Falu vezetőjének irodája

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Karin on Csüt. Feb. 17 2011, 18:14

//Nos még egy postra rászántam magam, míg Shikaku nem ír! //

Shoami csak némán és átnézősen nézte Ishida-t, ahogyan lágyan felsóhajtott, ahogyan láthatólag eldöntötte, hogy mit is fog csinálni. És ezt nem is leplezte, nem titkolta, egyből kimondta, ahogyan a kezét lágyan Ishida vállára rakta, nem fenyegetően, nem gyorsan, hanem úgy, ahogyan egy öregember tenné azt az unokájával.
- Ez akkor nem az én dolgom! - nézett a fiúra- Kurono-kun már biztosította bennem, hogy megbízhatok benne és értékes tagja a terveinknek! Az, hogy ő megbíziki benned annyira, hogy most itt lehetsz elég bizonyíték nekem, hogy én is megtehetem ugyanezt a gesztust feléd. - kezét lassan Ishida homlokára helyezte, ahogyan Kurono már látta ezt a mozdulatot néhányszor- De sajnálatos módon azt nem engedhetem, hogy birtokában is légy ennek a tudásnak! -hirtelen a fiú körül elkezdett remegni a világ, ahogyan megdermedt. - El fogsz felejteni mindent azzal kapcsolatban, ami történt és addig ez így is marad, ameddig én azt nem akarom, hogy tud! -jelentette ki, ahogyan Ishida-t elhagyta az ereje és összeset. Lassan Kurono felé nézett.
- Így! Átnéztem az emlékeit és lepecsételtem azon részeket, melyek nem tartóznak rá! Se a szervezetre, se arra, ami idebent történt nem fog emlékezni! Most pedig hallgasd, hogy mi is fog történni. Egy történelmi pillanatnak lehetsz szemtanúja! - mosolyodott el elégedetten.
- Nos mi a válaszod? -hallotta mindenki Ruken hangját.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Hazukage Kurono on Csüt. Márc. 10 2011, 14:40

Kurono némán nézi végig, hogy mit csinálnak Ishidával. Tudta, hogy semmi baja nem lesz, egy párszor már megcsinálták, vele, és mikor feloldották, néhányszor ki is akadt saját magán. Ez van. Ishida összerogyott.
~Remélem ő nem lesz 3 napig kiütve, mint én az elsőnél.~
Gondolja magában, majd Shaomi figyelemre inti, vagy inkább javasolja. Ez tényleg egy történelmi pillanat, ha a Bishamon, és a hang országa megköti egymással a szövetséget. Kurono közelebb is lép, ahol előzőleg állt, ott biztosan hall mindent. Ishidat meg addig is a falnak támasztja, úgy, hogy ne dőljön el, had aludjon nyugodtan.
-Kíváncsi leszek a végkimenetelre Shaomi-san, de Ruken, mit ajánlott fel Kabutonak. Ha megkérlek, majd megosztod velem, hogy miből áll az a technika?-
Teszi fel a kérdést, az idősebbnek, aki valószínűleg jóval többet tud a dolgokról, mint ő, és remélhetőleg elárulja az információkat, ha már ennyire megbízik Kuronoban.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Hazukage Ishida on Hétf. Márc. 14 2011, 12:42

Még most se voltam tisztában, hogy mi is folyik itt, de emiatt nem kellett aggódnom. Miután barátságosan bizalmat mutatott felém nem éreztem úgy, hogy ellenlépéseket kéne tennem. Ezt követően a homlokomra helyezte kezét és éreztem mintha a föld rengene. Lassan kezdett minden elsötétülni és mire észbe kaphattam volna már mély kómába zuhantam. Nagy valószínűséggel, mivel megbízok Kuronoban, nem fog semmi fajta bántódásom esni, amíg csicsikálok. Míg ők cseverésznek én álmodok egy keveset régi szép időkről. Futsu remélhetőleg vigyáz és figyel rám amíg a többiek egymással lesznek elfoglalva. Minden bizonnyal lefekszik mellém és vár amíg magamhoz térek.
avatar
Hazukage Ishida
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 530

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Karin on Kedd Márc. 15 2011, 13:32

//Ishida írhat egy szép postott, mely a múltjáról és az álmáról szól. Ha elég szép és terjedelmes, akkor pénzjutalomban vagy + ch jutalomban is részesülhet! //

Shoami és Kurono közelebb léptek, ahogyan mind a ketten tisztán hallották Kabuto szavait, még ha t magát még mindig nem is látták. Hangja érces, de mégis furcsa és magyarázkodó volt, pontosan olyan emberé, aki pontosan tudja, hogy mit kell csinálnia és mondani az adott helyzetben, de egyáltalán nem megbízható ahhoz, hogy el is higgye valaki amit mond.
- Megegyeztünk! - hallottad a férfi hangját- Ha elhozod nekem, amit akarok, akkor segítelek a terveidben. -jelentette ki, ahogyan Ruken intett Shio-nak, aki lassan megfordult és a földön fekvő tekercshez sétált.
- Ennek örülök! Ha neked is megfelel Kabuto-kun, mostantól Kurono-kun lesz az összeköttetés köztünk! -jelentette ki Ruken. - Megbízók benne és pontosan tudja, hogy merre is keressen téged! -jelentette ki, ahogyan nem is törődött vele- Akkor amint visszatértem Kirigakure-ba, elküldöm amit kértél, de ne feled el, ha elárulsz, Otagakure és vele te is elpusztulsz. -fenyegette meg a sötétben rejlő férfit, aki csak halk nevetésben tört ki.
- Ezt nem is kétlem! - közölte nevetve- De nem kell félned, álom a szavam ha te is. - fordult meg Ruken is, ahogyan rád nézett.
- Kikísérnek téged és jól jegyezd meg, hogy merre kell jönnöd. Azonban...- nézett le Shion-ra, aki fél kézzel, különböző jeleket rajzolt a tekercsen lévő pecsétre- … agodom valamiért! Azt akarom, hogy mielőtt visszatérnél, menj a A Medvék Országa és derítsd ki, mi történt Gingitsuke-val és a Bishamon odaküldött tagjaival. -adta ki az új küldetésedet ahogyan Shion felállt a földről.
- Készen vagyunk mester! -jelenette ki, ahogyan Ruken csak némán bólintott, ahogyan a kunoichi rácsapott a jelre, és ahogyan váratlanul megjelentek, úgy el is tűntek.
- Egy fordított idézés? -kérdezte Nezumi, ahogyan előrelépett. - Érdekes, de lényegtelen. Gyertek velem, ki kisérlek titeket! -közölte a kunoichi.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Hazukage Kurono on Szer. Márc. 16 2011, 19:51

Az események elég érdekesen alakulnak, és úgy látszik ebben a szövetségben Kurononak elég nagy szerepe lesz.
~Ez szép. Még meg se kérdeznek róla.~
Gondolja magában, de ez van Kurononak parancsolnak, így természetesen el kell fogadnia. Izanami-sama még kiad egy újabb melót Kurononak, amit már érdekességgel fogad.
-Természetesen. Gingitsunet személyes ügyemnek tekintem.-
Hajlítja le a fejét, alázata jeléül.
~Remélem semmi baj nincs Gingitsuneval.~
Töpreng el egy picit, a villámmester, és már várja, hogy elmenjenek a többiek. Remélhetőleg Ishida is magához tér, és indulhatnak is. Nezumi kikiséri őket, és most már kendő nélkül elvileg.
-Végre láthatom a bázist. Már régóta vágytam, arra, hogy megtudjam milyen helyen ért a híres Orochimaru.-
Mondja Nezuminak boldogan, és követi őt.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Hazukage Ishida on Pént. Márc. 18 2011, 20:17

//Köszönöm a lehetőséget Very Happy..bár megvallom gondoltam ilyesmire csak hát úgy gondoltam ezt a bővítménybe írnám, de akkor ide is írok egyet.//

Miután elnyomott az álom megállt az idő. Körülöttem mint a szél szállt sebesen, de számomra semmissé vállt. Emlékek tömege loholt keresztül a fejemen. A semmi közepén álltam, feketeséggel körül ölelve. Az egyik oldalamról képek, mint vonat, siklottak el előttem, mintha csak arra késztetne a tudatom, hogy emeljek ki egyet annak felelevenítésére. Kinyújtottam a jobb kezem és a képzeletemnek határt nem szabva teljes nyugalmi állapotba megfogtam az egyik emlék képet. A kép a kezemben vízzé változott és kifolyva újaim szorítása közül a lábam alatt, pocsolyaként szétterülve, hullámzó kép formájában rajzolódott ki. Az egyik pillanatról másikra a gravitáció megragadta a lábam és lefele, egyenesen az emlékbe, rántott, amin, mintha csak egy kapu lett volna, átérkezve a földre estem és a nagybátyám állt előttem akit tiszteltem és megbecsültem. Sajnálatos, de már nem él. Büszke ninjaként vesztette életét egy csatában, hazáját védve.
A nagybátyám Kaushi viszont látása nagy érzelmi löketett adott. Hiába próbáltam felállni vagy csak megszólalni, ezen próbálkozások feleslegesnek bizonyultak. Mire észbe kaptam, hogy mi is történik a testem magától mozgott és a szám is akaratom ellenére nyílt szóra. Világossá vált számomra ekkor, hogy, mint harmadik személy, veszek részt egy régi kalandban.
A kaland egy vadászattal kezdődött. Nem volt szokatlan, mert hát nincs is finomabb Kaushi sült malacánál. Az erdőben jártunk és épp prédát szemeltünk finom vacsorának. Vártunk egy jó húsos disznóra, vagy csak egy vastag szarvasra. Az idő telt és lassacskán az unalom teljesen felemésztette a vadász kedvet, amikor Kaushi kiszúrt egy kis zörejt az erdő általános hangjai közül. Legyen az madárcsicsergés pockok, kígyók neszezése. Leereszkedtünk a fákról és egy tigris, ami ritkának számít azon a területen ahol vadásztunk, jelent meg kettőnk előtt, morogva és támadásra készen. Tekintetében csillogott a félelem mentesség és fehér értékes bundája nem talált kivetni valót. Úgy gondoltuk kénytelenek leszünk megölni ha ránk támad, és még jól is járnánk vele. Alapjában véve egyikünk sem volt ezeknek a módszereknek a híve, ezért csak lassan hátrálni kezdtünk. Nem hinné az ember, hogy egy ninjával ilyen megesik, de sikerült hátrafelé elbotlanom egy ágon és hanyatt vágnom magam. Erre a tigris felmordult és ugrott a pillanat tört része alatt. Kaushi remek ninja képességei miatt nem esett bántódásom, de sajnos a tigrist kénytelen volt a levegőben keresztül szúrni a katana-jával. Feltápászkodtam a földről és leporoltam magam. Kissé elszomorított, hogy meg kellett ölnünk, de tudtam, hogy ennek van jó oldala is, mert így több pénzhez jutunk mint amennyit Kaushi vagy édesapám keres.
A bokorban mocorgás zavarta meg a tollászkodásomat. Enyhe izgatottság és kevés félelem futott át rajtam. Féltem, hogy netán egy nagyobb tigris ugrik elő, de szerencsémre nem így történt. Egy sokkal kisebb tigris mászott ki a bokorból. Nem hittem volna, hogy ilyesmi megeshet, de a kölyök odasétált a hullaként fekvő tetemhez és odabújt hozzá a maga magas és éles hangján nyávogva.
Megszakadt a szívem, hisz miattam kellett meghalnia eme csöpp jószágnak anyukája. A mérhetetlen bűntudat arra késztetett, hogy magam neveljem fel és gondoskodjak eme tigrisről. Első dolgom volt elnevezni. A sok név közül végül a Futsu nevet kapta. És az évek alatt átélt játékok és edzések egy másodperc alatt peregtek le előttem miközben repültem felfelé és kezdtem visszaérni a sötétségbe. Keresztül a kapun, ami lassacskán bezáródott és eltűnt ismételten egyedül voltam a semmiben. Ám mellettem, bal és jobb oldalamon, két alak kezdett kirajzolódni amik egyre világosabbak és kivehetőbbek voltak. Futsu és Kashui állt mellettem és a sötétség immáron világosodni kezdett. Bár nem volt időm megvárni mi is fog történni, mert ekkorra már kinyitottam a szemem és visszacsöppentem a valóságba.
avatar
Hazukage Ishida
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 530

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Karin on Vas. Márc. 27 2011, 16:38

//Elnézést a késésért, csupán annyi volt a gond, hogy nem volt időm írni és kellett egy kis idő, hogy rájőjek, hogyan is alakuljanak ebben a történetben a dolgok és most újabb ötletekkel vezérelve, újra neki álók! //

Ishida magához tért, de sokkal később mind azt remélte Kurono. Hiszen a bázis üres és sötét folyosóinak labirintusán kelet a hátán cipelnie Ishida-t, ahogyan ő maga nagyon is látta, hogy milyen helyen élt Orochimaru. Üres, egyszínű folyósok, melyeket fura motívumok díszítettek, egyenlő távolságban lévő, égő fáklyák és szobák tömkelege, melyek mögött nem is akartad tudni mi és mik lehetnek. Néha egy egy sikolyt is hallottál volna a nagy semmiből, de nem tudtad eldönteni, hogy hallucinálsz-e, vagy sem. De az út egyszerű volt, szinte csak egyenesen kelet haladnotok, ahogyan a kunoichi egy szót sem szólt hozzád és mire kérdezhettél volna valamit is tőle, a éles fény vakított el egy pillanatra ahogyan a lépcsőkön felfelé sétáltál máris. Semmi sem zárta el az ajtót, az mehetett be aki akart, az távozhat aki akart, vagy jobb volt ebben a hitben lenni, hiszen a folyósokon ahogyan sétáltál, rájöttél, hogy ami odabent van az egy igazi labirintus.
- Most menjetek! -szólt rátok Nezumi. - És sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kelet kerülnötök. - nézett szomorú arccal Ishida-ra, aki éppen hogy ébredezik m a hátadon. - Vigyáz magadra Kurono-san. -fordult meg, ahogyan visszasétált a barlangba és eltűnt a sötétben. És neked megvolt a feladatod, de vajon Ishida-nak milyen sorsot szánsz most majd?

//Ishida a kalandért! + 20 ch szintet kap! //


A hozzászólást Karin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 16 2011, 16:11-kor.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Hazukage Kurono on Vas. Márc. 27 2011, 19:03

Kurono meglátja a fényt az alagút végén, és a lépcsők sem tartanak már sokáig. Üdítő pillanat ez, ennyi sötétség után. Nem is tudja Nezumiék, hogy bírják oda bent. A lány minden esetre kedvesen elköszön, és Kurono furcsállja tőle a "san" kinevezést. Úgy érzi nem illeti meg őt, főleg, hogy kikapott a Yabou elleni harcban. Legalább megtudta, hogy ő is él, és van nála erősebb a klánban. Bár Kurono a harcban alapból hátrányból indult, köszönhető ez a Rejhu elleni harcnak, és Ishida segítésének. Sajnos a Raiton no Yoroit sem szokta meg még eléggé. Kurono Ishidiával a vállán elsétál egészen az erdőkig, amerről jöttek. Távolabb a bázistól, hogy Ishida véletlenül se találjon vissza.
-Arra amit mondtam biztosan emlékszel, de én nem tarthatok veled. Elvakított már a sötétség, ahonnan nem tudok, és nem is akarok vissza térni. A klán a te ügyed, és egyszer még ellenfelekként harcolunk. Én vagyok a fekete sárkány, aki kiskora óta ki lett rekesztve a klánból. Nem tudom miért, de valahogy téged mindig jobban kedveltek, velem meg a kutya se foglalkozott, apa is mindig vert.-
Mondja a szöveget az alvó Ishidának, aki ezekre remélhetőleg nem emlékszik.
-Futsu vigyáz a gazdádra, és ne hagyd nagyon makacskodni. Sosem tudja egy harcnak hol a vége, és, hogy hol vannak az ő határai.-
Simogatja meg a tigrist, aki épp nyalogatja magát.
~Azt hiszem nekem indulnom kell. Remélem Gingitsuneval nem történt semmi baj. Bár neki megvannak a képességei ahhoz, hogy gyógyítsa magát.~
Kurono még utoljára megsimogatja a tigrist, és az alvó Ishida buksiját.
~Nemsokára felkel, jobb ha indulok.~
Kurono kézpecséteket fromál.-Kuchiyose no Jutsu.- Mondja ki a jutsu nevét, és megidézi Hanát aki ennyi idő alatt biztosan felgyógyult a sérüléseiből.
-Hana a Medvék országába megyünk. Megnézzük mi van Gingitsuneval.-
Mondja a nöstény nemű sárkánynak, aki mint parancsszóra száll fel. Hana nem nagyobb, mint egy ember háromszór, így csak két személyt tud szállítani. Ishida meg majd haza jutt valahogy. Úgy is sokat vándorol. Hana kicsitt gyorsabbra veszi a tempót, mivel nem tudni Gingitsune mekkora segítségre szorul. Kurono addig meg eszik és iszik, na meg pihen a sárkány hátán.
-Majd szólj ha oda értünk, addig szundítok egyet.-
Szól oda Hanának, aki csak egy "értettem"-et mond.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Hazukage Ishida on Hétf. Márc. 28 2011, 20:44

A dolgok, mint a homok egy homokórában, pergett miközben én aludtam mint a bunda. Barangolásom az álmok földjén lassacskán a végéhez közeledett. Kezdtem ébredezni és próbáltam teljesen magamhoz térni, ehhez hozzáértve a körülöttem történő dolgok felfogását. Csak pillanat töredékeket láttam és mintha újra játszódna ugyanaz a jelenet. Szemem előtt fura mintázattal díszített falak és fáklyák a falon, miközben Kurono cipel kifele. Halk szótöredékek amiket valószínűleg Kurono mond nekem, hiába vagyok a sajátos állapotomban. A következő pillanatokban egy fa lombja alatt kezdek pillantásokkal a világfele felrázódni, miközben Futsu mellettem szunyókál. Kissé aggasztó, hogy amíg kivagyok ütve nem figyel. De fél perccel később ráébredek, hogy ha bármi történt volna az életét is kockára téve védelmezett volna. Emiatt a gondolat menet miatt muszáj voltam mosollyal az arcomon rádőlni az ülő helyzetemből és átölelni, amire Futsu egy erősen mély dorombolással reagált. Nem tartott csak fél percig ez a pihenéses állapot, mert ekkor beötlött, hogy Kurono eltűnt és nem tudom, hogy mi is történt, mert a megmaradt emlékekből nem tudom összerakni a kirakóst. Egy kis merengést magam mögött hagyva ideje meglátogatni ritkán látott házikómat és körbe kérdezni, hogy mi a helyzet, és ez után...folytatnom kell a sárkányok begyűjtését. Hisz ez a rám maradt feladat, mint az utolsók közt életben lévő Hazukage. A klánom az első és nem várhatok tétlenül, tennem is kell valamit, hogy a sors előrébb küldjön.
avatar
Hazukage Ishida
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 530

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.