Hívd ki és harcolj!

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

3 / 26 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 14 ... 26  Next

Go down

Re: Hívd ki és harcolj!

Témanyitás  Shikoku Naoki on Hétf. Aug. 29 2011, 14:58

//Akkor ahogy megállapodtunk: legyőztük a genineket, és Saitoval visszamaradtunk az erdőben.//

Naoki könnyedén leszökkent a fáról, miután elintézte ellenfelét. Nem volt egy nagy ellenfél, de azért össze kellett szednie magát, hogy sebesülés nélkül el tudja intézni. A harca teljesen külön volt a többiekétől, így nem lepte meg, hogy ők már régen végeztek sőt, a három genin már el is indult tovább az úton. Csak Saito állt a két megkötözött "álmedve" mellett, láthatóan akart valamit Naokitól. A fiú arra tippelt, hogy az jövőt akarja megbeszélni, esetleg a geninjei harcmodorában volt valami, amit meg akart tárgyalni. De az is lehet, hogy a 3. ellenfélről akarta csak kifaggatni. Naoki nem tudta, ezért kifejezéstelen arccal sétált oda hozzá, miközben leporolta ruháját, ami kissé megtépázódott az előző harc hevében.
- Szóóóval? Mi a terv? - kérdezte könnyedén ex-csapattársát, miközben lazán lezökkent mellette a földre, nem messze a két ártalmatlanná tett genintől.
avatar
Shikoku Naoki
Játékos

Taijutsu Pontok : 42

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 250

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hívd ki és harcolj!

Témanyitás  Huramino Saito on Hétf. Aug. 29 2011, 17:01

Csendben egymagam ültem a fa tövében, tőlem nem messze kábultan fához kötözve a két medveimitátorral. A geninek előresiettek, hogy befejezzék a küldetést, viszont én nem mehettem tovább, meg kellett várnom míg Naoki visszatér. - Az isten se tudja hova tűnt el harc közben, de az biztos, hogy ezért a húzását meg fogja még emlegetni. Morgolódtam az orrom alatt, mert szívem szerint már én is Konohában lettem volna, viszont ahelyett most Naokira kell várnom. *Úgy hírlik, hogy az egész világon Konohában vannak a legnagyobb, legkerekebb, legformásab... khm dinnyék. Párat szívesen megkóstolnék, biztos finomak lehetnek, elvégre az érlelésükhöz tökéletes a környezet, sok napfény, ám árnyék is akad és még az eső sem kerüli el a tájat.* Vörösödtem el hirtelen az orrom alatt, majd gyorsan kivertem a fejemből a gondolatokat, majd tovább vártam.
A bokrok hirtelen megrezdültek, mire én felemeltem tekintetemet és megláttam a bűnös lelket. - Hát te meg merre jártál? Nem annak a gyáva alaknak ismertelek meg aki a legelső harcnál lelép a színről. Szólaltam meg szinte azonnal ahogyan megláttam, majd felkeltem a földről és lassan megindultam a fiú felé. - Remélem felkészültél... Kárpótolnod kell engem, amiért ne a khm dinnyék között lehetek. Mivel úgyis egy harcon vagyunk túl, egy kis igazi harcra is vágyom. Jelentettem ki, amiből már ő maga is rájöhetett arra, hogy mit is akarok valójában. Hátamról lassan előhúztam a kardot melyet mindég magamnál hordok, majd egy kézzel a fiú felé kitartva ismét megszólalok. - Úgy rémlik, hogy van egy megkezdetlen harcunk. Ha nincs ellenvetésed, akkor akár most is lezavarhatnánk... Mondtam, majd egy gyors mozdulattal elrugaszkodtam a földről, majd egy nagyobb darab farönköt vágtam ki annak a fának az ágából mely Naoki felett volt azzal a céllal, hogy majd talán ráesik.
avatar
Huramino Saito
Játékos

Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hívd ki és harcolj!

Témanyitás  Shikoku Naoki on Hétf. Aug. 29 2011, 17:24

Naoki összeráncolta a szemöldökét a provokációra. *Hogy én leléptem volna?* Kissé meglepetten nézett vissza a jouninra.
- Hát Saito..., azért ennél többet néztem ki belőled. Minden edzésed dacára sem vetted észre, hogy ellenfeleink nem ketten, hanem hárman voltak.
- Természetesen nincs miért aggódni... - fűzte hozzá szinte mellékesen, de szemeiben büszke fény villant.
- Viszont, ha már így felhoztad, felőlem lerendezhetjük most azt a párviadalt. Ez a genin - bökött a háta mögé - éppen jó volt bemelegítésnek.
Miközben ezeket a szavakat mondta, már talpra is állt, és előhúzott két kunai-t. Alig jutott idáig, ellenfele máris akcióba lendült.
Mivel Naoki a földön állt, Saitonak pedig magasra kellett ugrania, hogy elérjen egy ágat, amit lehasíthat, volt egy kis ideje, hogy kövesse a mozgását. Így nagy eséllyel sikerült elkerülnie a lezuhanó rönköt, még mindig a földön maradva. Ahogy lezuhant mellé, fél szemmel fel is mérte, hogy ideális kawarami eszköz lehet, most még viszont nem volt rá szüksége, inkább a levegőben levő Saitoval foglalkozott. Az egyik kunai-t felé hajította, úgy célozva, hogy még a levegőben érje a jounin-t, azaz nehezebb legyen kivédeni, majd ő maga is a fegyvere után lendült és egy széles ívű vágást próbált meg a fiú ellen intézni.
avatar
Shikoku Naoki
Játékos

Taijutsu Pontok : 42

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 250

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hívd ki és harcolj!

Témanyitás  Matsuko Kiyomi on Hétf. Aug. 29 2011, 18:02

* Saito és Naoki meg kért, hogy mesélő legyek és segítsek nekik.*

Az idő ideális volt egy kis harchoz. Vagy, hogy régi befejezetlen ügyeket befejezzen két régi csapatárs. A nap sugarak át hatoltak a fák sűrű lombján. A látvány, hogy nap sugarak áthatoltak a fák lombaji közt, Ahogyan a lágy szellő keltette légmozgásban néha lehullt egy-egy falevél fenséges látvány volt.
Az idillikus környezet csendjét csata zaj és faágak halk reccsenése, puffanása verte fel. Naoki és Saito elevenítette fel kapcsolatukat újra egy kis harccal. Saito terve miszerint egy faággal próbálja letaglózni Naokit kudarcba fullad. Egy Kunai repült Saito felé. A fiatal jounin a levegöben volt. De egyszerűnek tünnő mozdulattal kivédheti a gyilkos tört.
Egyszerű de pontosságot, jó időzítést és gyorsaságot kívánó mozdulat. A védés sikeres 1:0 Saito javára. De ha nem figyel könnyen beszerezhet egy csinos kis sebet. Az előző levegőt szelő kunai elterelheti a figyelmét annyira, hogy következő támadás kivédése kétesélyes.
De ez a támadás kombináció ugyanakkor Naokira is veszélyt jelent. De kockázat nélkül nincs ugyebár siker. Ha meg vannak az ifjú jouninban a kellő képességek akkor a támadást javára is tudja fordítani.


( Első próbálkozásom. Remélem meg teszi Very Happy )

_________________
Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane, Azumi Yuurei
avatar
Matsuko Kiyomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Orvos
Chakraszint: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hívd ki és harcolj!

Témanyitás  Huramino Saito on Hétf. Aug. 29 2011, 18:48

Nem volt nehéz feladat levágni azt a bizonyos rönköt a fáról, a kardom úgy hasította át a vastag ágat mintha forró kés ment volna át a vajon. Ez is tükrözhette mennyit törődöm pengéim épségével, különösképpen a kezemben lévővel. Na de persze neme csak azért vágtam le azt a rönköt, hogy hátha kedves ellenfelem fejére esik meg is nyerem a harcot, nem. Más célom is volt vele, melyet reméltem Naoki nem vesz észre, azonban ezzel a mozdulattal támadási felületet hagytam a fiúnak, amit nem használt ki, legalábbis nem úgy ahogyan én azt vártam volna. Egy egyszerű kunait dobott felém, majd rögtön azután ő maga is felugrott a levegőbe, hogy megvághasson. Igaz a levegőben voltam, de még így is volt időm egy kisebb mosolyt aggatni az arcomra. - Mai!(Szállj/repülj) Kiáltottam fel, ahogyan a kezemben lévő kard, melyet többnyire Hana-nak hívok, szétnyílt és egy fém legyező formáját vette fel. Egy erősebb karcsapással meglengettem azt, mely egy erősebb szélrohamot indított meg a kunai és Naoki felé. A szélben nem volt túl sok chakra, nem volt benne penge mely megsebezhette volna a fiút, egyszerű rendeltetéssel indult meg a fuvallat, eltéríteni a kunait és Naokit visszataszítani a földre, mely reményeim szerint be is válik. Amint ismét biztonságosan a földre érkeztem, Naokira néztem. - Ha jól emlékszem ezt még nem láttad. Ez az a fegyver, mellyel még Undertaker oldalán harcoltam abban a kis viskóban a két nő ellen. Én sem tudtam mi rejtőzik benne, legalábbis akkor. A hatalmas legyezőt a magam előtt a földbe szúrtam, úgy hogy megálljon anélkül is hogy fognom kellene. A legyező a testem nagy részét takarta, így tökéletes volt arra, hogy egy tervet készítsek elő látatlanba. - Az előbb csak egy szimpla szellővel volt dolgod, azonban következő alkalommal már pengék is lesznek benne! Figyelmeztettem a fiút, hogy óvatosabban bánjon a támadásaival, mert könnyen önmaga ellen dolgozhat. A továbbiakban a tervem a kivárás, kivárom, hogy mit lép Naoki a kialakult helyzetre és majd én is úgy reagálok rá.
avatar
Huramino Saito
Játékos

Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hívd ki és harcolj!

Témanyitás  Shikoku Naoki on Hétf. Aug. 29 2011, 20:58

- Szóval szél elem...
Naoki arcán nem is annyira bosszankodással, hanem érdeklődéssel huppant vissza a földre. Nem gondolta volna, hogy volt társa odáig jutott az edzéssel, hogy már szél elemű jutsukat is ismer.
- Ez nehezebb lesz, mint gondoltam - mormogta maga elé, ahogy tekintete megpihent Saito legyezőjén. Úgy sejtette, hogy azzal lesz a legtöbb problémája. Azzal, illetve a kard formájával. Viszont egy dolgot még nem tudott, mégpedig ezt feltétlenül ki akarta próbálni, hiszen ettől sok minden múlhatott. Ahogy elnézte Saito mozdulatait, arra tippelt, hogy ellenfele most kivárásra játszik, hiszen félig a legyező mögül követte figyelemmel a mozdulatait, de látszólag semmit sem reagált. Ez egy igencsak kényelmes póz volt, hiszen nagy fokú védettséget biztosított. Azonban ezzel párhuzamosan egy nagy vakfoltot kreált. Naoki, amint erre rájött, azonnal akcióba lépett:
Elkezdett rohanni a másik fiú irányába addig, amíg úgy ítélte meg, hogy hamarosan megint használná az iménti technikáját - ha nem egyből a veszélyesebb fajtáját -, és akkor villámgyorsan használta a dinamikus akció technikáját, amit még nem láthatott tőle Saito, így talán meglepheti vele. Ez azért volt előnyösebb, mint a shunshin no jutsu, mert ez taijutsu volt, nem pedig ninjutsu, így nem igényelt kézjeleket. Tulajdonképpen úgy tűnhet, mintha egyszer csak minden átmenet nélkül eltűnne, majd megjelenne Saito előtt. De ez a megjelenne csak feltételes módban igaz. Mivel a legyező eltakarta teste nagy részét, ezért volt egy terület, amit egyszerűen nem láthatott be a jounin. A saját legyezője takarta el. Persze, a legyező nem volt olyan nagy, hogy teljesen eltakarja Naoki-t, ahova reményei szerint érkezni próbált, de arra bőven elég lehetett, hogy Saito ne vegye észre azt a villámgyors mozdulatot, ahogy a genin lenyúlt a nadrágja szárán található tokhoz, előrántott egy robbanó cetlit, majd azt a legyezőre tapasztotta és ugyanezzel a lendülettel meg is próbálta ragadni a legyezőt. Nem számított túl sok mindenre ettől a mozdulatától, viszont meg kellett próbálnia, hiszen Saito nem fogta a legyezőt, tehát ha nem is sikerül előbb megragadnia, mint a jounin (ami igencsak valószínű), akkor is, legalább a fiú kezét sikerülhet megfognia, ezzel valamiféle patthelyzetet kialakítva. Vagy nem sikerül, és kegyetlenül megissza a levét a dolgoknak, de Naoki szeretett kockáztatni. Sőt, fogalmazzunk úgy, hogy rákényszerült, hiszen technikai hátrányban volt ellenfelével szemben.
avatar
Shikoku Naoki
Játékos

Taijutsu Pontok : 42

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 250

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hívd ki és harcolj!

Témanyitás  Matsuko Kiyomi on Hétf. Aug. 29 2011, 22:27

* Saito és Naoki meg kért, hogy mesélő legyek és segítsek nekik.*


Saito terve sikerült. Vagy is a jutsu teljes siker volt. Nem csak a tört hárította de még Naoki második támadását is vissza verte. Nem is akármilyen módon. De őszintén egy ember akire rábíznak egy csapatot. Juonin rangban van ennyit elehet várni. Saito hiába ismer több technikát. Legalább is Naoki ezt gondolja, de nem adja fel és ügyességével próbálja ellensúlyozni a hátrányt. Ügyes tervet eszelt ki de kockázatost. Saito védelme jó de Naoki ügyesen kihasználja a vak foltot és sikeresen elhelyezi a robbanó cetlit. De a legyező kard meg fogása nem sikerül neki. Csak Saito kezét tudja meg fogni. Ki alakítva ezzel a várt patt helyzetet. De időlegesen csak. A jouninak van még egy szabad keze, ahogyan Naokinak is. De ki tudja, hogy milyen jutsut készített elő amíg a legyező kardja védelmében állt.

( Saito Chakra: 98% Épség: 100% // Naoki Chakra: 100% Épség: 100% )

_________________
Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane, Azumi Yuurei
avatar
Matsuko Kiyomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Orvos
Chakraszint: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hívd ki és harcolj!

Témanyitás  Huramino Saito on Hétf. Aug. 29 2011, 23:31

A legyező mögött állva éppen azon gondolkoztam, hogy mivel állhat elő Naoki és mivel lephetném meg őt. Míg a legyező takarásába voltam, gyorsan két darab robbanócetlit helyeztem el a földön úgy hogy ne vehesse észre, majd lábammal földet söpörtem arra. A farönk már elő volt készítve a Kawarimire, tehát nem volt túl sok esélye arra, hogy megsebezzen engem, azonban még így is nagyon meglepett. Egy gyors és ügyes mozdulattal könnyedén leküzdötte Naoki a köztünk lévő távolságot, majd kezével olyan helyre nyúlt, melyet eltakart a legyező a szemem elől. Még mindég csak egy helyben álltam, nem mozdultam, de amikor a legyező felé kapott, ösztönösen én is megfogtam azt, valamivel ellenfelem előtt, de így ő a karomat fogta meg, majd kialakut egy álló helyzet, bár csak pár pillanatra. *Nem gondoltam volna, hogy Taijutsut vet be pont ellenem. Vagy tényleg egy idióta, vagy tud valamit amit én nem. Inkább az elsőre tippelnék.* Játszottam el a gondolataimban, majd a fiúra néztem. - Nem rossz... Viszont nem gondoltam volna, hogy megpróbálod megszerezni a fegyveremet... bár nem mennél vele valami sokra. Jelentettem ki, ahogyan elengedtem a legyezőt, majd hátrálni kezdtem, persze ha elengedi a kezem, de ha nem, akkor is ki tudom rántani azt a fogásából. Amint a legyezőt elengedtem, az szinte azonnal összecsukódott és felvette eredeti kard formáját és akarva akaratlanul is, de megsemmisült a robbanójegyzet (ugyanis a kard fémlapokból áll aminek minden lapja éles). A kardot otthagytam a fiúnak és tőle öt méteres távolságban helyezkedtem el. Ha megemeli a fegyveremet, akkor Naoki rájöhet, hogy mire is gondoltam az alatt, hogy nem menne vele semmire. A kard maga sokkal nehezebb mint egy katana, mivel több fémlapból áll és a méretei sem éppen kicsik, ezért két kézzel is elég nehézkesen tudhatta volna lengetni azt, nem hogy úgy kitartani egy kézzel mint ahogyan én azt tettem nemrég. Amint megemeli Hanat és látom, hogy nem bír vele megszólalok. - Csak az képes forgatni Hanat aki összhangban van vele és eddig csak én voltam képes rá. Na de elég is a szócséplésből, most már ideje annak, hogy én is lépjek. Jelentettem ki mosolyogva, ahogyan elővettem egy kunait, majd erősen megmarkolva azt hirtelen mozdulattal megindultam. Pillanatok alatt küzdöttem le a köztünk lévő távolságot, mely talán felért Naoki előző technikájával, ez meg is lephette őt, majd a kunaial támadok rá. A legkézenfekvőbb az lenne, ha Hanaval próbálná meg hárítani a támadásaimat, azonban ha így cselekszik, könnyedén át tudom törni a védelmét és sebet ejteni rajta a könnyű kunaial. Azonban ha elengedi Hanat és hátrálni kezd akkor megállok és megfogom a fegyvert. Ismét szétnyitom legyező formába, majd megpördítve azt magam előtt eltűnök nyomtalanul. Az eltűnésnek az oka egyszerű egy egyszerű sunshint használok vegyítve kevéske szél elemmel, a hatás pedig tökéletes. A falombok között keresek menedéket, egy olyan helyen, ahol jól láthatom a fiút, de ő nem láthat engem a levelek miatt.

//Az eltűnést úgy képzeljétek el mint amikor Temari tűnik el egy pillanatra Tenten elől a vizsgán.//
avatar
Huramino Saito
Játékos

Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hívd ki és harcolj!

Témanyitás  Shikoku Naoki on Kedd Aug. 30 2011, 12:39

//Ha elengeded a legyezőt, akkor automatikusan összecsukódik, vagy chakrával csuktad össze?//

Patthelyzet. Naoki keze rákulcsolódott Saito jobbjára, ahogy megragadta a legyezőt. - Na, most mi lesz? - mosolyodott el a genin, ahogy a kissé meglepődött jounin-ra nézett. A válasz nem is maradt el, mire most Naokin volt a meglepődés sora. *Nem mennék vele sokra?* A fiú egyáltalán nem értette Saito-t, és valami csapdára gyanakodott, így egy kicsit óvatosabban kezdett mozogni, készen arra, hogy bármikor eltávolodhasson tőle vagy a fegyvertől. Mivel igenis hatalmas előnye származhat abból, ha megszerzi a fegyvert. Egy kard... Ki tudja mire képes vele Saito, az biztos, hogy mindenképpen előnyben van az ő sima kunai-jaival szemben. Egy legyező... Jó védelmi eszköz, szél technikákat használhat vele. Ezen kívül ott van még az is, hogy Saitonak a harcstílusa a fegyveréhez kötődik, ha le kell mondania róla, akkor szinte gyakorlatlannak lehetne mondani. Naoki emlékezett rá, és a jounin is utalt rá, hogy már kezdő geninként is ezt a fegyvert használta, tehát tényleg nagyon kötődik hozzá. Ezt, akár mondhatnánk egy gyenge pontnak is, legalábbis Naoki így gondolta. Ezért találta furcsának a fiú kijelentését, mindenesetre felkészült arra, hogy ha ilyen lazán bánik a fegyver tulajdonjogával, akkor azt alaposan kihasználja. Ez szinte azonnal be is következett, mikor Saito kirántotta a szorításából a kezét, majd távolabb ugrott, miközben a legyező ismét karddá alakult vissza, immáron Naoki kezében. Megpróbálta megemelni, és ekkor hirtelen leesett neki, hogy mire gondolt Saito, mikor azt mondta, hogy nem menne vele semmire. A súlya miatt. Csakhogy Naoki sosem akarta használni a fegyvert. Hogyan is tehette volna, mikor nem volt erőssége a kardforgatás, ráadásul ez egy speciális kard volt, amit még annyira sem tudott volna használni. Ő csak hátrányba került volna, ha használni próbálná. Viszont ellenfele pedig pont akkor kerülne hátrányba, ha nem használhatná, ezért az elkövetkezendőkben minden cselekedete ezt a célt szolgálta: elvenni Saito-tól a fegyverét.
Amint egyedül maradt a fegyverrel, azonnal előkapott egy füstbombát és levágta maga elé a földre. A következő cselekedete az eddig kezében tartott másik kunai Saito felé dobása volt, ami - mivel a füstből vágódik ki -, akár meg is lepheti a jounin-t. Ezek után pecsétet formált kezeivel, és megpróbált elvégezni egy gyors bunshint, amit kiküldött a füstből a másik fiú felé. Természetesen ez csak egy illúzió volt, kizárólag arra akarta használni, hogy feltartsa egy pillanatra ellenfelét. Mégpedig azért, mert ő megpróbált ezalatt megszökni a karddal. A füst biztosított egy kevés védettséget, a kunai és a bunshin pedig egy kis elterelést. Mindezekre nem lett volna szükség, ha nem lett volna ott az a kard, így viszont kénytelen volt ilyen trükköket alkalmazni. Újabb pecsétet formált, és megpróbált a shunshin no jutsuval akkora sebességet elérni, amekkorát csak tudott, maga után cipelve a kardot. Természetesen ha tiszta látási viszonyok lettek volna, ez egy szemmel követhető, gyors mozgás lett volna, hiszen a kard igencsak nehéz volt. Viszont így, hogy ott volt a füst, jóval nehezebb volt annak a helyzete, aki megpróbálta volna kitalálni mi történik, ráadásul ennek a valakinek ott volt még a bunshin is 1-2 másodperc figyelemelterelésként. Itt minden a jó időzítésen múlt, és Naoki erre tett fel mindent. Megpróbált a shunshinnal a földön suhanni úgy, hogy a füst végig Saito és közte legyen, és mikor már elég távolságra került, csak akkor állt meg. Abból indult ki, hogy a jounin a fák lombjai között fogja keresni, hiszen egy erdőben értelemszerű, hogy oda bújik az ember, hiszen onnan könnyebb a meglepetésszerű támadás, pont ezért inkább a dús aljnövényzetet választotta rejtekhelyül.

Amennyiben nem sikerült észrevétlenül megszökni a füst takarásában, hanem Saito észrevette, úgy a B tervet használja: egy fa mögé rejtőzik, hogy Saito ne lássa, majd gyorsan ráragaszt egy robbanó cetlit a kard markolatára és elkezd felfele futni a fán (famászást megtanulta anno), benyúl a hátizsákjába és elővesz egyet az ott levő füstbombák közül. Amennyiben a felbukkanó Saito őt támadja meg, úgy a fáról egy gyors hátraszaltóval tér ki előle, amennyiben viszont a kardja után megy inkább, leejti a füstbombát a kard mellé, ezzel megpróbálva ismét eltűnni a jounin szemei elől, hiszen ezzel párhuzamosan bevetné magát a lombok közé.
avatar
Shikoku Naoki
Játékos

Taijutsu Pontok : 42

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 250

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hívd ki és harcolj!

Témanyitás  Matsuko Kiyomi on Kedd Aug. 30 2011, 14:33

* Saito és Naoki meg kért, hogy mesélő legyek és segítsek nekik.*

Események bonyolódnak és egyre szövevényesebb lesz. Egyenes arányban azzal ahogy a harc egyre jobban elfajul.
Saito hozza a formáját. Hiába ár rangban és chakra menyiségben Naoki felet. Mert ez mindenkinek nyilván való. De lehet, hogy Naoki ezt leleményességével és éles eszével ellensúlyozni tudja. A kardot Saito elengedte és az össze csukódót ismét normális de méretes kard formáját felöltve. Persze ez minimális chakrarába került neki. De ezzel elérte, hogy az eddig szemei elöl rejtet cetli ne robbanhasson fel. A földre hulló cafatok talán nem kerülik el figyelmét. Láthatja, hogy most szerencséje volt. Most, már talán észre vesz valamit ami. Naoki tudatában van annak, hogy Saito mire is képes. vagy legalább is vannak sejtései róla az eddigiek alapján.
Kénytelen volt elhátrálni a jounin amit a vele szemben álló genin azonnal ki is használt. Lehetőségeit számba véve egy jó stratégiát választott ki. A kard nélkül a legtöbb vagy legerősebb jutsukat nem tudja használni. De mi van ha van olyan trükk Saito tarsolyában amihez nem kell a Hana?
Naokit a füst bomba teljesen el rejtette. A tökéletes ideiglenes álca a terv előkészítéséhez. De ha késik egyetlen másod percet oda az egész.
Nem láthatta a füst miatt, hogy közben Saito is mozgásba lendült egy kunai tőrrel a kezében. Ami elöl a juonin még kitud térni de épen hogy csak. Nem ejt rajta sebet a tőr de ruháját felkarjánál elvágja. Igen egy szép nagy szakadás. De még mindig jobb mint egy vérző végtag. A harc egyre ki élezettebb az izgalom és adrenalin az eget veri. Vajon Naokinak sikerül vagy Saito keresztül húz mindent?
A sima klón elég időt adót Naokinak, hogy shunshint aktiválja. A klon eközben talán meg lepi Saitot aki az apró kavarodásban nem veszi észre a jeleket akkor ismét meg lepetésben részesül. Ha lesújt a klónra vagy a klón hozzá ér azonnal eltűnik pukkanás és fehér felhő kíséretében. Egy plusz füst akadály amivel Naoki nem számolt. Naoki shunsin aktiválása után a jól fel becsült sebességgel eltűnt. Ahogyan azt tervezte egyenesen a sűrű aljnövényzetbe. De egy kicsit óvatlan volt.
Nem figyelt a többi részletre. Sürü aljnövényzetben könnyen lehet nyomot hagyni. Ami ha nem is mutatja meg, a pontos hollétét. De irányt mutat Saitonak, hogy merre kell keresnie. Itt a jounin újra talán van egy pici előnye ha eszébe jutnak a menyétek erdejében edzéssel és sok mással eltöltött napok sokasága.

( Saito Chakra: 96% Épség: 100% // Naoki Chakra: 86% Épség: 100% )

_________________
Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane, Azumi Yuurei
avatar
Matsuko Kiyomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Orvos
Chakraszint: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hívd ki és harcolj!

Témanyitás  Huramino Saito on Kedd Aug. 30 2011, 16:53

A dolgok érdekesen alakultak. A fegyveremet elengedtem, hogy hátrálni tudjak és kitérjek Naoki esetleges támadásai elől, ami be is vállt. Pár röpke szót még szóltam is hozzá, ám amikor elővettem a kunait, hogy megrohamozhassam őt, egy füstbombát vágott a földhöz, hogy elfedje magát és azt is amire éppen készül. Őrültség lett volna berohanni a füstbe, mert akár robbanójegyzetek közé is futhattam volna, ezért inkább felhagytam a támadással és ismét a megfigyelő szerepembe csöppentem vissza. Épp gondolkoztam azon, hogy vajon mire készülhet, amikor a füstből egy kunai repült ki nagy sebességgel, amit bár nem volt nehéz hárítani, meglepett. A kezemben lévő kunaial hárítottam a veszélyes fegyvert, azonban mivel sosem voltam jó a kunai használatában, így a száguldó fém megcsúszott rajta és felvágta a ruhám ujját. - Istenem... miért kellett feltalálni a kunait? Kicsit irónikus nem? A legnehezebb fegyvereket forgatom de egy apró kunait képtelen vagyok rendesen használni... Kacagtam fel a sors iróniáján, majd megpillantottam a füstből kilépő fiút. Azonnal szemügyre vettem, mert nem néztem ki Naokiból, hogy csak úgy rohamot indítson ellenem. Tekintetem egyből a lábaira irányult és innen már tudtam is, hogy klónnal van dolgom. A földön szaladva rendkívül könnyű megállapítani a hamisítványt, mert nem gyakorol hatást a környezetére, nem hagy lábnyomot. Így egyszerűen figyelmen kívül hagytam azt.
- Fölösleges bujkálnod Naoki... Pontosan tudom, hogy hol vagy! Kiáltottam el magamat, mert tényleg tudtam hajszálpontosan, hogy hol helyezkedik el annak ellenére, hogy nem láttam merre futott és mit csinált. Az összes fegyveremen van egy pecsét, melyből tudom, hogy hol van. Mivel Hana a fiúnál volt, így tudtam meghatározni méterre pontosan hol is van.
Vettem egy nagyobb lendületet, majd minden erőmmel elrugaszkodtam a földtől, hogy a fák fölött lehessek. A füst mely segítségével Naoki nyert utat, most az én segítségemre volt. Nem láthatta, hogy a magasba ugrok és azt sem amit utána csináltam a levegőben. Nemsokkal azelőtt, hogy a fiú fölé értem volna összetettem a tenyeremet, majd amikor széthúztam egymásból, Hana markolata megjelent a kezemben. Olyan látványt nyújthattam, mintha a karomból, mint valami kardhüvely lett volna és végül teljes valójában a kezemben tudtam azt a fegyvert mely Naokinál volt egy perce. Az egész akciót próbáltam úgy véghezvinni, hogy a rejtőzködő fiú azt higgye, még mindég a földön vagyok, ezért kiáltottam el magam még lent és próbáltam a lehető leghalkabban mozogni.
Ebből az egészből a fiú annyit tapasztalhatott, hogy a kard melyet elvett tőlem, egy pukkanás keretein belül eltűnt tőle, de még mielőtt reagálhatott volna az eltűnt fegyverre, a hangom csapja meg a fülét.
- Kamaitachi no Jutsu//Metsző Tornádó Jutsu! És már a nagyméretű tornádó, melyben immáron voltak "pengék", egyenesen Naoki felé tartott szélsebesen. A tornádó maga minden fát félresöpör az útból és ha elkapja Naokit, akkor a levegőbe emelve, a chakrapengék súlyos sebet ejtenek rajta. Természetesen amint látom, hogy a fiú megemelkedik az örvényben, kicsit visszafogom magam, hogy ne szerezzen súlyos sérüléseket, pusztán vágások legyenek rajta.

//A fegyver előhúzós trükk a Babilon Kapuja-Geto no Babilon miatt lehetséges, mely lehetővé teszi, hogy egyszerre több, vagy akár egy fegyvert megidézzek. A pecsét segített behatárolni és megidézni Hana-t, valamint onnan is tudtam, hogy Naoki hol van Smile //
avatar
Huramino Saito
Játékos

Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hívd ki és harcolj!

Témanyitás  Shikoku Naoki on Kedd Aug. 30 2011, 17:31

//Váh, ez egyre jobb lesz, pedig azért eddig sem volt rossz. Very Happy//

Naoki-t váratlanul érte Saito kiáltása, miszerint tudja, hogy merre van. Ha látta volna, ahogyan a fák közé veti magát, akkor nem mondana ilyet, hiszen attól, hogy tudja merre tűnt el, nem tudná, hogy pontosan hol van. A hangjából pedig nem azt vette ki, mintha blöffölne. Egyetlen megoldás maradt: tényleg tudja hol van. Ez pedig csak úgy volt lehetséges, ha valamivel nyomon követte, és mivel ő még közvetlenül eddig nem érintkezett a fiúval, így mindenképpen a kardon kellett, hogy legyen valami, amivel érzékeli a hollétét. Így utólag végiggondolva ez még logikus is volt, hiszen túlságosan is könnyen feladta a fegyvert, valószínűleg fel volt készülve arra, hogy megtalálja. Ebből viszont egy dolog következett: pillanatok alatt itt lesz. Ezért hát nem a rejtőzködést választotta, hanem azt a tervét, ami arra az esetre volt, ha meglátta volna Saito, hogy hova igyekszik. Végül is a helyzet ugyanaz volt, csak nem meglátta, hanem végig tudta, hogy hol van. Ennek megfelelően is cselekedett. //Előző postban már leírtam ugyanezt, viszont megteszem még egyszer, hogy egyértelmű legyen.//
Gyorsan egy robbanó cetlit ragasztott a kard markolatára, majd a fegyvert a földön hagyva elkezdett felfele futni a nem messze levő fán, kezében a hátizsákjából elővett füstbombával. Arra várt, hogy Saito megjelenjen, és akkor ismételten elvakíthassa a bombával, azonban meglepetésére ez nem következett be, hanem a kard hirtelen egy pukkanás kíséretében eltűnt, aztán pedig a jounin hangját hallotta messze a feje felől, ahogy egy szél elemű technika nevét kiálltja. Nem volt idő arra, hogy találgassa mit használt Saito, hogy magához idézte a kardot, abban volt csak biztos, hogy most valahogy nála van, ismét legyező alakban van, és valószínűleg a már látott technika tart éppen felé, annyi különbséggel, hogy ez már igazi jutsu. A nevéből ítélve pedig nem valószínű, hogy lágy szellő lesz, ami végigsimogatja a lombokat: tarolni fog. Egyetlen esélye volt Naokinak, amit ki kellett használnia: mégpedig, hogy Saito nem ismerte a pontos tartózkodási helyét. A kardból következhetett, hogy ő is ott van, azonban pontosan nem tudta. Ha a földön lett volna, akkor biztosan elkapja a technika, hiszen villámgyors jutsu volt, és nem csak egy pontban, hanem elég nagy szórással hatott, viszont ő most kb 5-6 méterre volt a földtől az egyik fa törzsén, nem pedig ott, ahova Saito célzott. Mégsem lehetett biztos abban, hogy nem fogja eltalálni a technika, ezért gyorsan még odébb is szökkent a fáról, amin éppen állt, hogy minél távolabb kerüljön attól a ponttól, ahol Saito szerint lennie kéne. Úgy gondolta, hogy ha most sikerül elkerülnie ezt a technikát, akkor egész jó pozícióba kerülhet, hiszen Saito nem tudhatja, hogy mi történt lent. Ezért fel is készül a következő akcióra, hátizsákjából előveszi az egyik drótját és egy fa mögé bújva hallgatózik, hogy hol ér földet Saito.

Másik változat, amennyiben mégsem sikerül elkerülnie a technikát, úgy a kawarami no jutsu-t alkalmazza a Saito által levágott tuskón, amit már a harc elején kinézett magának. Ezek után szintén drótot vesz elő, és kivárásra játszik.
avatar
Shikoku Naoki
Játékos

Taijutsu Pontok : 42

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 250

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hívd ki és harcolj!

Témanyitás  Matsuko Kiyomi on Kedd Aug. 30 2011, 20:27

* Saito és Naoki meg kért, hogy mesélő legyek és segítsek nekik.*


Lehet még fokozni az izgalmakat? Persze, hogy lehet mi ért is ne tenné a két ifjú ninja. nem elégszenek meg a felületes semmit mondó kis adrenalinnal. Nekik több kel még ennél is.
Saito ügyes volt, vagy inkább a harci tapasztalat az, ami vissza fogta. Attól, hogy egyenesen a füstbe rohanjon akár egy forrófejű genin. Kivárt és jól tette, mert így taktikát változtat könnyedén. Kihasználja Geto no Babilon jutsuját és annak egyik előnyét. Sikeresen behatárolja Naoki pozícióját nagyjából. Még Hanát is képes lesz vissza szerezni egyszerűnek tűnő idézéssel. De Hana markolatán ott volt a robbanó cetli. Az előző hasonló akciónál Naokinak egy cetlije feleslegesen oda veszett. De most ezt hasznosítani tudja vagy időt nyerni vele. Mert szerencse most nem Saito oldalán állt. Túl gyorsan váltott és használt egy jutsut Saito így nem fedezte fel azonnal a papírkát. De amint felfedezi az biztos, hogy eltávolításra kerül. Kivéve, ha nincs valami furmányos terv a tarsolyában. Kamaitachi no Jutsu//Metsző Tornádó Jutsu létre jötte után a szél meg remegett. A por felkavarodott és a természeti elem elszabadult. Hallani lehetett a levelek vad táncát, hogy egymásnak csattannak. Az ágak reccsenését és jajgatását, ahogy a szél meg tépázza őket. Naokinak egyetlen esélye van, ha menekül a jutsu ható köréből. Kereket is old azonnal, ahogy megérzi a veszedelmet mi most egy szél elemű ninjutsu képét ölti fel. Előny a geninél van, de nem túl sok. Saito nem ismeri a pontos helyét. De a jutsu ható köre elég nagy. Ezért hiába menekül olyan ügyesen.
A szél pengék elérik. Nya de hát nem is ejt komoly sebet! Naokinak a bal lábát kapja el. Nem súlyos a nadrág elszakadt, ugyan de egyetlen vágás van csak lábán térd alatt úgy 10 cm-vel. Naoki elrejtőzik és előkészíti azt, amit kell.
Mi történik ezután? Ki lesz a nyertes? Kié lesz a következő vér? Ki az ki meg sebzi most majd a másikat?( Saito Chakra: 78% Épség: 100% // Naoki Chakra: 85% Épség: 95% Bal lábadon térd alatt 10 cm-vel bal oldalt egy vágás van. Vérzik de nem súlyos csak kellemetlenséget okoz az enyhe fájdalom. Egyszerű kötéssel orvosolható. )

_________________
Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane, Azumi Yuurei
avatar
Matsuko Kiyomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Orvos
Chakraszint: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hívd ki és harcolj!

Témanyitás  Huramino Saito on Szer. Aug. 31 2011, 18:33

A levegőben szinte azonnal megidéztem Hanat és elegáns előhúzása után felfedeztem rajta az idegen tárgyat, jobban mondva a jegyzetet. Nem is haboztam, letéptem róla azt és csak azután indítottam meg a szél technikát, azonban ezzel súlyos időt vesztettem. Legszívesebben megálltam volna abban a pillanatban a technikával, azonban onnan már nem volt visszaút, ha nem támadok, kiszolgáltatott helyzetbe kerülök és Naoki könnyen fogást találhatott volna rajtam, ezért is döntöttem a mellett, hogy elindítom a technikát. A szél csak úgy süvített a fák között és kereste áldozatát, nem kímélve semmit ami az útjába került. Hatalmas fűk dűltek alá azon a területen ahova céloztam, viszont Naokit sehol sem láttam. A szél célt tévesztett, ami abból a hibából adódott, hogy sokat időztem a levegőben.
Azon a területen értem földet, ahol a szél tombolt és egy kettészelt fa sima törzsén állapodtam meg végül. Nagy volt a pusztítás, pont mint a legutóbb amikor tanultam ezt a technikát. Legutóbb egy egész házat sodortam el véletlenül, amiért meg is kaptam a jussomat, ráadásul gürizhettem az újjáépítésekor. Gyors pillantást vetettem a közvetlen környezetemre és felmértem az ott keletkezett kárt azonban a szemem egy sokkal érdekesebb momentumon akadt meg. Az egyik felhasított farönkön vért találtam, igaz hogy egy-két csepp volt de már ez is több volt mint a semmi. A hónom alá kaptam azt a farönköt, majd futni kezdtem, lehetőleg minél távolabb attól a ponttól ahol eddig voltam, hogy a fiú még csak véletlenül se tudhassa meg azt amire készülök. A földet éréstől számítva a rohánasik eltelt idő nem emésztett fel sokat, szinte pár pillanatot, annyit hogy körbenéztem *Szóval mégiscsak sikerült eltalálnom. Innentől kezdve már könnyűszerrel ráakadhatunk a nyomára, viszont tartalékolnom kell a chakrát. Nem szeretnék többet használni azon kívül amit most felemésztek, mert ezzel most jócskán megfelezem majd a tartalékaimat.* Gondolkoztam el, majd ráharaptam a hüvelykujjamra és a megfelelő kézjelek után a közelemben lévő fa törzséhez csaptam a tenyerem. Próbáltam minél halkabban használni az idézést. *Kuchiyose no Jutsu!* Egy apró pukkanás közepette megjelent előttem a kívánt egyén. Teste aprócska volt, bundája hófehér. - Ayami-chan örülök, hogy ismét látlak. Üdvözöltem a menyétet halkan, aki amint meglátott engem a nyakamra pattant, majd adott egy csókot az arcomra. A hideg rögtön végigfutott a hátamon, kezemmel megragadtam a menyétet, majd visszatettem a földre. - Igazán leszokhatnál erről! Mosolyodtam el, majd a tárgyra tértem. - A segítségedet szeretném kérni. Meg kellene találni egy fiút itt ebben az erdőben. Ezen a fa törzsén megtalálod a vérét, keresd meg férkőzz a közelébe, de ne támadd meg addig amíg nem jelzek. Adtam ki a feladatot, majd átnyújtottam a nálam lévő egyetlen kunait a menyétnek. - Ha ez a kunai nálad van tudni fogom, hogy merre vagy, így azt is hogy ő merre van. Számítok rád! A nőstény menyét, aki ha emberi évekbe tekintenénk, velem egykorú lenne, azonnal munkának is látott, hisz ez a specialitása. Használta a Meisai Gakure no Jutsu // Álcázó Rejtek Technikát mellyel láthatatlanná vállt és elindult. Innentől a játék kivárásra ment, amint Ayami hosszabb időre megállt, tudni fogom, hogy hol van, vagy ha nem is áll meg (mert Naoki mozgásban van) Akkor az irányváltásaiból tudni fogom, hogy követi őt.
Ismét a chakrámhoz nyúltam segítségül, majd tenyeremet ugyanazon a ponton ahol az előbb is, a fához csaptam, majd a talajból kihúztam a legújabb szerzeményemet, méghozzá a lebegő Yuukent. Ez volt az a pont, ahonnan megálljt parancsoltam minden chakrahasználatnak, csakis a legszükségesebb esetekben nyúlnék hozzá. A fegyver előttem lebeg és bevetésre vár, már csak meg kell találnia Ayaminak Naokit.
Innen két lehetséges változat jöhet szóba
Egyik, ha Naoki még mindég a fa mögött áll: Ayami könnyedén megtalálja a fiút, hisz szaglása és felfedező képességei vetekednek a szenzorninjákéval. Egy kis ideig egy helyben marad, amiből én már meg is tudom merre van a fiú. Halk léptekkel megindulok felé, úgy hogy ne halljon meg engem, de amikor a közelébe érek úgyis tudni fogja, hogy jövök, ezért amint 5 méteres távolságba érek, futni kezdek kezem előtt a fegyverrel és gyors, pontos vágásokat intézek ellene, természetesen a környezetemről nem feledkezek meg, mindvégig figyelemmel tartom azt, az esetleges csapdák vagy robbanó jegyzetek miatt, és ha látok egyet, akkor azt kikerülve támadom a fiút. Ha úgy vélem, hogy nem tud menekülni és megtudom adni neki a végső halálos "döfést", akkor leállok.
Másik lehetőség, ha Naoki mozgásban van: Ayami szintén gyorsan megtalálja a fiút, ahogyan én kapcsolva, a fegyveremmel a kezem előtt megpróbálok minél gyorsabban a közelébe jutni (természetesen most is figyelek a környezetemre) és ismét arra törekedek, hogy megsebezzem a fiút és ha sarokba szorítom, vagy nem tud már mit lépni a támadásaimra, akkor leállok.
A harc során a védekezésre is ügyelek, a Yuukennel szinte jácint könnyedséggel lehet kivédeni az érkező fegyvereket, viszont ha nagyon húzóssá válik a dolog akkor inkább leállok a támadással, de a szemkontaktust tartva vele hátrálok, hogy biztos távolságban legyek.
avatar
Huramino Saito
Játékos

Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hívd ki és harcolj!

Témanyitás  Shikoku Naoki on Szer. Aug. 31 2011, 22:34

Naoki felszisszent, ahogy súrolta Saito technikája, de hamar megállapította, hogy a sérülés csak apró karcolás, így nem is foglalkozott vele tovább. Figyelmét inkább leérkező ellenfele foglalta le, hiszen - mivel a technika súrolta - a Saito által létrehozott tisztás szélén állt egy fán, azaz tökéletesen belátta az elpusztított részt és ennek a közepére érkezett meg a jounin. Naoki egyből elkezdett felé közeledni, mégpedig megkerülve a tisztást, miközben végig figyelte Saitot, hogy az ne tűnhessen el a szemei elől. Jól tette, hogy figyelte, mivel hirtelen felkapott egy rönköt és rohanni kezdett vele befele az erdőbe, azonban Naoki a nyomában volt. Azaz igyekezett a nyomában maradni, beleszámítva azt is, hogy mivel Saito egy rönköt cipelt, kissé talán lelassíthatja a mozgását.

//Itt eredetileg kettészedtem a történetet. Egyik verzióban fel sikerült vennem a tempót Saitoval, azaz láttam az idézését és a parancsát is, a másikban nem láttam, viszont Kiyomival megbeszéltem és ő elfogadta az eddig megírt részt, azaz tudom követni Saito-t.//

Naoki a jounin nyomában volt, de természetesen tisztes távolságból követte, nem akarta, hogy észrevegye. Hirtelen Saito megállt, és megidézte a menyétet. A genin már számított erre, igazából nem is értette, hogy miért nem használta eddig. Valószínű, hogy csak most kezdi komolyan venni őt, amit Naoki kissé sértőnek talált. Viszont most nem volt idő ilyen kicsinyes érzelmekkel törődni, ki kellett találnia valamit a jounin ellen. 2 dolgot tudott, amit ki kell használnia: egyrészt azt, hogy Saito nem tudja, hogy itt van a közelben, másrészt pedig azt, hogy Saito a menyéttől várja, hogy megtalálja őt, mégpedig a vére alapján. Ezen két tény mentén egy terv kezdett körvonalazódni a fejében. Lenyúlt a sebéhez, ami még egy kicsit vérzett, egy kis vért a kezére engedett csepegni, majd az egészet a fa törzsére kente, és elindult a fákon Saito-t megkerülve úgy, hogy a jounin lehetőleg a menyét és közte legyen. Majd mikor látta, hogy a menyét eltűnt, még arrébb szökkent, mostanra tulajdonképpen 180°-os fordulatot téve egy képzeletbeli Saito középpontú kör mentén. Erre azért volt szükség, mert a jounin teljesen az állatra hagyatkozott, így az ő mozgását követte figyelemmel, nem pedig a háta mögé figyel. Amennyiben Naoki terve beválik, úgy először a fára kent vért szagolja ki a menyét és oda fog sietni. A genin ekkor lép akcióba: elővesz két kunai-t, az egyikre ráragaszt egy robbanó cetlit majd a sima fegyvert Saito háta felé dobja, a felcímkézettet kis késéssel 2 méterrel Saito alé. Mivel a levegőben szálló kunai-nak igencsak kevés hangja van, ráadásul a jounin elvileg hátat van fordítva neki, plusz máshova is koncentrál, így van rá esély, hogy meglepi vele. A sima kunai érkezik meg először, majd pedig a robbanó cetlivel ellátott is érkezik, az viszont kicsivel Saito feje fölött. Ha az első fegyvert sikerült kivédeni a fiúnak, úgy a másikat, amint Saito feje felé ér, felrobbantja. Ha erre valamilyen okból nem lesz szüksége, akkor a kunai csak simán landol a fűben.
Viszont Naoki nem becsüli le ellenfelét, számít rá, hogy mindez nem lesz elég, ezért benyúl a táskájába és elővesz az egyik drótját, rögtön utána pedig két shurikent. Az előző akciójából remélhetőleg nyert idejét felhasználva a két shurikent a drót két végéhez kötözi, és felkészül a következő támadására.
avatar
Shikoku Naoki
Játékos

Taijutsu Pontok : 42

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 250

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hívd ki és harcolj!

Témanyitás  Matsuko Kiyomi on Csüt. Szept. 01 2011, 00:10

* Saito és Naoki meg kért, hogy mesélő legyek és segítsek nekik.*


Nana ez lehet csalás vagy nem? Kettő egy ellen kicsit tisztességtelen. De ez élet írja a szabályokat és nem mi. Saitó végre hajt egy sikeres idézést. Fájdalom hasit újába és vér serken. Piros sós, enyhe fémes ízt érezhet szájában. Kezét földre tapasztja és elő kerül Ayami is. Menyét lány annyira boldogan köszönti, hogy egyből egy cuppanós puszit nyom meg idézője arcára. Még most is cseng a fülem a nagy cuppanástól. De valaki az egész jelenetet végig nézte. Naoki sikeresen követte vissza Saitot. Igaz elég mesze van tőle. Látni viszont látja, hogy ellenfele idézést hajtót végre. Még halhatta az elhangzó parancsok töredékét is. Talán csak a felét de az se biztos. Ennyi viszont elég volt a geninek, hogy leszűrje a lényeget és egy igen okos tervel álljon elő. Úgy gondolta az állat szaglására fog hagyatkozni. Körbe 180 fokos körbe húzta a vér foltos és csíkokat. Fák meg lettek jelölve mit majd a cuki láthatatlan Ayami követni fog. Egy valamire viszont nem gondolt Naoki. Egy erdei élőlény szaglása kiváló, főleg ha keresésre és kutatásra specializálta magát ahogyan a szóban forgó menyétünk.
Ezért nem kell neki a vér ahhoz, hogy meg találja. Naoki terve eddig sikerül a tőrrel meg tudja célozni Saitot. De azt nem tudja, hogy ha telibe is találná nem ártana a jouninak. Saito ruhája tartogat néhány meg lepetést. Egy lánc ing képében. Már előzőleg is próbálkozót hasonlóval a fiú de akkor is csak a jounin karján szakította el a ruhát. Ezért Saitó ha figyelmen kívül hagyja a tört észre veheti a robbanó cetlis tört. De Naoki robbanócetlis tőre elég időt nyer, hogy megfelelő távolságba érjen. Cetli robban és nem kis hang zavarral jár. A levegöben hirtelen jelenik meg egy piros és narancs színben játszó gömb. Viszont Ayami meg találja Naokit mivel nem csak a vérnek van szaga. Igaz ez egy kis időbe telik de akkor is felfogja fedezni amiről a genin nem tud.
A menyét megáll pár pillanatra majd egy bizonyos pont körül kezd el cirkálni jelezve, hogy az ellenfél nem lendült még mozgásba. Saito meg indítja a támadását viszont Naokinak van annyi ideje még, hogy előkészítse következő lépést.
( Saito Chakra: 55% Épség: 100% Robanó cetli miatt kicsit zug a fejed és pár másod percig szédülsz amit a robbanás légnyomása okozott. // Naoki Chakra: 85% Épség: 95% Bal lábadon térd alatt 10 cm-vel bal oldalt egy vágás van. Vérzik de nem súlyos csak kellemetlenséget okoz az enyhe fájdalom. Egyszerű kötéssel orvosolható. )

_________________
Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane, Azumi Yuurei
avatar
Matsuko Kiyomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Orvos
Chakraszint: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hívd ki és harcolj!

Témanyitás  Huramino Saito on Csüt. Szept. 01 2011, 20:35

//Bocsi, alvás után este nem a legjobb postolni ^^'' //

A dolgok egész érdekesen alakultak. Igaz Naoki megsebesült, melynek bizonyítéka a lábam előtt heverő farönkön volt, de nem tudtam milyen sérülést szenvedett el. Valahol legbelül kicsit aggódtam is érte, mert elvégre mégiscsak rám bízták őt is, és hogyan nézne ki ha egy genin elhalálozna rögtön az első Jounin bevetésemen, pláne úgy hogy én okoztam neki a sérüléseit. Azonban bármennyire is aggódtam vagy sem, Naoki követett engem és végig látta, hogy mit csinálok illetve mit tervezek. Az eddig véghezvitt támadásaim nagy részét elkerülte ami azt mutatta meg számomra, hogy van még hova fejlődnöm, illetve ő sem tékozolta el azt az időt amit én tanulással töltöttem. Ayami már elindult, hogy megtalálja a fiút én pedig megidéztem a Yuukent és figyeltem a mozgását. Naoki ügyesen körbeugrált engem és látta, hogy igencsak koncentrálok, azonban Ayami hirtelen irányváltása arra utalt számomra, hogy Naoki mozgásban van, méghozzá egész közel hozzám. Felkaptam a fejemet erre a tényre, azonban nem csak e miatt kellett mozgásba lendülnöm, hanem a felém érkező Kunaiok miatt is. Igaz, figyelemmel kísértem Ayami mozgásár, viszont ez nem igényel hatalmas koncentrációt, ez az egész pusztán csak egy érzés, így a figyelmem természetesen továbbra sem lankadt. A közelgő veszélyek elől oldalra kimozdultam majd egyenesen megindultam abba az irányba ahonnan a kunaiok érkeztek. Kezemben ott lebegett a fegyver, mellyel könnyen és gyorsan tudtam mozogni (mivel súlytalan volt) valamint tökéletesen tudtam hárítani az esetleges dobófegyvereket. Mindeközben Ayami is megtalálta a fiút és jelzett is nekem holléte felől. Tökéletes volt az időzítés, már csak oda kellett érni hozzá. Minden ügyességem bevetettem, hogy közel kerülhessek a fiúhoz és ha ez megtörtént, nem engedem hogy újra megszökjön. Míg közel vagyok hozzá, fegyveremmel folyamatos vágásokkal bombázom őt, melyek leginkább a lábat és kart célozták.
avatar
Huramino Saito
Játékos

Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hívd ki és harcolj!

Témanyitás  Shikoku Naoki on Szomb. Szept. 03 2011, 10:54

//Hasonló probléma. :/ //

Ahogy arra számítani lehetett, Saito kitért a dupla támadás elől, hiába a vakfoltját támadta meg Naoki, viszont úgy nézett ki, hogy a robbanás szele elkapta, így a genin nyert még egy kis időt, amíg ellenfele összeszedte magát. Elkészült a drótjával, a két végére került két shurikent a kezébe fogta, majd szemügyre vette Saito fegyverét. Sosem látott még ilyet, a kardszerűség a jounin előtt lebegett és mintha különálló pengékből állt volna. Naoki nem tudta mire képes, de abban eléggé biztos volt, hogy ha közelharcra kerül a sor, egyszerű kunaiokkal nem lesz képes megállítani, tehát mindenképpen tartania kell a távolságot. Viszont azzal is tisztában volt, hogy Saito gyorsabb nála, azaz szimpla meneküléssel nem ér el semmit. Ígyhát, amint a jounin felé rugaszkodott, ő nyomban az ellenkező irányba kezdett haladni, fáról fára ugrálva, megpróbált kijutni a tisztásra, amit anno Saito "vágott". Ez nem lehetett több 1-2 ugrásnál, mostanra viszont Saito egészen közel érhetett hozzá. Naoki leszökkent a földre, majd kissé kivárt. Megvárta amíg Saito is utánaugrik, majd előkapott egy füstbombát a hátizsákjából, és földhöz vágta, mégpedig oda, ahova a jounin érkezni fog. Mivel Saito jelenleg a levegőben van, ezért valószínű, hogy nem fog tudni irányt változtatni, így Naokinak sikerülhet egy időre elvakítania, míg ő bevetheti magát az erdőbe a tisztás másik oldalán. Azzal tisztában van, hogy a menyét még így is képes követni a mozgását, nem is a hollétét akarja elrejteni, csupán azt akarta elérni, hogy Saito egy tisztáson legyen, és kissé elterelődjön a figyelme a füst miatt, mivel így meg tudja támadni a drótjaival, mégpedig úgy, hogy a két shurikent eldobja két különböző irányba, így a drót kifeszül köztük és Saito felé tart. Próbál úgy időzíteni, hogy a jounin éppen kilépjen a füstből, amikor a támadás eléri. Ezeknek a drótoknak több veszélye is van. Egyrészt ha nem sikerül a fegyverrel kivédeni, akkor lekötözheti a jounin kezeit, hiszen körbetekeredik rajta. Másrészt, ha kivédi a fegyverrel, akkor megtörik a drót lendülete, és a két shuriken befele fordul, azaz van rá esély, hogy a fegyverek hirtelen Saito háta felé fognak tartani. Ezt a kettős veszélyt próbálta meg Naoki kihasználni azzal összekötve, hogy arra számít, ellenfele kissé zavart lesz a füsttől.
avatar
Shikoku Naoki
Játékos

Taijutsu Pontok : 42

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 250

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hívd ki és harcolj!

Témanyitás  Matsuko Kiyomi on Vas. Szept. 04 2011, 22:06

* Saito és Naoki meg kért, hogy mesélő legyek és segítsek nekik.*


Nocsak Saito harci lázban ég de Naoki higgadt fejel gondolkodik. Mind két shinobi ravasz volt és elég jó tervekkel állt elő. De mindig keresztül húzták egymás számításait. Próbálnak egymás fölé kerekedni. Néha úgy tűnik, hogy sikerül egyiküknek győzni de mindig holt pontra billen a mérleg. Az aki figyelemmel kíséri a küzdelmet szinte már majd belehalhat az izgalomba.
Saito rátalál végre Naokira de az ifjú shinobi megint meglóg előle. Hátrál fáról, fára ugrálva. Nem menekülhet a végtelenségig, Saito gyorsabb nála ezért az egész csak idő húzásnak jó. Naoki ki ér egy tisztásra. Oda, ahol az egész elkezdődött. Az egyetlen hely ahova nem voltak fák dőlve. Amit nem borítottak el az ágak és levelek. A füst bomba abban a pillanatban elrepült. Amint földet ér már fel is robban nagy pukkanás és kékes füst közepette. A füst elborít mindent úgy hat méteres sugarú körben. Saito ha nem figyel oda és hibázik egy kicsit is pont bele érkezik. Ezzel pillanatnyilag Naokit juttatná helyzeti előnyhöz. A füst és más dolgok miatt. Viszont bármilyen ügyes is a jounin a füsttel borított terület szélén fog földet érni. Így ott nem olyan rossz a látási viszony de a füst hatásai érvényesülnek. Amint kiér a füstből Naoki meg támadja a drót technikával. Ha az első csapást ki is védené, vagy is hárítaná Saito a drótozót fegyverek a háta mögé kerülnek.
Ideális csapda helyzet, hogy a genin dobó fegyverekkel nehezítse a jounin helyzetét, vagy , hogy újra meglógjon és tervet készítsen elő.
Viszont Saitonak ott az idézett állata akit bármikor harcba hívhat és jelenleg is a genin háta mögött tartózkodik.( Saito Chakra: 55% Épség: 100% // Naoki Chakra: 85% Épség: 95% Bal lábadon térd alatt 10 cm-vel bal oldalt egy vágás van. A vérzés elállt természetes testi folyamatok miatt ami a véralvadás. )

_________________
Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane, Azumi Yuurei
avatar
Matsuko Kiyomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Orvos
Chakraszint: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hívd ki és harcolj!

Témanyitás  Huramino Saito on Hétf. Szept. 05 2011, 20:32

Végre sikerült Naoki nyomára akadnom azzal, hogy Ayami körülötte megállapodott. Ez volt a jel számomra, hogy merre is van az ellenfelem aki egyben a régi csapattársam is. A kezemben levegő Yuukennel szinte azonnal utána vetettem magam és követtem őt az erdőben. Fáról fára ugráltunk és én egyre közelebb kerültem, minden egyes ugrás, minden egyes lépés csökkentette a köztünk lévő különbséget. Talán ez azért lehetett mert mert a fiú megsebesült a lábán, de lehet hogy azért volt mert az idő során, melyet külön töltöttünk, többet fejlődtem mint ő. Nem voltam sohasem egy gyors shinobi, azonban ha kellett akkor oda tudtam tenni magam ezen téren is. A kenjutsunak hála a közeli távokat, mely pár kardtávnyi, olyan sebességre tudtam kapcsolni, hogy az ellenfélnek nem volt ideje feleszmélni a támadásaimra. Ezt Naoki látta is tőlem amikor legelőször a közelébe kerültem és azóta tartja a távolságot.
Már éppen kezdtem beérni a fiút, amikor közel kerültünk ahhoz a tisztáshoz, ahonnan kiindultunk, ahol levágtam azt az ágat még anno Kawarimiként. Naoki hátratekintett, hogy lássa mennyire csökkent a távolság kettőnk között, azonnal elkezdett kutakodni a zsebében. Mivel követtem őt és már viszonylag közel is voltam hozzá, ezért mindent jól láttam. Láttam, hogy elővesz valamit belőle és láttam is azt a jellegzetes mozdulatot amivel eldobta a füstbombát. Így nem lepett meg engem az ami engem várt, az a füsttömeg, sőt előnyömre is vállt. Amint beleértem a füstbe, összecsaptam a kezem, majd egyetlen pecsétet megformázva alkalmaztam a shinobik legalapvetőbb technikáját, melyet a friss geninek is ismernek, ami nem más volt mint a Shushin no jutsu (Fürge Test technika). Hála a füstnek amit ledobott, észrevétlenül és villámgyorsan magasan az égbe tudtam repülni és így már én voltam előnyben. Megszüntettem a chakraáramlást mely egyben tartotta a kezem előtt lebegő pengéket, majd egy kisebb chakralökettel azokat egyenesen Naoki felé "lőttem ki" úgy, hogy körülötte alig fél méter távolságra mind a négy irányban nagy precizitással a talajba csapódjon. Amint ez megtörtént elővettem hátamról azt a kardot mely minden harcra elkísér engem. Az idézést megszüntettem, melynek következtében Ayami azonnal visszatért abba a faluba ahonnan megidéztem őt, minden különösebb feltűnés nélkül. Hanat azonnal legyezőformába nyitom, majd amint becsapódott a fiú mellett a négy penge, egy hatalmas egyetlen pontra fókuszált szélrohamot indítottam meg melyben nem voltak chakrapengék, pusztán elsöprő szélből állt. Ezzel a célom az volt, hogy a már becsapódott pengékhez tapasszam a testét az erős széllel, mert ha az eltalálja, biztos, hogy nem marad állva, hanem hanyatt vágja magát és a pengék nem engedik meg, hogy elguruljon bármelyik irányba is. Eközben én már vészesen zuhantam Naoki felé a már kard alakba csukott Hanával. Tervem az, hogy mellette érek földet úgy, hogy a kard mely a kezemben van pontosan a torka előtt áll meg a levegőben. Természetesen tudtam, hogy ezúttal nincs az az ügyes trükk ami kihúzza őt a csávából.
- Nincs tovább... Sakk Matt! Jelentettem ki mosolyogva és megvártam Naoki reakcióját és ahogyan elismeri vereségét, én a kardomat elvezem a torkától, majd mosolyogva a kezemet nyújtom felé, hogy felszedjem a földről.
avatar
Huramino Saito
Játékos

Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hívd ki és harcolj!

Témanyitás  Shikoku Naoki on Hétf. Szept. 05 2011, 22:24

Naoki szeme megvillant, ahogy látta Saito-t kivágódni és a levegőbe emelkedni a füstből. Kicsit össze is ráncolta a szemöldökét, hiszen dilemmába került... 2 érzés, két lehetőség küzdött benne és még nem volt benne biztos, hogy melyiket választja. Ritka eset volt ez Naokinál, de szinte tanácstalan volt... Ezért is történhetett, hogy Saito támadása teljesen váratlanul érte: a pengék becsapódtak mellé, majd a levegő a földre taszította. Még éppen volt ideje feltápászkodni, amikor Saito meg is érkezett mellé és kardját a torkához tartotta.
- Szóval sakk matt... - mosolyodott el meglepő módon Naoki, amikor meghallotta a jounin kijelentését. Kicsit fura lehetett, de ez nem egy kínos, szégyenlős mosoly volt, hanem őszintén boldog, pedig éppen most győzték le. Viszont tudott valamit, amit Saito nem, ráadásul ez a támadás, ami földre kényszerítette megkönnyítette a döntést.
- Nos, szép harc volt. - jegyezte meg Naoki, miközben elfogadta a jounin felé nyújtott kezét. - Viszont nem egyértelmű a győztes - folytatta vigyorogva tudva, hogy körülbelül most járt le az a bizonyos 1 perc.
avatar
Shikoku Naoki
Játékos

Taijutsu Pontok : 42

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 250

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hívd ki és harcolj!

Témanyitás  Matsuko Kiyomi on Kedd Szept. 06 2011, 13:57

* Saito és Naoki meg kért, hogy mesélő legyek és segítsek nekik.*

Saito te csibész. A terved tökéletes de pár dolgot nem vettél figyelembe. Még a füst bomba eldobása után Naoki eldobott valami mást. Amiről teljesen meg feledkeztél, de most már úgy is mindegy, hiszen te győztél. Igaz te a nyers erőt felhasználva taktikázták ki élvezve helyzeti előnyöd amíg Naoki az eszére próbált hagyatkozni. Igazából mind ketten nyertetek, hisz mind ketten bizonyítottatok valamit. Amit most nem árulok el. Legyen ez a kis titok az enyém.
Miközben egymással voltatok elfoglalva. Ez az elfoglaltság harcvolt nem holmi enyelgés szerencsére.
~ Az kellett volna még csak pfúj~
Addig érkezett egy hívatlan vendég ki az egész kis párbajt végig kísérte a távolból.
Az egyik fa ág tetején egy fekete árnyék meg mozdul. Kiválik a homályból és le ül az ágra. Távol van ugyan de attól még lehet látni, hogy valaki figyeli őket. Az árnyék hirtelen tűnik el majd sokkal közelebb immáron mellettük áll egy nő. Naokit végig méri és elmosolyodik. A vérpiros csókra csábító ajkak mosolyognak. Derekán egy öv és azon konoha jelképe.
- Figyeltelek titeket végig. Nem rossz amit itt összehoztatok. Jó szórakozás volt végig nézni amit műveltek.
Egy feszes nadrág feljebb pedig egy felső. ( hasonló Mitarashi Ankó-éhoz ) A felsőn pedig egy hófehér bokáig érő köpeny. A köpenyre lágyan omlót a nő tűz vörös haja. Zöld szemei pedig vidáman csillogtak. Előszór Naokihoz lépet majd két tenyerét arcához érintve váratlanul megcsókolta. A geninek biztos az volt de az idegenek nem. Sőt nem csak ajkak voltak de egy nyelv csata is kibontakozott röpke másodpercek alatt. Majd Saitot is letámadta egy nyelves csókkal.
- Pff de perverzek vagytok. konohába jöttök és egyből kikezdtek az első szembejövő kunoichivel. Hm na jó legyen de indulnotok kellene a geninkék már lassan célba érnek.( Saito Chakra: 39% Épség: 100% Egy perces alvás amit a méreg fejt ki. // Naoki Chakra: 85% Épség: 95% Bal lábadon térd alatt 10 cm-vel bal oldalt egy vágás van. A vérzés elállt természetes testi folyamatok miatt ami a véralvadás. )


( Köszönöm még 1 szer a bizalmatok és, hogy rám gondoltatok.)

_________________
Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane, Azumi Yuurei
avatar
Matsuko Kiyomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Orvos
Chakraszint: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hívd ki és harcolj!

Témanyitás  Hyuuga Shakaku on Kedd Szept. 06 2011, 20:24

//Velem is, velem is! Én is akarok, nyaaaaa~ >.< Valaki nem akar harcolni? Saito & Naoki páros VS. Naka? na, na? *csillogó mangaszemek*//
avatar
Hyuuga Shakaku
Játékos

Taijutsu Pontok : 228

Specializálódás : GeninJobbágy


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 2100

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hívd ki és harcolj!

Témanyitás  Hyuuga Shakaku on Szer. Szept. 07 2011, 17:28

Tehát akkor...

<Naka VS. Saito & Naoki>

Az előző harc nem ment le nézők nélkül - pontosabban szólva: egy néző nélkül. Az árnyékok sötétjébe burkolózva mindvégig ott állt egy árnyék, beleolvadva a környezetbe és a chakrafolyamba. Jelenlétére viszont a szinte világítóan csillogó ezüst szemei könnyen felhívhatták a figyelmet, pont úgy, ahogy a fodros-bodros vörös lolita ruhája is ezt a célt szolgálta - a figyelemfelkeltést.
Mikor a harcnak vége lett, ő tapsolt. És nevetett; ördögi - mégis végtelenül gyermeteg - kacaja a néma, feszültséggel teli levegőt csak úgy szelte. Az angyali csengők hangja azonban veszélyt jósló jelenség; egy gyilkos kacaja.
- Nyaaa~, ez nem is volt olyan rossz! - kuncogó, éneklő hangon szólította meg a két idegent, miközben kilépett a napfényre, ahol a sugarak tüzes jelleget adtak hosszú, hullámos vörös hajának, mely a szív alakú, márványfehér, tökéletes arcot keretezte. - És mit ne mondjak, ez a kis bemutató... egészen beindította a fantáziámat.
Telt ajkai perverz vigyorra húzódtak, miközben tekintete végigsuhant Saito alakján, majd pedig újra, s végül az arcán telepedett meg, elemezve azt.
~ Hmmm... Cicafiúúú! Kavaiii! ~
Naka a combfixéből előhúzott egy robbanócetlit, majd pedig a két fiú felé hajította, majd pedig dúdolós hangon megszólalt:
- Kassei! - a varázsszóval aktiválva a cetlit, felrobbantva azt, ő pedig a porfelhőtől hátraugrott, csak a biztonság kedvéért.

_________________avatar
Hyuuga Shakaku
Játékos

Taijutsu Pontok : 228

Specializálódás : GeninJobbágy


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 2100

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hívd ki és harcolj!

Témanyitás  Kazedando Soroshima on Szer. Szept. 07 2011, 20:01

// Én is had én is had, én leszek Aiii-chan társa Very Happy:D //

_________________
avatar
Kazedando Soroshima
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja - Sörkóstoló
Chakraszint: 1050

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hívd ki és harcolj!

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 26 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 14 ... 26  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.