Pontos idő: Vas. Nov. 19 2017, 17:04

Profil megtekintése : Jiraiya

1 Messages from 1 on 1

 1. avatar
  Vas. Jan. 08 2017, 13:17
  Message by Hyuuga Shakaku - Jelentkezés
  Szia!

  Ezen a felületen is zaklatlak, mert nőből vagyok. Szóval.

  A karakteremmel szeretnék majd még fejlődni, hiszen van még hova - már most látom, hogy csóválod a fejed v. forgatod a szemed v. húzod a szád, amit teljesen megértek, hiszen kilométeres jutsulistája van a karakteremnek, összedobált jutsukkal, stb, stb, stb; ismerem az állítások tartalmát. Nyilván nem egészen tudok vele egyetérteni abból a szempontból, hogy 10. éve vagyok itt, óhatatlan, hogy van az adatlapomon minden, ami csak fér.

  Viszont hosszú idő telt el, amit Te is láthattál, a lényegi kalandok között, ugyanis volt egy idő, amikor nem fejlődtem a karakteremmel akkora aktivitással, mint amivel fejlődhettem volna, kvázi polcra tettem a karaktert idő- és motivációhiány okán. Nos. Időm még most sincs több, de motivációm viszont igen; sőt meg kell mondjam, utoljára ekkora lelkesedéssel az első oldalon álltam a karakteremnek. Ennek az oka, hogy szopok. És én imádok szopni (most az egyszer kérlek, ne láss benne szexuális tartalmat), ugyanis imádom a kihívást.

  Danzou elkezdett egy olyan mesélést, ami mellől felállni sem tudtam, ezt Te átvetted és ugyanolyan szinten folytatod; bevallom őszintén, igen, zavar, ha (legrosszabb esetben pl) egy hónapban egy posztot kapok, de örülök is neki, hiszen ha többet kapnék, kevesebb időm lenne a szakdogámra és a záróvizsgára. Ez az objektivizált szubjektív véleményem. 

  A lényeg, hogy a karakteremnek ismét van célja, életútja, egy pálya, amin haladhat - kicsit tartok attól, mi vár rám, de így izgalmas. Tehát vannak Neked is terveid, rajtad keresztül Danzounak (NJK) is, de vannak nekem is terveim, rajtam keresztül pedig (bár még fingja sincs a világról) majd Nakának is lesznek. A főbb irányvonalam az, hogy Konoha aduász JK-ja legyen (mármint hogy úgy igazán), több értelemben is, valamint van egy olyan vonulat, amit még csak Olivérnek sem említek meg, annyira titkos. (És elég nagy volumenű – ismét forgathatod a szemed, viszont a motiváció, a tervek megvannak, továbbá szeretném azt hinni, hogy a felhasználó észjárása mostanra érett meg az ilyen méretű kivitelezéshez.) — A lényeg, hogy a karakter egy fegyver, ami csakis más kezében éles és használható; egy szolga, egy követő, aki más parancsára lép csak; ezt próbálom érzékeltetni a játékomban is.

  A karakterem jelenleg magáról sem tud, de ha minden jól megy, ez szépen fokozatosan, alapos kijátszással változni fog valamilyen szinten. Eközben, valamint ennek végeztével viszont szeretném, ha olyan küldikre mehetne, amiken bebizonyíthatja rendületlen akaraterejét és hűségét, megbízhatóságot és azt, hogy Konohának szüksége van egy hozzá hasonló fegyverre - mindez nem tudom, mikor lesz, de szerintem igencsak távoli jövő, hosszú játékkal, több kalanddal, vér izzadásával, valószínűleg nem kevés hajtépéssel. A célhoz vezető úton vannak állomások, ellenfelek, amik/akik kifejezetten nagy akadályt képeznek (gondolok én itt pl a fennmaradó Akatsuki tagjaira). Épp emiatt szeretném bedobni nevemet a Repülő Villámisten serlegébe.

  És mielőtt betörnéd a monitort: én most az ég világon semmit nem kérek, hiszen a feltételek jelenleg nem állnak fenn. 1. a karakter azt se tudja, hol van, ki ő, mit akar. 2. jelen pillanatban csak az E-D-C szintű jutsukra emlékszik, valamint némi chakramanipulációs gyakorlatra, amit gyakorolnia kell. 3. a tudata bizonytalan sötétség, önmagát gyilkolja belülről; ahhoz, hogy valamihez is tudjon majd magával kezdeni, előbb ezt kell rendeznie (és szerintem ez az emléktúra legvégén lesz csak). 4. emlékeznie kellene az összes technikára először. 5. még (re)integrálni kell a közösségbe, ami lassan és fokozatosan történhet csak meg, máskülönben lófasz az egész. 6. csapatba kell helyezni, amin keresztül elkezdi megismerni a világot: először konoha felszínét, aztán a sötét bugyrait, aztán a külvilágot, valamint annak sötét bugyrait és végül a kettő egymáshoz való viszonyát (na ez brutális lesz; nehéz, de egyben kurvajó írási lehetőség), 7. csak ezek után lehet küldetésekre küldeni, ahol folyamatosan kénytelen bizonyítani önmagának és a vezetőségnek (több küldetés, egyre nehezedő tendenciával). 

  Tehát ami kell majd előzetesen:
  -chakraelmélet újra felismerése
  -technikák újra elsajátítása
  -chakratechnika gyakorlatba átvitele
  -társadalmi reintegráció
  -bizalom elnyerése (ez itt a nagy falat)

  És én csak ezek után vetném fel, hogy esetleg kaphatna-e a karakterem erre egyáltalán engedélyt - ami még szavazás tárgya; de úgy gondolom, hogy ha van egy stabil referenciaanyag, ami az előbb felsoroltakból összetevődő háttértörténet, úgy van egy kis esélyem. Nem sok, egészen a nullához közeli, de ezt még túl korai megsaccolni; ez a jelentkezés/érdeklődés felmérése viszont szerintem nem is erről szól, hanem csupán a felvetések, ötletek/jelentkezők kvázi összegzése - ebben az értelemben dobnám be én is a nevem.

  (Shakaku célja röviden és tömören: ha Konoha, valamint annak lakossága egy Fa képében nyilvánul meg, akkor ő valójában nem a gyökere lesz, sem pedig a törzse, sem a levelei, ágai, hanem egy kodama (tree spirit, japanese;  https://hyakumonogatari.com/2012/08/05/kodama-the-tree-spirit/ )

  Üdv, 
  Tudodki  P.s: Madarát is le kell majd verni a gecibe.
Jiraiya
avatar

Rank: Mesélő
Jiraiya friends
 
Jiraiya has no friends yet