Határvidékek

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Uchiha Madara on Kedd Okt. 15 2013, 17:04

A vaddisznó, ahogy sejtetted, nem látott át a terveden, így nagy rohammal futott neki a fának, fejével megremegtetve a törzset, leveleket szórva le az ágairól. Ebben a pillanatban ugrottál a hátára, majd a két fegyverrel a kezedben egy, pontosabban két  jól irányzott szúrással megölted azt. A disznó teste megremegett, felvisított, majd hirtelen minden elnémult, a szél végigfújt a fák között. Az anyadisznó még egy utolsót fújt, majd végleg elpusztult. 
Lemászhattál az állat hátáról, a zsákmánnyal a kezedben pedig visszatértél a vadászhoz, aki tátott szájjal figyelte az eseményeket.
- Még sohasem láttam, hogy valaki ilyen fiatalon nekitámadna szinte puszta kézzel egy ekkora állatnak. Jól vagy, nem sérültél meg? - segített felmászni a lesre. 
- Szerintem mára elég ennyi izgalom, gyere kölyök, sütünk egy finom vacsorát

Lemásztatok a lesről, a disznót pedig egy húzóeszköz segítségével a kis faházhoz vittétek, egymásnak segítve. A vadász még kinn feldarabolta a malacot, lenyúzva róla a bőrét, és az egyéb értékes részeitől, majd mikor már csak a hús maradt, ropogó tűzön megsütötte. Egy jókora combrészt nyújtott feléd, mosolyogva.
- Tessék, a tied az első falat.
Miután megvacsoráztatok, a vadász úgy dönt, aludni megy, megmutatta előtte neked a szobát, ahol aludhatsz, majd lefeküdt aludni a sajátjában. Úgy tűnik, kiérdemelted a bizalmát, békésen aludhatsz egy kényelmes ágyban, átvészelve az éjjelt. 

Másnap ha felkeltek, két lehetőséged van:

  • A vadásszal maradsz, betértek a városba, hogy eladja a szőrmét, esetleg vásárolhatsz ismét, egy fél napot a városban tölthetsz.

  • Továbbállsz, a magad útját járod, ebben az esetben egy magas hegy felé veszed az irányt.

Természetesen az este is rajtad múlik, ott hagyhatod a vadászt egy szó nélkül, vagy te is begyűjtheted első trófeád darabját. 
A kaland ezen része véget ért, jutalmad + 8 chakra
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Kazuma Tensei on Hétf. Okt. 21 2013, 14:48

A vaddisznó meghalt, ő megölte, vívódása után csak a vadász dícséretét, és kérdését hallotta.
- Nem, semmi bajom. - lemászott a tetemről, majd segített a férfinek visszavinni a házhoz. Végig szótlan volt, ám felfogta az élet körforgását. Tudja, hogy amit cselekedett az rossz, ám az életben maradás és a természet követlete ezt tőle, hiszen a tápláléklánc, a természetes hierarchija ezt követeli tőle, hogy öljön. Hiszen egy állat öl, hogy egyen, majd őt is megölik táplálészerzés céljából, és a végén az állat az ember gyomrába kerül, akit meg társai gyilkolnak erőfitoktatás és bűnözés céljából. Ezért mondják, hogy az ember a leggonoszabb teremtmény, mert nem azért öl, hogy éljen, hanem azért él, hogy öljön. Szörnyű igazság, amit csak most fogott fel a fiatal genin, tudja, hogy még sokmindent kell tanulnia a világról, de már ez is megtette, és ő is megtette az első lépést célja eléréséhez. Az ételt megették, és a helyet is elfogadta estére, de reggel elváltak az útjai az idős férfitól.
- Köszönöm a kedvességét, hogy ott aludhattam a házban, lekötelezett, de tovább kell mennem, még sehol sem tartok, nagy út vár rám. - mosolygott, és integetve elköszönt vendéglátójától. Ahogy ment tovább az erdőben azon gondolkodott, hogy milyen kalandot sodor elé az út legközelebb. Esetleg banditákat, szerelmet, vagy bajba jutott hölgyeket. Kazu a hős megbírkózik mindennel és midnekivel. Ahogy sétált egy nagy hegy kezdett kirajzolódni a szeme elé, ami baljós jeleket vont felé. Tudta, ha elkezdi megmászni még ezen a napon nem lesz képes befejezni, is minél magasabban van, annál erősebb a szél. Kezdő sátorállító technikáját pillanatok alatt elpusztíthatja, így döntésre jutott, nem megy fel rá, mert megfázik és meghal, helyette megkerüli, ha nem lát rá esélyt, akkor a maradék két irány egyikébe, területileg az alacsonyabbik felé veszi az útját. Nem megy vissza a faluba, előre megy, de nem a hegy felé, a legjobb lenne, ha lenne egy út ami esetleg egy völgyön keresztül valahogy kerülésre szolgálna, még ha több nappal többet is kell utaznia, hiszen szeretne minél többet látni a világból, de még meghalni azt nem....
avatar
Kazuma Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : Vízesés országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor - Tanonc
Chakraszint: 165

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Uchiha Madara on Csüt. Okt. 24 2013, 17:23

Miután felkeltél, úgy érezted, a kellőnél több időt töltöttél a vadász házában, így hát nincs más hátra mint előre, folytatod utadat. A vadász még egy apró búcsúajándékot nyújtott át, egy kis zacskó formájában, tartalma csörgött.
- Hogy ne keljen ismét kalandoznod az éjszakákért. - mosolygott, majd becsukta mögötted az ajtót.

Utad egy nagyobb hegy felé irányult, ám a lába felé közeledve úgy érezted, inkább megkerülöd, mint átjutsz rajta. A hegy mellett indulsz hát neki az újabb útnak, egy kitaposott, apó kaviccsal kiszórt úton találod magad, amely tökéletes vezet téged a továbbiakban. A csendet halk zaj töri meg, mintha víz csordogálna a távolban.
Néhány perces meg is látod a hang forrását. Egy nagyobb sodrású, széles folyó csobog előtted, átjutni, gyalogosan igen csak kockázatos, az egyetlen átvezető pedig egy fából készült híd lenne, ha nem hiányozna néhány léce a közepéből. 
Ha körbenézel, más átjárót nem találsz, így marad a gyalogos átkelés, vagy akár a híd megjavítása. Mivel egy erdő szélén sétálsz, faanyagot bőven találsz, valamint kis kutatás után erős gyökereket, indákat is találsz, amelyek kötözőanyagként is szolgálhatnak. Célszerű megfontolni, mihez kezdesz az alapanyagokkal, a sodrás túl erős az átkeléshez, azonban remek lehet egyéb eszközökre, mint például kisebb csónakok, tutajok szállításához.

Ismét csak választanod kell, alapanyag van elég, így akár egy lazább részletét ki tudod javítani a hídnak, esetleg a folyón haladnál tovább? rajtad áll.
Amennyiben a híd megjavítását választod, írd le, miként szereled össze a híd két végét, utad pedig folytatódhat a kavicsos úton, ami hamar kivezet téged az országból.
Amennyiben vízi utazásban töröd a fejed, a tutaj elkészítésének módját szeretném olvasni, a folyó sodrásával pedig eljutsz egy kisebb faluig. A falu néhány kisebb, nádtetős faépületből, és egy vízimalomból áll.

A zacskóban 2000 Ryo-t találsz.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Kazuma Tensei on Vas. Nov. 03 2013, 04:41

Útja egy folyóhoz vezetett, melynek sodrása könnyedén elvihette volna "Föld országa-körtúrára", tehát esélytelennek minősítette az átúszás lehetőségét, így két esélye marad, vagy megjavít egy hídat, vagy más utat néz magának. Elég triviális opció lehetett volna a hajó, pontosabban tutaj építés is, de ez eszébe sem jutott a kis vándornak. Megvizsgálta a javítandó építményt, és látta, hogy régi tipusú fahídról van szó, melynek alapja két hosszabb gerenda megfelelő távolságban egymástól, azok között a lécek segítik az átjutást, melyek mindkét oldalon a gerendáthoz vannak erősítve, míg a híd maga két oldalt a parton lent, és vízszintesen van a földhöz erősítve. Ki kell bírnia a genint, mármint ha képes arra, hogy egy-két lécet kipótoljon, szegény csodálatosság, már megviselt állapotban van. Az építőjének még arra is volt ideje, hogy két oldalt támasztót építsen a könnyed átjutás segítése képp, Kazu csak csodálni tudta. Néhány lécet kellett kipótolnia, úgy sázmolta öt elég lesz ahhoz, hogy megerősítvén azokat, könnyedén átugorjon a túlpartra, csak találnia kellett olyan fát, ami kis barkácsolás után beleillik az alapba. Szögnek senbonokat fog használni, így elővette a zöld tekercsét, és megidézte belőle a 10 db tűt, majd a sátrat levette válláról, és behelyezte a megüresedett helyre. Könnyebb lesz így túráznia, nincs annyi felszerelés rajta, mint egy szamáron, van esélye talán lélegezni is a sok fuldoklás közepette, amivel eddig idevergődött. A parton rengeteg fát lát, már csak a megfelelő eszköz kellett, amivel kifaraghatja a megfelelő formát. Mivel más nem volt, így egy kunai-al próbál a nagyobb husángokból egyenes deszkát eszkábácsolni, szép egyenes húzásokkal megtisztítva a kéregtől és a nem kívánatos részekről. Mikor elkészül beilleszti az alap gerendák közé, és leméri, mennyit kell levágni belőle. Mivel lecsiszolta a fát, és a vastagságából is veszített, így ezt könnyebb lett törni, így a fát, ha kell belőle vágni egy kivágott fa törzsére helyezi rá, úgy, hogy a törzs maradékon legyen a kellő méret, és lelógjon róla nem kívánatos rész. Egy laza mozdulattal tapos rá szegély fára, és imádkozik, hogy jól törjön, nem lesz mérnöki pontosággú a híd, de a lécek tartani fognak addig, pont addig, amíg kell nekik. A fát berakta a neki szánt helyre, majd felugrott a levegőbe, és a két senbont a kívánt helyre dobta, teljes erejéből, hogy minél tovább menjen bele, majd egy husánggal beütögette a fába, mivel már a feszesség miatt, ami a dobás és beleállás következtében létrejött, nem kellett tartani a "szöget", megtalálta a saját menetét. Ugyanezt a műveletet elismételte ötször, és így kiépített öt lécet, amive vagy pótolta a hiányt, vagy elszenvedhetővé tette, egy ugrás erejéig. A léc vastag, hogy elbírja a súlyát, és elég közel van a másik oldalhoz, hogy át tudjon ugrani. A hátizsákját felveszi, majd neki fut, és elrugaszkodik, ha sikerült, akkor tovább áll, ha nem, akkor megpróbál úszni...
avatar
Kazuma Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : Vízesés országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor - Tanonc
Chakraszint: 165

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Uchiha Madara on Szer. Nov. 06 2013, 13:24

Sokaknak egy akadály jelenti az út végét. Sokan megtorpannak, és inkább visszafordulnának, mint hogy szembenézzenek a kihívással és átvergődjék magukat. Ezek az emberek hamar elbuknak az élet minden terén. 
Azonban vannak született zsenik, akiknek a vérükben van a túlélés. A Tensei klán bátor ifja is ezen emberek közé tartozik, tárt karokkal várva az új dolgokat.
Az összeeszkábált létesítmény tökéletesen illet a híd hiányzó részébe, így könnyűszerrel átjutott az akadályon. A híd remegett, recsegett, de össze nem dőlt. Kiállta a próbát. 
Ifjú kalandorként folytatva utadat egy kisebb domb tetejére mászol, hogy lásd, milyen út áll még előtted. A távolban láthatod, ahogy a sziklás talaj barna színét kezdi felváltani a zöld aljnövényzet, valamint a fák is sűrűsödnek. Látótávolságra van tőled a Föld országának határa. 

Előtted áll a lehetőség, hogy elhagyd az országot, legálisan átlépve a határt. Azonban vigyáznod kell, a háború minden országot elért, a hangulata nem kíméli az országokat, csoportok kezdenek létrejönni.
A döntés ismét rajtad áll: Amennyiben előre felé haladsz, fél napos útra megérkezel A Vízesés határához, ahol egy kis fogadót találsz, szállással, élelemmel. A postod ide írd.

Esetleg Kelet felé fordulsz, és úgyszintén félnapnyi járásra elérheted a Fű országának határvidékét.
Merre indulsz tovább, ifjú vándor?

A szép postért jutalmul felírhatsz + 4 chakra-t.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Tairjuko Rikuno on Csüt. Feb. 19 2015, 19:40

Madara
 
Úgy gondoltam, hogy mind a védekezés és mind a támadásba, bele fog törni a bicskája, és végre sikerrel fogok járni. Egy igen erős, és határozott fellépéssel tértem ki a több tucatnyi kard, elől, majd egy füstbomba segítségével, próbáltam egy gyorsvisszatámadást viszonozni, egy kis trükkösséggel. A férfi nagyon meglepődött, de elsőnek is a füst zavarta meg, aztán meg hát jött a kis csavar, amivel képes voltam őt a homokkal elkapni.
A rab csodálkozva figyelte az eseményeket, és mintha, 180-fokba megváltozott volna a jelleme, a fegyvert letette és újból szóba eredt, immáron már egy békésebb, nyugodtam hangnembe.
-       Látom képes vagy a Homokot irányítani. Igen ritka a te képességed. Különös. Kezdem érteni, hogy az Igazgató miért volt ilyen erős...mert olyan speciális személyek körül volt, mint te magad. Azonban ne várd, hogy én utána menjek...az az ember elvett mindenem, az erőm, a jövőm, mindenem. Börtönbe zárt, és lepecsételte az erőm. Most, hogy nincs, feloldódott a pecsét, így újra képes vagyok használni azt, ami az enyém, de ez nagyon kevés ahhoz, hogy bosszút állhassak. Elmegyek, messze a Föld országának határára. Elbújok a sziklák és hegyek között, ott, ahol senki nem talál rám.
Visszatérek a hazámba. Ha gondolod, csatlakozhatsz, de én nem foglak követni téged az "uradig", a saját utamat járom. 
Ahogy a férfi beszélt, úgy engedtem szépen el a homokszorításából, míg végül teljesen meg nem szüntettem.
-       Jól látod a helyzeted, valóban nem hétköznapi a képességem, és a Nagyúr valóban olyan magas, és színvonalas edzéseket hajt velem végre, amitől a fejlődés könnyebb, azonban fájdalmasabb is.
-  Nem foglak megölni. Méltó ellenfél voltál, és szabadon engedlek, azonban lenne számodra egy kis ajánlatom. Pontosan jól tudom, hogy merre akarsz menni, hisz én is a hegyekből jöttem, ott nőttem fel.
Azonban ha gyalog akarsz odajutni, akkor készülj, hogy az út az legalább nyolc napra van innen, és az sem biztos, hogy odajutsz élve. A háború miatt a határokat most sokkal jobban figyelik, és a pecséted alapján úgyse tudnál sokáig eljutni. Én segítek neked, eljutni a hegyekbe három nap alatt, egy különös képesség segítségével, de ígérd meg nekem, ha megérkezzünk, megtanítod nekem azt a technikát, amivel az őröket ejtetted rabul.
Amennyiben azonnal elfogadja az ajánlatom, elpusztítom a tekercset, létrehozok két darab homokfelhőt, és hárman (kutató, rab és én) elindulunk a föld országába. A tekercs elpusztításával megszűntek a lézer kapuk, így mind a hatvan rab útnak eredt az országba, ezzel nagy pusztítást hagyva maguk után.
 
Az út háromnapnyira volt innen, de nagy szerencsére a fű országával határos szomszédok, így csak egy határon kellet átkelnünk. Ezzel a különös technika segítségével, sok időt meg tudunk spórolni, de mivel a chakrát folyamatosan fenn kell tartanom, így nem hagyakozhatunk végig erre a technikára.
Szükséges a pihenés is, akár egy kis sétára, illetve a táplálkozás. Mivel az kutató állapota még mindig nem volt az igazi, többször is megkellet állnunk. Ilyenkor általában szundítottunk egy keveset, ettünk valamicskét, illetve a magammal hozott kötszerekkel újra és újra átkötöztem a sebeit. Pár óra elteltével egész jól kijöttünk egymással, és annak ellenére, hogy mind a hárman teljesen más célokkal utazunk, nem mentünk egymás agyára, és nem is volt semmi féle nézeteltérés. Gondolom ők is belátták, hogy itt csak ez az egy út, ami járható.
Az orvos nagyon kiszolgáltatott helyzetbe van a sérülése miatt, illetve a rab sem tudna sokáig egyedül ballagni, hisz a hatóság könnyedén foglyul ejthetik és ismételten négy fal között kell élnie.
Annak ellenére, hogy megpróbáltunk minél gyorsabban elérni a célunkat, Iwakagure hegyeit, az első nap végére nem tudtuk elérni még a két ország közötti határt sem. Amint kezdett lemenni a nap, ismételten földre szálltunk. Az erdő melletti tisztáson állítottunk fel kicsinyke táborunkat, minek a közepén tűzet gyújtva fogyasztottuk el megmaradt élelmünket, egy kevés helyi gyümölccsel, és bogyókkal kiegészítve.
Mind a hárman korán álomra hajtottuk a fejünket, hisz jól tudtuk, kemény nap várat majd magára.
 
Másnap korán keltünk, és amit összepakoltunk máris útnak indultunk. Igazából nem volt semmi konkrét tervünk. Az erdős területeket, illetve a magasabb dombokat választottuk utazás szempontjából.
Úgy terveztem, hogy nap végére már elhagyom az országot, és végre Iwakagurébe leszünk.
Igazából semmi különös dolog nem történt velünk az út alatt. Ezen a napon, csak úgy, mint előtte, szintén megálltunk pár órányi pihenésre. Szerencsére a kutató állapota javulóba volt, de még így is ráfért a kezelés.
Amint megérkeztünk a határ közelébe, egy kis kerülőt kellet tennünk, félve attól, hogy a háború miatt nagyobb az őrszemle a határmentén. Azonban mivel a katonák nagy része a frontokon harcol, így kevesebb embert tudtak kiállítani, őrködni, így körülbelül háromnegyed órányi kerülővel, már a Föld országába találtuk magunkat.
Mind a hármunkon érezhető volt az a nyugodtság, ami egyértelműen arra utalt, hogy az út nehezén már túl vagyunk. Talán a rabon látszott a legjobban az a szabadságérzett, amiről eddig beszélt. Már sokkal nyugodtabb volt és kiegyensúlyozottabb. Talán el sem tudja hinni, hogy vége van. Nem kell többet Hozukijo falain belül élnie, és végre azt csinálhatja, amit szeretne.
Nap végére ismételten letáboroztunk egy üres, kihalt bányában. Ott tüzet rakva ettünk valami kevés vacsorát, majd mind a hárman újból álomba merültünk.  
 
Végül bekövetkezett a harmadik nap. Teljesen úgy számolom, hogy akár nap közepére már a hegyeknél fogunk járni. Iwakagure védelme sokkalta erősebb és magasabb színvonalú, mint eddig volt, így immáron mi is sokkal de sokkal figyelmesebben közlekedtünk. Egyáltalán nem siettünk, és nem is keltettünk semmiféle feltűnést. Óvatosak voltunk és figyelmesek. Mivel a kutató állapota nagyot javult az elmúlt időben, így egyszerre nagyobb távokat is meg tudtunk tenni, anélkül, hogy megpihennénk.
Már nem voltunk messze a céltól, és ahogy egyre közebb értünk, Régi emlékek jelentek meg, a szerzetestemplomról, a volt mestereimről, Lee-ről a legjobb barátomról, és persze még sok másról.
Rengeteget tanultam ott, és tényleg nagyon jó közösség volt. Azonban pár év leforgása alatt ezt is ott kellett hagynom. De vajon most mi lehet velük?
Most már tényleg nem vagyunk messze a céltól. Már itt vagyunk a hegyekben, most már csak az a kérdés, hogy meddig menjünk.
Körülbelül még fél óra utazás során megálltam, majd hátrafordultam a többiek felé.

-       Na, úgy érzem, hogy megérkeztünk. Látjátok azt a barlangot, nem messze- mutattam az ujjammal-, talán oda letáborozhatnánk, és végre nekieshetnénk a tanulásnak.   
avatar
Tairjuko Rikuno
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Szökött Shinobi
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Uchiha Madara on Kedd Márc. 03 2015, 00:57

Utad ugyan hosszú volt, mégis, ötletednek köszönhetően hamar elhagytátok a Vérbörtönt, majd megindultatok a határ felé. A távolban már láttátok a hatalmas hegyeket, mely Iwagakure hegyláncrendszereinek elejét jelezték.
- Hamarosan megérkezünk - jelentette ki a férfi, kinek mellkasán ott volt az inaktív pecsét.
A határon számolnotok kellett a határőrökkel, ezért kerülve léptétek át a határt, folyamatosan figyelve a hátatokat, összpontosítva a célra.
Sikeresen átjutottatok a hegyek közé, egy barátságosabb barlangot találva megtelepedtetek. 
A mélyedésben egy kisebb alagút vezet a hegy belsejébe. Egy ember, ha lehajtja a fejét, akkor át is fér rajta, az út hosszúnak tűnik és sötétnek. A ki csapat bevonult a mélyedésbe, majd tüzet rakott. Fáradtak voltatok kissé, de sikerült átlépnetek a határt és némileg bevonulni egy jobbnak mondható menedékhelyre.
Megnyilvánulásodra a férfi ugyan húzta a száját, de aztán beadta a derekát.
- Nem tetszik a beszéded, fiú. Nem tetszik a hozzáállásod. Mégis...megállod a helyed a világban. Erőd pedig valóban érdekes és ritka. Megtanítalak hát a technikára.
A férfi kihúzta magát, majd előre tette kezeit, mély levegőt vett. 
- A technika alapja megvan már benned. A kígyókat a chakraddal kell megformázni, azonban... - ekkor viszont váratlan esemény történt.
 Egy halk kattanás jelezte a berepülő kunai érkezését, melynek a végén egy robbanójegyzet gyulladt meg. A robbanás hátralök mindhármótokat, bele a falba. A füstből egy férfi ugrott elő, kézpecséteket formált, ekkor jobb kézfeje körül villámok jelentek meg, egyfajta kesztyűként vette körbe a kezet, mely egyből a kígyós férfit vette célba. 
A férfi reagálni sem tudott az eseményekre, így telibe találta a tenyér, melytől sokkos állapotba került a földre. talán eszméletét vesztette, talán meghalt. 
Ekkor a támadó drótokat kiengedve kötözte meg a fekvő testet, eközben egy újabb, iwagakurei fejpántot viselő személy jelent meg, ki a kutatóra rontott, karddal a kezében. A kutató szinte azonnal meghajolt, megadva magát.
Itt az idő, hogy eldöntsd, megmented a két férfit, vagy esetleg a saját bőrödet mented, és bevonulsz a hegy belsejébe.
Ha ott maradsz, akkor először a villámkezű férfi fordul feléd, majd nem sokkal később a másik is csatlakozik, miután megkötözte ellenfelét, a fegyvertelen kutatót.
Ha viszont menekülni próbálsz, akkor talán a sötét alagút nagy segítség lehet, habár ki tudja, merre vezet. Döntened kell, de gyorsan, a két támadó fürge, erős, és céltudatos.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Tairjuko Rikuno on Pént. Márc. 06 2015, 15:40

Az út, amely olyan hosszúnak ígérkezett, nem is tűnt annyira sok időnek. Annak ellenére, hogy a kutató állapota nem volt még az igazi, és sűrűn meg kellett állnunk pihenni, enni, inni, valamint lekezelni a kutató sebeit körülbelül három nap leforgása alatt meg is érkeztünk Iwagakure határához.  
Szerencsére nem történt semmi érdekes vagy megrázó dolog velünk. Azonban, hogy ez így is maradjon kénytelenek voltunk egy kis kerülőt tenni ahhoz, hogy biztonságban tudjuk folytatni utunkat.
A határt sikeresen elhagyva nagyjából még egy órát utaztunk mire végre megérkeztünk a hegyekbe, ahova a rab akar letelepedni.  A barlangba volt egy kis nyílás, ami tovább vezetett minket a barlang szájába.
Itt jól össze kelet magát húznia az embernek, hogy átférjen, de amint átjutottunk egy kis tűzrakással próbáltuk kiheverni ennek a három napnak a fáradalmait.
Eleinte nagy volt a csönd, nem is szóltunk egymáshoz, azonban hamarosan a férfi meg szólalt:
-       Nem tetszik a beszéded, fiú. Nem tetszik a hozzáállásod. Mégis...megállod a helyed a világban. Erőd pedig valóban érdekes és ritka. Megtanítalak hát a technikára.   
Bár szavai nem igazán érdekeltek, hisz amíg nem ismer, addig ne állítson rólam semmit. Mivel megmentettem az életét, és egyáltalán nem végeztem vele, vegye úgy, mint valami apró kis szívesség, amit nekem tehet.
Talán nem leszünk valami jóba, és úgy is amint megtanulom ezt a fránya technikát, már hagyom is itt ezt a kócerájt és megyek végre Itanashihoz.
Majd folytatta: -  A technika alapja megvan már benned. A kígyókat a chakraddal kell megformázni, azonban...
Ekkor viszont valami váratlan dolog következet be.
Egy halk kattanás jelezte a berepülő kunai érkezését, melynek a végén egy robbanójegyzet gyulladt meg.
A robbanás hátralök mind hármunkat, bele a falba. A füstből egy férfi ugrott elő, kézpecséteket formált, ekkor jobb kézfeje körül villámok jelentek meg, egyfajta kesztyűként vette körbe a kezet, mely egyből a kígyós férfit vette célba. A férfi sokkos állapotba került és eszméletlenül feküdt a földön.
Ekkor a támadó drótokat kiengedve kötözte meg a fekvő testet, eközben egy újabb, iwagakurei fejpántot viselő személy jelent meg, ki a kutatóra rontott, karddal a kezében. A kutató szinte azonnal meghajolt, megadva magát.
-       A rohadt életbe!- gondoltam magamba, most mi tévő legyek? Nem tudom, mennyi esélyem lenne a két támadóval szembe. Valószínűleg a rab komába esett, az is lehet, hogy nem is fogom tudni már megmenteni. Így őt kizárhatjuk. De ott van a kutató is aki információval szolgál Itanashi megtalálásához.
Nem sok időm van így muszáj lesz döntenem. Úgy érzem, hogy ez az a pillanat, hogy elszakadjunk egymástól egy kis időre. Nagy valószínűséggel nem fogom tudni megmenteni őket, így kénytelen leszek mind a néggyel végezni egy időben. Ez a barlang igen szűk és a bejárata sem valami masszív, talán ezt a helyzetet ki tudom használni és még akár valakit meg is tudok menteni.
Gyorsan és pontosan kell reagálnom, és csak egyetlen támadással, ha ezt kitudom használni, akkor nyert ügyem van.
A terv a következő lenne: A cseresznye virág vihar technika segítségével, kunai-okat dobok a két ellenfél közelébe miből apró jegyzetek hullnak ki, ezt követően eldobok két robbanójegyzettel ellátott kunait, amit szintén aktiválok, így egy hatalmas robbanást idézek elő. Mivel én túl akarom élni a technikát a föld alatt rejtőzködő technikával átmegyek a barlang túlsó oldalára.
A robbanás következtében valószínűleg le fogom magam után zárni az utat, és a barlang szája be lesz omolva maga mögött hagyva azt a négy shinobit. A robbanás után még egy kicsit várok a barlang másik oldalán, ha esetleg valami szokatlan közbe jönne, ami rám veszélyes akkor egyértelműen menekülök.
avatar
Tairjuko Rikuno
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Szökött Shinobi
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Uchiha Madara on Hétf. Márc. 09 2015, 12:35

A hirtelen jövő támadás meglepett mindenkit, az ellenfél valószínűleg korábban kiszúrhatott titeket. A támadókra azonban mégis gyorsan reagáltál, és megannyi robbanójegyzetet indítottál a barlang másik végébe. A jegyzetek óriási mértékben pusztították le a hegy oldalát, eltüntetve a sziklafal egy részét, valamint a rabot, a kutatót, aki az egyetlen személy volt, aki tudta Itanashi tartózkodását, és talán az üldözőiteket is. Egy szűk barlangba lyukadtál ki, valahol a barlang mélyén. Sötét volt, teljes sötétség, és jelen pillanatban azt sem tudod, melyik irányba van észak.
A kutató halála talán célszerű volt, hisz olyan információk birtokában volt, mely fenyegetést jelenthetett volna rád is és mesteredre nézve is. Most azonban újabb döntések előtt állsz. Pontosabban egy fontos döntés előtt.
Mi tévő leszel most?
Be kell látnod, a barlang belsejében nem maradhatsz, hisz a sötétség oly mértékben korlátoz téged a mozgásban, valamint a hegy belsejében lévő barlangok igen veszélyesek lehetnek. Ki kell jutnod a hegyből, majd ha ez sikerült, el kell döntened, milyen irányba indulsz el. Bármerre is mész, körültekintőnek kell lenned, figyelemmel kell folyamatosan kísérned a környezeted, és hallanod kell minden apró rezzenést. Akik rád támadtak, célratörőek voltak, tudták, hogy pihentek, így valószínű, hogy régóta megfigyelés alatt voltatok.
Amennyiben kijutsz a hegyből, több irányba indulhatsz.
Kisebb falvak után kutatsz, ahol talán vehetsz élelmet és vizet, esetleg fegyverboltot is találsz, ám fokozott ellenőrzés alatt áll az egész határ, így lehet, hogy nem lesz kifizetendő egy faluban való felbukkanás. Ha elindulsz, hogy felkutass egy falut, a postod ide írd.
Felkeresed a helyet, ahonnan utad kezdetét vette. A templom, ahol felnőttél, mielőtt elindultál volna otthonodból, talán még mindig ott áll, az ismerős arcok, a tanítók talán még most is ott vannak. Ha a templom felkutatására indulsz, akkor a postod ide kerüljön.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.