Nyukingou falva

1 / 7 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Nyukingou falva

Témanyitás  Bengonin Kazuma on Vas. Feb. 27 2011, 00:18

A második ninjaháború idején a Tűz országának északnyugati határszélén megtámadták a békés Kingou falut. Földig rombolták, a lakosok nagy része meghalt a mészárlás során. Csak nagyon kevesen tudtak elmenekülni a közeli erdőségekbe, ahol a természetnek kiszolgáltatva vészelték át a háború hátralevő idejét. A harcok elültével a túlélők és a hozzájuk csapódott menekülők visszatértek a falu romjaihoz, ahol megalapították az utódot, Nyukingout. A lakosság azonban nem felejtette el a ninjáknak azt, amit tettek az otthonukkal. Sem az ellenségnek, hogy ezt tették, sem pedig a konohaiaknak, hogy nem védték meg őket. Megfogadták, hogy soha többé nem közösködnek a ninjákkal. Területüket kivonták a ninja felügyelet alól, saját erejükből látva el védelmüket.

Erre a bizonyos védelemre szükség is volt. Fekvésének köszönhetően Nyukingou fontos kereskedelmi csomópontnak számított a határon, emellett gazdasága is viszonylag erős volt. Ez pedig vonzza a banditákat és más káros elemeket. Éppen ezért a túlélők egyike, Uritoka Makashin, aki jártas volt a harcművészetekben, létrehozott egy dojot, ahol azokat tanította innentől kezdve, akik hajlandóak voltak a falu védelmét ellátni. Az iskolát Akaruikou Dojonak nevezte el. Feladatuk egy volt: megvédeni Nyukingout és annak környékét, akár az életük árán is.

Maguk a harcművészek nagyban hasonlítanak a ninjákra, azzal az eltéréssel, hogy nem használnak chakrát. Ők a pusztakezes és fegyveres harcra szakosodtak. Bár a chakrahasználat hiánya miatt nem képeznek akkora harci potenciált, mint egy ninja, erejük, képzettségük és ügyességük bőven elég ahhoz, hogy távol tartsák a bűnözőket a kereskedőktől és a földművesektől Nyukingou környékén. Gyakran előfordul az is, hogy más területekről kérnek harcművészeket, mivel messze nem kerülnek olyan sokba, mint egy chuunin vagy jounin szintű ninja. Ilyen esetekben csak ritkán adnak harcművészeket külhoni szolgálatra, mert kötelező alapon az össz állomány háromnegyedét a faluban kell tartaniuk a védelem hatásossága miatt.

Maga a falu pár száz lelket számol, és fallal vették körül. Főleg mezőgazdasági cikkeket exportál a környező falvaknak és a határon túlra. Egy nagy erdőség helyezkedik el a falutól délre, de amúgy síkságon fekszik, szántóföldekkel körbevéve. A faluban minden megtalálható, amire szüksége lehet egy településnek: kórház, iskola, magtárak... egyszóval minden. A falu élén a falutanács áll, akik közösen döntenek a falu viselt dolgairól és hetente egyszer üléseznek.
avatar
Bengonin Kazuma
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Civil - harcművész
Chakraszint: 115

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Nyukingou - északi határ

Témanyitás  Bengonin Kazuma on Vas. Feb. 27 2011, 00:28

Megtorpantam. Ez itt már a határ, a túloldalra már nem terjed ki a harcművészek területe. Itt leszek kénytelen várakozni. Kerestem is egy megfelelő pontot az egyik fa tövében, ahová leült. Elég szép volt az idő, de én mégis jobbnak láttam, ha magamon tartom az utazókalapomat és a köpenyemet. Bár így csak magamnak csináltam túl nagy hőt, de mégis jobban szerettem így lenni. Nekivetettem a hátamat a fának és vártam.

Tegnap este értesítettek róla, hogy utazó fog érkezni Nyukingouba és nekem kell majd kijönnöm érte és biztosítani, nehogy megtámadják útközben. Egy öt kilométeres szakasz választotta el a határt és a falut, ráadásul a terep erdős volt. Ideális hely a haramiáknak arra, hogy lecsapjanak a gyanútlan utazókra. Elvégre, nekünk, harcművészeknek, ez volt a dolgunk: hogy móresre tanítsuk a gazfickókat, lehetőleg azelőtt, hogy elkövessék a gaztetteiket. Sajnos nekem még nem volt lehetőségem arra, hogy megneveljek párat közülük... de jól tudtam, bármikor esélyt kaphatok rá. Az ördög nem alszik.

Kicsit hátrébb döntöttem a fejem. Olyan tíz órára ígérték, hogy meg fog érkezni az utazó... talán tíz percem lehetett addig, míg ideér. Addig is kipihenem az idefele vezető út fáradalmait. Bár... fáradtam már el jobban is a Dojoban.
avatar
Bengonin Kazuma
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Civil - harcművész
Chakraszint: 115

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyukingou falva

Témanyitás  Miyagi O. Misa on Vas. Feb. 27 2011, 01:10

Eljött az ideje annak, hogy meglátogassam nagybácsimat és családját, elvégre olyan régen jártam már köztük. Egy ideig távol is leszek szeretett otthonomtól, de megéri a fáradozást, elvégre mindig szívesen lát bácsikám. Igaz, néha már sok, amit összehord, és összemotyog az orra alatt, de ettől még szeretem, hisz mindig olyan nagylelkű hozzám. Ezért is kedveskedtem nekik annyi mindennel... amiből lehet, hogy nem fog sok maradni az út alatt, ha rajtam múlik, de megpróbálom türtőztetni magam.
Háromnegyed útig egyik jó ismerősöm kísér el, hogy azért mégse menjek egyedül, mert ki tudja, hogy mi történhet velem az úton... lehet, elrabolnak... kikötöznek egy fához, és hagynak éheztetni...vagy elvisznek, és eladnak rabszolgának. Jó, de nem kell ilyeneken törni a fejemet, még a végén tényleg megtörténne.
Az út alatt végig csak beszélgettem... már amikor persze volt is valami mondanivalóm a témához, meg ha volt is kedvem. Mert a beszédhez általában kedvnek is kell lenni.
Amikor megérkeztem a kívánt helyre, csak fellélegeztem. A határtól a kíséretem megszűnik, de szerencsére voltak olyan kedvesek szólni valakinek a faluból, hogy elkísérjen, s ne maradjak magamra. Egy darabig csak sétáltunk, és sétáltunk, amikor a távolból egy fa alól egy alakot véltem felfedezni. Lehet, hogy ő lesz az.
Hamar oda is értünk, hála az égnek, mert már lejártam a lábamat, és igazság szerint már a csomagjaim is kezdtek nehezebbek lenni. Már nem mintha én vittem volna az egészet. Habár... összesen csak két csomagom volt, de nem engedtem jóbarátomnak, hogy mind a kettőt ő hozza. Igazság szerint nem nagyon szeretem, ha valaki az én cuccaimat cipelgeti. Ha valakinek van valamije, akkor vigye ő maga, így vagyok vele... persze kell az udvariasság, mert a nők megkívánják, de... jó ez így.
- Üdvözlet! - nem én voltam az első, aki köszönt... köszönés helyett inkább csak bólintottam... egyelőre érje be ennyivel.
- Nos, akkor innentől átadnám. - ezzel a mondattal ugyanúgy elköszönt, majd távozott. Ő nem jött velem. Én pedig csak ott álltam, és vártam, hogy legyen valami. Illetve... a csomagokkal a kezemben ide-oda bámészkodtam, leginkább az ég felé ártatlanul, mintha azt várnám, hogy az ismerősöm menjen el végre. Részben ez így is volt. Amikor pedig látóhatáron kívül volt, szemem az ismeretlenre vezettem.
- Öh... mondtam már, hogy szia? Vagy mi... - jó indítás. Most nem tudtam, hogy egyáltalán mihez is kezdjek... hogyan köszönek, hogyan viselkedjek. Igaz is egyébként: adjam magamat, legyek önmagam.

Miyagi O. Misa
Halott Karakter

Taijutsu Pontok : 1

Tartózkodási hely : Elveszve a fűtengerben


Adatlap
Szint:
Rang: Civil D - Színésznő
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Nyukingou - Északi határszél

Témanyitás  Bengonin Kazuma on Vas. Feb. 27 2011, 01:29

Türelmesen várakoztam a fának dőlve, hallgatva a madarak csicsergését. Tény, hogy talán ez volt a legveszélyesebb határszél, elvégre akárki rejtőzhet a fák mögött, de mégis... talán a legszebb is. Kiskölyök koromban gyakran kijártam ide, amikor már viszonylag megszelídültem és elkezdtem foglalkozni olyan dolgokkal is a balhézás mellett, mint a természet szépség. Így hát nosztalgikusan üldögéltem most itt, hallgatva az erdei életet. Most éppen a madarak kezdtek rá egy újabb szólamba a fejem felett levő fán, kész koncertet adva a hívatlan látogatóiknak.

Hirtelen lépések keltette nesz ütötte meg a fülem. Felnéztem, és a kalap takarása ellenére láttam, hogy ketten jönnek felém. Erre felálltam és jobban szemügyre vettem az érkezőket. Igen, kétségtelenül azok lesznek, akikre várok... pontosabban akire, mert elvileg csak az érkezők hölgy tagja az, akit Nyukingouba kell kísérnem. Hamarosan odaértek hozzánk. Kölcsönösen köszöntöttük egymást a férfival, aki hamarosan magunkra is hagyott minket. Ott álldogáltam a fa mellett, ahogy a lányt néztem. Kissé tanácstalanul álldogált, miközben az ismerőse után nézelődött. Mint ha várna valamire. Míg néztem, éreztem, hogy valamelyest kellemetlen érzés fogantat meg valahol a mellkasomban... és fogalmam sem volt róla, hogy miért.

Hamarosan az illető eltűnt a távolban, a lány pedig rám nézett. Elég érdekes köszöntésnek voltam tanúja, amin el is mosolyogtam magam. De nem az a tipikus gunyoros mosoly volt, hanem csak egy szimpla mosoly.
- Most már mondtad - szóltam, miközben lecsatoltam a fejfedőmet, felfedve az arcomat. - Üdvözöllek téged Nyukingou területén. A nevem Bengonin Kazuma, én leszek a kísérőd, és remélhetőleg nem a koloncod, míg elérjük a falut.
Megvártam, mit reagál erre, majd a csomagjaira néztem.
- Ha gondolod, akkor azokat hozom én helyetted.
avatar
Bengonin Kazuma
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Civil - harcművész
Chakraszint: 115

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyukingou falva

Témanyitás  Miyagi O. Misa on Vas. Feb. 27 2011, 01:51

Annak ellenére is, hogy eléggé rosszul kezdtem el, kísérőm - akiről később megtudtam, Kazuma - elég jól fejezte be. Nos, most, hogy bemutatkozott, talán nekem is be kellene mutatkoznom. Habár akár úgy is nevezhetne, hogy zöldike, mert ruházatom most is teljesen zöld árnyalatú volt. Hogy én hogy lehetek ennyire zöldmániákus! Még a végén valaki azt hinné rólam, hogy bokornak, vagy fának öltöztem.
- A nevem Miyagi Otsu Misa. - azt már csak rá bízom, hogy hogyan szeretne szólítani, bárminemű becenévre hallgatok... már amiről persze tudom is, hogy nekem címezik. Egy ideig csak álltam mélán, mire leesett, hogy a csomagomról beszél. Csak lenéztem a kezemben lévő holmikra, aztán vissza fel rá.
- Ja, öh... hát, hálás lennék, de nem teljesen. Mármint... hálás lennék érte, de nem szeretném rád hárítani a terhet. - hoppá, azért ezt mégsem így kellene. Mindegy, félig elfogadtam, félig nem. Félig ő cipelkedhet, félig viszont én. Mármint, ha neki így megfelel, mert nekem ez így tökéletes.
- Habár amúgy is engem kell elkísérni, nem a holmikat, és én vagyok fáradt, nem a csomag. Ilyen alapon vihetnél akár engem is, de nem leszek modortalan. - gyorsan a számra csaptam. Ez csak úgy kicsúszott akaratlanul... mindig megesnek velem ilyenek, hogy olyanokat beszélek!
- Bocsáss meg. Ez nem én voltam. - illetve én, csak ezt képletesen értettem.

Miyagi O. Misa
Halott Karakter

Taijutsu Pontok : 1

Tartózkodási hely : Elveszve a fűtengerben


Adatlap
Szint:
Rang: Civil D - Színésznő
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Nyukingou - Északi határszél

Témanyitás  Bengonin Kazuma on Vas. Feb. 27 2011, 02:07

,,Szóval Misa" - futott át az agyamon a lány neve.
Nos igen, tényleg lehetett volna zöldikének hívni. Gyakorlatilag majdhogynem belevegyült a mellette levő bokorba a ruháival. A magam részéről pont hogy elütöttem a mellettem levő fatörzstől a fekete köpenyemmel, ami a fejemet eltekintve mindent eltakart belőlem. Talán a hátamon levő, másfél méteres bot kelthette fel a figyelmét. Aki jártas a harcművészetekben, az biztosan felismeri a harci botot, amivel elég keményet lehet csapni.

A lány megint érdekes reagálást mutatott be a kérdésemre, amire fel is vontam a szemöldökömet. Nem tudom miért, de úgy tűnt nekem, hogy kissé kényelmetlenül érzi magát itt. Mondjuk érthető, egy teljesen vadidegen emberrel beszélget éppen, akire rá kell bíznia magát. Talán az lenne a legjobb húzás, ha valamelyest feloldódna. Ebben pedig talán segíthetek is neki.
- Hát figyelj, ha gondolod, akkor elviszlek téged is, azon ne múljék - mondom félmosollyal az arcomon.
Tény, hogy csak viccelődtem vele, de tény, hogy ha odakerülne a sor, akkor tényleg képes lennék lesétálni azt a pár kilométert a lánnyal a hátamon.
avatar
Bengonin Kazuma
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Civil - harcművész
Chakraszint: 115

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyukingou falva

Témanyitás  Miyagi O. Misa on Vas. Feb. 27 2011, 02:25

A kijelentésemre eléggé pozitívan válaszolt, illetve nem vette olyan közömbösen. Ebben még nekem is szerencsém volt, hogy nem egy öreg embert küldtek ki elém, hanem egy élettel teli fiatal fiút, aki... hát még ért a szóból, meg a viccből.
- Öh... nem, nem arról van szó. Egyáltalán nem kell engem vinned. Maradjunk a holmiknál... nem akarok még a kezed közé kerülni. - úristen! Ezt a szóhasználatot. Meg vagyok zavarodva... ezt félreértheti minden bizonnyal, és... áh, valahogy muszáj félrevezetnem ettől a mondattól, hogy ne tűnjön fel neki. Mert ez úgy hangzott azzal a "még" szócskával, mintha azt akarnám, hogy majd egyszer tényleg a keze közé fogok kerülni.
- Kérsz sütit? - néztem ártatlan kiskutyaszemekkel, hátha elterelem ezzel a kérdéssel a figyelmét az előzően kiterítgetett kijelentésemre. De innen el kellene indulnunk valamerre. Úgy tűnik, hogy nagyon jól el lehet vele csevegni, de ezt meg tudjuk tenni az út alatt is. Legalább fogok még ismerni valakit a faluban a rokonaimon kívül.
- Nem kellene elindulnunk? Útközben is lehet beszélgetni. - javasoltam, mert tényleg csak jobb lett volna. Habár... gondolatom még mindig ott járt, ahol nem kellett volna.

Miyagi O. Misa
Halott Karakter

Taijutsu Pontok : 1

Tartózkodási hely : Elveszve a fűtengerben


Adatlap
Szint:
Rang: Civil D - Színésznő
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyukingou falva

Témanyitás  Bengonin Kazuma on Vas. Feb. 27 2011, 02:39

Nem csak a lány illetődött meg, amikor elhangzott. Egy pillanat alatt leesett nekem, hogy Misa arca egy pillanatra miért változott zavarttá, már már kellemetlen színezetet felvéve... tudtam, mivel ugyanez a folyamat nálam is lezajlott. Nem voltam az a fajta, akit könnyen zavarba lehetett hozni, de... tagadhatatlan, hogy halvány pír jelent meg a szemem alatt. Gyorsan összeszedtem magam, és már szinte hálát adtam Misa találékonyságának, hogy próbálta terelni a témát.
- Ehm... majd... később talán.
Utána felvetette, hogy jó lenne indulni. Na igen, nagyjából másfél, két órás út előtt állunk és még jó lenne sötétedés előtt visszaérni.
- Oké. Add a nehezebb csomagodat és mehetünk is.
Gond nélkül felkaptam a vállamra a nehezebbnek titulált táskát. Igazából nem volt annyira nehéz, csak nagyon húzta lefelé az ember karját.
- Gyere, mutatom az utat.
Azzal megkezdődött a hosszú menetelés Nyukingou felé.
- Ha szabad megkérdeznem, mi szél hozott téged a faluba? A vezetőség azt mondta, hogy egyenesen a Föld országából jössz. Az pedig nem pont a szomszédban van.
avatar
Bengonin Kazuma
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Civil - harcművész
Chakraszint: 115

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyukingou falva

Témanyitás  Miyagi O. Misa on Vas. Feb. 27 2011, 03:06

Az azért feltűnt, hogy zavarba jött. Nocsak! Ennyire zavarba tudok hozni valakit, hogy elpirul? Tudok valamit azért, az a valami pedig nem kis dolog. Szokták mondani, hogy hatással tudok lenni az emberekre, de azt nem gondoltam, hogy tényleg, és ennyire. Inkább odaadtam neki a nehezebb csomagomat, és vele együtt elindultam. Nem akartam lemaradni mögötte, ezért közvetlenül mellette haladtam ugyanolyan tempóban, ahogyan ő is sétált. Közben csak úgy az arcát, és a tekintetét vizslattam, hogy ne unatkozzak annyira. Végülis... szeretek jól megbámulni másokat, de az már túl feltűnő lett volna a számára, hogyha ténylegesen tetőtől talpig jól megvizsgálom. Csak később ugrott be, hogy kérdezett valamit, de mikor beugrott, rögtön felkaptam rá a fejem.
- Igazság szerint a nagybácsikámhoz jöttem... talán 1 hónapig itt leszek, ha nem tovább. Nem is tudom. A másik dolog, amit nem tudok, hogy mihez fogok kezdeni magammal. Mert az egy dolog, hogy bácsikámmal olyan jól elbeszélgetek, és ő is kora ellenére tud olyan gyerekes megjegyzéseket tenni, hogy néha fáj... szóval elnevetgélünk, de... azon kívül, hogy mihez fogok kezdeni... nem tudom. Talán... lehet, hogy beugrok hozzád egy-két csetepatéra. - huhh... jó, ez megint nem én vagyok. Az utolsó mondataim mindig olyanok tudnak lenni, hogy az már kész karikacsapás. Persze, észrevettem a botot a tulajdonában, így tudtam, hogy ő is a falu egyik nagy harcművésze.
- Egyébként... milyen harcstílust képviselsz? - ebből a kérdésemből rájöhetett, hogy én is rájöttem, mi is ő.

Miyagi O. Misa
Halott Karakter

Taijutsu Pontok : 1

Tartózkodási hely : Elveszve a fűtengerben


Adatlap
Szint:
Rang: Civil D - Színésznő
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyukingou falva

Témanyitás  Bengonin Kazuma on Vas. Feb. 27 2011, 03:25

Még indulás előtt visszavettem a fejemre a fejfedőmet, de ennek ellenére éreztem, hogy Misa időről időre felém néz. Nem zavart a dolog, de valahol a tarkómban éreztem egy kellemetlen nyomást. Ez mindig megvolt bennem, amikor nagyobb tömeg előtt tartottam formagyakorlatot. Na de mi most a furcsa? Az, hogy most csak egy ember nézegetett, de már éreztem azt a kellemetlen érzést. Mindenesetre eléggé belemélyedhetett a tanulmányozásomba, mert el is felejtett válaszolni egy darabig. De utána megtudtam, miért is jár erre.
- Hát, attól ne félj, hogy unatkozni fogsz. Nyukingou-ban jó sok szórakozási és kikapcsolódási lehetőség van, elvégre itt mennek át a kereskedők és karavánjaik. Ott a kisszínház, a gőzfürdő, a könyvtár, a zsebmúzeum... pár érdekes hely. De... ha tényleg annyira unatkozol majd, akkor engem is nyugodtan megkereshetsz, ha gondolod. A nap nagy részét általában a Dojoban vagy annak a környékén töltöm, hacsak nem a földeken vagyok szolgálatban, vagy hozzád hasonlóan kísérek valakit. Mondjuk, ha tényleg csete-paté kell, akkor a Dojoban is tartanak foglalkozásokat a nem tagoknak. Talán majd mutathatok neked pár fogást.
Ezt követte az érdeklődése a stílusom iránt.
- Nos... hát, nem tudom, hogy fogalmazzam meg neked. Akaruikou harcművészeknek hívnak minket. Nem sokban különbözünk elvileg a többi harcművészeti ágtól. A képességeinket arra élezték ki, hogy ha még egyedül is vagyunk, képesek legyünk felvenni a harcot egy kisebb bandita csapattal. Változatos, hogy oldjuk meg. Van, aki inkább trükközik, mások nyers erőt használnak. Pusztakezes és fegyveres harcot egyaránt alkalmazunk. Mint arra már rájöhettél, én ezt használom - bökök szabad kezemmel a hátamon lógó botra.
avatar
Bengonin Kazuma
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Civil - harcművész
Chakraszint: 115

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyukingou falva

Témanyitás  Miyagi O. Misa on Vas. Feb. 27 2011, 03:42

Hallgattam, s figyeltem, hogy mikről mesél. Hogy nem fogok unatkozni, mert van zsebmúzeum... remek, amellett sosem unatkozom, mert szeretek bámészkodni. Ezt most bebizonyítottam azáltal, hogy Kazumát néztem egy jó darabig. Gőzfürdő... az jót tesz a bőrnek, meg ha lustálkodni kívánkoznék, akkor az is jó. Könyvtár...most nem kötne le az olvasás, ha az olvasás mellett annyi dolog van még, amit meg tudok tenni. Színház... színház? Színházat mondott?
- Van színház?! - az a mindenem. Ilyen alapon még megkérhetném a falu vezetőségét is, hadd lépjek fel, vagy valami... mondjuk... nem tudom, helyben vannak e színészek, mert akkor velük felléphetnék. Vagy... muzikálisan is otthon vagyok... zongorázhatnék, és énekelhetnék.
- Ésésés... vannak helybeli színészek? - kitértem erre a kérdésre is, majd kiderül, hogy mi lesz. - Tudod, színésznő vagyok, és az életem a színpad. Na meg a zene. - most kitört belőlem egy kismadár, mint aki szállna a gondolattól. Jó, na, ettől eltekintve... figyeljünk arra, amit a harcművészetről mondott. Nem tudtam behatárolni, hogy mi az az Aka-micsoda... ezen kívül minden érthető, csak ezt az egyet nem tudtam megjegyezni.
- Hát... lehet, hogy majd beugrok, de én igazából... 6 évet tanultam ju-jitsut, meg pár más önvédelmi fogást apámtól... a katonaságnál dolgozik. De ha már itt tartunk, taníthatnánk is egymást ezen a téren. Szóval lehetséges, hogy majd megkereslek. De nem hiszem, hogy keresnem kell majd, mert... tuti összefutunk... hiszek abban, hogy csak úgy elémpottyansz majd. - hogy ezt honnan szedtem...?
- De tutira van színházatok? - meg sem vártam a választ a kérdésemre... - Yippí! - annyira örültem az egésznek, hogy a következő pillanatban már észre sem vettem, hogy a levegőbe dobva a csomagomat, széles vigyorral az arcomon Kazuma nyakában lógok. Kicsit hátráltattam abban, hogy bárhova is menni tudjon, de ez... hagyjuk. Ez már csak az én kis kitörésem. Aztán észrevettem magam.
- Ja, ööö... bocsika. - kértem elnézést, aztán visszasuttyogtam a cuccomért, és a kezembe vettem... ne legyen ott szegény magányosan.
- Csak ilyenkor kitörnek belőlem az érzéseim. - érti...vagy nem... ilyenkor szabad vagyok, mint a madár.

Miyagi O. Misa
Halott Karakter

Taijutsu Pontok : 1

Tartózkodási hely : Elveszve a fűtengerben


Adatlap
Szint:
Rang: Civil D - Színésznő
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyukingou falva

Témanyitás  Bengonin Kazuma on Vas. Feb. 27 2011, 04:10

Hoppá, mik derülnek ki. Meg nem mondtam volna, hogy a mellettem sétáló lány egy színésznő. Bár... jobban megnézve a mozgását, volt benne valami érdekes tartás, egyfajta kecsesség a mozgásában amit nem tudtam megmagyarázni, mi lehet... legalább is eddig, mert most már egyértelmű volt. Mindenesetre, a jelek szerint az eredeti célomat sikerült elérni: teljesen felszabadult.
- Hm... na várj, hagy gondolkozzak. Ha jól emlékszem, a színész gárda nagy része innen való, de van néhány idegen légiós is. Nem egy híres társaság, csak egy kis kör, de attól még kitesznek magukért. Nemrég olvastam az újságba, hogy félórás vastapsot kaptak a legutóbbi előadás során.
Jó volt látni, ahogy lelkendezik a kulturális lehetőségek hatására. Utána kissé elterelődött a beszélgetés az eredeti témához.
- Rendben, de előtte azért majd szólj nekem, mert akkor megkérem az egyik sensei-t, hogy valamelyik edzőtermet bocsássa a rendelkezésünkre.
Nem tudom, miért, de valamiért elég nagy örömet éreztem odabent, hogy elég gyakran össze fogok futni vele az elkövetkezendő napokban. Utána megint csak a színház téma jött elő.
- Bezony.
Na ami ekkor következett, arra egyáltalán nem számítottam. Alig láttam, amikor mozdult és a nyakamba vetette magát. Olyan hirtelen jött, hogy kis híján hanyatt vágódtam vele együtt. Szerencsére még időben sikerült megállni a dőlést. Még jó, hogy Misa meglehetősen könnyű volt. Utána szabadkozva váltunk el egymástól, én pedig megintcsak zavarban voltam kissé.
- Semmi gond. Jó látni, hogy örülsz - mosolyogtam, leplezve a zavaromat.
avatar
Bengonin Kazuma
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Civil - harcművész
Chakraszint: 115

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyukingou falva

Témanyitás  Miyagi O. Misa on Vas. Feb. 27 2011, 12:22

Óh, legalább nem én leszek az egész faluban egyedül, aki oda-vissza van a művészetekért. Bár... alapból nem én lennék egyedül, hiszen a harc is egy művészet, minden, amiről Kazuma is mesélt. Akkor maximum felkérem majd őket... ahogy ismerem magam, csak szépen odamegyek, és megszólítok valakit. Tipikus én. Az ölelés miatt én egyáltalán nem jöttem zavarba... elvégre ezt én kezdtem el, én is fejeztem be. Megjegyzésére, hogy jó látni, hogy örülök, már nem mondtam semmit. Ez alap. Persze ekkor visszagondoltam egy kijelentésére, hogy szóljak majd neki, ha edzeni szeretnék.
- Amiatt ne aggódj, hogy nem szólok. Gondolom, nem fogok beállítani szó nélkül, hogy nem is tudsz róla... mert az hogy nézne ki? Bár, tudnom kell nekem is, hogy mikor állítanék be eléd, mert az eléggé zavarba ejtő lenne, ha mondjuk pont akkor toppannék be hozzád, amikor... tegyük fel, éppen öltözöl, és ott állsz előttem egy szál alsóban, vagy éppen... mesztelenül. - mondatom közben végig magam elé néztem és mutogattam a kezemmel... de úgy, hogy gömböket formáltam vele, meg mindenfélét, ami eszembe jutott. He? Mik jutnak eszembe? Aztán leesett, hogy miről is beszéltem, és ugyanígy mélán félig oldalra fordultam Kazumára, hogy vajon most milyen arcot vághat.
- Ja, hogy ez nem ide való? - ezt valójában magamtól kérdeztem, de hangosra sikeredett. - Oké. - és válaszoltam is magamnak, nyugtázva magamban a történteket. De ezt is olyan nyugodtan jegyeztem meg magam előtt, mintha nem is történt volna, vagy éppen meg akarnék vele magyarázni valamit. Áh, bonyolult. Én magam is bonyolult rendszer vagyok, nem lehetne megfejteni. Hozzám egy külön szótár kellene.

Miyagi O. Misa
Halott Karakter

Taijutsu Pontok : 1

Tartózkodási hely : Elveszve a fűtengerben


Adatlap
Szint:
Rang: Civil D - Színésznő
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyukingou falva

Témanyitás  Bengonin Kazuma on Vas. Feb. 27 2011, 12:35

Rám nézve láthatta, hogy most nem igen jöttem zavarba a szavaitól. A Dojoban elég gyakran előfordul, hogy éppen ruha nélkül látjuk a harcművész társakat... és mivel a Dojoban vannak nők és férfiak egyaránt, néhanapján láthat érdekes, zavaró dolgokat az ember. De annyi bőven elég ahhoz, hogy hozzászokjon az ember, ha meztelenül kell látnia valakit. Így hát csak felvontam az egyik szemöldökömet a lány szavaira.
- Ejnye, ismerkedünk-ismerkedünk? - kérdeztem pimasz mosollyal az arcomon.
Furcsa. Általában nem szoktam ilyen lenni azokkal, akiket kísérnem kell. Váltok velük pár szót, helyeselek, de aztán az út nagy részét csendben végig sétáljuk. Ám... hát nem tudom, ez most teljesen más helyzet volt. Misa kihozott belőlem valami olyat így pár perc után, amit általában csak a gyerekkori ismerőseim tudtak elérni egy egy esti lazítás során. Pedig ha belegondolok, eddig azt se tudtam, hogy a világon van. Most meg ismerem, de valahogy olyan érzésem van, hogy mint ha már találkoztunk volna egymással valahol, valamikor. Mint ha már lezajlott volna ez kettőnk között egyszer. Persze, ez lehetetlen volt. Csak most ismertem meg. Halványan elmosolyodtam a gondolattól, ahogy sétáltunk az erdei ösvényen.
avatar
Bengonin Kazuma
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Civil - harcművész
Chakraszint: 115

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyukingou falva

Témanyitás  Miyagi O. Misa on Vas. Feb. 27 2011, 13:09

Hát... nem igazán reagált erre úgy, mint ahogy eddig a többire, de most meg is értem. Annyira nem tettem zavarba ejtő megjegyzést... legalább tudom, most már kicsit visszafogottabb voltam, de azt még mindig nem tudhatom, hogy mikor tör ki belőlem még egy olyan megjegyzés, ami... nos, kicsit úgy hatna, ahogy eddig is hatott. Amikor feltette a kérdését, csak néztem rá ártatlanul, aztán persze annyira kitört belőlem a nevetés, hogy nem tudtam visszatartani. nem tudom miért... de ez úgy hangzott, mintha most őt nevettem volna ki, vagy rajta nevetnék. Aztán persze, mikor már valamennyire lenyugodtam, hozzászólhattam a kérdéséhez. Hát, mikor nagyon nevetek, mindig azt mondják az ismerőseim, hogy menjek ki, szívjak egy kis friss levegőt, és nyugtassam le magam. Addig be nem mehetek, míg tart ez a nevetés.
- Ha ismerkedek is, nem tehetem meg? Meg... most egyértelmű a helyzet: ismerkedünk alapból, nem? - végülis ez tényleg így volt. Mert most is azt tesszük a beszélgetéssel, hogy megismerjük egymást. Arra azért persze nem gondoltam, hogy a kísérőmmel ilyen csevelyt fogok folytatni. De most eszembe jutott valami, ami már tényleg, hogy.... kicsit el is tátottam a számat, amikor leesett a tantusz. Jól elgondolkodhattam.
- Hát most... engem is meglesnél? - kérdeztem megilletődötten, de inkább az elkövetkezendő válaszán kellene elcsodálkoznom. Bár azt nem tudhatom előre, hogy mi lesz... de ez alól nem mászik ki. De hülye vagyok, istenem!

Miyagi O. Misa
Halott Karakter

Taijutsu Pontok : 1

Tartózkodási hely : Elveszve a fűtengerben


Adatlap
Szint:
Rang: Civil D - Színésznő
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyukingou falva

Témanyitás  Bengonin Kazuma on Vas. Feb. 27 2011, 13:24

Kicsit öngólt lőttem ezzel a kérdéssel, az már egyszer biztos.
- Hm... ott a pont.
Igazából nem gondoltam volna, hogy ennek lesz még folytatása. Elég jól lereagálta a témát, ezzel le is zárva, és már készültem is volna egy újabb kérdést feltenni neki... legalább is én azt hittem azzal a naiv fejemmel. Mert pár másodperc múlva aztán egy olyan kérdést kaptam, hogy kis híján csillagokat láttam a szavaitól. Ránéztem, elképedve, már már igencsak zavarba jőve. Nem csak azért, mert egyáltalán ilyet feltételez rólam... az még csak a kezdete volt a tortúrámnak. Ugyanis a szavai nyomán, pár másodpercre rá, igencsak meglódult a fantáziám. Aminek az lett a végeredménye, hogy lelki szemeim előtt megjelent Misa, eléggé... Éva-kosztűmben, legalább is ahogy így hirtelen el tudtam képzelni magam előtt. Na ettől aztán az arcomba futott a vér egy pillanat alatt, ahogy lejjebb húztam az utazókalapot, hogy takarja az arcomat. Kellett pár másodperc, mire úgy ahogy lenyugodtam és rá mertem nézni a mellettem sétálóra, aki mit sem sejthetett a fejemben keringő perverz gondolatoktól.
- Na ezt most magyarázd el nekem, hogy jutott ez eszedbe.
Eléggé tanácstalan arccal néztem rá, mint ha próbálnék valami logikus választ találni a kérdésére, amivel nem sérthetem meg.
avatar
Bengonin Kazuma
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Civil - harcművész
Chakraszint: 115

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyukingou falva

Témanyitás  Miyagi O. Misa on Vas. Feb. 27 2011, 13:43

Azért meg kell, hogy mondjam, láttam én azt rajta, hogy beleképzelte magát, hogy mégis mi történne akkor. Amúgy... miért vagyunk ennyire felszabadultak? Úgy viselkedünk, mintha már évekkel ezelőtt beszéltünk volna, illetve ismernénk egymást. Pedig ez elképzelhetetlen, egyszerűen lehetetlen lenne, hiszen most láttam életemben először. Ugyanakkor tényleg úgy érzem, mintha már ismerném, de ez nem lényeges. Most már ismerem... valamennyire. Meg... tudok róla feltételezni olyan dolgokat, amik meglátszanak rajta. Amikor tett egy kijelentést, a csomagomat két kezembe vettem előre, és úgy sétáltam, mint egy aranyos 6 éves kislány.
- Hát, csak kinézem belőled, hogy simán képes lennél rá. - nem fordultam felé, de a szemem felé fordítottam és úgy néztem rá.
- Egyébként mond meg őszintén, nem harapok. Vagy ki tudja... lehet, hogy harapok. Még nem tapasztaltam így magamon. - közben azt vizslattam, hogy vannak e hegyes fogaim, amivel tudnék harapni, és végül arra jutottam, hogy igen, a szemfogaim. Elvégre a legtöbb embernek valamennyire hegyesek... vagy hegyesebbek... esetleg egyáltalán nem. Aztán eszembe jutott egy kérdés.
- Amúgy... nem tűnik ez egy kicsit olyannak, mintha mi flörtölnénk egymással? Csak gondoltam, felteszem ezt a kérdést, mert az út alatt olyan megjegyzéseket tettünk, hogy röhögnöm kell. - ez is kicsúszott a számon. Valóban olyan, mintha flörtölnénk. Egyébként nem csinálom én ezt mindenkivel... sőt! Csak van néha olyan napom, amikor kitörnek belőlem ezek a gondolatok. Az az egy biztos, hogy én nem tudom abbahagyni.

Miyagi O. Misa
Halott Karakter

Taijutsu Pontok : 1

Tartózkodási hely : Elveszve a fűtengerben


Adatlap
Szint:
Rang: Civil D - Színésznő
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyukingou falva

Témanyitás  Bengonin Kazuma on Vas. Feb. 27 2011, 13:59

Na jó, ez most megint jól betalált, és először nem is tudtam válaszolni a kérdésére. Csak sétálgattam mellette, mint egy nagy barna medve. Kellett egy kis idő, mire úgy ahogy rendbe szedtem magam és tudtam reflektálni neki.
- Ah, kösz szépen. Azért remélem nem én vagyok a helyi kukkoló. Azokból van elég, de ezt majd tapasztalni fogod úgy is a faluban. Szóval nézzél körbe, mielőtt odahaza vetkőzni kezdesz a zuhanyhoz. Ki tudja, mikor jelenik meg egy perverz kecske az ablakodban. Egyik harcművésztársam mesélte, hogy rajtakapott egy kukkolót az egyik háznál. A fickó éppen egy az első emeleten kukkolt valakit, egy kötélről lógva. Nos, az a társam épp dobókéseket használ fegyverként. Gondolt egyet és megnézte, így este fáradtam hogy tud célozni... első dobásra eltalálta a perverz kötelét, az meg úgy zúgott le, hogy még a falu túlvégében is hallották a nyekkenését.
Amikor arra kért, hogy őszintén mondjam meg, mit csinálnék, csak mosolyogtam egyet. Nem kellett megszólalnom, ebből sejthette a választ: ,,Talán, esetleg". Ám ami utána jött, az megint csak kiverte kissé a biztosítékot a fejemben. De szerencsére annyira nem veszejtettem el magam, csak ránéztem a mellettem sétáló zöldikére.
- Hát... most hogy így mondod, lehetséges.
De a szememből kiolvashatott egy kérdést, amit nem tettem hozzá: Baj?
avatar
Bengonin Kazuma
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Civil - harcművész
Chakraszint: 115

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyukingou falva

Témanyitás  Miyagi O. Misa on Hétf. Feb. 28 2011, 15:38

Hallgattam, amikor arról mesél, hogyan lesett meg egy férfi valakit, miközben az öltözött. Érdekes és vicces történet. Csakhogy velem is megestek már ilyenek... vagy észrevettem, vagy nem. Ha észrevettem, akkor nem volt valami jó a vége, mert apám mindig lerendezte az ügyet, és szépen "sarokba" állította az illetőt. De most már nem esnek meg velem ilyenek. Szerencsére.
- Hát, nem tudom. Azért azt ajánlom, hogy... te meg ne próbálj engem meglesni, mert szerintem én foglak fellógatni egy kötélre. - ez szép, mondhatom. Valamit csak ki kellett találnom, most jól esett valakivel kötekedni. És ez a valaki pont ő volt, de úgy tűnt, hogy nem volt ellenvetése ez ügyben, így nyugodtan tömhettem a hülyeségeimmel a fejét. Aztán persze még eszembe volt, hogy olyasmiről beszéltünk, mintha mi flörtölnénk egymással. És olyan tekintetet vetett felém, mint egy ártatlan kiskutya... de azért mégiscsak valamilyen kérdést ki lehetett olvasni a szeméből. Nem tudtam, hogy mit akar vele kifejezni, de erre úgy néztem vissza rá, mint akinek sírhatnékja van. Mint amikor az út szélén meglátok egy árva kiskutyát, és megesik rajta a szívem.
- Ne nézz így rám, kérleeeek. Ezért még képes lennék arra, hogy megsajnáljalak, és hidd el, nem így végeznéd, és nem itt. - még ha tudnám, hogy ezt mire mondtam és mire, hogyan értettem. Kicsit félreérthető... vagy, mostanság direkt úgy teszem fel a mondataimat, hogy félre sikeredjenek. Érdekes... de tetszik ez a gondolat.
- Egyébként messze vagyunk még? - egyre inkább úgy éreztem, hogy ott akarok lenni, hogy vehessek végre egy forró fürdőt... ugyanakkor nem hagytam volna itt kísérőmet, hiszen olyan jó a társaságom.

Miyagi O. Misa
Halott Karakter

Taijutsu Pontok : 1

Tartózkodási hely : Elveszve a fűtengerben


Adatlap
Szint:
Rang: Civil D - Színésznő
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyukingou falva

Témanyitás  Bengonin Kazuma on Hétf. Feb. 28 2011, 15:55

- Ó, ezt vegyem kihívásnak? Kétlem, hogy észrevennél.
Na tessék. Már megint, de most csutkára kibukott belőlem ez az eléggé érdekes mondat. Pedig nem is akartam ezt vagy valami hasonlót mondani, éppen ellenkezője fogalmazódott a fejemben. De mégis ez jött ki. Jobbnak láttam a szemembe húzni a kalapomat, hogy ne lássa, amit bizonyára sejthet egy ilyen elszólás után. Bár az eddigi ismeretségünk alapján kétlem, hogy megórolna rám, na de azért mégis. Nem illik ilyeneket mondani egy hölgynek... kiváltképpen, ha arról van szó, hogy nekem kell őt kísérnem, ergo a harcművészek kuncsaftjáról van szó. De... hát nem tudom, valahogy Misa mellett az az igencsak logikus, hidegfejű gondolkodási módom nem igen akar működni. Gyorsan elhesegettem a kétes gondolatokat, mielőtt még nagyobb csírát vetnek a fejembe. Így történhetett meg az, hogy a következő megjegyzésére csak mosolyogtam egyet. Igaz, a mondat végét nem igazán értettem, hogy mire gondol, de az elejéből kivettem valami lényegeset.
,,Hopsz, szóval ez a dolog a gyengéje lenne. Talán nem ártana, ha megjegyzem."
Utána jött egy kérdés... és egy pillanatra kivert a víz. Annyira elmélyedtünk a beszélgetésben, hogy fel se tűnt, hogy hol járunk. Mármint, rajta voltunk az erdei ösvényen, de hogy pontosan hol... na de ekkor jött egy mentőöv, mert észrevettem valamit. Az egyik út menti fára egy vörös kört rajzoltak.
- Most vagyunk félúton nagyjából. Innen még egy háromnegyed óra, ha sietünk... ha nem, akkor még egy óra. De hamarosan kiérünk az erdőből.
avatar
Bengonin Kazuma
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Civil - harcművész
Chakraszint: 115

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyukingou falva

Témanyitás  Miyagi O. Misa on Pént. Márc. 04 2011, 22:07

- Azt csak hiszed! - vágtam vissza neki, elvégre nem fogom hagyni, hogy alábecsüljenek. Még nem is ismernek, és rögtön azt mondják rólam, hogy én olyan vagyok, amilyennek gondolnak. De előre ne ítéljen meg senki sem, amíg meg nem ismert. Szerintem meg lennék olyan sasszemekkel, hogy kiszúrjam a távolból is. Lemerem fogadni.
- Félúton vagyunk? Akkor szerintem pörögjünk. De ha útközben beszélünk, akkor nem is vesszük észre, hogy milyen gyorsan telik az idő. - miközben beszéltem, előre néztem, hisz ezt most nem is igazán neki szántam, hanem magamnak... de részben neki is, ami a beszélgetést illeti. Közben gondolatom visszaterelődött az előbbi témához, mert azt mondtam, lemerem fogadni. De azt már nem tudom, hogy miben fogadnék. Hogy... ha fogadnék vele, abban fogadnék, hogy ha meglesne, észrevenném, vagy nem? Nem akarom kipróbálni, mert szerintem saját magától is állíthatná azt, hogy sunyi volt, és meglátott... ezt pedig nem tudom lenyomozni, hogy úgy is volt, csak akkor, ha én látom.
- Na miben fogadunk? - ennek ellenére mégis feltettem ezt a kérdést. Az már a másik kérdés, hogy miért is?
- Azt nem akarom kipróbálni, hogy megtennéd e, mert nem tudom semmivel sem alátámasztani, hogy megteszed e vagy sem, csak ha meglátlak, deeee... maradjunk annyiban, hogy fogadjunk. Valamiben. Majd kitalálunk valamit. - gondolkodj... gondolkodom, tehát vagyok, szól a bölcsesség a fejemben.. megvan!
- Például... egy kis harc... te és én... valamikor az edzőteremben. Ha én győzök, akkor... majd eldöntöm, mit kérek, de ha te győzöl, esküszöm, bármit kérhetsz. Ha döntetlen, maradunk annyiban, hogy döntetlen. Dönthetsz. De az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz. - ezt jól megmondtam. Remek. Tudom én egyáltalán, hogy mit beszélek?

Miyagi O. Misa
Halott Karakter

Taijutsu Pontok : 1

Tartózkodási hely : Elveszve a fűtengerben


Adatlap
Szint:
Rang: Civil D - Színésznő
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Nyukingou - Északi határ

Témanyitás  Bengonin Kazuma on Pént. Márc. 04 2011, 22:25

Halványan elmosolyodtam a lány felháborodásán. Láthatta, hogy csak ugratom.
- Na igen, észre se vettem, hogy már ilyen hosszú utat megtettünk.
Ez biza így volt, bár a megszokott tempóban haladtunk, mint ha fényévekkel haladtunk volna. Bár... ez valahogy szomorúsággal töltött el legbelül. Szívesen elsétálgattam volna vele egész nap. De hát jól tudtam, ezt nem lehetne kivitelezni... bááár... megtehetném, hogy tévútra viszem és akkor gyakorlatilag csak körözgetnénk Nyukingou körül. Mondjuk, ha ez így lenne, akkor a végén tényleg nekem kellene őt a hátamon vinni. Nem, nem élhetek így vissza a bizalmával. Elviszem a faluhoz a legrövidebb úton és kész.

De addig is a jelek szerint elég sok megpróbáltatás fog rám várni. Amikor Misa előadta a javaslatát, láthatta, ahogy végigmérem. Nos, elsőre nekem eléggé törékeny lánynak tűnt. De a tény, hogy tanult harcművészetet, figyelmeztetett rá, hogy ne vegyem félvállról. Meg amúgy is: belénk verték a Dojóba, hogy ne becsüljük alá az ellenfelet. Ez nem csak azért volt, mert a látszat mindig csal. Hanem azért, mert ezzel megalázzuk a másikat, ha alábecsüljük a képességeit. Így hát halálkomolyan néztem a lányra most.
- Elfogadom - mondtam.
avatar
Bengonin Kazuma
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Civil - harcművész
Chakraszint: 115

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyukingou falva

Témanyitás  Miyagi O. Misa on Szomb. Márc. 05 2011, 18:05

Ezt elfogadta? Jé, elfogadta! Remek, akkor mától kezdhetek edzeni, hogy ne maradjak alul. Bár...reménykedem abban, hogy így se maradok alul, de ha mégis, az se baj, legalább kiálltam ellene, és volt bennem annyi mersz, hogy megmutassam, ki is vagyok. Igaz, még korántsem tartunk itt, de hamarosan eljön ennek is az ideje. Talán holnap... vagy azután, esetleg 1 hét.
- Ja, és majd ne kímélj csak azért, mert lány vagyok. - ezt muszáj volt hozzátennem. Nem akartam, hogy csak azért hagyjanak engem győzni, mert más a nemem, esetleg, hogy megengedje saját magának, hogy nem nyújtja a maximumot. Szóval, mindent bele! Kezet, lábat, fejet... vagy néha még fogat is. Mert ha le vagyok fogva, akkor azt is használni kell... ahogy magamat ismerem, mindent bevetek.
Az út hátralévő perceiben nem mondtam semmit sem, csak nyugodtan és csendben haladtam előre, azt várva, hogy mikor érkezek meg. Az tuti biztos, hogyha megérkezek, nem fogok egész nap semmit sem csinálni, csak enni, enni, enni és aludni... meg jól esne egy forró fürdő, és... hát a minimum azért annyi, hogy beszélek a nagybácsimmal.
Szóval, mialatt csendben voltam, végig csak azon gondolkoztam, hogy mit fogok tenni a további napokban. Meg... jó is lenne majd elmenni arra a városi ünnepségre, amiről Kazuma beszélt. Lehet, hogy most észre se venném, ha valaki... például itt mellettem... figyelne, mert úgy elmélyültem a gondolataimban, hogy megfeledkeztem arról is, hogy nem egyedül vagyok. És talán mondanom kellene valamit. De egyszerűen nincs semmi. Sóhajtottam, és egy pillanatra lehunytam a szemem, úgy mentem tovább. Reménykedem, hogy azért nem botlok meg semmiben. Persze aztán inkább kinyitottam, mert így olyan bizonytalanok a lépteim. Még mindig jobb vakot játszani, mint azt játszani, hogy mekkora az önbizalmam.
- Ott vagyunk már?

Miyagi O. Misa
Halott Karakter

Taijutsu Pontok : 1

Tartózkodási hely : Elveszve a fűtengerben


Adatlap
Szint:
Rang: Civil D - Színésznő
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Nyukingou - északi határ

Témanyitás  Bengonin Kazuma on Szomb. Márc. 05 2011, 18:30

- Nem szokásom visszafogni magam - mondtam. - Csak... hát, fogalmazzunk úgy, hogy ha nem látom szükségesnek, akkor nem vetek be mindent. Persze nem azért, mert lebecsülöm a másikat. Csupán nem szeretem felfedni az összes ütőkártyám.
Utána csend telepedett ránk, a legnagyobb bánatomra. De jobban belegondolva, nem is tudtam volna mit mondani most hirtelen. Feleslegesen meg igazából nem akartam tépni a számat. Az nem az én stílusom volt, meg azzal engem is nagyon lehetett idegesíteni. Így hát csendben baktattunk az erdei úton. Most, hogy Misa magába merült, a tekintetem jobbra-balra terelődött folyamatosan. Elvégre, eleget is kellene tennem annak, amiért kirendeltek engem egyáltalán ide: szavatolnom kell a biztonságos utat. Szerencsére viszont nem láttam senkit sem a környéken, aki ártó szándékkal állhatna lesben. Ugyan egyszer észrevettem valaki a fák között, de az csak egy favágó volt, aki éppen az erdő sűrűje felé igyekezett nagy serényen. Egy gonddal kevesebb.

Misa hirtelen felocsúdott a gondolataiból és kérdezett valamit.
- Még egy kilométer.
Na és hogy honnan tudtam? Hamarosan vége lett az erdőnek. Az ösvény az megmaradt, de most egy hatalmas sík területen haladtunk... két oldalunkon szántóföld, mi pedig egy földúton. A szántóföldeken nem egy dolgozó embert lehetett látni, akik éppen az aratást végezték. A földeken elszorva néhány, hozzám hasonló öltözetű illetőt is lehetett látni szétszórtan.
- Nyukingou mindig is híres volt a jó minőségű termőtalajáról. Ezért is örvend olyan nagy népszerűségnek a kereskedők körében... na meg a banditáknál is. Mindenesetre, ha unatkoznál, akkor a kapanyél is egy lehetőség unaloműzésre - vigyorogtam.
avatar
Bengonin Kazuma
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Civil - harcművész
Chakraszint: 115

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyukingou falva

Témanyitás  Miyagi O. Misa on Szomb. Márc. 05 2011, 18:57

Végre jó volt tudni, hogy már nincs hátra olyan sok az útból. Már igazság szerint kellemetlenül éreztem magam, hogy nem tudok mit tenni, esetleg mondani tehetetlenségemben. Tényleg nem lehetett olyan sok hátra az útból, hiszen már megjelentek a földek, azokon pedig az emberek. És jól szemügyre vettem őket, hogy hogyan is dolgoznak. Jobban belegondolva nekem sosem kellett ilyen munkát végeznem, és nem tudom, hogyan alkalmazkodnék hozzá, ha ide jutnék. Lehet, hogy jól végezném, másrészről lehet, hogy nem. Sose tudhatom. Ha már színész vagyok, mindent el kellene tudnom játszani... de ez is csak színjáték lenne. Szóval ott nem dolgoznék olyan odaadással, mint ahogy ezek az emberek.
- Nem tudom. Szerintem nem való a kezembe kapa... meg ilyen hasonló eszközök. - forgattam meg a szemeimet jobban belegondolva. Munkaeszközökben nem is gondolkodnék... maximum, ha egy virágot kell levágnom. Kertészkedni szívesen kertészkednék, mást nem nagyon. Odahaza például ezt meg is teszem. De azért inkább olyan eszközöket kell elképzelni az én kezemben, mint például a katana... mert azért megfordulnak néhanapján... na meg a kisebb éles dolgok. Gondolatom e körül forgott, amikoris megvontam a vállam csak úgy. Lábaimat szaporábban szedtem, hogy odaérjünk az oly nagyon várt nagybácsi házához.
- De régen jártam itt! Még egészen kicsi voltam. - jegyeztem meg csak úgy magam előtt. Jah, régi szép idők.

Miyagi O. Misa
Halott Karakter

Taijutsu Pontok : 1

Tartózkodási hely : Elveszve a fűtengerben


Adatlap
Szint:
Rang: Civil D - Színésznő
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyukingou falva

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 7 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.