Sziklasivatagok

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Pént. Júl. 05 2013, 03:33

Nagy odafigyeléssel követed a technikát és levonsz néhány következtetést, miszerint egyik technikádra hasonlít, de ez még korántsem olyan biztos. Azt mondod, hogy röpteted, de hogyan, miként? A röptetés olyan egszerű szó, valamit röptetni olyan könnyed dolog, gondolj másra ez alatt. Ha fogsz a kezedben egy papírból hajtogatott repülőt, és eldobod, akkor gyengéden száll, de nem te irányítod, csak viszi a szél, ami a levegőben van nehezen irányítható, de akkor is csak egy meghatározott irányban, és lassan. Ha jobban nézed a technikát, illetve visszaemlékezel, akkor itt pillanatok alatt vált ki a lövedék a földből, és a sebesség szinte meghazudtolta elöző elméleted. Mire hasonlíthat ez? Mintha a célponttól kifeszítesz egy gumit a lövedékig, és amint kiválik a lövedék a földből, mintha elszakadt volna, repül gazdája felé, gyorsaság, erő, pontosság, tökéletesség. Talán adhat ez némi útmutatót, de a férfi biztos, hogy nem, ugyanis látta, hogy egyszer megpróbálod, de a gondolatod és kivitelezésed nem úgy történt, ahogy gondoltad. A földből néhány lövedék, számszerint 14 kiemelkedett a földből, majd kisebb lebegés után visszaesett, előre nem ment.
- Hát ez egyből semmi, fordulj a második bábuhoz, az első kiesett. - és ekkor felgyulladt az a bábu, ott már nem gyakorlhattál. - Már csak négy darab, várok én, várok. - mosolyog.

//Hosszú hosszú post-ot kérek, gondolatok, kivitelezés, egyszer biztos nem sikerül, felgyullad, és ami a legfontosabb a végét hagyd nyitva.//
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Itanashi on Pént. Júl. 05 2013, 14:30

Az elmélet elbukott. Talán az Iwan Yomi technika mégsem elégíti ki és éri el a kívánt hatást, mint ahogy azt a fiú gondolta. Habár a technika segítségével képes földdarabokat kiemelni a földből, és azzal beépítenie magát, mégis van egy tényezője, ami miatt nem tudja a fiú létrehozni a technikát annak alapján, ez pedig nem más, mint a gyorsaság.
A gyorsaságra kell összpontosítani, nem pedig a sziklák kiemelésére. Egyszerűbb lenne, ha nem a lebegéssel töltené az időt, hanem az azonnali kilövéssel, akár a Hana Shuriken // Virágshuriken technikánál. A virágokkal összekötve a chakrakapcsolatot képes szinte azonnal a földről ellőni őket, hihetetlenül gyorsan. Talán ennek kellene az alapnak lennie. Még négy lehetősége maradt, így a kísérletezései igen csak korlátozottá vált, nem hibázhat sokat. Sőt, egyáltalán nem hibázhat.
Itanashi a talpán keresztül ismét chakra-t koncentrált a földbe, azonban most sokkal több időd szentel ennek, nem egy újabb próbálkozásra készül, hanem az előkészületek tökéletesítésére. Meg kell jelölnie chakraval egy nagyobb földdarabot, melyből képes lehet a későbbi sziklákat kiemelni, így talpából rengeteg chakrat koncentrál a földbe. Miután ezzel végzett, és megfelelően megjelölte a földet saját chakrajával, képes lehet irányítani azt, a testen kívüli chakrairányítás alapján. Formázásra jelenleg nincs szüksége, csupán annyira, hogy a földdarabot kisebb részekre törje. A cél most már más, nem a szikladarabok kiemelése és lebegtetése a célja, hanem az azonnali kilövése. Tenyerét a földre nyomja,
- Tobi Tsubute – kiáltja, azonban a kiemelkedő szikladarabok egy pillanat alatt vissza is hullnak a földre, ismét elbukott. A báb, amelyet kiszemelt, a szeme láttára gyullad fel, majd ég el. Három próbálkozása maradt. ~Jashin-sama, miért hagysz cserben? Téged szolgállak, a jeleid arra utaltak, engem választottál prófétáddá. Adj erőt, erősíts meg, hisz a hitem feléd töretlen és örök.~ beszélt magában a fiú.
A fiú lehunyta két szemét. Mély levegőt szívott, majd lassan kifújta. Félelem fogta el, félt, hogy Istene leveszi róla a kezét. Ki kellett zárnia fejéből minden olyan tényezőt, amely zavarhatta a koncentrálásban. Nem engedhette, hogy a gondolatai elvonják a figyelmét a céltól. Be kell bizonyítania, hogy képes rá, hogy valóban ő az Isteni küldött. Nem a férfinak kell bizonyítani, de még a papoknak sem. Hanem magának. Hinnie kell, hogy ő az, akit kiválasztottak. Hisz egy hit nélküli próféta olyan, mint egy cigaretta, dohány nélkül. Megvan az alapja, azonban ha nincs benne semmi, egyszerűen eldobják azt. Csukott szemével kezeit leengedte teste mellé, teljesen ellazult.
Chakra-ját a talpán keresztül a földbe vezette, szinte már érezte, ahogyan áramlik benne az erő. A transzba esett állapotában képes volt kizárni magát a külvilágtól, és csak a chakrajának mozgására figyelni. A megfoghatatlan erő lassan a talpán át a földbe folyt, majd szétterült az előtte lévő földben. A folyamatos áramoltatás pókhálószerűen fonta be a földet, átitatva vele az egész területet. Tökéletes kapcsolatot kell létesítenie, csak akkor képes irányítani.
~Csak Isten adhat nekem erőt. Az ő ereje képes naggyá tenni. Jashin velem van, bennem él. Engem választott, ezt nem vehetik el tőlem. Jashin-sama, válaszolj.~
~Bízz magadban, Itanashi. Bízz bennem. A hited legyen a csónak, amely átvezet téged az élet kínkeserves tengerén. A halottak legyenek a lépcsők a hozzám vezető úthoz. Az akaratod legyen a kulcs az ajtóhoz, amely bebocsátást enged hozzám. A véred legyen a hűséged záloga. Nekem adtad véred, hűen kell engem szolgálnod. Akarat. Hit. Vér. Áldozat. Ne feledd~ válaszolt a hang, amelyre oly rég várt. A hang mindig is kísérte őt útja során, diktálta neki a helyes utat, erőt és hitet adott neki a nehéz pillanatokban. talán nem is Jashin maga szól a fiúhoz, hanem egy másik én, egy fanatikus hívő, kiben ott él Ő, a Nagyúr. Azonban a fiú szemében lényegtelen a hang forrása, hisz benne, hogy Ura szólítja őt és mutatja az utat neki.
Csukott szemmel állva megmozdult az eddig mereven álló test. Jobb keze megremegett, majd teste mellett kecsesnek mondható csukló-, később karmozgásba kezdett. Bal karja is hamarosan követte annak mozgását, végül a két kéz hátrahúzódott, majd egy erőteljes, mégis laza mozdulattal csapódott előre. Mintha a szikla mozgását imitálná. Itanashi elméjében eggyé vált a sziklával, amely előtte volt, most pedig karjaival és testmozgásával próbálta a sziklát mozgásra bírni. A műveletet megismételte, egy kört rajzolt le két kezével, majd jobb kezét behajlítva hátrahúzta, majd, mint egy rugó, mely már nem képes tovább tartani, nyitott tenyérrel előre lökött. A föld mozgott a kézmozdulatok alatt, a hátrahúzás pillanatában néhány halk szó hagyta el a még mindig transzba esett fiú száját.
- Doton: Tobi Tsubute

 

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 147

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1364

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Szomb. Júl. 06 2013, 12:18

Na most milesz, ez az utolsó előtti lehetőséged, sikerül, vagy sem, meg is kezded. A név kimondása után huszonöt apró kis földlándzsa emelkedett ki, amik aztán a levegőbe emelkedtek, és ott mozogtak, szépen lassan, és így is közelítették meg a célt, becsapódásról, és társairól nem volt szó, ugyanis nem volt fegyvredinek sebessége.
- Hát benned aztán van erő, srác! Ennyire rossz nyomon jársz, és mégis így lebegteted a sziklákat. Nem jó a technikád, és mégis mennek, nem is ismerem, nem is tudtam, hogy ilyet lehet, de nem bánom segítek neked. Ismersz olyan technikát, aminél ellenfeled alá idézel valamit, mocsarat, vagy futóhomokot? Nos, ott a chakrád a célpont alá kell vezetni, itt is majdnem. A gumis elmélet. A chakrád szétterjeszted a földben, megformázod a lövedékeidet, és az összeset összakötöd a célpont alatti föld tömeggel, vagy esetleg egy kicsit utána lévővel, hogy ne lábra, hanem testre támadj. Ekkor beindítod a folyamatot, a lövedékeket az imént látható módon kilököd a földből, és saját magaddal megszűnteted a chakra kapcsolatot, és az agyarak szinte követhetetlenül robognak a cél felé. Egyszerű, ha belegondol az ember. - mondta az öreg, talán sok segítséget nyújtott a továbbiakban, de már csak egy bábud van.
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Itanashi on Szomb. Júl. 06 2013, 13:00

~Ez a technika nehezebb, mint gondoltam. Valamiért nem akar összejönni. De mi lehet az, amit kihagyok belőle?~ törte magát a fiú, miután egy újabb bábu semmisült meg, sajnos nem a kezei által. Egyetlen bábu nézett már csak farkasszemet a fehér hajú fiúval.
A férfi az utolsó próbálkozás előtt azonban néhány jó tanáccsal. Látta a fiúban rejlő lehetőségeket, az akaratát, és talán még meg is sajnálta egy kicsit. 
~Az összekötés. Ez volt a hiányzó láncszeme. Az összekötés.~ dühöngött magában Itanashi. Ennyi bábot elpazarolt, és nem sikerült rájönnie, miért nem jön össze a technika. Az utolsó bábuval szembeállva ismét chakra-t engedett ki a talpán, azonban most úgy, ahogyan a férfi javasolta. A földben szétterjesztette chakraját, szinte előre összeállítva és megformázva a szikladarabokat, majd továbbvezetve a chakra-t a báb mögötti részre is kiterjesztette. Nem hibázhat. Többet nem. Azzal minden elveszítene, ha még egyszer hibázna. Az összekötött terület készen állt, azonban még nem indította meg támadását.
Itanashi jelen pillanatban olyat érzett, melyet már régóta nem. Félelmet. Félt a Nagyúrtól, ha elbukik, akkor valóban nem lesz értelme tovább szolgálni őt, hiszen nem képes erősebbé válni. Fejét lehajtotta, majd fújtatott párat. Ekkor felnézett. Szeme vörös színben úszott, kitágult, haja arcába lógott. A bábut nézte. Az összeköttetés még mindig állt, a fiú pedig, mint akit kicseréltek volna, és eddig nem bukott volna el, ijesztő arckifejezéssel figyelte a bábut. Kitágult szemeivel, arcába lógó hajjal kiáltott
- Megdöglesz - majd a mestere által bemutatott módon a megjelölt területet, ahol a formázandó sziklák voltak, hirtelen elindította a báb mögötti terület felé. 
Ha elindulnak a lövedékek, a fiú megszakítja a chakrakapcsolatot, majd vicsorogva, hangosan nevetve nézi végig, a technika végét.
Ha sikerül, ha nem sikerül, térdre rogy, és egy rövid fémcsövet vesz elő, mellyel belevág a tenyerébe, majd földre nyomja azt.
- Jashin-sama, fogadd el véremet - néz az ég felé.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 147

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1364

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Hétf. Júl. 08 2013, 14:03

A tanács miatt tökéletesn megoldottad a technika kivitelezését, a kapcsolat volt a kulcs. Sikerült, és te fölhöz vágtad magad és imádkoztál, vagyis Istenedhez szóltál. Nem tudni, hogy ő is beszél-e hozzád, vagy sem, de nem is számít, a hit lényege nem a tudományos magyarázat. A férfi tapsol melletted.
- Ja, amúgy vicceltem. - és dobbantott, mire még öt bábu feljött a földből. - Nem kellett volna meghalnod, csak egy új edzésmódszert javasoltam ezzel neked, ha valamit el akarsz sajátítani, akkor az edzés közben saját magad elé tűzz ki célt, vagy esetleg büntetést, hogy az attól való tartás adrenalint juttasson a szervezetedbe, érzékeid kiélesedjenek, és a technika hamarabb sikerüljön. Ha úgy kezdem, hogy még van egy hónapod, ezt a napot biztosan henyéléssel töltöttük volna, majd tíz napot a folyamat megfigyelésével és így tovább. Hidd el hatásos edzéspélda, te vagy rá maga a bizonyíték, öt próbálkozásból egy erős technika. Mondjuk biztos vagyok benne, hogy voltak már ehhez hasonlóval tapasztalataid. Gratulálok és jó utat. - mondta a férfi, és egy zacskónyi ételt adott a kedvencedből, amit tegnap csinált, és utadra engedett.

//Technika elsajátítva, és jutalom +5 ch. Gratulálok, és további szép játékot.//
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Itanashi on Hétf. Júl. 08 2013, 14:21

- Tobi Tsubute - kiáltotta a fiú, sátáni kacajjal fűszerezve, majd végignézte, ahogyan a földből kiszálló kődarabok egyszerűen széttépik a bábot, majd porfelhőben elrejtik mindazt, ami megmaradt benne. Itanashi a földre térdelt, majd fegyverével tenyerébe vágott.
- Fogadd el vérem, Nagyuram a segítségedért - nyomta véres kezét a földbe. 
A férfi beavatta edzésmódszerének rejtelmeibe, amely kinyitotta a fiú szemét. Ebben a férfiban sokkal több van, mint amennyire látszik, megfontolt és ravasz, erős és leleményes. Igazi mester. Itanashi felkelt a földről, majd arcán végighúzta véres tenyerét, megízlelve az ajándékot, majd öklébe csapott és meghajolt. 
- Köszönöm a tanításod - hajtotta meg fejét. Elismerte a férfit, valóban jó mestere volt. Az ételt eltette, majd indult tovább, hiszen a célja még messze volt. Mirubi már várt rá, késésben volt, így nem vesztegethette tovább az idejét, sietnie kellett. Megindult hát rég elhagyott hazájába, hogy megvalósíthassa terveit, elhozhassa a Nagyúr birodalmát, melynek ő lesz a prófétája és vezetője. Aki vele lesz, annak bebocsátást nyer, aki viszont ellenszegül, azt semmi sem kímélheti meg az Ő bosszújától.


Köszönöm a tanulást, örülök, hogy visszatértél Smile

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 147

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1364

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Gonza Sasano on Szer. Júl. 24 2013, 12:31

//Killer Bee//

A Tűz országa után, a háromfős csapat, Hosuke, Jen és szamurájunk, útnak indultak a Föld országa felé, pár napi vándorlás után meg is érkeztek egy lakatlan, kihalt sziklássivatagba.
Gonza egyszer már járt, mikor még fiatalabb volt, most is ugyanúgy, mint akkor alaposan szemügyre veszi menet közben a terepet. Tekintetével végigpásztázza, a sziklákat, barlangok bejáratát, a kanyonokat mindent, amit menet közben a szeme elé kerül.
~ Emlékszem egyszer, jártam már itt, úgy három évvel ezelőtt. ~ miközben gondolataiban elmerül, észrevesz egy nagy magas toronyra emlékeztető sziklát, ami mellett elmennek.
Roninunk egyből felismerte, ő megállt a méretes szikla előtt.

A társai furcsán nézhették, hogy miért áll meg. Gonza kicsit elmosolyodott, majd előtörtek belőle az emlékek.

Emlékeiben Gonza ugyanennek a sziklának a tetején ült és a hatalmas szélvihar és eső ellenére 1 teljes napig étel és ital nélkül lótuszülésben meditált. Ez volt a szellemi edzés, amit meditációval érhet el az ember.
A következő napon ugyan eső nem esett, de be volt borulva az ég és még erősebben tombolt a szélvihar. Gonzanak most fizikai edzést kellett végeznie, nagyon gyorsan kellett pörgetnie a lándzsáját szembe szélben, a magas szikla tetején, mindezt úgy, hogy a szélvihar nehogy kifújja a kezéből a lándzsát, vagy hogy őt magát le ne fújja a szikla tetejéről.
- Gyerünk Gonza, kitartást, gyorsabban! Figyelj a stabil alapállásra! – kiáltotta a nagyapja.

Az emlékezés után, szamurájunk oda sétált a szikla falához, és mosolyogva nézi, a sziklába vésett rajzot, ami egy lándzsát ábrázol. Ő volt, aki belevéste 3 évvel ezelőtt.
- Hmm….még mindig meg van. – mondta elmosolyodva halkan, de valószínűleg a mester és Jen is hallotta. Ezt követően lepakolta a felszerelését, majd a többiekhez így szólt:
- Itt jó lesz. Itt fogunk edzeni. A hely ideális hozzá, tapasztalatból mondom. Eléggé elhagyatott egy terület. – mondta miközben mindannyian, leültek és falatoztak.
Mikor besötétedett és tüzet raktak, az öreg Hosuke oda ült Gonza mellé, és az arcáról leolvasható volt, hogy mondani akar hősünknek valamit.

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Killer Bee on Szomb. Júl. 27 2013, 17:39

 Míg Jen elindult fáért valóban leült melléd az öreg.
- Te Gonza, felkészültél hogy többet tudj meg a shinobi kard vívásról ? Vagy egyeltalán biztos ezt akarod? Tudod jól idővel nincs olyan hogy semleges, egyszer az egész világ sorsa lesz a tét, és döntened kell, a harctéren akarsz meghalni, vagy családot alapítani ? - ekkor Jen betoppant és három faágra húst tekert, amit a tűz felett pirított meg. - Jen is tudja, ő is ismeri....Raiont..... - szólt fel fejét lehajtva. - Neki is megmutatott mindent ami történni fog, és egyszer mindennek vége lesz, előbb vagy utóbb de meghalunk, vagy természetesen vagy szörnyű halállal. A föld újjá varázsolja majd magát, ahogy a természet körforgása teszi, jobbak születnek majd. Már nem vagyunk méltóak az életre....Biztos vagy benne hogy megakarod tanulni a dolgokat? 


Szemével a földet bámulta mind végig, jen pedig szórta a fűszert a húsra amit talált az erdőben, és feléd nyújtotta. 
avatar
Killer Bee
Inaktív

Specializálódás : Herold


Adatlap
Szint: S
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Gonza Sasano on Vas. Júl. 28 2013, 16:35

- Igen sensei készen állok bármilyen edzésre! Holnap kezdhetünk is! A kérdésére, hogy semleges maradok-e vagy majd részt veszek-e egy háborúban, az majd még elválik, ezért még nem válaszolok erre a kérdésre. Mert még Én sem tudom rá a választ. – mondta Gonza aki, igencsak elgondolkodott a mestere mondandóján. A beszélgetés után, megvacsoráztak, majd lefeküdtek aludni. Mikor már a többiek elaludtak, szamurájunk hanyatt fekve a csillagokat bámulta, és eltöprengett magában.
~ Holnap elkezdődik a valódi kiképzésem, már várom! Itt a lehetőség, mindent bele kell adnom! Nagyfater, Raion vajon mi lehet veletek? Mit csinálhattok most? Mi lesz belőlem, semleges vagy nem? Ki tudja….~
A gondolkodás után Gonza sóhajtott egy nagyot, majd szemével követte azt a pár hulló csillagot, amely egy suhant a sötét égen. Majd elaludt másnap reggel, Gonza korában ébredt fel, mint a többiek. Azon a sziklán meditált, ahol anno ő is edzett. Miután felkelt a másik kettő is, a ronin megszólalt:
- Na mester kezdhetjük a kiképzést!

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Killer Bee on Hétf. Júl. 29 2013, 17:31

Szép reggel volt, ám mikor felkeltél nem találtál senkitse magad körül, felnéztél a kiválasztott dombocskádra, és ott láttad Mestered, és Jent a fiatal unokáját. Érdekes pozícióban vannak, mindketten egymással szembe vannak és kardjukon tartják kezüket, oda bicegsz és mikor felérsz már Shoodaime üdvözöl
- Jóreggelt Sasano. Jen és én éppen a Kiri Kyoumen állást vettük fel, mindennek az elején ezzel fogsz megismerkedni, azért fontos hogy a következő illetve ezt követő technikát létre tudd hozni, vagy épp védekezz ellene ha elég gyors vagy, prezentáljuk, kés vagy Jen? 
- Igen!
Szólt fel és ekkor hirtelen láttad hogy milyen gyorsasággal lőtte kimagát az alap állásból, és azon eszmélted magad hogy érdekesen karjának markolatával támad már Shoodaimére, aki szintén kirántja kardját, és markolattal védekezik a fejtámadásból.
- Ez a Hirameki volt. - Szólt Jen. - A Kiriből vágtázunk az ellenfélre, de előbb az alap állást kell elsajátítanod, nem nem olyan könnyű mint hiszed. Papa, prezentáld.
- Szóval Sasano álj mellém.....na tehát az alap állás, kardon a kéz, és most jön a lényeg, amire a vártnál is nagyobb szükséged van, nem látod, de most épp chakrámat testemen keresztül irányítom, lábaimban, jobb és balkezemben, továbbá felső testemen is végig halad, felfrissít és sokkal élesebbé tesz, érzem a körülöttem lévő mozgásokat, rezzenéseket, és képes vagyok lereagálni bármilyen gyors támadást, lényegében csak azt kérem tőled hogy 2 óráig itt állj és koncentrálj testedben mozogjon a chakrád, és ha letelt az idő Jen vizsgáztat! Hajrá.
Azzal sarkon fordultak és láttad meditálni indultak. Tiéd a színpad.

/Na, csak 20 sort kérek tőled, tilos elkalandozni most, mert 20 sor xd! érezd minden porcikádban a chakrát, aztán testen kívül a kukacok, és bogarak lépteit, láss tisztán mint Raion Very Happy! Hajrá/
avatar
Killer Bee
Inaktív

Specializálódás : Herold


Adatlap
Szint: S
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Gonza Sasano on Hétf. Júl. 29 2013, 22:49

Gonza meglepetten nézte végig a mester demonstrációját, alig akart hinni a szemének. Furcsának találta azt, hogy markolattal támadnak, és markolattal védekeznek. Az elképesztő sebességről pedig nem is beszélve.
~ Azt a mindenit ezek teljesen más szinten mozognak, mint én! Félelmetes ez a sebesség, a technikáról nem is beszélve. ~ gondolta magában megdöbbenve.
Mikor Hosuke mester elkezdte prezentálni és magyarázni a technika lényegét, roninunk tátott szájjal hallgatta ezt végig. Sosem gondolta volna, hogy a kenjutsut lehet ilyen formában is űzni. Bár szamurájként sok mindennel tisztában volt, ami a kardvívást illeti, de ez még neki is magas volt. Viszont tudta, hogy muszáj lesz a lehető legtöbb mindent elsajátítania, ahhoz hogy erős legyen, és segíteni tudjon Raionnak. Gonza mélyen sóhajtott egy nagyot, majd a sensei utasítására, felvette az alapállást, majd neki kezdett a feladatnak. Először elkezdett erősen koncentrálni és összpontosítani, de nem érzett a chakraáramlásból az ég adta világon semmit. Csupán szoborként állt mozdulatlanul miközben keze a kardon volt. Meg is lepődött, hogy semmi sem történt. Ezután elkezdett gondolkodni, eszébe jutottak a régebbi edzései, azok a magyarázatok, amiket anno Raion tanított neki. Először a talpába koncentrálta a chakráját úgy, mint anno a famászós gyakorlatnál, ezt követően pedig a karjába és kardjába koncentrálta a chakráját. Viszont ennél tovább nem jutott, ugyan összpontosított erősen mégsem tudta a teljes testébe áramoltatni a belső energiáját, így a chakraáramlás megszűnt. Újra megpróbálta, lassan és fokozatosan kezdte áramoltatni a testén belül a chakrát, ám megint nem tudta fenntartani sokáig. De ő kitartó volt, megint neki esett a feladatnak, ismét fokozatosan kezdte el az áramoltatást, viszont most inkább arra koncentrált, hogy minél tovább fenn tudja tartani ezt az állapotot. Gonza ugyan már kezdett kicsit fáradni, fizikailag ugyan csak alig-alig, de mentálisan annál inkább. Úgy érezte kevés az a mennyiség, amit áramoltat, ezért nagy levegőt vett és összeszorított fogakkal el kezdett úgy koncentrálni, ahogy csak bírt, még több chakrát szabadított fel. A hirtelen felszabadított nagyobb mennyiségű energia, átjárta a ronin teljes testét belülről, és kívülről is. Olyan érzés volt, mintha valami áramütést kapott volna, ami megtölti őt energiával. Szamurájunktól úgy 5-6 méterre egy kisebb madár egy csigát tartott a csőrében és elkezdte neki kocogtatni az egyik kőnek. Ahogy kocogtatta neki a kőnek, Gonza a testén érezte a rezgéseket, ráadásul pont olyan ütemben és ritmusban érkeztek ezek a rezgések, mint ahogy a madár kocogtatta neki a kőnek a csigát. Hősünk meglepett és megijedt arccal nézte a vele szemben lévő madarat.
~ Ilyen nincs! Olyan mintha kisebb elektromos impulzusok érnének engem. Érzékelem a testemben a tőlem 5 méterre lévő madár által keltette rezgést. Ez elképesztő, ha az alapszint ilyen, milyen lehet a magasabb??! Most már értem, hogy mitől ilyen erősek ezek a szamuráj nagymesterek. ~ töprengett el magában, miközben letelt a 2 óra, és Jen elindult felé.

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Killer Bee on Hétf. Júl. 29 2013, 23:23

 Jen a tőle megszokott módon ismét szomorúan nézett, de ez nem a te hibád sőt senkié, ilyen volt ez jellemezte.
- Látom érzed, fura nem igaz? Elsőnek én is megijedtem, de talán ez az állapot az ami minket igazán jellemez, tudod én inkább tartom magam kardvívó mesternek, mint hogy shinobinak, hiszen mind meditációnk során, mind ebben az állapotban olyan dolgokat érzünk és hallunk, mely sok mindenben megváltoztatja a gondolat menetünket. Raion nap mint nap ebben él, mindent sötétben lát, de látja, az igazságot, hogy a természet milyen szép és milyen kellemes, pusztán a rajta élő emberek rontják ezt el. 
Ekkor felvette ő is az állást, és láttad hogy koncentrál, neki becsukott szemmel ment csak.
- Készen állsz? 
Bólíntott feléd mire te is, és hirtelen az előbbi jelenthez hasonlóan lejátszódott minden gyorsan. De kicsit lassítsuk a részleteket. Tessék 


0.86 másodperc


Elindult, láttad lépéseit, egy lépés 0.1 másodpercet vett igénybe, lehetsz jó vagy rossz matekos kiszámoltad mire ér oda.


1.16 másodperc


Már majdnem előtted volt, amikor érezted hogy a tok melyet fog megnyílik, és előrántja, 1 lépéssel volt előtted, mire te tökéletesen pontosítottál, és mikor a markolat vége már majdnem homlokod csapta kirántottad a pengéd olyannyira, hogy azt semlegesítsd


1.26, jelen


Por ült fel, és te nyitott szemekkel mindent láttál, elképesztő volt és egyszerre gyönyörű védekezés. Felpillantasz és Jen meghajol már mögötted.
- Nagyszerű volt, úgy tűnik jobban csinálod mint gondoltam, elsőre sikerült!


Szólt majd várta hogy össze ess, vagy azt mond folytathatjátok.
avatar
Killer Bee
Inaktív

Specializálódás : Herold


Adatlap
Szint: S
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Gonza Sasano on Kedd Júl. 30 2013, 09:00

Amikor Jen megkérdezte szamurájunkat, hogy készen áll-e, ő bólintott, hogy igen. Ahogy Jen a koncentrálás után megindult felé, Gonza egyből megérezte, látta, ahogy közeledik felé, és azt is látta, ahogy a markolattal csapást akar mérni rá. Mikor már közel volt hozzá, roninunk összpontosított.
~ Most!~ és ahogy ezt kigondolta abban a pillanatban megállította Jen támadását. Gonza meglepődve bámult maga elé, el sem akarta hinni, hogy sikerült neki, majd mikor a porfelhőnek vége lett, a mögötte álló Jen is igazolta, hogy sikerült neki a gyakorlat.
- Azt a mindenit! Ez mennyi ideig tartott?? Mert mindent úgy láttam, mintha lassított felvétel lett volna, ugyanakkor éreztem, hogy piszok gyorsan mozogtam. Hihetetlen..- mondta Jennek, ám hirtelen térdre rogyott, Gonza felemelte az egyik kezét, jelezve a felé közeledő Jennek, hogy rendben van, majd így szólt: - Nyugalom nincsen baj! Csak kicsit elfáradtam a chakrahasználattól, nem szoktam még meg, hogy ilyen sokáig használom. Kicsit pihenek, és utána azonnal folytathatjuk. – mondta majd leült egy nagyobb kőre és ivott egy kis vizet a kulacsából. Ezután felállt kicsit nyújtózkodott, mert a két órán át tartó mozdulatlan állástól kicsit elzsibbadtak a lábai. Kisebb gimnasztika után megint leült egy picit pihenni, mikor már érezte, hogy újra minden rendben megszólalt:
- Folytathatjuk!

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Killer Bee on Kedd Júl. 30 2013, 12:33

 Eltelt pár óra, mondhatni míg pihentél egyet és feltöltötted magad, mire vissza értél láttad hogy Jen és a Shoodaime gondolkodik, utána szavakat eresztettek.
- Nos, most egy tiltott technikával felvesz egy klónt Jen, amin kísérletezhetsz, pontosabban legyen 5 kísérlet. Most jön az alapállásból a Hirameki. Ahogy markolatoddal védekeztél, úgy azzal támadj, pontosan ide - mutat a homlokra, illetve annak szélső pontjára, mely nagyon érzékeny. - Az ütés ereje képes bárkit leteríteni, ezért fontos ez a találat. Mint láthattad Kiri kyoumen képes felvértezni nagyon erős szamurájjá, és ez a pillanatnyi erő gyorsabbá is tesz, szóval nemes egyszerűséggel, ha úgy érzed képes vagy felvenni a sebességet, lődd kimagad, és számold ki mikor kell kihúzni a markolatot, figyelj nagyon hiszen a sebességgel hiába emelkedik gyorsaságod, fontos hogy megfelelő időben húzd ki a kardot, különben vagy előtte, vagy utána sül el a technika, vagy megbotlasz. 
- Kage bunshin no Jutsu - Szólt fel Jen. - Rendben Gonza, koncentrálj! Lődd ki magad, húzd ki a markolatot a homlokig, majd állj tovább.
/40 teljes sor, a következő kép-> Koncentrációd sikerül, úgy gondolod kész vagy kilövöd magad, ám első lépésben megbotlasz, nem készültél fel -> vissza állsz, koncentrálsz, és immáron figyelsz, kilövöd magad, de nem sikerül előrántani a markolatot, elhaladsz a klón mellett. ->felkészülsz ismét, kilövöd magad, majd a klón mögött húzod ki a markolatot. -> koncentrálsz, kiszámolod a 0.1 másodperces lépéseket, kilövöd magad, és sikerül kirántani a markolatot, de sajnos nem a szélét találod el a homloknak, hanem elől vágod fejbe, ezután Jen még egy kage bunshint hoz létre. ->immáron teljesen felkészülsz, és kilövöd magad hagyd meg nekem a befejezést. /
avatar
Killer Bee
Inaktív

Specializálódás : Herold


Adatlap
Szint: S
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Gonza Sasano on Szer. Júl. 31 2013, 06:43

A pihenő után szamurájunk visszanyerte az erejét, örült neki, hogy sikerült valamelyest jól megcsinálnia a gyakorlatot, ugyanakkor azt is tudta, hogy ez még csak az kezdet, ennél sokkal nehezebb edzések várnak rá. Mikor Jen létrehozta a klónt, Gonza meghallgatta Hosuke sensei magyarázatát, és ismét neki esett a gyakorlatnak, felvette az alapállást, majd el kezdte áramoltatni a chakráját a testén belül és kívül, erősen koncentrált, mikor érezte, hogy készen áll el indult nagysebességgel. Az első támadást hatalmas nagy sebességgel indította, ám ezt a gyors mozgást nem tudta kontrollálni, megbotlott egy kőben és esett egy hatalmasat arccal előre.
- A fenébe! …Chh….jobban kell figyelnem a mozgáskoordinációra. – mondta mérgelődve, miközben feltápászkodott, gyorsan leporolta magát egy kicsit, neki gyürkőzött és újra megpróbálta. Immáron jobban figyelt, kilőtte magát, érezte, hogy most kell cselekednie, ám mikor előrántotta a markolatát, hirtelen a klón eltűnt a szeme elől ő megállt és értetlenül bámult maga elé, össze-vissza kereste a klónt, és amikor megfordult észrevette, hogy 20 méterre van mögötte Jen klónja.
- Na ne már! Ennyire elhúztam mellette?? – kérdezte megdöbbenve Gonza, majd visszasétált a helyére.
~ Ahogy elnézem, ennél a gyakorlatnál nem is annyira a sebesség a lényeges, hanem a megfelelő reakcióidő felmérése, valamint az azt követő azonnali reagálás, az időzítésről pedig nem is beszélve. És ezt még mind tetézi az, hogy az ellenfélnek a homlokát egy bizonyos ponton kell megtámadni, mert csak úgy lesz hatékony a támadás. Vagyis ez egy rendkívül összetett támadás, még ha kívülről az ember egy markolattal történő homlokra célzó egyszerű csapásnak is látja. ~ elemezte ki magában a gyakorlatot visszasétálás közben. Mikor visszaért az eredeti helyére, újra neki feszült a feladatnak. Szemben állt a klónnal, felvette az alapállást, újra átfutatott az agyán egy kisebb szimulációt, majd elindult. Menet közben figyelt nagyon.
~ Most!~ kirántotta a markolatot, de a klón megint eltűnt a szeme előtt. Ismét elhaladt mellette. Most ugyan sikerült a markolatot előrántania, de a klón megint mögötte volt, úgy jó 8 méterrel.
- Chh…pedig igyekeztem előbb lefékezni, magamat. – mondta nem túl elégedetten, majd újra visszasétált és felvette az alapállást.
~ Ekkora hirtelen elindított sebesség mellett igen nehéz lereagálni időben azt, hogy pontosan támadjak. Ezek szerint még előbb kell kirántanom a markolatot. ~ analizált ismételten magában, majd jött a következő próbálkozás. Megint elindult, épphogy kilőtte magát már elő is rántotta kardját, érezte, hogy sikerülni fog, már ott volt a markolat a klón homlokánál, éppen akarná a jó helyre irányítani, de ekkor ütközés történt, a klón homlokának csak a közepét találta el Gonza, a klón füsté vált, majd eltűnt. Jen erre, létre hozott egy másikat.
- Pedig már majdnem meg volt! – mondta szamurájunk.
A ronin fejét vakarva gondolkodott, hogy mit tegyen, ez az utolsó próbálkozása, muszáj neki bebizonyítania, hogy meg tudja csinálni. Gyalulta az agyát rendesen, próbálta kiötleni a megoldást. Némi idő után rájött a megoldásra, legalábbis ő úgy érezte, hogy rájött. Felvette az alapállást, sóhajtott egy nagyot, becsukta a szemét.
~ Most sikerülnie kell, ugyanúgy kell csinálnom lényegében, mint a negyedik próbálkozásnál, csupán még előbb kell előrántanom a kardomat, ha előbb előrántom, akkor több időm marad arra, hogy pontosan becélozzam a homloknak azt a bizonyos részét. Gyerünk!~ nagysebességgel kilőtte magát, majd közeledett a célpont felé.

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Killer Bee on Csüt. Aug. 01 2013, 09:21

 Az ég hirtelen beborult, utolsó koncentrációdra készülsz, bele adsz mindent, a természet is érzi. Oda fenn a tekintet rádszegödik. Jen árnyék klónja meg farkas szemezik veled, és hirtelen, a másodpercekből tizedmásodperceket érzel, pontosan látod még a levegő útját is. Neki indulsz, ki ugrasztod magad akár egy puskagolyó a modern korban. 


0.16


már javultál olyannyira hogy tudd, a lépéseknél fontosabb a chakra.
0.56


Közel a cél, az utolsó lépéseket teszed meg, hirtelen üt be agyadba az időzítés.


1 másodperc
Minden egy másodperc alatt történt, majd eszmélsz, hogy a markolat tökéletesen találta el a klón balszélső homlok részét, amire azonnal füsté válik. Sikerült, elsajátítottad a Hirameki(villámcsapás) technikát, ősi szamurájok legalapvetőbb harcmodorát, innentől majd nagyapádnál is nyithatsz, akár kezdésnél is nyerhetsz! Jenre, és az öreg mókusra nézel, és látod mosolyognak.
- Fiam. - Szólt Shoodaime, a vén kujon. - Nagyszerű volt, sose csalódtam benned! - Hajol meg, tiszteletét nyilvánítva, majd Jen nyitja meg szájacskáját. - Gonza, mit szólnál egy párbajra? - Nézel, hogy mire gondolhat. Majd folytatja. - egyszer te nyitsz, egyszer én Hiramekivel, és az alapállással védjük őket. Találatig játszunk, és aki egyet bevitt, még egyszer próbálkozhat! Nos?/A Technikákat felírhatod, üdv a Kenjutsu ősi világába melyet őseid találtak ki! A következő postban e kép írj:
Tevédesz elsőnek, írd körbe hogy és miképp cselekednél, a közelgő Jennel, a hossz és szép körbe írás 1 győzelem
Te támadsz, minden lépésed számold bele, 1 másodpercet írj le, ahogy én, minnél szebb lesz annál jobban győzöl.
ha az első kettőből valamelyik nem lenne jó, jön a harmadik, amit már külön írj, B verziónak. legyen Védekezés, mégha győznél is. Bízok benne hogy szépen leírod. Ha a postod üti a 40-45 szép sort, és tényleg megrigatsz, akkor chakrajutalmat is kapsz pontozásra./
avatar
Killer Bee
Inaktív

Specializálódás : Herold


Adatlap
Szint: S
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Gonza Sasano on Csüt. Aug. 01 2013, 15:17

A ronin teljes sebességgel száguld Jen árnyék klónja felé. Érzi, és furcsa módon látja is, hogy a levegő hogy elhasít mellette, látja azokat az apró turbulens légáramlatokat, amit a saját mozgása kelt, valamint hallja annak süvítő éles hangját is. Ám Gonzanak ez most az utolsó próbálkozása, teljes erejéből koncentrál, egyre közeledik a célpont felé, a szeme előtt nem lebeg más, mint a klón homlokának az a bizonyos pontja. Mikor odaért, előrántotta markolatát és pontosan ott találta el ahol kellett, a találat következtében a klón füstté vált.
Mikor sikeresen befejezte a technikát, az öreg Hosuke sensei oda ment, hozzá és gratulált neki.
- Na végre… rájöttem a mottójára, nem volt egyszerű feladat, de azért, meglett. – mondta lihegve, ám örömmel. Ezután oda jött, hozzá Jen aki felajánlott neki egy párbajt. Hősünk igen meglepődött azon, hogy ez a csendes, legtöbbször szomorú arcú, szerény és visszahúzódó típusú fiatalember kihívja párbajra.
~ Na mi van Jen? Látom tesztelni, akarsz, hogy élesben is megy-e nekem. Bár, mondjuk… én is ki szeretném próbálni egy valódi ellenfélen. Mert attól, hogy egy mozdulatlan klónt el tudok találni, az még messze nem azt jelenti, hogy egy jól képzett ellenféllel szemben is tudom, majd alkalmazni ezt a technikát. ~ gondolta magában, majd válaszolt Jennek:
- Rendben csináljuk! – majd felvette az alapállást. Szembe néztek egymással, mindkettejüknek az arca komoly volt, látszott rajtuk a higgadtság és az erős koncentráció. Az ég beborult, a Napot a sűrű fekete felhők eltakarták, a szél egyre erősebben fújt, az ég mélyen dörgött, emellett szerteágazva kígyózó villámok jelentek meg a felhők közül, bár még az eső nem kezdett el esni. Ám a két párbajozót ez nem zavarta. Egyszer csak Jen kilőtte magát, száguldott Gonza felé piszok nagy sebességgel, s bár szamurájunk teljes mértékben összpontosított a védekezésre, még sem sikerült levédenie Jen támadását, holott nem sok kellett volna hozzá. De majdnem, az csak majdnem, hősünk kapott egy nagyot a homlokára, majd repült hátra jó 4 métert, egyenesen bele egy tüskés bokorba. A bokor ágai letörtek, a tüskék roninunk hátsófelébe mentek, a becsapódástól pedig csak úgy porzott a talaj.
- Jáááj! Az átok ebbe a tüskésbokorba, tessék… most olyan seggem, mint egy sündisznó háta. Grrr….Buddha légy átkozott, minek teremtesz ilyen ócska haszontalan és idegesítő növényt??! – kiáltott fel elégedetlenül, majd feltápászkodott, ezzel egy időben pedig próbált megszabadulni, a kényes helyre fúródott tüskéktől, eközben Hosuke hasát fogva röhögött, és Jen is elmosolyodott enyhén. Miután nemesebbik felét tüskementessé tette, újra felvette az alapállást.
- Látom a nagyfaterral sokat gyakoroltál! De ne gondold, hogy ez a pár tüske megállíthat engem! - ~ Jááj basszus, nagyon fáááj a seggem! ~ - Most Én támadok!- mondta magabiztosan majd támadásba lendült, teljes sebességgel kilőtte magát és figyelte Jen kezét, hogy mikor mozdítja meg, még azelőtt homlokon kell őt csapnia, mielőtt meg emelné a kardját. Ám nem sikerült szamurájunknak a csapás, ugyanis Jen levédte.
- Hmm….szép védés. – gratulált neki Gonza, majd visszaballagott a helyére, hogy újra felvegye az alapállást.
~ Hát igen mivel shinobi jobban használja a chakráját, mint másrészt, mivel Hosuke unokája így kardforgatásban is jobb, mint Én. De ennyitől még nem adom fel! Kifigyelem, mint a támadását, mint a védekezését, és ha ez megvan, akkor csak módosítanom kell valamennyit a mozgásomon és akkor nekem is sikerül el találnom Őt. ~ elemezte ki a helyzetet és gondolta át a stratégiát magában. Ismét Jen támadott, szamurájunk figyelmesen kísérte végig ellenfele mozdulatai, ám amikor észre vette, hogy rántja elő a kardot, akkor kicsit elfordul a törzse, így a szokásos védekezéssel Gonza nem járt sikerrel. Kicsit ugyan összeért az alkarja az ő alkarjával, de a csapást ismét bekapta homlokra, aminek következtében ismét hátra szállt 4 métert, de most szerencsére nem esett bele a tüskésbokorba.
~ Fenébe, majdnem meg volt! Értem szóval kifordulsz törzsből egy kicsit, sebaj…most már tudom, hogy hogyan támadsz. Nagyon jól kell időzítenem, valamint amikor kifordul törzsből, akkor nekem is ugyanúgy ki kell fordulnom, így letudom, követni a mozgását, ezáltal pontosabban tudom a kardomat kirántanom, így nem csak az alkarunk fog érintkezni, hanem teljesen sikerül majd kivédenem! ~ gondolta magában, miközben feltápászkodott a földről.
Most Gonzan volt a sor, hogy támadjon, ahogy támadott suhant Jen felé nagy sebességgel, majd mikor látta, hogy a markolata pontosan eléri a homlokát, akkor Jen megint kifordult egy kicsit és felemelte a kardját, ismét levédte a támadást. Roninunk újra visszasétált a helyére, de eközben rájött a megoldásra.
~ Szóval megint kifordultál Jen. Értem már….nem csak egyszerűen jól védekezik a kardjával, hanem ezzel egy időben úgymond ki is tér a támadás elől. Kombinálja a védekező technikát az elmozgással, ezáltal növeli az esélyeit, hogy biztosan ne találják el. És a támadása is hasonló elven működik, kifordul azért, hogy az ellenfele elvétse a védekezést, és így neki szintén megnő az esélye a pontosabb találatra. Kiváló megoldás, viszont a mozgását ugyanúgy le lehet követni. ~
- Gyerünk Jen megint Te jössz! – szólt neki, majd élesen elkezdte őt figyelni. Jennek nem kellett kétszer szólni támadott is, mikor már a homloka közelébe járt, akkor kifordult ezzel egy időben Gonza is, és így a mozgását lekövetve és egyben jól időzítve sikeresen kivédte a támadást. Szamurájunk elmosolyodott, érezte, hogy menni fog neki. Ezután ő támadott, villámgyorsan repítette magát előre, szemeivel nem csak Jen kardját és kezét nézte, hanem mindenét, azt várta, hogy mikor mozdul. Ahogy megindította felé a csapást a markolattal, Jen kifordult, de már hősünk is, ugyanabba az irányba, majd lecsapott, tökéletesen homlokon találta. Jen repült hátra 4-5 métert és háttal hatalmasat puffant a talajon, amitől nagy porfelhő keletkezett.
- Most elkaptalak! – mondta Gonza a sikeres támadása után, és abban a pillanatban elkezdett szakadni az eső.

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Killer Bee on Pént. Aug. 02 2013, 10:53

 Csak úgy zuhogott, a záporokhoz méltóan kis szemekben kezdett hullani az édes víz mely felszárad onnan ahova afrikaiak járnak wczni...de ez spoiler. Nézzük hát, hogy dönt a mesélő.


/mivel a vereséget választottad, ami jó hír és látom tudod h a tapasztaltabb harcos mindig erősebb, így kapásból megkapod a 3 pontot a párbajra, bár kihagytad a tizedmásodperceket jobban és szebben hoztad össze, 1 pont. és végülis elég hosszú lett, ami megint 1 pontot ér. +5 chakra a jutalmad. És egy ingyen jegy Konohába, az ichiraku ramenezőjébe, melyet a szél hordott oda. Folytatás következik./
avatar
Killer Bee
Inaktív

Specializálódás : Herold


Adatlap
Szint: S
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sziklasivatagok

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.