Sziklasivatagok

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Sziklasivatagok

Témanyitás  Kanmiru on Szer. Márc. 31 2010, 19:45

Az ország belsejének nagy részét kitevő kihalt, élettelen területek.
avatar
Kanmiru
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Shagon on Vas. Ápr. 04 2010, 00:53

//Előzmény: Tsuchikage irodája//

Shagon végig halgatta az öreg mondókáját, alaposan elgondolkodott rajta és leszűrte a lényeget. Rajta múlik a jövő. Ami nem éppen szerencsés hogy egy nála tapasztaltabb szörnyeteggel kell szembe nézni. - Talán tényleg jobb lenne ha Nagato élne. Sóhajtozik miközben bemegy a helyi árushoz venni vizet és élelmet . Kis hátizsákot visz magával és abban is jelentős szerepet a tekercsek és fegyverek szolgálnak. Már a falu hátárán jár. Visszanéz utoljára Iwagakure-ra. S elindul a szikla szirtek felé. Útközben azon gondolkodik, hogy mit tegyen ha szemben áll Yurashival. Ha támad akkor biztos visszaveri. Elmenekülni ha akarna se tudna. A legjobb mégis az lenne ha igaz a hír, miszerint az ifjabb Tensei él. És találkoznék vele, így talán lenne esély , hogy elkapjam Yurashit. Egyedül szinte semmi esélyem ellene. Hogy küldhetett engem a Tsuchikage mikor tudja, hogy Nagato se tudta legyőzni mikor az ANBU-nál volt . Hát akkor én mit kezdjek mikor a fiatalabb Tensei is erősebb nálam. Elgondolkodik azon , hogy mért lett Yurashibol ilyen szörnyeteg. Mindene megvolt. Sőt ő volt a klán örököse. Hat évesen Chuunin lett. Az apja is foglalkozott vele, mi vihette mégis ilyen rossz irányba?? Csöndes gondolkodás után felkiállt. - A hatalom. Nem elégedett meg azzal, hogy a klán vezére lesz, és jelentős szerepet kap a falu irányításában. Neki mégtöbb kellett, talán a tiltott jutsuk elsajátítása. Szerény személyem szerint ő is rendelkezik a Gin Hiramekivel mint az öccse. Talán ezt maga ellen tudnám fordítani, ha túl sokat használja oda a chakrája. Elmélkedik Shagon . Olyannyira elmerült a keresett személy ki elemzésében , hogy észrese vette sötétedni kezd. És a gyomra is korog. Szerencsére pár száz méterre egy sziklatömb volt , ami alkalmas a fiú szükségleteinek. Levette a hátizsákot és kivette belőle az ennivalót, majd magának jóétvágyat kívánva majszolja a rament.
avatar
Shagon
Játékos

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 840

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Hidan on Vas. Ápr. 04 2010, 20:43

Őseid sivár földjét taposva, a horizontig elterülő kietlen síkot szemlélve egyre inkább komor gondolatok gyűrnek maguk alá. Nem is csoda, a feladatod nem hogy a Te képességeid haladja meg... Hanem a Ninja Világ egészéét is, kivéve egy pár olyat, akiket kivételes erővel és tehetséggel áldottak meg az Istenek. Bár talán még magadnak sem mernéd bevallani, de kezded úgy érezni, hogy a Tsuchikage - napról napra - fiatalságának emlékeit a józan eszével karöltve hagyja maga mögött. Vagy talán csak a kényszer szülne ilyen ostoba döntést egy bölcs vezető akarata által? Yurashi ismét színre lépett. És ahogy az Ő hírét ismered, ezt nem tehette komolyabb ok nélkül. Ő az a fajta ember, aki soha semmit nem tesz feleslegesen. Vajon az ártatlan civilek életének kioltása milyen célt szolgálhat. Talán csak csali volna, hogy egy terveihez alkalmas shinobi - ez esetben sajnos Te - rákapjon a horogra? Áh, badarság. A Tensei klán bukott örökösének senkire sincs szüksége magán kívül. Szóval az indítékai még mindig épp oly homályosak, mint holléte.
Az éjtóba merülő Nap utolsó gyenge sugarai festik bíborba a portengert. Tapasztalt ANBU-ként pedig talán mindenkinél jobban tudod, milyen veszélyes is éjszaka a szélsőséges sivatag, főleg háborús időkben. A haldokló vörös óriás utolsó hagyatékával segítve szemed világát, keresel egy nagyobb sziklát, ami némi menedéket nyújthat az éjszakával érkező metsző szél, és az azt kísérő por, sziklafelhőcskék ellen. Mára már jobb lesz kipihenned az út eddigi részét, hogy holnap újult erővel folytathasd a küldetésed. Mire belekezdesz a csomagolt élelem elfogyasztásába, a Hold már át is vette az égbolt trónját fényesebb fivérétől. A vidék sötétségbe borult... Egy ideig.
Az utolsó falatok egyike majdnem a torkodon akad. A láthatáron hatalmas, vakító, bíbor villanást látsz, ami még az eget is vérszínbe öltözteti. Ami még inkább rémületre ad okot, hogy azon a területen nem csak a fényáradat erejéig maradt vörös az ég, szó szerint befestette azt. Pár másodperccel később a villanáshoz tartozó robbanáshang is eléri a füled... Valami nagyon-nagyon rossz van arrafelé készülőben. Ezt egyre inkább biztosabban érzed, ahogy egy vöröses lángoszlopot látsz a földtől egészen a felhőkig emelkedni. Talán ilyen hamar Yurashi nyomára bukkantál volna?
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Shagon on Vas. Ápr. 04 2010, 21:25

A fiatal fiú szeme összeragad az álmosságtól mikor meglátja szeme homályában a vörös felhőt, ami az egekig ér. Szemét megtörölgetve néz ismét a vörös akármi felé. Hát ez nem semmi. Ez a csávó sose alszik? Na nem lesz ez így jó. Nemis kell harcolnom Yurashival ígyis simán megöl ha aludni se hagy. Ki lehetne ha nem ő. A dilinyós öccse csak nem gyűjtogat kora hajnal. Ha egyáltalán életben van. Bízok benne , hogy megtalálja a bátyját időben mert különben nekem is örök álom lesz. Talán igaz. A Tsuchikage ahogy öregedik úgy veszi el az eszét. Erre a vadállatra egy egész ANBU sereget kellett volna küldeni. Vagy pikkel rám? De mostanában nem csináltam semmi rosszat az orra alá. Érthetetlen amit művel. Még ő se bírna el vele nem hogy én. Ez olyan furcsa érzés. Mintha a halálom elé mennék. Egy ép gondolkodású ninja nem hiszem higy igent mondott volna az öregnek. Na de elég a siránkozásból, nincs visszaút. S ezt a szót kimondva felkapja a hátizsákot s elindul a tűz felé óvatosan. Elvégre valószínű hogy a keresett személy van a tett színhelyén. Az pedig nem lenne a legjobb ötlet ha egy falu kellős közepén bontakozna ki a harc. Ez is csak neki lenne jó. Talán túszokat ejtene vagy ilyesmi. Szóval ha Yurashi van ott , akkor muszály lesz elcsalogatnom onnan. - folytatja magába a beszédet, miközben egyre közelebb ér a tűz felé. Már pár száz méterre lehet tőle.

//bocs a rövid postért//
avatar
Shagon
Játékos

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 840

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Hidan on Hétf. Ápr. 05 2010, 23:47

Elkötelezettségedtől űzve rohansz a láthatár pereme felé. Bár tudod, még messze van a pusztítás helyszíne, az utat még csak el sem téveszthetnéd - toronyiránt rohansz a lángoszlop felé. Még nem tudod, mit kell tenned, csak azt, hogy meg kell tenned...
Nagyjából fél órányi - az időérzéked a messzi tájakkal együtt hagytad magad mögött - erőltetett rohanás után a különös lidércnyomás sziluettje egyre inkább közelibb és vakítóbb. Már sűrű, sötét füstfelhőket is látsz a magasba emelkedni, bár ezeknek az alját is vad tűznyelvek színezik saját képmásukra. Nemsokára visítások, gyengülő halálhörgések, ordítások kakofóniája üti meg a füled, és az Őket hallató szegény, immár nincstelen földművesek is megjelennek a horizonton. A kétségbeesés hajtja Őket, menekülnek. Amikor közel érnek hozzád, ügyet sem vetve Rád, vagy a rangoddal járó, neked kijáró tiszteletre szaladnak el mellett, mintha nem is lennél ott. Csupán az utolsó áll meg egy pillanatra. Szeme vérben forog a rémülettől, ruhái korommal vegyes vértől lucskosak, bár sebet nem látsz rajta. Az öregember saját, ritkás, zilált ezüst tincseit köpködve rángatja a vállad, miközben homlokát erősen maszkodnak nyomva azt üvölti:
- Menekülj bolond! Démonokkal akarsz birokra kelni?! Mire vársz még? FUSS!
Meg sem várva válaszod szedi fáradtan, esetlenül tovább gyenge lábait. Nyilván évtizedek óta nem futott még két métert sem... Most pedig lekörözne egy tizenévest. Nagy úr a pánik.
A bíbor fények forrásához érkezve egy falut látsz magad előtt. Szinte teljesen romokban. Akik itt maradtak, azok már vagy kilehelték a lelküket, vagy annyira súlyosak a sérüléseik, hogy mozogni sem tudnak. Talán már a pirkadatot sem érik meg. Ha valaha is azt hitted, tudsz valamit az életről, a halálról, és arról, ami a kettőt elválasztja egymástól, tévedtél. A falucska szívében hatalmas tölcsér alakú kráterből ömlik a lángtenger. Követve útját az ég felé, még csak most veszed észre, hogy mire ideértél, teljesen szétégette még a felhőket is... Ami pedig körülötte terül el, az maga a borzalom. Hullák tucatjai, emberek és háziállatok, egymásba fonódva. Mintha csak az Istenek évezredes, szörnyű unalmukban húsból és csontból akartak volna valami művészit alkotni, ám hamar ráunva az ötletre, közönnyel dobták el a művüket. Égett hús és szőr szaga... Olyan szörnyűségek cirkusza ez, amit nem emberi szemnek szántak. A jeges rémület és a döbbenet együttese egyszerűen gyomorba vág, és talán nem ártana levenni a maszkod, ha nem akarsz egy gusztustalan élményben részesülni.
A haldoklók harmat, erőtlen nyögéseibe egy sokkal hangosabb, velőt rázó zokogás is vegyül. Egy lány hangja lehet talán. Soha nem hallottál még ehhez foghatót, ami ennél velőt rázóbb megnyilvánulása lett volna az emberi lélek mélyéről fakadó fájdalomnak. Ez nem sebesült... Annak nem lenne ereje így sírni, és fizikai fájdalom sincs akkora...
Szinte ösztöneidtől vezérelve kapod a fejed a hang után. Egy rázkódó, sötét folt az egyik ház tövében, amit már teljesen elemésztettek a lángok. A rá vetődő, halvány, épp hogy csak sejtető fényben csupán vérfoltos, szabálytalan rongytömeget látsz. Közelebb érve pedig... Egy fiatal, félmeztelen lány, mélyen lehajtott fejéről sötétkékes-feketés tincsei szomorú fűzként omlanak fedetlen almamelleire... És a véres pólyára, amit keservesen ringatva szorít oda.
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Shagon on Szer. Ápr. 07 2010, 00:28

A kietlen síkságokon és szinte végtelennek tűnő sziklak szirteken átvágva siet a tűz pontja felé. Már úgylátszik, hogy oda ér de még mindig sokat kell menni. Mikor a kis falu határába ér látja, hogy az emberek sikongatva , óriási pánikkal rohannak ki a faluból. Az egyik ember megállítja, s figyelzmezteti , hogy forduljon vissza. Shagon kérdezni akart erröl a borzadályról de a férfi eszeveszetten rohant ész nélkül a vak világba. Mikor az ifjú jounin beér a faluba. Szívszorító látvány fogadja. Leveszi a maszkot hogy jobban lássa azt amit muszály. Az emberek és házi állatok eszméletlenül feküdnek a földön és a tűzben. Mindenhol füst van. A tűz szinte egy házat se hagyott eredeti állapotába. Ahogy bentebb megy a faluba egy hatalmas sírás hangot lehet hallani. Shagon ösztönszerűen a síráshang felé veszi az irányt. Egy félig le égett háztömb mellett egy szabálytalak alakot lát messzebről. Óvatosan lépked közelebb , s egy félmeztelen fekete hajú lányt vesz észre . Kezében egy véres polya amit szorít magához. Shagon oda megy a lányhoz s hátizsákjából kivesz egy kulacsot amit még az út elején töltött meg vízzél , és átadja a lánynak , remélhetőleg hogy iszik belőle. Közben a fejében megjelennek a küldetésre kirótt gondolatok. ~Vajon ki tehette ezt?~ Valószínüleg Yurashi.. ránéz a lányra , majd kérdez tőle.
- Mond ki tette ezt a kegyetlen pusztítást?
- Tudnád jellemezni azt aki elkövette?
- Esetleg megtudnád mondani, hogy hanyan voltak és merre ment/mentek? *Kérdezi a szőke hajú fiú tőle.. miközben végig néz a lányon és ahogy nézegeti rájön hogy nemis rossz a kiscsaj.* De ez nem a legjobb pillanat az udvarlásra. Az udvarlás érdekén kívül a táskájából elővesz egy köpenyt , amit csak most hozott először magával, és ráteríti a lányra. Ezután eszébe jut valami, szüksége van egy társra is főleg most. Hátrébb lép pár métert majd a hüvelykújját megharapva , elvégzi a szükséges kézjeleket , s tenyerét a földre teszi. Ez lenne a Kuchiyose no Jutsu (Idézés.) Ha minden jólmegy akkor megjelenik Shagon legfőbb idézet sólyma. Kenta. Ki körülbelül három tucatszor nagyobb mint egy ember. Tollazata különbözik a többi sólyomtól. Az ő tolla hófehér, néhül kis fekete csíkok díszítik. Csőre tű hegyes. Ha sikerül megidézni akkor Shagona következőre kéri Kentát.
- Kérlek Kenta nézz szét a magasban , látsz-e gyanús alakot a közelben? Ha igen jelezd nekem. S tekintetét a lányra és a pólyára szegezi. Remélve , hogy nem ijedt meg ettől a kis manővertől.
Kenta, a solymok vezére.
avatar
Shagon
Játékos

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 840

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Hidan on Vas. Ápr. 18 2010, 01:43

Amikor a lányka észreveszi közeledésed, rémülten remegve a fal felé kezd hátrálni, de futni már nincs ideje. A barátságos közeledésed és méregetésed ellenére még mindig félszegen fogadja a jelenléted, bár láthatóan nyugodtabb egy picit a kedvesebb hangnemtől, mint korábban, bár a sírást még mindig nem hagyja abba, a pólyát pedig csak még szorosabban szorongatja. Sáros arca bizalmatlan vonást ölt magára, ahogy faggatni kezded. Először némán tüntetve, ajkait dacosan pengényire összepréselve néz Rád, de végül, már pont amikor azt hinnéd, hogy képtelen beszélni, bizalmatlanul ejti a kelletlen szavakat:
- Ki vagy? Te is biztosan olyan vagy, mint Ő... Boszorkánymester... Mind egyforma...
Semmi egyebet nem árul el arról a szörnyetegről, aki ezt a pusztítást mérte a falucskára. Bár tud beszélni, egyértelműen nincs magánál, valószínűleg egy kemény sokk utóhatása alatt lehet, és tudatának szilánkjai még csak most kezdenek összeállni emberi mértékben értelmesnek tartott gondolatokká. Talán sose fog teljesen sikerülni, az ilyen pillanatok olyan mély sebet ejtenek a lelken, amit begyógyítani egy élet is kevés. Ahogy köpenyed ráteríted, csodálkozás csillan a hajadon sötét szemeiben, és a döbbenet még a könnyeket is bánatos lélektükreire fagyasztja. Mintha ez a nem várt gondoskodás olyannyira szokatlan, irreális volna valami miatt. Talán nem is csoda... Az ilyen kis falvak csak nagy vonalakban érzékelik a világ eseményeinek folyamát, a shinobikat is csak nagyrészt légből kapott legendákból ismerik és sztereotípiákkal viseltetnek irántuk. Az ilyen jelentéktelen falukban ritkán fordul meg ninja, és általában azon kevesek alapján alkotják ki a többiről a véleményüket, akikkel közvetlen kapcsolatban álltak: aki jót tett, az hős, az igazság bajnoka, aki rosszat, az sötét nagyúr, csak efféle szélsőségek jellemzik egy parasztember gondolkodását. Az Ő apró világát, mindent amit ismert, alig pár órája tett a földdel egyenlővé egy shinobi. Mi mást várhatnál Tőle?
Riadalmát csak fokozza a semmiből előtűnő, hatalmas Kenta, még inkább próbálja összehúzni magát, és védeni a gyermeket, akit rongyok rejthetnek. A sólyom engedelmesen röppen a magasba, hogy fürkéssze a láthatárt, de Ő sem jár sikerrel, Yurashi - ha Ő volt az - már messzebb jár, mint ameddig egy sólyom szeme ellát, tehát már bottal ütheted a nyomát. Persze a madár látási viszonyait jelentősen csökkenti az éjszaka homálya, az egyetlen fényforrás csupán a felettetek bíboran világító felhők. Dühösen veszed tudomásul, hogy árnyékra vetődtél, de a lány félénk hangja eltereli a gondolataid a prédádról...
- Te Őt üldözöd? Te azért jöttél, hogy bosszút állj a népemért? Elpusztítod azt, aki ezt tette a kisbabámmal?
És csak most döbbensz rá igazán, hogy mit is láttál. Ahogy feléd fordítja a pólyát, ami az égett bőrű, halott gyermeket rejti eszedbe jut, hogy egyáltalán nem láttad mozogni a rongyokat és gyereksírást sem hallottál, ami szinte lehetetlen egy ilyen világégés után...
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Shagon on Kedd Ápr. 20 2010, 22:22

Miközben a szőke fiú közeledett a lányhoz , ő egyre inkább távolodott , addig amíg letisztázta saját magában, hogy nem akarja bántani Shagon! Sírva néz a lányka a ninjára. S a várt kérdéseket tesz fel.
- Kivagy te?- kérdezi a lány . -Te is biztosan olyan vagy, mint Ő... Boszorkánymester...
- A nevem Shagon , ninja vagyok és segíteni jöttem.. de a beszédét hamar abbahagyta inkább a lányt nézte végig . Magában furcsa gondolatok jelentek meg. Mit is jelent valójában elveszíteni valamit? Főleg ha az a valami a létszükségletünk eggyik eszköze volt. Amit, vagy akit már senki illvetve nagyon kevesen tudnak pótolni. Shagon teljesen megérti a lány minden eggyes reakcióját, hisz ő is át élt ehhez hasonló borzadályt. Mikor eltűnt eggyik legjobb barátja , Nagato. Mindig is felnézett rá. Örömmel emlékszik vissza, mikor bekerült az ANBU-ba éppen abba az osztagba került amelyikbe Nagato is kezdett. Egyfajta példakép neki. Bár ez kicsit tulzott. De a fiú hol létéről semmit nem lehet tudni , ha úgy gondoljuk mára túl szárnyalta Nagato-t fizikailag.. Tapasztalatban lenne mit fejlődni. A tapasztalatáról pedig eszébe jut az idéző technika. Melyet sikeresen alkalmaz a következő néhány másodpercben. A levegőben megjelenik nagy fehér szárnyaival csapkodva, Kenta, a sólymok vezére. A lány arcán újabb ijedtség látszik, de ez hamar csillapodok. Mikor látja, hogy a madár se bánt. Kenta a magasba fölrepülve nézz szét 360-fokban. De jelenti Shagonnak, hogy semmit sem látni. Valószínüleg az elkövető vagy túl közel van, vagypedig túl messze. Ekkor a lány valami furcsa kérdést tesz fel:
- Te Őt üldözöd? Te azért jöttél, hogy bosszút állj a népemért? Elpusztítod azt, aki ezt tette a kisbabámmal?
Shagon most veszi észre hogy a polyában ringatott kisbaba nem ad semmi életjelet. Ettől az arcán hidegség figyelhető meg. Mintha lebénült volna. Pár másodperc elteltével összkapja magát s kérdez a lánytól.
- Azért jöttem , hogy elkapjak egy bizonyos Yurashi Tensei nevű ninját. Fekete vállig érő haja van. És jellegzetessége , hogy egy fekete madarat hord a vállán. A szeme pedig akár egy kaméleoné. Folyamatosan változik.
- Nézd, ha azt akarod, hogy segítsek , elkell mondanod mindent arról amire emlékszel.
- Láttad az elkövetőt, hogy nézzet ki? És merre láttad elmenni? Bármilyen kis információ nagyon sokat segítene, nekem. És nektek is. *Kacsint a lányra. ~Bár tudja, hogy Yurashi ellen minden megtörénhet, de probálja elhitetni a lánnyal, hogy garantált lesz a győzelem. Nem a nagyképűsége miatt, hanem azért, hogy nyugtassa egy kicsit az ígyis totál maga alatt levő lányt!
avatar
Shagon
Játékos

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 840

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Hidan on Hétf. Május 03 2010, 23:18

Az elveszett ninja nevének hallatán a lány arca fájdalmasan rándul össze, hogy aztán ismét zokogásban fakadjon ki. Szinte gyermeki, de megtört arcát mélyen a véres pólyába fúrja, vállai pedig csak úgy rázkódnak az erőtlen megadástól. Mihelyst kissé sikerül megnyugodnia, persze a körülményekhez mérten, keserves tekintetét ismét a Tiédbe fúrja, majd esetleg suttogással válaszol:
- Igen... Ő az... Haja és ruhája sötét, mint a csillagtalan éjszakák, a vállán pedig tépett tollú madár ült, egy szobor merevségével... A szeme pedig... A szeme... Ahogy mondtad. A szivárvány színeiben kavargott, s túlvilági kegyetlenség csillogott benne. Az arca meg sem rezzent, amikor az emberek a vértől latyakos porban csúsztak, könyörögtek az életükért... Nem e világról való. Ez egy szörnyeteg. És Te farkasszemet néznél vele idegen?! A vesztedbe rohansz ostoba!
A leheletnyi suttogás egy pillanat műve alatt csap át kétségbeesett sikoltássá, ahogy tébolyult szemekkel kap a ruhádhoz, majd ránt egészen közel, bőröd szinte az övét éri. Ez talán kellemes is lehetne, más körülmények között, de ez alkalommal szó szerint fojtogató ez a pániktól ittas viselkedés. Meglepő, de karjaiban vékonykaságukat meghazudtolóan hatalmas erő van...
- Kard ellen csak kard kelhet harcra, s a kegyetlenséget is csak kegyetlenség győzheti le! A lovagi szavak mögött benned is egy démon rejtőzne?! Válaszolj idegen! Mit képzelsz? Képes lennél rá?
Az előbb még gyámoltalan lány eszelős sziszegése félelemmel tölt el. Jeges rémület, döbbent áhítat... Egy gyenge, magára utalt lányka ujjai szorulnak vasmarokkal gallérodra. Yurashi a pokolnak nem csak emésztő lángjait hozta el erre a vidékre... Hanem a démonait is, a fájdalom magvait hintve azok lelkébe, akik túlélésre kárhoztattak. Az előbbi durvaságát meghazudtoló gyengédséggel tol el magától, hogy felállhasson. Éjfekete szembogaraiból a fanatikus őrület már rég száműzte a vérfagyasztó gyászt. Valami egészen más, emberen túli tűz költözött szomorú lélektükreibe. Bár nyárfalevélként remegő lábbal, mégis kimérten fordít neked hátat, hogy megtehesse hosszú órák óta az első, esetlen lépéseit.
- Shagon, ugye? Ha Te tényleg meghoztad a döntésed... Akkor én is az enyémet. Látni akarom, amint elpusztul a Boszorkánymester. Semmi egyébért nincs értelme élnem már a Nap alatt. Veled tartok! De előtte... Eltemetem a gyermekem.
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Shagon on Szomb. Aug. 14 2010, 14:05

Shagon sajnálóan nézi a fekete hajú csinos lányt ahogy zokog előtte. Annyira megvan illetődve, hogy nem meri magához ölelni és a karjaiba zárni. A sírást követkőén rekedt hanggal szólalt meg a lány, és megerősítette, hogy itt bizony Yurashi Tensei járt. Egy pillanatra mélyen Shagon szemébe néz, majd hozzű búj. Kiváló alkalom lenne ez máskor, de most inkább szomorúan nézi a gyönyörű fekete hajú lányt. Tudni illik Shagon a szoknyapecér felékhez tartozik, ezért is meglepő . de mégis érthető a mostani reagálása.
- Nézd. Az ember aki megölte az egész falut a Tensei klánból származik. Nem tudom hallottál már róluk. Sok meg kergült ninja él ott. Köztük Yurashi Tensei, Nagato és Raion bátyja. A legidősebbik elhatározta, hogy elpusztítja az országot , amiért megakarták ölni a klánjukat. Rejtőzik benne valami démoni! Egyedül kevés vagyok ellene , ezért reménykedek , hogy hátha találkozok Nagatoval, ő sokkal jobban ismeri a bátyját mint én. Mellesleg így egy áldozata lenne a démonfiúnak , ha nem szállnék vele szembe akkor tömeges mészárlás lenne a vége, kitudja mennyi falut pusztítani el!
S , ahogy befejezte mondandóját a lányra nézett. Szemében látta a pusztító tüzet, ami a falut ette meg. De vele párhuzamosan ott volt a félelem és a gyűlölet is! Valamint a tenni akarás is. Ami néha jól jönne, de most inkább csak hátráltatás lenne a szőke anbu számára. És ettöl félt. A lány kimondta, hogy vele akar tartani. Shagon pár pillanatra megdermed, közben gondolkodik, hogy mit mondjon.
- Sajnálom de ez esélytelen. Yurashinak tízszer könnyeb dolga lenne , ha egy civilt is vinnék magammal. Lehet elfogna túszként , és akkor ugrott a küldetés. Kérlek maradj itt. Indulj el, Iwagakure felé , és menj el a Tsuchikage-sama hoz. Mond neki, hogy milyen veszteségek történtek. Én addig elindulok.
Majd feláll . s magához öleli a lányt, s egy csókot ad neki, eléggé érzelmeset. Felveszi a hátizsákját és elindul Yurashi után.

avatar
Shagon
Játékos

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 840

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Hatake on Vas. Aug. 15 2010, 22:21

//mesélő váltás - Shagon//

- Láttam miként pusztította el falumat, ahogy rokonaimat, barátaimat elsodorja, a pusztító vész. Tényleg képes lennél itt hagyni? Döntésedet meghoztad, és én is az enyémet, vidd hát magaddal a bosszúmat, és kérlek, győztes ként térj vissza.
A hölgy zokogó tekintete, meg csavarta szívedet, nem tudni miképp visz téged a sors, és hova, de ő minden kívánságát neked adta. Meg fordult, léptei hasonlóak voltak a részegéhez, hisz annyira legyengült csupán a látástól is, hogy menni is alig bírt. Miután össze szetted holmidat, neki indultál az ismeretlenbe. Yurashi tökéletesnek tűnik, de mégsem az, nyomai könnyen követhetőek voltak. A fél napos előnyt is behozhatóak. Ahol ő jár, ott pusztulás van, ebből is következtethető volt hogy merre megy, hisz a fák le voltak sodorva az útra, a fák koronái pedig megvoltak ritkítva. Utadat egy hegyhez viszi, ahol hatalmas aura érzékelhető. Olyannyira hogy mikor megpróbálod megközelíteni, hirtelen megváltozik az éghajlat, derűs rideg környezetbe lépsz át, hol az állat faj nem tud megélni. Úgy tűnik Yurashi rejtekhelye nem is volt távol, de még is messze tűnő volt. Hiába próbáltál felérni a hegy csúcsára, ahol megpillantottad az egyetlen bejáratott, olyan volt, mintha egy helyben állnál, de mégis haladnál. Amint forgolódsz megpillantod az égen a madarakat, majd még jobban körülnézve látod hogy rengeteg cetli van lehelyezve. Gondolat menetedet átfutva megpillantod, hogy amint a madarak közelebb érnek, emberfeletti magasságuk van, és feltételezhetően téged néznek az ebédjüknek. Három madár érkezik, egymással párhuzamosan, az ég felől, és egy jobbra neked, ami már közelben jár.
avatar
Hatake
Játékos


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Shagon on Csüt. Aug. 26 2010, 00:41

A fekete haju szépség még bölcs mondatait átadja a fiúnak , majd a hosszadalmas búcsú megtörténte után elindul a kegyetlen gyilkos nyomai után. Meglepő, de Shagon kissé hamar utolérte Yurashit. Vagyis elég könnyen rátalált a nyomára. Ez egy kis plusz önbizalmat dob a szőke ifjú lelki világába. Tény, hogy ahol a Tensei jár ott kő kövön nem maradt, ha így nézi akkor nemis volt nehéz rátalálni. Az nyom a hegyekbe vezet. Ahol misztikus időjárás uralkodik. Mintha valami aura lenne a hegy tetején, s az idő változó, rideg, élőlény itt nemképes élni. Már látni Yurashi rejtekhelyét, de felé közeledni szinte lehetetlen , nem messze a fákon cetlik vannak elhelyezve. És a homályos égboltra nézve három madár tekinti az arany hajú ninját vacsorájának. - Nincs sok időm, felesleges nem pazarlom a chakrám ilyen hülyeségekre. Három kunait vesz elő a tartójábol és a támadó madarak felé dobja. Ezután egy igen alap jutsut , a Shikyaku no Jutsut (Négy Láb Jutsu) használva elindul a hegy tetejre felé, pontosabban a bejárat felé.
avatar
Shagon
Játékos

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 840

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Hatake on Pént. Aug. 27 2010, 14:23

A 3 4 méteres madár szertefoszlott, nem maradt utána más, csak kisebb füst felhő, úgy tűnik ez könnyű volt, a hegy azomban még mindig homályos, hiszen valamiért hiába közeledsz, akkor is távolabb jársz. Ez jelentheti azt is, h nagyon magasan van, vagy azt is valaki megkavarta elmédet, egy Genjutsuval. Talán ez igaz is. Hisz minnél jobban telnek az idők, ez rajtad is látszódik. Hirtelen azon kapod magad hogy egy fekete szobában ébredsz. Körülötted minden cudar. Hőségtől teng a szoba. Ám egyszer csak egy alak tűnik fel elötted.
- Shagon....iwagakure egyik anbuja. Mit akarsz te tőlem?
A szobában feltűnik egy szivárvány, ami egy szemben pompázik. Körbe körbe forog, és téged tekint.
- Már az elejétől fogva, megfogtalak. Hogyan? Nem volt nehéz, amikor beleléptél az általam kialakított világba, már érzékeltem a chakrád, hiába folytottad el. A madarak csak csalik voltak, hogy megtudjam hol jársz, így egy alkalom adta időben, letudtam csapni. Hála különleges szem technikámnak, már a múlté a régi hagyomány, hogy az emberek nem tudják csak közelről aktiválni magukat. Kifejlesztettem maganak azt a képességet, hogy bárhol legyek is, feltehetőleg a világomban, azonnal képes legyek az illetőt elkapni, egy genjutsu segítségével. Remélem felmérted azt, mennyire vagyok veszélyes mind neked, mind a világodnak!
Ekkor a feketeség eltűnt, és egy barlangban találod magad. Előtted egy fekete alak, ki az árnyékon belül maradt. Csak szeme, ami tisztán kivehető, azt látod. Ez jelentheti azt is, hogy itt a vég? Vajon mire készülhet.
- Most dönthetsz, elhagyod a szírtem, vagy itt halsz meg. Melyik?
Feltehetőleg 2 döntést adott eléd. Amit megkel fontolni. Halál, vagy élet? De mi a biztosíték, hogyha megfordulsz, nem e támad hátba, és öl meg? Most mi lesz, gondolhatod magadban. Úgy bizony, a vég. Valaki meghal ma itt.
avatar
Hatake
Játékos


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Shagon on Pént. Szept. 17 2010, 09:41

A madár szétfoszlott , kezdett minden úgy alakulni ahogy azt a fiatal ninja akarta. Azonban a homályosság még mindig nem tűnt el. A Jounin elméje kavarogni kezd, egy szóbába kerül , ahol minden fekete csak két szivárvány pont forog körb-körve.
- Ez te vagy ! Most derült ki , hogy egy genjutsu keveredett a szőke ninja , és hogy Yurashi nemis olyan hülye mint amennyire azt gondolta. ~Valóban , semmi esélyem ellene , benne vagyok a genjutsujában , és ha kiszabadulnék akkor sem lenne jobb. Lassan kezd feltünnű Yurashi árnyéka és egy kicsit közelebb ment Shagon felé!
- Most dönthetsz, elhagyod a szírtem, vagy itt halsz meg. Melyik? Shagon gyorsan végig fürkészte a lehetőségeket. Mivan ha azt mondom , hogy elhagyom a szírtet és mikor hátat fordítok neki akkor megöl, de ha itt maradok valószínű nagyobb esély van rá , hogy meghalok. Ha azt mondom , hogy elmegyek tudok egy kicsi időt nyerni .
- Rendben van , elmegyek, belátom ellened nem sok esélyem van! Az életem pedig többet ér mint az hogy meghaljak harc nélkül. S hátat fordít Yurashinak majd lassan kóvályog el.
avatar
Shagon
Játékos

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 840

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Hiro Oyama on Vas. Feb. 24 2013, 14:48

/Tobi/

Hiro hosszú évek után úgy döntött, hogy vissza tér a szülő földjére, a Föld Országába. A hatalmas sziklasivatagban rendezi be a rejtekhelyét egy barlang rendszerben. Persze valamiből meg is kellene élnie, így a karavánokra csapott le előszeretettel. Ezeket szinte soha sem védik ninják. Legalább is Iwagakuretöl ilyen messze nem szokták. Persze ha túl gyakran, és ugyanazon a szakaszon támad meg egy kisebb karavánt az már felkeltheti a ninják figyelmét, de ez Hirot egyáltalán nem zavarta. Úgy is régen volt már hogy egy izgalmas harcban részt vett volna. Általában csak Chuuninokat küldenek a nyakára, azokat meg egyszerűen elintézi. Most is épp támadásra készült. Egy nagyobb szikla mögött rejtőzött és a közeledő karavánt figyelte. De amikor le akart csapni, olyan érzése támadt, mintha őt is figyelnék.


/Bocsi a rövidségért, de még bele kell rázódnom :s /
avatar
Hiro Oyama
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 806

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Tobi on Szer. Feb. 27 2013, 02:43

//Hiro//

Kellemes volt a nap, csicseregtek a madarak, a nap pedig hét ágra sütött, pont ideális egy karaván megtámadására. Három kocsi zakatolt az úton, melyet két-két ló hurcolt, rajta egy-egy sofőr és mellettük egy-egy Föld országbeli taktikai mellényt viselő shinobi.
A kocsik beltere hatalmas volt és vászon takarta be, védve annak értékét kíváncsi szemek elől. Az út körülbelül négy méter széles volt, ami tőled körülbelül húsz méter távolságból engedte a karaván menetét, te pedig egy kisebb dombon figyelted az eseményeket, egy jól megtermett szikla mögül, alkalmas hely arra, hogy belásd a placcot.
Már éppen izzítottat támadási receptoraidat, mikor furcsa érzés kerített hatalmába, pontosan olyan, mint amilyen a karavánnal utazó shinobik érzékeit piszkálhatja, de nem is kellett sokáig várnod kémlelőd megjelenésére, hirtelen melletted termett valaki.
Jól képzett ninja módjára már nyúlnál fegyvereidért, elmédben már meg is fogalmazódott a bevetendő jutsu neve, ekkor meglepődve konstatálod, hogy aki eddig téged figyelt, most minden érzékével a karavánra összpontosított.
- Nem lesz jó öreg. - Bökte oda neked félvállról a furcsa kinézetű fickó arra sem méltatva, hogy rád emelje tekintetét.Kezében egy hatalmas több ágú botot szorongatott, melynek tetején egy gumi volt kombinált kötéssel rendszerezve, úgy nézett ki, mint egy hatalmas csúzli.


//Elnézést a késlekedésért.//
avatar
Tobi
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem túl sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Hiro Oyama on Szer. Feb. 27 2013, 14:19

Ahogy a karaván már szinte tökéletesen egy vonalban volt Hiroval, a fiú már szinte kézjelekbe is kezdet, hogy egy jól irányzott technikával az utazókat elintézze, de a valaki figyel" érzés nem hagyta békén és megfordult. A fiatal elveszett ninja egy alakot pillantott meg maga mögött. Már épp egy kunaiért nyúlt, de a férfi nem is törődött vele, így nem érezte magát akkora veszélyben.
-Mi az hogy nem lesz jó? Csak három sofőr meg három chuunin. Jouninokat csak nem küldenek ki szekereket védelmezni. Azt a három ninját meg simán el lehet intézni. Na, szóval mi ebben a nem jó? - kérdezte Hiro a váratlan látogatótól, de nem tudta le venni a szemét az érdekes fegyveréről, vagy valami olyasmiről. Valami furcsa csúzli volt, több ággal.
~Mi ez a cucc? Elégé... öhm... érdekes. Kell a fenének egy ilyen csúzli, vagy mi a fene ez. ~ gondolta miközben leárnyékolta a szemét, hogy rendesen végigmérhesse a fickót. Elég érdekes kinézete volt, de nem viselt semmilyen fejpántot, így lehet hogy csak egy egyszerű utazó, bandita, vagy Isten tudja mi a fene.
-Igen mester, ha már úgy is ilyen jól benne vagy a témában, akkor légyszíves áruld már el nekem, hogy mi a fene van a ponyva alatt, és mégis mikor lesz jó? Lehet hogy egy picit jobban értek az ilyesmikhez mint te. - vetette oda Hiro kicsit megsértődve, bár Ő sem tudja min is sértődött meg.
avatar
Hiro Oyama
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 806

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Tobi on Csüt. Feb. 28 2013, 21:23

A férfi úgy nézett rád, mint aki rémet lát, vagy legalábbis meglepődik mondandódon.
- Hát te nem érzed? - Kérdezte felhúzva szemöldökeit, majd feladva a dolgot megrázta a fejét. Leguggolt, becsukta szemeit, és tenyerét a Földre helyezte.
- Nem érzed a Földben a chakra áramlását? A föld, mint ahogy a levegő, a penge, vagy egy cetli, de még egy tekercs is...chakravezető. Mint a víztechnikákat használó shinobiknak a víz, számunkra a Föld az, ami a legfőbb chakravezetőt jelenti. - magyarázta, miközben próbált erősen koncentrálni, s ahogy figyeled a férfit, szép lassan egy vonalba ér veletek a konvoj.
- Ez csapda. A szekerek nem csak a buckák miatt dülöngélnek. Valakik mozognak bennük. - tette hozzá felkelve a Földről, majd rád tekintett.
- Nem értesz a Föld jutsukhoz? - kérdezte, majd elindult a kocsik iránya felé, hogy a beszélgetés közben ne haladjanak el túlságosan tőletek. A botját vitte magával, de nem úgy tűnt, mintha használni szeretné azt, valamit forgatott a fejében.
- Ha jobban értesz a konvojok megtámadásához, kövess. - vetette oda neked félvállról, majd mikor talált egy számára biztos pontnak tűnő helyet, ismét leguggolt és koncentrálni kezdett.
- Amint robban, te megtámadod őket. Mutasd meg, mennyire vagy jobb nálam. - mondta, majd körülbelül egy perc néma csendet követően felkiáltott.
- Jibaku Fuda no Jutsu! - hangzott a technika neve, s miután nem történt semmi, talán furcsa tekintettel néztél a férfira. Ekkor azonban félreérthetetlenül aktivált valamit, mire az első kocsi a levegőbe repült. Hirtelen jött a dolog, nem tudtad mire vélni, mégis igaza lett a fura kinézetű alaknak. Shinobik repültek a magasba, megadva magukat a gravitáció törvényének, míg maga a kocsi ripityára tört.
- Indulj! Míg odaérsz, robbantom a hátsót. A középső már gyerekjáték lesz. - kiáltott rád, mire ordibálás törte meg a több másodpercnyi értetlen csendet lenn a karavánok között.
avatar
Tobi
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem túl sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Shirou Tavara on Kedd Május 28 2013, 17:02

(Pein-sama!)[u]

Előfordul néha, hogy az ember élete egy olyan mederbe kerül, mikor minden semmisé válik. Mikor minden nyugodt, békés, rezzenéstelen és olyan unalmas, hogy az ember csupán arra vágyik, hogy történjen valami. Valamikor csupán egy -két napig tart ez a megmagyarázhatatlan érzés, de előfordulhat olyan is, hogy hetekig, vagy hónapokig is kitart. És ilyen helyzetekben gyakran előfurdalnak bizony tragédiák. És ezt Shirou nagyon is tudta és értette. Hiszen mikor börtönbe került, szinte majdnem megörült ettől az állapotból. De ugyanakkor ennek köszönhette azt is, hogy a lelke egy olyan mélységét is megérthette, melyről addig nem is tudott. De hogy újból átélje ezt? Abból már nem kért a fiatal chuunin.
Hiszen már két hete nem történt vele semmi. Sőt ki sem mozdulhatott az egész ANBU osztag abból a bizonyos barlangból, mely a falúhoz közeli egyik hegy mélyén terült el. És mivel még mindig az őrizetük alatt állt, így csak reménykedhetett abban, hogy jobbra fordul majd a sorsa. Hiszen halott híreket. Eseményekről, gyilkosságról és összetűzésekről, melyek reményt adtak neki, hogy az odakint zajló élet immáron rá is kihatással lesz. Vagy éppen fordítva. Hiszen csak az elmúlt időben jött rá, hogy bizony a börtönben töltött idő nem csupán pár hónap volt.

- Fehérke...- csapott a földön ülő és a közeli vízesést néző fiú hátára Sai. A csapat egyetlen egy kunoichi-je bár elég közvetlen volt a fiúval, mégis meghagyta neki a kellő távolságot és sokkal inkább testi fenyítésben részesítette, mint kedves és barátságos kifejezésekkel illette őt. - … van egy jó hírem! -arca mosolygós volt, de korántsem boldog. Ha lehet azt mondani, sokkal inkább gúnyos és számító arcot vágott, egy hatalmas mosolyba burkolva.
- Mégis micsoda? -kérdezte tőle unott hangon. Bár nem érdekelte, hogy milyen ostobaságot és nevetségesnek talán kijelenthető eseményt hozott össze és akarja mindezt a chuunin fiú tudtára adni, de valahogy mégis mindig meghallgatta.
- Az titok! - csapott egyet a fiú fejére okításképpen, ahogyan úgy rohant el onnan, mint a rossz fát tett gyerekek a tett helyszínéről. Még szerencséje volt, hogy Shirou nem az az apafajta. Bár azért Sai-el sem volt minden rendben. Hiszen amilyen ellenséges és rideg volt a fiúval, éppen olyannyira változott az ellentettjére. - De Tsuuga-san-tól megtudhatod! - kiabálta még vissza neki, amolyan tanács feleként.
Shirou azonban csak halkan sóhajtott fel. Nem értette tisztán, hogy mire megy ki ez az egész, de ha már felkínálták neki és mivel úgyis unatkozott, így miért nem mehetne egyet játszani. Ahogyan mondani szokták, hagyta, hogy magával sodorja az élet. De legnagyobb szerencséjére, pontosan tudta, hogy hol találja a csapat ki vezetőjét.
A szobája ajtajaként funkcionáló vékony kis függönyt félretolva és kilépve a szűk és sötét folyósora, majd annak bal végétől, még pár ajtó. Pontosabban két ajtó, majd a jobb oldali harmadik. Mely szinte teljesen meggyezett a többivel, bár a függönyre vart furcsa mintázatú jelzés, mégis díszen hirdette, hogy amott nem egy hétköznapi shinobi tengeti a mindennapjait.
- Tsuuga-san...- állt meg a függöny előtt, amire a válasz csak egy halk, leginkább egy medvére hasonlító felmordulás volt. Mely egyben jelentette az engedélyt a belépésre is. - Sai-chan mondta, hogy látni akar. - próbálta bajba keverni a leányzót, hogy ezzel mindenkorra aláássa őt. De ennél nagyobbat nem is tévedhetett volna
- Igen! - jelentette ki nyíltan, ezzel, ha ilyent lehet mondani, meglepve a chuunin fiút. - Ma reggel kaptam egy levelet, melyben feloldják ideglenesen a felügyeletedet. - nézett a fiúra komoran. - Bár ez nem jelenti azt, hogy oda mész ahova akarsz, de egyenlőre úgy látszik, nem alattam fogsz szolgálni. - sóhajtott fel- Szedd össze a cuccaidat. Hamarosan itt lesz egy másik ANBU, hogy átvegyen tőlünk téged. Arra legyél készen! - intett a fiúnak, aki csupán csendben meghajolt és egy szó nélkül, azon nyomban magára hagyta őt.
Bár nem tudta mire vélni a dolgot, mégis összekészítette azt a kis csomagot, melyet a cuccainak lehetett mondani. És úgy várta a barlang bejáratánál az új vezetőjét, mind más a saját szüleit. Némán, rezzenéstelenül, a szemében mégis lángoló tűzzel. Hiszen volt ideje gondolkodni, vajon mi fog rá várni, mit akarhatnak ismét tőle, vagy éppen az, hogy mit tartogat neki a jövő. De ahogyan megjelent a maszkos fickó és végigmérte őt, Shirou számára biztossá vált, hogy az ami az útja végén várni fogja, nem valami hétköznapi és rendszeres, mindennapi esemény lesz. És ez az érzés egyre elmélyült benne, ahogyan a nagy semmibe loholtak és tisztán érezte magán, hogy visszatér belé az élet és lassan olyanná válik, amilyen mindig is volt.
avatar
Shirou Tavara
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 357

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Uchiha Madara on Szer. Május 29 2013, 19:53

//Tavara//

Miután az őr átadta üzenetét, gyorsan össze is pakoltál a költözésnek is nevezhető utazásnak, hisz minden holmid magaddal vitted, készen álltál, hogy elszállítsanak téged. Hamarosan be is lépett a terembe, ahol várakoztál két köpenyes alak, csuklyával a fejükön. Valamint ANBU álarcban. Ekkor Tsuuga-san feléd mutatva bólintott. A két köpenyes pedig feléd fordult, majd közelebb léptek
- Tavara-kun. Mi fogjuk önt átszállítani, kérem, vegye be ezeket - tartotta ki jobb tenyerét, benne egy sárgás tablettával.
Miután beveszed a tablettát, hamarosan zúgni kezd a füled, a képek homályossá válnak, mígnem elveszted szemed világát, és miközben elsötétedik körülötted a világ, tested is megadja magát és dőlni kezdesz.

Valami világít a szemedbe. Mikor kinyitod, az erős lámpafény egy pillanatra megvakít téged, azonban hamar visszanyered látóképességed. Egy nagyobb szobába kerültél. Egy asztal mellett ülsz, körülötted sétál a két köpenyes ANBU álarcos, majd miután véglegesen magadhoz tértél, feléd néznek.
- Reméltük, hogy hamarosan felkel. Sajnáljuk a tablettát, rutin eljárás. - köszöntött az egyikük - Kövessen minket. - A két ANBU felsegített az asztaltól, majd miután újra meg tudsz állni a saját lábadon, elindultok a terem végében lévő nagyobb méretű vasajtóhoz. A kísérőd egyike kinyitja az ajtót, majd előremegy. Hosszú, széles folyosón találjátok magatokat, a végén újabb ajtóval. Mikor az ajtóhoz értek, egy furcsa, mesébe illő, hatalmas sziklaszörnyeteg állt, valamint újabb ANBU álruhás őr. A kőképződmény megmordult, majd arrébb állt, az őr pedig kinyitotta nektek az ajtót. Újabb hatalmas terembe kerültetek, az ajtó bezárul mögöttetek. Egy komplett edzőterem volt kiépítve. A kísérőkön kívül még két ANBU állt a teremben, velük szemben pedig összesen öt, veled egykorú fiatal állt, vegyesen fiúk és lányok.
- Tavara-kun. Magára vártunk. - köszöntött téged az egyik ANBU. - Kérlek, állj be oda, meg is kezdjük az edzést - eközben két kísérőd kisétált az ajtón. Miután beálltál a helyedre, meg is kezdi a bemutatkozást.
- Üdvözlök mindenkit. Az én nevem Katsui. A vezetőség parancsára állítottunk fel egy fiatalokból álló osztagot, kik tartalékosként segédkeznek majd az ANBU-nak a háború alatt, így egy osztagot kell, hogy harcképessé tegyek. Az osztagokat elemi beállítás szerint osztottuk szét így kérem, a Suiton-nal rendelkezőket, hogy lépjenek jobbra és kövessék társamat. A Doton beállítottságúak maradjanak a teremben. Összesen három személy maradt veled együtt, valamint Katsui. - A technika, amelyet tanítani fogok nektek nem más, mint a Gōremu no Jutsu. A technika segítségével egy igen masszív és erős harci gépezetet hozhatunk létre, hasonlót, mely az ajtóban is állt. Arra kérek mindenkit, hogy mindenki a lábán keresztül vezesse a chakraját a földbe, és hozzon létre először egy nagyobb sziklatömeget. - majd bemutatta a technika első részét, melynek következtében egy, a mesternél magasabb szikla nőtt ki a földből. - Ez fogja a későbbi végtermék testét adni. Meg kell bizonyosodnunk arról, hogy a szikla valóban megfelel a kívánt keménységnek.

Egy minimum 25 soros posztot szeretnék, amelyben lereagálod az érkezésed, valamint megkezded az elsajátítást. A próbálkozások számát rád bízom.


KÉRÉSRE A KALANDOT FÉLBESZAKÍTOM!
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Itanashi on Szer. Júl. 03 2013, 11:02

Suigetsu - Tanulás


A kudarc újabb gyűlöletet hordoz magában. Aki egyszer elbukott, viszont lehetőséget kapott rá, hogy újra bizonyítson, még egyszer nem bukhat el. 
A fiú egy hete már, hogy elhagyta a templomot, célja nem más volt, mint Kusagakure no Sato, azaz a Fű országa. A hely, melytől kénytelen volt elszakadni, most ismét visszahívja őt, pontosabban befogadja, azonban a mostani útja nem a falu vezetőjéhez, hanem egy régi társához, Mirubihoz vezet. A két ifjú még a fagy országának határán vált el, azonban a három hónap leteltével megindul, hogy ismét találkozhassanak. Mindketten az erő és hatalom megszállottjaivá váltak, és a küldetés bebizonyította, képesek együttműködni, hogy közösen elérhessék mindazt, amire szükségük van. Egy szervezet, mely biztosítja az anyagi hátteret. Egy megfoghatatlan erő, egy vallás, mely erőt ad. A tudás, melyet Mirubi oly régóta keres. Ezek mind olyan tényezők, melyekre közösen képesek szert tenni, ezáltal egy más világot teremteni. 


Itanashi a templomot elhagyva a sziklasivatagon vág át, hogy elérhesse a Fű országának határát. Talán a Mirubival való találkozás előtt elhagyatott házát is meglátogatja. Nem az emlékek miatt, nem egyáltalán nem. Csupán az út hosszú és fárasztó, bármennyire is képezték ki a papok, mégis csak a teste emberi, így a fáradtság felülkerekedhet rajta. Habár a tabletták, amelyeket a papok adtak neki, képesek napokon át hajtani őt, szinte megállás nélkül, ő most mégis leül egy nagyobb sziklára, elővéve kabátjának zsebéből egy kis dobozt, amelyben a cigarettáját tárolja. Szájába veszi, majd rágyújt. Nincs rajta az álarca, hiszen azt csak a küldetésein hordja magával. A jelenlegi külseje egy egyszerű henge no jutsuval tartja fönn, a technika lehetőséget adott arra, hogy fehér haját feketévé változtassa, valamint a száján lévő sebet, valamint a jobb szeme alatti sav-marta sebhelyet eltüntesse. Általában ezt az álcát alkalmazza, amikor úton van. De ki zavarhatná őt egy szikla tetején ülve a semmi közepén?

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Szer. Júl. 03 2013, 14:26

Ülsz a sziklán szívod a kis cigidet, talán a napfény miatt, vagy a dohány miatt, de végre le tudsz ereszteni, és ellazulni. Nagyon sok volt a rohanás az eddigi életedbe, és most egy pillanatra megállt a világ, kizártál mindent, és mindenkit. Sziesztádat egy eléggé kövér, fekete ruhás illető zavarta meg, aki végig rád sandított egy fa törzse mögül, talán elbújt, de ez nem látszott, mert hordóhasa kétszer akkora volt, mint a rejtőzködésre használt növény, és furcsa hangot hallatot.
- Psssssszt....psszt...psssssssssssssssssssszt... - egyre hangosabb, és hosszabb volt fejének eresztése, amikor már te sem bírhattad tovább és oda fordítottad a fejed, ekkor jobb kezével mutogatni kezdet neke, hogy kövesd, és elindult az erdő közepe felé, amiről ki gondolta volna, hogy egyáltalán ezen a tájon van. Mikor egy házhoz értek végre megszólít, és talán ennek hatására, vagy annak, hogy Istened jele díszelgett a falon, feloldod álcádat.
- Tudtam én, a szerzetesek szóltak, hogy erre jössz. Hogy is hívnak téged? - kérdezi az illető, és elővett a zsebéből egy babát, aminek elkezdte húzogatni a karját.
- Nos, azért vagy itt, mert a szerzetesek szeretnének még egy technikát tanítani neked, nagyra becsülésük jeléül. Ezt a technikát én, Hijishima fogom neked megtanítani, mert én egy király vagyok. - vágott egy furcsa pózt, aminek a következtében babáját a képedbe tolta. - Nos, mielőtt elkezdenénk, kérlek imádkozz Jashin-samáért a házban, majd addig elkészítem a kedvenc ételed és utána neki kezdünk a kertben. Más nincs a házban, szóval ne keresgélj, pontosabban más fontos. Mi is a kedvenc ételed? - kérdezte, majd válaszod után be tessékelt egy szobába, ahol egy megkötözött, körülbelül 15 éves kisfiú, ha még lehet annak nevezni, várt téged, és mellette egy kasza állt. Már tudtad, miként is kell imádkoznod Istenedért.

//Imádság+ebéd+kimenetel az udvarra--> ez a következő post-od Wink //


//Nézd el azt a színezést ami most van, végig Seablue lesz, és nem zöld, és nem is jelent semmit, csak magától benyomta a gép, ahogy a sorközöket is, és nem tudok vele most épp mit csinálni :'( //
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Itanashi on Szer. Júl. 03 2013, 16:42

~Végre csönd. Ez hiányzott.~ sóhajtott a fiú. Az elmúlt hetek, a felépülése után még keményebb volt, mint előtte, a papok rendesen kiképezték őt, hogy a fájdalom és fáradtság fogalmát elfelejtse, talán sikerrel is jártak. A fiú nem azért ült, mert elfáradt. Csupán megállt, hogy miért, azt talán ő maga sem tudja. Azonban egy szerencsésnek mondható találkozáshoz vezetett. A csendet halk, majd egyre erősebb, hosszabb pisszegés törte meg. Egy igen nagy darab férfi törte meg a pillanatnyi harmóniát. 
~Ez tényleg azt hiszi, hogy most odamegyek?~ gondolta magában a fiú, majd elfordult. Azonban az alak hajthatatlanul pisszeget tovább. ~Megölöm~ indult a fiú az alak után be, egyenesen az erdőbe. Egy apró házhoz értek, ahol a férfi ismét megszólította őt. ~Hm. A szerzetesek küldték? Ezt itt?~ Itanashi igen megvetette az előtte álló személyt, pont úgy, mint az emberek nagy részét. Kíváncsivá tette őt a férfi.
Belépve a házba meglátta a Nagyúr jelképét, a fiú térdre rogyott és fejét meghajtotta. 
- A nevem, Itanashi - válaszolt, majd feloldotta álcáját. A fekete haj egy pillanat alatt fehérré változott, arcán a sebhelyek előtörtek, a szeme alatti bőr összerándult, tépetté vált, előjöttek a jól kivehető nyomok. - Mindegy, csak legyen benne hús. - folytatta, majd a földön fekvő fiúra nézett. A fiú megkötözve feküdt, mellette egy kasza volt.
- Ha megbocsátasz, a saját fegyveremmel szeretném véghezvinni az Imádatot, engem a papok felszentelt fegyvere köt a Nagyúrhoz. - nyúlt egy pillanatra a hátán lévő rúdhoz. - Csak és kizárólag ezzel vagyok hajlandó áldozatot bemutatni. - ha a férfi beleegyezik, akkor megvárja, míg kisétál és a földön fekvő fiú elé lép, majd leguggol. Még sohasem dobtak elé élő embert, akit fel kellett áldoznia, mindig magának kellett levadásznia, így kissé zavarban volt először, azonban a furcsa érzés hamar elmúlt.
- Tudod, kölyök, szerencsés vagy. Hiszen nem mindenki mondhatja el magáról, hogy a Nagyúr kegyeiért halt meg. Én is azért élek, hogy őt szolgáljam, hogy felülkerekedve másokon ajándékozzam meg őt az e világ legerősebb lényével, az emberrel. - majd lehunyta szemét, bal csuklójához nyúlva hirtelen egy rövid, fekete fémcsövet vett elő, melynek a vége éles volt, majd a fiú homlokának nyomta - Jashin, ki bennem élsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek felett. Fogadd el ajándékom, és tégy engem prófétáddá - mormogta, miközben megrajzolta az éles csővel a kört, belé a háromszöget. A mű befejeztével megfogta a fiú fejét, majd mélyen a könnyes szemébe nézett - A halálod nem hiábavaló. Most pedig átadlak a Nagyúrnak, ki gondoskodik rólad a túlvilágon. - majd felkelt, végignyalta a véres csövet, majd eltette. Ekkor hátához nyúlt, majd előhúzta a kilógó rudat. A magasba emelte, végül lecsapott. A rúdból előugró penge szabályosan kettévágta a fiút, a fér szétfröccsent. A fiú eltette fegyverét, majd letérdelt a vérbe, kezével a halotthoz nyúlt, véres tenyerét pedig arcához emelve végignyalta - Fogadd el ajándékom, Jashin-sama. - fejezte be a rituálét. 
Miután készen állt, kisétált, majd megette az elkészített ételt, mindeközben egy szót sem szólva fogadójához, amíg ő nem kérdezi. Az étkezés befejeztével pedig követve a férfit lassan kisétáltak a kertbe, ahol megkezdődhet a tanulása. Mikor kiérnek, a fiú halkan végighallgatja az instrukciókat, addig elszív egy cigarettát, csendben figyelve a mozdulatokat.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Csüt. Júl. 04 2013, 12:24

Ki gondolta volna, hogy hidegvérrel megölöd azt a srácot, az öcséd is lehetett volna, bár jobban visszalátva, és szemlélve a tényeket, teljesen természetes, hiszen nem az öcséd volt, bár talán még akkor is lép egy ilyet a csúnya bácsi, és egyben szavaidból azt vehette ki a figura, hogy jobb élete lesz Jashin-nál. Ki tudja, lehet nincs túlvilág, lehet a mennyben van, lehet a pokolban, de még az is lehet, hogy Istenednek van egy külön világa, ahol a neki küldött ajándékok kifeszítve, mozdulatlanul, megbénulva fekszenek a levegőbe, természetesen kötelek segítségével, és az a szadista ott szúrkálja őket mindenféle eszközzel. Na ezekről a dolgokról senkinek nincs bizonyítéka, de arra van, hogy te most egy technikát fogsz tanulni, ugyanis amikor kimész a kertbe, meglátsz pontosan hat próba babát, szalmaemberkéket, akik egymástól nagy távolságban helyezkednek el. A férfi egy kövön ül és a babája karját húzogatja, amikor meglát téged.
- Áh, nagyszerű, mutatom is a technikát, viszont nem magyarázom, hiszen állitólag nagy Doton használó vagy te is. Engem úgy informáltak egy "Isteni követtel" van dolgom, így két mutatás után neked is alkalmaznod kell, viszont jól figyelj. Szerzetes barátaid limitet adtak neked, biztos fogadtak, nem tudom mi a szórakozásuk a vén pernahajdereknek, és hat próbálkozási lehetőséget adtak. Ha hatból egyszer sem sikerül, vissza kell menned hozzájuk, ahol megszakítják Jashinnal való kötelékeidet, elveszik fegyvereid, és feláldoznak egy nagyobb hatalom reményében. Pontosan úgy, ahogy te ezt a kis gyereket, szerinted miért volt az erdő közepén. - mosolygott, de mégis, mintha végig igazat mondott volna, majd kiderül, de jobb, ha te magad megteszel mindent a sikered érdekében. - Doton: Tobi Tsubute! - mikor kimondta a kézpecsétek után a technika nevét, 50 db ökölnyi méretű lövedéket küldött a középső szalmabábu felé, ami azonnal meg is adta magát, de a becsapódás így is hatalmas erejűnek tűnt neked, és a porfelhő se volt kisebb. - Hopsz, már csak öt lehetőséged van. - valószínűleg itt ellenzésben törsz ki, hogy a technikát ne megint egy számodra kijelölt célponton használja, így meg is fordul, és egy fát céloz meg vele újra, viszont most összesen 10 db dárda szerű földnyúlványt küld a törzs felé, és ezek alkarnyi hosszúak voltak. - Az öné a pálya kedves Jashin követő. - Hogy mit szűrtél le, mekkora bajban vagy, és mik a következő lépések, azt neked kell eldöntened, de lehet gazdagodsz egy technikával.
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Itanashi on Csüt. Júl. 04 2013, 12:45

~Tudtam, hogy a papok nem hagynak nyugalomban, a távollétükben másokon keresztül tesznek próbára.~ szomorodott el kissé a fiú, azonban a tudat, hogy a papok ilyen szinten ismerik őt el, hogy két bemutatás után el kell sajátítania egy technikát, felvillanyozta. ~Isteni követ. Egy próféta.~ mosolygott magában. A technika bemutatása megkezdődött, a hat próbálkozás hirtelen csökkent, köszönhetően a férfinak, akin látszott, nagyon meg akarja fogni a fiút, látni akarja a valódi tudását. vagy esetleg a halálát. Ki tudja? 
A technikának köszönhetően ökölnyi méretű sziklák emelkedtek ki a földből, majd az egyik bábuba csapódva semmisítették meg azt, hatalmas porfelhőt kreálva. A férfi még egyszer bemutatta, most azonban egy fán. Majd hátrébb állt, a fiún volt a sor, bizonyítsa, valóban kiérdemli e az Isteni követ címet.
~Ez a technika rendkívül hasonlít az Iwan Yomi // Épült szikla technikámhoz. Ugyanúgy kell lebegtetni a sziklákat, csupán az irányítása történik másik irányba.~ elemezte a fiú, miközben az utolsókat szívta cigarettájából. Elpöckölte, majd koncentrálni kezdett. Az előbb bemutatott kézpecsétek után kellő mennyiségű chakrat koncentrált a kezébe, melyet a földre nyomott, valamint a lábaiba, hogy minél több sziklát fel tudjon emelni. 
Ha Itanashi edzésben van, akkor az általa ismert technikának köszönhetően képes kiemelni a sziklákat a földből, lebegtetni azokat, majd közepes tempóban a bábuknak küldeni. Ha valóban jó erőben van, akkor úgy érzi, le akarja nyűgözni a férfit, így a maradék bábukat egyszerre támadja egy nagyobb sziklarohammal.
Ha viszont nincs erejének csúcspontján, akkor csak egyetlen bábura koncentrál, és a lehető legtöbb sziklát felemelve támadja azt. Remélhetőleg képes lesz kiemelni a sziklákat, és nem okoz csalódást a Nagyúrnak, hiszen akkor meg sem érdemelné azt, hogy őt áldozzák fel, a saját kezével vetne véget életének, mert újra cserben hagyta őt és csalódást okozott neki.
Most azonban nem gondol semmire, csupán egyetlen cél lebeg a szeme előtt, ez pedig a báb halála.
- Doton: Tobi Tsubute - kiáltja, ahogy kezét a földre nyomja.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.