Falu vezetőjének irodája

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Danzou on Szer. Márc. 31 2010, 19:41

Itt szokott rendszerint tartózkodni Kabuto, aki a falu jelenlegi vezetője
avatar
Danzou
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Rokudo on Szer. Ápr. 07 2010, 14:51

Kora reggel van. Rokudo épp hogy felöltözött mikor egy férfi állít be hozzá, és szól hogy Kabuto , a falu vezetője látni kívánja. Rokudo gyorsan össze szedi magát , majd fénysebességgel közelíti meg az irodát. Az út felénél le lassít, hiszen minek fárassza ki előre magát. Kitudja mit akar vele Kabuto. Rosszat biztos nem, hisz tudja , hogy lenne veszteni valója. Fogynak Orochimaru szolgái. Nem lenne jó ha eggyel kevesebb lenne . Mellesleg Otogakure-nak se tenne jót , ha egy Átok pecséttel el látott fiú lenne az ellenségük. Tudja, hogy az egyes osztag Rokudo mögött áll. Ebből lefolyólag nem hinném , hogy Kabuto valami rosszat akar. Miközben a gondolatok lefutnak az agyában már az épület elött terem. Kinyitja a kaput s szántalan folyóson megy végig mire megtalálja az irodát. Rég járt itt , ezért időbe telt. Kopog kettőt és kinyitja az ajtót , s ígyszól.
- Hivattál Kabuto?
Közben szétnéz az irodában a szemével. Mindent a szem , semmit a kéznek elvvel nézi a kígyokat a falra szögezve. Talán némelyikbe van még szusz. Kegyetlen látvány lenne ez egy olyan ninjának aki nem Otogakurei.
avatar
Rokudo
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 670

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Shikaku on Szer. Ápr. 07 2010, 17:44

-Mint mindig, most is gyorsan itt teremsz. - A székét neked háttal állító, és azt elfoglaló Kabuto egy kisebb medencét néz, ami a föld alatti terem mellé van beépítve a talajba. A falu vezetőjének hagyott ablakon át lehet látni, ahogyan a bent tekergőző óriás fehérkígyó éppen lustán hever gömbölydeden meredező dombbal a teste közepén. Kabuto hosszítja a csöndet, majd meg sem fordulva belekezd a mondanivalójába. -Tudod milyen békések ilyenkor, nem igaz? Még ha nem is ismertem volna évtizedek óta, bemehetnék hozzá, és párnának használhatnám. Egyszerűen nem érdekelné, mert meg van elégedve. És ez az, amiért sebezhető. - Végre megfordul, és rád néz. Szemei, mint mindig, okosan csillannak meg a szemüveg mögött, a mindig egy lépéssel előrébb járó vezető pedig csendesen néz rád, hátha válaszolsz. Hagy kibontakozni, vagy csak végignézi, ahogyan megint átkutatod pillantásoddal a termet, és percek múlva folytatja.
-Orochimaru-sama halála óta egyre másra szöknek, vagy éppen csak szabadulnának fel a még őáltala beszervezettek. Tudjuk, hogy ez a kiválasztott kevesek számára sosem lesz kérdés, mert a lojalitás még most is megingathatatlan, de a gyengék már csak ilyenek. - Teszi szét a karjait, ahogy elvonatkoztat rólatok. -Éppen ezért vagy te itt. Fel kell bolygatnod egy a közelünkben megbúvó lázadót. Ha sikerrel jársz, akkor a nyomára akadhatunk egy sejtnek, ami a rejteken belül akar terjeszkedni. Tudj meg amennyit tudsz, hozz nekem fejeket, egy beszédes nyelvet - azt hiszem nem kell tovább mondanom. Egy kezdőpontot ismerünk. - Azzal átad számodra egy tekercset, amiben egy pecsét van, központi jele a kígyó kanjija. Mielőtt elbocsát még hátraszól, újra az akvárium felé nézve. -Abban egy útmutató lesz, mivel már nem igazán bízhatunk a leírt szavak biztonságában sem. A saját biztos helyedről indulj, és ügyelj rá, hogy ne vegyenek észre.


A hozzászólást Shizune összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 16 2010, 11:44-kor. (Reason for editing : Shizune)
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Unazaki Tessa on Vas. Ápr. 18 2010, 21:33

>>Shizune<<

Már megint... már megint reggel van. Minek kel fel egyáltalán a nap, miért kell elhagynom a kényelmes meleg ágyamat, hogy teljesítsem valaki szeszélyeit? A reggeli nap első egyenesen rám sütött be az ablakon, felkeltve és tudatosítva bennem, hogy mi is a kötelességem. *Még jó, hogy genin maradtam... akik átmentek a vizsgán, mind panaszkodtak, hogy sok a munkájuk. Így valamivel tovább aludhatok.* Gondolkoztam el miközben hatalmasra nyújtottam ki a kezem egész testemet kellemesen megmozgatva. Az ágyból felkelve, a szoba sarkában lévő rumlira néztem amit a tegnapi "edzés" már ha lehet azt edzésnek nevezni, hagytam ott ahol. Tovább nem is foglalkoztam vele, kisétáltam a konyhába ahol Yura már készítette nekem az ennivalómat. Oda sertepertéltem hozzá, majd sunyi módon hátulról megöleltem. Az asztalhoz leülve megvártam, hogy elém tegyenek valami ételt és ez meg is történt. Gyorsan bekaptam azt, majd lustálkodva visszamentem a szobámba, de még mielőtt beértem volna oda Hanzo rám is szólt, hogy ne lustuljak inkább menyek a falu vezetőjéhez. *Persze. Az hiányzik még nekem, hogy rám sózzon valami piti küldetést...* De szót fogadtam, összepakoltam és elindultam a falu vezetőjének irodájába. Nem siettem el az utat, mert nagyon kedvem sem volt a dologhoz, de akármennyire is nem akartam, végül odaértem az irodához. Nagyot sóhajtottam, majd bekopogtam az ajtón. A válasz megkapása után beléptem az ajtón, majd egyenesen Kabuto-samára nézek. Már maga a megjelenése is ijesztő, ezért a számra nem jött a szó, inkább előkaptam a jegyzettömbömet, tollamat, majd szépen írni kezdtem rá.
"Sajnálom, de elment a hangom ma reggel. Azért jöttem, hogy megkérdezzem van -e valami küldetés a számomra." Ez állt a cetlin amit átnyújtottam a falu vezetőjének. Nem akartam beszélni vele, mert kicsit féltem tőle.

_________________

My Dearest: http://www.youtube.com/watch?v=DjUtmbZt8zc
Karakterek: Saito, Tessa, Sena
avatar
Unazaki Tessa
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 258

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Shikaku on Vas. Ápr. 18 2010, 22:31

Kabuto feléd fordul amikor belépsz az irodába. Érdeklődve néz rád, és amikor elkezdesz írni, nem tudod kihagyni, kezei sátrat formálnak a szája előtt, majd amikor átnyújtanád neki a papírt, megszólal.
-Ugyan már, miért lennél ennyire hideg amikor itt vagy Otogakure legbiztonságosabb pontjában? - A mondata alatt a háta mögött terülő üvegfal mögött a fehér óriáskígyó éppen felágaskodva nézett rád. -Tessa-chan, gyere csak közelebb, ülj le nyugodtan. Szeretnék egy kis időt eltölteni veled. - Azzal maga mellé húz egy másik széket, és féloldalt fordul, az asztalra könyököl, és feltolja szemüvegét. A tekintete, és állandó, kiismerhetetlen mosolya túl erősen hat rád.
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Unazaki Tessa on Hétf. Ápr. 19 2010, 17:27

//Bocsi, most nem jött több a postodra Very Happy //

Miért pont én? Tehetném fel magamnak a kérdést ugyanis amikor beléptem a falu vezetőjének, azaz Kabuto-samának az irodájába, ő arra utasított, hogy foglaljak helyet és közölte velem, hogy meg szeretne ismerni. Ekkor a szám szó szerint tátva maradt, de mit tehettem, helyet foglaltam a székben, tudomást sem véve az óriáskígyóról. *Ilyen az én formám... Köszi apu, így most ahelyett, hogy otthon lennék és csinálnám a semmit, most lehetek Kabuto ideiglenes szeretője...* Kezembe ismét megragadtam a tollamat, majd írni kezdtem.
"Kérem, ha nincs semmi feladata a számomra engedjen el, mert sok teendőm akad még otthon is." Próbáltam meg védekezni Kabuto igenis félreérthető mondata ellen. Az előbbi írásos módszeremet alkalmaztam, mert tényleg nem akartam megszólalni, főleg azután amit mondtam neki hangommal kapcsolatban. A széken a lábaimat keresztbe tettem, testemet kicsit előre görnyesztettem, kezeimmel pedig a ruhámat markolásztam. Egyszóval a testtartásom tipikus példája volt a kétségbeesésnek.

_________________

My Dearest: http://www.youtube.com/watch?v=DjUtmbZt8zc
Karakterek: Saito, Tessa, Sena
avatar
Unazaki Tessa
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 258

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Shikaku on Hétf. Ápr. 19 2010, 23:05

Kabuto közel húzódik hozzád, az arca a tiedtől csak centikre van, és jobbja lassan felkúszik a nyakadra. Egy meleg érzés önt el, és lepillantva láthatod, amint a kezéből kiáramló zöldes-kék chakra csak úgy sugárzik. Az érintést furcsa mód képtelen vagy ridegnek vagy félelmetesnek érezni, még akkor sem, ha tudod, hogy amikor elveszi a kezét a nyakadról, csak, hogy végigsimítson az arcodon, már akkor is tökéletesen szólna a hangod, ha éppen a belépés előtt szó szerint kettészakadt volna a torkod.
-Remélem most már tökéletesen működsz. - Kabuto csak mosolyog, és várja a válaszodat. Láthatólag egyáltalán nem érdeklik a papírjaid.
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Unazaki Tessa on Kedd Ápr. 20 2010, 19:51

Tipikus rossz napnak lehet mondani a mait. Felkeltem ahogy szoktam, reggeliztem ahogyan szoktam, lustálkodtam ahogyan szoktam, azonban apám kérésére útnak indultam a falu vezetőjéhez, amit nem szoktam csak úgy. Meg is van az indok rá, hogy miért nem és ezúttal is ugyan az történt amit nem szerettem volna, vagy ha úgy jobban tetszik, kerültem ezt a helyet. Kabuto rám mászott és egyszerre kerülgetett engem a félelem és az undor, azonban ez egy pillanatig elmúlt. Amikor a falu vezetője hozzám ért, felálltam a székből és az ajtóhoz hátráltam közben a kezeimmel a könyökömet fogtam mintha át akartam volna ölelni magamat.
- Kérem adjon valami küldetést, vagy engedjen el. Nyilvánultam meg immáron hangosan hiszen mást már nem tehettem. Nem szeretem az olyan embereket mint amilyen Kabuto is. *Hallottam, hogy Kabuto valamilyen Orochimarunak dolgozott aki az Akatsuki tagja volt és mint köztudott az Akatsuki miatt tört ki a shinobi háború. És pont egy ilyen ember irányítja a falumat...*
Mélyen Kabuto szemeibe néztem és ha ismét közeledni próbál felém akkor egyszerűen kilépek az ajtón és elmegyek onnan.

_________________

My Dearest: http://www.youtube.com/watch?v=DjUtmbZt8zc
Karakterek: Saito, Tessa, Sena
avatar
Unazaki Tessa
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 258

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Shikaku on Kedd Ápr. 20 2010, 21:57

-Ki mondta, hogy elmehetsz? - Az utolsó dolog, amit láttál, mielőtt elkezdődött volna, egy szempár volt. A szemek, amik sosem tűntek elő a szemüveg mögül, egy töredék pillanatra rád tekintettek, és te megfagytál. Érezted, hogy egy pillanat alatt megfagysz, aztán elönt a hőség, mintha csak visszatérne beléd az élet, de a múló pillantás emléke nem hagyott uralkodni a tested felett. Összecsuklásodban ő állított meg. A szemüveges Kabuto, a pengeszerűen szűken nyíló szemekkel, a most is minden pillanatot az uralma alatt tartó intelligenciával, és a kiszámíthatatlan gondolatokkal. Hátad nekitolódott az ajtónak, elölről pedig az elegánsan vékony, de most minden porcikáddal érezhetted, hogy mennyire erőteljes test érzése fogott meg. Két ujjat éreztél a hasad alatt, két, már általad is jól ismert pont fölött. Az ijedség most hagyott először mozogni, így karoddal képes voltál ráfogni a karra, ami a következő pillanatban zöldesen rémlő chakrát küldött a két ujjon át azokba a pontokba. A valóság megremegett előtted, és minden olvadni látszott - szépen lassan, de biztosan öntött el a forróság, és tisztult ki a fejed, de egy illat, az az illat, és az az érzés a tarkódig hatolva nem akart ereszteni. Elgyengülve, de már magadtól álltál meg a lábaidon, és hallottad, amint a már selymesen duruzsoló hangú Kabuto-sama feladatra küld. Lesz társad, de a nevét már nem tudtad megjegyezni, és azt sem tudtad, hova kell menned.
Végül arra lettél figyelmes, hogy a lábaidat elgyengítő, belsődet megolvasztó kívánalommal az iroda előtti járatban találod magad. A hűvös járat ellen most minden porcikád ellenkezett, és minden racionális gondolatod ellenére kívántál volna visszamenni, hogy újra körül legyél ölelve.
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Unazaki Tessa on Csüt. Ápr. 22 2010, 13:42

Furcsa érzés kerített uralmába. Lehet, hogy annak a fura chakrának köze volt hozzá, bár nem biztos. Hirtelen pár perces vonzalom alakult ki az irodában és ez volt az amit minden egyes porcikámmal el akartam kerülni. Kabuto személyisége merőben más mint az enyém, szinte már undorító. *Nem hiába nem szerettem volna az irodába menni... Mostmár az is biztos, hogy többet nem jövök ide, majd apu eljön a küldetéseimért.* Döntöttem el magamban, miközben sétáltam ki az épületből és próbáltam meg visszaemlékezni hogy mit is mondott Kabuto miközben "kába" voltam.
- Csapattárs, küldetés, találkozóhely. Csak ezek a szavak rémlenek nekem más nem. Haraptam az ujjamba lehajtott fejjel miközben próbáltam erőteljesen elfelejteni azt ami törtét. Az épületből kiérve azon gondolkoztam, hogy vajon merre kell találkoznom a csapattársammal, de egyvalami elterelte erről a figyelmemet. Felfigyeltem Kabuto irodájának ablakára és pár másodpercig tekintetem üresen otthagytam. A valóba a hasam mennydörgő bődülése térített vissza és hát nem tehettem mást, elindultam egy ramenezőbe, hogy bekapjak némi kaját, már ha a csapattársammal nem találkozok...

_________________

My Dearest: http://www.youtube.com/watch?v=DjUtmbZt8zc
Karakterek: Saito, Tessa, Sena
avatar
Unazaki Tessa
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 258

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Rokudo on Szer. Jún. 16 2010, 22:54

//Shizune//
Rokudo csendesen hallgatja végig Kabuto szavait amik már az egekig untatjáka fiút. ~Közzé még sohasem tette , de kinem állhatja Kabutot , s nem jókedvéból szerepel pont Otogakure-ban. Saját céljai megvalósításának érdekében végzi el a rátűzött feladatot. Ami pedig nem más mint előkeríteni a besúgót. Elsőre elég nehéz feladatnak látszik ugyanis több ezer ember egyike közül kell kiválasztani. De lehet szűkíteni a kört. Rokudo int Kabutonak majd kimegy az irodábol. Majd elindul az osztaga felé és közli vele a hírt.
- Figyelem emberek! Feladatunk előkeríteni egy besúgót. Bármilyen gyanús alakot láttok azonnal szoljatok nekem.
S mikor ki adta a parancsot elküldte az osztagot. Ő maga pedig létrehozott öt földklónt hogy rajta tartsa a szemét az osztag minden tagján , nehogy a tagok között legyen az akit keres!


bocs ennyire telte, belekell még jönni :/
avatar
Rokudo
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 670

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Shikaku on Pént. Jún. 18 2010, 12:45

Az osztag, mielőtt szétszéledt volna, még rákérdezett a kényesebb részletekre.
-Mégis, ha kaptál egy küldetést, csak kaptál valamilyen rávezetést, nemde; egy helyet, gyanúsítottat, bármit?
-Ja. Itt sok gyanús elem van.
- Az osztag egy rövid nevetésbe tört ki, ami viszont ahogy jött úgy is halt el, és az embereid várták a választ. Egy segítséget márpedig tényleg kaptál...
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Rokudo on Vas. Jún. 20 2010, 12:54

Rokudo furcsa szemekkel várja a csapata válaszát. Mégfurcsább szeme lesz mikor kérdeznek tőle.
- Elég volt belőletek , két választásotok , azonnal hatállyal elhagyjátok a falut. Vagy csöndbe vagytok és rám figyeltek.
- Megéltünk már sok kis piti küldetést de ez a falu szempontjábol jó. ~Főleg az én szempontombol~- s egy gonosz mosoly figyelhető meg. Amit az osztag tagjai még észre se vesznek.
- Valóban kaptuk egy útmutatót , de túl sokat nem tudunk belőle kiszűni. Kabuto egy tekercset adott .- S felmutatja , hogy mindenki lássa. A tekercsen a kígyó szimbólumát lehet megfigyelni.
- A tekercsnek tartalmazni kell nehány útmutatót. Vagy valami érdekességet. Ha nincs vita kinyitiom! Várt pár pillanatod amíg csönd lett, s a tekercset pedig kibontotta.
avatar
Rokudo
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 670

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Shikaku on Csüt. Jún. 24 2010, 01:08

A tekercsen, ahogy a rajta levő írás is sejtette, a kígyó jele díszelgett az elzárás pecsétjének közepén. Kezeiddel a tigrist formálva feloldottad a pecsétet, mire egy aprócska pukkanást követően egy tenyérnyire összetekeredett kígyó jelent meg előtted, aminek a teste nem volt ujjadnál vastagabb. A kígyó egyesével megnézett magának titeket, majd kikúszott a kényelmetlennek tűnő fonódásból, és elindult.
-Úgy tűnik, csak a kígyók nyelvét érti.
-De legalább így is elvezet minket ahová kell.
-Rokudo-san, milyen helre mehetünk? Rejtekhely? Találkozóhely? Titkos járat?

A kígyó a legrégebbi, néhol az Orochimaru által kiépíttetett járatok szintje alatt vezetett el titeket órák hosszan, miközben ti kitárgyalhattátok az esetet...
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Hazukage Kurono on Vas. Feb. 06 2011, 11:42

Ahogy haladnak egyre lejjebb az alagutakban, úgy a hőmérséklet változással érezhető válik, hogy bizony egyre mélyebbre mennek a föld alatt. A kigyók sziszegése is a hely jellegzetességére utal, ami Kurono adatai szerint azt jelenti jó helyen járnak. Ezek az adatok inkább Orochimaruról szóló mondák, amikben bizony a kígyó a fő jellegzetesség. Pár perccel később a szemükről lekerül a kendő, és bizony Nezumi is hallathatja a hangját, ami azt jelenti Kabuto itt van, így Kurono nem is lacafacázik tovább.
-Üdvözletem Kabuto-san. A Bishamon szervezet küldött, hogy szövetséget ajánljak neked.-
Fogja rövidre a mondandóját, és előveszi a tekercset.
-Nekem csak ezt nyomták a kezembe, amit neked szántak. Remélhetőleg ebbe minden benne lesz, amire kíváncsi vagy.-
Mondja el és oda dobja a tekercset. Nem érdekli mi van benne, neki csak át kellet adnia és szövetséget kötni, de mivel nem tud semmit a tervekről, így csak oda adja a tekercset, hátha majd az beszél helyette.


//Bocsi csak felszöktem írni így elég rövidke lett.//
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Hazukage Ishida on Vas. Feb. 06 2011, 20:08

Kissé zavaró volt lefelé haladni ugyanis így az esélyünk egy esetleges erő próba során jócskán csak csökken. Csak egy kijárat van és mi pont háttal vagyunk neki, ezen felül lehet, hogy csapdák is vannak amiket ugye mi nem látunk bekötött szemmel. A lépcsőzést követően megérkeztünk oda ahova. A sötétség miatt nem tudjuk, hogy hol vagyunk és ki merre van. Ám a kígyók csúszásainak apró zajai tudatják velünk, hogy ki előttünk van állítólag az Kabuto. Nem bízhatunk meg annyiban, hogy ők Kabutonak neveznek egy számunkra láthatatlan valakit. Mindenesetre a tisztelet megköveteli a bemutatkozást.
-Üdv Kabuto. Jómagam az Ishida nevet kaptam ő pedig a jobb kezem Futsu, nagyon örvendek.
Ezt követően megpróbálok Nezumira és Yaboura nézni, hogy arcukról leszűrjek pár dolgot, hisz sose lehet tudni.~Reméld a legjobbat, ám készülj fel a legrosszabbra.~ Idézem egy bölcs mester szavait a fejemben ahogy enyhén meghajlok jelezve a tiszteletadást. Igaz, hogy nem látok a többi érzékszervem ilyenkor csak még jobban működik. A hallásom kiélesedik a szaglásom pedig el van nyomva a kígyók tömegének szaga miatt.
avatar
Hazukage Ishida
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 530

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Karin on Hétf. Feb. 07 2011, 10:23

Kurono ugyan nem, de Ishida bemutatkozott Otogakure vezetőjének, amit mondjuk ő maga nem kért, sokkal jobban foglalkoztatta azt, hogy mit is kerestek ti ketten ott, őelőtte. Hát de Kurono nem hazudtolta meg önmagát, hiszen azonnal a tárgyra is tért, ahogyan elővéve a tekercset azt a főúraság felé dobta, persze előtte jelezve, hogy ők csak a küldöncök és nem mások.
A semmiből egy kígyó vágódott ki, ahogyan elkapva azt eltűnt újra a sötétben, ahogyan néma csend volt halható, bár a papír jellegzetes zöreje és ahogyan a tekercs kinyitódik, azt tisztán és érezhetően lehetett hallani. Majd váratlanul a kinyílt tekercs kivágódott a sötétből, ahogyan a Kabuto kiáltását lehetet hallani.
Ez meg mi? -kiáltotta el magát, ahogyan Yabou és Nezumi is azonnal a tekercs és az uruk közé ugrott, ahogyan a papír a földre hullva hatalmas füst keletkezett. Mind a ketten láttátok még a levegőben, hogy mi volt ráírva, vagyis annak hiánya és a jelek, mely egyértelműen jelezték, hogy a tekercs nemmás mind egy idézőtekekecs mely í nyitásra aktivizálódik.
A füst lassan kezdett eloszlani, ahogyan három alak körképe vált egyre jobban láthatóvá. Egy magas és összes emberé, akit Kurono már sokszor látott, de jelen pillantban nem emlékezett rá. Egy alacsony férfié középen, aki nagyon is ismerős volt Kurono-nak, de nem tudta honnan. Míg a jobb széles egy női vékony test köralakja, amelyet sohasem lesz képes elfelejteni, bár kissé megváltozva, hiszen az egyik keze hiányzott, de a kisugárzása megmaradt.
- Nahát, pont te? -nézett hátra a kunocihi, ahogyan nem volt ezúttal rajta a maszkja, de te tudta ki is ő. Aware, akit minél jobban megakartál ölni. - Ez meglepetés, te tudtad Shoami? -nézett oldalra, ahogyan az öreg csak felemelte a kezét és újból elárasztottak az emlékek, bár ezúttal fájdalmasabban, mind eddig akárhányszor.
- Igen! Bár gondolom, arra már nem lesz szükség! Igaz mester? -kérdezte a középső férfitól, akinek a nevét immáron tudat.
- Igen, ő már velünk van. - halottad a középső fiú hangját, ahogyan ledermedtél. A süt lassan elszállt és a középső fiú alakja kivehetővé vált. Tudtad ki ő, de nem akartad elhinni. Hogy ezen két alak közt, a vezetőjűként, éppen Ruken fog állni.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Hazukage Kurono on Hétf. Feb. 07 2011, 14:17

Kurono arcára meglepődöttség ült, hisz az idézésre még ő maga sem számított. Nem tudta mi van a tekercsben, de hogy pont ilyen arcok jelenjenek meg, Kuronot a teljes sokkba vitte.
~Ru...ken?~
Lepődött meg, legfőképpen azon hogy középen állt, és a mester elnevezés.
~A..ware? Sh..omi?~
Még az öregre számított, hisz ő adta neki a munkát, de mire Shaomi felemelte a kezét, és a pecsét feloldódott Kurono térdre roggyan az emlékektől.
~Ez nem lehet igaz. Hogy mondhattam ilyeneket. Kaori, ellen fordulni, és elpusztítani Kirigakuret? Hanának segíteni, feladni a bosszút Aware után.~
Az utóbbi végül is nem annyira fontos, hisz ezt a dolgot már Kaorival is megbeszélte, aminek az emléke bizony nem lett elzárva.
~Tehát ők az igazi Bishamon vezetők.~
Kurono miután felemésztette az emlékeket amik így rázúdultak feláll.
-Ishida ők a vezetőink. Shaomi-san, Ruken-san, a harmadiknak nem mondom ki a nevét. Ha érdekel kérdezd meg tőle.-
Mondja Kurono Ishidanak. Aware és Kurono közt érezni a feszült levegőt, de ez talán nem elég ahhoz, hogy véletlenül is Ruken ellen forduljon.
-Ruken. Micsoda meglepetés pont téged látni.-
~Vagy talán hívjalak az első Mizukagenak. Izanami Jurojin.~
Shaomival való beszélgetése során ez is kiderült, és a mester megszólítás is az öregtől, erre a tényre utal.
-Mi a dolgom mester?-
~Szegény Ishidat pont a közepébe rángattam bele.~
Kérdezi Rukentől, és szegény Ishidara is gondol.
~Jobb ha nem rángatom bele mélyebben, de nem küldhetem vissza, mert nem ismerjük az utat.~
Próbál gondolkodni, de ebben a helyzetben most nem tudja megvédeni Ishidat. Viszont most várja, hogy mi a parancs.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Hazukage Ishida on Hétf. Feb. 07 2011, 20:37

Meglepetésként ért, hogy három alak jelent meg a tekercs általi idézés miatt, így nem is igazán tudtam mi tévő legyek. Futsunak mutattam, hogy semmit se csináljon amíg nem adok jelet, és csak tétlenül álltam, hogy mi zajlik éppen. Kurono bemutatott kettőt a háromból és tudatta, hogy ők lennének a szervezet vezetői.
-Üdv Ishida vagyok, nagyon örvendek mindannyitoknak.-mutatkozok be nekik is.
Remélhetőleg nem kerül sor harcra, mert küzdelem esetén hátrányos helyzetben lennénk a terep ismeretlensége miatt. Sötét van és nem tudjuk kihasználni a környezet előnyeit.
avatar
Hazukage Ishida
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 530

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Karin on Szer. Feb. 09 2011, 10:58

A helyzet egy pillanatra kiélesedett, ahogyan a három shinobi megjelent a semmiből és olyan természetesen semmibe vették a Kabuto-t őrző, számukra gyermek shinobikat, hogy az már szemtelenség volt a részükről. Bár ezt csakis Yabou vette a szívére, aki hangosan adat tudtukra, hogy mi nem tetszik neki!
- Héh... ti ki a francok vagytok! - kiabálta hangosan, ahogyan te előtte ugyan bemutattad őket Ishida-nak, egy kivételel, ami Aware-t nem nagyon zavarta, őt sokkal jobban Yabou viselkedése kötötte le, ahogyan felemelve a kezét, ő is a náluk kisebb fiú felé fordult.
- Megölhetem? -kérdezte Ruken-től, aki csak elmosolyodott, bár ezt Kurono nem láthatta.
- Nincs szükség rá! -lépett előre- Nem azért vagyunk itt, hogy háborút kezdeményezünk, hanem hogy szövetséget kössünk! -nézett a sötétségbe- Nem igaz Kabuto-kun?- kérdezte tőle- Lehet, hogy nem ismersz meg, de amikor utoljára láttalaak csak egy taknoys kis kölyök voltál, de Orochimaru-san-tól már halhattál rólam. A nevem Izanami Jurojin!
Aware eközben érdeklődve nézett hátra, ahogyan téged és Ishida-t vett szemügyre és te egyből kiszúrtad, hogy bizony az egyik keze valóban hiányzik, nemcsak káprázott a szemed. Lágyan elmosolyodott, ahogyan Shoamira nézett.
- Most tényleg muszáj volt ezt a gyereket is beavatni? Leteszteltem kétszer is és nem mutatta a jelét annak, hogy lenne elég potenciál? -kérdezte halkan Shoami-tól.
- A te tesztjeid mindig egyszerűek és barbárak! Kurono-kun majd Yun-chan is! Még jó, hogy megtaláltam őt! Ha nem tettem volna, nem tudnánk Kensei-t is féken tartani! -mondta annak a férfinak a nevét, aki úgymond legenda volt Kumogakure-ban. És az a tudat, hogy ő is meletetek lesz, kicsit rémisztő is volt.
- Fogd be! -nézett vissza Yabou-ra, ahogyan ezzel háttérbe is szorultatok!
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Hazukage Kurono on Szer. Feb. 09 2011, 16:54

Kurono kilépve a történtek hatása alól, amithez részben Ruken szövetségi ajánlata is hozzá játszott. Végre lenyugodott, és tudott figyelni a történésekre. Aware, mint mindig most is forró vérű volt, de Kurono ezt már megszokta tőle, és örült annak, hogy végre valaki vissza szolt Yabounak valami idegesítőt is. Kurono sem nézné jó szemmel ha csak így rá szólnának. Viszont Aware megjegyzései őt sem kerülik el.
-A teszted szerintem túl korai volt, lehet ha most kéne megtenned, a másik kezed sem lenne a helyén.-
Gúnyolódik egy picit a lánnyal, hisz Aware valószínűleg gyengébb mint Kisame, és Kurono Kisameban is ejtett nem egy sebet, bár a két shinobi egymás ellentéte. Kisame lomha, de erős fizikumú, Aware meg gyors, és törékenyebb.
-Ishida innentől kezdve nincs szerepünk. Egyenlőre. Ezt a vezetőknek kell megbeszélni.-
Kurono kissé félre vonul nem zavartatva magát, és magához inti Ishidat.
-Bocsi, hogy így a közepébe rángattalak bele, de tesztelnem kellet téged. Örömmel mondom átmentél a teszten.- Vesz egy mély sóhajt, és folytatja.-Viszont nem tarthatsz velem, a teszt máshova szolt. A te feladatod, hogy őrizd a klánt. Bármennyire is köt a szívem hozzátok legbelül, érzem, hogy mocskos lettem. Én ide vagyok való. Elveszett ninja, a klán fekete báránya. Arra kérlek, hogy beszélj apámmal, mond meg neki, hogy üdvözlöm és egyszer úgy is megölöm. Jah meg a lényeg. Kérd meg, hogy mutassa meg neked a hat darab klánfegyvert, és add oda a klán legnagyobb harcosainak, vagy harcos növendékeinek. Építsd újra a klánt. Kirigakureben megtalálsz, ha bármilyen segítségre szükséged lesz.-
Mondja a hosszas beszédét Kurono. Örülne, ha Ishida elvállalná a melót, és nyugodtan letudná a klánt, és nem gyötörnék honvágyak.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Hazukage Ishida on Szer. Feb. 09 2011, 19:43

A dolgok igencsak gyorsan zajlottak és hiába próbáltam leszűrni és kiszűrni az információt nem nagyon sikerült. Lassan már fel is hagytam minden próbálkozással, mígnem Kurono végre megszólalt és utána intett is, hogy tartsak vele. Végig hallgattam mit szándékozik mondani, majd reagáltam a dolgokra.
-Tudtam, hogy ez a feladat egy személy vállára fog nehézkedni, de nem számítottam rá, hogy pont az enyémre. Csak remélhetem, hogy még összehoz minket a sors és akkor majd megváltozik minden. Nem tudom mit lenne illendő mondani, vagy mit nem, így hát csak annyit mondhatok zárásként...jó létet...viszlát.
Majd kinyújtom a jobb kezem a szám szélét enyhén megemelve egy baráti mosolyt mutatok és várom a kézfogást. Nem vagyok tisztába, hogy pontosan mekkora terhet vettem a vállamra, de bármekkora is meg próbálok megbirkózni vele. Majd a többiek felé is meghajlok és jelzem, hogy itt ezzel így már nincs több dolgom és ideje távoznom.
avatar
Hazukage Ishida
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 530

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Karin on Pént. Feb. 11 2011, 10:53

Félrevonultatok, ahogyan semmit sem halottatok abból, ami kissé odébb zajlott, hogy milyen szövetséget kötött ez a két félelmetes shinobi és hogy miként is fog alakulni a ti sorsotok, főleg Ishida-é, hiszen bár eddig nem nagyon foglalkoztak vele, de lényegében őneki nem lett volna itt helye és csak idő kérdése volt, hogy ez kitudjon, vagy inkább a figyelem rá összpontosuljon De akárhogyan is, néhány érdekes szót mégis halottatok, bár összerakni a dolgokat ebből a pár szóból igencsak nehéz lett volna.
- ...igen... ha akkor letudod foglalni … a technikáddal akkor nagyban segítesz nekem. - halottátok Ruken hangját, - Ha sikerrel járok megígérem … Shinsei Souken / Isten teremtését titkát átadom neked. -és bár ezen szavak közt, elég sok kimaradt, az egész tízperces beszélgetésből, csak ezt a néhány szót tudtátok kivenni.
Azonban érdekes dolog történt, amikor is, váratlanul Shoami lépett hátra, miközben még a tárgyalások folytak, ahogyan csendben odasétált hozzád, majd megállva ellőttetek Ishdia-ra nézett.
- Ő ki? -kérdezte tőled barátságosan, de egyben immáron tudtátok azt is, hogy ez a választól függ Ishida sorsa is, így nem kapkodhattad el a válaszodat.

//Most egy kicsit lehet, hogy várni kell majd, mert Shikaku fog jönni, mivel ő Otogakure moderátora, így hogy elfogadják-e az ajánlatot, az rajta áll! //
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Hazukage Kurono on Pént. Feb. 11 2011, 14:03

Kurono örömmel hallotta, hogy Ishida elfogadja a melót, viszont a szövetség kötés alakulására is oda kellet figyelnie, mivel ez nagyban hozzá tartozik az ő sorsához. Néhány szó az amit el tudtak kapni, de a technika az Isteni teremtés, felüti a fülét.
~Vajon milyen technika lehet? Ha Jurojin felajánlja neki. Biztosan erős lehet.~
Gondolja magában, de ebben az öreg Shaomi akasztotta meg, aki bár barátságosan közeledett, még is olyan kérdést tett fel, ami Ishidara nézve fontos lehet, és erre a kérdésre Kurononak kell megadnia a választ.
-Ő a Hazukage klán vezetője, akiről én magam gondoskodom. Azért hívtam, hogy leteszteljem megfelelő e a posztjára, és örömmel mondhatom, hogy igen. Ebből a szempontból érdektelen, viszont másrészről nem. Bár ő a vezető a klán szálijait én vezetem, ami azt jelenti, hogy a klán szolgálatára áll a Bishamonnak. Persze egy olyan pecsét nem ártana rá, amit én kaptam tőled. Elég ha később tudja meg a dolgokat, de munkájára emlékezzen.-
Adta le Shaominak a választ, és ezzel azt, hogy tegye rá az emlék elzáró pecsétet, amit szeret alkalmazni. Ezen kívül közelebb húzódik, hogy jobban hallja a beszélgetést.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Hazukage Ishida on Pént. Feb. 11 2011, 16:49

A beszélgetésből nem sokat tudtunk kihámozni és ezáltal nem is tudtuk összerakni a dolgokból. Lassan közeledett felénk az egyik számomra újonnan megismert ninja, majd érdeklődött a mivoltomról. Itt eldönthettem, hogy mit is kezdjek a sorsommal így hát húztam volna az időt a válaszommal, mert eltartott volna egy darabig mire düllőre jutok ezen témában. Kurono láthatta rajtam, hogy nem vagyok biztos a dolgomban így hát ő válaszolt helyettem.
-Ahogy mondta.-helyeseltem Kurono válaszát.
-Ishida a nevem már halhattad az előbb, és amint kikísérne innen valaki folytatnám a klán helyreállítását kezdve a hat nagy fegyver felkutatásával hisz ebből csak kettő van a birtokunkban és csak másik kettőnek tudom a hollétét.
avatar
Hazukage Ishida
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 530

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.