az állattól, és rohamától, de készül arra az esetre is, ha nem jönne be terve.

(1)Ha sikerül, akkor felviszi a lesre a két tetemet, és lerakja a férfi mellett, majd a széléről, egy hátraszaltóval a föld felé irányítja magát, és közben, három kunai-t dob a disznó felé.

(2)Ha nem sikerül felfutnia a fán élete legkegyetlenebb húzását fogja elkövetni. A két tetemet az anya felé dobja, így látását megzavarja. Igaz, hogy állat, de biztosan fájdalmat és szomorúságot érez, ha saját csemetéinek ront, ily formában. Közben Kazu átugorja, és úgy dobja a három kunai-t.
avatar
Kazuma Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : Vízesés országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor - Tanonc
Chakraszint: 165

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Uchiha Madara on Vas. Okt. 06 2013, 07:49

Az avarban motoszkáló anyadisznó, hatalmas testével célba vette az egyetlen fenyegetést jelentő személyt, téged. Hatalmas visítással rohamozott feléd, miközben ott álltál a két kis malac testével a kezedben. Jól láthattad, ha a disznó elér téged, akkor ott nem lesz esélyed, így hát éles fordulattal futni kezdtél a legközelebbi fa felé. Ahogy azt már tökéletesen elsajátítottad, a talpadba vezetett chakranak köszönhetően a fa törzsén lépkedni kezdtél, felfelé. 
ÁM azzal talán nem számoltál, hogy a disznó rohamát a törzs megakasztja, akár egy bivaly a vörös lepedőnek, úgy rohant neki a fának. A törzs megremegett, ezáltal a testsúlyod is ingataggá vált, és a lökésnek köszönhetően leejtetted a egyik testet. A malactest az anya elé esett, még mielőtt újra nekirontott volna a fának, ám látva zuhanó csemetéjének testét, megtorpant egy pillanatra. Közelebb lépett, majd szimatolni kezdte. Orrával lassan megbökte, a kis test nem mozdult. Idő közben 3 kunai hasítja végig a köztetek lévő területet, amelyek el is találják az állatot, ám egy ekkora testnek még nem árthat a kis méretűnek mondható fegyverek. A hatalmas testű állat feléd nézett, éles visítást adott ki magából. 
Tömör lábaival hátralépett néhányat, majd ismét a fát vette célba. Fejével rontott neki, bízva, hogy leesik a fáról csemetéjének gyilkosa.
Ki kell valamit találnod, hiszen ha te fenn is tudnál maradni, nem biztos, hogy a fa kibírja a sok megrázkódást, a fán sokáig nem maradhatsz.

//Elnézést a csúszásért, a várakozásért és az eddigi szép postokért felírhatsz magadnak + 3 Ch-t.//
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Kazuma Tensei on Csüt. Okt. 10 2013, 12:51

Egy állat, ez ellen kell harcolni, és lehetőleg úgy, hogy ne roncsolja túlságosan, mivel tökéletes vacsora lehet belőle. Amint megkezdi a harcot, elfelejti az első aggályait, a gyilkos előbújik belőle is, a kíváncsi fiúból, aki egyáltalán nem tudja mi a halál, és mi lesz, ha ezt, meg azt teszi. Csak dobálja a nagy szavakat, de tapasztalata semmi sincs, próbál olyan lenni, mint szülei, de tudja, hogy az nem a megfelelő út. Nehéz korszak ez számára, de megfelelő egy ilyen csata pillanatába. A vérszomj, a vadállat előbukkan, nem tudja meggátolni, kíváncsi mi is lesz, ha megöli ezt a disznót, vajon ő is érezni foglya a fájdalmat amit okoz, lehetséges, hogy benne is meghal valami? Vagy ez csak egy állat és így nem is érdekli a belső énjét, a személyiségét? A fáról a les felé ugrik, ahol kikap két nyilat a vadász tegezéből, a férfinek lehetősége nem nyílik a védekezésre, vagy arra, hogy meggátolja ebben a tervében a fiút, mivel az a fán a Shunsin no Jutsu-t alkalmazza, így hihetetlen sebességgel közelíti meg a férfit. Amint a két nyilat megfogta leugrik egy másik törzs elé, úgy, hogy a disznó lássa. Lássa azt, akit el akar pusztítani. Felelsleges lenne eltereléseket alkalmazni, különféle trükköket, ez egy állat, nem fog semmit se bevenni, csak őt fogja követni, egészen addig míg meg nem ölte, így egyetlen győzelmi feltétele, hogy gyorsabb legyen nála. A disznó biztosan megindul felé, amíg ő kézjeleket mutat, és létrehoz egy klónt maga mellé. Ez semmit nem jelent, ám ekkor a Shunsin no Jutsu-val ő kikerül a képből. Ezt tökéletes helyzetben kell végrehajtania, mielőtt az állat neki menne, ugyanis ha még távol van az állat, akkor a szaglását nem tudja becsapni a klónnal, ám abban a pillanatban a helyére állítva tökéletes lesz, mert a roham közben a végső döfésnél nem használja az orrát az állat, legalábbis másra használja. A klónon átmegy, neki a fának, ami egy pillanatnyi mozgásingadozást jelent. Ebben a pillanatban újra a sebességét használva az állat hátán terem, és a lehető leggyorsabban lesújt, a két nyilat beledöfi a tarkójába.

Ha nem öli meg ezzel, akkor a disznóról a fa törzsére ugrik, ahonnan egy hátraszaltót alkalmazva a jobb lábát enyhén kinyújtva sarokkal egy rőgást mér az állat hátára. Majd kitér az esetleges támadás elől, ha van, és az állat belső szerveit célozza meg a maradék egy kunai-aval egy alulról érkező ütés keretében. Ha megöli a következő képpen cselekedik, ha nem, akkor vár a fejleményre:

Ha megöli: A két nyíl belefúródik az állatba, mely hirtelen elveszti minden erejét, és elesik, Kazu visszatér a normális emberek világába, és látja mit tett. A kíváncsisága egy életet követelt, egy a gyermekeit féltő anya életét, még akkor is ha az állat. Kezét meleg vér teríti be, és elméjét zsongás veszi körbe. Elbátortalanodik, megtántorodik, és leesik az állat hátáról. Mintha remegne, közben nem, mint a lámpaláz érzése, a gombóc a torokban, mely megszűnteti a hangot, a remegő kéz, és a bizonytalan mozgás. Mi tévő legyen, most szabadított meg valakit az életétől, Istennek érezte magát, és közben gonosznak, az élet halál urának, aki képességeivel képes dönteni mások sorsáról, és bűnősnek, aki ezt ki is használja, és kedve szerint vág el életfonalakat a kezdetüknél, vagy akár a felénél. Undorodott magától, és a vadászattól is, nem lett pillanatok alatt vegetáriánus, de ő ebből a húsból nem fog enni az biztos. Vagy úgy könnyebb lenne? Ha tudná, hogy csak a túlélés érdekében tette ezt? Nem, pontosan tudja, hogy élvezte, hogy fölényben van, hogy lesújthat, élvezte ezt a helyzetet. Kérdés, hogy elfogadja-e a természet törvényét, és mint csúcsragadozó elfogyasztja sikerét, vagy harcol saját maga ellen, és meghazudtolja az emberi létet, az embereket, megutálja-e saját fajtáját azok aggresszívitása miatt. Ez nem ma fog eldőlni, de még a sokk hatása miatt csak ennyit mond elfojtott hangon.
- Nesze, itt a fogás! - és mindezt a vadásznak, akinek át is nyújtja a két nyílat, ha azok nem sérültek. A saját fegyvereit is megszerzi újra, és letörli a növényeken.
avatar
Kazuma Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : Vízesés országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor - Tanonc
Chakraszint: 165

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.