A Naruto Gundan Története - Itt Járunk Most!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

A Naruto Gundan Története - Itt Járunk Most!

Témanyitás  Shikaku on Csüt. Márc. 10 2011, 04:47

Történetünk alternatív szálakat mozgat meg, eseményeket változtattunk meg, mégis valamilyen szinten kötődtünk az eredeti sztorihoz, hogy ne lehessen a Gundan (Háborús Történet) teljesen ismeretlen. A Naruto történetétől való eltérések oka a Játékosok céljai és tettei, ugyanis a Naruto Gundan Világát az itt játszó Játékosok és azok Karakterei alakítják saját karakterükkel. Így akár egyetlen egy karakter céljai miatt, az egész Ninja Világ harcban állhat!
 Történetünk a Naruto után és a Naruto Shippuuden idején játszódik, ha valamihez viszonyítani kell. Azonban, az évek itt is haladnak előre és mint már említettük, alternatív szálakon vezetjük a Gundan Történelmét, de mégis próbáljuk magunkat tartani a Naruto Shippuudenben történő eseményekhez. Amennyiben nálunk játszol, ezt a leírást olvasd el, mielőtt Előtörténetet írsz!
Ez Történt Eddig:
Javában dúl a világháború… Immáron a negyedik a Ninja világ történetében. Az egész az Akatsuki nevű szervezettel kezdődött, és az ő ideáljukkal. De nem csak ők voltak az egyetlenek, akik világuralomra akartak törni.

[Az Előző Oldal Történései]

1. Év --> A Shippuuden Előtti időszak:  Előzmények
Uchiha Goroto végül elbukott a Ninják elleni harcában, és Sharingja valamint Chakrája lepecsételésével végeztek vele. De, az Akatsuki egyik kidobott tagja, Sandankai Kirou esélyt látott arra, hogy folytassa Goroto munkáját, és megszerezze a világ fölötti uralmat, a háború kirobbantásával.

2. Év--> A Shippuuden Eleje: Egy Új Szervezet Megalapítása
Egy évvel később a Shippuuden kezdeténél járunk. A Kazekage-sama megmentésével (Shippuuden eleje) és Sasori megölésével Kirou előtt bebizonyosodott, hogy valójában mennyire gyengék néhai társai, azonban ekkor kezdte nagy utazását, hogy Elveszett Ninjákat keressen, és létrehozza saját szervezetét, kilépve ezzel az Akatsukiból. Eközben Sasuke végzett Orochimaruval, és létrehozta a Hebit (későbbi Takát) Houzuki Suigetsuból, Juugóból és Karinból. Ezzel párhuzamosan hal meg Kakuzu, és válik Hidan kegyvesztetté. (Az Asuma és a Kakashi csapat legyőzi Hidant és Kakuzut) Kirou megalapítja a Mangetsu nevű szervezet négy tagból, akik hosszas szervezkedés után a Tenger Országát akarják elfoglalni.

3. Év --> Pein Halála: A fájdalom ébredése
Egy Évvel Később... Jiraiya utasítja Narutót, hogy Fukusakuval menjenek Myobokuzanra, ahol Naruto Senjutsu kiképzésben részesül. (Shippuudenben való elhelyezés: Pein Támadása Konoha Ellen. EZ VISZONT NEM TÖRTÉNT MEG A GUNDANON)  Eközben Tobi és Deidara Sasuke ellen csatáznak. Deidara és Tobi végül megmenekülnek, Sasuke győz. Sasuke megvív Itachival, és megöli. Tobi felfedi kilétét, mint Uchiha Madara és a párfogásába veszi Sasukét. Jiraiya egyedül megy Amegakure-ba, hogy leszámoljon Peinnel. Ott Konant legyőzi, de alulmarad a Pein ellen vívott harcban. Naruto azonban megmenti őt, majd kiáll Pein ellen, akit a Kyuubi erejével és a Senjutsuval le is győz. Kirou (Aki Mostanra már megalapított a Mangetsu) fülébe jut a hír, és felveszi a kapcsolatot Madarával. Szövetséget kötnek, így Madara segítséget küld nekik a Tenger Országa ellen, és ezzel a Mangetsu már el tudja foglalni a Tenger Országát. Így a figyelem az Akatsuki tagjairól elterelődik és a Mangetsu válik Célpontá. Kirigakure Ninják szállnak szembe Kirouval, nem sok szerencsével.

[A Jelenlegi Oldal Történései]

4. Év --> Sasuke Beáll az Akatsukiba: A IV. Ninja Világháború és Sandankai Kirou Halála 
Egy évvel később... Az egész Világ harcban áll Sandankai Kirou-val és szervezetével a Mangetsuval. A Mangetsut és Kirou-t végül a Kirigakurei ninják eltörlik és a Tenger Országa felszabadul. Madara azonban régi ismerősei segítségét kéri, és elutazik Iwagakureba. A Taka segítségével sikerül nagy pusztítást rendezniük, és úgy állítják be, mintha a Konoha Ninják terve lett volna. (Ez a Negyedik Nagy Ninja Világháború egyik gyújtózsinórja) Később megrendezésre kerül az Ötödik Kage Találkozó a Vas Országában, ezzel párhuzamosan pedig a béketárgyalások elősegítésére megrendezik az Egyesített Chuunin Vizsgát, ami végül hatalmas zűrzavarral és zavargással végződik, a béketárgyalások miatt összeült Kage Találkozót pedig berekesztik. Több ellenséges kémet és támadót is likvidáltak, ám a feszültséget mégis a Kagék gerjesztették egymás között. Így nem került tisztázásra az Iwagakure no Sato elleni támadás sem, éppen ezért, Iwagakure hadat üzen Konohának, és mivel Konoha a szövetségese Kumogakrenak és Sunagakurenak, ezért hadat üzennek Iwagakurenak. Iwagakure azonban szövetségesei, Kirigakure és Otogakure segítségét kéri, amit jelenleg Kabuto vezet. A Fű Országa és az Eső Országa, valamint a többi semleges nemzet ezen országok acsarkodásának áldozatává válik. Hidant eközban az Akatsuki megtalálja és visszahívják a szervezetbe.

5 Év --> A IV. Nagy Ninja Világháború Kirobbanása
és Az utolsó Uchiha
Egy évvel később... A Taka együttes erővel végez a magát Madarának nevező Tobival és Sasuke az Akatsuki élére áll, és szervezkedni kezd Konoha ellen. Így az Akatsuki vezetője jelenleg Uchiha Sasuke, aki mellett ott van Juugo, Karin, Houzuki Suigetsu, valamint a volt Akatsukis tagok: Konan, Hidan, Zetsu, Kisame.
A háború szépen lassan betör a nem Shinobi nemzetekbe is. A média támogatja a háborút, az emberektől nagyobb adókat szednek be hogy finanszírozzák a háborús költségeket. Erkölcsi züllés kezdődik. Tüntetések kezdődnek a háború megállítása érdekében… A Kisebb Országok állást foglalnak. Megalakul a Tűz Szövetsége Konohagakuréból, Sunagakuréból, Kumogakuréból, Kusagakuréból, Hoshigakuréból, Kemurigakuréból és Takigakuréból, valamint a Víz Szövetsége is Iwagakuréból, Kirigakuréból, Otogakuréból, Amegakuréból és Getsugakuréból. Ez a két Szövetség küzd egymás ellen a hatalomért, ugyanis kitört a Negyedik Nagy Ninja Világháború!

6. Év - Jelen --> A IV. Nagy Ninja Világháború és...
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: A Naruto Gundan Története - Itt Járunk Most!

Témanyitás  Shikaku on Csüt. Márc. 10 2011, 04:49

Hála az ötéves időugrásnak és az ezzel beköszöntő Naruto Gundan időszaknak, az elmúlt időben sok elírást találtunk arról, hogy egyes országok, rejtett falvak vezetői kik is valójában! Ez nem csoda, hiszen az országok vezetői az időugrás és egyéb fórumkalandok miatt változtak lassacskán, de még mi Stafft tagok sem voltunk vele tisztában sokáig, hogy a kisebb nemzetek vezetői kik is valójában. Gyakran fordult elő, hogy az egyik mesélő teljesen más egyént nevezett meg egy falú vezetőjének, mind a másik. És éppen ideje volt, hogy meghatározzuk az összes ninja falú vezetőjének kilétét. Az alábbi felsorolás pontot tesz az „i”-re és mellesleg immáron mindenki tisztában lehet a valós tényekkel. Kik irányítják a rejtekét és Országát. (A felsorolás mind észrevettétek, kisebb megjegyzéseket is tartalmaz az adott személyről, hogy így könnyebb legyen meghatározni, elképzelni az adott személy viselkedését is jelemét is…)Az öt nagy Ninja nemzet:


Tűz országa + Konohagakure no Sato (Levelek Közt Rejtőző Falu)
Ország vezetőjének megjelölése: Daimyou
Rejtek Vezetőjének megjelölése: Hogake (Tűzárnyék)
Falu Jelenlegi vezetője: Tsunade az Ötödik Hokage (Godaime Hokage) Shimura Danzou a Hatodik Hokage (Rokudaime Hokage)
- Tsunade a legendás Sannin-ok egyike és mellesleg az Első Hokage unokája és a harmadik Hokage tanítványa. Orvosi specialista, aki fiatal korában elsőként szorgalmazta a Konohai haderőben lévő orvosi ninják képzését. A második ninja háború nagy hőse, aki rengeteg szenvedés közepette vált azzá aki ma. (A szerelme és öccse elvesztése után sokáig vándor ninja volt, aki hódolt a szerencsejátékoknak és az italoknak, ezen időszak alatt ragadt rajta a Legendásbalek jelző, ami annyit tesz, hogy soha nem volt szerencséje.) Végül Konoha későbbi hőse, Naruto és egy másik legendás Sannin, Jiraiya veszi rá, hogy fogadja el a Hokage kinevezését. Ekkor történt meg, az azóta legendássá vált harc, mikor a három legendás sannin-t utoljára együtt látták. Hamarosan tíz éve Konoha Hokage-ja és rendkívüli módon vezető a falút, az elődei útját követve.
- A Negyedik Nagy Ninja Világháború kirobbanásával rengeteg nehézséggel kellett szembenéznie a falvaknak. A Tűz Szövetségének vezetője a Godaime Hokage, Tsunade lett, aki továbbra is fenntartotta az Agresszív Védekezés elvét, azonban egy ülésezés után - amin a Szövetség minden vezetője és azok segítői is részt vettek - Tsunadét megtámadták és súlyos sérülésekkel kómába ejtették, Ezután az Egyesített Nemzetek Parancsnoka és a Rokudaime Hokage Shimura Danzou lett, aki egyáltalán nem osztja az Agresszív Védekezés elvét.


Föld Országa + Iwagakure no Sato (Sziklák Közt Rejtőző falu)
Ország vezetőjének megjelölése: Daimyou
Rejtek Vezetőjének megjelölése: Tsuchikage (Földárnyék)
Falu Jelenlegi vezetője: Ryōtenbin no Ōnoki a Harmadik Tsuchikage (Sandaime Tsuchikage)
- Ryōtenbin no Ōnoki a leghosszabb ideje hivatalban lévő Kage. Kora ugyan pontosan nem ismert, de feltételezhető, hogy túl van a kilencvenedik életévén is. Hosszú élete alatt, rendkívüli módon vezette Iwagakure-t, ugyan mindegyik ninjaháborúból vesztesen kerültek ki. De ez mit sem ront az öreg érmein, hiszen olyan legendás ninjákkal is összecsapott mind Uchiha Madara, aki-t a valaha élt legerősebb shinobiaként emlegetnek. A valaha legendás ninja azonban mit sem vesztett tudásából sem az elmúlt évtizedben. Még a mai napokig veszélyes harcos, aki olyan képességekkel van megáldva, mind Iwagakure legendás Kekkei Genkai képessége a Jinton (Por ellem). Öreg kora és a Negyedik nagy Ninjahávorú közeledése azonban hamarosan megbuktathatja az öreg Tsuchikage-t.


Szél Országa + Sunagakure no Sato (Homokban rejtőző Falu)
Ország vezetőjének megjelölése: Daimyou
Rejtek Vezetőjének megjelölése: Kazekage (Szélárnyék)
Falu Jelenlegi vezetője: Sabaku no Gaara az Ötödik Kazekage (Godaime Kazekage)
- A legfiatalabb Kage, több módon is értve. Őt választották az eddig a ninja történelemben legfiatalabban meg, alig volt tizennégy éves és jelenleg is ő a legfiatalabb Kage a maga tizenkilenc évével. Gaara mellesleg a homoktechnikák nagymesterre és a legtöbbet szenvedet ember a shinobi világban. Édesanyja belehalt a szülésben, és apja, az akkori Negyedik Kazekage az ő testébe zárta a Shukaku-t, az egyfarkú démont. Így ő lett Sunagakure Jinchuuriki-je és a falú legrettegettebb tagja, aki sohasem hajthatta álomra a fejét. Mindenki gyűlölte, olyannyira, hogy még a saját apja is megakarta öletni és ennek nyomán egy későbbi lelki megrázkódtatás miatt véste a homlokába a szeretet Kanji jelét. Azonban a gyilkolási hajlama megváltozott, mikor találkozott a kilencfarkú Jinchuuriki-vel, aki gyökeresen megváltoztatta az életét és megtanulta megérteni az embereket, elfogadni őket. megmutatta neki mi a valódi szeretett. A történtek után 2,5 évvel választották meg Kazekage-nak és nyerte el a falú bizalmát is. Azonban nem sokkal később az Akatsuki két tagja betörve Sunagakure-ba elrabolta őt és sikeresen eltávolította belőle az egyfarkút. Naruto és társai mentették meg, így mélyítse el Suna és Konoha barátságát, mely a mai napig tart.


Víz Országa + Kirigakure no Sato (Ködben Rejtőző Falu)
Ország vezetőjének megjelölése: Daimyou
Rejtek Vezetőjének megjelölése: Mizukage (Vízárnyék)
Falu Jelenlegi vezetője: Terumī Mei Hatodik Mizukage (Rokudaime Mizukage) - Kérnék mindenkit, ameddig a neve nem derül ki, addig csak Mizukage-nak szólítsák-
- A fiatalon elhunyt Gamangetsu Shizuka (Ő egy Jk-volt az oldalon) váltotta a Mizukage tisztségben. Ő maga egy elégé szépséges hölgyemény, aki a nőkhöz hasonlóan nem szereti hirdetni a korát, de érdekes módón ő még az egyéb jelzőkre is allergiás, de nagyon. Három ellem feloldására képes (Tűz, Víz, Föld) és ezek teljes körű manipulálása mellett képes őket keverni is. Éppen ezért a négyfarkú démon Sav elemét (Víz+ föld) is képes volt feloldani, továbbá ezzel kombinálva harmadik elemét a tüzet képes volt megalkotni a Futton-t az az a forrás elemet, melynek segítségével savas ködöt képes létrehozni. Ez a magas szintű elemi kombinációs képesség elemi őt Kage szintre, mivel így kettő Kekkei Genkai kepeséggel is bír. Három elem fúziójára képes tehát a Hatodik Mizukage.


Villám Országa + Kumogakure no Sato (Felhők Közt Rejtőző Falu)
Ország vezetőjének megjelölése: Daimyou
Rejtek Vezetőjének megjelölése: Raikage (Villámárnyék)
Falu Jelenlegi vezetője: Hamacho Raiki az Ötödik Raikage (Godaime Raikage)
- Ő váltotta a Yotsuki klán-ba tartozó, előző vezetőt, Ē-t aki mellesleg a Kumogakure Jinchuuriki-jének a bátyja volt és Az uchihák támadásában halt meg. (Ez egy fórumkaland volt, ugyanezzel a névvel). Sokáig titokban tartották a következő Raikage kilétét, így két hónappal a tragédia után nevezték csak ki a jelenleg is ismert Hamacho Raiki-t. Ő maga pedig Kumogakure másik legendás klánjának a leszármazottja. Képeségeit és tudását, azonban eddig nem kellett kamatoztatnia, de feltételezhető, hogy jelentős raiton használó, egy villámmester. Több információ egyelőre nem ismert róla.Kisebb Ninja nemzetek:


Rizsföldek Országa,(Hang Országa) + Otogakure no Sato (Hangok Közt Rejtőző Falu)
Ország vezetőjének megjelölése: Daimyou
Rejtek Vezetőjének megjelölése: Otokage (önkényes cím, a többi nagy ország nem fogadja el ezt a kifejezést)
Falu Jelenlegi vezetője: Kabuto Yakushi az Második Otokage (Nindaime Otokage)
- Kabuto Yakushi a falú előző vezetőjének Jobb keze volt, mígnem az Akatsuki jelenlegi vezetője, Uchiha Sasuke meg nem ölte. Nem nehéz kitalálni, hogy mi történt, hiszen mindenki ismeri a történteket. Sasuke megölte az első Otokage-t, a legendás Sannin-ok egyikét, Orochimarut. Azonban azt már kevesebben tudják, hogy a legendás shinobi testének megmaradt darabjait Kabuto magába olvasztotta, így téve szert elődje hatalmas erejére és nevezve ki magát a második Otokage-nak. Ezek után kötött szövetséget Kirigakure-val és Iwagakure-val és emelte a falut a hatodik legerősebb ninja nemzeté. Kabuto máskülönben egy orvosi ninja, akinek tudása Tsunade-jéval vetekszik. Rendkívül erős és szadista ember, aki az embereket tesztalanynak tekinti, mellette azonban igencsak jó vezető is, aki rendkívül ügyesen keveri a pakliját is. Ennek volt köszönhető, hogy évekig sikeresen lehetett kém Konohában vagy éppen hogy a legendás Bábhasználó, Sasori is szolgálatba vette a céljai érdekében, azzal hogy Orochimaru alá küldte, az már más téma, hogy végül elárulta mesterét. Jelenleg egy Kage-val megegyező erővel bír.


Eső Országa + Amagekure no Sato (Esőbe Rejtőző Falu)
Ország vezetőjének megjelölése: Daimyou
Falu Jelenlegi vezetője: Konan
- Konan az Akatsuki tagja, Pein társa és gyermekkori barátja volt. Öt évvel ezelőtt vette át a falú irányítását, mikor is Jiraiya, Konoha Sannin-jainak egyike betört a faluba, hogy megtalálja az Akatsuki vezérét. Konan szembeszállt egykori mesterével, mivel fiatalkorában a legendás ninja tanította őt, Nagatot, aki később Pein néven vált ismerté és istenné, illetve egy harmadik tagok Yahikot. A kunoichi vereséget szenvedett tőle, de később Pein legyőzte és elfogta a békaremetét. Egészen addig tartotta fogságban, míg Naruto, a kilencfarkú Jinchuuriki el nem jött mesteréért és le nem győzte a Sannin-nal karöltve az istent. Konan elmenekült, de a Konoha iránt érzett gyűlölete egyre csak nőtt, hiszen a levél elvette tőle mind Nagatot, mind Yahikot. Így végül átvéve a falu irányítását, továbbra is Akatsuki tagja maradt, ahogyan a falut különböző hírnökökön keresztül irányítja és ő maga ritkán mutatkozik, de ez nem csoda. De a falusiak számára, ő továbbra is az isten angyala, aki a békét hozta el nekik.


Vízesés Országa + Takigakure no Sato (Vízesésben Rejtőző Falu)
Ország vezetőjének megjelölése: Daimyou
Falu Jelenlegi vezetője: Shibuki
- Shibuki apjától örökölte ezt a pozíciót. Shibuki apja volt ugyanis a falú előző vezetője, aki egy külső nagy erejű támadás miatt, idős kora ellenére használta a Hősök vizét, hogy megvédje a falut. Bár sikerült neki az életébe került ez a cselekedett. Shibuki vette át a pozícióját, azonban túl fiatal volt ahhoz hogy betöltse ezt a szerepet. De az idő múlásával megtanulta mi a felelősség és megtanulta mindazt amit az apja tudott. Mindent megtett, hogy megvédje a faluját és a hősök vizét a behatolóktól. Hamarosan nyolc éve a falú vezetője. Rendkívül jó Suiton elem használó és fiatal kora miatt még mindig nagy segítséget ad neki a Hősök vize. Azonban akármennyire is ő vezeti a falút, valószínűsíthető, hogy nem ő a falú legerősebb shinobija.


Fű Országa + Kusagakure no Sato (Fűbe Rejtőző Falu)
Ország vezetőjének megjelölése: Daimyou
Falu Jelenlegi vezetője: Enraku
- Ő váltotta a hosszú ideje betegeskedő elődjét. Egy középkorú, harmincas éveiben járó shinobi, aki hat éve vezeti a falut. Részt vet a Harmadik Ninjahábórúban, ahol hírnevet szerzet neki a kardforgatásban mutatott jártassága. Emelet azon kevesek egyike, aki Kusagakure ősi technikáit is elsajátította. Nagy erejű és bölcs ember, aki némiképp követi a szamurájok erkölcsiéről alkotott véleményét is.


Hold Országa (Sziget) + Getsugakure no Sato (Holdba Rejtőző Falu)
Ország vezetőjének megjelölése: Daimyou
Falu Jelenlegi vezetője: Michiru Tsuki Daimyou
- Azon ritka országok egyike, ahol a Daimyou-k látják el a Rejtett falu vezetését is. Michiru apja után örökölte a vezetést és bizony a testalkata miatt állandó őrségre is szorul. Éppen ezért ritkán mutatkozik és megbízott személyeken keresztül látja el a rejtek vezetését.


Füst Országa + Kemurigakure no Sato (Füstbe Rejtőző Falu)
Ország vezetőjének megjelölése: Daimyou
Falu Jelenlegi vezetője: Ashige a Szürke Sárkány
- Egy titokzatos személy, aki odafigyel mindenre ami saját magával kapcsolatos. Állandó testőrszolgálat áll a rendelkezésére éjjel nappal, ahogyan sokan azt sem tudják a faluban, hogy létezik-e egyáltalán ez az ember. Senki sem beszélhet vele és senki sem láthatja, ahogyan a különböző falu körüli ügyeket megbízott személyek végzik el. Aki beszélni akar vele, annak egy sor ellenőrzőponton kell keresztülhaladnia és mellesleg előre be kell jelentkeznie, de míg így sem láthatja őt szemtől szembe. Az ereje pedig magáéval Salamander Hanzo-éval vetekszik. Mechanikus ninja technikákat és füst technikákat alkalmaz a legmagasabb szinten. Veszélyes ellenfél!


Medvék Országa) + Hoshigakure no Sato (Csillagok Közt Rejtőző Falu)
Ország vezetőjének megjelölése: Daimyou
Rejtek Vezetőjének megjelölése: Hoshikage (önkényes cím, a többi nagy ország nem fogadja el ezt a kifejezést)
Falu Jelenlegi vezetője: Sumaru
- Hét évvel ezelőtt, az akkor még fiatal Sumaru az elődje, Akahoshi rémuralma alatt élt. Az előző vezető kísérletezett, hogy a legjobban képesek legyenek felhasználni a falu ékövét, a meteoritdarab erejét. A gyerekeken végzett kísérletek eredménye azonban kapitális hiba volt. Éppen ezért Sumaru anyja, Natsuhi-sama elrabolta a követ ezzel egy sor cselekményt elindítva. Sumarut a Hoshikage rabolta el és az egész végeredménye végül Happy end lett. Akahoshi rémuralma megtört és kis időre Natsuhi-t választották meg Hoskigenak,a melyet a lánya örökölt tőle. Sumaru a Kujaku Myouhou technikák nagymestere, ereje páratlan ezen a szinten!


Hó Országa + Yukigakure no Sato (Hóban Rejtőző Falu)
Ország vezetőjének megjelölése: Daimyou
Falu Jelenlegi vezetője: Kazahana Koyuki Daimyou
- Gyermekkorában a szeme láttára végezték ki a családját és életét is csak az őt védő Konohai ninjáknak köszönhette. Évekkel később mind sikeres színésznő tért vissza az országba és újfent Konohai shinobijainak segítségével szerezte vissza hatalmát. ellentétben sok földesúrral, ő maga végzi a falu irányítását az országéval együtt, ahogyan továbbra is színészkedik mellette. Az egyik leggyönyörűbb nő a világon. Hamarosan nyolc éve irányítja az országot.


Hullámok + Namigakure no Sato (A hullámok Közt Rejtőző Falu)
Ország vezetőjének megjelölése: Daimyou
Falu Jelenlegi vezetője: Kin Ryu (JK)
- Múlja ismeretlen, ahogyan a teljes ereje is. De nem kétséges, hogy a létező legerősebb shinobik egyike. Megalapította a Ryukai szervezetet, majd a hatalmát felhasználva létrehozta Namigakure-t. Jelenleg ő a vezetője a falunak, ahol több neves shinobi is él és a falu az irányítása alatt egyre csak növekszik. Mára többi ninja nemzet is potenciális ellenfelet lát a Hullámok földjén.


Gőz Országa + Yugakure no Sato (Meleg Forrásban Rejtőző Falu)
Ország vezetőjének megjelölése: Daimyou
Falu Jelenlegi vezetője: Niogi Yao
- A Ninja tevékenység az utóbbi időben ebben a faluban igencsak leapadt. Többek között ez annak is volt köszönhető, hogy az ország, és a település fő profiljának, és bevételi forrásának inkább a turizmust mint a Ninja tevékenységeket jelölte meg. Ez viszonylagos gazdasági fellendülést is eredményezett. Azonban a Shinobi nevelés szinte elsorvadt elkényelmesedtek a korábbi ninja vezetők. Ennek eredményeképp hagyta maga mögött, és távozott a faluból a korábbi egyik legtehetségesebb ifjú ninja Hidan aki elveszett utazásai során a világ több pontján is járt, mire kialakította saját fanatikus stílusát, felvette a Jashin hitet, és gyakorlatilag elpusztíthatatlan gyilkológéppé vált. Teljesen hátat fordítva a korábbi tanításoknak, hiszen Yugakure ninjáira a korábbi jobb időkben sem volt jellemző semmiféle gyilkos hajlam, tehát gyakorlatilag Hidan a másik végletbe csapott át. Ezt követően sokáig haldoklott a falu e tekintetben. Az utóbbi időben a háborús fenyegetés miatt került újra hangsúly a Shinobi nevelésre. Aki pedig mindezek fellendítésén, és a falu Ninjáinak javán dolgozik nem más mint. Niogi Yao ő tekinthető a falu jelenlegi ninja vezetőjének. Fiatal tehetséges shinobi. Konohából származik engedéllyel települt át a Gőz Országába. Tűz, és Víz elemű ninja. Képes volt feloldani a gőz elemet. Nagyon megszerette az országot, és elhatározta, hogy újra felvirágoztatja a ninja nevelést, és a falut. Gaara-nál valamivel fiatalabb. Sikerült kivívnia az ottani néhány ninja illetve a feudális vezető tekintélyét, és most ő a falu ninjáinak vezetője.Kiegészítés: A jelenleg, még Board formájában meg nem kreált falvak, kisebb potenciális nemzetek a teljesség igényével, melyek csak fokozott igény, és aktivitás ellenében kerülnek majd létrehozásra. Természetesen NJK-k formájában idevalósi karakterek meg személyesíthetők a mesélők álltal.


Folyó Országa + Tanigakure no Sato (Völgyben Rejtőző Falu) + Kagerougakure no Sato (Hegyi Levegőben Rejzőző Falu)
Ország vezetőjének megjelölése: Daimyou
Falu Jelenlegi vezetője: Batta (Tanigakure)
Gensei (Kagerougakure)
- Tanigakure egy viszonylag nagy ország aprócska Shinobi rejteke. Ez az Ország, és Rejtőző Faluja mely korábban eltörölte a föld színéről Kagerougakure no Sato-t. A falu vezetője itt a rivális nagy rovarhasználó klán feje Batta, mely a sáskákkal áll szövetségben, és a sáskák tucatnyi faját képes mozgósítani. Ősi ellensége Kagerou-ból származó rovarhasználó klánnak, melyet jelenleg Gensei vezet.
- Kegarougaru instabil
volt az újra alakulása után. Ellenséges csoportok küzdöttek a hatalomért, mikor egy ismeretlen alak jelent meg és vette át az uralmat. Legyőzte az elődeit és aki nem hódolt be, annak mindenét a földel tette egyenlővé és még írmagját is kiirtotta a történelemből. Ez a shinobi volt Gensei! Egy harcos, akinek múltját rejtély fedi. Annyi biztos, hogy a falút irányító régebbi vezetők leszármazottja. Rendkívüli harcos, aki otthon van Nin- Tai és Ken-justuban is. Ez mellett Bogárhasználó zseni és hatalmas rovarok megidézésére is képes. Igazi erejét még senki sem volt képes felmérni.

Takumigakure no Sato (A Fegyverkészítők Faluja)
Ország vezetőjének megjelölése: A Fegyverkészítők Tanácsának Vezetője
Falu Jelenlegi vezetője: Shigure
- Több Országban is található ilyen település, de nem rendelkezik felettük az adott ország feudális vezetője, vagy az adott Kage. Csak a Fegyverkészítők Tanácsának tartoznak felelősségel aminek mindenkori vezetője tekinthető a falukat összefogó személynek. A legnagyobb, és legjelentősebb fegyverkészítő falu a Villám Országában található, de több helyen is találhatók kisebb falvak. Minden kis falu a fegyverkészítők szövetségének tagja. A szövetséget a tanács irányítja, melynek minden faluból egy delegált tagja van. A vezető szerepet itt egyértelműen a hierarchia dönti el. A fegyverkészítők szövetségének, és a tanácsnak a vezetője a legjobb fegyverkovács. Jelen esetben egy Shigure nevű kovács. Shinobi fegyvermester.
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.